Contents

VPN-vertailu: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish ja HideMyAss VPN ovat kaksi alan suosituinta VPN-verkkoa, ja syystäkin. Ne tarjoavat enemmän palvelinpaikkoja ja IP-osoitteita kuin melkein mikään muu VPN-palveluntarjoaja, ja he tekevät vaikutuksen huippuluokan tietoturvaan ja ohjelmistoihin. Katso, kuka voittaa Hidemyassin taistelun vs. IPVanish!

Hidemyass vs. IPvanish: Nopea VPN-vertailu

Hidemyass vs IPVanish vpn-vertailu

HideMyAss VPN

 • Toimipaikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa
 • 148 palvelinta 72 maassa
 • OpenVPN-, PPTP- ja L2TP-protokollat
 • Ei mobiilisovellusta. Voi asentaa manuaalisen VPN-yhteyden
 • 128-bittinen Blowfish-salaus (OpenVPN)
 • Ei NAT-palomuuria
 • Lokit pidetty. Mahdollisesti niin kauan kuin 6 kuukautta.
 • Torrentit ovat teknisesti sallittuja, mutta niitä ei suositella
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • 11,52 dollaria / kuukausi (1 kuukauden hinta)
 • 6,55 dollaria / kuukausi (12 kuukauden hinta)
 • Lue HideMyAss VPN -katsaus
 • Käy Hidemyass Now -sivustolla!

IPVanish VPN vs Hidemyass

IPvanish VPN

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • 110+ palvelinta 48: ssa puhelinyksikössä
 • OpenVPN-, PPTP- ja L2TP-protokollat
 • Mobiilisovellus Androidille ja iOS: lle
 • 128-bittinen Blowfish-salaus (OpenVPN)
 • NAT-palomuuri sisältyy ilmaiseksi!
 • Ei lokitietoja. aika. Uusi ominaisuus huhtikuusta 2014 lähtien
 • Torrentit sallittu
 • 7 päivän palautuskäytäntö
 • 10,00 dollaria / kuukausi (1 kuukauden hinta)
 • 6,49 dollaria / kuukausi (12 kuukauden hinta)
 • Lue IPVanish-arvostelu
 • Käy IPVanish Now -sivustolla!

Hidemyass vs IPVanish: Ohjelmisto ja ominaisuudet

HideMyAss on useita standout-ominaisuuksia. Ne tarjoavat enemmän palvelimia ja maapaikkoja kuin mikään muu VPN, jota voin nimetä, mutta suurin myyntikohta on heidän erinomainen VPN-ohjelmisto. Totuus on, että mikään muu VPN-palveluntarjoaja ei edes ole lähellä tarjottavan samantasoista hallintaa, turvallisuutta ja mukautettuja ominaisuuksia kuin HidemyAss.

IPVanish vertailuna tarjoaa erittäin standardin VPN-asiakkaan, jolla on helppo palvelinvaihto ja OpenVPN-yhteys. Se on täysin toimiva, mutta heidän ohjelmistonsa ei varmasti vastaa HidemyAssia. Kukaan ei voi, ja näyttää siltä, ​​että suurin osa VPN-palveluntarjoajista ei edes yritä enää sovittaa ohjelmiston eteen. Katsotaanpa lähemmin…

IPVanish VPN-ohjelmisto:

IPVanish antaa sinulle helpon pääsyn kaikkiin heidän palvelimiinsa yli 58 maassa. Voit myös valita haluamasi VPN-protokollan nykyisiin tarpeisiisi.

Vaihtoehtoihin kuuluu: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP ja L2TP

IPvanish-ohjelmisto lajittelee kaupungin, maan tai pingiajan mukaan, jolloin on helppo muodostaa nopeasti yhteys haluamaasi palvelimeen.

Asetukset-valikossa voit valita, tallennetaanko kirjautumistiedot (käyttäjänimi / salasana) ja haluatko IPvanishin käynnistyvän Windowsin käynnistyessä.

Ohjelmisto sisältää myös linkin IP-osoitteesi tarkistamiseksi, jotta voit varmistaa, että VPN-yhteytesi on muodostettu onnistuneesti.

