Kuinka käyttää VyprVPN: tä turvallisesti torrentsille / p2p?

Contents

Kuinka käyttää VyprVPN: tä Torrenting-ohjelmassa

VyprVPN on ollut olemassa jo pitkään, ja huolimatta laadukkaan palvelun maineesta, heitä ei ole tarkalleen tunnettu BitTorrent-käyttäjien ruokailusta. Itse asiassa useita raportteja, että Vyprvpn tottunut estää / kieltää tilit, jotka saatiin torrentien lataamisesta.


Mutta kaikki muuttuva, ja VyprVPN keksii itsensä uudella kirjauskäytännöllä (ei lokit) ja p2p-käytännöllä (sallittu).

Nyt tarkoittaako tämä sitä, että VyprVPN ansaitsee olevansa mainittavana Torrentin VPN-kuuluisuussalissa suosikkien rinnalla NordVPN ja Yksityinen Internet-yhteys? Luultavasti ei. Mutta niitä on silti syytä harkita monipuoliseksi VPN: ksi, vaikka lataat torrentteja jonkin verran usein.

Tämä on täydellinen oppaamme torjunnassa VyprVPN: n kanssa ja parhaat VyprVPN-vaihtoehdot.

Tietoja VyprVPN

VyprVPN perusti Ron Yokubaitis, Internet-yrittäjä ja varhainen Usenet-uranuurtaja (hän ​​perusti myös Giganews).

VyprVPN on sittemmin kasvanut yhdeksi maailman suosituimmista VPN-verkoista ja mielestämme parhaiten suunnitelluista. Heidän ohjelmistonsa on positiivinen. Lisäksi VyprVPN-holdingyhtiön kotipaikka on nyt Sveitsissä, jonka pitäisi tarjota entistä enemmän yksityisyydensuojaa jo jo yksityisyyden suojaa pitävälle yhtiölle..

VyprVPN-logo

VyprVPN: n Torrent / P2p-käytäntö

Salliiko VyprVPN torrentin?

VyprVPN: n BitTorrent & p2p-tiedostojen jakamiskäytäntö oli aiemmin epäselvä, mutta ei enää. Siirryttyä nollalogiin, VyprVPN on lisännyt heidän viralliseen Torrent-käytäntönsä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Siinä todetaan:
Golden Frog -yrityksessä kunnioitetaan yksityisyyttäsi kaikin puolin. Emme kirjaa tai säilytä mitään VPN-istuntojen tietoja tai estämme porttien käyttöä. Koska palvelumme kohtelee kaikkea liikennettä tasavertaisesti, vertaisverkko- ja BitTorrent-liikenne ovat sallittuja.
tuomio: VyprVPN sallii torrentin, eikä se estä tai kurista BitTorrent-liikennettä. Lisäksi, koska heillä ei ole istuntolokeja, heidän palvelimillaan pitäisi olla nolla kirjaa aiemmasta torrentitoiminnasta (tai IP-osoittehistoriasta).

VyprVPN Torrent / P2P-käytäntö

Tarkkaileeko VyprVPN torrentin toimintaa

Tietojemme mukaan VyprVPN ei kurista tai valvo torrentiliikennettäsi. VyprVPN kannattaa verkon neutraalisuutta, eikä se priorisoi tai estä tietyn tyyppistä sisältöä. Kokemuksemme mukaan VPN-palveluntarjoajat tietävät mieluummin mahdollisimman vähän asiakkaidensa liikenteestä. Internet-palveluntarjoajasi voi tehdä täysin päinvastaista (sitä enemmän syytä käyttää VPN: ää).

LOgging-politiikka

Mikä on VyprVPN: n kirjauskäytäntö?
VyprVPN on nyt nolla-lokin VPN-palveluntarjoaja ja toistaiseksi ainoa VPN, jonka kirjauskäytäntönsä on täysin tarkastanut kolmas osapuoli (bonuspisteet avoimuudesta ja luottamuksesta).

He tapasivat kirjautua, mikä muuttui? VyprVPN muutti 30 päivän metatietojen säilytyskäytännöstä nollalokeihin nolla-tietotekniikkaan vuoden 2018 lopulla vastauksena asiakkaiden mieltymyksiin ja VPN-markkinoiden kehitykseen.

Mistä tiedän, että VyprVPN ei pidä lokkeja? No, he ovat tällä hetkellä ainoa tarjoaja, jonka kolmas osapuoli haluaa tarkastaa. Koko avoimuusraportti on saatavilla täältä.

