Contents

Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi

uTorrent on yksi suosituimmista BiTorrent-asiakkaista maailmassa, ja monet käyttäjät haluavat tietää Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi. Tämän takia päätimme luoda tämän helpon oppaan anonyymiseksi uTorrent-toiminnosi VPN- tai välityspalvelupalvelulla.

Pidätkö Vuzesta? Meillä on opas myös Vuzen käytöstä nimettömästi! Ja nyt myös Delugelle.

Johdatus tuntemattomiin torrenteihin

Sillä ei ole merkitystä, mitä BitTorrent-asiakasohjelmaa käytät tai mitkä torrentit lataamasi, Torrentin lataamiseen nimettömästi on kaksi päämenetelmää: Vaihtoehto 1 = VPN (virtuaalinen yksityinen verkko), vaihtoehto 2 = tuntematon välityspalvelin.

Eri VPN- tai Proxy-palveluntarjoajille on useita vaihtoehtoja, mutta lopulta ne kaikki on suunniteltu tekemään yksi asia ja tekemään se hyvin: piilota oikea henkilöllisyytesi ladatessasi torrentteja

Torrentien nopein VPN&# 65279;

Anonyymi utorrent IPVanishin kanssa

* Ei lokit *
* Nopein nopeus *
Vain VPN, jossa on Tier-1-verkko

Hanki IPVanish

Kaikissa suunnitelmissa on 7 päivän 100%: n palautustakuu

Miksi minun pitäisi käyttää uTorrentia nimettömästi?

Kirjoitimme kokonaisen artikkelin syistä, joiden vuoksi torrentit anonyymisoidaan, mutta lyhyt vastaus on:

Jos et käytä uTorrentia nimettömästi, et tiedä kuka seuraa latauksiasi ja mitä he tekevät näiden tietojen kanssa. Ellet ryhdy suojaamaan itseäsi, oikea IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä uTorrentissa.

Et ehkä ymmärrä sitä, mutta voit ladata luettelon kaikista ikäisistä, joihin olet yhteydessä tiettyyn bittorrent-pariin, ja nähdä jokaisen vertaisen täydelliset IP-osoitteet. Niille, jotka eivät tunne termiä, an IP-osoite on ainutlaatuinen sarjanumero, jonka Internet-palveluntarjoajasi antaa sinulle. IP-osoitetta voidaan käyttää tunnistamaan ainutlaatuinen tietokone, laite tai yhteys.

Jos haluat nähdä nykyisen IP-osoitteesi, siirry kohtaan Tarkista IP-osoitteesi IPVanish.com -sivustolla (Se on täysin ilmainen ja kestää 5 sekuntia. IP-osoitteesi on vasemmassa yläkulmassa). Yikes! Totuus on, että olet online-tilassa vähemmän tuntematon kuin luultavasti tajuat.

Miltä näytät uTorrentissa

Kaikille tiedostoparille, johon olet osa uTorrentia käyttäessäsi, näet luettelon kaikista parveen tällä hetkellä kytketyistä ikäisistä (tietokoneista) sekä lisätietoja niistä, mukaan lukien: IP-osoite, asiakasohjelmisto, lataus- / lähetysnopeus.

IP-osoitteesi utorrent-vertaisluettelossa

uTorrent Verta-IP-osoitteet (viimeiset numerot hämärtyneet)

Yllä on kuvakaappaus piraattien lahti -dokumenttielokuvasta "TBP AFK." Parin viimeisen muutaman numeron IP-osoitteet ovat hämärtäneet minua tarkoituksella (vaikka se onkin julkinen torrent) niiden nimettömyyden säilyttämiseksi. Kuten huomaat, jokainen vertaiskokoinen on pakko näyttää IP-osoitteensa uTorrent-sovelluksessa (tällä tavoin voit muodostaa yhteyden muihin ikätovereihinsa). Ajattele nyt tätä: olisitko mieluummin uTorrentissa näkyvä IP-osoite ‘oikea IP-osoitteesi’ tai ‘tuntematon IP’, jonka tarjoaa VPN tai välityspalvelin?

Voin melko paljon taata, että vastauksesi on toinen vaihtoehto (tiedän, että minun on). Jatka lukemista oppiaksesi nimettömän IP-osoitteesi hankkimisesta.

2 vaihtoehtoa nimettömälle uTorrent: lle: VPN tai PRoxy

Ennen kuin tutustumme uTorrent-nimettömiin asennusoppaihimme, tässä on nopea yleiskatsaus VPN: n ja välityspalvelimien erotukseen toistojen kohdalla. Muista myös lukea perusteellisempi vertailu VPN vs. välityspalvelun eduista / haitoista.

