Aici, la Bitcatcha, îmi place să ajut oamenii să își dezvolte ideile de afaceri. De fapt, de curând am publicat un articol mare despre cum să-ți creezi primul magazin online.

Acolo, am sugerat să folosesc pluginul WooCommerce pentru WordPress. Mulți oameni au cerut mai multe informații despre acest set de instrumente, așa că astăzi am săpat puțin mai adânc.

Ce este WooCommerce?

WooCommerce

WooCommerce este un plugin simplu (gratuit!) Pentru WordPress. Este slot în site-ul dvs. și face toată munca grea pentru a vă construi magazinul online.

Este o soluție profesională care alimentează aproape 30% din toate site-urile de comerț electronic de pe web. Vă afișează produsele, procesează comenzile și vă organizează transportul.

Cel mai bine este foarte ușor de utilizat și este complet gratuit pentru a începe.

Sfat: 

Pentru a asigura performanțe maxime, asigurați-vă că magazinul online WooCommerce este găzduit pe o găzduire WordPress administrată.

Deconectare WooCommerce

Când instalați pluginul WooCommerce, veți observa cât de simplă este pagina de admin. Primul pas este adăugarea primului dvs. produs. Băieții de la WooCommerce știu că ai nevoie de mult control asupra acestui lucru, deci există patru opțiuni:

  1. Produs simplu Acesta este produsul dvs. mediu, fără variații. Ca o carte, ochelari de soare sau un aparat foto.
  2. Produs grupat Acesta este un grup de produse conexe cu ușoare variații. De exemplu, Apple ar folosi opțiunea de produs grupat pentru a-și vinde iMac-ul cu variația dimensiunii ecranului.
  3. Produs extern sau afiliat Produsul este listat și afișat pe site-ul dvs., dar clientul cumpără de fapt de la un terț.
  4. Produsul variabil Vânzătorii de modă vor folosi acest lucru pentru a vinde tricouri de diferite dimensiuni și culori, de exemplu.

Acest lucru este suficient pentru a vă pune la punct magazinul. Vei face prima vânzare și vei începe să creezi o afacere. Dar, dacă doriți cu adevărat să duceți lucrurile la nivelul următor, veți avea nevoie de unele dintre extensiile grozave ale WooCommerce.

Aceste suplimente vor transforma un umil magazin online într-un imperiu profesionist, care face bani! (Merită să subliniem că, deși WooCommerce este gratuit, majoritatea acestor extensii vin cu un preț.)

Să începem cu extensia numărul unu recomandată chiar de WooCommerce:

1. Componente de produs

Perfect pentru: Adăugarea de gravuri sau personalizare la produse

Produse suplimentare

Multe magazine online vă oferă posibilitatea de a personaliza produsele alese. De exemplu, poate doriți să adăugați o gravură sau să includeți un mesaj cadou. Dacă intenționați să deschideți un magazin de artizanat, o bijuterie sau un magazin de flori, va trebui să aveți această extensie!

Extensia de produse adiționale oferă clienților mai multe opțiuni și implicare. Îl poți aplica la nivel global (la toate produsele) sau unul câte unul.

> Obțineți acum produse suplimentare.

2. Expedierea tarifului de tabel

Perfect pentru: Calcularea automată a tarifelor de transport

Expediere tarif tarif

Eliminarea costurilor de transport este cel mai frustrant lucru despre rularea unui magazin online. Acesta este motivul pentru care transportul tarifelor de masă este un astfel de salvator.

Nu trebuie decât să introduceți dimensiunea și greutatea produselor dvs. Extensia va calcula apoi costurile pentru clienții dvs. în funcție de locația lor. Efectuează toată dificultatea transportului și oferă clienților tăi rate de expediere instantanee și precise.

> Obțineți livrarea tarifelor de masă acum.

3. Prețuri dinamice

Perfect pentru: Vânzări și reduceri!

Prețuri dinamice

Dacă doriți să difuzați vânzări și să oferi reduceri (pentru cine nu iubește o vânzare bună?), Veți avea nevoie de această extensie. Prețurile dinamice vă permit să modificați prețurile produselor pe baza unei varietăți de factori.

De exemplu, puteți seta o reducere pentru clienții fideli. Folosind această extensie, puteți oferi reducere sau bonus celor care au cumpărat deja cinci produse de la dvs..

Poate doriți să declanșați o vânzare de vămuire atunci când stocul dvs. va scădea sub un anumit număr. Sau poate că doriți să reduceți cu 10% prețul tuturor cărților. Uşor!

> Obțineți prețuri dinamice acum.

4. Recenzii despre produs Pro

Perfect pentru: Construirea încrederii în produsul dvs.

