OnPay

OnPay

https://onpay.com/

TL, dr

OnPay on hyvä palkkahallinnon palvelu. Sillä on kohtuullinen osuus eduista ja haitoista, mutta hintapiste tekee siitä hyvän kilpailijan teollisuudessa. Lue lisää.

OnPay-arvostelu – 9 hyvää & 4 miinusta OnPay-palkkasummalla

En ole koskaan tavannut pienyrityksen omistajaa, joka todella pitää palkkaviikosta. Jos heillä on varaa palkata joku palkanlaskentaa varten, heillä ei ole samanlaista halveksuntaa. Jos he ovat ottaneet itselleen palkanlaskennan, voin taata, että he kaikki halveksittavat sitä …

Hyvä asia on, että elämme tällä hetkellä tulevaisuudessa, ja Internetin noustessa näyttää aina olevan jotain sovellusta.

Opi ruoanlaitto? Sille on sovellus.

Vihaatko yrityksen seurantaa manuaalisesti? Sille on sovellus.

Pelkäätkö palkanlaskentaa? Sillä on OnPay!

Tutkimme OnPay-tutkimusta tutkiessamme palkanlaskenta -sarjaamme, ja ajattelimme, että ne ratkaisevat palkanlaskutuspisteen (huo, kielen twister) riittävän hyvin tarkistuksen perustelemiseksi..

Mutta ennen kuin selvitämme kuinka hyvin ohjelmisto toimii, ajattelimme, että on parasta antaa sinulle pieni katsaus yrityksen historian taakse.

OnPayn pieni tarina

Sanoa, että OnPay on samanlainen kuin muut startup-yritykset, jotka kannetaan yksinoikeudeltaan pääomasijoitusyhtiöiden houkuttelevista kokoussalista, olisi väärin SaaS: iin (ohjelmisto-palveluna)..

Itse asiassa OnPay on ollut palkkahallinnon alalla jo vuosia.

Pieni perheyritys aloitti useita kuukausia sitten, ennen Internetin nousua. Kun yritys palkkasi toimitusjohtajan Jesse Burgessin johtamaan yritystä vuonna 2007, hänen oli löydettävä tapoja, joilla yrityksen 6 toimihenkilöä muuttuvat tehokkaammaksi käsitellessään yli 200 pienyritysasiakasta..

Kuten voitte kuvitella, tämä osoittautui haastavaksi tehtäväksi, ja äskettäin lyöty toimitusjohtaja joutui mukautumaan nopeasti.

Hänellä oli hehkulamppu hetkessä, kun hän huomasi, että palkkahallinnon liiketoiminta voidaan helposti automatisoida ja siirtää verkossa, joten hän otti uskon harppauksen, muutti yritystä uudelleen ja näin syntyi OnPay.

OnPay käytti hyväkseen kokemustaan ​​palkkahallinnosta niin kauan ja yhdisti sen viimeisimpiin tekniikan innovaatioihin tarjotakseen asiakkailleen luotettavan, helppokäyttöisen ja kätevän palkkaohjelmiston, joka vapauttaa heidän asiakkaansa, jotta he voivat keskittyä siitä, mitä he tekevät parhaiten – johtamalla omaa yritystään.

He ovat hiljattain palkaneet CPA Katelyn Sullivanin Ernstistä & Nuori auttaa johtamaan kirjanpitäjänsä ja kirjanpitäjäpartnerinsa kehitystä Yhdysvalloissa.

Tähän päivään mennessä OnPay käsittelee yli 2 miljardin dollarin palkanlaskentaa vuodessa 50 Yhdysvaltojen osavaltiossa.

Vaikuttava eikö se ole?

Onko OnPay oikea yrityksellesi?

Tutkimuksemme mukaan OnPay näyttää olevan SaaS -yritysten palkkarahasto.

Heillä on kokemusta, heillä on tekniikka, heillä on oikeat ihmiset ja he eivät ole riippuvaisia ​​riskipääomarahoituksesta (mikä tarkoittaa, että he saavat tehdä mitä haluavat huolehtimatta luopumisestaan ​​hallitsemisesta)..

Mutta itseäsi älykkäät kuluttajat tietävät, että yrityksellä on helppo nostaa itsensä lehdistötiedotteiden ja häpeämättömien itsereklaamien avulla. Yksi älykkään loppukäyttäjän kysymys on hyvin yksinkertainen:

“Onko tämä SaaS oikea yritykselleni?”

