IPVanish vs. ExpressVPN-vertailu: Nopeus / Lokit / Torrentit

IPVanish vs. ExpressVPN-vertailu 2018

IPVanish ja ExpressVPN molemmat väittävät olevansa nopein VPN maan päällä. Mutta millä VPN-voimalaitoksella todella on nopeustestejä sen todistamiseksi?


Vertasimme IPVanish vs. ExpressVPN ominaisuuksista, jotka ovat torrentin käyttäjille eniten tärkeitä.

Vertailimme:

 • Ohjelmisto
 • Tietosuoja- / lokitiedot
 • Nopeus
 • ja tietysti hinta. Tiedämme, että kaikki rakastavat hyvää, halpaa vpn: tä.

IPVanish vs. ExpressVPN: Yhteenveto

IPVanish

Kuva

Verkkosivusto: IPVanish.com
Arvostelu: IPVanish 2016 Review w

/ speedtests

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Ei lokitietoja. Aikana. (
  oppia VPN-lokit
  )
 • Ei välityspalvelinta mukana
 • 256-bittinen salaus (muokattavissa)
 • Tappokytkin mukana (estä IP-vuotoja)
 • Torrentit sallittu kaikille palvelimille
 • Kuukauden hinta: $ 10,00
 • Paras tarjous: $ 6,49 / kk&# 65279;&# 65279; (1 vuoden suunnitelma)

ExpressVPN

Kuva

Verkkosivusto:Expressvpn.com
Arvostelu: Tulossa pian…

 • Perustuu Britannian Neitsytsaaret
 • Ei toimintalokeja. Jotkut yhteyslokit (ei IP-lokit)
 • Ei välityspalvelinta mukana
 • 256-bittinen salaus
 • Tapa-kytkin mukana
 • Torrentit tietyillä palvelimilla
 • Kuukauden hinta: $ 12,95 dollaria
 • Paras tarjous: 8,32 dollaria / kuukausi (1 vuoden suunnitelma)
IPVanish-suosikkiominaisuudet
IPVanish on erittäin nopea. Nopeampi kuin kaikki muut VPN-verkot, joita olemme testanneet tällä sivustolla. Jos sinulla on suuri kaistanleveys (20 Mbit / s), sinun on ainakin kokeiltava IPVanishia.

Heidän uusi V3-ohjelmisto (Windows, Mac, iOS, Android) sisältää paljon uusia ominaisuuksia, kuten: Stealth-tila, Split Tunneling, Kill-switch ja ‘Smart’ -palvelimen valinta.

IPVanish tarjoaa myös korkeatasoisen yksityisyyden ‘Zero-Log’ -takuun myötä.
Tutustu kaikkiin VPN-palveluihin, joita ei kirjaudu

Suosikki ExpressVPN -ominaisuuksemme:
ExpressVPN on premium-VPN-palvelu (premium-hinnoittelu).

Lukea: ExpressVPN-torrentiopas

ExpressVPN erottuu todella joukosta heidän ohjelmistojensa suhteen, joilla on kaunis käyttöliittymä ja innovatiiviset ominaisuudet, kuten muokattavissa oleva “Suosikkipalvelimet” -luettelo.

ExpressVPN: n suhteellisen korkea hinta tarkoittaa, että heillä on varaa enemmän palvelimen kaistanleveyttä käyttäjää kohti, joten nopeudet ovat erinomaiset.

Vertailuaiheet

Vertaamme ExpressVPN: ää ja IPVanishia päin päin jokaisesta alla olevasta aiheesta. Napsauta linkkiä siirtyäksesi eteenpäin mihin tahansa vertailun osaan.

 1. turvallisuus
 2. Tietosuoja- / lokitiedot
 3. Ohjelmisto / Ominaisuudet
 4. Nopeus
 5. Torrent-ystävällisyys ja Torrent-ominaisuudet
 6. hinnoittelu
 7. Palautusoikeus

turvallisuus

salaus

IPVanish ja ExpressVPN molemmat tarjoavat 256-bittisen salauksen (alan korkean tietoturvan standardi).

Molemmat palveluntarjoajat toteuttavat täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden, mikä tarkoittaa, että jokainen VPN-istunto käyttää ainutlaatuista salausavainta (hyvä).

