Torrentin nopeimmat VPN: t & P2P

Onko nopeus sinulle tärkeä? Jos olet jotain kuin minä, nopea on KAIKKI. Haluan puristaa jokaisen nopeuden Internet-yhteydestäni. Nämä nopeimmat VPN: t, jotka sallivat torrentit.

Voit käyttää niitä estämään ISP Torrent -ohjauksen, suojaamaan yksityisyyttäsi ja salaamaan verkkotoimintasi, mutta kaikki VPN-palvelut eivät ole riittävän nopeita käsittelemään 50mbps-datayhteyttä. Tässä artikkelissa tarkastellaan niitä, jotka ovat…

Tässä artikkelissa esitän sinulle kuinka yksinkertainen yhden napsautuksen VPN-palvelu voi:

 • Lisää torrentinopeuksia
 • Poista manuaalinen portin edelleenlähetys
 • Internet-palveluntarjoajan (Internet-palveluntarjoaja) kuristamisen estäminen
 • Salaa kaikki tietosi ja kaikki sinun torrentiksi nimettömästi.

3 nopeaa, lokitonta VPN-palveluntarjoajaa (upea torrentille)

IPVanish Nopein torrent vpn

Ei lokitietoja
Nopeus 60mbps+
Niinkin alhainen kuin 6,49 dollaria / kuukausi
Säästä 46% 1 vuoden IPVanish-hinnasta

Torrentit sallittu
IOS / Android-sovellus mukana
Palvelimet yli 70 maassa
IPVanish Review
7 päivän riskitön kokeilu

Yksityinen Internet-yhteys nopeat torrentit

Ei lokitietoja
Nopeus 50mbps+
Niinkin alhainen kuin 3,33 dollaria / kuukausi
Säästä yli 50% yhden vuoden suunnitelmalla

Torrentit sallittu
IOS / Android-sovellus mukana
Palvelimet yli 11 maassa
Yksityinen Internet-käyttökatsaus
7 päivän riskitön kokeilu

ExpressVPN anonyymit torrentit

Ei lokitietoja
Nopeus 60mbps+
Niinkin alhainen kuin 8,32 dollaria / kuukausi
Säästä 35% 1 vuoden ExpressVPN-hinnasta

Torrentit sallittu
IOS / Android-sovellus mukana
Palvelimet yli 50 maassa
Tarkista tulossa pian!
30 päivän riskitön kokeilu

Mikä aiheuttaa hitaita torrenteja?

Torrenttien lataaminen hitaammin kuin pitäisi, on useita syitä. Tässä on joitain yleisimmistä:

Syy # 1: Olet kuristunut
Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa kurkitsevat nyt aktiivisesti asiakkaidensa datayhteyksiä. Tämä tarkoittaa, että ne kohdistuvat valikoivasti tietyntyyppisiin tietoihin (torrentit, video, Youtube, Netflix jne.) Ja pakottavat tietotyypit lataamaan paljon hitaammin kuin pitäisi.

Torrent-lataukset / Bittorrent on yksi yleisimmistä ohjattuista protokollista, koska se käyttää niin paljon kaistanleveyttä (ja kaistanleveys maksaa ISP-rahasi).

Onneksi VPN estää Internet-palveluntarjoajan helposti torjumaan torrentteja!
Internet-palveluntarjoajasi ei saa hidastaa koko datayhteyttä (maksat tietystä nopeudesta). Koska VPN salaa kaikki tietosi, Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä käyttämiäsi protokollia, eikä siten voi kuristaa tiettyjä protokollia (kuten bittorrent).

Lisätietoja: Opi lopettamaan torrentin kuristus tai kirjautumaan vain IPVanish-verkkoon, mahtava yhden napsautuksen VPN-kuristusratkaisu.

Syy # 2: Satamahuolintaongelmat

Jos torrentisi ovat uskomattoman hitaita, sinulla on hyvät mahdollisuudet satamansiirto-ongelmaan

Mikä on sataman huolinta?
Jokainen tietokoneesi protokolla toimii omalla portillaan (kuten kanavalla). Tällä tavalla tietokoneesi tietää, mikä saapuva tieto kuuluu mihin ohjelmaan. Ongelmana on, että kaiken tiedon on kuljettava reitittimen läpi ensin. Jos reitittimessäsi on kytketty paljon laitteita, se ei ehkä ole varma, mitkä tiedot / portit siirretään kullekin tietokoneelle. Tämä voi aiheuttaa pullonkauloja ja hitaampaa nopeutta.

Tämän korjaamiseksi sinun on yleensä asetettava reitittimen asetuksiin manuaaliset portin edelleenlähetyssäännöt, joissa kerrotaan reitittimelle, mitkä dataportit on välitettävä tiettyyn sisäiseen IP-osoitteeseen (tietokoneesi). Tällä sivustolla on mahtavia siirrettäviä asennusoppaita, joiden avulla voit määrittää sen omalle reitittimellesi.

VPN poistaa kokonaan porttisiirtojen tarpeen!
VPN-palvelu salaa kaikki reitittimeen ja sieltä lähtevät tiedot. Nämä tiedot kulkevat suoraan reitittimen kautta VPN-palvelimelle. Kaikki saapuvat tiedot kulkevat reitittimen läpi samalla tavalla ja reititetään suoraan tietokoneellesi.

Koska tiedot ovat salattuja, reititin ei näe yksittäisiä portteja, joten sen ei tarvitse päättää, mitkä portit kuuluvat kulumiseen. Kaikki VPN-tiedot menevät suoraan tietokoneellesi. Tämä nopeuttaa dramaattisesti torrenttejasi, jos ne ovat hitaita.

Jotkin VPN-palveluntarjoajat, kuten yksityinen Internet-yhteys, sallivat jopa sinun määrittää, mihin porttiin haluat VPN-liikenteen tulevan, vain siltä varalta, että reitittimesi ei salli helppoa VPN-läpivientiä. Tällä tavalla sinun on välitettävä vain yksi porttinumero tietokoneellesi usean sijaan.

Syy # 3: WiFi on hitaampi
Et melkein koskaan saa wifi-yhteydellä samaa nopeutta kuin suoran yhteyden kautta. Tämä johtuu siitä, että wifi-yhteyden kautta lähetetyt datapaketit voivat helposti eksyä tai johtaa väärin. Tämä vähentää nopeuksia dramaattisesti.

Muutamia asioita, jotka voivat hidastaa wifi-yhteyttä:

 • Etäisyys – mitä kauempana olet reitittimestä, sitä hitaammat nopeudet ovat
 • esteet – seinät, hyllyt ja kaapit pääsevät wifi-yhteyteen ja hidastavat nopeutta
 • häiriö – kaikenlaiset kotisi langattomat tuotteet toimivat samalla taajuusspektrillä kuin langaton internet. Esimerkiksi langattomat puhelimet, kaukosäätimet ja mikroaaltouunit voivat tukkia langattomat signaalit ja aiheuttaa hitaamman nopeuden.

Mikä on VPN ja kuinka se toimii?

Nykyään VPN: n (Virtual Private Network) käyttö on uskomattoman yksinkertaista. Suurimmalla osalla suuria VPN-palveluntarjoajia on helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla voit salata Internetin vain yhdellä napsautuksella. VPN: n taustalla oleva tekniikka on kuitenkin uskomattoman monimutkainen.

Mikä on VPN ?:
Yksinkertaisimmalla tasollaan Virtual Private Network on yhteys tietokoneesi ja etätietopalvelimen (tai etäverkon) välille. Kaikki tietokoneesi ja palvelimen välillä siirretty tieto on salattu (koodattu) erittäin edistyneillä salausalgoritmeilla varmistaaksesi, että kukaan, joka kuuntelee tietosi, ei voi lukea sitä tai nähdä mitä olet tekemässä verkossa (palveluntarjoajasi on esimerkki).

Miksi VPN on erittäin hyödyllinen torrentien lataamisessa

Kuluttajatason VPN tarjoaa 2 pääasiallista etua:

 1. Tietojen salaus
 2. Anonyymi IP-osoite (verkkopalvelimet ja torrent-vertaiskäyttäjät näkevät VPN: n IP: n, eivät omaasi)

Tietojen salaus:
Koska hyvä VPN-palvelu salaa tietosi sotilaslaatuisella salauksella, edes Internet-palveluntarjoajasi (kaapeliyhtiö, yliopistoverkko jne.) Ei voi lukea tietojasi tai nähdä mitä olet lataamassa..

