Shopify SEO 9 Elementele esențiale pentru îmbunătățirea clasării Google

Magazinul dvs. Shopify este configurat, arată minunat și primele comenzi vin. Perfect!


Următorul pas mare este generarea unui trafic serios prin Google.

Doar imagina. Dacă magazinul dvs. online a fost pe prima pagină de rezultate Google, puteți genera vânzări fără a fi necesar să cheltuiți un ban pentru publicitate.

Shopify SEO - 9 elemente esențiale pentru îmbunătățirea clasării

Desigur, creșterea nivelului Google nu este ușor. Dar este posibil cu unele „inteligente optimizări ale motoarelor de căutare” sau SEO.

Captură-te pe Ghidul nostru complet pentru Shopify

 • Partea 1: Cum să configurați un magazin Shopify în doar 19 minute
 • Partea 2: 11 Funcții Shopify care vă vor spori vânzările
 • Partea 3: Shopify SEO: 9 elemente esențiale pentru a îmbunătăți poziția Google a magazinului
 • Partea 4: „Cum atrag clienții ??” Primii 7 pași pentru promovarea magazinului Shopify
 • Shopify este pentru tine? Citiți recenzia noastră aprofundată Shopify

În partea a 3-a a acestui ghid Shopify, ne uităm la elementele esențiale ale SEO pentru Shopify. Să sărim direct.

1. Alege cuvintele cheie perfecte pentru ca Google să te găsească

Cuvintele cheie sunt inima SEO. Cuvintele cheie spun Google exact cine sunteți și ce faceți.

Pentru a găsi cele mai bune cuvinte cheie, puneți-vă în pantofii clientului. Ce ai căuta pentru a-ți găsi produsele? Poate este vorba de „tricouri punk” sau „rochii de bal” sau „camere de aventură”.

Există un loc dulce când vine vorba de alegerea cuvintelor cheie. Este greu de clasat pentru cuvinte cheie largi, cum ar fi „încălțăminte”, deoarece cei mai mari retaileri domină. Pe de altă parte, o frază cheie de nișă precum „pantofi velcro punk velcro” nu va ridica suficiente căutări. Încercați ceva la mijloc, cum ar fi „pantofi punk”.

Există o știință pentru a alege cuvintele și expresiile potrivite. Recent am scris o postare detaliată despre selectarea cuvintelor cheie, care este un bun punct de plecare.

2. Alegeți un cuvânt cheie sau o expresie care vinde de fapt

Iată cea mai mare diferență între SEO normal și SEO pentru Shopify:

Vrei căutători care să cumpere de fapt ceva.

Alegeți un cuvânt cheie sau o expresie care vinde de fapt

Să zicem că vindeți bijuterii făcute manual pe Shopify. Oamenii care caută „bijuterii handmade” ar putea căuta informații despre realizarea de bijuterii. Nu vă interesează acei oameni.

Vrei un client care vrea să cumpere bijuterii handmade. Încercați să modificați cuvintele cheie sau frazele pentru a include cuvinte active, cum ar fi „cumpărați”, „cele mai bune” „ieftine”.

Căutați un cuvânt cheie sau o expresie care sugerează o intenție de cumpărare. Consultați acest ghid cuprinzător pentru a găsi cuvintele cheie profitabile de Pardeep Goyal.

3. Plasați cuvintele cheie în toate locurile potrivite

Ai cuvintele cheie perfecte? Grozav. Timpul de a le plasa acolo unde le va găsi Google.

Shopify are cinci locuri cruciale pentru a vă pune cuvintele cheie:

1. Titlul paginii dvs.

Acesta este titlul care va apărea pe pagina de rezultate Google.

pagina-titlu-Shopify-SEO

Observați cum acest magazin plasează sintagma „ochelari de soare din lemn” înainte de numele magazinului? Acest lucru se datorează faptului că mai multe persoane caută „ochelari de soare din lemn”. Gândiți-vă să descrieți magazinul din titlu.

Shopify-page-titlu-SEO

Mergeți către magazinul online > Preferințe pentru schimbarea ta.

Sfat profesional: încercați să faceți din titlu un apel către acțiune. Gândiți-vă la el ca la un titlu ispititor, care imploră să fie dat clic. Vedeți cum House of Fraser utilizează un CTA activ: „Cumpărați ceasul online”

SEO CTA

2. Meta Descrierea

Meta descrierea este scurta scriere care apare sub titlu. Din nou, așezați-vă cuvintele cheie DAR, încercați să-l faceți descriptiv și intrigant. Aceasta este șansa dvs. de a convinge clienții să facă clic.

Asigurați-vă că fiecare pagină are o meta descriere diferită. Din nou, mergeți la magazinul online > Preferințe.

meta-descriere-SEO-Shopify

3. Descrierea imaginii & Etichete Alt

Google este destul de inteligent, dar încă nu poate vedea o imagine cu un șoset roșu. Trebuie să-i spui Google că este un șoset roșu. Pentru a face acest lucru, schimbați numele fișierului imagine în „ciorap roșu [nume de magazin]” înainte de a încărca.

Puteți adăuga, de asemenea, „alt-text”, adică textul afișat dacă un browser web nu poate încărca imaginea. Faceți-l descriptiv și includeți cuvintele dvs. cheie. Acum, Google îl poate găsi, citi și clasifica.

Shopify-SEO-alt-tag

Vreau mai mult? Citiți ghidul Shopify pentru optimizarea imaginilor produsului.

4. Anteturi și titluri (etichete H1)

Anteturile dvs. sunt unul dintre primele locuri în care Google pare să vadă despre ce este vorba site-ul dvs. Asigurați-vă că paginile dvs. de produse au toate antetele descriptive și nu uitați să includeți cuvintele dvs. cheie.

5. Descrierea produsului și copiere

Includeți întotdeauna cuvintele cheie în descrierea produsului pentru a vă ajuta Google să vă găsească pagina. De asemenea, este esențial să scrieți descrieri unice și interesante ale produselor.

Nu copiați doar descrierea producătorului, deoarece – șansele sunt – acea copie este lipită pe internet și Google urăște o copie dublă. În plus, descrierile dvs. sunt o mare șansă de a arăta propriul ton de voce și de a convinge clienții să facă o achiziție.

4. Conectați paginile și conținutul dvs. cu link-uri interne

Alături de cuvintele cheie, legăturile sunt un factor esențial de clasificare pentru SEO. Începeți prin a utiliza link-uri interne pe site-ul dvs. Link către paginile de produse din pagina principală. Configurați linkuri de categorii și link-uri către produse de pe blogul dvs..

Cu cât site-ul dvs. este mai conectat, cu atât Google înțelege mai multe despre magazinul dvs. și produsele sale. Gândiți-vă la acesta ca la construirea unei fundații sau coloana vertebrală pentru site-ul dvs..

5. Creați backlinks pentru magazinul Shopify

Pentru a-ți clasifica magazinul, Google analizează ce alte site-uri web le linkează. Google folosește un algoritm bazat pe numărul de link-uri și pe autoritatea site-ului care vă leagă pentru a determina evaluarea dvs..

De exemplu, dacă The Huffington Post și The New York Times fac legătura cu produsele dvs., Google știe că trebuie să aveți o autoritate reală, deci veți obține un nivel mai ridicat.

Există nenumărate modalități de a genera legături înapoi la magazinul dvs. Shopify. Trimiterea unui comunicat de presă vă va ajuta să obțineți acoperire pe bloguri, completând un link înapoi la site-ul dvs. Oferirea de a scrie postări invitate pentru blogurile din nișa dvs. vă va câștiga și un link. De asemenea, puteți pur și simplu să trimiteți un e-mail pe site-uri și să le rugați să verifice sau să facă link către produsele dvs..

Sfat Pro: NICIODĂ să cumpărați link-uri, să utilizați o fermă de legături sau un schimb de legături. Google urmărește site-urile web utilizând aceste tehnici. Căutați un comportament de legătură naturală.

6. Încurajați recenziile clienților

Google adoră conținutul unic, actualizările periodice și dovezile privind activitatea și satisfacția ridicată a utilizatorului. Recenziile clienților bifează fiecare dintre aceste cutii și ajută la generarea de mai multe vânzări. Win-win.