Asiat saattavat näyttää ulkopuolelta mukavia, kiillotettuja ja kiiltäviä, mutta jos se ei toimi hyvin, päädyt vain turhautuneeksi, ärsytykseksi ja vaivaksi.

Anna Bitcatcha, paras resurssi pienille online-yrityksille Internetissä #shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Tarkastelemme perusteellisesti OnPay-ohjelmaa ja luettelemme sen edut & haittoja, joten voit tehdä lasketun päätöksen, toimiiko ohjelmisto hyvin sinulle. Pohjimmiltaan meillä on vaikeuksia testata ohjelmistoja ja yksityiskohtia niin, että sinun ei tarvitse – säästää aikaa ja mahdollisesti kallista rahaa.

Voit kiittää meitä myöhemmin 🙂

9 tapaa OnPay Rocks!

1. Ammattimainen käyttöliittymä!

Ei ole parempaa tapaa sanoa sitä – OnPayn käyttöliittymä on ammattimaista!

Kun kirjauduttiin ensin ohjelmaan ja asetimme kaiken, ensimmäiset ajatuksemme olivat ”huh, tämä on todella perustiedot”.

Mutta perus ei tarkoita, että se on huonoa. Perus tarkoittaa, että se saa asiat hoidettua ilman kaikkea tätä hohtoa.

onpay-palkkahallinnolla on yksinkertainen käyttöliittymä

Kojetaulu on yksinkertainen, ja siinä näkyy 4 pääruutua, jotka ovat ”Viimeaikaiset suoritukset”, “Seuraava ajoitettu palkkakäynti”, “Tärkeät päivämäärät” ja “Työntekijöiden tarjoukset”.

Vasemmalla on välilehdet, joilla voit navigoida sivustolla.

Se näyttää sinulle “Työntekijät” (jotka sinun on syötettävä sisään rekisteröinnin yhteydessä), “Palkanlaskenta” (ohjelmiston liha ja perunat), “Raportit”, “HR-toiminnot” ja “Asetukset” – kaikki pukeutuneet lohduttava sininen sävy.

Se on käyttöliittymä, jota kypsä, ammattitaitoinen yritysjoukko saattaa suosia, koska se on puhdas ja saa työn suoritettua ilman häiriöitä.

2. Helposti uudet työntekijät

OnPay helpottaa uusien palkkojen tuomista järjestelmään, joka on taivaan lähettämä, koska viimeinen asia, jonka haluat palkkaohjelmalla, on taistella järjestelmän kanssa lisätäksesi uusia työntekijöitä.

onpay-palkkasumma helppo lisätä työntekijöitä

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on siirtyä “Työntekijät” -välilehteen, paina “Työntekijät” ja etsiä oikealla olevaa jättiläistä “Palkkaa työntekijä” -painiketta. Et todellakaan voi unohtaa sitä.

Napsauta sitä ja siirryt sivulle, jolla sinulla on 3 vaihtoehtoa – “Lähetä tarjouskirje”, “Lisää työntekijä”, “Lisää urakoitsija”.

onpay-palkanlaskennassa on mahdollisuuksia palkata uusi työntekijä

Kun napsautat Lisää työntekijä, sinua kehotetaan täyttämään työntekijän perustiedot.

onpay palkkalaskelman syöttötiedot työntekijälle

Yksi asia, jota arvostan, on kyky kutsua työntekijöitä itse antamaan henkilökohtaiset tietonsa. Tämä säästää paljon aikaa, koska et ehkä tunne kaikkia tietoja itsestään. Haittapuoli on, että he voivat ottaa oman makean ajan täyttämällä tämän, joten tämä voi olla melko kaksiteräinen miekka.

Kun olet täyttänyt vaaditut tiedot, napsauta vain “Jatka”, noudata näytön ohjeita. OnPay lähettää automaattisesti sähköpostin, jossa uusi vuokralainen pyydetään täyttämään heidän tietonsa – nopea, helppo ja kätevä!

Me rakastamme sitä!

3. Muokattava hallintapaneeli!

Ensimmäisessä vaiheessa esittelimme kuinka yksinkertainen kojelauta on. Vaikka olemme siitä tyytyväisiä, se saattaa olla hiukan liian… vanilja ihmisille, jotka elämässään mieluummin hieman enemmän jännitystä.