Virtuaali yksityinen verkko (VPN):

 • Korkeampi salaus
 • Salaa / nimettöi koko Internet-yhteys
 • Hieman kalliimpaa
 • Hieman hitaampi (vahvemman salauksen takia)
 • Bitorrentin parhaiten arvioitu VPN-luokka
Anonyymi välityspalvelin:

 • Alempi salaus
 • Salaa / nimeää tiettyjä ohjelmia / portteja
 • Hieman halvempaa
 • Hieman nopeampi (vähemmän salaus)
 • # 1 Torrent-välityspalvelin

VPN: n käyttö uTorrent-sovelluksen kanssa (helppo asennus)

Nykyään kaikilla tärkeimmillä VPN-palveluntarjoajilla on helppokäyttöinen VPN-ohjelmisto, joka on melko yhtä yksinkertainen kuin 1 napsautus yhteyden muodostamiseksi ja suojaamiseksi Internet-yhteytesi (mukaan lukien torrentit). Seurauksena on, että uTorrentin käyttö anonyymisti VPN: n kanssa on yhtä helppoa kuin VPN-palvelun rekisteröiminen, ohjelmiston lataaminen ja ‘yhteyden’ napsauttaminen (ilmeisesti avaa utorrent, kun VPN on kytketty)

Muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä valittaessa VPN: tä uTorrentille:

 1. VPN, joka ei pidä lokit, tekee sinusta entistä tuntemattoman
 2. Jotkut VPN: t eivät salli torrentteja. Tässä VPN: n ominaisuudet Tehdä!
 3. Joillakin VPN: issä on lisäominaisuuksia, jotka tekevät niistä parempia torrentteja varten (kuten tappa-kytkin).

Suosikki VPN: t uTorrentille

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish on suosikki VPN uTorrentille useista syistä. Ensimmäinen, he eivät säilytä mitään VPN-lokit, edes yhteyslokeja, joten käyttö on täysin tuntematonta.

Toinen, IPVanish on uskomattoman nopea; yksi nopeimmista mitä olemme koskaan testanneet, joten uTorrent-nopeutesi ei pitäisi kärsiä vain siksi, että olet yhteydessä VPN-verkkoon.

Kolmanneksi, IPVanishilla on erinomainen asiakastuki ja se on yhdysvaltalainen yritys, joten voit luottaa siihen, että he yllättävät asiakkailleen antamansa takeet. Hinnat alkavat alle 6,50 dollaria / kuukausi. Käy IPvanishissa tai lue ensin IPvanish-arvostelu!

PIA uTorrentille# 2 PIA
Yksityinen Internet-yhteys on yksi uTorrent: n suosituimmista VPN-verkoista. He eivät pidä MITÄÄN lokit, ja ne ovat uskomattoman edullisia, rajoittamaton VPN-palvelu alkaa $ 3,33 / kk. Se on vain 40 dollaria vuodessa!

Vielä parempaa on, että PIA sisältää DNS-vuodonsuojauksen ja VPN-tappokytkimen ohjelmistoihinsa, mikä tarkoittaa, että olet tosi IP: täsi ei koskaan vahingossa paljasta uTorrentilla tietämättäsi.

Yksityinen Internet-yhteys sisältää jopa ilmaiset välityspalvelimet tilauksen kanssa, joten jos olet mieluummin yhteydessä uTorrent-sovellukseen välityspalvelimen kautta VPN: n sijaan, se on vaihtoehto. Vieraile PIA: ssa rekisteröityäksesi tai lukea perusteellinen PIA-arvostelu.

Proxy.sh kanssa uTorrent# 3 Välityspalvelin.sh VPN
Proxy.sh on todella ainutlaatuinen VPN-yritysten keskuudessa. He tekevät avoimuuden (asiakkailleen) etusijalle ja tekevät kaiken mahdollisen pitääkseen asiakkaansa täysin nimettöminä verkossa. He julkaisevat ainutlaatuisen ‘avoimuusraportti’ jossa luetellaan kaikki proxy.sh: n vastaanottamat lailliset pyynnöt (esimerkiksi tekijänoikeusloukkauksia koskevat valitukset) sekä kaikki Proxy.sh: n vastauksena toteuttamat toimet. Katso lisätietoja käytännön proxy.sh-arvosteluista.

Kuten muutkin VPN: t, Proxy.sh ei pidä kirjaa minkäänlaista. Ne sallivat torrentit kaikilla palvelimilla ja hinnoittelu alkaa vain 3,33 dollaria / kuukausi (40 dollaria / vuosi). Ne sisältävät myös DNS-vuodonsuojauksen ja a vpn kill -kytkin heidän ohjelmistoissaan maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Käytä välityspalvelinta nimettömään uTorrent-sovellukseen (helppo asennusvaihtoehto)

Toki, voit määrittää uTorrentin manuaalisesti lataamaan torrentit nimettömästi välityspalvelinta käyttämällä, mutta eikö sinulla olisi 1 napsautuksen asennusvaihtoehto että lataamme uTorrent-sovelluksen mukautetun version kaikilla jo olemassa olevilla oikeilla asetuksilla?

