Kuinka ostaa VPN-palvelua nimettömästi (vaihe vaiheelta)

Vaikka suurin osa ihmisistä maksaa mielellään VPN: stä paypalilla tai luottokortilla, pieni osa VPN-tilaajista haluaa maksimaalisen nimettömyyden. Tähän sisältyy VPN: n maksaminen nimettömästi. Jos olet yksi näistä ihmisistä (tai luulet ehkä haluavasi olla), tämä opas on sinulle.

Näytämme sinulle:

 1. Miksi maksaa nimettömästi?
 2. Katsaus nimettömiin maksutapoihin
 3. Kuinka maksaa nimettömästi BitCoinin avulla
 4. Kuinka maksaa nimettömästi Store-lahjakortilla
 5. IP-osoitteesi piilottaminen ostaessasi VPN-verkkoa

Miksi maksaa nimettömästi?

Maksut ovat yleensä vähiten tuntemattomia vuorovaikutuksia VPN-palveluntarjoajan kanssa. Luottokorttimaksuilla on oltava petoksentorjuntatoimenpiteet sen varmistamiseksi, että tosiasiallinen omistaja käyttää niitä. Tämä tarkoittaa, että sinun on annettava koko nimesi ja laskutusosoitteesi.

Vaikka nämä tiedot tallennetaan yleensä maksunkäsittelyyritykseen (ei VPN: ään), se on silti linkitetty tiliisi helppoa tulevaa maksua varten.

Sama pätee paypal-maksuihin. VPN-palveluntarjoajalla ei ole henkilökohtaisia ​​tietojasi, mutta heillä on paypal-sähköpostiosoitteesi tulevia maksuja varten. Pelkästään tämä on linkki, jonka avulla VPN-tilisi voidaan jäljittää sinulle henkilökohtaisesti.

Pitääkö minun maksaa nimettömästi?

Yksinkertainen vastaus: Luultavasti ei.

Pidempi vastaus: Todellisuudessa, ellei valtion virasto jahtaa, kukaan ei aio haastaa VPN-maksuhistoriaasi. Lisäksi, jos käytät todellista kirjautumatonta VPN-palvelua, VPN-toiminnan ja henkilökohtaisen VPN-tilisi välillä ei ole mitään yhteyttä.

Tämä tarkoittaa, että edes joku linkitti sinut tiettyyn VPN-tiliin, he eivät silti tiedä mitä olit tekemässä ollessasi yhteydessä VPN: ään.

Olet kuitenkin sitä mieltä, että VPN-palveluntarjoaja on täysin rehellinen kirjauskäytännöstään. Jos he pitävät lokit salaisesti tai jakavat niitä toisen yrityksen / toimiston kanssa, VPN-historiasi voitiin teoriassa jäljittää. Tämä ei ole todennäköistä, mutta on mahdollista.

Joten kuka maksaa nimettömästi?

Jos henkilökohtainen turvallisuus / onnellisuus riippuu ehdottomasta nimettömästä, sinun tulee käyttää 100-prosenttisesti tuntematonta maksutapaa. Esimerkiksi jos olet:

 • Toimittaja, joka puhuu väkivaltaista tai vaarallista hallitusta vastaan
 • Ilmanpuhallin
 • Vapaa puheen puolestapuhuja tai joku, joka kirjoittaa / kommentoi kiistanalaisia ​​kysymyksiä (politiikka, abortti jne.)

Jos on sanomattakin selvää, että jos yrität piilottaa verkkotoimintasi maalta tai hallitukselta, sinun pitäisi käyttää VPN-palveluasi nimettömästi.

Torrentin lataajat: Sitä ei todennäköisesti tarvitse maksaa nimettömästi, varsinkin jos käytät nollalokeissa olevaa VPN-palvelua, kuten PIA. 99,999%: lle ihmisistä se pitää sitä tarpeettomana. Lisäsuoja ei tietenkään ole koskaan huono asia…

Nimettömän maksamisen haitat

Et voi määrittää toistuvia maksuja kun käytetään nimettömää maksutapaa. Sinun on maksettava manuaalisesti aina, kun maksun erääntyy (ei ole mahdollista laskuttaa kenenkään laskua bitcoinilla).

Joten jos haluat maksaa nimettömästi, suosittelemme, että valitset pisin tilauksen mahdollinen pituus (yleensä 1–2 vuotta).