Yksityiskohtainen kuvaus VyprVPN: n kirjauskäytännöstä

Kuva

VyprVPN selittää heidän uuden lokipolitiikansa selkeästi englanniksi (ei suomenkielistä kieltä) tietosuojakäytännössään:

 1. Ei IP-osoittelokeja: VyprVPN ei kirjaa IP-osoitetta, jota käytät yhteydenpitoon heidän palvelimiinsa, tai IP-osoitetta, jota käytät yhteydenpitoon heidän palvelimiinsa tai sinulle osoitettuasi osoitteeseen.
 2. Ei istunnon metatietoja: He eivät kirjaa aikaleimoja tai yhteysaikaa
 3. Ei liikennelokeja: VyprVPN ei kirjaa VPN-liikenteen sisältöä.
 4. Ei verkkohistoriaa: VyprVPN ei kirjaa verkkohistoriaasi, sovelluksen käyttöä tai DNS-hakuja.

Kuinka ladata torrenteja nimettömästi VyprVPN: n kanssa

VyprVPN: n käyttö suosikki torrent-asiakkaasi kanssa on uskomattoman yksinkertaista. Ja samat asetukset toimivat jokaiselle torrent-asiakkaalle.

Kuinka käyttää VyprVPN-nimettömiä torrenteja:

 1. Avaa laitteesi VyprVPN-sovellus
 2. Yhdistä torrent-ystävälliseen palvelinpaikkaan (Suosittelemme Sveitsiä tai Alankomaita).
 3. Käynnistä Kill-Switch (joten todellinen IP ei vuota, jos VPN katkeaa yhtäkkiä).

Se siitä. Voit nyt avata torrent-asiakasohjelman ja aloittaa lataamisen. Jos käytät ensimmäistä kertaa VPN: ää, kannattaa ehkä myös tarkistaa IP-torrentin IP-osoitteesi varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein.

Yhdistä torrent-ystävälliseen palvelimeen

1. Yhdistä VPN-palvelimeen (Alankomaat / Sveitsi suositellaan)

VyprVPN kill-switch -asetukset

2. Käynnistä ‘Kill-Switch’ Asetuksissa > vaihtoehdot > yhteys

Torrentin lataaminen uTorrentissa

3. Avaa Torrent-asiakas ja aloita torrentien lataaminen

Kuva

4. Tarkista Torrent-IP-osoitteesi (valinnainen)

VyprVPN Torrent FAQ

Tässä on vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin VyprVPN: n käytöstä torrentsille:

Voiko palveluntarjoajani nähdä, mitä lataan?

Internet-palveluntarjoajasi ei tiedä millä verkkosivustoilla vierailet (VyprVPN: llä on yksityiset nollapalkiset DNS-palvelimet) tai edes sitä, että lataat torrentteja. VyprVPN: n vahva salaus estää Internet-palveluntarjoajaasi lukemasta tai tarkkailemasta liikennettäsi.

Kuinka tiedän, toimiiko VyprVPN?

VyprVPN-asiakas näyttää nimettömän IP-osoitteen, jonka palvelimet ovat määrittäneet sinulle. Voit myös vahvistaa uuden julkisen IP-osoitteesi käyttämällä esimerkiksi ipmonkey.com-sivustoa (sen tulisi vastata VyprVPN: ssä näkyvää IP: tä). Voit myös tarkistaa IP-osoitteen sellaisena kuin se näyttää BitTorrent-vertaiskäyttäjille.

Mitkä ovat vaihtoehdot VyprVPN: lle?

VyprVPN: n lisäksi on saatavana useita erinomaisia ​​logless VPN-verkkoja. Vaikka useimmat eivät tarjoa aivan yhtä hyvää ohjelmistokokemusta kuin VyprVPN, jotkut tarjoavat muita etuja. Merkittävin ero on Socks5-välityspalvelimen lisääminen, joka voidaan konfiguroida torrent-asiakkaasi sisällä toista IP-osoitteen hyppyä varten. Jotkut VPN-verkot sisältävät tämän ilmaiseksi.

* SOKS-välityspalvelinta ei missään tapauksessa tarvita. VPN on itsessään erittäin turvallinen ja on yleensä nopeampi kuin yhdistyessä välityspalvelimeen. Pieni prosenttiosuus bittorrent-käyttäjistä haluaa lisätä välityspalvelimen, koska teoriassa se voisi tarjota pienen tietosuojaedun (mutta hitaammat nopeudet ja monimutkaisuus).

Tässä on joitain huomioon otettavia VPN-verkkoja:

Kuva

NordVPN

 • Socks5-välityspalvelin sisältyy yli 10 torrent-ystävälliseen sijaintiin
 • p2p / optimoidut palvelimet (nopeammat lataukset tietyissä paikoissa)
 • Ei lokitietoja. aika.
 • Toimii Netflixin, Hulun ja muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • 30 päivän 100%: n palautustakuu

Kuva

IPVanish

 • Socks5 välityspalvelin mukana (hollantilainen palvelin)
 • Ei lokitietoja.
 • Firestick / FireTV-sovellus (hyvä Kodille)
 • Erittäin nopea nopeus.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map