Hyvä asia on, että OnPay on tehnyt heidän kojelaudansa muokattaviksi, joten voit tehdä muutoksia sen kanssa, jos ikinä kyllästyt siihen, miltä kojelauta näyttää.

onpay palkkalaskelma mahdollistaa kojelaudan mukauttamisen

Vieritä loppuun asti ja löydät ”Mukauta hallintapaneeli” -painikkeen. Napsauta sitä ja näet vaihtoehdot, jotka sinulla on.

onpay palkanlaskennan kojelaudan mukautusvaihtoehdot

Vaikka se ei ole niin yksityiskohtainen kuin haluaisimme, on kiva, että meillä on kojelauta, jonka voimme mukauttaa mieltymyksiimme. Jos haluat asioita, jotka ovat jopa lähempänä asioita, voit sammuttaa joitain laattoja tyylikkään zen-ilmeen saavuttamiseksi.

4. Rakastamme työntekijöiden hakuominaisuutta!

Joten pienillä yrityksillä ei ehkä ole suurta ongelmaa tässä, mutta jos pienessä yrityksessäsi on vähintään 15 ihmistä, joiden vaihtuvuus on korkea, tämä ominaisuus on yksi suosikkiohjelmasi ohjelmassa.

Tiedät miten on vanhan palkkajärjestelmän kanssa, jos haluat etsiä tai tehdä muutoksia tiettyyn työntekijään, sinun on vieritettävä loputtomaan työntekijäluetteloon ajan loppuun vain löytääksesi haluamasi?

No, loputtoman vierittämisen päivät ovat nyt ohi työntekijähakutoiminnolla!

Onpay palkkahallinto mahdollistaa työntekijöiden haun

OnPayn joukkue on todennäköisesti selvittänyt, millaista kipua oli vierittää niin paljon kuin löytää tietty työntekijä, koska he tekivät tämän Etsi työntekijä -toiminnon kaikkien käytettävissä olevien välilehtien kautta..

Löytääksesi työntekijän, sinun täytyy kirjaimellisesti vain napsauttaa tätä painiketta ja näppäillä työntekijän nimi.

OnPay löytää sinut kyseisen työntekijän automaattisesti ja vie sinut hänen profiilisivulleen, jolla voit helposti tehdä kaiken mitä tarvitset hänen profiilinsa kanssa.

Se ei ole valtava ominaisuus, mutta tekee siitä ohjelman käytön paljon helpompaa.

Koska keskustelemme työntekijöistä, tässä on toinen pieni, mutta arvostettu ominaisuus, jonka pidämme – työntekijöiden profiilikuva näkyy selkeästi ohjelmistossa!

Toki, tämä ei välttämättä näytä kovinkaan pieniltä ryhmiltä, ​​mutta jos harjoitat liikevaihtoa yli 15 työntekijän kanssa, kasvot ja nimet unohtuvat nopeasti, etenkin painetilanteissa..

Nimen kasvotusten tekeminen kirjaimellisesti auttaa sinua tunnistamaan työntekijäsi entistä helpommin, mikä auttaa välttämään mahdollisesti kiusallisia tilanteita, kuten esimerkiksi vahingossa osoittamasta Pietarille, kun hänen nimensä on Horatio.

5. Palkanlaskenta – ei enää ole monimutkainen!

Se, mikä oli aiemmin aikaa vievä prosessi, joka voi viedä koko päivän tai kaksi, voidaan nyt helposti suorittaa minuuteissa OnPay-palvelun avulla.

Palkanlaskenta OnPay-palvelussa tapahtuu 4 helpossa vaiheessa:

 1. Valitse työntekijä, jonka palkanlaskentaa haluat suorittaa
 2. Anna työajat (henkilöstön palkkaus tunneittain)
 3. Tarkista palkkalaskelma
 4. Hyväksy palkanlaskenta

On mahtavaa, että OnPay antaa sinun valita työntekijät, joille haluat maksaa palkanlaskentaa. Tämän avulla voit organisoida palkkasarjan, esimerkiksi. Suorita ensin palkatun henkilöstön palkkahallinto, siirry sitten tuntihenkilöstölle, sitten sopimussuhteiselle henkilöstölle.

palkanlaskenta tapahtuu helposti sivumaksuilla

Työtuntien syöttämisessä on melko suoraviivaista – anna tuntimäärä, jonka tuntihenkilöstösi on työskennellyt ajon ajan.

nähdä työntekijän tiedot yhdessä näkymässä onpay palkkalaskelma

Voit nähdä kaikki yksityiskohdat yhdessä näytössä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa tarvittavat tiedot ja olet valmis!