Kuten huomaat, IPvanish tarjoaa ei hätää, toimiva VPN-ohjelmisto.

Kuva

HideMyAss VPN-ohjelmisto

Hidemyassin VPN-ohjelmisto sisältää uskomattoman määrän ominaisuuksia. Aiomme peittää läpi kaikki parhaat niistä yksi kerrallaan. Jos haluat kuulla sen hevosen suusta, tutustu Hidemyassin omaan ohjelmistokatsaukseen

# 1 Palvelimen valinta

ipvanish vs hidemyass: palvelinkartta

Hidemyass-palvelimen valinta (karttanäkymä)

Hidemyass antaa sinulle täydellisen hallinnan tarpeisiin parhaan VPN-palvelimen valintaprosessista. Voit lajitella maan, kaupungin tai nopeuden mukaan. Voit myös valita palvelimia a lista tai karttanäkymä (kuten yllä). Voit jopa valita luettelon palvelimista a nopeustesti päällä, joten voit valita nopeimman palvelimen, joka täyttää kaikki vaatimuksesi.

# 2 IP-hallinta ja palvelinten vaihto

Hidemyass vs IPVanish: ohjelmistojen ip satunnaistaminen

IP-todentamis- ja satunnaistamiskyky. Voi käyttää myös kolmannen osapuolen IP-varmennusta

Niille, jotka haluavat maksimaalisen turvallisuuden, Hidemyass antaa sinun vaihtaa palvelimia milloin tahansa. Voit jopa perustaa satunnaistettu palvelimen vaihto se tulee vaihda IP-osoitteesi x minuutin välein.

Voit nähdä myös tällä hetkellä määritetyn IP: n ohjelmiston sisällä. Voit jopa asettaa kolmannen osapuolen vahvistuksen sivustoilta, kuten whatsmyip ja iplookup.net, lisätyn mielenosoituksen.

Voit myös tarkastella viimeaikaista IP-osoitehistoriaasi ja nähdä, mitkä IP-osoitteet on määritetty sinulle, tai voit sammuttaa IP-lokitiedot kokonaan.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Kuva

Hidemyass VPN: t Suojattu IP-sidontateknologia on niin voimakas, että se todella ansaitsee oman osionsa (ja käsittelemme sen myöhemmin myös turvallisuusosassa.

Pohjimmiltaan suojatun IP-sidontaominaisuuden avulla voit sitoa tiettyjä ohjelmia tai sovelluksia käyttämään vain Hidemyassin luomaa VPN-tunnelia. Jos VPN-yhteys epäonnistuu, nämä tietokoneesi yhdistetään edelleen Internetiin normaalin yhteyden kautta, kuitenkin nämä tietyillä ohjelmilla ei ole Internet-yhteyttä koska he pääsevät Internetiin vain HideMyAss: n kautta.

Tämä ominaisuus on uskomattoman hyödyllinen herkille ohjelmille, kuten uTorrent tai Vuze, jos haluat varmistaa, että oikea IP ei paljasta, jos VPN-yhteys katkeaa..

Voit lisätä / poistaa ohjelmia luettelosta helposti napin painalluksella.

# 4 HideMyAss -nopeusopas ja palvelimen kuormituksen tasapainotus

Kun olet valinnut maantieteellisen sijainnin, josta haluat IP-osoitteesi lähtöisin (voi olla kaupunki, osavaltio, maa tai koko maanosa), Hidemyass auttaa sinua löytämään nopeimman palvelimen helposti.

Käyttämällä pikaopas, Voit lisätä luettelon palvelimista a nopeustesti päällä. Voit valita a ping-testi, pikatesti tai koko testi. Kaikki nämä testit testataan omalla VPN-yhteydelläsi, joten ne ovat paljon tarkempia kuin nopein suoritettu HMA-palvelimilla..

Valmistuttuaan voit helposti lajitella luettelon ja valita nopeimman palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden.

