Mac Torrent -opas: Kuinka torrentit turvallisesti ladata Macista ��☠️

Nimettömien torrentien opas (Mac)

Useimmat siellä olevat torrent-oppaat näyttävät olevan kirjoitettu PC-käyttäjille, mutta eivät koskaan pelkää Mac-ystäviä. Meillä on käytännöllinen Mac Torrent -oppaasi täällä.


Opit: Kuinka ladata torrentteja nimettömästi Mac-tietokoneeltasi (VPN- tai SOCKS5 Proxy -sovelluksella).

Meillä on jopa oma Mac-asennusoppaat suosituille torrent-asiakkaille (kuten uTorrent!)

Contents

Artikkelin sisältö

 1. Anonyymi torrentit?
 2. Kaksi vaihtoehtoa: VPN tai Välityspalvelin
 3. Suositellut nimettömät VPN-verkot Mac-torrenteille
 4. Kuinka käyttää VPN-torrenttia (helppo-napsautusvaihtoehto)
 5. Kuinka käyttää SOCKS5-välityspalvelinta torrentteja varten (manuaalinen asennusopas)
 6. Tarkista, toimiiko VPN / välityspalvelin

Pitäisikö sinun nimetä torrentit nimettömäksi?

Tiedät todennäköisesti jo vastauksen kysymykseen, jos löysit tämän opetusohjelman googleista. Vuonna 2011 15% bittorrent-käyttäjistä käytti nimettömistyökalua pitääkseen torrenttinsa yksityisinä. Viisi vuotta myöhemmin prosenttiosuus on todennäköisesti kolminkertaistunut.

Bittorrent-protokollan (ja yleensä p2p-verkkojen) yksi heikkous on, että jokainen torrent-vertainen näkee IP-osoitteesi ja sijaintisi.

Mitä opit:
Seuraamalla tätä opasta pystyt estämään kaikkia ikäisensä näkemästä todellista IP-osoitettasi (ja näyttämään heille jäljittämättömän IP: n sijaan). Voit myös salata Internet-yhteytesi, jotta snooperit tai välittäjät (kuten Internet-palveluntarjoajasi) eivät voi nähdä verkkohistoriaasi tai ladata historiaa.

uTorrent-ikäluettelo

Jokaisen vertaiskäyttäjän IP-osoite on näkyvissä torrent-tiedoston jakajille.

VPN vs. PRoxy (kaksi työkalua nimettömiin torrenteihin)

On olemassa kaksi työkalua, joiden avulla voit nimetä torrentit – VPN tai Proxy. Valintasi on täysin henkilökohtainen mieltymys tai voit käyttää molempia yhdessä turvallisuuden lisäämiseksi.

Tässä on yleiskatsaus jokaisesta vaihtoehdosta:

VPN / Virtual Private Network

Tämä on helpoin asennusvaihtoehto. Lataat valitsemasi VPN-palvelun tarjoamat mukautetut VPN-ohjelmistot. Se salaa koko Internet-yhteytesi ja reitittää kaiken tiedon VPN-palvelimiensa kautta (joka piilottaa todellisen IP-osoitteesi torrent-vertaiskäyttäjiltä).

VPN-ohjelmisto sisältää myös hyödyllisiä turvaominaisuuksia, kuten kill-switch (estää IP-vuotoja, jos VPN katkaisee yhteyden) ja helpon palvelinvaihtoon (valita 20-100 eri palvelimen joukosta).

VPN ei vaadi manuaalista määritystä torrent-asiakkaasi / ohjelmistosi sisällä. Yhdistät vain palvelimeen ja olet tuntematon. Se on todella helppoa.

Socks5-välityspalvelin

Välityspalvelin on kuin kertakäyttöinen VPN (miinus salaus). Se reitittää liikenteen 1 ohjelma välityspalvelimen kautta (piilota IP-osoitteesi). Välityspalvelimen etuna on, että se on yleensä nopeampi kuin VPN (ei salausta) ja sallii selaimesi IP-osoitteen olla erilainen kuin torrentin IP-osoitteesi..

