Dacă ați folosit recent verificatorul de viteză al serverului, este posibil să fi observat o funcție nouă și nouă: harta interactivă a locației serverului.

Când măsurați viteza serverului cu Bitcatcha, rulăm teste din opt locații diferite din întreaga lume. Este singurul mod în care vă putem asigura încărcarea site-ului dvs. rapid din fiecare parte a planetei.

Până acum, trebuia să ne iei cuvântul pentru asta. Dar cu noua noastră hartă, puteți vedea exact de unde pornim un site de pe site. Iată cum arată:

Testul de viteză al serverului Bitcatcha

După cum vedeți, pinii vă arată locațiile testelor noastre: Marea Britanie, Brazilia, Singapore, India, Australia, Japonia și două locații din SUA.

După ce am folosit pluginul Google Maps Widget pentru a crea această hartă, m-am gândit să scriu o recenzie rapidă despre aceasta. După cum vedeți, este interactiv și îmi permite să folosesc marcajul Bitcatcha pe pinii locației. Destul de misto, nu-i asa?

Widget Google Maps

Pluginul este pur și simplu cel mai bun instrument de mapare pe care l-am folosit. Dacă aveți nevoie de o hartă care să arate locația companiei sau a magazinului, cu siguranță am în vedere verificarea acesteia. Sau poate că trebuie să oferiți indicații oamenilor sau – ca mine – să oferiți vizitatorilor mai multe informații despre site-ul dvs..

Widget Google Maps este de aproximativ patru ani și acum are 100.000 de utilizatori, deci este produsul de încredere.

Pluginul în sine este simplu, intuitiv și personalizabil. Nu veți avea nevoie de abilități tehnice pentru a începe și funcționează direct din cutie. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți detaliile locației și să personalizați aspectul hărții. Puteți potrivi chiar designul cu site-ul dvs. web.

Dar cel mai bine este fulgerul rapid și consumă foarte puține resurse.

O versiune gratuită a pluginului este disponibilă pe piața WordPress și există și o versiune pro începând cu 15 USD.

Folosesc versiunea pro (pe care o recomand), așa că vom parcurge unele dintre cele mai bune funcții.

Încărcare super-rapidă

Dacă sunteți un cititor obișnuit aici la Bitcatcha, veți ști că sunt obsedat de viteză. Întotdeauna sunt reticent în a adăuga orice plugin-uri grele care vor aspira resurse de pe site-ul web.

Acesta este motivul pentru care Google Maps Widget este atât de util. În timp ce majoritatea pluginurilor de hartă trimit mai mult de 50 de solicitări pentru a trage într-o hartă interactivă, Google Maps Widget trimite doar O SOLICITARE. Nu folosește aproape nicio resursă. Cum o gestionează?

Această parte este destul de inteligentă. Când harta se încarcă prima dată pe site-ul dvs., este doar o imagine. Este o captură de ecran sau o miniatură, ceea ce înseamnă că este ușor și face o singură solicitare către server. Iată cum arată:

Miniatură de hartă

Harta devine interactivă numai când este făcută clic, astfel:

Harta interactivă

În acel moment, trage în toate solicitările suplimentare. Înseamnă că viteza de încărcare inițială nu este încetinită de un plugin interactiv greu de pe pagina de pornire.

personalizabil

După cum puteți vedea pe harta noastră de la Bitcatcha, puteți adapta pluginul pentru a se integra în site-ul dvs. Pinii de pe harta noastră includ logo-ul Bitcatcha. Puteți modifica, de asemenea, dimensiunea hărții și culorile luminii atunci când aceasta se extinde.

Sigla Bitcatcha ca un pin pe widgetul Google Maps

Harta în sine se aplică funcționalității Google Maps, astfel încât să puteți alege și dintre funcțiile lor. Doriți vedere la stradă? Vedere prin satelit? Direcții dintr-un loc în altul? Toate sunt ușor de personalizat în plugin (notă: acestea sunt caracteristici profesionale).

Puteți include chiar și bule de informații, raportul de zoom și alte aspecte, toate trase din Google Maps.

Actualizate regulat

Poate părea un lucru mic, dar întotdeauna caut pluginuri care sunt actualizate în mod regulat. Înseamnă că sunt întotdeauna în siguranță, în siguranță și rapid. Nu numai asta, dar înseamnă că echipa le pasă de pluginul lor și răspunde rapid la remedierea erorilor.

În momentul scrierii, Google Maps Widget a fost actualizat acum trei zile. Aveți garantată funcționalitatea cea mai actualizată cu acest plugin.

Suport deosebit

Tipii din spatele widgetului Google Maps sunt minunați cu asistență pentru clienți. Ei urmăresc să răspundă la toate e-mailurile în termen de trei ore și să garanteze un răspuns în termen de 24 de ore.

Membrii Pro beneficiază de un an de asistență garantată, dar puteți face upgrade la asistența pe viață cu pachetul „Agenție”.

Există, de asemenea, un forum de asistență util pentru utilizatorii liberi. Experții sunt destul de activi și există o comunitate bună de utilizatori care răspund la cele mai frecvente întrebări.

Merită să plătiți pentru pachetul Pro?

La 15 dolari, merită să luați în considerare pachetul pro. Vă primește un an de upgrade-uri gratuite și asistență garantată, precum și acces la funcțiile profesionale (mai multe opțiuni de personalizare, pins nelimitați, opțiuni de vizualizare stradală etc. Puteți vedea o listă completă de funcții aici).

Pachetul „Pro Unlimited” este nivelul mediu și vă permite să utilizați pluginul pe atâtea site-uri personale pe care doriți. Pachetul „Pro Agency” este cel mai scump și vă oferă o utilizare nelimitată personală și a clientului, precum și upgrade-uri și asistență pe viață.

Dacă nu sunteți sigur dacă banii în plus merită, puteți încerca versiunea pro gratuit timp de șapte zile (nu este necesar card de credit).

Widget în acțiune Google Maps

Înainte de a încheia recenzia, verificați cum arată pluginul din culise. După cum vedeți, există o mulțime de opțiuni pentru configurarea widget-ului:

Alegeți dimensiunea, tipul de hartă și personalizarea pinului dintr-o singură formă simplă.

Setările widget-ului hărții Google

Puteți schimba titlul sau textul deasupra și sub harta în sine.

Apoi trageți fila în „hartă interactivă” și puteți personaliza modul în care va apărea aspectul interactiv.

Puteți accesa chiar echipa de asistență chiar acolo, în ecranul de opțiuni.

Gânduri finale

Widget Google Maps este cel mai bun mod de a adăuga o hartă pe site-ul dvs. Este simplu de utilizat, se îmbină în designul dvs. și nu vă va încetini site-ul.

Încearcă singur. Obțineți versiunea gratuită la WordPress Plugin Store sau versiunea Pro de pe site-ul oficial Google Maps Widget.

Lasă-mă să știu cum te descurci!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me