IPVanish-ohjelmistolla voit valita 3 VPN-protokollasta (OpenVPN, PPTP ja L2TP). Ne lisäävät myös ‘Stealth’ -protokollan, jos otat ‘Scramble-tilan käyttöön ohjelmistoasetuksissa.

ExpressVPN lisää SSTP-protokollan edellä mainittujen 3 (4 kokonaisprotokollaa) lisäksi. SSTP voi toimia myös “Stealth” -protokollana VPN: tä estävien palomuurien läpi.

IPVanish-ohjelmiston suojausasetukset. Sisältää DNS-vuodonsuojauksen ja tap-kytkimen.

IPVanish antaa sinulle valita 3 VPN-protokollaa sekä turvallisuusominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojauksen ja tap-kytkimen IP-vuotojen estämiseksi.

Muut suojausominaisuudet
IPVanish ja ExpressVPN sisältävät molemmat kill-switch-vaihtoehdon, joka estää IP-osoitteesi vuotamasta julkisesti, jos VPN katkaisee yhteyden vahingossa. Ne sisältävät myös DNS-vuodonsuojauksen, joka estää Internet-palveluntarjoajaasi käyttämästä Windowsin tietoturvavirhettä seuraamaan verkkohistoriaasi.

Turvallisuusyhteenveto:
IPVanish- ja ExpressVPN-tietoturvat vastaavat melko tasaisesti vaatimuksia, mutta annamme ExpressVPN: lle pienen reunan heidän omistamansa “Stealth Mode” -vaihtoehdon ansiosta (jonka avulla saat verkon palomuurit, jotka voivat yrittää estää VPN-liikennettä).
VOITTAJA: IPVanish
VPN: n kirjauskäytäntö on yksi huomioimattomimmista tekijöistä valittaessa palveluntarjoajaa. Se on myös luultavasti tärkein asia harkita, aiotko käyttää VPN: ää torrentia varten. Suosittelemme aina valitsemaan VPN: n, joka ei koskaan kirjaa IP-osoitteesi ja tuhoaa kaikki metatietolokit 24 tunnin sisällä.

Suositeltava lukeminen: VPN: t, jotka sallivat torrentit / p2p: n eikä pidä mitään lokia.

Yksityisyys / Kirjaus

IPVanish: Yksityisyys

IPVanish on ollut ‘Zero-Log’ VPN-palvelu vuodesta 2014 lähtien. Ryhmänsä (ja tietosuojakäytännön) mukaan IPVanish ei pidä minkäänlaista lokia. Tämä on korkein yksityisyyden taso, jonka voit saada VPN-palveluntarjoajalta.

IPVanish pystyy ylläpitämään logless-käytäntöä, koska ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, joissa tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei sovelleta VPN-palveluntarjoajiin..

Voit maksaa myös nimettömästi Bitcoinilla, jos haluat.

ExpressVPN: Yksityisyys

ExpressVPN ei tarjoa aivan samalla tasolla yksityisyyttä kuin PIA, kun kyse on heidän kirjauskäytännöstään. He eivät kirjaa mitään VPN-toimintaa (vierailemasi verkkosivustot, ladatut tiedostot jne.), Mutta he kirjaavat istunnon metatiedot (siirretyn tiedon KB, siirretyn VPN-palvelimen käyttö, yhteyden kesto). Onneksi, ExpressVPN ei sisällä IP-osoitettasi yhteyslokeihin (1. tammikuuta 2016 alkaen).

Bitcoin-maksut hyväksytään, jos haluat maksaa nimettömästi.

Yksityisyyden suoja / lokitiedot

Vaikka ExpressVPN ei kirjaa IP-osoitteitasi, he eivät silti ole todellisia “ei lokit” VPN-palveluntarjoajia. IPVanishin lokiton palvelu voi viedä yksityisyytesi korkeammalle tasolle
VOITTAJA: IPVanish

Ohjelmisto / Ominaisuudet

Sekä IPVanishilla että ExpressVPN: llä on todella erinomainen ohjelmisto. On syytä, että viisi tai kuusi parhaiten tarjoajaa ovat tapaa suosittua kuin muut. Sillä on paljon tekemistä ohjelmiston, suorituskyvyn ja käyttökokemuksen kanssa.

