Cum să adăugați o pagină de contact pentru WordPress

Când ați creat prima dată un site web WordPress, una dintre paginile esențiale pe care trebuie să le aveți gata este pagina de contact. Indiferent dacă sunteți un blog, o companie sau oriunde între ele, să aveți o pagină de contact este excelent pentru utilizatorii dvs. să comunice cu dvs. și, în final, să creați o experiență mai captivantă.


Acum, unii dintre voi s-ar putea să vă întrebați de ce ați avea nevoie de o pagină de contact în primul rând, când puteți doar să vă afișați e-mailul în loc pentru ca utilizatorii să vă contacteze..

Iată chestia, adăugarea unei pagini de contact este mai mult decât a oferi un mijloc pentru utilizatorii dvs. de a vă contacta. Este o modalitate de a-ți arăta sinceritatea și, de asemenea, o necesitate de a-ți crește blogul. De fapt, există o mulțime de avantaje pentru faptul că ai o pagină de contact în loc să folosești doar o adresă de e-mail.

Unele dintre aceste beneficii includ:

 • Posibilitatea utilizatorilor și cititorilor dvs. de a comunica rapid cu dvs..
 • Păstrează e-mailul dvs. împotriva spammerilor, deoarece nu veți da adresa.
 • Adăugarea liniilor de subiecte specifice vă asigură că veți ști întotdeauna despre ce va fi vorba despre e-mail.
 • Puteți specifica tipurile de informații colectate prin determinarea câmpurilor pe care doriți să le completeze utilizatorii la formular. Acest lucru ajută la reducerea consumului de timp înainte și înapoi între dvs. și potențialul client.

Deci, acum când știți de ce este important să aveți o pagină de contact, să aruncăm o privire la modul de creare a unei simple pentru WordPress.

Crearea formularului de contact în WordPress

Primul pas pentru crearea unui contact în WordPress este instalarea unui plugin pentru acesta. În acest articol, vom folosi pluginul WPForms. Deoarece oferă atât versiuni gratuite, cât și plătite, este o alegere bună cu care să începeți.

WPforms

Formularele de contact ale WPForms sunt 100% responsive și potrivite pentru mobil

Desigur, puteți alege să utilizați orice alt plugin pe care îl doriți, iar pașii vor fi în general aceiași.

După ce ați instalat pluginul, mergeți la ecranul de configurare, creați un nume pentru formularul dvs. și alegeți șablonul Formular de contact simplu.

Acest lucru va crea un formular de contact simplu pe care puteți alege să îl personalizați. Puteți adăuga câmpuri suplimentare în formularul dvs. de contact, pur și simplu glisându-le și aruncându-le din stânga panoului spre dreapta.

Este simplu să creezi primul formular de contact folosind WPForms

Puteți, de asemenea, să faceți clic pe câmpul propriu-zis pentru a face orice modificări sau să faceți clic pe câmpurile formularului și să rearanjați ordinea formularului de contact trăgând-o. După ce ați făcut acest lucru, mergeți mai departe și faceți clic pe salvare și continuați la pasul următor.

Configurarea setărilor formularului de contact

Setări generale WPForms

Iată unde modificăm unele dintre setările generale pentru formularul dvs. de contact. Faceți clic pe „Setări” și meniul „General” pentru a configura următorii parametri.

 • Numele formularului: puteți redenumi formularul dacă doriți
 • Descrierea formularului: puteți adăuga o descriere la formularul dvs.
 • Trimitere text buton: Puteți modifica sau edita ceea ce copia butonului de trimitere
 • Activați funcția anti-spam honeypot pentru a împiedica trimiterea spam-urilor la formularul dvs..
 • Google reCAPTCHA: trebuie să vă înregistrați site-ul la Google înainte de a utiliza.
 • Conformitatea GDPR: Dacă încercați să respectați cerințele GDPR, puteți alege să dezactivați capacitatea de a stoca detaliile și informațiile utilizatorului, cum ar fi adresele IP și agenții de utilizare.