Tämä estää:

 • Kuristus (he eivät voi selektiivisesti hidastaa nopeuksiasi)
 • Valvonta (he eivät voi nähdä millä verkkosivustoilla vierailet)
 • Kirjaaminen (he eivät näe mitä tiedostoja olet ladannut)

Anonyymi IP-osoite:
IP-osoitteesi näkyy jokaiselle vertaisparille jokaisessa torrent-parvessa, johon osallistut. Jos et käytä nimettömäyspalvelua kuten VPN, torrent-IP-osoitteesi voidaan jäljittää suoraan sinulle.

VPN tarjoaa sinulle nimettömän IP-osoitteen, jota ei voida suoraan jäljittää takaisin sinulle tai Internet-yhteytellesi. Vielä parempi, voit muuttaa nimettömän IP-osoitteesi milloin tahansa. Lue anonyymeihin torrenteihin liittyvä oppaamme saadaksesi lisätietoja.

Torrentien oikean (nopean) VPN: n valitseminen

Kaksi tärkeintä tekijää valittaessa torrent VPN: tä

 1. Yksityisyys / Nimettömyys / Turvallisuus
 2. Nopeus (kuinka nopea VPN on)

yksityisyys:
Jotkut VPN: t tarjoavat paljon paremman yksityisyyden suojan ja nimettömyyden kuin toiset. Torrent VPN -sovelluksen valitsemiseksi suosittelemme, että valitset sellaisen, jolla ei ole lokia, kuten tässä artikkelissa..

Rekisteröimättömiä VPN-verkkoja on harvoin, mutta ne vievät yksityisyytesi seuraavalle tasolle pitämällä VPN-lokit lainkaan, edes väliaikaiset yhteyslokit (saapuvat / lähtevät IP-osoitteet) eivätkä koskaan kirjaa mitään, kuten DNS-hakuja, käyneitä verkkosivustoja, tai ladatut tiedostot.

Nopeus:
Kun valitset torrenteille VPN: n, haluat sen olevan nopea. Haluat torrentin latausnopeutesi pysyvän melkein samana (tai mahdollisesti jopa kasvavan, vaikka Internet-palveluntarjoajasi kuristi sinua).

Totuus on, etteivät kaikki VPN-palvelut ole luotu tasavertaisiksi, ja joillakin heistä ei vain ole tekniikkaa, kaistanleveyttä tai halua toimittaa huippunopeuksia tilaajilleen. Jotkut VPN: t ovat tavallista nopeampia kuin toiset. Alla on suosikki nopeat VPN-tunnukset bittorrentille.

IPvanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish-edut

 • Nopeimmat nopeudet
 • Tier-1-tietoverkko
 • Zero-Logs Policy
 • Torrentit sallittu
 • 256-bittinen salaus
 • Pöytä- / mobiilisovellus
 • Palvelimet yli 70 maassa
 • 7 päivän palautuskäytäntö

Lue IPVanish-arvostelu

Hanki IPVanish

IPVanish on nopean ja suorituskykyisen eliitin VPN. Yhden maailman suurimman CDN-toimittajayrityksen omistamilla yrityksillä on pääsy tason 1 tietoverkkoihin, joita muut VPN: t eivät pysty vastaamaan. Lopputulos? Nopeampi.

Sen lisäksi, että se on nopea VPN, IPVanish on erittäin torrent-ystävällinen ja he ovat todellinen ‘ei-lokit’-VPN-palveluntarjoaja. He eivät edes pidä yhteyslokeja.

IPVanish sillä on enemmän palvelinpaikkoja kuin melkein millään muulla VPN-palveluntarjoajalla. Saat yhden napsautuksen pääsyn VPN-palvelimiin yli 70 maassa ympäri maailmaa. Missä IPVanishin nopeudet todella vaikuttivat, meillä on kansainvälisillä palvelimilla.

On olemassa paljon VPN: ää, jotka pystyvät maksimoimaan 50 Mbps: n yhteyden palvelimella 100 mailin päässä, mutta IPVanish pystyi toimittamaan yli 30 Mbit / s nopeudet palvelimilla, jotka sijaitsevat maailman toisella puolella..

