Shopify este cea mai simplă modalitate de a configura un magazin online.

Indiferent dacă doriți să câștigați un pic de bani în plus sau să faceți treaba dvs. cu normă întreagă, Shopify este cel mai rapid mod de a obține online și de a începe să vindeți.

De fapt, am cronometrat-o de la început până la sfârșit și am avut nevoie de doar 19 minute pentru a crea un magazin, pentru a adăuga produse și a apăsat butonul „du-te live”.

Acordat … magazinul meu de 19 minute nu a fost perfect și aș petrece mult mai mult să-l regăsesc. Dar, arată cât de simplu este procesul.

Captură-te pe Ghidul nostru complet pentru Shopify

  • Partea 1: Cum să configurați un magazin Shopify în doar 19 minute
  • Partea 2: 11 Funcții Shopify care vă vor spori vânzările
  • Partea 3: Shopify SEO: 9 elemente esențiale pentru a îmbunătăți poziția Google a magazinului
  • Partea 4: „Cum atrag clienții ??” Primii 7 pași pentru promovarea magazinului Shopify

Această postare este prima dintr-o serie din patru părți de pe Shopify care te va duce de la începător la Shopify-master! Astăzi, începem cu configurarea de bază pe măsură ce parcurgem procesul de configurare de 20 de minute.

Dar mai intai…

De ce Shopify?

Shopify-recenzie

Cei mai mulți proprietari de magazine nu doresc dificultatea de a construi un site web de la zero și de a menține mecanica complicată. Vor doar să vândă! Acolo vine Shopify:

Beneficiile magazinelor

  1. Nu trebuie să cunoașteți o singură linie de cod web – Shopify vă parcurge întregul proces.
  2. Shopify vă permite să adăugați propriul nume de domeniu (de exemplu, www.my-store.com), găzduiește magazinul pentru dvs. și menține complexul „back end”..
  3. Proiectarea magazinului dvs. este ușoară, puteți alege dintre 100 de teme existente și le puteți regla după bunul plac.
  4. Shopify procesează, administrează și urmărește toate comenzile și plățile, permițându-vă să vă concentrați asupra afacerii.

Pare grozav, ce trebuie să încep?

Tot ce ai nevoie este de 20 de minute pentru a face parte, un produs de vândut și 29 de dolari pe lună. DAR există o probă gratuită de 14 zile și nu trebuie să introduceți detalii despre card până nu veți intra în direct. Până atunci ești liber să joci.

Magazin Shopify

Există dezavantaje la Shopify?

Dacă sunteți în căutarea unui control complet asupra fundalului (găzduire web, performanță, codare etc.) Shopify poate părea prea restrictiv pentru dvs. Este puțin mai scump decât alte opțiuni, dar obțineți o putere de neegalat pentru preț.

Alternativa? Utilizați WordPress cu un plugin numit WooCommerce. Dar, dacă căutați opțiunea simplă, ușoară și fără probleme, alegeți Shopify.

Sa mergem!

În acest tutorial rapid, vom parcurge etapele de bază ale creării unui magazin Shopify. Vom analiza înregistrarea, proiectarea, adăugarea de produse, adăugarea unui nume de domeniu și configurarea mecanismului de plată.

Pasul 1: Înregistrează-te

Primul pas este ușor, mergeți la Shopify.com și introduceți adresa dvs. de e-mail.

Începeți încercarea Shopify

Pasul 2: Dați numele magazinului dvs.

Sper să aveți o idee în minte. Pentru magazinul meu de demo, folosesc „Snowboard Awesome”.

Snowboard-uri minunate

Pasul 3: Adăugați o adresă, pentru ca Shopify să poată calcula impozitul pe vânzări și plățile

adresa de plata

Pasul 4: Începeți să vă personalizați designul!

După înscriere, sunteți întâmpinat cu un simplu tablou de bord. Să începem cu lucrurile distractive: proiectarea magazinului tău.

selectatheme

Pasul 5: Alegeți tema perfectă pentru magazinul dvs.

Shopify are mai mult de 100 de șabloane de design sau „teme” pentru a vă personaliza magazinul online. Gândiți-vă la ele ca la un punct de plecare – puteți regla sau modifica modificările, culorile și imaginile pe măsură ce treceți.

Pentru magazinul meu „Zăpadă nemaipomenită”, aleg tema „fără margini”. Este curat, simplu și are mult spațiu pentru imagini mari.

Tema Shopify - fără margini

Pasul 6: Tweak tema după bunul plac

Shopify vă oferă mult control asupra aspectului site-ului dvs. Aici, am încărcat o nouă „imagine de erou” și am scris un logo simplu deasupra.

Suprapuneți imaginea de fundal

În acest moment, puteți petrece ore întregi modificând aspectul și designul, dar puteți reveni la acest lucru în orice moment. Deocamdată, adăugăm câteva produse.

