IPVanish vs Yksityinen Internet-yhteys 2018

Yksityinen Internet-yhteys ja IPVanish ovat kaksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista, jotka ovat kuluttajien saatavilla. Ne ovat turvallisuuden, nimettömyyden, yksityisyyden, luotettavuuden ja nopeuden kärjessä. Kummankin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että tietosi ovat hyvämaineisen yrityksen käsissä, eivätkä ne ole varjoisia VPN-palveluntarjoajia ilman postiosoitetta..

PIA oli nimettömyyden edelläkävijä eikä ole pitänyt mitään lokia heidän perustamisestaan ​​lähtien, ja IPVanish liittyi ylimmän tason kirjautumattomien VPN-palveluntarjoajien joukkoon vuoden 2014 alkupuolella. Kuten saatat huomata, tämän sivuston muista artikkeleista, nimettömyys ja turvallisuus ( meidän mielipiteemme) tulisi olla ensisijainen tavoite valittaessa VPN-palveluntarjoajaa, etenkin BitTorrent-käyttäjille. Yksityinen Internet-yhteys ja IPVanish ovat kaksi suosikkejamme, joten kuka voittaa, kun raskaansarjat törmäävät? Jatka lukemista!

VPN-vertailu: Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Kuva

Täysi IPVanish-arvostelu

PIA vs. IPVanish

Täysi PIA-arvostelu

IPVanish

 • Perustuu Yhdysvaltoihin.
 • Palvelimet 6 mantereella, yli 59 maassa
 • Yli 14 000 IP-osoitetta
 • OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-protokollat
 • On oma ammatillinen VPN-ohjelmisto
 • 256-bittinen armeijan luokan salaus
 • Ei lokit (ei yhteys- tai käyttölokeja)
 • 10,00 dollaria / kuukausi (yhden kuukauden hinta)
 • 6,49 dollaria / kuukausi (12 kuukauden hinta)
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu

Erikoistarjous: Rajoitetun ajan saat lisää 20% alennuksen hinnasta, korkeintaan 3 vuotta! Se on alle 5,25 dollaria / kuukausi. (Saadaksesi erikoistarjous, napsauta yllä olevaa linkkiä ja odota noin 30 sekuntia erikoistarjouksen ponnahdusikkunaa saadaksesi alennuksen)

Yksityinen Internet-yhteys

 • Perustuu Yhdysvaltoihin.
 • Palvelimet 3 mantereella, 10 maassa
 • 1 000+ IP-osoitetta
 • OpenVPN, L2TP ja PPTP + Ilmainen välityspalvelin
 • On oma ammatillinen VPN-ohjelmisto
 • 128-bittinen – 1024-bittinen salaus (riippuu protokollasta)
 • Ei lokit (ei yhteys- tai käyttölokeja)
 • 6,95 dollaria / kuukausi (yhden kuukauden hinta)
 • 3,33 dollaria / kuukausi (12 kuukauden hinta)
 • Ei hyvityskäytäntöä

Hanki 1 vuoden yksityinen Internet-yhteys vain 40 dollarilla!

IPvanish vs Yksityinen Internet-pääsy-ohjelmistojen vertailu

Yleiskatsaus:

IPVanish
IPVanish-ohjelmisto toimii enimmäkseen toimintojen sijaan. He ovat ylpeitä huipputasostaan ​​Tier-1 VPN -verkossaan ja vaikuttavasta luettelostaan ​​palvelimista yli 59 maassa jokaisella mantereella paitsi Antarktikalla. Saat OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-yhteydet, yhden napsautuksen yhteyden ja mahdollisuuden lajitella palvelimia maan tai pingiajan mukaan, mutta et paljon muuta.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)
PIA suhtautuu hiukan erilaiseen lähestymistapaan. Sen sijaan, että yrittäisivät kilpailla palvelinvalikoiman kanssa, he tarjoavat palvelimia kymmenessä maassa (useimmat niistä, joihin haluat, mukaan lukien Yhdysvallat, Alankomaat ja Iso-Britannia). PIA kompensoi palvelinpulan puutteen uskomattoman toimivilla ohjelmistoilla ja suojausominaisuuksilla, joita ei löydy melkein mikään muu VPN-palveluntarjoaja. Vaikuttava ominaisuusluettelo sisältää: DNS-vuodonsuojaus, VPN-tappikytkin ja säädettävä salausvoimakkuus.
&# 65279; IPVanish VPN-ohjelmisto&# 65279;
IPVanish julkaisi juuri uuden 2.0-versionsa, joka sisältää entistä enemmän ominaisuuksia, mukaan lukien palvelimen karttanäkymä, ja automaattinen IP-kierto. Tarkastellaan kaikkia IPVanishin ominaisuuksia yksityiskohtaisemmin.