IPVanish-ohjelmisto

IPVanish-ohjelmisto on upea ja toimiva. Se on jatkuvasti alikehittynyt, ja uusia ominaisuuksia lisätään muutaman kuukauden välein. Tällä hetkellä IPVanish on heidän ohjelmistonsa V3.

Palvelimen valinta

IPVanish tekee palvelimen valinnasta nopeaa ja helppoa. Voit joko nähdä kaikki heidän palvelimensa Listanäkymä tai Karttanäkymä. Voit lajitella kaikki palvelimet pingistä luettelonäkymässä, ja voit helposti etsiä mitä tahansa palvelimen sijaintia niiden suodatintoiminnolla..

IPVanish-ohjelmisto: karttapalvelimen valintatyökalu

‘Kartta’ -palvelimen valintatyökalu IPvanishissa

Muut IPVanish-ohjelmistoominaisuudet

IPVanish on lisännyt useita hyödyllisiä ominaisuuksia viimeisen 12 kuukauden aikana. Tässä ovat suosikkimme:

 • Valitse VPN-protokolla: Voit valita OpenVPN (TCP / UDP), L2TP tai PPTP. Useimmille käyttäjille OpenVPN (UDP) on paras ja nopein vaihtoehto.
 • Ryntäily: Tämä on IPVanishin ‘Stealth’ VPN-protokolla. Jos verkko estää VPN-yhteyksiä, tämä työkalu voi peittää VPN-tietosi normaalina SSL-verkkoliikenteenä, mikä tekee melkein mahdottomaksi estää.
 • Kierrä IP-osoite: Voit valita uuden IP-osoitteen automaattisesti joka X-minuutti. Emme suosittele tämän tekemistä torrentin aikana, koska IPvanishin on katkaistava yhteys hetkeksi IP: ien välillä.

ExpressVPN-ohjelmisto

ExpressVPN-ohjelmisto on kevyt, nopea ja tehokas. Pidämme erityisen suosikkipalvelimista, joiden avulla voit lisätä usein käytettyjä palvelinpaikkoja mukautettuihin luetteloihin nopeaa ja helppoa käyttöä varten.

ExpressVPN: ssä on kaikki tärkeimmät sisäänrakennetut IP-vuodonsuojatyökalut, kuten DNS-vuoto ja irrotussuojaus (tappa-kytkimen avulla).

Tässä on tarkempi kuvaus eräistä ExpressVPN: n parhaista ohjelmisto-ominaisuuksista:

Sijainnin valitsija / suosikkipalvelimet

Halutun palvelimen sijainnin valitseminen on nopeaa ja helppoa. Ohjelmistossa on useita lajiteltavia palvelinluetteloita.

Voit lajitella palvelimia nimen, sijainnin perusteella tai valita tietyt palvelimet, jotka lisätään Suosikkipalvelimet-luetteloon.

ExpressVPN näyttää myös viimeksi käytetyt palvelimet, jos haluat muodostaa yhteyden uudelleen nopeasti.

Suosikki palvelimet
Jos haluat lisätä minkä tahansa palvelimen Suosikit-luetteloon, napsauta vain palvelimen sijainnin vieressä olevaa tähteä.

Kun tähti on keltainen, palvelin näkyy suosikkipalvelinluettelossasi, johon pääsee napsauttamalla punaisella merkittyä Tähti-välilehteä vasemmassa yläkulmassa..

ExpressVPN-ohjelmistopalvelinten näkymä

ExpressVPN-palvelimet

VPN-protokollan asetukset

ExpressVPN-ohjelmiston avulla voit helposti vaihtaa kaikkien niiden 5 käytettävissä olevan VPN-protokollan välillä.

Voit myös valita ‘Valitse protokolla automaattisesti’ joka valitsee älykkäästi sinulle parhaan vaihtoehdon aiotun palvelimen sijainnin ja nykyisten verkkoolosuhteiden perusteella.

Useimmille käyttäjille UDP – OpenVPN on paras sekoitus nopeutta / turvallisuutta. UDP on täydellinen protokolla suuren kaistanleveyden toimintoille, kuten videoiden suoratoisto, torrentit / p2p ja Skype.

Valitse TCP vain, jos lataat tiedostoja verkkoselaimesi kautta (koska TCP vahvistaa kaikkien datapakettien vastaanoton). Tämän pitäisi estää suuria tiedostojasi epäonnistumasta keskeltä.

