IPVanish VPN

IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

TL, dr

Aluksi olin epäröivä tarkistaa IPVanish VPN, koska tiesin, että ne ovat yhdysvaltalaisia ​​palveluita. Henkilökohtaisesti se on kuin kysyä susiä vartioimaan kanoja. Ensimmäisen kerran julkaistu vuonna 2012, IPVanish muutti omistajaa vuonna 2017. Valitettavasti omistajuuden muutos on antanut yritykselleni vain vähän positiivista näkemystäni. Minulla on vaikeuksia suositella tätä VPN: ää monista syistä, mukaan lukien keskisuurten nopeuksien suorituskyky, epäilty nimettömyys ja kauhea asiakastuki.

IPVanish Review: 5 etuja ja 4 haitat IPVanish VPN: n käytöstä

Vuonna 2012 perustettu IPVanish VPN ei ole kortin vanhin lapsi, ja itse asiassa se on jo vaihtanut omistajansa kerran. Erinomainen tässä yrityksessä on se, että huolimatta sen ilmeisestä suosiosta niin lyhyessä ajassa, yritys on myös onnistunut saamaan itsensä sisällytetyksi hakkuukyselyyn. Tämäntyyppiset asiat kuulostavat yleensä VPN-palveluntarjoajien kuolemantapauksilta, ja silti selviävät.

Lisäksi se on yhdysvaltalainen yritys, joka ei oikein kirjoita väitteitään, että sillä ei ole kirjautumista koskevaa käytäntöä. Vaikka Yhdysvalloissa ei ole vielä pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, sillä on turvallisuusjärjestöjä, jotka haluavat tallentaa Internetin metatiedot koko planeetalle. Melko harha.

Siitä huolimatta on osoittautunut, että se on suorituskyvyn sekoitettu laukku, hyvää, muuta kauhea, joten katsotaanpa mitä he voivat tehdä.

Mitä pidämme IPVanish VPN: stä

1. Hyvä saatavuus

IPVanish väittää käyttävänsä yli 1000 palvelinta verkossa, joka on kasvanut kattamaan yli 60 maata ympäri maailmaa. Tietysti se keskittyy pääasiassa Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan, entisissä 443 ja jälkimmäisessä 561 palvelinta. Vaikka tämä jättää Aasiasta ja muusta maailmasta tuskin kourallisen, kattavuus on siellä.

1.1. Se omistaa oman infrastruktuurin

Merkittävää on, että IPVanish väittää omistavansa kaiken oman infrastruktuurin. Vaikka tämä voi varmasti olla totta palvelinlaitteista, en ole varma, kuinka se voi olla niin muun infrastruktuurin suhteen, joka yleensä tulee datakeskuksesta.

Ainoa todellinen ylin VPN-palveluntarjoaja, IPVanish omistaa ja käyttää koko verkkoamme, mukaan lukien palvelimet. Tämän avulla voimme tarjota premium-palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Emme koskaan jätä tietoturvasi jonkun muun hallintaan. Koska emme ulkoista infrastruktuuriamme, pystymme tarjoamaan turvallisimmat VPN-yhteydet maailmassa. Ja ilman, että kolmannet osapuolet hidastavat meitä, IPVanish-verkko on salamannopea.

1.2. Käytä melkein minkä tahansa laitteen kanssa

Niille teistä, jotka ovat lukeneet VPN-arvosteluitasi jo nyt, olen varma, että olet tottunut minua harppaamaan laitteen tuessa. Tosiasia, että yhtä laajasti kohdistetulla tuotteella kuin VPN, meillä on varmasti monia käyttäviä valtavia erilaisia ​​laitteita.

IPVanish-sovellukset

Itse asiassa uskaltaisin sanoa, että monet meistä saattavat jopa käyttää useita laitteita erilaisilla alustoilla jopa yhdessä kotitaloudessa. Hienoksi sanottuna huolimatta hämmästyksestäni siitä, että jotkut ihmiset käyttävät edelleen Windows Phone -sovellusta – tosiasia on, että siellä on jopa läheinen liikekumppani.