Încurajați recenziile clienților

7. Configurați redirecții pentru paginile de produse vechi

Orice magazin online va rămâne în stoc sau va întrerupe un articol. Dacă ștergeți elementul respectiv, orice link către produsul respectiv va conduce clienții la o pagină de eroare. Google urăște paginile de eroare și vă va crește rata de respingere (un alt factor pe care Google îl privește).

În schimb, configurați redirecționări de la paginile vechi de produse la altele noi. Simplu.

Iată cum se face.

8. Folosiți funcția de blog!

Conținutul și blogurile sunt super utile pentru SEO. Este o șansă de a introduce mai multe cuvinte cheie și de a genera o mulțime de backlinks și trafic către magazinul Shopify. De asemenea, are efectul de a menține oamenii pe site-ul dvs. mai mult timp (excelent pentru SEO) și de a îndrepta clienții către produsele dvs..

Shopify are o caracteristică de blog încorporată, dar este foarte slab folosită. Începeți o strategie de conținut și încercați blogul o dată pe săptămână. Nu sunteți sigur despre ce să faceți blog? A fi inspirat!

9. Nu vă faceți griji cu privire la sit-uri. Shopify te acoperă

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete la Shopify este faptul că generează automat un fișier sitemap.xml. Acest lucru indexează conținutul, produsele și paginile dvs., astfel încât Google să le poată găsi cu ușurință. Adesea este o durere de instalat, dar Shopify te-a acoperit. După ce aveți adresa URL a sitemap-ului, trimiteți-o la Google Search Console și vi se vor oferi mai multe informații utile despre site-ul dvs..

Dacă nu știți unde este site-ul dvs., accesați-l la adresa dvs.-url.com/sitemap.xml. În caz contrar, citiți acest ghid al site-urilor Shopify.

Shopify are o bază de SEO destul de puternică, dar cu câteva modificări și trucuri puteți ridica rândurile Google.

Ați încercat să îmbunătățiți SEO pentru magazinul dvs. Shopify? Anunță-mă în secțiunea de comentarii.

Și rămâneți în jurul pentru partea finală a acestei serii Shopify atunci când vom analiza promovarea și comercializarea magazinului Shopify pentru vânzări finale.

avatar

Despre autor

Ben este redactor și redactor din Londra. Lucrarea sa apare în mod regulat în The Huffington Post și a lucrat la mai multe campanii de copywriting de succes pentru Sony UK. Simțiți-vă liber să vă conectați cu Ben prin Twitter.

Cum ar fi ceea ce ai citit?

Alăturați-vă abonaților noștri care primesc actualizare de la Bitcatcha. Trimitem sfaturi și trucuri exclusive pentru afaceri online.

Următor → “

Sporirea implicării & Venituri cu o serie de bun venit prin e-mail (Ghidul definitiv pentru e-mail marketing partea a 3-a)

«Anterior

Niciodată să nu vă lăsați mai hacked: o recenzie Ninja Security

Site-ul dvs. este suficient de rapid?

Nu pierdeți vânzările. Verificați aici viteza serverului.

Vizualizați gazduirea noastră web recomandată

Conecteaza-te cu noi

RSS-icon   facebook-icon   twitter-icon linkedin-icon

Începe aici

 • Magazinul dvs. online în 19 minute: Cum să configurați Shopify (Ghidul complet Shopify Partea 1)
 • 11 funcții Shopify despre care nu știai (dar îți vor racheta vânzările): Ghidul complet al Shopify Partea a 2-a
 • Shopify SEO: 9 elemente esențiale pentru a îmbunătăți rangul Google al magazinului dvs. (Ghidul complet Shopify partea a 3-a)
 • „Cum atrag clienții?” Primii 7 pași pentru promovarea magazinului Shopify (Ghidul complet Shopify Partea 4)
 • UX Design Partea 1: Cum să vă creați propunerea de valoare & Convingeți utilizatorii să ia măsuri

Creați magazinul online Shopify

Linkuri rapide

Shopify

Plan / Prețuri

Template-uri

Ghid de instalare

Proces de 14 zile

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map