ExpressVPN-protokollat

Valitse OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP tai ‘Auto’

Joten kenellä on parempi ohjelmisto?

Tämä oli suhteellisen tiukka puhelu, ja sekä IPvanish että Express tarjoavat suurimman osan ominaisuuksista, jotka todella haluamme nähdä VPN-asiakkaalta. Niiden välillä oli kuitenkin muutamia eroja.

Expressvpn: on “suosikki palvelimet” -ominaisuus (jota rakastan). Heidän asiakas on kevyt ja nopea eikä ota paljon näytön kiinteistöjä.

IPVanish: IPvanish-työpöytäohjelma on vähän iso, mutta siinä on paljon ominaisuuksia. Siinä on älypalvelimen valinta, karttanäkymä, hämärtämis- / varkaustila, split-tunnelointi ja 3-suuntainen ip-vuodonsuojaus.

Lopulta IPVanishin pidempi ominaisuusluettelo voitti. Heidän ohjelmistonsa uusin versio (lisäämällä tappa-kytkin & varkainprotokolla) on todella työntänyt heidät reunan yli.

Voittaja: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: nopeudet & Nopeustesti

Nopeus on yksi tärkeimmistä kriteereistä VPN-palvelun valinnassa, etenkin jos haluat käyttää sitä nopeaan torrent-lataukseen. Itse asiassa ainoa asia, jota pidämme tärkeämpänä, on varmistaa, että valitset ‘Zero-Log’ VPN-palveluntarjoajan, kuten IPVanish..

Sekä IPVanishilla että ExpressVPN: llä on maine nopeista nopeuksista. ExpressVPN väittää jopa verkkosivustollaan olevan nopein VPN ympärillä. Katsotaan kuinka he vertailevat todellisen nopeuden testauksessa…

IPVanish Speed ​​Test

IPVanish speed UK

IPVanish Speed ​​Test (Lontoo, UK)

IPVanish speedtest, Kanada-palvelin

IPVanish Speed ​​Test (Montreal, Kanada)

ExpressVPN-nopeus

ExpressVPN Speed ​​Test (Lontoo, UK)

ExpressVPN Speed ​​Test (Lontoo, UK)

ExpressVPN nopeustesti (Alankomaat)

ExpressVPN nopeustesti (Alankomaat)

Nopeustestauksen analyysi / tuomio:
ExpressVPN on asettanut erittäin kunnioitettavia nopeuksia (50 Mbit / s kansainvälisillä palvelimilla on melko kunnioitettavaa), mutta IPVanishilla on yleisesti ottaen nopeampi verkko kokemuksemme mukaan.

IPVanishilla on kohtuuttoman nopeuden etu, koska heidän emoyrityksensä on yksi suurimmista CDN (data runko) tarjoajista maailmassa.

VOITTAJA: IPVanish (mutta ExpressVPN on selvästi keskimääräistä korkeampi)

Torrent ystävällisyys / Torrent ominaisuudet

Jos olet ensisijainen syy VPN: n ostamiseen on torrentien lataaminen nimettömästi, tämä kohta on erittäin tärkeä. Jos ei, ohita se.

Tässä osiossa tarkastellaan kunkin palveluntarjoajan asennetta bittorrent-käyttäjiin. Tutkimme myös mitä (jos sellaisia ​​on) hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin kukin palvelu sisältää, jotka tarjoavat lisäarvoa torrent / p2p-lataajille.

IPVanish Torrent-ystävällisyys: 9/10

IPVanish sai alun perin 7/10 torrent-ystävällisyydestä, kun sijoitimme ensimmäisen kerran VPN-palveluntarjoajat vuonna 2014, mutta he ovat sittemmin tehneet useita merkittäviä muutoksia. Ne ovat nyt yksi parempia VPN-vaihtoehtoja torrentin käyttäjille maailmanlaajuisesti.

IPVanish Torrent -käytäntö

Kuten heidän usein kysytyissä kysymyksissä (alla oleva kuvakaappaus) todetaan, IPvanish on todennut, että ne todellakin sallivat torrentit / p2p VPN-verkossaan. Kuten kaikki VPN-palveluntarjoajat, käyttösi on heidän ehtojensa alaista & hyväksyttävän käytön ehdot, jotka löytyvät heidän verkkosivuilta.