Joten, siellä se on – monenlaisten laitteiden tukeminen on plus IPVanishille.

Ja koska IPVanish voidaan myös ottaa käyttöön joissain reitittimissä, varoitan jälleen niitä teistä, jotka ajattelevat tehdä niin joko mukavuuden tai vain potkujen vuoksi;

Merkintä

VPN-palvelun suorittaminen reitittimellä auttaa ylittämään usean VPN: n asettaman samanaikaisen laiteyhteyden rajan. On kuitenkin haittapuoli. Lähes kaikissa tapauksissa (etenkin kotikäyttöön tarkoitettujen yleisten reitittimien kohdalla) hidastaa Internet-liikennettä verrattuna siihen, jos käyttäisit laitekohtaisia ​​VPN-sovelluksia. Tämä johtuu siitä, että reitittimet eivät ole yhtä kykeneviä käsittelemään tarvittavaa tietojen salausta reaaliajassa, mikä hidastaa tiedonsiirtonopeutta.

2. IPVanish on kova turvallisuudessa

Rehellisesti sanottuna turvallisuus on minulle toissijaista VPN-palvelun nimettömyyden suhteen, mutta se on henkilökohtainen näkökulma. Kun ajattelen Kiinan, Yhdysvaltojen ja Singaporen kaltaisten maiden Internet-käyttäjiä, ymmärrän täysin turvallisten yhteyksien tarpeen.

Vain FYI, Yhdysvallat on yksi maailman kuumimmista alueista yrityksille, jotka nostavat syytteeseen laitonta tiedostojenjakoa harjoittavat yritykset. Kiina sensuroi Internetään voimakkaasti ja Singapore seuraa Yhdysvaltojen jalanjälkiä. On kuitenkin monia muita maita, joissa käyttäjät ehkä haluavat käyttää VPN: ää – kuten esimerkiksi Euroopan maissa.

2.1. Pakko 256-bittinen salaus

Poikkeuksetta kaikki tähän mennessä testaamani VPN-palvelut ovat tarjonneet käyttäjille valinnan salausasteen suhteen. Loppujen lopuksi, kuten mainitsin, korkeampi salaus saattaa hidastaa nopeutta. IPVanish on kuitenkin näennäisesti ottanut kovan asenteen asioihin ja ottanut kaikki käyttäjät käyttöön pakollisen 256-bittisen salauksen..

Tarkasteltaessa tätä, 256-bittinen salaus on yksi nykyisen korkeimmista tasoista, ja siitä on tullut yhä yleisempi nykyaikaisissa algoritmeissa, protokollissa ja tekniikoissa (käytämme sitä jopa SSL: ään).

Yksinkertaisesti sanottuna, 256-bittinen avain vie massiivisen laskentatehon murtumaan ja jopa silloin vain tarpeeksi aikaa – enemmän vuosia kuin kenenkään elämässä, se on varma.

Tärkeä huomautus on, että mitä korkeammin salattu yhteys on, sitä todennäköisemmin yhteys kärsii nopeuden heikkenemisestä, joten annan sinun päättää itse, mikä on täydellinen tasapaino, jota tarvitset elämässäsi.

2.2. Ei lokipolitiikkaa

Tämä on VPN-palveluntarjoajien pyhä graali. Meidän kaikkien on tiedettävä, että VPN-palvelu, johon uskomme tietomme, ei aio vain kääntyä ympäri ja luovuttaa sitä jollekin toiselle. En sano siitä enemmän nyt, mutta riittää, kun sanon, että virallisesti IPVanishilla on kirjautumattomuuden käytäntö.

Yksityisyytesi on etusijalla, mutta luottamuksesi meihin on yhtä tärkeä. Siksi haluamme olla politiikassamme mahdollisimman avoimia. IPVanish on nollapalkistamaton VPN-palveluntarjoaja, mikä tarkoittaa, että emme pidä kirjaa palveluistamme liittyvistä yhteyksistä, liikenteestä tai toiminnasta. – IPVanish-tietosuojakäytäntö

2.3. Protokollien valinta

Jos tietoturva ja nimettömyys ovat VPN-palveluiden bastionia, niin heidän protokollat ​​ovat heidän lihaksensa flex. IPVanish tukee monenlaisia ​​protokollia, jotta voit ottaa ne käyttöön tilanteensa mukaan.

