FastestVPN Review: 6 plus ja 3 haittaa FastestVPN: n käytöstä

FastestVPN


FastestVPN

https://fastestvpn.com/

TL, dr

FastestVPN tuli ensin tutkalleni vuoden 2019 puolivälissä, ja silloin huomasin, että sen suorituskyky oli parhaimmillaan keskinkertainen. Kun minua pyydettiin arvioimaan se uudelleen tällä kertaa, minun on sanottava, että olin skeptinen. Laajennetun verkon ja huomattavasti nopeamman nopeuden myötä tämä alakoira on varmasti siirtymässä maailmaan.

NopeinVPN-arvostelu: 6 plus & 3 Huonot puolet FastestVPN: n käytöstä

FastestVPN sijaitsee Caymansaarilla ja on itsenäinen Britannian merentakainen alue. Näihin paikkoihin sijoittautuneet yritykset ovat paikallisen lainkäyttövallan alaisia, eikä niihin sovelleta kruunusääntöjä.

Tämä, samoin kuin se, että maassa on parannettu huomattavasti henkilötietosuojalakeja, tarkoittaa, että ympäristö on ihanteellinen VPN-palveluntarjoajille menestyä. FastestVPN on hyödyntänyt tätä ja yrittää luvata asiakkailleen kaikkensa auttaakseen heitä turvaamaan yksityisyyden ja turvallisuuden Internetissä.

6 hämmästyttävää, mitä pidän FastestVPN: stä

1. Kiinteä turvallisuus & yksityisyys

FastestVPN on sitoutunut vakavasti asiakkailleen ja ilmoittanut avoimesti, että se asettaa etusijalle asiakkaidensa oikeudet sekä yksityisyyteen että tietoturvaan. Tärkeintä on, että se on luvannut olla jakamatta tietoja (jos sellaisia ​​on) kolmansien osapuolten kanssa, mikä on rehellisesti mitä voimme odottaa VPN-palvelulta.

fastestvpn: llä on hyvä turvallisuus ja yksityisyys

Toisin kuin joissain isommissa nimissä, toistaiseksi ei ole tullut valituksia FastestVPN-tiedon vuotamisesta tai tietojen toimittamisesta viranomaisille. Tämä on ehdottomasti jotain tietosuojaa käyttävien käyttäjien tulee huomioida.

1,1 256-bittinen korkea salausnopeus

FastestVPN-asiakkaan kautta tehdyt yhteydet on suojattu korkeimmalla salausasteella, joka nykyään on kuluttajien saatavilla. 256-bittinen salaus on tosiasiallinen standardi, johon turvallisuusalan ammattilaiset luottavat ja luottavat.

Sitä käytetään myös monissa sotilasjärjestelmissä ja rehellisesti sanottuna sitä on lähes mahdotonta murtaa. Mahdollisuudet 256-bittisen tietosi murtautumiseen olisivat paljon epätodennäköisempiä kuin vuotavat tiedot itse, kuitenkin vahingossa.

1.2 Protokollien hyvä valinta

Monet VPN-palveluntarjoajat ovat nykyään nojautuneet voimakkaasti kohti OpenVPN-protokollaa, koska sen maine on erittäin turvallinen ja vakaa. Valitettavasti tämä on johtanut siihen, että monet heistä ovat jättäneet huomiotta muut VPN-protokollat ​​eivätkä antaneet käyttäjilleen valintaa tässä asiassa.

Vaikka en kannata joitain protokollia, kuten L2TP ja PPTP, haluan kuitenkin käyttää IKEv2: ta, koska se on myös melko turvallinen ja moninkertaisesti parempi kuin OpenVPN. FastestVPN antaa käyttäjilleen laajan valikoiman, jolloin IKEv2, L2TP, PPTP ja OpenVPN (sekä TCP että UDP).

Tämä antaa käyttäjille suuren joustavuuden, mikä on tärkeää useista syistä, jotka vain nopeuttavat. Joskus joillakin käyttäjillä saattaa olla yhteensopivuusongelmia sovellusten kanssa, jotka yrittävät käyttää verkkoa VPN: n kautta. Antamalla käyttäjien vaihtaa VPN-protokollia, se helpottaa rasitusta yhteensopivuuden kannalta.