Voit myös käyttää torrent-asiakasasi välityspalvelimen kautta, VPN-tunnelin sisällä kaksinkertaiseen IP-osoitteen vaihtamiseen, erillisiin IP-osoitteisiin (selain ja torrent-asiakas) ja hyviin nopeuksiin. Osoitamme sinulle, miten se tehdään myöhemmin artikkelissa.

Lisätietoja: VPN vs. välityspalvelin (mikä on parempi torrentia varten?)

Ja älä huoli, voit käyttää molempia yhdessä tilaamatta 2 erillistä palvelua. On olemassa useita VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat SOCKS5-välityspalvelimen käytön ilmaiseksi jokaiselle VPN-suunnitelmalle! Mutta osoitamme sinulle, miten tämä toimii myöhemmin tässä opetusohjelmassa.

Suositellut Mac VPN: t – (joihinkin sisältyy myös SOCKs5-välityspalvelin!)

Nämä VPN-palveluntarjoajat valitaan käsin seuraavien kriittisten kriteerien perusteella:

 • Nolla loki & torrent-friendly (Ne eivät tallenna tietoja yhteyshistoriastasi. Erittäin tärkeä!)
 • Nopea & Uncrowded palvelimet
 • Halpa (kaikki alle 10 dollaria kuukaudessa, jotkut yhtä halpoja kuin 3,33 dollaria / kuukausi)

Sinun ei tarvitse valita mitään alla lueteltuista palveluntarjoajista (vaikka pidämme niitä parhaina vaihtoehtona), mutta varmista, että valitsemasi VPN ei pidä mitään VPN-lokit. Nimettömyys on prioriteetti # 1

Ilman lisäviivettä tässä on tärkeimmät valintamme. Meillä on myös linkit perusteellisiin arvosteluihin jokaisesta (nopeustesteillä).

IPVanish (6,49 dollaria + / kuukausi)

IPVanish on nopein VPN Mac-torrenteille

IPVanish on helposti Mac-käyttäjien paras valinta, jos aiot ladata torrentteja usein. He ovat jo jatkuvasti nopeimpien VPN-palvelujen joukossa, mutta viimeisen 2 vuoden aikana ne ovat myös lisänneet tonnin torrentikohtaisia ​​ominaisuuksia..

Tässä on kohokohtia:

 • Totta Zero-Log-tietosuojakäytäntö (suurin yksityisyys)
 • Socks5 Proxy -palvelu sisältyy hintaan (upouusi ominaisuus!)
 • IPVanishilla on erinomainen ohjelmisto-asiakas Macille

Socks5-välityspalvelin on merkittävä läpimurto, koska se oli ainoa etu, joka PIA: lla (seuraavaksi) oli IPVanishiin nähden. Socks5-välityspalvelin voidaan määrittää suosikki torrent-asiakkaasi sisälle (VPN: n kanssa tai ilman), jotta voit helposti muuttaa torrentin IP-osoitetta vaikuttamatta muuhun Internet-yhteyteesi..

Jos haluat, Deluge, uTorrent ja QBittorrent.

IPVanish Mac-ohjelmistoasiakas

Kuva

IPVanishin Mac-ohjelmisto antaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin yli 100 palvelinpaikkaan käyttämällä kaikkia 3 VPN-protokollaa (OpenVPN, PPTP tai L2TP).
Sinulla on myös useita edistyneitä suojausominaisuuksia (IPv6-vuodonsuojaus, DNS-vuodonsuojaus ja tappa-kytkin). Tapa-kytkin estää arkaluontoisten tietojen vuotamisen salaamattomasti, jos VPN putoaa vahingossa.

Siellä on myös Mac-yksinoikeus: ‘Suosikkipalvelimet’ -luettelo, jonka avulla voit valita suosikkipalvelimet käsin helposti yhdellä napsautuksella.

hinnoittelu & palautukset

Kaikilla IPVanish-paketeilla on identtiset ominaisuudet, ainoa ero on tilauksen pituus. Pidemmät tilaukset ovat halvempia (kuukaudessa).

Hinnat ovat:

 • 1 kuukausi – $ 10 / kuukausi
 • 3 kuukautta – $ 8.99 / kk
 • 1 vuosi – 6,49 dollaria / kuukausi (paras tarjous)

Kaikissa suunnitelmissa on 7 päivän 100-prosenttinen vaivaton palautustakuu, joten kannattaa hankkia pidempi tilaus (35% säästöllä) ja voit aina peruuttaa tilauksen, jos se ei ole sitä mitä odotit. Kokemuksemme mukaan IPVanish toimittaa kuitenkin kaikilla rintamilla.

Yksityinen Internet-yhteys (3,33 dollaria / kuukausi)

Yksityinen Internet-yhteys (tai ‘PIA’ miljoonalle tilaajalleen) on yksi alkuperäisistä torrent-ystävällisistä VPN-palveluista. He olivat edelläkävijöitä nollalogi-kategoriassa, ja FBI on jopa testannut hakkuupolitiikkaansa tuomioistuimessa.

PIA on kiistatta yksi sanan suosituimmista torrent-vpnistä, ja niiden valtava suosio voidaan tiivistää yhteen lauseeseen…

$ 3,33 — (se on PIA-tilauksen kuukausittainen hinta).

Jokainen tilaus sisältää myös Socks5-välityspalvelimen käytön (Hollantilainen palvelin), rajoittamaton kaistanleveyden siirto ja 5 samanaikaisesti kytkettyä laitetta.

PIA Mac -sovellusohjelma

Yksityinen Internet-yhteys Mac-ohjelmisto

PIA: n Mac VPN -sovellus (lisäasetukset)

PIA: n mac VPN -asiakas on erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää. Voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelinpaikkaan nopeasti napsauttamalla PIA-kuvaketta, joka ilmestyy näytön yläreunassa olevaan palkkiin. Voit myös säätää ohjelmistoasetuksia (kuvassa yllä) ja salausasetuksia maksimaalisen hallinnan mahdollistamiseksi.
Hanki PIA hintaan 3,33 dollaria / kuukausi »

Kuinka käyttää Mac VPN -sovellusta torrentia varten

VPN: n käyttö on yksinkertaisin vaihtoehto, ja asennus on uskomattoman helppoa. Kun olet asentanut valitsemasi VPN-ohjelmiston, voit muodostaa yhteyden torrent-ystävälliseen palvelinpaikkaan ja torrentisi nimetään täysin.

Vinkki: Torrent-asiakasohjelmassa ei tarvita lisäasetuksia. Yhdistä vain VPN: ään…

VPN-ohjelmisto tekee kaiken työn. Se muuttaa salatun koko Internet-yhteytesi ja muuttaa torrent-IP-osoitettasi, jotta vertaiskäyttäjät näkevät vain VPN-palvelimen IP: n (oman sijasta).

Yksi lisävaihe, jonka haluat ehkä suorittaa, lisää turvallisuutta. Aktivoi VPN kill-switch.

Kuinka käyttää VPN Kill-Switch -sovellusta

Kaikki yllä suosittelemasi VPN-palveluntarjoajat ovat rakentaneet ohjelmistoihin tappa-vaihtaa -ominaisuuden. Tämä on vaihtoehto, joka tappaa kaikki Internet-yhteydet heti, jos VPN epäonnistuu. Se sitoo Internet-yhteytesi VPN-rajapintaan, eikä torrent-asiakkaasi pääse Internetiin ennen kuin olet muodostanut yhteyden VPN: ään..

Ainoa mitä sinun on tehtävä tap-kytkimen aktivoimiseksi, on valintaruutu ohjelmistoasetuksissa, jotta vaihtoehto otetaan käyttöön. Katso esimerkit alla olevista kuvakaappauksista.