IPVanish väittää tukevansa OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec ja SSTP, mutta huomaan, että SSTP-vaihtoehto puuttuu heidän Windows VPN -sovelluksesta. Ehkä se poistettiin.

IPVanish puuttuva SSTP

2.4. Kill-kytkin toimii!

Useimmissa VPN-verkoissa on jotain nimeltään Kill Switch, joka on suunniteltu lopettamaan Internet-yhteytesi, jos yhteys VPN-palvelimeen katoaa jostain syystä. Jotkut toimivat, toiset eivät, mutta olen iloinen voidessani ilmoittaa, että IPVanish Kill Switch toimii. Se voi olla hiukan hidas, mutta kun se potkaistaan, kaikki kieltäytyy itsepintaisesti muodostamasta yhteyttä.

Itse asiassa, kun olet ladannut IPVanish-asiakkaasi, et voi surffata verkossa ennen kuin olet muodostanut yhteyden heidän palvelimeen. Selaaminen ilman yhteyttä on mahdollista vain, kun olet poistunut IPVanish-asiakasohjelmistosta. Tämä on toistaiseksi paras tapa toteuttaa Kill Switch -tapahtuma.

3. Riittävä nopeus 8k-videon suoratoistoon

Totta puhuen, en ole tarkalleen suuri fani IPVanish-palvelimien tarjoamasta nopeudesta. Se saattaa olla kokoonpanoni, mutta olen rehellisesti yrittänyt melkein kaikki yhdistelmät, joita heidän sovelluksensa tukee, ja minulla ei ole ollut paljon onnea lukuun ottamatta (kuten tavallista) Singapore-pohjaisia ​​palvelimia. Se olisi melko loogista, koska se on minua sulkeva sijainti, jolla on hyvä infrastruktuuri.

Vaihdin äskettäin laajakaista-operaattorini ja vaikka linjan nopeus on testattu pystyvän toimittamaan lähellä mainostettua 500Mbbs, crappy-laitteeni kykenee menemään vain niin pitkälle. Siksi tarjoan tällä kertaa lähtötason, jotta voin kertoa sinulle, mikä on testausalustan yhteyden normi – noin 200Mbps

Nopein tulos - Ei VPN: n perustasoa

Nopeustesti ilman VPN: n perustasoa
(Katso täyden nopeuden testitulos)

IPVanish-nopeudet, jotka pystyin keräämään, olivat melko surullisia;

Malesiassa oli käytettävissä vain kaksi palvelinta ja paras palvelinvalinta sai minut upeaksi 20Mbps. Voisin nousta korkeammalle kuin minun vanha Internet-suunnitelmasi, joka soi sisään nopeudella 50Mbps.

Nopeustestitulos Malesian palvelimella

Nopeustesti Aasia – Malesia Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Tavallinen mestari, Singapore, antoi minulle suunnilleen puolet lähtöviiveeni. Ei selvästikään suuri, osta hei, se on melkein 100Mbps!

Nopeustestitulos Singapore-palvelimella

Nopeustesti Aasia – Singapore Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Australia, hieman kauempana minusta, pudotti nopeuden puoleen ja antoi hieman järkyttävää Ping-ajoituksesta.

Nopeustestitulos Australia-palvelimella

Nopeustesti Australia – Adelaide Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Etelä-Afrikka, kuten odotettiin, oli minulle tavallisesti alhainen nopeusasteikolla. Ymmärrän, että Etelä-Afrikka ei ehkä ole useimpien käyttäjien valinnassa, mutta sisällytän sen aina maantieteelliseen leviämiseen.