Tämä antaa sinulle pari etua:

 • Sinun on suoritettava maksu vain kerran vuodessa
 • Saat parhaan alennuksen (VPN: t yleensä alentavat pidempiä tilauksia paljon. Joskus yli 50%)
 • Jos maksat lahjakorttimenetelmällä, maksat alhaisemman% vaihtokurssin (lahjakortti $ > VPN $)

Yleiskatsaus nimettömiin VPN-maksuihin ja -menetelmiin

Jotta maksat VPN-palvelustasi nimettömästi, sinun on käytettävä jäljittämätöntä maksutapaa. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtaisesti ja käyttämäsi maksutavan välillä ei ole yhteyttä.

Kaksi suosituinta jäljitettävää maksutapaa ovat:

 1. kryptovaluutta (tuntemattomat digitaaliset valuutat, kuten Bitcoin, Litecoin jne.)
 2. Säilytä lahjakortteja (Maksaa lahjakorteilla suurista kaupoista, kuten Walmart, Target, Amazon, Bestbuy jne.)

Bitcoin on yleisimmin hyväksytty nimettömä maksutapa. Nykyään yli 50% VPN-palveluntarjoajista (ja melkein kaikki parhaista VPN-palveluista) hyväksyy sen. Bitcoin-maksut ovat erittäin nimettömiä, mutta bitcoinien ostamiselle ja vaihtamiselle on kuitenkin vähän oppimiskäyrää.

Bitcoinilla maksamisen edut:

 • Yleisimmin hyväksytty anonyymi maksutapa
 • Valuuttakurssit (käteisellä) > Bitcoin & Bitcoin > käteisellä) ovat lähellä tarkkaa arvoa, joten ylimääräisen nimettömyyden hinta dollarilla on alhainen.

Lahjakortit pieni joukko VPN-palveluntarjoajia sulkee ne pois. Se on erittäin yksinkertainen ja tehokas nimettömänä maksutapana. Voit mennä läheiseen kauppaan, ostaa lahjakortin käteisellä ja siirtää sitten lahjakortin saldon digitaalisesti VPN-palveluntarjoajalle.

Vastineeksi he tarjoavat sinulle VPN-palvelun kiinteällä vaihtokurssilla (lahjakortti $ > VPN-palvelu $)

Lahjakortin vaihtoarvo on yleensä noin 20-25% pienempi kuin tosiasiallisesti siirretty lahjakortin arvo. Tämä johtuu siitä, että VPN-palveluntarjoajasi ei voi todella käyttää lahjakorttia, vaan heidän on muutettava se rahaksi, mikä tarkoittaa sen myymistä alennuksella.

Tämä lisää myös aikaa / vaikeuksia loppupäässä, joten on reilua, että he saavat vähän ylimääräistä dollaria korvauksena palvelun tarjoamisesta.

Lahjakortilla maksamisen edut:

 • Helppo saada
 • Matala tekniikka (ei oppimiskäyrää)
 • Voi ostaa käteisellä
 • Erittäin anonyymi
haitat:

 • Vain jotkut VPN-palveluntarjoajat ovat hyväksyneet
 • Maksaa yleensä 20-30% hintapalkkion

Kuinka maksaa VPN: stä Bitcoinilla

IPVanish-maksutavat (mukaan lukien Bitcoin)IPVanishin maksutavat (mukaan lukien Bitcoin)
Suurin osa suurimmista VPN-palveluista hyväksyy bitcoin-maksut. Etsi vain Bitcoin-logo heidän verkkosivustonsa “maksutavat” -kohdasta.

Bitcoin-maksut vaativat 4 vaihetta:

 1. Luo Bitcoin-lompakko
 2. Osta Bitcoineja
 3. Kirjaudu VPN-palveluun (bitcoin-maksuilla)
 4. Siirrä bitcoinit VPN-palveluntarjoajalle

On olemassa pari online-artikkelia, jotka opastavat sinut helposti kaikkien 4 vaiheen läpi. Tässä on pari hyvää:

 • Bitcoinin ensimmäisten ostajien opas
 • Bitcoinien ostaminen (uusi versio)
 • Kuinka ostaa Bitcoineja (LocalBitcoin Guide)