IPVanish kill switch -asetukset (mac-asiakas)

Aktivoi ‘Tapa verkko’ -vaihtoehto IPVanish-ohjelmistoasetuksissa

Yksityinen Internet Access Kill Switch -vaihtoehto (mac-ohjelmisto)

Valitse Lisäasetukset-valikossa ‘VPN Kill Switch’

SOCKS5-välityspalvelimen lisääminen torrent-asiakasohjelmaan (valinnainen)

Torrentien ajaminen Socks5-välityspalvelimen kautta on täysin valinnainen. Rekisteröimättömän VPN: n käyttäminen tekee torrentista jo täysin nimettömänä.

Jotkut ihmiset pitävät torrentien välityspalvelusta, koska torrent-asiakkaallasi ja selaimellasi on erilliset IP-osoitteet.

Voit myös käyttää välityspalvelinta aktiivisen VPN: n kanssa (tai ilman). Jos käytät sitä VPN: n kanssa, sinulla on 2 IP-osoitteen muutoskerrosta (ja vahva VPN-salaus). Jos suoritat välityspalvelinta itsessään, nopeudet ovat nopeampia kuin VPN: n käyttäminen, ja torrent-IP-osoitteesi vaihdetaan, mutta yhteyttä ei salata.

Suurimmalla osalla torrent-asiakkaista on sisäänrakennettu Socks5-välityspalvelimen tuki. 1 merkittävä poikkeus (valitettavasti) on Tarttuminen, suosittu Mac-torrent-asiakas.

Näytämme alla olevan välityspalvelimen asetukset uTorrent-sovelluksen sisällä.

Jos käytät toista torrent-asiakasohjelmaa kuin uTorrent, meillä on muita asennusoppaita:

 • Vuze
 • Hukuttaa
 • qBittorrent

Älä huolestu siitä, että yllä olevat oppaat on tehty käyttämällä ohjelmiston PC-versiota. Vaiheet ovat samat Mac-tietokoneessa.

Vaihe 1 – hanki Socks5-välityspalvelimen kirjautumistiedot

IPVanish ja Yksityinen Internet-yhteys sisällytä nollalokeroinen Socks5-välityspalvelin jokaisessa tilauksessa, mutta se on rakennettu eri järjestelmään kuin VPN-palvelimet, joten sinun on luotava erillinen käyttäjänimen / salasanan yhdistelmä välityspalvelimelle..

Löydät PIA: n vaiheittaiset ohjeet täältä.

Jos valitsit IPVanish (suositellumme valinta # 1), vaiheet ovat seuraavat:

1. Kirjaudu (tai kirjaudu) IPVanish-tiliisi tässä.

Kirjaudu sisään IPVanish-tilille

2. Siirry tilipaneelin Socks5 Proxy -välilehteen ja löydät käyttäjänimesi / salasanasi

Kuva

3. Pidä tämä välilehti auki, jotta voit helposti kopioida / liittää käyttöoikeustiedot seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2 – Määritä välityspalvelin uTorrent / Bittorrent-sovellukseen

Avaa uTorrent / Bittorrent ja mene: valikko > Asetukset > verkko

Anna sitten tiedot alla olevan kuvan mukaisesti. Antamasi arvot riippuvat käyttämästäsi Socks5-palveluntarjoajasta. Varmista, että korvaat vaiheessa 1 luomasi kirjautuminen / salasana-yhdistelmän.

Välityspalvelimen asetukset IPVanishille:
 • Saapuva TCP-portti: Valitse oma tai ‘satunnaista’
 • Välityspalvelin: SOCKS5
 • Osoite: ams.socks.ipvanish.com
 • Port: 1080
 • Authentication: käytössä
 • Käyttäjätunnus: sinun käyttäjä nimesi
 • Salasana: salasanasi
Välityspalvelimen asetukset yksityiselle Internet-käytölle:
 • Saapuva TCP-portti: Valitse oma tai satunnaista
 • Välityspalvelin: SOCKS5
 • Osoite: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080
 • Authentication: käytössä
 • Käyttäjätunnus: sinun käyttäjä nimesi
 • Salasana: salasanasi

Haluat myös varmistaa, että 3 alempaa valintaruutua ovat käytössä: (todennus, välityspalvelin isäntänimelle, välityspalvelin p2p: lle). Tämä varmistaa, että kaikki uTorrent-yhteydet vaaditaan välityspalvelintunnelin käyttämiseen.