Nopeustestitulos Afrikan palvelimella

Nopeustesti Afrikka – Etelä-Afrikka -palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Euroopassa normaali valintani on Alankomaat, koska se on melkein keskellä asioita ja siellä on kunnollinen infrastruktuuri.

Nopeustestitulos Hollannin palvelimella

Nopeustesti Eurooppa – Hollannin palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Ja lopuksi, ympäri maailmaa fyysisestä sijainnistani, Pohjois-Amerikasta. Laskennani siellä käytettävissä olevat suuremmat nopeudet ovat IPVanishin kotituki.

Nopeustestitulos Pohjois-Amerikan palvelimella

Nopeustesti Pohjois-Amerikka – Dallas Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Voidaan väittää, että melkein 100Mbps: n ja 20Mbps: n alhaisella nopeudella IPVanish ei tarjoa suurta vastinetta. Silti haluaisin injektoida, että 100 Mbit / s VPN: ssä on edelleen kunnollinen, ja olen varma, että löydät jonnekin palvelimen, joka voi antaa sinulle nopeuden.

Silti samat nopeudet, jotka voin saada IPVanishilla, sallivat silti minun suoratoistaa 8 kt UHD-videoita YouTubesta. Realistisesti ottaen noin 15Mbps antaa sinun tehdä tämän UHD-videolle.

YouTube 8k -testi

4. Hyvä hinta ilman pitkiä lukitusjaksoja

IPVanish-hintavaihtoehdot

IPVanish näyttää pudonneen hinnoittelun keskellä VPN-sotia. Kun hinta on 10 dollaria kuukaudessa tilapäisesti ja 6,49 dollaria kuukaudessa yhden vuoden suunnitelmasta, se ei ole tyypillinen täällä eikä siellä. Toisella puolella, jos siirryt kuukausittain, se ei ole ahdistavasti kallista, kun taas toisella puolella ei säästää yhtä paljon kuin toisella pitkään.

Otetaan esimerkiksi Nord VPN, jolla on todella fantastinen pitkäaikainen hinnoittelu.

Mitä emme pitäneet IPVanish VPN: stä

1. Optimoitujen palvelimien puute

Tämä on ensimmäinen asia, jonka huomasin, kun olin asentanut VPN-asiakasohjelman järjestelmään. Katsoin erilaisia ​​asetuksia ja huomasin, että IPVanish asettaa poikkeuksellisen korkean prioriteetin palvelimelle Ping ja asettaa ne sen mukaan. Muuten kuin sinun on otettava mahdollisuutesi millaisen sovelluksen tahansa valitsee.

Älä ymmärrä minua väärin – palvelimen ping on tärkeä. Periaatteessa kyse on siitä, kuinka paljon viivettä palvelin osoittaa kommunikoidessasi laitteen kanssa, mutta se ei ole niin tärkeätä asiayhteydessä.

VPN-käyttäjinä varmasti on odotettavissa, että käytämme linjaa moniin asioihin, kuten Torrenting, Video Streaming tai muuhun, joten miksi keskitytään vain pingiin? Tee elämästä yksinkertaista, ole kiltti.

2. Tietosuojakysymykset

IPVanish on joutunut vakavan tulipalon takia erittäin julkisesti ilmaistua kirjautumattomuutta koskevasta politiikastaan, koska sillä ei ole selkärankaa pysyessään viranomaisten edessä. Vieläkin hämmentävä on se, että heitä on syytetty tietojen luovuttamisesta, jota ei pitänyt olla olemassa.

2.1. Yhdysvaltalainen yritys

Yhdysvaltalaisina yhtiöinä IPVanishilla on uskottava velvollisuus auttaa viranomaisia ​​heidän tutkimuksissaan. Kun arvioidaan, kuinka nopeasti he väittivät heittäneensä käyttäjänsä linja-auton alle, kun Homeland Security pyysi sitä, oletko valmis panostamaan heitä suojaamaan sinua?

Yhdysvallat taistelee parhaillaan taistelua tietojen säilyttämistä koskevien lakien hyväksymiseksi. Vaikka sillä ei tällä hetkellä ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, kuten eurooppalaista tietojen säilyttämistä koskevaa direktiiviä, kuinka kauan ennen kuin se toteutuu?

2.2. Kirjautumisen kiista

Aiemmin tänä vuonna (2018) TorrentFreakin artikkelissa syytettiin IPVanishia käyttäjälokkien luovuttamisesta viranomaisille (Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriö). No, _a_ käyttäjän loki joka tapauksessa, mutta se on tarpeeksi huono.

Nyt IPVanish otettiin haltuunsa suhteellisen hiljattain, joten kun heiltä kysyttiin, he selvästi kiistivät kaiken sanomalla, että heillä ei ollut mitään tietoa siitä, mitä tapahtui ennen yrityksen haltuunottoa. Vaikka minusta on kauhistuttavaa, että VPN: n yhden uuden pääomistajan vakavan loukkauksen uudet omistajat harjasivat niin rennosti maton alle..

IPVanish ei rekisteröi, ei, eikä tallenna käyttäjien lokitiedostoja StackPath-yrityksenä. En voi puhua siihen, mitä tapahtui jonkun toisen kellon aikana, ja että johtoryhmä on kauan kaukana. Mutta tiedä tämä – sen lisäksi, että ei kirjaudu, StackPath puolustaa käyttäjien yksityisyyttä riippumatta siitä, kuka toisin vaatii. ” – Jeremy Palmer, tuotejohtaja & Markkinointi.

Kysymys on, oletko valmis ottamaan heidän sanansa sen puolesta, koska he ovat selvästi suojattu?

2.3. Epätavallisia palvelimen sijaintitietoja löytyi

IPVanish-outot paikat havaittu

Olen käyttänyt speedtest.net-palvelua jo kauan ja se on yleensä ollut tarkka paitsi nopeustestauksessa myös osoittamassa mukana olevien testipalvelimien oikean sijainnin. Itse asiassa tämä on ensimmäinen kerta, kun minulla on koskaan ollut tämä ongelma heidän palvelun käytön historiassa.

Kun olen yhteydessä IPVanish-palvelimiin, huomaan, että Speedtest yritti usein yhdistää minut palvelimiin, jotka olivat hyvin kaukana paikasta, jossa minua näytettiin. Yleensä se muodostaa parin sinulle lähimmän palvelimen kanssa sijainnillesi.

Joten miksi se yrittää yhdistää minut palvelimiin tuhansien kilometrien päässä? Tuin asian esille heidän asiakastukipalvelunsa sähköpostitse, mutta he käytännössä sivuuttivat kysymykseni. Kaikki ideat siitä, mitä täällä tapahtuu?

Valitettavasti tämä outo ilmiö leviää toisinaan paikannuspalveluihin. Otetaan esimerkki alla esitetystä iBBC-soittimen tapahtumasta;

Epätavallinen palvelimen sijainti BBC-soittimen kautta

3. Kamala asiakastuki

Suurin raivomukseni IPVanishista – asiakastuki. Pikemminkin sen puute. Ymmärrän varmasti jotkut yritykset, jotka eivät tarjoa 365/24/7 -tukea etenkin live-chat-palveluiden kautta, koska kustannukset voivat kasvaa.

En voi ymmärtää sitä, miksi IPVanishin kaltainen tekninen palveluyritys uskoo, että sillä on varaa olla tekemättä niin.

En myöskään ymmärrä, miksi heidän mielestäsi on oikein väittää tarjoavansa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, jos heidän on vastattava 3 päivää puoliväliin vastaamiseen yksityiskohtaiseen apua pyytävään sähköpostiin..

IPVanish-asiakastuki

TEKNISESTI, ne ovat oikein, he vastaavat heti – automaattisella sähköpostilla sanomalla, että he vastaavat pian. Silti tämä on toistaiseksi loukannut asiakastuen henkeä, että minut yksinkertaisesti hiukkastettiin.

