HostGator Review – Katso palvelimen nopeustiedot ja asiakashaastattelut

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

TL, dr

Vaikka suhteellisen nopea, kokeneet käyttäjät saattavat löytää HostGatorista puuttuvan ominaisuuksia. Jos kuitenkin etsit helppokäyttöistä ja helppokäyttöistä verkkopalvelupalvelua, HostGator saattaa olla juuri sinulle oikea palvelu! .

HostGator arvostelu: 9 plussat & 5 Gatorin haitat!

Seuraava kelvollisten verkkoisäntäluetteloidemme joukossa on aina suosittu HostGator, kaikkien niiden seksikkäin ja kirkkain näköinen web-isännöintipalvelu..

Heidän tiedetään olevan kauniita.

Heidän tiedetään olevan käyttäjäystävällisiä.

Mutta kuinka ‘Gator kestää muita teollisuuden jättiläisiä vastaan??

Selvittääksemme, olemme lahjoittaneet syvämielisemme, pyytäneet siunauksia journalismin jumalilta ja tilattu HostGator’s Baby -suunnitelmalle tehdä joitakin vakavia testejä (testit, joita kukaan muu ei vaivautunut tekemään, kiitos paljon) juuri niin, että tiedät jos HostGator on oikea isäntä sinulle.

Testien tulokset ovat itse asiassa melko yllättäviä, mutta hyvät asiat tulevat niille, jotka odottavat, ja odota, että teet tuomion tämän arvioinnin lopussa.

Disclosure

Kaksi testisivustoamme ovat hgcloudhosted.com ja hgbabyhosted.com. Entistä isännöi HostGator Cloud Hatchling; kun taas jälkimmäistä isännöi HostGator Baby.

9 syytä, miksi HostGator on täydellinen sinulle

1. Nopea palvelimen vastausaika

Jos et ole vielä kuullut täältä Bitcatcha.com-sivustossa, pidämme todella siitä, että web-hosting on nopea. SUPER nopea.

Ja täällä HostGator kiinnitti huomioomme.

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Keskimääräinen nopeus: 190 ms – Katso koko tulos

Kun otetaan huomioon, että heillä on vain 2 datakeskusta (molemmat sijaitsevat Yhdysvalloissa mielessäsi), HostGator onnistui suoriutumaan todella hyvin Sao Paolossa, Sydneyssä ja Japanissa, ja niiden kaikkien vastausajat ovat alle 205 ms.

He menivät hyvin Singaporessa ja Lontoossa (221 ms), mutta viivästyivät hieman Bangaloressa 717 ms: lla (jos luet tätä Intiasta, on parasta välttää. Katso sen sijaan parhaat Intian isännöintisuunnitelmasi!)

HostGator ansaitsi itselleen A meiltä, ​​sillä maailman keskiarvo oli 190 ms!

2. Palovammainen nopea sivustonlatausnopeus

Lukuun ottamatta PHP7.1 ja sisäänrakennettua Apache-pohjaista sisältöpakkausjärjestelmää, HostGatorilla ei oikeastaan ​​ole paljon hyötyä niistä.

He eivät käytä SSD-tallennustilaa (saatavana vain pilvipalvelun kanssa, boo!), Mitään NGINX-palvelinta ei ole määritetty tai erityisiä välimuistiominaisuuksia, kuten SiteGroundin supercacher … silti sivuston latausajat ovat erittäin nopeat!

Käytimme webpagetest.org-sivustoa ja kopioimme HGBabyHosted.com-testisivustomme HGCloudHosted.com -sivustomme vastaan, ja tässä ovat tulokset: