Australian parhaan VPN: n valitseminen

Jos olet aussie, joka etsii VPN: ää, saat sinut kattamaan! Tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa Australian parhaita VPN-palveluita, ovat: Nopeus ja Palvelimen sijainnit. Koska saarimaana on satoja tai tuhansia mailia yleisimmistä VPN-palvelinpaikoista, koottiin tämä luettelo australialaisten parhaimmista VPN-valitsimistamme.

VPN: n valitseminen Australiaan: tärkeät tekijät

Hajotimme VPN-luettelomme käyttötarkoituksen mukaan, joten olemme sitten täydellisiä ehdotuksia, jos haluat suoratoistaa Netflixiä Australiaan vai ladata vain torrentteja.

Harkitsimme myös muutamia tekijöitä, jotka ovat erityisen tärkeitä mahdollisille VPN-asiakkaille Australiassa: nopeus ja palvelimen sijainti.

Nopeus:
Aina kun muodostat yhteyden Australian ulkopuolella olevaan VPN-palvelimeen (mikä todennäköisesti tapahtuu suurimmaksi osaksi aikaa), tietosi kulkevat tuhansia mailia ja takaisin VPN-palvelimelle. Yleisenä sääntönä on, että lisätietojen on kuljettava hitaammin (johtuen pääasiassa kadonneista datapaketeista, jotka on lähetettävä uudelleen)

Kun lisäät tähän, VPN-salaus vie myös kaistanleveyden, on ehdottoman tärkeää valita nopea VPN-palveluntarjoaja jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn käytettävissä olevasta kaistanleveydestä (nopeuksista). Tämän vuoksi sulimme pois hitaammat VPN: t, jotka eivät sovellu hyvin Australiassa toimiville asiakkaille.

Palvelimen sijainnit:
Vaikka muodostat todennäköisesti useimmiten yhteyden VPN-palvelimiin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, on mielestämme tärkeää, että australialaisilla VPN-asiakkailla on myös hyvät paikalliset palvelinvaihtoehdot joko Australiassa tai ainakin Uudessa-Seelannissa tai Aasiassa.

Joten valitsimme VPN-palveluntarjoajat, joilla on parhaat palvelinpaikat lähellä Australiaa.

Tarkoitus:
Jotkut VPN: t sopivat paremmin tarkoituksiin, jotka vaativat vahvaa nimettömyyttä (kuten torrentit). Muut, joilla on salamannopea nopeus ja kymmeniä palvelinpaikkoja, ovat täydellisiä median suoratoistoon ja verkkosivustojen poistamiseen, kuten YouTube, Hulu, Netflix, BBC ja muut..

Kun luetellaan VPN-palveluntarjoajia, mainitsemme myös, mihin tarkoituksiin ne sopivat parhaiten. Useat niistä on räätälöity hyvin monipuoliseen käyttöön ja sopivat tilaajille, jotka haluavat käyttää VPN: ää useisiin tarkoituksiin..

Multi-PUrpose VPN: t Australiaan

Nämä VPN-palveluntarjoajat ovat Jack-of-all-trades-tyyppisiä. Ne tarjoavat vahvat nimettömyysominaisuudet, jotka tekevät niistä erinomaisen torrentsille, ja suuret nopeudet, jotka tekevät niistä täydellisiä muihin käyttötarkoituksiin, kuten HD-videon suoratoisto.

IPVanish

Kuva

7 päivän 100-prosenttinen hyvityskäytäntö

IPVanish on yksi nopeimmin kasvavista VPN-palveluntarjoajista maailmassa yli 100 palvelinpaikalla. Vielä parempi, että he ovat emoyhtiö, joka on investoinut yli 200 miljoonaa dollaria datainfrastruktuurinsa laajentamiseen, minkä vuoksi IPVanish tarjoaa käyttäjilleen jatkuvasti nopeampia nopeuksia kuin melkein mikään muu VPN.

IPVanish ei säilytä VPN-lokit tekemällä niistä täydellisiä torrentteja (ne sallivat torrentteja verkossaan, emmekä ole kuulleet yhtään raporttia DMCA-ilmoituksien välittämisestä käyttäjille).

Australian palvelinpaikat:
IPVanishilla on 3 palvelinpaikkaa Australiassa (tai lähellä). Heillä on 2 palvelinta Sydneyssä ja yksi Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, joten sinulla on hyvät paikallisen palvelimen asetukset.

Yksityinen Internet-yhteys

PIA-torrent VPN Australiaan

hinnoittelu:
1 kuukausi – 6,95 dollaria / kuukausi
1 vuosi – 3,33 dollaria / kuukausi

Käy sivustolla

Yksityinen Internet-yhteys ansaitsee maininnan kaikille avoimena VPN-australialaisille käyttäjille (huolimatta siitä, että heillä ei vielä ole palvelimia Australiassa), koska heidän VPN-palvelunsa toimii niin hyvin turvallisuus, nimettömyys ja nopeus että mielestämme on tullut alan standardi, jolla muita VPN: ää arvioidaan.

parhaat ominaisuudet

 • Ei lokitietoja. aika.
 • Torrents sallittu. Erittäin torrent ystävällinen.
 • Nopea
 • 256-bittinen salaus
 • Sisältää ilmaisen välityspalvelimen
 • Mobiili VPN Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (loistava turvaominaisuus)

Yksityinen Internet-yhteys on myös yksi edullisimmista VPN-palveluista maailmassa. Kuukausittain hinnoittelu on vain 6,95 dollaria ja voit säästät yli 50% yhden vuoden tilauksessa, jonka hinta on vain 3,33 dollaria / kk

VPN-verkot HD-videon suoratoistoon AUstraliaan

Jos etsit VPN: ää estämään verkkosivustojen, kuten Hulu, Netflix, HBOGo jne., Esto HD-videoiden suoratoistoon ja Australiaan, nämä VPN: t ovat loistava paikka aloittaa.