Kaksi parhaimmista anonyymeistä välityspalvelimista antaa sinulle tämän vaihtoehdon. Otetaan oppia kunkin palvelun eduista ja kuinka määrittää uTorrent-asiakas.
Torguard helppo uTorrent-asennusTorguard Anonymous Proxy
Kuten nimestä voi päätellä, Torguard n anonyymit VPN- ja välityspalvelut ovat suunnattu Bittorrent-käyttäjien tarpeisiin. He varmasti sisältävät ominaisuuksia, jotka tarjoavat lisäsuojausta, kuten: Ei lokteja, VPN-tappaja ja DNS-vuodonsuojaus.

Torguard tarjoaa sekä nimettömiä välityspalvelimia että VPN-palveluita. Välityspalvelun hinta alkaa 4 dollaria / kuukausi (alle 50 dollaria / vuosi). Heidän palvelimet ovat nopeita ja heidän tärkein prioriteetti on asiakkaidensa yksityisyys. Voit lukea Torguard-arvosteluamme tai tämän Torguard- ja BTguard-välityspalvelimien vertailun.

Torguard tekee uTorrent-asennuksesta loistavan helpon. Heillä on ohjelmisto, jonka avulla voit valita mukautetuista vaihtoehdoista ja ottaa sitten kaikki asetukset automaattisesti suosikki torrent-asiakasohjelmaan (mukaan lukien uTorrent, Vuze ja Deluge) yhdellä napsautuksella.

Oikealla on Torguard-välityspalvelimen asennusohjelma. Valitse vain haluamasi vaihtoehto seuraavista vaiheista ja napsauta sitten ‘Käytä asetuksia’ ja haluamasi asetukset otetaan automaattisesti käyttöön suosikki torrent-asiakasohjelmassa (kuten uTorrent)

Kirjoita vain:

 1. Sisäänkirjautumistiedot
 2. Haluttu Torguard-palvelin (tai automaattinen)
 3. Haluttu Torrent-asiakas

Napsauta sitten Käytä asetuksia ja nauti!

Vieraile Torguardissa nyt!

Torguard uTorrent helppo asentaa

Kuva Torguardilta

Kuva
BTGuard on toinen erittäin suosittu torrent-välityspalvelin. Kuten Torguard, he pitävät ei lokit, omistaa nopeat nopeudet, ja on erittäin helppo asennus uTorrent-sovellukselle.

Kun olet kirjautunut BTguard-tiliisi, sinulle annetaan mahdollisuus ladata esiasetettu uTorrent-versio, jolla on kaikki oikeat asetukset jo olemassa..

Helpon asennuksen avulla voit kirjaimellisesti olla käynnissä ja ladata torrenteja nimettömästi alle 5 minuutissa. Se on niin helppoa. Jos et ole varma, kannattaako valita Btguard vai Torguard, tutustu tuotteisiimme torrent proxy -vertailu.

Manuaalinen välityspalvelimen asennusopas uTorrent-sovellukselle

Jos haluat hallita paremmin yhteysvaihtoehtojasi tai haluat käyttää uTorrentia välityspalvelimen kanssa, jolla ei ole helppoa asennusvaihtoehtoa (kuten yksityinen Internet-yhteys, Proxy.sh tai IBVPN), lue sitten täydellinen käyttöohje asennusopas.

Vaihe 1: Tilaa tuntematon välityspalvelin
Jos et ole vielä tehnyt tätä, kirjaudu johonkin monista tuntemattomista välityspalvelimista, joita olemme suositelleet tässä artikkelissa. Joihinkin VPN-palveluihin sisältyy myös ilmainen välityspalvelin ostoksesi mukana, mukaan lukien: Yksityinen Internet-yhteys, Proxy.sh ja iBVPN (Total tai Ultimate VPN Package). Mikä tahansa näistä toimii manuaalisen asennusoppaan kanssa.

Vaihe 2: Avaa Utorrent ja siirry valikkoon > vaihtoehdot > Asetukset (tai napsauta vain Ctrl + P)

Vaihe 3: Siirry Asetukset-kohtaan Yhteys

Näkyviin tulevan asetusikkunan vasemmalla puolella pitäisi olla valikon eri osiot. (Ne näkyvät oikealla olevassa kuvassa). Valitse ‘yhteys’ neljäs vaihtoehto alas.

Vaihe 4: Määritä yhteysasetukset.

Välityspalvelimen asennukseen liittyy useita vaihtoehtoja. Opastamme sinut läpi heidän kertomalla sinulle, mitkä ovat valinnaisia ​​ja mitkä olisi ehdottomasti tarkistettava.