Sekvenssin arvosteluosa saadaan mielenkiintoiseksi. OnPay laatii yksityiskohtaisen katsauksen palkkasummastasi, niin saat linnun silmäkuvan kaikkeen, jolloin näet mihin jokainen penniä menee.

onpay palkkalaskelmassa on yksityiskohtainen palkkalaskelma

Mukava kosketus tähän on, että OnPay on integroinut varoitusjärjestelmän, jos se havaitsee epänormaalit tai mahdolliset virheet palkanlaskennassa.

onpay palkkalaskuri varoittaa palkkavirheestä

Jos yrität jatkaa näiden virheiden kanssa, sinulle näytetään uusi varoitus ponnahdusikkuna. Tämä auttaa sinua välttämään inhimillisten virheiden tekemistä palkkaohjelmassa.

Onpay palkkalaskun ponnahdusikkunoiden laskentavaroitus

Kun olet korjannut kaiken ja olet tyytyväinen palkanlaskentaan, tämän prosessin viimeinen vaihe on napsauttaa seuraavan näytön ”Hyväksy palkkasumma”..

Onpay palkkahallinnon hyväksyminen

OnPay siirtää sitten palkat automaattisesti työntekijöiden tileille, mikä säästää päänsärkyä joutua tekemään varainsiirtoja itse!

6. Korjaa palkanlaskentavirheet helposti!

Jotkin ohjelmat tekevät meille todella vaikeaksi korjata toimitettuihin palkkalaskelmiin tehdyt virheet. OnPay: lla näiden virheiden korjaaminen on todella helppoa.

Siirry kojelautaan ja napsauta “Näytä kaikki” kohdassa Viimeisimmät suoritukset.

onpay palkkalaskelmassa on palkkalokit

Sinulla pitäisi olla mahdollisuus nähdä luettelo äskettäin toimitetuista palkka-ajoista. Etsi korjattava tiedosto ja paina “Poista” -painiketta.

onpay palkkalaskelma mahdollistaa palkanlaskun poistamisen

Nyt sinun täytyy vain korjata nämä virheet ja suorittaa palkanlasku uudelleen. Huomaa, että jos et näe Poista-painiketta, se tarkoittaa, että ajo on jo lähetetty ja palkat on maksettu. Sinun on kirjoitettava heidän tukitiimilleen korjataksesi sen.

7. OnPay sisältää raportteja täydellisen!

Jos olet sellainen, joka nauttii raporttien läpikäynnistä, minun on sanottava, että olet enemmän kuin tyytyväinen OnPayn pitkään raporttiyhteenvetojen luetteloon:

 • Palkanlaskenta
 • Palkkarekisteri
 • Palkanlaskennan yhteenveto
 • Työntekijöiden yhteenveto
 • Sijaintiyhteenveto
 • Osaston yhteenveto
 • Sijainnin yhteenveto
 • GL-yhteenveto
 • Tulosyhteenveto
 • Suoriteperusteinen luettelo
 • Työntekijöiden Comp-listaus
 • Työntekijöiden yhteenveto
 • 401K listaus
 • 401K yhteenveto
 • 401K vienti

Jos jostakin on tehtävä tiivistelmä ja raportti, OnPaylla se todennäköisesti on.

He ovat saaneet myös kaavioita niille, jotka mieluummin visuaalisesti perustuvia raportteja.

onpay-palkkahallinnolla on raportti-kaaviot

Kaikki heidän raporttinsa ovat erittäin kattavia, joten voit sekoittaa ne sydämesi sisältöön. Voit myös tallentaa raportit Excel- tai PDF-muodossa – erittäin kätevä!

onpay-palkkahallinnolla on excel- ja pdf-muoto raporteille

Hienoa työtä erittäin hyödyllisessä raporttien tuottamisjärjestelmässä, OnPayssa!

8. OnPay sisältää HR-toiminnot!

Henkilöstö- ja palkanlaskentavelvollisuudet saattavat joskus ylittää, joten OnPaylle on järkevää vain heittää joitain HR-toimintoja ohjelmistoihinsa..