Paras opetusohjelma, jonka olemme löytäneet, on tämä LocalBitcoinsin vaiheittainen videosarja (Ne ovat sekä Bitcoin-lompakkoa että Bitcoin-vaihtokauppaa, joten voit tallentaa ja ostaa / myydä bitcoinejasi samassa sivustossa. Voit myös ostaa bitkoineja paikallisesti pankkiautomaatteista (jos saatavissa) tai jopa yksittäisiltä myyjiltä)

Asenna Bitcoin-lompakko

Osta BitCoins

VPN: n maksaminen

Kun olet luonut bitcoin-lompakon ja tililläsi bitcoineja (tai pääsyn vaihtoon, jonka avulla voit ostaa niitä), VPN-tilauksesi maksaminen on todella helppoa.

Näin se toimii IPVanish VPN: n kanssa

Vaihe 1: Valitse VPN-suunnitelma ja valitse maksuvaihtoehdoksi ‘Bitcoin’.

Kuva

Valitse VPN-suunnitelma

Maksa VPN: stä Bitcoin-vaiheen 1 tiedoilla

Anna tilitietosi (aktivointiin tarvitaan sähköpostiosoite)

Valitse maksutapana bitcoin

Valitse maksutapana ‘Bitcoin’

Vaihe 2: Lähetä maksu

Kun olet napsauttanut lähetä-painiketta, lasku bitcoin-tapahtumasta luodaan automaattisesti. Myös VPN-palveluntarjoaja luo ainutlaatuisen bitcoin-lompakon vastaanottaaksesi bitcoin-maksun. Tällä tavalla he tietävät, mikä VPN-tili / käyttäjänimi on maksanut palvelustaan.

Laskussa on seuraavat tiedot:

 • Lompakko #
 • Hinta Bitcoineissa (tai murto-osa bitcoineista)
 • QR-koodi skannataksesi puhelimeesi (jos sinulla on mobiili Bitcoin-lompakon sovellus)
 • Maksa Bitcoin-painikkeella. (Toimii, jos selaimesi on liittänyt kyseisen linkityypin bitcoin-lompakkoosi)

Kuva

Bitcoin-lasku: napsauta joko ”Maksa Bitcoinilla” tai maksa lompakko # suoraan omasta lompakostasi.

Voit joko painaa “Maksaa Bitcoinilla” tai kirjautua vain suoraan Bitcoin-lompakkoosi ja lähettää maksun täsmällisestä summasta kyseiseen lompakotunnukseen. Voit kopioida ja liittää lompakon osoitteen (sitä ei tarvitse kirjoittaa).

Maksuvahvistus

Sinun pitäisi saada VPN-palveluntarjoajalta sähköposti, joka vahvistaa Bitcoin-maksun vastaanottamisen. Tämä voi viedä muutamasta sekunnista minuuttiin tai kahteen. Sen jälkeen saat aktivointisähköpostin VPN-tilillesi. Napsauta Aktivointi-linkkiä.

Se siitä. Tilisi on nyt maksettu ja aktivoitu. Voit kirjautua sisään, ladata ohjelmiston ja muodostaa yhteyden VPN-verkkoon heti.
Käy IPVanishissa

Kuinka maksaa VPN: lle GIft-korteilla

On olemassa muutama VPN, joiden avulla voit käydä kauppaa suurten myymälöiden VPN-palveluiden lahjakorteilla. Sinun ei tarvitse lähettää korttia postitse, kirjoitat vain kortin tunnuksen # ja saldo siirretään sähköisesti VPN-palveluun. VPN veloittaa tyypillisesti hintamerkinnän tästä palvelusta (20-30%), koska heidän on myytävä lahjakortit todellista arvoa pienemmäksi muuttaakseen ne takaisin rahaksi.

Ensin tarvitset VPN: n, joka ottaa lahjakortteja:

VPN-palvelut, jotka hyväksyvät nimettömät lahjakorttimaksut

 • Yksityinen Internet-yhteys (Paras Torrentin VPN 2014 ja 2015)
 • IronSocket (Sisältää ilmaiset Socks5 Proxy ja SmartDNS VPN-oston kanssa)

Maksuprosessi

Näin maksaa yksityisestä Internet-käytöstä lahjakortilla:

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen privateinternetaccess.com

Vaihe 2: Vieritä alas normaalien osta vpn-painikkeiden alapuolelle. Etsi tämä:

PIA maksaa lahjakorttivaihtoehdolla

Etsi vaihtoehto Maksaa lahjakortilla

Napsauta ‘Hanki VPN-käyttö’ -painiketta.