Faceți clic pe salvați după ce ați terminat și treceți la pasul următor!

Configurarea setărilor de notificare

Deci, atunci când un utilizator trimite un formular de contact, va trebui să aveți o formă de notificare pentru a vă informa despre acest lucru. În meniul „Setări” și „Notificări”, puteți configura setările precum e-mailul unde vor fi trimise notificările sau linia subiectului.

Puteți adăuga o notificare nouă în alte scopuri

În mod normal, la prima instalare a pluginului, această caracteristică va fi întotdeauna activată. În acest fel, atunci când cineva trimite un formular de contact, veți primi întotdeauna o notificare prin intermediul e-mailului.

Sfat Pro

Dacă doriți să parcurgeți kilometrul suplimentar și să aveți un brand consistent, puteți alege să adăugați un antet personalizat la șablonul dvs. de e-mail. Iată un ghid rapid pe care îl puteți consulta.

Configurarea confirmărilor formularului de contact

După ce au trimis un formular de contact, o confirmare a formularului este o modalitate excelentă de a anunța utilizatorii dvs. că formularul trimis a fost procesat și vă oferă șansa de a vă informa despre ce trebuie să faceți în continuare.

Puteți personaliza ceea ce văd utilizatorii după ce au trimis un formular

De obicei, confirmările de formă pot fi fie:

 • Mesaj: Aceasta va apărea odată ce un vizitator trimite un formular de contact. De obicei, este tipul de confirmare implicit pentru majoritatea pluginurilor de formular de contact. Puteți scrie un mesaj simplu pentru a anunța utilizatorul că ați primit formularul de contact.
 • Afișează pagina: Dacă doriți să trimiteți utilizatorii dvs. pe o anumită pagină web (adică să le mulțumească sau să direcționeze către conținut ascuns), puteți utiliza acest tip de confirmare.
 • Redirecţiona (Accesați URL): Puteți utiliza această opțiune dacă doriți să trimiteți utilizatorul pe un alt site web.

Acum că cunoașteți diferitele tipuri de confirmare pe care le oferă WPForms, aruncăm o privire la modul de configurare și personalizare a mesajului pe care utilizatorii dvs. îl vor vedea după ce trimit un formular.

În primul rând, mergeți la fila „Confirmare” care se află în Editorul de formular sub „Setări”. Următorul este să selectați un tip de confirmare. Vă recomandăm să folosiți „Mesajul”, deoarece este mai ușor pentru începători.

Puteți personaliza apoi mesajul de confirmare și, după ce ați terminat, mergeți mai departe și faceți clic pe Salvați. Acum, tot ce a mai rămas este ultimul pas, adăugând pagina de contact!.

Adăugarea paginii Formularului de contact

Până acum, ar trebui să aveți o pagină cu formularul de contact gata de a merge. Tot ce trebuie să faceți acum este să îl adăugați efectiv pe site-ul dvs. WordPress.

În timp ce pluginul vă permite să adăugați un formular de contact în mai multe locații de pe site-ul dvs. web (postări pe blog, bara laterală etc.), ne vom concentra pe cea mai simplă metodă, care este să adăugăm o nouă pagină.

Adăugarea formularului de contact la o pagină sau o postare

Ceea ce trebuie să faceți este să creați o nouă postare sau pagină în WordPress, apoi faceți clic pe butonul „Adăugați formularul”. Următorul este să selectați formularul de contact din meniul pop-up și faceți clic pe „Adaugă formular”.

Nu mai rămâne decât să publicăm postarea sau pagina, apoi formularul de contact va apărea pe site-ul dvs. WordPress.

Voila! Acum aveți o nouă pagină de formular de contact pe site-ul dvs. WordPress pe care vizitatorii dvs. o pot utiliza pentru a vă contacta.

A avea o pagină de contact este util pentru a crea comunicare între dvs. și utilizatorii dvs. Dacă doriți să înțelegeți mai bine utilizatorii dvs., vizitați postarea noastră anterioară despre cum să adăugați Google Analytics la WordPress.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map