Onko CyberGhost hyvä valinta torrentsille / P2P: lle?

Onko Cyberghost VPN hyvä torrentingille?

Onko Cyberghost hyvä VPN torrentien lataamiseen nimettömästi? Laitamme Cyberghostin nopeuden läpi ja tutkimme palvelun parhaita (ja pahimpia) asioita päättääksesi, onko se hyvä vaihtoehto torrentien / p2p / tiedostojen jakamiseen pitäen niiden lataushistoria yksityisenä.


Pikakatsaus Cyberghostiin

Cyberghost on romanialainen VPN-yritys. Niiden suosio kasvaa edelleen (kiitos suurelta osin siitä, että he tarjoavat ILMAISEN VPN-vaihtoehdon). Heidän palveluaan markkinoidaan ensisijaisesti heidän yksityisyytensä, tietoturvansa ja ohjelmistojensa avulla. Heidän premium-suunnitelmansa ovat kohtuuhintaiset (vaikkakaan eivät läheskään yhtä halpoja kuin jotkut VPN: t).

Suurin osa tilaajistaan ​​todennäköisesti valitsee ilmaisen suunnitelman, mutta tämä ei ole vaihtoehto p2p / torrent-käyttäjille, koska p2p-toiminta on kokonaan estetty kaikissa ilmaisissa palvelimissa vuodesta 2014. Valitettavasti ilmaiset VPN: t eivät ole oikeasti käyttökelpoinen vaihtoehto tiedostojen jakaminen ilmaisessa VPN-oppaassa kuvatulla tavalla.

merkintä: Cyberghost on lopettanut ‘ilmaisen’ tasonsa joulukuusta 2017. He tarjoavat nyt sen sijaan 30 päivän 100%: n hyvitysajan..

Suunnitelmat alkavat niinkin alhaalta kuin 2,75 dollaria / kuukausi.

Cyberghost VPN

Cyberghost VPN -ominaisuudet

Kaikilla Cyberghost-tilauksilla (myös ilmaisilla) on pääsy mukautettuihin VPN-ohjelmistoihin. Heidän ohjelmistossaan on sisäänrakennettu tonnia lisäominaisuuksia. Monet näistä ominaisuuksista ovat erittäin hyödyllisiä, ja tekevät VPN-kokemuksestasi paljon turvallisemman.

Muut ominaisuudet (kuten mainosten estäminen) voivat parantaa web-selailukokemustasi, mutta jotkut käyttäjät eivät ehkä pidä siitä, että VPN-palveluntarjoaja ottaisi aktiivisen roolin verkkotoimintansa parantamisessa..

Tarkastelemme Cyberghostin ominaisuuksia perusteellisesti alla olevissa kohdissa. Tässä on lyhyt luettelo:

 • IP / DNS-vuodonsuojaus
 • Malware / mainosten esto
 • NAT-palomuuri
 • 256-bittinen AES-salattu VPN-tunneli
 • Parannettu verkkosuojaus pakottamalla Https-palvelun mahdollisuuksien mukaan
 • Jaetut IP-osoitteet
 • Ei toimintalokeja

Cyberghost VPN-tietoturva

Cyberghost merkitsee kaikki ruudut, kun kyse on pakollisista tietoturvaominaisuuksista bittorrent-käyttäjille.

Vaikka suurin osa VPN-palveluntarjoajista sisältää joitain näistä ominaisuuksista, Cyberghostilla on kaikki 6, mukaan lukien an NAT-palomuuri josta jotkut VPN: t todella veloittavat lisämaksusta.

Cyberghost-turvaominaisuudet

Parhaat suojausominaisuudet (Cyberghostvpn.com-sivustolta)

256-bittinen OpenVPN AES -salaus:
Tämä on korkeatasoisen salauksen alan standardi. Se kääri kaiken saapuvan / lähtevän tiedon salauskerrokseen, jota pidetään riittävän turvallisena jopa armeijan ja hallituksen käyttöön.

Jos et tarvitse tätä turvatasoa, voit valita myös PPTP- tai L2TP / IPSec VPN -protokollasta, mikä saattaa johtaa hieman nopeampaan latausnopeuteen.

IP-vuodonsuojaus:
Käyttöjärjestelmäsi tai selaimesi voi aiheuttaa VPN: n vuotaa todellisen IP-osoitteesi tietyissä olosuhteissa tai kokoonpanoissa. Cyberghost-ohjelmistossa on sisäänrakennettu suojaus, joka kohdistuu yleisimpiin vuototyyppeihin, mukaan lukien:

 • VPN Kill-Switch (suojaa tahattomilta katkeamisilta)
 • DNS-vuodonsuojaus (reititä verkkosivustosi kyselyt yksityisen palvelimen kautta palveluntarjoajan palvelimien sijasta)
 • IPv6-suojaus (varmista, että VPN ei vuoda laitteen IPv6-osoitetta (toisin kuin IPv4).