Kun napsautat HR-välilehteä, käyttöliittymä muuttuu virkistäväksi vihreäksi! Ehkä sen pitäisi antaa antaa vaikutelman HR: stä olevan turvallinen tila. Riippumatta siitä onko totta vai ei, pidämme siitä!

onpay-palkkahallinnolla on HR-toimintoja

OnPayn HR-järjestelmä on melko yksinkertainen, mutta se tekee mitä tarvitsee. Sillä on samat toiminnot kuin kilpailevilla palkka- / henkilöstöohjelmilla, kuten portaali asiakkaille lomanpyynnöstä ja organisaatiokaavio.

Periaatteessa OnPayn HR-toiminnot eivät ole uraauurtavia, mutta ne toimivat!

9. OnPay tarjoaa fantastisen tuen!

Olemme aina kokeneet, että yritys on vain niin vahva kuin tukitiimi. He ovat alan todellisia sankareita, aina auttamassa tarvitsevia asiakkaita, ja he ovat aina ensimmäinen puolustuslinja, kun vihaiset käyttäjät esittävät epärealistisia vaatimuksia ja uhkia.

Olimme iloisia siitä, että OnPayn tukitiimi sattui olemaan erittäin osaavaa ja avuliasta. Mutta osaavuus ja avuliasta usein ei riitä, ja tiimin on vastattava nopeasti pyyntöihin tai turhautuneet asiakkaat saattavat päätyä vihaisiksi asiakkaiksi.

Koska heidän livekeskusteluaikojaan on vain klo 9–18, he eivät voineet vastata kyselyihimme heti, mutta onnistuneet ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse ensimmäisenä aamuna! Sieltä siirryimme live-keskusteluun, jossa he vastasivat asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiimme.

onpay-palkkahallinnolla on erinomainen tuki

He ovat myös melko ystävällinen joukko, jotka mielellään vastaavat mihin tahansa typeräihin kysymyksiin.

onpay-palkkahallinnolla on ystävällistä tukea

Kudos OnPay-tukitiimille!

4 tapaa OnPay ei rokonut

OnPayssa on paljon hyviä asioita heidän hyväkseen, mutta valehtelemme, jos sanoisimme, että ohjelmisto on täydellinen. Tässä on muutamia asioita, joiden mielestä OnPay vaati parannusta, mutta huomaa, että nämä ovat tekijän omia nöyrä mielipiteitä.

1. OnPay ei tunne nopeasti

Tiedät, että SaaS on todella nopea, kun et huomaa sen nopeutta. Se on jotain, joka tuntuu vain oikealta käyttäessäsi – saumaton ja jatkuva ilman häiriöitä.

OnPayn avulla emme voi sanoa, että se on hidasta, koska se ei ole. Vain nopeus ei ole huomattavasti yhtä nopea kuin muiden tarjoajien. Löysimme itsemme miettimään joskus tarvetta päivittää sivu.

Lyhyesti sanottuna OnPayn sivuston latausnopeudet ovat vain… vain hyväksyttäviä, mikä on sääli, koska se voisi olla niin paljon parempi.

2. Ominaisuudet ominaisuuksien vuoksi

OnPay näyttää ominaisuuspakatulta, koska se on. Ongelmana on, että ominaisuudet tuntuvat joskus takertuvan, kuten ne ovat olemassa vain olemassaolon vuoksi.

Otetaan esimerkiksi tämä “Kiinnitys” -ominaisuus. Sillä ei ole muuta tarkoitusta kuin jään murtaminen. He voisivat tehdä niin paljon enemmän sillä, kuten suorittaa kyselyjä joukkueen moraalin mittaamiseksi, mutta he vain jättivät sen siihen.

onpay-palkkalaskelmassa on työntekijöiden sitoutumisominaisuus

Toinen esimerkki olisi OnPayn asiakirjamalleja. Hyvin suoritettuna he voivat todella olla ajan säästäjiä, auttaen meitä paperityössämme! Valitettavasti heillä näyttää olevan vain 2 mallia.

onpay-palkkalistoilla on HR-asiakirjamalleja

Hyödyllinen? Joo. Juuri sitä odotimme enemmän.