1.3 Sisäänrakennettu NAT-palomuuri

FastestVPN sisältää sisäänrakennetun NAT-palomuurin, joka on sinulle hyvä, koska se auttaa parantamaan laitteiden turvallisuutta. Ajattele NAT-palomuuria postimiehenä, joka lajittelee laitteeseen tulevat datapaketit.

Se toimittaa sinulle vain tietopaketit, joita olet nimenomaisesti pyytänyt, ja hylkää kaiken muun. Ota kuitenkin huomioon, että vaikka NAT-palomuuria voidaan lisätä tietoturvallisuuden parantamiseksi, sitä ei tule pitää erillisen Internet Security -sovelluksen korvikkeena..

1.4 Sisältää haittaohjelmien torjuntaohjelman & Mainosten estäjä

En yleensä ole kovin kiinnostunut palveluista, jotka yrittävät tarjota käyttäjille kaiken sovelluksen, joka on erityisesti suunniteltu jotain muuta varten. Kuitenkin FastestVPN: n haittaohjelmien ja mainosten estäjien ominaisuuksissa ne ovat niin huomaamattomia ja kevyitä, että tuskin tulevat mieleen.

fastestvpn: ssä on haittaohjelmien torjunta ja mainosten estäjä

Tämä on hyvä, koska ne eivät varmasti edistä sovelluksen turvotusta tarjoamalla samalla lisäarvoa tarjoavaa palvelua. Osa syystä tähän on se, että FastestVPN käyttää joitain ominaisuuksia omilla palvelimillaan, joten se vähentää laitteiden mahdollista potentiaalia tarjoamalla samalla bonuksen.

2. Kohtuulliset nopeudet

Kun arvioin ensimmäistä kertaa FastestVPN: tä, nopeudet olivat rehellisesti sanottuna melko huonoja. Tätä lisäsi julistuksen rohkeus, jonka tämä VPN-nimi antaa. Noin vuoden kuluttua huomasin kuitenkin, että he olivat todella kiinnittäneet huomiota palautteeseen ja lisääneet palvelun suorituskykyä.

Perustana on, että rajoittamaton Internet-nopeuteni, kun se on kytketty suoraan reitittimen kautta verkkoon, on niin lähellä mainostettua kuin mahdollista – suurimmaksi osaksi. Voin säännöllisesti saada yli 400 Mbit / s 500 Mbps: n linjalla.

nopein perusvirta ilman vpn-aktiivisuutta

Nopeustesti paikalliselle palvelimelle, jossa VPN ei ole aktiivinen
(Katso koko perustaso)

Ennen kuin jatkamme testituloksia, muista, että testasin FastestVPN-protokollaa OpenVPN-protokollassa, koska se on standardi, jota useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat. IKEv2 on saatavana myös FastestVPN: ssä. Protokollaa käyttämällä saat todennäköisesti paljon paremmat nopeudet kuin OpenVPN: llä, joten ota tulokset ripaus suolaa.

NopeinVPN-nopeustesti – Yhdysvallat

Nopeudet FastestVPN: n Yhdysvaltain palvelimelle olivat suunnilleen niin nopeita kuin voidaan odottaa.

nopein vpn nopeus Yhdysvaltain vpn pois

NopeinVPN-nopeustesti US – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

nopein vpn nopeus Yhdysvaltain vpn päällä

NopeinVPN-nopeustesti US – VPN käytössä
(Katso koko tulos)

25Mbps ei ole tarkalleen kauhistuttava nopeus, eikä siitä tarvitse kirjoittaa kotona. Latenssi oli vähän korkealla puolella, mutta Yhdysvallat on käytännössä eri puolilla maailmaa fyysisestä sijainnistani.

