A intra în lumea modei poate simți ca o sarcină de mamut, nu poate?

Există atât de mulți jucători mari acolo, cu bugete și mai mari. Și nu ai idee despre cum vei începe să concurezi cu ei.

Dar, iată ce e frumos despre a fi fashionista în aceste zile:

Nu aveți nevoie de un buget mare, sau chiar de o platformă mare, pentru a vă marca.

Trebuie doar să vă puneți desenele în fața oamenilor potriviți. Și, puteți folosi puterea de marketing pentru a face exact asta.

Nu crezi? Citiți această poveste de succes: „Fac 1.000 de dolari în timpul liber”: modul în care un proprietar al magazinului de modă face o mică avere online

Tot ce trebuie să faceți este să creați un plan de marketing de conținut solid rock.

Care este exact ceea ce veți învăța să faceți în acest articol …

Ce veți afla

 • Cum să se infiltreze pe piață și să facă zgomot real
 • O modalitate simplă de a-ți extinde acoperirea și de a te afla în fața mai multor oameni potriviți
 • Ce înseamnă să creezi conținut excelent pe care oamenii doresc să citească
 • Distribuție: cea mai importantă parte a marketingului (pe care nu o faci)

# 1: Art of Infiltration

Prima etapă a oricărui plan de marketing de conținut implică răspunsul la două întrebări:

 • Cine este publicul tău țintă?
 • Unde își petrec timpul?

În primul rând, încercați să vă descompuneți demografia și priviți cui doriți să vindeți. Cati ani au? Ce le interesează? Câți bani câștigă? Unde locuiesc ei?

După ce știți acest lucru, este ușor să potriviți persoanele la care doriți să ajungeți și locurile pe care le petrec.

De exemplu, dacă publicul tău vizat este femeile urbane cu un buget mai mic de sub 30.000 de dolari pe an anual – similar cu Topshop sau Asos -, ar fi mai bine să te concentrezi pe Instagram, deoarece acolo sunt cei mai mulți dintre acești oameni care își petrec timpul:

Demografie Instagram

Nu trebuie să vă restrângeți la un singur canal de social media, poate fi mai mult.

Însă, ceea ce este important aici este că înțelegeți unde vă aflați oamenii și canalele pe care veți fi mai bine să vă petreceți timpul.

După ce ați ajuns pe canalele potrivite, puteți începe apoi să vă gândiți cum puteți ajunge la acei oameni mai eficient. Din fericire pentru tine, acesta este punctul nostru următor …

# 2: Atingeți mai mulți oameni

Deci, ți-ai găsit publicul. Cum începi să le vorbești?

Trebuie să-ți intensifici jocul de întâlniri.

Nici nu glumesc. Există o modalitate de a-ți flirta calea în urmăritori. Există trei pași esențiali pentru acest proces:

 • Urma
 • Ca
 • cometariu

Acest lucru a fost dovedit că funcționează pe Instagram în special, dar este același proces pentru majoritatea platformelor de socializare.

Este o logodnă flirtantă și este eficientă.

Găsește-ți adepții concurenților. „Urmăriți-le”, „ca” una dintre cele mai recente postări ale lor, apoi „comentați” despre ea.

Ușor, corect?

Dacă urmărești 100 de urmăritori ai competitorului, te poți aștepta la un randament de până la 34% folosind formula follow / like / comment. Ați putea chiar să mergeți puțin mai departe și să „trimiteți” mesajul celor care urmăresc.

Așa urmezi oamenii potriviți pentru brandul tău de modă. Și cu cât depuneți mai mult efort, cu atât veți ieși din el.

Colegul meu Ben a împărtășit de fapt un studiu de caz în acest sens: Cum am obținut 10.000 de urmăritori Twitter în 3 luni (și o rată de implicare de 13%)

# 3: Creează conținut excelent

Ai audiența și adepții tăi. Acum ce faci?

Ai pus un conținut nemaipomenit, asta este.

Dar, cum creezi conținut adecvat publicului tău?

 • Aveți toate vizualurile
 • Construit un calendar editorial solid
 • Folosiți regula de 24 de ore

Conținutul vizual este un schimbător de jocuri. Crește vizualizările site-ului până la 94%, iar urmăritorii / abonații cu 37%.

Amestecă-ți conținutul. Dacă de obicei constă în text, începeți să utilizați imagini și videoclipuri pentru a stimula implicarea publicului.

Și folosiți întotdeauna regula de 24 de ore. Blogul dvs. este important, așa că așteptați cu 24 de ore înainte de a posta. Este o modalitate sigură de a vă asigura că publicați cel mai bun conținut.

Sfat cheie

Creați un calendar editorial antiderapant. Conținutul dvs. este rege, așa că asigurați-vă că știți să scrieți o bucată bună de conținut.

# 4: Distribuție

Acum este timpul să reduceți distribuția conținutului.

Conținut relevant, personalizat, creează vânzări. Aici îți convingi audiența că lucrurile tale merită cumpărate.

Conținutul unic crește încredere

Acum, după ce ați creat un conținut valoros, trebuie să le furnizați persoanelor care le vor considera valoroase. Aceasta înseamnă să fii proactiv.

Trebuie să aflați ce canale vor funcționa cel mai bine pentru distribuția dvs. Pentru a face acest lucru, puteți întreba pe cineva din domeniul dvs. ce a funcționat cel mai bine pentru ei. Faceți cunoștință cu ceilalți care au fost acolo unde sunteți.

Acordă atenție la ceea ce împărtășește audiența ta și unde o împarte. Faceți cercetarea mai întâi și scrieți mai târziu. Trei moduri de a face acest lucru sunt:

 • Analizând sursa de trimitere pentru Google Analytics
 • Monitorizarea cuvintelor cheie pentru a vedea ce conversație are loc și când
 • Analizând subiectele în trend pe forumurile relevante

Sfat cheie

Dacă simți că ai stăpânit un canal, nu-l lăsa acolo. În orice caz, continuați să postați, dar nu vă fie frică să încercați alte canale. Alte canale cu audiențe similare vă vor ajuta să vă extindeți acoperirea, oferindu-vă mai multe oportunități de a fi valoros.

De asemenea, nu vă fie frică să vă împărtășiți conținutul de mai multe ori. Durata de viață medie a unui Tweet este de 18 minute (da, atât de puțin), astfel încât să partajați o postare de mai multe ori cu îmbunătățirea acoperirii acesteia.

A concluziona

Rularea unui brand de modă de succes înseamnă că veți repeta aceste procese încă o dată. Așadar, fiți practic despre ce funcționează și ce nu, dar nu vă fie frică să încercați ceva nou.

Efectuați-vă cercetările, găsiți publicului pe care îl puteți oferi și planifica conținut valoros. Utilizați instrumentele de acolo pentru a vă ajuta. Ai asta.

Acum, citiți Cheia enormă, trafic consistent: tehnica zgârie-nori

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me