IPVanish Socks5 -välityspalvelimen asetukset (uTorrent Mac)

uTorrent-välityspalvelimen asetukset (IPVanish)

PIA Socks5 -välityspalvelimen asetukset (uTorrent Mac)

uTorrent-välityspalvelimen asetukset (yksityinen Internet-yhteys)

Vaihe 3 – Varmista IP-osoitteesi muutos

Kun kaikki on määritetty, sinun kannattaa ehkä tarkistaa torrentin IP-osoitteesi varmistaaksesi, että kaikki toimii kunnolla. Teemme sen torrent-i-tarkistustyökalulla.

Tässä on vaiheittainen opas, jolla voit tarkistaa torrent-IP-osoitteesi.

Jos pystyt paikantamaan vertaiskäyttäjiä ja lataamaan torrenteja, välityspalvelimen asetukset ovat todennäköisesti oikein. Jos asetukset olivat väärässä (kuten sinulla oli väärä osoite, porttinumero tai salasana), niin uTorrent ei pääse Internetiin.

Kärki: Mukava ominaisuus Socks5-välityspalvelimen käyttämisessä on, että se toimii kuin tappa-kytkin. Jos yhteys katkeaa, uTorrent menettää heti Internet-yhteyden, koska kaikkien yhteyksien on kuljettava välityspalvelintunnelin läpi.

Nimetön Mac Torrent: Viimeiset vinkit

Toivottavasti nautit Mac Torrent -oppaasta. Sen pitäisi antaa sinulle kaiken, mitä sinun täytyy tietää IP-osoitteesi piilottamiseksi torrentin aikana ja pitää torrent-latauksesi täysin nimettömänä.

Jos hyppäsi eteenpäin loppuun, tässä ovat tärkeimmät kohdat:

 1. Käytä ‘Zero-Log’ VPN ja / tai välityspalvelinta: IPVanish, PIA ja NordVPN ovat hyviä valintoja
 2. Aktivoi VPN tappa-kytkin torrentin aikana
 3. Socks5-välityspalvelimen asennus on valinnainen: mutta se sallii sinun olla eri sijainti / ip torrent-asiakasohjelmallesi ja selaimesi. Se on myös toinen suojakerros, jos suoritat sen VPN-tunnelissa.

Jos sinulla on ongelmia asennuksen aikana tai haluat apua Mac VPN / välityspalvelimen määrittämisessä toisen torrent-asiakkaan kanssa, tarkista alla olevat perusteelliset oppaamme:

Hyvää torrentia! Jos pidit tätä opasta hyödyllisenä, älä unohda jakaa sitä ystävällesi tai sosiaaliselle verkostollesi (voit käyttää vasemmalla olevaa jakopalkkia!)

VPN-arvostelut / vertailut

Oppaat / Oppaat

 • IPVanish Review
 • Yksityinen Internet-käyttökatsaus
 • Torguard arvostelu
 • Proxy.sh-arvostelu
 • IPvanish vs. yksityinen Internet-yhteys
 • Torguard vs. yksityinen Internet-yhteys
 • Vuze-nimettömän torrentin opas
 • QBittorrent-nimettömän torrentin opas
 • Suuri anonyymi torrentiopas
 • VPN vs. välityspalvelin (mikä on parempi torrentille?)
 • Kuinka maksaa VPN: stä Bitcoinilla
 • Tarkista torrentisi IP-osoitteesi

Mac-opas tuntemattomaan torrenttiin

Arvio 4,8 / 5 4: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map