NopeinVPN-nopeustesti – euroalue

Useimmissa tapauksissa havaitsen, että euroalueella toimivien palvelimien VPN-nopeudet eivät eroa suuresti yhdysvaltalaisista palvelimien nopeustesteistä.

nopein vpn nopeus euroopan vpn pois

NopeinVPN-nopeustesti Euroopassa – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

nopein vpn nopeus euroopan vpn päällä

NopeinVPN-nopeustesti Euroopassa – VPN käytössä
(Katso koko tulos)

Jopa latenssin suhteen se on kosketusprosessi. Nämä nopeudet ovat silti riittävät median suoratoistoon.

NopeinVPN-nopeustesti – Lähi-itä

Koska Afrikan mantereella ei ollut palvelimia, minulla ei ollut mitään lupaa Lähi-idässä näiden numeroiden kohdalla.

nopein vpn nopeus Lähi-idässä vpn pois

NopeinVPN-nopeustesti Lähi-itä – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

nopeinvpn nopeus Lähi-idässä vpn päällä

NopeinVPN-nopeustesti Lähi-itä – VPN käytössä
(Katso koko tulos)

Ei ole yllättävää, että nopeudet tällä alueella olivat aika kauhistuttavia. Syynä tähän on todennäköisimmin se, että FastestVPN keskittyy vähemmän ME-alueeseen ja heidän rajoitetumpi määrä palvelimia.

NopeinVPN-nopeustesti – Aasia

Odotetusti nopeus ja viive olivat minulle parhaiten Singaporessa toimivilla FastestVPN-palvelimilla.

nopein aasian vpn pois

NopeinVPN-nopeustesti Aasia – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

nopein aasian vpn päällä

NopeinVPN-nopeustesti Aasia – VPN käytössä
(Katso koko tulos)

Tämä sijainti on erittäin vahva sijainti maantieteellisen sijaintinsa ja erinomaisen maan sisäisen infrastruktuurinsa ansiosta.

NopeinVPN-nopeustesti – Australia

Totta puhuen, sekä nopeus että viive Australiassa toimivissa FastestVPN-palvelimissa olivat hieman pettymystä.

nopein vpn nopeus australia vpn pois

NopeinVPN-nopeustesti Australia – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

nopein vpn nopeus australia vpn päällä

NopeinVPN-nopeustesti Australia – VPN käytössä
(Katso koko tulos)

Vaikka tämä alue ei ole aina paras minulle, se on osoittanut hitaita nopeuksia tietyille palveluntarjoajille. Tässä ei ole todellista syytä FastestVPN: n heikkoon suorituskykyyn.

Johtopäätös – ajatuksia nopeimmista VPN-nopeuksista

Ennen kuin kaverit alkavat pohtia sitä kuinka heikot nämä nopeudet saattavat vaikuttaa yleiseltä, haluaisin kiinnittää huomionne vastaaviin nopeuksiin, jotka osoitin ja jotka viedtiin paikallisille palvelimille niissä maissa, joissa VPN ei ole aktiivinen.

Tärkeä muistiinpano

Nykyinen maailmanlaajuinen Internet-hidastuminen on tehnyt nopeuksista epävakaat melkein kaikille käyttäjille. Näiden nopeuksien saavuttaminen korkean maailmanlaajuisen tiedonkuormituksen aikana on tässä tapauksessa edelleen vaikuttavaa, joten anna FastestVPN: lle toistaiseksi tauko, kyllä?

3. Erinomainen hintakohta

Aivan kuten kääritämällä nopeustestaustulokset, minusta on todennäköisesti paras paikka laittaa nämä tiedot. FastestVPN tulee upeaan hintaan, joka on niin alhainen kuin 1,11 dollaria kuukaudessa heidän 3-vuotiseen suunnitelmaansa!

MonthlyYearlyTriennially
Hinta / kuukausi10.00$2.49$1.11
Yhteensä lasku 10,00 dollaria 29,95 dollaria 39,95 dollaria
Laskutusjakso1-kuukausi12-kuukausi36-kuukausi

Tämä on fantastinen hinnasto ja tekee tästä palvelusta vankan ehdotuksen edullisille metsästäjille, jotka etsivät jonkinlaista yksityisyyttä ja suojaa verkossa. Tietysti, jos sinulla on käteistä, premium-palvelu löytyy muilta palveluntarjoajilta – mutta ei varmasti näillä hinnoilla.

