Aiotko perustaa verkkosivuston Nigeriaan?

Jos näin on, tarvitset nopean ja luotettavan verkkoisäntäpalvelimen – sivuston ylläpitävän perustan. Nigerian verkkosivustosi ylläpidossa on kaksi päävaihtoehtoa:

 1. Valitse pieni, paikallinen isäntä, joka sijaitsee Nigeriassa
 2. Valitse suurempi, tunnustettu kansainvälinen isäntä.

Kuten näet koko tässä viestissä, suosittelemme, että valitset vaihtoehdon 2: vakiintunut kansainvälinen isäntä. Vaikka Nigerian paikallisia isäntiä on paljon, heidän suorituksensa on yksinkertaisesti liian hidasta. Itse asiassa löysimme vain yhden paikallisen isännän, joka tuotti hyväksyttävän suorituskyvyn.

Sen sijaan suosittelemme kansainvälisten isäntien, kuten SiteGround, huippunopeutta ja erittäin luotettavuutta. Jopa Afrikassa heidän suorituskyky on erinomainen.

Contents

Mitä etsiä hyvästä isännöinnistä

Paras web-hosting Nigerian verkkosivustoille

Ennen kuin pääsemme yksityiskohtiin, meidän on ymmärrettävä mikä tekee parhaasta verkkoisäntästä.

Verkkoisäntä määrittää verkkosivustosi nopeuden, luotettavuuden ja vakauden, joten on tärkeää tehdä oikea valinta. Joten mitä tarkalleen etsimme?

1. Nopeus

Me kaikki tiedämme verkkosivuston nopeuden merkityksen. Ja nopeus kaikki alkaa nopealla verkkoisäntällä. Web-isännän tulisi vastata 200 ms: n sisällä (Googlen mukaan), joten etsi isäntä, joka reagoi nopeasti sijaintiisi ja ympäri maailmaa.

2. Uptime

‘Uptime’ on luotettavuuden mitta. Toisin sanoen se on prosenttiosuus ajasta, jonka verkkosivustosi on verkossa. Jopa 98%: n käyttöaika voi tarkoittaa, että sivustosi on alhaalla kuusi päivää vuodessa (!). Etsi käyttöaika vähintään 99,8%.

3. Turvallisuus

Ei ole mitään pahempaa kuin hakkerointi. Mitä tekisit, jos menetät kaiken sisällön ja kovan työn? Siksi verkkoisäntäsuojaus on niin tärkeä. Hyvällä isännällä pitäisi olla automaattiset päivitykset ja haittaohjelmien tarkistus. Joillakin on jopa ilmainen SSL (turvallisuus) -sertifikaatti.

4. Varmuuskopiot

Lisäsuojana ja käytännöllisenä ominaisuutena monet isännät toimittavat nyt säännölliset automaattiset varmuuskopiot.

5. Asiakaspalvelu

Ihannetapauksessa Web-palvelimellasi tulisi olla 24/7/365 asiakaspalvelu. Suurimmalla osalla isäntiä on nyt asiakaspalveluvaihtoehtoja, kuten puhelin, lippujärjestelmät ja online-chat. Huomaa, että jotkut isännät veloittavat ylimääräisen lisäpalvelun.

6. Tallennustila ja kaistanleveys

”Tallennus” tarkoittaa sitä, kuinka paljon sisältöä, kuvia ja tietoja voit tallentaa isännän palvelimille. Ja ”kaistanleveys” tarkoittaa sitä, kuinka paljon tietoa voi kulkea palvelimelta. Tämä vaikuttaa nopeuteen ja kävijämäärään. Haluamme luonnollisesti suurimman tallennustilan ja kaistanleveyden kohtuullisuudessa.

7. Hinta

Älä aina tyydy halvimpaan verkkohotelliin. Se voi lopulta aiheuttaa sinulle nopeuden ja luotettavuuden ongelmia. Se voi jopa pidättää sinut, jos verkkosivustosi alkaa kasvaa. Samanaikaisesti sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia! Etsi edullinen isäntä kaikilla tarvitsemillasi ominaisuuksilla.

Paikallinen Nigerian isäntä tai kansainvälinen isäntä?

Kuten mainitsin, verkkosivuston ylläpidossa Nigeriassa on kaksi päävalintaa.