IPVanish Speed ​​Test -tulokset

IPVanish-torrentinopeustesti Los Angeles, Kalifornia

IPVanish – Los Angeles, USA -palvelin

IPVanish-torrentinopeustesti Melbourne, Australia

IPVanish – Melbourne, Australia -palvelin

Yksityinen Internet-yhteys

Kuva

PIA: n parhaat ominaisuudet:

 • Nopea
 • ‘Zero-Logs’ -käytäntö
 • Erittäin ‘torrent ystävällinen’
 • 256-bittinen salaus
 • Mukana ilmainen välityspalvelin!
 • Pöytä- / mobiilisovellus
 • 7 päivän palautuskäytäntö
 • Lue PIA-arvostelu

Hanki PIA 3,33 dollaria / kuukausi

Yksityinen Internet-yhteys on luultavasti yleisimmin mainittu VPN-palveluntarjoajamme tällä sivustolla. Miksi kysyt?

Koska PIA on melkein täydellinen torrent-VPN. Sen lisäksi, että ovat todellisia ‘ei kirjautuvia’ VPN-palveluntarjoajia, ne ovat myös erittäin torrent-ystävällisiä (emme ole kuulleet tilin peruuttamisesta torrent-toiminnan vuoksi) ja koska heillä ei ole käyttörekisteriä, online-aktiviteetti on pohjimmiltaan jäljittää.

Yksityinen Internet-yhteys on melko nopea. He käyttävät palvelinklustereita 11 maassa ympäri maailmaa toimittaakseen uskomattoman nopeita ja torrentteja todella massiiviselle tilaajilleen.

Jos tämä ei riitä, PIA: lla on myös halvin ylin VPN-paketti mille tahansa nimettömälle VPN-palveluntarjoajalle. Vuoden tilauksella (etukäteen maksettu) yksityinen Internet-yhteys maksaa vain $ 3,33 / kk

Yksityisen Internet-yhteyden nopeuden testitulokset

Kuva

PIA Speed ​​Test – Los Angeles, USA-palvelin

Kuva

PIA Speed ​​Test – Zürich, Switzlerland-palvelin

johtopäätös

Nopean VPN: n käyttö voi nopeuttaa torrentteja dramaattisesti. Lisätty salaus auttaa pitämään torrent-lataukset piilossa Internet-palveluntarjoajalta ja tarjoaa sinulle nimettömän IP-osoitteen torrent-parveissasi.

Maailmassa on kirjaimellisesti sata VPN-palveluntarjoajaa, ja kymmeniä heistä väittää olevansa “nopein”. On tärkeää ottaa huomioon pari tekijää etsiessäsi nopeaa torrent-VPN: tä:

 • Mikä on hakkuupolitiikka?
 • Mikä on torrent-politiikka
 • Kuinka hyvä / helppo käyttää ohjelmistoa
 • Tarjoaako se tappa-kytkimen tai muita turvallisuusominaisuuksia

Jos haluat vielä muutaman ehdotuksen hyvistä torrent-VPN-verkoista, tutustu luetteloomme vuoden 2014 parhaimpiin torrent-VPN: iin.

Se ei ole myöskään huono idea hyödyntää Riskitön kokeiluperiodi joita jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat (rahat takaisin -takuun kautta) löytääksesi todella pidän.

Tai voit vain ostaa yhden kuukauden palvelun edulliseen VPN-verkkoon, kuten yksityiseen Internet-yhteyteen, ja jos se ei ole aivan sitä, mitä etsit, kokeile toista palvelua ensi kuussa.

Muita hyödyllisiä artikkeleita:
Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi
Kuinka käyttää Vuzea nimettömästi
Opas nimettömiin torrenteihin
Välityspalvelin tai VPN: Mikä on parempi tuntemattomille torrenteille?
Muut VPN-arvostelut:
Yksityinen Internet-käyttökatsaus
Torguard VPN ja Proxy Review
&# 65279; välityspalvelin.sh-arvostelu&# 65279;
Näkymätön selaus VPN-arvostelu
VPN-vertailu: IPVanish vs yksityinen Internet-yhteys
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me