IPVanish-ohjelmistoominaisuudet

 • Automaattikirjautumisen / AutoConnect
 • Valitse Autoconnect-palvelin
 • Lajittele palvelimet pingiajan, kaupungin tai maan mukaan
 • Valitse palvelin karttanäkymästä
 • Tarkista IP-osoite varmistaaksesi VPN-yhteyden
 • Visuaalinen järjestelmälokeron ilmaisin (punainen, kun irrotettu / vihreä, kun yhteys on muodostettu)
 • Valinnainen IP-kierto säädettävällä aikavälillä
 • Manuaalinen portin / protokollan valintavaihtoehto (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Älypalvelimen valinta halutun käytön mukaan (nopeus, videon suoratoisto, pelaaminen jne.)

Ominaisuudet, joita haluaisimme nähdä tulevaisuudessa:

 • DNS-vuodonsuojaus
 • VPN-tappauskytkin / automaattinen katkaisu katkenneen VPN-yhteyden yhteydessä

IPVanish-ohjelmistoominaisuudet syvyydessä:

Automaattikirjautumisen / AutoConnect
Käyttäjille annetaan valinta, muodostetaanko yhteys käynnistyksen yhteydessä vai muodostetaanko yhteys manuaalisesti. Voit myös valita palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden automaattisesti, ja haluatko tallentaa kirjautumistietosi vai kirjoittaa ne joka kerta.

Palvelimien valinta / vaihto
Käyttäjille annetaan mahdollisuus valita IPVanishin 100 + VPN-palvelimesta visuaalisen palvelimen valintaa varten joko luettelonäkymän (lajitellaan maan, kaupungin tai pingiajan mukaan) tai karttanäkymän avulla. IPVanishin VPN-ohjelmiston uusin 2.0-versio sallii nyt lennossa oleva IP-kytkentä irrottamatta kun käytetään OpenVPN: tä ja IP: t voidaan kiertää automaattisesti käyttäjän määrittämällä aikavälillä lisäämällä yksityisyyttäsi ja nimettömyyttäsi verkossa.

(toiminto (jQuery) {
toiminto init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"ei mitään",navLocation:"pohja",captionLocation:"pohja",siirtyminen:"häivyttää",automaattinen toisto:"1",nopeus:"5",kuvasuhde:"auto",showControls:"totta",randomStart:"väärä",kuvia: [{"url":"1/5 / 9/8/15986964 / 9790913.png","leveys":"400","korkeus":"304","kuvateksti":"IPVanish IP-kytkentä"}, {"url":"1/5 / 9/8/15986964 / 2224540.png","leveys":"400","korkeus":"288","kuvateksti":"IPVanish Server List View"}, {"url":"1/5 / 9/8/15986964 / 2552621.png","leveys":"400","korkeus":"287","kuvateksti":"IPVanish-palvelimen karttanäkymä"}]})}
jQuery (asiakirja) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Yksityinen Internet-käyttöohjelmisto
Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa yhden suosikki ohjelmistopaketeistamme. Heillä on kaikki haluamamme turvaominaisuudet mukavassa yksinkertaisessa paketissa.

PIA: n ominaisuudet:

 • Automaattinen kirjautuminen / Auto-Connect
 • Protokollan valinta (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Portin valinta (TCP / UDP, porttinumero)
 • Salausvahvuus (OpenVPN: ää käytettäessä VPN-tunneli ja avaimen voimakkuus voidaan säätää manuaalisesti)
 • DNS-vuodonsuojaus
 • VPN-tappaja / Internet-tappaja
 • Portin uudelleenohjaus
 • Järjestelmätason kuvakkeen visuaalisen yhteyden ilmaisin (vihreä = kytketty, punainen = ei kytketty)

Yksityisen Internet-pääsyohjelmiston ominaisuudet syvällisessä tilassa

Yhteystyyppi: Valitse TCP tai UDP
Etäportti: Valitse Auto tai valitse manuaalisesti
Paikallinen satama: Valitse portti, jota haluat käyttää paikallisen verkon VPN-verkkoon edelleenlähetystä varten (jos käytössä)
Indonesialainen Portin uudelleenohjaus: Päällä / Pois
VPN-tappokytkin: Päällä / Pois (katkaisee Internet-yhteytesi heti, jos VPN putoaa. Miksi ne ovat loistava ominaisuus bittorrent-käyttäjille.

DNS-vuodonsuojaus: Ylimääräinen välilyönti varmistaa, että kaikki DNS-haku (kun tietokone yrittää löytää verkkosivua) kulkee VPN-tunnelin läpi sen ulkopuolelta (tämä on Windows-virhe, ja monet VPN: t eivät korjaa sitä. Siirry kohtaan) DNSLeakTest.com oppia lisää)

IPv6-suojaus: Poista valinnaisesti IPv6-protokollan käyttö VPN: n kautta tietoturvan lisäämiseksi.

Yksityinen Internet-yhteys vs. IPVanish-ohjelmisto

Yksityisen Internet-yhteyden yhteysasetukset

PIA-suojauksen lisäasetukset
Voit muuttaa VPN-tietotunnelin salauksen voimakkuutta manuaalisesti, jopa 256-bittiseen Blowfish-salaukseen. Voit myös säätää tietojen todennuksen ja RSA-avaimen kädenpuristuksen salausastetta, enintään 4096 bittiä.

PIA vs IPVanish -suojausasetukset

Suojauksen lisäasetukset

Ohjelmiston päätelmä:
Sekä PIA että IPVanish tarjoavat vaikuttavia ohjelmisto-ominaisuuksia, mutta annamme Yksityinen Internet-yhteys Reunan suojausominaisuuksien takia, mikä varmistaa, että käyttäjät voivat pysyä nimettöminä jopa VPN: n vahingossa tapahtuvan katkeamisen yhteydessä. Arvostamme myös sitä, että ohjelmistossa on useita manuaalisia asetuksia salauksen voimakkuuden mukauttamiseksi lisää suojausta / nopeutta käyttäjän mieltymysten mukaan.
Paras ohjelmisto: Yksityinen Internet-yhteys (Napsauta saadaksesi PIA vain 3,33 dollaria / kuukausi)
Osta VPN

IPVanish vs PRivate Internet-yhteys: Turvallisuus ja yksityisyys

VPN-palveluntarjoajien tietoturvan ja yksityisyyden suhteen tarkastelemme seuraavia kriteerejä: salausvahvuus, kirjauskäytäntö, Bitcoin-maksut, ja ylimääräiset suojausominaisuudet. Katsotaanpa nopeasti, kuinka he pinovat päästä päähän.

IPVanish
Ehdottomasti ei VPN-lokit. Täysin tuntematon
Salauksen vahvuus jopa 256-bittinen
Bitcoin hyväksytty
Sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus
Ei VPN-tappokytkintä
Ei IPv6-suojausta
Torrentit sallittu
NAT-palomuuri sisältyy ilmaiseksi
Yksityinen Internet-yhteys:
Ehdottomasti ei VPN-lokit. Täysin tuntematon
Salauksen vahvuus jopa 256-bittinen
Bitcoin hyväksytty
Sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus
VPN-tappokytkin
IPv6-suojaus
Torrentit sallittu
Ei palomuuria

Kuten näette, molemmat PIA ja IPVanish eivät ole kirjautuvia VPN-palveluntarjoajia. He eivät säilytä mitään VPN-lokit. Tämä on tärkein kriteeri VPN-palveluntarjoajien turvallisuuden / yksityisyyden arvioimiseksi, ja molemmat läpäisevät lentävät värit.

Mitä muihin ominaisuuksiin tulee, molemmilla VPN: llä on samanlainen salaus ja nimettömät maksuvaihtoehdot. DNS-vuotojen suhteen emme havainneet vuotoja IPVanish-ohjelmiston avulla, vaikka niissä ei olekaan sisäänrakennettua DNS-vuodonsuojausta, mutta annamme PIA: lle reunan siellä.

Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa myös VPN-tappauskytkimen (loistava turvaominaisuus, joka tappaa Internet-yhteytesi automaattisesti, jos VPN-yhteys epäonnistuu, ja varmistaa, että oikea IP-osoitteesi ei paljastunut vahingossa bittorrentissa tai verkossa), sekä IPv6-vuodonsuojauksen ( tunnettu Windows-virhe). valitettavasti IPVanish ei tarjoa näitä ominaisuuksia.

Yksi alue, jossa IPVanish todella erottuu, on kuitenkin a Ilmainen NAT-palomuuri heidän VPN-palvelunsa kanssa. Tämä on harvinainen ja vaikuttava ominaisuus, jota löytyy vain harvoilta VPN-palveluntarjoajilta. Se auttaa estämään hakkereita, robotteja tai haittaohjelmia pääsemästä tietokoneellesi VPN-tunnelin kautta nimettömästä IP-osoitteestasi lähtien. Se suodattaa VPN-tunnelin läpi ylävirtaan menevät tiedot varmistaakseen, että ne ovat pyytämiäsi tietoja eikä mitään haitallisia.

johtopäätös:
IPVanish tekee vaikuttavan tapauksen ilmaisella NAT-palomuuripalvelullaan, mutta PIA: lla VPN tappa-kytkin, ja DNS-vuodonsuojaus samoin kuin säädettävä salausvoimakkuus antavat heille reunan. Loppujen lopuksi tulee kuitenkin vain selville, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä, koska DNS-vuodonsuojaus ja kill-switch-toiminnallisuus voidaan lisätä mihin tahansa VPN: ään ilmaisilla kolmannen osapuolen ohjelmistoilla, kun taas VPN-palomuuri ei voi.
Paras turvallisuus: Yksityinen Internet-yhteys (nenän kautta)

Palvelimen sijainnit ja muut ominaisuudet

IPVanish

 • Yli 59 maata palvelimilla
 • 6 mantereella palvelimia
 • Yli 100 erilaista kaupunkia
 • IP-kierto menettämättä VPN-yhteyttä
 • Ei ilmaisia ​​välityspalvelimia
Yksityinen Internet-yhteys

 • 10 maata palvelimien kanssa
 • 3 mantereella palvelimia
 • Yli 17 eri kaupunkia
 • Ei IP-kiertoa
 • Ilmaiset välityspalvelimet sisältyvät VPN: ään

Selvästi, IPVanishilla on valtava etu palvelinpaikkojen lukumäärässä. Ne ovat itse asiassa nopeimmin kasvava VPN-palveluntarjoaja maailmassa ja vain toiseksi HideMyAss VPN palvelinpaikkojen kokonaismäärälle. PIA ei selvästikään voi kilpailla tällä rintamalla, ja on tyytyväinen siihen, että se rajoittuu palvelinpaikkoihin 10 halutuimmassa maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Alankomaat jne. … Napsauta tätä nähdäksesi IPVanishin täydellisen luettelon palvelimen sijainneista ja maat!

IPVanishin IP-kiertoominaisuus mahdollistaa VPN: lle osoitetun IP-osoitteen ajoitetun vaihtamisen määrätyllä aikavälillä turvallisuuden lisäämiseksi. Tämä voi olla katkaistu katkaisematta yhteyttä VPN: stä tai vaihtamatta palvelimia. Sen sijaan IPVanish yksinkertaisesti osoittaa sinulle toisen heidän hallussaan olevista 14 000 IP: stä ollessaan vielä yhteydessä.

Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa yhden lisäominaisuuden, jota IPVanish ei tee. Ne sisältävät ilmaiset välityspalvelimet heidän VPN-paketinsa kanssa. Tämän avulla voit nimetä tietyn ohjelman tai protokollan koko yhteyden sijaan VPN: n avulla. Voit jopa käyttää niitä samanaikaisesti, esimerkiksi yhdistämällä torrent-asiakkaasi hollantilaisen välityspalvelimen kautta. Tämä yhteys on olemassa VPN-yhteyden sisällä Yhdysvaltain palvelimeen, joka suojaa koko tietokonettasi. Hyvä huh?

Parhaat palvelimet / ominaisuudet: 59 maata on vaikea voittaa. IPVanish voittaa varmasti!

VPN-nopeustesti: Yksityinen Internet-yhteys vs. IPVanish

Yleiskatsaus:
Sisään menemisen pitäisi tietää, että tämä ei välttämättä ole reilua taistelua. IPVanish on ainoa VPN-palveluntarjoaja maailmassa hallitsee niitä tason 1 tietokehyksessä. Tämä tarkoittaa, että IPVanishilla on suora pääsy emoyhtiön (Highwinds) rakentamiin globaaleihin tiedonsiirtotieihin sen sijaan, että vuokrataan pääsy kaistanleveyteen ja palvelimiin kuten muutkin VPN: t. Tämä tarkoittaa, että ainoa IPVanishin nopeutta rajoittava määrä on kaistanleveys, jonka he ovat valmiita allokoimaan VPN-palveluunsa, mutta heitä pidetään yleisesti nopeimpana VPN-palveluntarjoajana maailmassa. Suurin osa asiakkaiden omista Internet-yhteyksistä ei ole läheskään riittävän nopeaa hyödyntämään kaikkia IPVanishin tarjoamia nopeuksia.

Nopeustestituloksiin vaikuttavat tekijät:
Nopeuteen, jonka käyttäjät näkevät VPN: n käytön aikana, vaikuttavat monet tekijät, kuten:

 • Palvelimen kuormitus
 • Palvelimen sijainti ja etäisyys
 • Palvelimen kaistanleveys
 • VPN-yhteyden salauksen vahvuus
 • Käyttäjien normaalin Internet-yhteyden kaistanleveys (testimme tehtiin 50 Mbit / s-yhteydellä)

IPVanish Speed ​​Test

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, Yhdysvallat

IPVanish Speed ​​Test Kalifornia

IPVanish California Speed ​​Test USA

IPVanish Speed ​​Test Kanada

IPVanish Toronto Speedtest Kanada

IPVanish Speed ​​Test Netherlands

IPVanish Netherlands Speed ​​Test

Yksityisen Internet-yhteyden nopeustesti

PIA NYC nopein

Yksityinen Internet-yhteyden nopeustesti New York, USA

PIA-nopeustesti Kaliforniassa

PIA Speed ​​Test Kalifornia, Yhdysvallat

Kanadan vpn-nopeustesti

PIA Speed ​​Test Toronto, Kanada

Yksityinen Internet-yhteys Alankomaiden nopeustesti

PIA Speed ​​Test Hollannissa

Nopeustestausanalyysi:
Yksityinen Internet-yhteys suoritettu melko ihastuttavasti, koska ne ovat yksi edullisimmista VPN-palveluntarjoajista maailmassa. Se on sanottu, IPVanish lyö heitä kaikissa paikoissa, samoissa tapauksissa PIA: n nopeus melkein kaksinkertaistui. Joko VPN-palveluntarjoajan tulisi olla enemmän kuin tarpeeksi HD-videoiden suoratoistoon mantereiden välillä tai torrentien lataamiseen (edellyttäen, että oma Internet-yhteytesi on tarpeeksi nopea), mutta jos sinun on tärkeää saada mahdollisimman nopea nopeus, sinun on parempi hanki IPVa&# 65279; Nish, varsinkin jos Internet-palveluntarjoajasi on nopeus vähintään 25 Mbps.
Voittaja: IPVanish

Hinta ja arvo

Yksityinen Internet-yhteys siinä on 2 huomionarvoista vpn-pakettia (6 kuukauden suunnitelma on vain muutama dollari halvempi kuin 12 kuukauden suunnitelma, eikä sitä pitäisi koskaan ostaa. Kaikki suunnitelmat sisältävät kaikki VPN-ominaisuudet ja rajoittamattoman kaistanleveyden ja tiedonsiirron. Hinnoittelu on:

 • 1 kuukausi – 6,95 dollaria tai
 • 1 vuosi – 39,95 dollaria ($ 3,33 / kk).

Tämä on mielestäni uskomaton arvo ja melkein vertaansa vailla mikään muu huippuluokan VPN-palveluntarjoaja. Ainoa, joka tulee lähelle, olisi Proxy.sh.

IPVanish tarjoukset 3 VPN-pakettia kaikki sisältävät samat ominaisuudet ja palvelimet, ainoa ero on tilauksen kesto:
1 kuukausi – 10 dollaria
3 kuukautta – 26,99 dollaria
12 kuukautta – 77,99 dollaria
($ +6,50 / kk)

Niiden hinnoittelu on hyvin samankaltainen kuin HideMyAss, heidän palvelinpaikkojensa suhteen lähin kilpailija, mutta IPvanish on saanut ne selvästi voittamaan nopeuden, torrent-ystävällisyyden ja uuden No Logs -käytännön.
Erikoistarjous!!!! – Tämän kirjoittamisen jälkeen voit säästää ylimääräisen 20% kolmelta ensimmäiseltä laskutuskaudelta (enintään 1 vuosi)
Saadaksesi tarjouksen napsauta erikoistarjouslinkkiä ja odota sitten 30–60 sekuntia ennen kuin kirjoitat tietosi kirjautumissivulle. Saat ponnahdusikkunan, jonka tarjous on 20%, napsauta vaatiaksesi (mitään lisävaiheita ei tarvita) ja kirjaudu sitten. Uusi hinnoittelu tulee olemaan $ 8 / kk tai $ 62,39 / vuosi.

Paras hinnoittelija: Yksityinen Internet-yhteys on verraton arvo niille, joilla on budjetti, mutta jos ylimääräisiä palvelimia tai nopeus tai sinulle tärkeä, IPVanish on paljon, etenkin 20%: n alennusprosentin avulla!

Yhteenveto ja johtopäätökset

IPVanish ja Yksityinen Internet-yhteys ovat kaksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista koko maailmassa, joten odotimme hyviä asioita tältä päätä-ottelulta ja he pitivät hypeä. Molemmat palvelevat sinua melko hyvin kaistanleveysintensiivisissä toiminnoissa, kuten HD-videon suoratoisto Hulun tai Netflixin kanssa. IPVanishin tier-1-tietoverkon pitäisi antaa sinulle hieman ylimääräistä vauhtia, jos sinusta tuntuu, että tarvitset sitä.

Kokeissamme molemmat kilpailijat olivat hyvin lähekkäisiä, ja molemmat erottuivat muutamilla alueilla:

IPVanish on todella vaikuttunut nopeudesta ja palvelinpaikkojen määrästä (120+ ja laskeminen)

Yksityinen Internet-yhteys erottuu ylimääräisistä tietoturvaominaisuuksistaan ​​(VPN-tappokytkin ja DNS-vuodonsuojaus) sekä lyömättömästä hinnoittelu- ja välityspalvelustaan ​​ilmaiseksi.

Joten minkä VPN: n valitset? Se todella vastaa henkilökohtaisia ​​tarpeitasi, mutta tässä on ajatuksemme:

Sinun tulisi valita IPVanish, jos:

 • Nopeus on tärkein prioriteettisi
 • Internet-yhteytesi on 40Mbps+
 • Tarvitset pääsyn VPN-palvelimiin monissa eri maissa
 • Haluat katsoa Hulua tai Netflixiä Aasiasta, Afrikasta, Etelä-Amerikasta tai Itä-Euroopasta

Hanki IPVanish niinkin alhaalta kuin 5,25 dollaria / kuukausi

Sinun tulisi valita yksityinen Internet-yhteys, jos:

 • Tarvitset maksimaalisen turvallisuuden / nimettömyyden
 • Hinta on sinulle erittäin tärkeä asia
 • Muutama palvelinpaikka riittää, kunhan ne ovat oikeissa paikoissa (Yhdysvallat, Alankomaat, Iso-Britannia, Saksa, Hong Kong)

Hanki yksityinen Internet-yhteys vain 3,33 dollaria / kuukausi!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita, joista saatat olla hyödyllisiä:

 • IPVanish VPN Review
 • Yksityinen Internet-käyttökatsaus
 • Torrentin asennusoppaat
  • Kuinka käyttää Deluge-nimettömästi
  • Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi
  • Kuinka käyttää Vuzea nimettömästi
  • Anonyymi bittorrent 3 helpossa vaiheessa

VPN-vertailut:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. Torguard
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. ibVPN
 • Torguard vs. BtGuard (paras torrentin välityspalvelin)

Kiitos, että luit tämän VPN-vertailun 🙂

IPVanish

Käy sivustolla

7 päivän 100%: n hyvityskäytäntö

Yksityinen Internet-yhteys

Käy sivustolla

7 päivän 100%: n hyvityskäytäntö
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me