 1. Valitse paikallinen isäntä, jolla on palvelimia Nigeriassa Paikallinen isäntä voi palvelemaan afrikkalaista yleisöä, mutta muu maailma on yleensä hitaampaa..
 2. Valitse globaali isäntä, joka kattaa Nigerian. Globaali isäntä antaa sinulle nopeaa nopeutta ympäri maailmaa. Suuret, kansainväliset isännät saattavat myös olla parempaa tekniikkaa, asiakastukea ja turvallisuutta.

Muita huomioita nigerialaisesta web-hosting-palvelusta

Verkkosivuston ostaminen Nigerian sivustolle aiheuttaa kaksi lisänäkökohtaa.

 1. Tuetut maksutavat Koska monet ihmiset eivät käytä luottokorttia Nigeriassa (vilpillisen toiminnan suuren määrän takia), saatat tarvita verkkosivustoa, joka hyväksyy suoran pankkisiirron. Paikalliset isännät hyväksyvät tämän todennäköisemmin.
 2. .NG-verkkotunnus Haluat ehkä .ng-verkkotunnuksen. Valitettavasti useimmat kansainväliset isännät eivät tue .ng-verkkotunnuksen rekisteröintiä. Voit kuitenkin rekisteröidä .ng-verkkotunnuksen toisen osapuolen verkkotunnusyrityksessä (katso luettelo akkreditoiduista rekisteröijistä) ja osoittaa sitten nimipalvelimet vain isäntällesi. (Suosittelemme yleensä tekemään tämän, koska se antaa lisäsuojaa, jos haluat joskus muuttaa isäntätasoa).

Suosituksemme

Suosittelemme, että valitset vakiintuneen, kansainvälisen isännän. (SiteGround on valintamme ykkönen). Testasimme kaikki viisi Nigerian suurinta paikallista majoittajaa ja olimme pettyneitä tuloksiin. Itse asiassa emme sisällä ketään alla olevista suositelluista isäntäryhmistämme.

Toistimme testit eri vuorokaudenaikoina ja näimme jatkuvasti heikkoja tuloksia.

RANKED: Paras web-hosting Nigerian sivustoille

Merkintä

Käytetty valuuttakurssi on 1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Maailmanlaajuinen nopeus

+

Keskim. Vasteaika

175 ms

Hinta (NGN)

17 145 * / vuosi

Avainominaisuudet

 • 10 Gt: n SSD-tallennustila
 • 10 000 käyntiä kuukaudessa
 • cPanel & SSH
 • Ilmainen pilvipallo
 • Päivittäinen varmuuskopio

"Erinomainen monipuolinen web-hosting-valinta!"

Jos etsit suorituskykyä ja kohtuuhintaisuutta, SiteGround-palvelun tulisi olla ensimmäinen valinta. Heidän lähtötason hinta on erittäin kilpailukykyinen, kun taas heidän palvelimen nopeutensa ovat erinomaiset, ja ne antavat A + -arvon planeetalle.

SiteGround sisältää myös ilmaisen CDN (sisältöverkon toimitus) -palvelun, mikä tarkoittaa, että sivustosi toimitetaan Nigerian lähellä sijaitsevalta palvelimelta nopeamman alueellisen nopeuden saavuttamiseksi..

SiteGround takaa 99,9% käytettävyyden ja tarjoaa runsaasti ominaisuuksia (mukaan lukien päivittäiset varmuuskopiot). Mikä parasta, siinä on 30 päivän takuu, mikäli et vain ole tyytyväinen.

Mikä ei ole hyvä SiteGroundin kanssa

 • Seuraavan vuoden uusintahinta on korkea, ja se saattaa viedä jotkut käyttäjät pois. Varmista, että ymmärrät toisen vuoden hinnan.
 • SiteGround hyväksyy vain luottokorttimaksut.

Merkintä

Seuraamme SiteGroundia tiiviisti, kun isännöimme Bitcatcha.com-sivustoa heidän kanssaan. Tutustu perusteelliseen analyysiimme kaikesta, mitä sinun on tiedettävä isäntästä (testisivustomme, palvelimen nopeustesti, termi jne.). Lue SiteGround-arvostelu.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Maailmanlaajuinen nopeus

+

Keskim. Vasteaika

163 ms

Hinta (NGN)

16278 / vuosi

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • hPanel
 • Erinomainen tuki
 • Alhainen esittelyhinta

"Yksi parhaista aloittelijoille tarkoitetusta verkkovastaavasta."

Hostinger on erittäin aloittelijaystävällinen web-hosting-yritys, jolla on erinomainen tukijärjestelmä, joka on suunniteltu tarjoamaan vaiheittaiset oppaat ihmisille, jotka eivät tunne verkkosivustojen rakentamista..