NAT-palomuuri:
NAT-palomuuri on pakettisuodatin, joka varmistaa, että haitalliset tiedot tai hakkerointiyritykset eivät pääse tietokoneellesi VPN-tunnelin kautta. Se varmistaa, että jokainen sinulle lähetetty datatavu on yksi tietokoneesi, jota pyydetään suoraan verkkosivustolta tai sovelluksesta.

Cyberghost-kirjauskäytäntö & Tietosuoja-asetukset

Cyberghost on ei-kirjautuva VPN-palvelu. Se on ilmaistu selvästi heidän verkkosivuillaan, heidän tietosuojakäytännössään, ja Cyberghost-tiimin jäsenet ovat vahvistaneet ne minulle kirjallisesti (sähköpostitse). Emme ole nähneet yhtään huolestuttavaa raporttia tai oikeusjuttua, joka koskisi Cyberghostin yksityisyyden suojaa (toisin kuin muut VPN: t viime aikoina).

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä … Cyberghost on ollut olemassa jo lähes kymmenen vuotta, ja olemme aiemmin tarkistaneet heidän vanhempiensa (ja hieman hämärä) version heidän tietosuojakäytännöstään. Heidän nykyinen politiikka on huomattavasti selkeämpää ja selkeämpää. Olemme säilyttäneet arvion vanhan version, jotta näet kuinka paljon edistystä on tapahtunut.

Cyberghostin kirjauskäytäntö (tietosuojakäytännöstä)

Cyberghostin tietosuojakäytäntö on jaettu kahteen pääosaan. Ensimmäinen käsittelee heidän verkkosivustojensa kävijöihin liittyvää yksityisyyttä. On tärkeää, ettei sekoiteta cyberghost.com-sivuston (jota melkein kaikki vakavat VPN-palveluntarjoajat käyttävät) seurantatekniikoita kaikkeen, mikä liittyy VPN-toimintasi seurantaan. Cyberghost on Ei kirjauduttava VPN-palvelu eivätkä ne seuraa mitään tietoja VPN-toiminnasta, käytöstä tai yhteyshistoriasta.
Tiukan kirjautumattomuuskäytäntömme kautta varmistamme, että emme seuraa CyberGhost VPN-tunnelissa suoritettua käyttäjän liikennettä, kuten selaushistoriaa, liikennekohdetta, hakuasetuksia, tietosisältöä, IP-osoitteita tai DNS-kyselyjä.
–Cyberghost-tietosuojakäytäntö
Cyberghost täsmentää edelleen, mitä tämä politiikka tarkoittaa käytännössä:

Kuva

 • He eivät tiedä, mitkä käyttäjät ovat käyneet tietyllä verkkosivustolla tai palvelussa
 • Heillä ei ole lokkeja siitä, minkä käyttäjän yhteys tiettyyn aikaan on kytketty / katkaistu
 • He eivät tiedä mistä IP-osoitteesta sinulle on määritetty (tai josta hänet on yhdistetty)
 • He eivät tiedä ‘oikeaa’ IP-osoitteesi

Selvennys: Tämä tarkoittaa, että he eivät voi rekonstruoida näitä tietoja lokista (koska niitä ei ole). Se ei tarkoita, että Cyberghost (tai mikä tahansa muu VPN) ei voisi käyttää näitä tietoja reaaliajassa. Kuka tahansa VPN-palveluntarjoaja voi tietää, mitkä tilit on tällä hetkellä kytketty ja mitä IP-osoitteita käytetään (jos he niin haluavat). Cyberghost lupaa olla säilyttämättä tai kirjaamasta näitä tietoja, kun irrotat yhteyden.

Onko punaisia ​​lippuja / syitä epäilykseen?
Tietosuojakäytännössä ei ole merkittäviä aukkoja, ja takuu kattaa kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joita emme näe “ei kirjaudu” -toimittajan tietosuojakäytännössä. He eivät kirjaa mitään online-toimintaa, hakuhistoriaa tai VPN-käyttöä. He eivät tallenna saapuvaa / lähtevää IP-osoitettasi.

Toisin sanoen torrentin toiminnan tulisi olla (käytännössä) mahdotonta, että kolmas osapuoli voi seurata IP-osoitteesi perusteella, kun se on yhteydessä Cyberghostiin..

Lisäksi emme ole nähneet tai lukeneet raportteja, jotka viittaavat siihen, että Cyberghost jakaa tai kirjaa käyttäjätietoja. Vaikka viime aikoina on ollut useita (1) erilaisia ​​(2) VPN-hakkuskandaaleja, Cyberghostin maine on puhdas.