1,11 dollaria kuukaudessa, käytännössä saat palvelun ilmaiseksi. Ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia ei yleensä suositella, ja jopa hyvät, kuten Windscribe, yrittävät ajaa sinut maksettuihin suunnitelmiinsa mahdollisuuksien mukaan – paljon korkeammalla hinnalla kuin tämä.

Sivuhuomautuksena, ole aina varovainen VPN-palveluntarjoajien suhteen, jotka tarjoavat ilmaisia ​​palveluita ja rajoittamatonta palvelua. Useimmiten nämä VPN: t ottavat tietosi ja myyvät niitä kolmansille osapuolille voiton vuoksi. Vain tällä tavalla he pystyvät ylläpitämään toimintaa. Jotkut tekevät sen hienovaraisesti, kun taas toiset käyttävät sovelluksen sisäisiä mainoksia.

4. Tuki missä tahansa streaming & P2P

Kuten useimpien hyvien VPN-palveluntarjoajien kanssa, FastestVPN auttaa sinua pääsemään estämään maantieteellisesti estettyjä palveluita ja antamaan sinulle suoratoiston useista medialähteistä. Tässä tapauksessa testasimme heitä Netflixillä ja huomasimme, että heidän yhdysvaltalainen sisältö voi virrata hyvin. Valitettavasti se on tällä hetkellä ainoa alue, jota he tukevat.

fastestvpn: llä on useita hyödyllisiä viihdeominaisuuksia

Korkeammalla huomautuksella FastestVPN tukee P2P: tä kaikilla palvelimillaan ja voit suorittaa torrentejasi ollessasi yhteydessä mihin tahansa palvelimen sijaintiin. On tietysti haittapuolia, koska P2P-nopeutesi on sidottu yleiseen VPN-suorituskykyyn.

Jos muodostat yhteyden esimerkiksi Netflix-palvelimeen, ja se sattuu olemaan jostain syystä hitaampi – myös P2P-nopeutesi kärsivät, ellet siirry toiseen palvelimeen. Huomasin olevani tämän ongelman edessä katsellessani Netflixiä ja yrittäessäni ladata myös BitTorrent-sovellusta.

Viimeiseksi tärkein huomautus suoratoistolle ja P2P: lle on vakaus. Kuten aina, laitoin FastestVPN Netflixin “palamistestiini”, joka on tekosyyni kehottaa katsomaan Netflixiä “työhön”. Onnistuin katsomaan 2 Office-vuodenaikaa yhdellä istunnolla, jossa ei ole yhtään häiriötä yhteydessä, joten sanoisin, että se on vakaa.

Henkilökohtaisesti minusta kuitenkin tuntuu, ettei FastestVPN: n tarjoamat nopeudet ole oikeasti sopivia P2P: lle huolimatta sen selkeästä käytettävyydestä. Tämä riippuu tietysti suuresti palvelun käytöstä. Jos esimerkiksi pysyt lähellä Yhdysvaltoja, saatat hyötyä hyvistä P2P-nopeuksista ja pääsystä helposti ylimääräiseen netflix-sisältöön.

5. Puhdista & Kevyt sovellus

Yksi parhaimmista asioista FastestVPN: ssä on heidän Windows-sovelluksensa. Sen puhdas ja kevyt muotoilu ei ole paljon resursseja ja vie vain noin 5 Mt muistia juoksemisen aikana. Sovelluksen muotoilu näyttää nykyaikaiselta ja on helppo tottua, kun olet käyttänyt sitä muutaman kerran.

5.1 Laitteen korkea yhteensopivuus

Palvelu on saatavana myös monilla eri alustoilla.

fastestvpn on saatavana laajasti monilla alustoilla

Valtavirran osalta voit asentaa sen Windows-, Mac- ja Linux-pohjaisiin. Mobiililaitteella se tukee Androidia ja iOS: ää. Ainutlaatuisempaan asennukseen FastestVPN voidaan ottaa käyttöön reitittimissä, PS4: ssä ja myös monissa muissa..

5.2 Älykäs tunnelointi & Pikayhteys

FastestVPN-sovelluksesta löydät kaksi vaihtoehtoa, jotka saatat käyttää hyvällä osuudella – Smart Tunneling ja Quick Connect. Ensin mainitun avulla voit valikoivasti antaa luotettavien sovellusten muodostaa yhteyden Internetiin ohittamalla VPN-tunnelin.

Tämän avulla voit vähentää VPN: n rasitusta ja auttaa lisäämään yhteensopivuutta entisestään. Jos huomaat, että tietyt sovellukset eivät pysty muodostamaan yhteyttä VPN: n kautta, voit lisätä sen yksinkertaisesti Smart Tunnel -luetteloosi. Ei ihanteellinen, mutta se lisää vaihtoehtoja.

Pikayhteys on aikaa säästävä ominaisuus, jonka avulla sovellus voi valita, mihin palvelimeen muodostetaan yhteys. Se tekee tämän päätöksen palvelimiensa parhaiden latenssiajojen perusteella sijaintisi suhteen. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että on todennäköistä, että päädyt yhteyteen maasi palvelimeen.

Tavallisesti siitä ei tule paljon hyötyä näissä tapauksissa, mutta jos olet paikassa, jossa heillä ei ole palvelinta, Quick Connect voi osoittautua hyödylliseksi etsimällä sinulle parhaan lähistöllä olevan palvelimen.

6. Ihmisarvoinen asiakastuki

Kuten voisit kertoa alla olevasta kuvasta, FastestVPN-tuki voi alkaa hitaasti. Kuitenkin, kun huoltoedustaja tietää, mistä puhut oikein, luulen että löydät heistä sekä hyödyllisiä että tietäviä heidän palvelustaan ​​ja järjestelmistään.

Nopein asiakastuki on kunnollista

Mielestäni myöhässä suurin osa VPN-palveluista on todella saanut aikaan asioita asiakastuen suhteen, ja tietenkin FastestVPN ei ole poikkeus. Huolimatta siitä, että odotin jonossa jonkun toisen takana olevaa riviä, minua pyydettiin osallistumaan viiden minuutin kuluessa pyynnön lähettämisestä.

FastestVPN tarjoaa myös asiakasapua muutamalla tavalla. Ensimmäisenä yhteyshenkilönä voit aina kääntyä heidän tietokantaansa, jossa on hyvä yhdistelmä kunnollisesti muotoiltuja UKK: ta, oppaita ja oppaita.

Jos tämä ei toimi sinulle, heillä on myös live-chat-tuki saatavana ympäri vuorokauden. Kuten huomaat, myös heidän vastauksensa tuolla kanavalla on melko hyvä. Viimeinkin, sinulla on mahdollisuus lähettää heidän tukitiimille sähköpostia, jos live-chatissa on liian paljon ihmisiä ja odotusajasta tulee ongelma.

3 asiaa, joista en pidä FastestVPN: stä

1. Satunnaisia ​​virheitä palvelussa

Jotkut asiat, joista aion keskustella tässä segmentissä, saattavat olla hiukan subjektiivisia, ja VPN: ien toimintotavan vuoksi jotkut virheet eivät ehkä ole helposti toistettavissa. Huomasin kuitenkin joitain häiriöitä, joiden takia FastestVPN-tapauksessa oli vaikea jättää huomiotta.

Kun maksin ensimmäisen kerran FastestVPN: stä, minut joutui lataamaan heidän asennustiedostonsa tosiasian jälkeen. Asentaessani sen olin yllättynyt, kun huomasin, että en pystynyt muodostamaan yhteyttä mihinkään heidän palvelimistaan ​​huolimatta protokollan vaihtamisesta ja kokeilemasta muita heidän tietokantaansa merkittyjä asioita.

Minun piti vihdoin puhua asiakaspalvelun kanssa, joka pyysi minua tekemään jotain outoa – lataamaan ja asentamaan OpenVPN GUI-asiakasohjelma ja käyttämään sitä yhteyden muodostamiseen. Tämän jälkeen huomasin seuraavaksi, että FastestVPN-sovellus voi muodostaa yhteyden ilman mitään ongelmia, vaikka OpenVPN-käyttöliittymä olisi asennettu.