He ovat myös erittäin nopeita, pisteyttäen A + maailmanlaajuisiin nopeustesteihimme.

Tappamiseen liittyvä hinta on vain 16 278 NGN vuodessa, ja Hostingerin palvelut ovat todella vastinetta rahoille, etenkin niille, jotka ovat vasta aloittamassa.

Mikä ei ole hyvä Hostingerin kanssa

 • Koska niiden hinnat ovat niin alhaiset, ne eivät tarjoa ilmaista SSL: tä tai päivittäistä varmuuskopiota. Hyvä asia on, että näitä palveluita voi ostaa, jos tunnet tarpeen.

Merkintä

Meillä on yhteensä 3 tiliä Hostingerillä. Lue perusteellinen Hostinger-arvostelu meidän täydellisestä esityksestä.

3. A2-hosting

https://www.a2hosting.com

A2-hosting

Maailmanlaajuinen nopeus

+

Keskim. Vasteaika

169,5 ms

Hinta (NGN)

17 015 * / vuosi

Avainominaisuudet

 • 20X nopeammat turbopalvelimet
 • Rajoittamaton verkkosivusto
 • Tietokeskukset Yhdysvalloissa, EU & Aasia
 • Ilmainen SSD-tallennustila
 • 24 × 7 Yhdysvaltain tuki

"Edullinen web-hosting rajattomilla resursseilla. Suuri valinta kaikenlaisille verkkosivustoille!"

Vaikka A2-web-hosting on tässä luettelossa kolmas, se oli meille todella vaikea päätös. Kansainvälisenä isäntänä, jolla on erinomaiset A + -nopeudet ja tietokeskukset ympäri maailmaa, he olivat niin lähellä sijoitusta 2., etenkin rajattomilla resursseillaan.

Heillä on myös erinomaisia ​​aikaa säästäviä ominaisuuksia, kuten A2-optimoitu ohjelmisto ja yhden napsautuksen asetukset. Yhdistä nämä vaihtoehdolla päivittää Turbo-suunnitelmaansa, joka tulee heidän Turbo-palvelimiensa kanssa (20x nopeampi kuin tavalliset palvelimet), ja A2 on todella voima, josta on syytä luottaa.

Mikä ei ole hyvä A2 Hosting -palvelun kanssa

 • Live Chat on hieman epäjohdonmukainen. Toisinaan he vastaavat sinulle sekunneissa, vaikka joudut ehkä odottamaan tavallista pidempään, jos epäonnistut.

4. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion-hosting

Maailmanlaajuinen nopeus

+

Keskim. Vasteaika

156,9 ms

Hinta (NGN)

17 320 * / vuosi

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Rajoittamaton siirto
 • SSH-yhteys
 • 24 × 7 Yhdysvaltain tuki

"Käytän Inmotionia sivustoni isännöinnissä. Se on, kuinka paljon luotan heihin."

Inmotion on kansainvälinen isäntä, jolla on A + -nopeudet ympäri maailmaa. Inmotion sisältää myös rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden, päivittäiset varmuuskopiot ja 99,9% käytettävyyden.

Nykyisenä asiakkaana voin taata Inmotionin poikkeuksellisen asiakaspalvelun ja helppokäyttöisyyden.

Mikä ei ole hyvä Inmotionilla

 • Inmotion ei salli maksua PayPalin kautta. Tarvitset luottokortin tai Yhdysvaltain ostotilauksen.

✘ Nigerian Web-isäntänä ei suositella

Saatat olla houkutusta valita paikallinen Nigerian isäntä sijainnin, maksun helppouden ja verkkotunnuksen saatavuuden mukaan. Älä kuitenkaan uhraa nopeutta ja suorituskykyä, varsinkin jos sinulla on globaali yleisö.

Testasimme seuraavia neljää Nigerian verkkoisäntää ja havaitsimme niiden nopeuden ja suorituskyvyn selvästi standardien alapuolelle.

Jos haluat paikallisen Nigerian isäntä, valitse QServers ja vältä seuraavia isäntiä:

&# 128078; Whogohost

https://www.whogohost.com/

Whogohost

Maailmanlaajuinen nopeus

C

Keskim. Vasteaika

315,9 ms

Hinta (NGN)

21500 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 25 Gt tallennustila
 • 75 Gt kaistanleveys
 • Ilmainen .ng-verkkotunnus
 • Rajoittamaton SQL
 • FTP-tilit

Tämä on suosituimmuuden perusteella Nigeriassa sijalla 1 isäntä. Mutta älä erehty tätä suorituskykyyn. Itse asiassa huomasimme, että WhoGoHostin suorituskyky oli melko heikko.