Voit myös ottaa käyttöön palvelimen kuormituksen tasapainotus joka hälyttää, jos Hidemyass huomaa, että samassa paikassa, johon olet parhaillaan yhteydessä, on paljon nopeampi palvelin, ja antaa sinulle yhden napsautuksen vaihtoa vaihtaa nopeampaan palvelimeen.
&# 65279;Ohjelmistot ja ominaisuudet Johtopäätös
Sekä IPVanish että Hidemyass saavat työnsä päätökseen, kun kyse on perustoiminnoista, mutta jos haluat ominaisuuspakatun VPN-ohjelmistopaketin, joka sisältää kaikki hienoukset ja lisäominaisuudet, sinun täytyy mennä Hidemyassin mukana.
Voittaja: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Turvallisuus ja yksityisyys

IPVanish vei hiukan pelaajan ohjelmiston edessä, mutta tietoturva- ja yksityisyysominaisuudet todella korvaavat sen. Katsotaanpa nopeasti tilannetta.

IPVanish-tietoturvaominaisuudet

 • Ei lokitietoja. aika.
 • Torrentit sallittu
 • NAT-palomuuri sisältyy ilmaiseksi
 • Bitcoin hyväksytty
 • Ei IP-sidontatekniikkaa tai tappa-kytkintä
 • 256-bittinen AES-salaus
HideMyAss-suojaus- ja yksityisyysominaisuudet

 • Yhteyslokeja pidetään jopa 6 kuukautta
 • Torrents lannistui. DMCA-ilmoitukset välitetty
 • Ei palomuuria
 • Bitcoin hyväksytty
 • Suojattu IP-sidontateknologia
 • 128-bittinen Blowfish-salaus

Lokitiedot ja yksityisyys

VPN – toimialan suuntaus on siirtynyt kohti vähemmän lokien pitämistä, ja IPVanish on ottanut ilmoituksen. He eivät koskaan pitäneet käyttö- / toimintalokkeja, mutta vuonna 2014 he myös poistivat yhteyslokit (saapuva / lähtevä IP aikaleimalla). Nyt IPVanish voi todella väittää olevansa Ei lokien VPN-palveluntarjoajaa.

Hidemyass toisaalta on tullut vähän pahamaineinen ylläpitää yhteyslokeja jopa 6 kuukautta ennen niiden tuhoamista. Tämä johtuu todennäköisesti tiukenneista tietojen säilyttämistä koskevista laeista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa HMA perustuu.

Reuna: IPVanish

Torrentit ja P2P

IPvanish on torrent-ystävällinen VPN ja sallivat torrent-liikenteen heidän verkossaan. He kuitenkin mieluummin, että rajoisit torrent-liikennettä palvelimille sellaisissa maissa kuin Venäjä, Alankomaat ja Romania.

HideMyAss on tehnyt melko selväksi, että he eivät halua torrent-liikennettä verkossaan. Se estää liikaa päänsärkyä heille. He ovat myös melko tunnettuja välittäessään DMCA-ilmoituksia tilaajilleen. Useimmat VPN: t eivät tee tätä (ja ei-logging VPN: t eivät voineet edes halutessaan).

Reuna: IPVanish (Jos haluat ladata torrentteja, älä valitse Hidemyassia)

Palomuuri, salauksen vahvuus ja IP-sidonta

Palomuuri: IPvanish tarjoaa ilmaisen NAT-palomuurin. Tämä on VPN: ään sisäänrakennettu palomuuri, joka suodattaa kaiken liikenteen varmistaakseen, että hakkeri ei voi aloittaa (väärennetyllä) VPN-IP-osoitteella ja päästä tietokoneellesi VPN-tunnelin kautta. HMA ei tarjoa tätä ominaisuutta.

Salauksen vahvuus: Ipvanish tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen, HMA: lla on 128-bittinen. IPVanishin salausvoimakkuus on kaksinkertainen, mutta molempia harkitaan "rikkoutumaton" nykyaikaisten standardien mukaan. 128-bittistä salausta harkitaan edelleen "armeijan arvosana" salaus.

IPBind / kill-Switch: IPVanishin yksi heikkous tällä alalla on kill-switch- tai IP-sidontatekniikan puute. Hidemyass puolestaan ​​on heidän loistava turvallinen ip-bind ominaisuus, jonka avulla lukitset tiettyjen ohjelmien toiminnot HMA: n IP-osoitteeseen, jotta ne katkaisevat yhteyden heti, jos VPN epäonnistuu.

Hyvä uutinen on, että Kill-Switch / IP-bind voidaan jäljitellä ilmaisilla ohjelmistoilla kuten VPNNetmon jos sitä ei ole sisäänrakennettu VPN-palveluntarjoajien ohjelmistoon. Katso artikkeli VPN Kill-Switch -sovellukset lisätietoja!

Reuna: IPvanish voitti turvakierroksen 2-1.

Turvallisuusyhteenveto
Molemmat VPN-palvelut tarjoavat joitain ainutlaatuisia tietosuojaominaisuuksia, mutta lopulta annamme yksityiselle Internet-yhteydelle vähäisen edun heidän VPN-palveluun sisältyvän ilmaisen palomuurinsa ja yhdysvaltalaisen yrityksen saaman luottamuksen takia..
Voittaja: IPVanish by Landslide!

Osta VPN

IPVanish vs HideMyAss: Nopeustesti

Yksi alueista, joilla sekä IPvanish että HMA todella loistavat, on Nopeus. He ovat kaksi nopeimpaa VPN-palveluntarjoajaa maailmassa, etenkin IPVanish. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä sitä, mutta IPVanishin emoyhtiö (Highwinds Network Group) omistaa yhden läntisen pallonpuoliskon suurimmista valokuitudatan selkärangoista. He omistavat myös yhden nopeimmista CDN n (Sisällönjakeluverkosto) maailmassa.

Tämän seurauksena sen ei pitäisi olla yllättävää IPVanish on erittäin nopea.

Nopeustestausparametrit:
Nämä nopeustestit suoritettiin kaapelimodeemiliitännällä, jonka etäisyys oli noin 20Mbps alavirran korkki.

IPVanish Speed ​​Test -tulokset

IPVanish-nopeustesti Florida USA

IPVanish Speed ​​Test Miami, Yhdysvallat

IPvanish speedtest uk

IPVanish Speed ​​Test Lontoo, Iso-Britannia

IPVanish vs Hidemyass torrentin nopein

IPVanish p2p nopeustesti Alankomaat

Piilota My Ass Speed ​​-testitulokset

HMA vs IPVanish nopeustesti chicago

HideMyAss Speed ​​Test Chicago, Yhdysvallat

Hidemyass vs. ipvanish nopein Kanada

HideMyAss Speed ​​Test Toronto, Kanada

hidemyass vs ipvanish speed test nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, Yhdysvallat

Kuten näet, IPVanish on selvä voittaja, melkein maksimoimalla nopeuskatomme kaikissa vakiopalvelimissa ja jopa 60%: n saaminen tavallisesti täynnä oleviin hollantilaisiin palvelimiin.

Voittaja: IPVanish

Piilota My Ass vs. IPVanish – Hinta ja arvo

Kaikki IPVanish- ja HideMyAss-VPN-suunnitelmat sisältävät kaikki ominaisuudet. Ainoa ero hinnoittelussa on tilauksen pituus. Kuten useimmissa VPN: issä, vuosisuunnitelma on paras arvo.

Piilota My Ass VPN -suunnitelmat ja hinnoittelu

 • Palvelimet yli 72 maassa
 • Lokit pidettiin jopa 6 kuukautta
 • Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Corporation
 • Torrents lannistui
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 11,52 dollaria / kuukausi (kuukauden tilaus)
 • 8,33 dollaria / kuukausi (6 kuukauden tilaus)
 • 6,55 dollaria / kuukausi (vuoden tilaus)
IPVanish-suunnitelmat ja hinnoittelu

 • Palvelimet 47 maassa
 • Ei lokitietoja. aika.
 • Yhdysvalloissa toimiva Corporation
 • Torrentit sallittu
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu
 • 10,00 dollaria / kuukausi (1 kuukauden tilaus)
 • 8,99 dollaria / kuukausi (3 kuukauden tilaus)
 • $ 6,49 / kk (Vuoden tilaus)