Product Review Pro

Studiile au arătat că 88% dintre clienți au încredere în recenziile utilizatorilor online. Există un motiv pentru care Amazon pune un astfel de accent pe sistemul său de evaluare a utilizatorilor! Oferind un sistem de recenzii, puteți arăta clienților noi că oamenii au încredere și iubesc produsele dvs. Adesea este suficient pentru a-i convinge să facă vânzarea.

Această extensie simplă va stimula vânzările și va încuraja o interacțiune mai mare între dvs. și clienții dvs. Este o parte esențială a noii tale afaceri online.

> Obțineți acum recenzii despre produse.

5. Istoricul clienților

Perfect pentru: Înțelegerea celor mai buni clienți

Istoricul clientului

Aceasta este extensia mea preferată, deoarece vă oferă atât de multe informații despre modul în care clienții folosesc magazinul dvs. online. Dacă ați citit blogul meu recent despre experiența utilizatorului, știți cât de important este să înțelegeți utilizatorii dvs. și să vă adaptați site-ul web în jurul lor.

Această extensie vă permite să faceți exact asta. Vă arată exact modul în care utilizatorii dvs. răsfoiesc magazinul dvs., astfel încât să puteți monitoriza ce funcționează. Mai important, puteți păstra un istoric complet al achizițiilor. Cu aceste informații, puteți trimite recomandări personalizate celor mai buni clienți și personalizați experiența direct pentru aceștia.

Dar, există o caracteristică și mai bună. Calculează valoarea de viață a fiecărui client în funcție de istoricul achiziției. Îți spune exact cine sunt cei mai buni clienți, astfel încât să îi poți răsplăti și să îi păstrezi loiali.

> Obțineți acum Istoricul clienților.

6. Urmărire prin e-mail

Perfect pentru: Menținerea legăturii cu clienții anteriori

Urmărirea e-mailurilor

Extensia Urmărire prin e-mail funcționează excelent atunci când este combinată cu suplimentul Istoric clienți. Vă permite să trimiteți e-mailuri de urmărire personalizate și personalizate după ce au achiziționat ceva. Ați putea scrie un e-mail astfel:

“Salut! Sperăm să vă placă [produsul dvs. inserat recent]. Ați văzut ultima noastră gamă? Ne-ar plăcea să vă oferim o reducere de loialitate de 10% la următoarea achiziție. ”

Este o modalitate excelentă de a menține conversația și de a le aduce înapoi pentru mai mult! Setați e-mailul de urmărire la orice intervale dorite.

> Obțineți urmărire prin e-mail acum.

7. Puncte și Recompense

Perfect pentru: Asigurați-vă că clienții continuă să se întoarcă

Puncte și Recompense

Uneori, cele mai simple trucuri sunt cele mai eficiente! Clienții adoră punctele de recompensă, deoarece le oferă ceva la care să lucreze. „Gamificarea” magazinului dvs. este modalitatea perfectă de a menține clienții să se întoarcă din nou în timp și din nou. Cu această extensie, puteți oferi fiecărui produs „puncte” și să le arătați clienților cu ușurință echilibrul de puncte.

Puteți deveni cu adevărat creativ cu recompensele dvs. aici. Totul de la freebies până la reduceri funcționează foarte bine. De ce să nu-l transformăm într-un sistem la nivel, astfel încât cumpărătorii de top să poată accesa sistemul de puncte „Aur”? Funcționează de fiecare dată!

> Obține acum puncte și recompense.

8. Recomandări

Perfect pentru: Oferind recomandări personalizate clienților

recomandări

Amazon este maestrul recomandării produselor. Accesați site-ul lor web și veți vedea un flux constant de produse recomandate personal pentru dvs. Acest lucru se datorează faptului că vă cunosc obiceiurile de cumpărare și navigare. Au creat un sistem inteligent de recomandare, astfel încât acestea vă arată lucrurile pe care le doriți deja.

Este diavolos genial! Puteți face același lucru cu extensia Recomandări. Acest supliment adaugă împreună elementele dvs. conexe și funcționează cu istoricul clienților pentru a oferi o gamă personalizată. Când oferiți clienților dvs. exact ceea ce doresc, au șanse mult mai mari să cumpere de la dvs..

> Obțineți recomandări acum.

Magazin online profesional cu WooCommerce

Cu WooCommerce și aceste opt extensii, veți crea un magazin online profesionist. De asemenea, veți încânta clienții și veți vedea profiturile.

Mi-ar plăcea să aud de la utilizatorii WooCommerce de acolo. Care este experiența dvs. cu acest plugin și ce extensii utilizați?

Lipiți-mă, pentru că săptămâna viitoare, vă aduc cele mai bune zece teme WordPress și WooCommerce. Ne vedem atunci!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me