Paitsi, että heidän vastauksensa oli kolme päivää myöhässä, se ei myöskään onnistunut käsittelemään merkityksellisesti minua koskevia kysymyksiä. Periaatteessa he kertoivat minulle:

irrota nykyisestä palvelimesta ja siirry toiseen protokollaan. Yritä muodostaa yhteys lähimpään palvelimeen.

Olin toimittanut heille yksityiskohtaisia ​​tietoja edessä olevista asioista, samoin kuin asiakkaani kokoonpano, ja he vain sanoivat sen. Jos en olisi jo kokeillut heidän ehdottamiaan ratkaisuja, olisin sen sijaan häpeissyt itseäni. En ole varma, onko kyse yrityksen käytännöstä vai asiakaspalvelusta, joka todella ei halua työtä, mutta lopputulos on sama.

IPVanish, HÄPEÄ.

4. Huono asiakassovellus

Vanhentuneesta suunnittelusta erittäin silmiinpistävään vaihtoehtojen puuttumiseen voitaisiin sanoa, että IPVanish-sovellus on virtaviivainen ja minimalistinen – jos sellainen olisi. Valitettavasti monien erittäin välttämättömien toimintojen puute saavat sen näyttämään harkitsemattomalta eikä sujuvalta.

Sisäänrakentamisesta yhdeksi salausstandardiksi palvelimen järjestäytymisen puuttumiseen (paitsi Ping, se on aina Ping heidän mukanaan) suunnittelun tiukka rakenne on otettu hieman liian pitkälle.

Ja henkilökohtaisesti, jos minulla olisi palvelu, joka tarjosi niin huonoa nopeutta, en sisällyttäisi liikenteen valvontaa itse asiakkaaseen. Se on kuin hieroa suolaa avoimeen haavaan.

Bottomline: Onko IPVanish VPN hintansa arvoinen?

Istuessani ja palauttaessani henkeäni pitkän asiakaspalvelun jälkeen minun piti rauhoittua muutama minuutti palatakseni keskittymiseni. Yksi lemmikkisi pissista on huono asiakaspalvelu ja olin saanut sen tällä kertaa lapioilla.

Silti, tasapainossa asioita tämän yrityksen puolesta ja vastaan, minusta tuntuu siltä, ​​että se on silti hieman epätavallinen. Ota esimerkiksi heidän kova asenne turvallisuuteen panemalla täytäntöön 256-bittiset salaustasot. Samanaikaisesti he ovat käyneet läpi syväysväitteiden tehtaan, jonka he ovat vain yrittäneet harjata syrjään.

Päivän päätteeksi tunnen sen johtuvan niinkään suurista teknisistä ongelmista, jotka kohtaavat IPVanishia, kuin yrityksen asenteesta. Markkinointijohtajalta, joka voi yrittää harjata väitteet syrjimällä sanomalla “et tiedä mitään” asiakaspalveluhenkilökunnalle, joka ei periaatteessa välitä – minusta tuntuu, että IPVanish kohtaa vakavia ongelmia.

Oikealla paikannuksella ja vain hiukan kiiltävällä silti on vielä satoja, ellei tuhansia, jotka eivät vaivaudu tekemään oikeita asioita ja lukemaan tuotetta ennen kuin ostavat sen.

Henkilökohtaisesti en halua koskettaa IPVanishia kymmenen jalan sauvalla, mutta ollakseni rehellinen, sillä on sen kirkkaat puolet, kuten olen maininnut arvostelussa.

Avainominaisuudet

  • ✓ 256-bittinen salaus
  • ✓ Tasapainoiset hinnoitteluvaihtoehdot
  • ✓ Tukee jopa 10 laitetta samanaikaisesti
  • ✓ 7 päivän rahat takaisin -takuu
  • ✓ Tukee P2P-tiedostojen jakamista
  • ✓ Ei kirjautumiskäytäntöä

Suositellaan

  • • Videon suoratoisto (joskus)
  • • Turvallisuuskäyttäjät
  • • P2P-puhaltimet
  • • Yhdysvalloissa ja EU: ssa toimivat käyttäjät

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me