Pasul 7: Adăugați primul dvs. produs

Navigați înapoi la tabloul de bord și faceți clic pe „adăugați un produs”.

Adăugați primul dvs. produs

Pasul 8: Introduceți numele și descrierea primului dvs. produs

Sfat profesional: nu omiteți descrierea produsului. O descriere bună este esențială dacă vrei să convingi clienții să-ți cumpere mărfurile. Alege-ți cuvintele cu atenție și face produsul să iasă în evidență!

O descriere unică a produsului este esențială și pentru un clasament mai bun în motoarele de căutare. Voi explica mai multe despre optimizarea motorului de căutare pentru Shopify în partea a treia a acestei serii.

O descriere unică a produsului

Pasul 9: Încarcă imagini uimitoare ale produsului tău

Imaginile pot să creeze sau să îți rupă rata de vânzare. Fotografiile grozave sunt esențiale pentru a convinge clienții să cumpere de la dvs., așa că alegeți-le cu atenție. Consultați acest ghid cu privire la modul în care imaginile vă pot crește rata de conversie, apoi încărcați cele mai bune poze.

Utilizați imagini uimitoare ale produsului dvs.

Pasul 10: Stabiliți prețul și inventarul

Introduceți prețul produsului și asigurați-vă că bifați caseta „taxe pentru taxe”. Shopify va adăuga automat impozitul corect de vânzare în funcție de locația dvs..

Introduceți un „SKU” (unitate de păstrare a stocurilor) care este pur și simplu un număr pentru a identifica fiecare produs. IMPORTANT, schimbați „politica de inventar” în „Shopify urmărește inventarul acestui produs” și introduceți numărul de produse disponibile.

În acest fel, Shopify urmărește câte produse au fost vândute și câte au rămas.

Inventar și prețuri

Pasul 11. Introduceți greutatea produsului pentru transport

Shopify va încerca să calculeze un preț de transport aproximativ în funcție de locația clientului și de greutatea produsului dvs. Dacă nu aveți o echipă mare de logistică și îndeplinire care vă livrează produsul, selectați „manual”.

Detalii produs

Pasul 12: Adăugați variante pentru dimensiune, culoare etc..

Dacă produsul dvs. are diferite opțiuni, cum ar fi un tricou cu dimensiuni diferite, Shopify se va ocupa de acest lucru pentru dvs. Spuneți-i doar ce dimensiuni, culori sau țesături sunt disponibile pentru fiecare produs.

Varietatea produsului

Apăsați „publicați” și produsul dvs. este adăugat automat la magazinul dvs. Repetați procesul pentru fiecare produs pe care îl vindeți.

Pasul 13: Creați un nume de domeniu personalizat – my-store.com!

Un nume de domeniu personalizat face ca magazinul dvs. online să arate clar și profesional. Shopify simplifică, așadar să facem clic pe „configurați un domeniu personalizat”.

Creați un domeniu personalizat

Pasul 14: Cumpărați domeniul ales prin Shopify

Dacă nu dețineți încă un nume de domeniu, Shopify vă permite să vedeți ce este disponibil și să îl cumpărați acolo și apoi. Dacă aveți deja un nume de domeniu printr-un alt vânzător (cum ar fi GoDaddy), puteți adăuga asta în schimb cu ușurință.

15-shop

Pasul 15: Adăugați mecanismul dvs. de plată, astfel încât să puteți câștiga bani!

În trecut, unul dintre cele mai dificile lucruri despre înființarea unui magazin online era preluarea plăților. Din fericire, Shopify simplifică și acest lucru. Navigați la Setări > Plăți și începeți prin a alege metoda preferată.

Pentru mulți, cea mai simplă opțiune este Paypal, dar puteți alege, de asemenea, „Cumpărați plăți”, care vă permite să acceptați carduri de credit direct (fără a utiliza PayPal ca mijloc). Va trebui doar să conectați contul dvs. bancar cu Shopify. Dacă aveți în vedere o altă metodă de plată, puteți alege dintre o duzină sau mai multe „plăți alternative”, inclusiv Amazon, BitPay și CoinBase.

Adaugă o poartă de plată în magazin

Ai terminat!

Apăsați butonul „Publicați” și magazinul dvs. online este gata de a merge live în lume.

Desigur, aceasta este o introducere simplă și de bază pentru Shopify. Obținerea magazinului online este doar începutul. Acum vine partea grea: trecerea clienților prin ușa (virtuală) și transformarea acesteia într-o afacere de încredere.

Pe măsură ce parcurgem această serie Shopify, vom analiza acești pași următori și vom transforma acest început simplu într-un succes în hohote!

Vă rugăm să împărtășiți cum vă descurcați în comentarii de mai jos Dacă ați configurat deja un magazin Shopify, anunțați-mi despre experiența dvs. cu platforma.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me