Seuraava huomautukseni oli, että yhteydet joihinkin palvelimiin olivat toisinaan hankalia. Tämä tarkoittaa, että joudut ehkä yrittämään yhdistää muutaman kerran, ennen kuin yhteys todella muodostetaan. Tälle ei näytä olevan todellista syytä, mutta hetken kuluttua asiat rauhoittuivat ja ongelma katosi.

2. Vain yksi yhteyspiste Netflixille

Vaikka FastestVPN toimii Netflixin kanssa, tämä rajoittuu vain Netflixin Yhdysvaltain alueen sisältöön. Vaikka juuri siellä on suurin Netflix-elokuvien kokoelma, jotkut käyttäjät saattavat haluta pääsyn muille alueille saadakseen paikallisempaa sisältöä.

Yhdysvaltain Netflix-yhteys on saatavana myös vain yhden käyttöpisteen kautta, vaikka FastestVPN: llä on kymmenen sijaintia, joihin yhdistää Pohjois-Amerikka. Tämä yksi tukiasema herättää useita mahdollisia kysymyksiä, mukaan lukien; mahdollinen ylikuormitus, koska kaikki Netflix-käyttäjät seuraavat tätä sijaintia ja mitä tapahtuu vikatilanteissa.

3. Rajoitettu verkko & palvelimet

FastestVPN: llä on melko rajallinen kattavuus tuntemattomalla määrällä palvelimia 39 paikassa. Siitä huolimatta näiden alueiden leviäminen on edelleen melko kohtuullista. Huoli on se, että jos jokin haluamastasi paikasta on raskaasti kuormitettu, sinulle ei ehkä ole sopivaa vaihtoehtoa liittyä.

nopeinvpn-palvelimia on rajoitetusti

Vaikka panen merkille, että FastestVPN on parantanut suorituskykyään ajan myötä, mielestäni heidän verkkonsa kasvu ei ole aivan sitä, mitä toivoin olevan. Tämä voi olla tekeminen tai lopettaminen monille käyttäjille, koska se rajoittaa vakavasti heidän valintojaan – ja se on suuri osa siitä, mitä VPN-palvelut koskevat.

Aikaisemmin huomautit mahdollisesti suorittamissa nopeustesteissä keskityttiin tiheään asuttuihin alueisiin. Tämä voisi auttaa korostamaan sitä tosiasiaa, että rajallinen rahoitus haittaa FastestVPN: n toteuttamista vielä enemmän parannuksia.

Käyttöönoton kasvaessa käyttäjät saattavat nähdä heidän asteittain nostavan hintojaan yleisesti ottaen, jotta he voivat ylläpitää toimintaa ja laajentumista.

Bottomline: Maksanko nopeimmasta VPN: stä?

Rehellisesti, se todella riippuu. Koska VPN-verkot ovat suuri osa elämääni ja työtäni, huomaan, että minua rikotaan valinnan suhteen. Tilanteeni on tietysti melko ainutlaatuinen, joten se ei ehkä vastaa monien teistä.

Suurempi kysymys on – pitäisikö maksaa FastestVPN? Tähän kysymykseen voidaan edelleen vastata melko helposti. FastestVPN on hyvä valinta, jos asut asutulla alueella tai jos etsit hyvää budjettiratkaisua, joka saa asiat hoidetuksi.

Se tulee tappajahintaan, ja jos pääset alukseen nyt, et ehkä joudu hintojen korotuksiin myöhemmin, kun ne laajentavat palveluverkkoaan. Jos sinulla on kuitenkin erikoistuneempia tarpeita ja sinulla on varaa siihen, suosittelen, että harkitset yhtä parhaista palveluntarjoajista, kuten NordVPN.

Avainominaisuudet

 • ✓ Älykäs tunnelointi
 • ✓ Käytä enintään 10 laitetta
 • ✓ Toimii Netflixin kanssa
 • ✓ Suorita P2P kaikilla palvelimilla
 • ✓ Mainos & Haittaohjelmien estäjä

Suositellaan

 • • Tarjouspyynnöt
 • • Suoratoisto-harrastajat
 • • Censenssin ohittaminen

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map