IPVanish torrent / p2p -käytäntö

IPVanish torrent -käytäntö

IPVanish Torrent -ominaisuudet:

Jos lataat torrenteja usein, saatat tarvita tarkempi ominaisuusjoukko kuin monet VPN-palveluntarjoajat tarjoavat. Onneksi IPVanishilla on melkein kaikki tärkeimmät tietosuoja- / suojausominaisuudet, joita haluat (pari lisää on parhaillaan kehitteillä).

Tässä on IPvanishin parhaat ominaisuudet torrent-käyttäjille:

 • ‘Zero Log’ -käytäntö: Suosittelemme aina, että valitset ei-kirjautuvan VPN: n. IPVanish täyttää nämä kriteerit.
 • Kill-Switch: Et halua IP-osoitteesi vuotavan, jos VPN katkaisee yhteyden. IPVanish-ohjelmistossa on kill-switch, joka lopettaa Internet-yhteytesi heti, jos VPN epäonnistuu.
 • Torrent-ystävälliset palvelinpaikat: IPVanishilla on nopeat palvelimet monissa torrent-ystävällisissä maissa, kuten Sveitsissä ja Alankomaissa.
 • 256-bittinen salaus: Tämä on vahvin käytettävissä oleva salauksen vahvuus (joka tarjoaa silti kohtuullisen nopeuden). Se on sama salausvoima, jota Yhdysvaltain armeija käyttää kriittiseen viestintään. Salaus estää Internet-palveluntarjoajaasi (Internet-palveluntarjoajaa) lukemasta liikennettäsi tai näkemästäsi lataamiasi tiedostoja. Se auttaa myös estämään torrentiesi kuristumisen.

ExpressVPN Torrent-ystävällisyys: 7/10

ExpressVPN tarjoaa ok-ominaisuusjoukon torrent-käyttäjille. Heillä on 256-bittinen salaus (sama kuin IPvanish) ja käytännössä identtinen kill-switch. Ne tulevat vähän kirjautumiskäytännöstä. Vaikka ExpressVPN sanoo, että niiden lokit eivät sisällä IP-osoitettasi, suosittelemme silti, että he noudattavat todellista nollaloki-käytäntöä, kuten muissa VPN: issä..

IPVanish ja ExpressVPN ovat ohjelmistoominaisuuksien suhteen melko samankaltaiset, mutta lokien yksityisyyden ero vie IPVanishin eteenpäin.

VOITTAJA: IPVanish

Hinnoittelu (mikä tarjoaja on edullisempi tarjous?)

IPVanish ja Express hinnoitellaan puolivälissä & korkea VPN-hinnoittelu. Yleensä korkeammat hinnat tulevat yleensä nopeammin (koska VPN-palveluntarjoajalla on varaa kuluttaa enemmän dollaria käyttäjää kohti palvelinkuluihin). Tämä vertailu ei ole poikkeus, ja molempien tarjoajien nopeudet ovat selvästi keskimääräistä suuremmat. Tässä ovat molemmat hinnasivut:

IPVanish-hinnoittelu

IPVanish hinnasuunnitelmat

IPvanish on tyypillisesti 10 dollaria / kk, jos päätät siirtyä kuukaudesta toiseen, mutta paras arvo on ehdottomasti yhden vuoden tilaus, jonka keskimääräinen hinta on 6,49 dollaria / kuukausi..

ExpressVPN hinnoittelu

ExpressVPN hinnoittelu

Kun 1 kuukauden suunnitelmat alkavat lähes 13 dollarista, ExpressVPN on helposti yksi kalleimmista VPN-palveluntarjoajista. Saat huomattavan alennuksen vuositilauksen ostamisesta, ja tämän artikkelin tekohetkellä ExpressVPN heittää tällä hetkellä 3 bonuskuukautta ilmaiseksi (yhteensä 15 kuukautta)..

Paras palautuskäytäntö: IPVanish vs. Express VPN

Palautusoikeus

Sekä IPVanishilla että ExpressVPN: llä on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu. Voit saada täyden hyvityksen varatun palautusajan kuluessa, jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa.

Express VPN -hyvityskäytäntö – 30 päivää

ExpressVPN 100%: n hyvityskäytäntö tarjoaa käyttäjille täyden hyvityksen liittymähinnastaan ​​30 ensimmäisen palvelupäivän aikana. He harkitsevat jopa hyvityksiä 30 päivän ikkunan jälkeen, jos pystyt osoittamaan, että heidän palveluunsa ei ollut pääsyä tai että se ei toiminut kunnolla. Tämä on alan johtava hyvityskäytäntö (olen vielä nähnyt VPN-yrityksen tarjoavan yli 30 päivää)
Voit peruuttaa tilisi täydellä hyvityksellä 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostoksesta. 30 päivän ostoikkunan ulkopuolella olevat hyvitykset otetaan huomioon ExpressVPN: n harkinnan mukaan vain, jos tilaaja voi osoittaa, että Palvelu ei ollut saatavilla tai käyttökelpoinen tilausjakson aikana ja että kohtuullisia yrityksiä yritettiin ottaa yhteyttä ExpressVPN: ään ongelman ratkaisemiseksi – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 päivää

IPVanish antaa käyttäjille 7 päivää hakea palautusta. Tämä on keskimäärin siltä osin kuin kesto on hyvityskäytännössä. Käyttäjät voivat hakea palautustaan ​​mistä tahansa syystä ottamalla yhteyttä tukeen. Kokemuksemme mukaan palautukset käsitellään nopeasti ja vaivatta.

Voittaja: ExpressVPN (ei voi voittaa 30 päivän takuuta!)

Päätelmät ja suositukset

Vaikka molemmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat vakaan palvelun ja ominaisuudet, mielestämme täällä on selvä voittaja, ja se on IPVanish.

Tämä pätee erityisesti, jos ensisijainen VPN-käyttösi on torrent / p2p-tiedostojen jakamista, koska IPVanish on ainoa kahdesta, jolla on tosi nolla-loki -käytäntö. Ja tietysti hinta on aina tekijä, ja IPvanish noin 20% halvempi kuin expressVPN.

Tässä on yhteenveto havainnoistamme vertailusta:

IPVanish

IPVanish on erittäin kykenevä, torrent-ystävällinen VPN. He ovat nopeimpia torrentia tarjoavia VPN-yrityksiä, ja nimitimme heille valinta 2016 parhaimmaksi nimettömiin torrenteihin vuonna 2016.

Plussat:

 • Todellinen ‘Ei kirjautumista’ -käytäntö
 • Kolminkertainen IP-vuodonsuojaus
 • nopea

Haittoja:

 • Ei mitään. IPVanishilla on hiukan vähemmän palvelinpaikkoja kuin ExpressVPN: llä, mutta yli 60 maassa ne ovat edelleen huomattavasti keskimääräistä korkeampia.

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on erinomainen ohjelmisto, ja heidän mobiili VPN-sovelluksensa (iOS, Android) ovat hyviä, joten jos mobiiliturvallisuus on etusijalla, he kannattaa katsoa. Toivomme vain, että se ei maksanut niin kovaa.

Plussat:

 • Upeita työpöytä- ja mobiili VPN-sovelluksia
 • Erittäin hyvät nopeudet

Haittoja:

 • He pitävät yhteyslokeja (mutta eivät IP-osoitetta)
 • Kallis.

Pohjaviiva

Jos tarvitset hyvin suunniteltua, nopeaa, hyvin tuettua VPN-torrenttia (tai vain yleistä tietoturvaa / suoratoistoa), IPVanish-sovelluksen tulisi olla yksi ensimmäisistä tarkastelemasi VPN-verkoista. ExpressVPN järjesti hyvän taistelun, mutta he saivat reunan melkein jokaisessa luokassa.

Jos kuitenkin jakaudut edelleen näiden kahden kesken, käytä molempien tarjoajien tarjoamia 100% palautustakuita ja testaa ne itse!

Lisää hyödyllisiä artikkeleita & oppaat

oppaat
Käytä uTorrentia nimettömästi
Käytä QBittorrentia nimettömästi
Anonyymi torrenting 3 vaiheessa
Välityspalvelin vs. VPN turvallisia torrenteja
Torrentin salausopas
Arvostelut
ExpressVPN Torrentin opas
Yksityinen Internet-yhteys
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN-vertailut
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Kiitos, että luit tämän VPN-vertailun :-)

IPVanish

Käy sivustolla

7 päivän 100%: n hyvityskäytäntö

ExpressVPN

Käy sivustolla

30 päivän 100-prosenttinen hyvityskäytäntö
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map