Cyberghostin vanhan tietosuojakäytännön analyysi (avoimuuden vuoksi)

Tärkeä muistiinpano: Seuraavaksi esitetty analyysi on vanha ja perustuu aiempaan versioon Cyberghostin tietosuojakäytännöstä. Heidän uutta tietosuojakäytäntöään parannetaan huomattavasti selkeyden, organisaation ja avoimuuden suhteen. Nykyisen tietosuojakäytännön analyysi löytyy yllä olevasta osasta. Olemme pitäneet vanhoja kommentteja avoimuuden parantamiseksi sekä osoittaaksemme sinulle, kuinka Cyberghost on kasvanut yrityksenä.
Tässä on se, mistä Cyberghostin edut alkavat saada vähän murkier. Vaikka Cyberghost käyttää jaettuja IP-osoitteita (joten 1 IP ei ole yhtä henkilöä), heidän tietosuojakäytännössään jätetään paljon toivomisen varaa.

Jaetut IP-osoitteet:
Cyberghost käyttää jaettuja IP-osoitteita, joten useat (mahdollisesti jopa sadat) käyttäjät jakavat kaikki saman IP-osoitteen samanaikaisesti. Tämän strategian etuna on, että ketään käyttäjää ei voida helposti tunnistaa pelkästään heidän VPN-osoitetun IP-osoitteen perusteella.

Cyberghost-lokit ja -käytäntö:
Cyberghost näytti näkyvästi “Ei lokit” -vaatimuksen heidän kotisivullaan. Tätä väitettä ei enää ole, se korvataan lupauksella ‘sormenjälkien estämiseen’. Epävarma mitä tämä tarkoittaa, menimme heidän tietosuojakäytäntöönsä tutkimaan:

Verkkohotellin tietosuojakäytännöstä…

Cyberghost-tietosuojakäytäntö, osa 1

Yllä oleva lausunto näyttää osoittavan, että Cyberghost analysoi palvelimen käyttöä, mutta ei tallenna tilastotietoja siitä, kuka käytti mitä palvelinta. Termi ‘voidaan liittää käyttäjätiliin’ on kuitenkin hieman epämääräinen.

He keskustelevat myös VPN-lokista hiukan myöhemmin ilmoittaen…

Cyberghost-kirjauskäytäntö

Tämä kohta on myös hieman hämmentävä. Lause "…ei lokit, jotka mahdollistavat IP-osoitteesi häiritsemisen…" on erittäin epämääräinen eikä ilmoita, kirjaavatko he IP-osoitteesi vai eivät.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että Cyberghost toteaa tämän suoraan he eivät pidä aktiviteettilokkeja kun ne ilmoittavat “… emme kirjaa lokiin viestinnän sisältöä tai tietoja käyttämistä verkkosivustoista tai IP-osoitteista …”. Luultavasti tässä tapauksessa ‘IP-osoitteiden’ käyttämisellä tarkoitetaan verkkosivuston tai palvelimen IP: tä eikä omaa IP: tä..

He seuraavat toista epämääräistä lupausta:
Emme missään vaiheessa vaaranna nimettömääsi…
Mikä on mukava ajatus, on melko epämääräinen ja ei silti korosta tarkalleen, mitä metatiedot cyberghost tekee ja ei kirjaa.

IS Cyberghost on GOod-valinta TOrrentsille?

Analyysimme perusteella Cyberghost on keskimääräistä suurempi VPN-palveluntarjoaja torrentien lataamista varten. Ne ovat nollapalkistaja ja sallivat bittorrent- (ja muun p2p) verkkoliikenteen. Toivomme kuitenkin, että he sisällyttäisivät tilaukseesi SOCKS5-välityspalvelimen. Se on hyödyllinen työkalu lisätä toinen IP-hop torrent-liikenteellesi ja se voidaan helposti määrittää uTorrent-, Vuze- tai QBittorrent-tiedostoihin..

Tässä on täydellinen analyysi:

Cyberghost-ammattilaiset

Cyberghostilla on erinomainen suojaus IP-vuotojen varalta, sisäänrakennettujen ominaisuuksien, kuten IPv6-vuodonsuojauksen, ja niiden tap-switch-tekniikan kautta.

Cyberghostin työpöytäohjelmassa on sisäänrakennettu ‘Anonymous Torrenting mode’, joka yhdistää sinut automaattisesti p2p-optimoituun palvelimen sijaintiin. Käynnistan valinnaisesti myös suosikki torrent-asiakkaasi (tai muun sovelluksen) automaattisesti.

Ne sallivat myös torrentin kaikissa premium-suunnitelmissa (mutta ei ilmaisissa suunnitelmissa). Yhdistä tämä 256-bittiseen salaukseen ja monenlaisiin palvelinpaikkoihin (mukaan lukien torrent-ystävälliset maat) ja Cyberghost on vankka valinta.