Sen jälkeen sinulle annetaan mahdollisuus valita lahjakortin tuotemerkki tarkistaaksesi valuuttakurssi tai jopa ostaa lahjakortti verkossa heti, jos sinulla ei vielä ole lahjakorttia.

Paras vaihtoehto on ostaa 50 dollarin lahjakortti suurelta yritykseltä kuten Walmart tai Starbucks, joka voidaan sitten vaihtaa yhden vuoden yksityiseen Internet-yhteyteen (25% merkintä vs. luottokorttimaksu)
Seuraavaksi voit tarkistaa lahjakorttisi saldo heti ja nähdä, kuinka kauan VPN-tilauksesi saldosi ostaa sinut. (Saldoasi tarkastaminen ei osta pakettia, joten jos et pidä vaihtokurssista, sinun ei tarvitse tehdä kauppaa).

Tarkista lahjakorttitase

Tarkista lahjakorttitilisi saldo (ja katso vaihtokurssi)

Kun olet tyytyväinen vaihtohintaan ja olet valmis maksamaan VPN-tilauksesi, napsauta napsauttamalla Maksa-painiketta tehdäksesi vaihto. Siirron tulee tapahtua kokonaan enemmän tai vähemmän välittömästi, ja saat yksityisestä Internet Accessista sähköpostin, joka vahvistaa maksun vastaanottamisen ja tilin aktivoinnin.

Lataa sitten vain ohjelmisto ja voit muodostaa yhteyden valitsemasi palvelimeen heti.
Tilaa yksityinen Internet-yhteys

Kuinka IP-osoitteesi korjaaminen ostaessaan VPN-verkkoa

Lähes kaikki VPN-verkot kirjaavat tärkeitä tietoja tapahtumista (ostoista) verkkosivuillaan. Tämä on välttämätöntä luottokorttipetoksien estämiseksi (heidän on varmistettava, ettet maksa maksettua varastetulla kortilla). Yksi yleisimmin kirjatuista tiedoista on IP-osoitteesi.

Seurauksena on, että monet VPN-palvelut estävät käyttäjiä tilaamasta, kun he ovat yhteydessä toiseen VPN-palveluun. Ne estävät myös suosittujen web-välityspalvelimien tapahtumia. Joten helpoin tapa piilottaa IP-osoitteesi on käyttää julkista Internet-yhteyttä, kuten wifi-hotspot kirjastossa tai starbucks.

Voit käyttää kannettavaa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta VPN-palvelun kirjautumiseen. Tapahtumalokissa näkyvää IP: tä ei voida jäljittää sinulle (kyse on julkisesta Internet-yhteydestä, ei kotiverkostasi)..

Se on matalan teknologian mutta erittäin tehokas ratkaisu todella yksityiseen VPN-pääsyyn.

Yhteenveto ja lisälukema

Yhteenvetona:

 • Voit maksaa VPN: stä nimettömästi Bitcoineilla tai Lahjakorteilla
 • Hanki helposti ilmainen bitcoin-lompakko ja osta bitcoineja osoitteessa localbitcoins.com
 • Piilota oikea IP-osoitteesi ostaessasi julkisella wifi-yhteydellä
 • Varmista, että käytät kelvollista sähköpostiosoitetta, koska VPN-tilit vaativat aktivoinnin vahvistuksen

Kun VPN-palvelusi on maksettu ja aktivoitu, sinun pitäisi olla hyvä mennä. Kun tilauksesi vanhenee, voit lähettää vain uuden nimettömän maksun samalta tililtä (tai luoda uuden VPN-tilin, jos haluat)

Tässä on joitain hyödyllisempiä artikkeleita ja ohjeita…

oppaat
Kuinka käyttää Vuzea nimettömästi
Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi
Kuinka käyttää Deluge-nimettömästi
Kuinka tarkistaa Torrent IP-osoitteesi
Poista torrent-sivustojen esto Isossa-Britanniassa
Arvostelut ja VPN-vertailut
Yksityinen Internet-käyttökatsaus
IPVanish Review
Torguard arvostelu
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs yksityinen Internet-yhteys
Välityspalvelin vs. VPN torrentia varten
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me