3. UI näyttää hyvältä, mutta UX tarvitsee työtä

Ensi silmäyksellä OnPayn käyttöliittymä näyttää todella puhtaalta painikkeilla kaikissa oikeissa paikoissa. Ne rasti kaikki oikeat käyttöliittymäruudut, joten sivuston selaus ei saisi olla ongelma … paitsi että se on, ainakin joissain tapauksissa.

He ovat tehneet joitain kyseenalaisia ​​päätöksiä toiminnallisuudesta. Tarkastellaan esimerkiksi tapaa, jolla he päättivät poistaa palkanlaskennan.

Luonnollisesti olisi parasta, jos he voisivat listata palkkaraportit ja Poista palkanlaskenta-painikkeen Palkanlaskenta-välilehdellä, joten kaikki palkanlaskentaan liittyvät asiat löytyvät yhdestä paikasta, mutta näin ei ole.

Meidän piti mennä kojelautaan, napsauttaa ”Viimeaikaiset suoritukset” ja poistaa ajo sieltä. Se ei tunnu intuitiiviselta, ja tunsimme muutaman kerran kadotettuamme sovellusta käytettäessä, joutumme turvautumaan tukeen selvittääksesi asiat.

Tietysti sinun on otettava tämä ripauksella suolaa, koska tämä voi hyvinkin olla käyttäjän tyhmyysongelma (Kyllä, puhun itsestäni).

4. OnPaylla ei ole mobiilisovellusta

Oikeudenmukaisuuden vuoksi kukaan ei oikeastaan ​​tarvitse mobiilisovellusta palkkahallinnon suorittamiseen, mutta älä unohda, että OnPayssa on myös HR-toiminnot. On helpompaa, jos voimme vain napauttaa sovellusta ja hyväksyä (tai hylätä) lomapyynnöt ja palkanlaskennan.

Tiedämme, että voimme helposti kirjautua OnPayen puhelimen selaimella, mutta oma sovellus olisi mukava pieni ajan säästö, mikä tekee asioista paljon helpompaa kiireisille yritysomistajille.

OnPay’s Plan & Hinnoittelu: Yleiskatsaus

Yksinkertaisuus on OnPayn strategia, ja se näkyy heidän hinnasuunnitelmassaan. Heillä on vain yksi hinta, joten päätöksenteko on yritysten omistajille helpompaa.

Perushinta 40 dollaria, lisäksi 6 dollaria työntekijää kohti.

Onpay-palkkasuunnitelmat ja hinnoittelu

Tilanteessa, jossa sinulla on 10 työntekijää, se maksaa sinulle vain 76 dollaria kuukaudessa.

Se on maksettava kohtuullinen hinta ottaen huomioon saamasi ominaisuudet!

Tuomio: Pitäisikö sinun mennä OnPay-palveluun?

Tämä oli meille todella vaikea tarkistaa.

Yhtäältä OnPay tarjoaa potentiaalia suuruuteen. Se näyttää ammattimaiselta, yksinkertaiselta ja täyttää lupauksensa. Se on tarkalleen mitä haluamme SaaS: iin, mutta näyttää siltä, ​​että jokaisen askeleen eteenpäin he ottavat… hyvin ei kaksi, mutta ehkä vain askeleen taaksepäin.

Käyttöliittymä on hyvä ja vaikka emme kutsuisi oppimiskäyrää vaikeaksi, OnPayssa on joitain ongelmia UX: n ja sivuston navigoinnin kanssa, mikä tarkoittaa, että joudut ehkä suorittamaan koulutuksen ohjelmiston tehokkaan käytön kannalta. Se ei vain tunne tarpeeksi intuitiivista.

Heillä on ominaisuuksia runsaasti, mutta monet näistä ominaisuuksista tuntuvat takertuvan, kuten ne ovat olemassa olemassaolon vuoksi. Jos vain he yrittivät muokata näitä ominaisuuksia!

Heillä on myös todella yksityiskohtaisia ​​raportteja (joista olen melko varma, että jotkut käyttäjät nauttivat), mutta jotenkin näiden raporttien läpikäynti antaa meille päänsärkyä. Mikä on outoa, koska kävimme läpi yksityiskohtaisia ​​raportteja muiden ohjelmien kanssa ja olimme siinä täysin hienosti.

Lyhyesti sanottuna OnPay toimii. Se ei ole vallankumouksellinen. Se ei puhaltaa mieltäsi, mutta toimii.

Ja alhaisella hinnallaan se on paljon. Muista kuitenkin, että saat mitä maksat!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me