Heidän hakkuupolitiikka ja läpinäkyvyys on parantunut huomattavasti vuonna 2018, ja siinä on kaikki tarvitsemasi ainekset todella yksityisille torrenteille.

Cyberghost-miinukset (ei välityspalvelinta mukana)

Tärkein huijaus, jonka voimme löytää, on pieni. Cyberghost VPN ei tule mukana toimitetulla SOCKS5-välityspalvelimella. Tämä on työkalu, jota vain pieni osa p2p-yhteisöstä käyttää (useimmat vain käyttävät VPN: tä). Siitä huolimatta, se on hieno ominaisuus, ja useisiin Cyberghostin parhaimpiin kilpailijoihin kuuluu Sukat-välityspalvelin veloituksetta.

Muut näkökohdat

Parhaat Cyberghost-vaihtoehdot

Jos ensisijainen syy VPN: n käyttöön on torrentien lataaminen nimettömästi, kaikki alla suositellut VPN-palveluntarjoajat ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja. Jokaisella on “Ei kirjautumista” -käytäntö, ja se sijoittuu korkealla Torrent-ystävällisyys-tuloskortillamme.

Mikä parasta, suurin osa näistä vaihtoehdoista maksaa vähemmän kuin Cyberghostin premium-suunnitelma.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys vs. Cyberghost

hinnoittelu

 • 1 kuukausi – 6,95 dollaria
 • Paras tarjous – 3,33 dollaria

Käy sivustolla

Yksityinen Internet-yhteys on ollut suosituin torrent-VPN-verkostomme 3 vuotta peräkkäin! Mielestämme ne tarjoavat lyömättömän yhdistelmän yksityisyyttä, turvallisuutta ja hintaa.

Suosikkiominaisuuksemme (heidän ‘nollalokeja’ -käytännönsä lisäksi) on, että jokaiseen VPN-pakettiin sisältyy rajoittamaton pääsy Hollannin SOCKS5-välityspalvelimelle (jota voidaan käyttää torrentien anonyymistamiseen).

Meillä on SOCKS5-välityspalvelimen asennusoppaat uTorrent-, Vuze-, Deluge-, Qbittorrent- ja Flud-ohjelmille..

Meillä on myös oma opas, joka näyttää sinulle askel askeleelta, kuinka PIA voidaan määrittää maksimaaliseksi torrent-yksityisyydeksi.

Tutustu yksityisen Internet-käyttökatsauksen sisältöön täydellisissä nopeustesteissä, tietoturvatiedoissa ja niiden kirjauskäytännöissä.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

hinnoittelu:
1 kuukausi – 10 dollaria / m
1 vuosi – 6,99 dollaria / m

Käy sivustolla

NordVPN on nopeimmin kasvava VPN näiden sivustojen kävijöiden keskuudessa, ja olemme nähneet kiinnostuksen nousun olevan 2018. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat mielenkiintoisen määrän ominaisuuksia (mukaan lukien Netflix-yhteensopivuus) erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Suosikkiominaisuuksemme ovat:

 • P2p-optimoidut palvelimet (nopeutta ja turvallisuutta varten)
 • SOCKS5-välityspalvelimet sisältyvät 10 torrent-ystävälliseen sijaintiin.
 • VPN-sovellukset Windows, Mac, iOS, Android
 • Voidaan asentaa VPN-yhteensopiviin reitittimiin (suojaa koko verkkoasi)
 • Poista US-Netflix ja 50+ muut streaming-palvelut (kuten HBO GO) esto

Lukea: NordVPN-arvostelu (ja torrent-asennusopas)

Muista myös tutustua perusteellisiin vertailuihimme, mukaan lukien: NordVPN vs. PIA ja NordVPN vs. IPVanish

Lisäresurssit

Tällä sivustolla on paljon oppaita, arvosteluja ja resursseja, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen VPN: n. Meillä on myös oppaita, joissa on vaiheittaiset ohjeet kaikkien suosikki torrent-asiakkaidesi käyttämiseksi mahdollisimman nimettömästi. Kiitos lukemisesta ja turvallisesta torrentista!

oppaat

 • Kuinka käyttää uTorrentia VPN: n tai välityspalvelimen kanssa
 • QBittorrent VPN + välityspalvelimen asennus
 • Vuze VPN + välityspalvelimen asennus
 • Suuri VPN + välityspalvelimen asetukset
 • Kuinka ladata torrentit nimettömästi Androidilla
 • Kuinka maksaa VPN-palvelustasi Bitcoinilla

VPN-vertailut ja arvostelut

 • VPN vs. välityspalvelin: Mikä on parempi (ja kuinka käyttää molempia)
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. Torguard
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. IPVanish
 • Yksityinen Internet-yhteys vs. ExpressVPN
 • Torguard vs. BTGuard (SOCKS5-välityspalvelimen vertailu)
 • Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map