Se sai C: n maailmanlaajuisissa nopeustesteissämme, jääden alle Googlen suositteleman 200 ms: n Euroopassa.

WhoGoHost perii myös käsittelymaksun tietyistä maksuista. Jos esimerkiksi maksat PayPalin kautta, voit maksaa lisämaksut 423 ₦.

&# 128078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Maailmanlaajuinen nopeus

D+

Keskim. Vasteaika

408,1 ms

Hinta (NGN)

24000 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 20 Gt: n levymuisti
 • 200 Gt kaistanleveys
 • Perusverkkosuunnittelija
 • SSL-varmenne
 • Ilmaiset varmuuskopiot

Google Trend arvioi Web4African Nigerian toiseksi suosituimpana verkkoisäntänä. Valitettavasti tämä isäntä ei myöskään täytä suorituskykyodotuksia.

Web4Africa saavutti D + -arvon maailmanlaajuisissa nopeustesteissämme, ylittäen Googlen suosituksen 200 ms Yhdysvalloissa. Toisin sanoen, tämä isäntä on liian hidas amerikkalaiselle ja globaalille yleisölle.

Toisaalta suorituskyky on vahvaa paikallisella alueella, koska Web4Africa antaa sinun valita palvelimien välillä Ghanassa tai Nigeriassa.

&# 128078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Maailmanlaajuinen nopeus

C+

Keskim. Vasteaika

260,4 ms

Hinta (NGN)

20000 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 10 Gt: n levymuisti
 • 100 Gt kaistanleveys
 • 10 verkkotunnusta sallittu
 • cPanel
 • 99,9% käyttöaika

DomainKing on intialainen web-isäntä, jolla on läsnäolo Afrikassa. Se on Nigerian suosion kolmannella sijalla, joten saatat kohdata tämän isännän.

Kuten muutkin paikalliset nigerialaiset isännät, se sallii pankkisiirrot ja tukee .ng-verkkotunnuksia. Sen nopeus ja suorituskyky on kuitenkin hidas verrattuna suositeltuihin isäntiin. Se saa C + -arvon maailmanlaajuisessa nopeustesteissämme.

DomainKing tarjoaa 24/7 tukea ja 99,9% käyttöaikaa, mikä on hyvää. Tallennustila ja kaistanleveys ovat kuitenkin rajoitetut, ja sinun on maksettava ylimääräistä, jotta voit nauttia suuremmista rajoituksista.

&# 128078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Maailmanlaajuinen nopeus

D

Keskim. Vasteaika

716,3 ms

Hinta (NGN)

20000 / vuosi

Avainominaisuudet

 • 15 Gt: n levymuisti
 • 25 Gt kaistanleveys
 • Rajoittamaton aliverkkotunnus
 • eTextMail mukana
 • 120 sähköpostia

Utiware on nigerialainen isäntä, jolla on palvelimia Yhdysvalloissa. Seurauksena on, että se reagoi nopeasti amerikkalaisiin yleisöihin. Se epäonnistuu kuitenkin suurimmassa osassa muuta maailmaa.

Kaiken kaikkiaan Utiware antoi hitaimpia tuloksia maailmanlaajuisissa nopeustesteissä, pisteyttämällä D: n.

tuomio

Vaikka Nigerian verkkosivustojen ylläpitämisessä on paljon vaihtoehtoja, emme voi suositella suurinta osaa Nigerian paikallisia isäntiä. Ne ovat yksinkertaisesti liian hitaita paikallisen tai globaalin yleisön vaatimuksiin.

Nopeuden arviointi

AVG. NOPEUS

PRICE (NGN / VUOSI)

SiteGround

+

175 ms

17145

Hostinger

+

163 ms

16278

A2-hosting

+

169,5 ms

17015

Inmotion-hosting

+

156,9 ms

17320

Siksi Bitcatcha suosittelee kansainvälisten isäntävaihtoehtojen luotettavuutta ja vertaansa vailla olevaa suorituskykyä. SiteGround on ylivoimaisesti luotettavin ja se on suosituin valinta, kun taas Hostinger tarjoaa tehokkaan ja edullisen vaihtoehdon.

Jos sinulla on kysyttävää Nigerian verkkopalvelusta, lähetä minulle viesti ja vastaan ​​mielelläni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me