Yhteydet-näyttö näyttää tällaiselta …. (alla)

Kuva

uTorrent-asetukset

uTorrent välityspalvelimen yhteysasetukset

uTorrent-yhteysasetukset (väri koodattu)

Kuunteluporttiosasto:
Saapuvan yhteyden portti:

Käytätkö tiettyä tai satunnaista porttia, riippuu siitä, käytätkö joko UPnP- tai NAT-PMP-porttikartoitusvaihtoehtoa vai molempia.

Jos käytät UPnP- tai NAT Portmapping -sovellusta, voit käyttää satunnaista porttia ja valita satunnaistamaan portti käynnistyksen yhteydessä (tai ei, mutta sanoisimme, että sinun pitäisi valita satunnaistaminen, ellei sinulla ole yhteysnopeutesi kanssa ongelmia)

Jos et käytä plug n play -porttikartoitusta, sinun on määritettävä reitittimen portin edelleenlähetys, jotta uTorrent-valitsemallesi portti voidaan reitittää tietokoneellesi.

UPnP ja NAT-PMP
Jos valitset yhden tai molemmat näistä vaihtoehdoista, plug-n play -toiminnot mahdollistavat portin reitityksen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse määrittää portin edelleenlähetystä manuaalisesti. Suosittelemme ensin kokeilemaan NAT-PMP: tä ja jos se ei toimi hyvin, kokeile sitten UPnP: tä. Syynä on se, että UPnP: ssä on löydetty haavoittuvuus, joka on korjattu, mutta vanhemmilla reitittimillä saattaa edelleen olla ongelma. Parempi katsoa kuin katua.

Windowsin palomuurin poikkeus: Muista tarkistaa tämä. Sen avulla uTorrent-liikenne pääsee Windowsin palomuurin läpi. Jos et tarkista sitä, nopeudet voivat olla erittäin hitaita tai yhteydenpito toisiinsa vaikeuksia.

Välityspalvelimen asetukset:

Tyyppi: Valitse välityspalvelimen tyyppi avattavasta luettelosta. Se on yleensä sukat5, ellei palveluntarjoajasi toisin sano.

proxy: kirjoita välityspalvelimen osoite. Tämä voi olla verkkotyyppinen osoite, kuten ‘proxy.btguard.com’ tai ‘proxy.torguard.tg’ (välityspalveluntarjoaja kertoo, mikä osoite on) tai se voi olla vain välityspalvelimen IP-osoite, kuten ‘ 192.168.1.1 ‘(Välityspalveluntarjoaja ilmoittaa jälleen käytettävän osoitteen asennusoppaassa.

Port: Välityspalvelimen asennusoppaassa kerrotaan myös mitä porttia käytetään. Jos sinulla on luettelo käytettävissä olevista välityspalvelimen osoitteista, jokaisella voi olla oma portti. Valitse sopiva.

Käyttäjänimi Salasana: Nämä ovat kirjautumistiedot, jotka sait kirjautuessasi välityspalvelulle.

Muut vaihtoehdot: Varmista tarkista kaikki vihreällä pisteellä merkityt vaihtoehdot! Näiden tarkistaminen varmistaa, että torrent-liikenne reititetään välityspalvelimen läpi eikä uTorrentia käytettäessä ole vuotanut henkilökohtaisia ​​tietoja..

Asennus on valmis!

Muista käynnistää uTorrent uudelleen asetusten asettamisen jälkeen. Jos haluat varmistaa, että välityspalvelin toimii oikein, tarkista torrentin IP-osoite tällä työkalulla. Napsauta vain magneettilinkkiä -painiketta ja avaa magnetilinkki uTorrent-sovelluksessa. Verkkosivu näyttää sen jälkeen IP-osoitteen, joka liittyy uTorrent-ohjelmaan. Varmista, että se eroaa selaimesi IP-osoitteesta työkalulla, kuten iplocation.net. Jos se on, olet valmis!

Jos se jostain syystä on edelleen sama IP kuin normaali, tarkista kaikki asetukset ja jos et edelleenkään löydä ongelmaa, ota yhteyttä asiakastukeen.

Kiitos tämän artikkelin lukemisesta. Toivottavasti siitä oli apua! Voit nauttia seuraavista linkeistä:

navigointi:

 • Koti
 • Anonyymi Bittorrent -opas
 • Parhaat Bittorrent-VPN: t
 • BTGuard vs Torguard Proxy
 • IPVanish vs HideMyAss VPN
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. Torguard
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. BTGuard
 • Torguard vs. BTGuard
VPN arvostelut:

 • IPVanish
 • Torguard
 • Yksityinen Internet-yhteys
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Deluge-välityspalvelimen ja VPN: n asennus: Kuinka torrent nimettömästi Deluge-palvelun kanssa