Maksuvaihtoehdot:
Sekä IPVanish että HMA tarjoavat laajoja maksuvaihtoehtoja. Suosituimpia ovat: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover ja American Express.
Arvo:
Hidemyass Pro VPN: n ja IPVanish VPN: n hinnoittelu käy melko lähellä kaikkia tilauksia, mutta IPVanish on hieman halvempi yhden vuoden ja yhden kuukauden suunnitelmiin (ylivoimaisesti suosituimmat vaihtoehdot). Hidemyass-ohjelmisto on kuitenkin niin vaikuttava, että mielestämme se on kustannuksen arvoinen (niin kauan kuin et halua ladata torrentteja. IPVanish on paljon parempi torrentsille)

Voittaja: HideMyAss (loistava ohjelmisto, enemmän palvelimia ja maita. Valitse IPVanish torrentteja varten)

Proxy.sh vs Yksityinen Internet-yhteys: Kuka on voittaja?

IPVanish ja Hidemyass ovat todella kaksi maailman vaikuttavinta VPN-palvelua. Ne tarjoavat enemmän palvelimia ja maita kuin melkein kukaan muu liiketoiminnassa, ja tarjoavat huippunopeuksia ja asiakastukea (etenkin IPVanish). Totuus on kuitenkin, että kukin VPN palvelee erilaista tarvetta ja erilaista yleisöä, joten valitsemasi riippuu aiotusta käytöstä.

Katsotaanpa nopeasti kunkin ominaisuudet:

HideMyAss parhaat ominaisuudet:

 • Amazing ohjelmisto. Teollisuuden parhaat!
 • Kiinteät nopeudet
 • Suojattu IP-sidontatekniikka
 • Palvelimet yli 70 maassa
IPVanish parhaat ominaisuudet:

 • Erittäin nopea! He hallitsevat valtavaa nopeaa verkkoa
 • Ei lokit = Vähemmän päänsärkyä
 • Torrentit sallittu
 • Yhdysvalloissa toimiva Corporation
 • Palvelimet yli 40 maassa
Sinun tulisi valita HideMyAss, jos:

 • Haluat eniten toiminnallisuutta / parasta ohjelmistoa
 • Tarvitset pääsyn palvelimiin useimmissa maissa
 • Et lataa torrentteja kovin usein
Sinun tulisi valita IPVanish, jos:

 • Tarvitset nopeimman mahdollisen nopeuden
 • Haluat VPN: n, joka ei pidä lokit
 • Lataa torrentit
 • Haluat alhaisimman hinnan
Voittaja!

IPVanish vs Hidemyass vpn-vertailu

IPVanish voitti vertailumme!

Käy sivustolla

Toinen sija

Hidemyass vs IPVanish vpn-vertailu

HideMyAss on vankka 2. sija

Käy sivustolla

Miksi valitsimme IPvanishin?
Molemmat näistä VPN-palveluntarjoajista ovat alan kärjessä, mutta jokaisella on omat etunsa. Rakastamme Hidemyassin vaikuttavaa VPN-ohjelmistoa, mutta lopulta IPvanishin nopeus ja tietosuojaominaisuudet voittivat meidät.

IPvanish on yksi nopeimmista VPN-palveluntarjoajista, jota olemme koskaan testanneet, ja rakastamme heidän äskettäistä muuttoaan ei-lokit -käytäntö. Ne ovat myös torrent-ystävällisempiä VPN: ää kuin HMA, mikä antoi meille lisätyön suositella IPVanishia erittäin varmasti. Siirry IPVanish.com-sivustoon rekisteröityäksesi!

Saatat olla kiinnostunut:

 • IPVanish Review
 • Piilota My Ass VPN Review
 • Hidemyass vs. BTGuard
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. välityspalvelin.sh
 • Ei kirjautuvia VPN: ää Bittorrentille
 • Anonyymi bittorrent 3 helpossa vaiheessa
Kotisivu

VPN arvostelut
VPN-vertailut

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me