Muista, että monet näistä VPN pitävät VPN-yhteyslokeja (tosiasiassa ongelma vain usein torrentin lataajille). Pari paria näistä VPN: stä ei salli torrentteja heidän verkossaan. Jos lataat paljon torrentteja, mutta haluat silti hyvää videoiden suoratoiston suorituskykyä, sinun on parasta valita yksi yllä luetelluista monikäyttöisistä VPN-verkoista..

VyprVPN

Australia VPN VyprVPN

Käy sivustolla

VyprVPN jonka on perustanut yritys nimeltä Golden Frog, on johtava VPN-palvelu, jonka palvelimia on yli 40 maassa. Ne tarjoavat 256-bittisen salauksen, valinnaisen ‘Stealth’ VPN-tekniikan sensuurin välttämiseksi ja palomuurien kiertämiseksi sekä huippunopeuden yksityisomistuksessa olevassa VPN-palvelimien verkossa..

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 256-bittinen salaus
 • VPN-palvelimet ovat omistamia, ei vuokrattuja. Parempi turvallisuus.
 • Nopeat nopeudet
 • Saatavilla 4 VPN-protokollaa, mukaan lukien ‘Chameleon’ varkain-VPN
 • Erinomainen mobiilisovellus iOS: lle & Android
 • 3 palvelinta Australiassa, 1 Uudessa-Seelannissa
 • Mukana ilmainen salattu pilvitallennuspalvelu.
 • Säästä 50% ensimmäisestä kuukaudesta

Palvelimen sijainnit:
VyprVPN
sillä on palvelimia koko Aasian ja Tyynenmeren alueella, mukaan lukien 3 Australiassa.

Puhdas VPN + ilmainen älykäs DNS

PureVPN Australia VPN

Hanki PureVPN

Palvelimet yli 60 maassa
7 palvelinta Australiassa
Ilmainen SmartDNS
Hinnoittelu alkaen 4,16 dollaria / kuukausi

PureVPN sillä on yksi VPN-palveluntarjoajien suurimmista Australian jalanjälkeistä. Heillä on mahtava 7 Australian VPN-palvelinta jaettu Sydney ja Brisbane. Heillä on myös lisäpalvelimia lähellä Uutta-Seelantia, Filippiinejä ja Indonesiaa.

PureVPN Sallii käyttäjien olla 5 samanaikaista VPN-yhteyttä yhdellä tilillä, joten voit jakaa yhden VPN-tilin koko perheellesi tai kaveriporukallesi.

Bonus: Ilmainen älykäs DNS
PureVPN sisällyttää rajoitetun ajan SmartDNS-palvelun ilmaiseksi jokaisella VPN-ostolla. SmartDNS on tekniikka, jonka avulla voit suoratoistaa maantieteellisesti estettyjä videopalveluita (kuten Hulu, Netflix, HBOGo jne.) Suoraan tietokoneellesi ilman VPN- tai kolmannen pary-palvelimen tarvetta. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä koko kaistanleveyttäsi maksimaaliseen HD-videon laatuun. Hanki SmartDNS-bonuksesi ja säästä 65% PureVPN: n vuodessa!

Tämä tarjous oli edelleen saatavana julkaisuhetkellä, mutta emme tiedä, milloin / jos PureVPN saattaa lopettaa tarjouksen.

HideMyAss VPN

Hidemyass 8 Australia VPN -palvelimet

hinnoittelu:
1 kuukausi – 11,52 dollaria / kuukausi
12 kuukautta – 6,55 dollaria / kuukausi

Säästä 43% vuodessa

Hidemyass on yksi maailman tunnetuimmista VPN-verkkoista. Tämä johtuu siitä, että he ovat erinomaisia ​​kolmella avainalueella:

 • Valtava määrä palvelimen sijainteja
 • Erinomainen VPN-ohjelmisto. Kuormitus lisätoimintoja
 • Nopea

HidemyAss-palvelimella on uskomattomia palvelimia 105 maata ympäri maailmaa, mukaan lukien 12 palvelinpaikkaa Oseaniassa ja Portugalissa 8 palvelinta Australiassa.

He ovat VPN-ohjelmistoja, jotka eivät ole vertaansa vailla, ja tarjoavat ohjelmistojen sisäisiä nopeustestejä, palvelinten lajittelua, suojattua IP-sidontateknologiaa ja ‘älykästä’ palvelinvalintaa.

Koska he pitävät yhteyslokeja (Yhdistyneen kuningaskunnan lain mukaan), ne eivät ole paras valinta torrentille, mutta ne ovat erinomainen valinta useimpiin VPN-tarkoituksiin, etenkin suoratoistotun videon suoratoistoon Australiaan.

Parhaat Australian VPN-torrentit

Torguard VPN + Torrent Proxy

Torguard anonyymi VPN Australia-palvelimilla

Torguard hinnoittelu:
1 kuukausi – 9,99 dollaria / kuukausi
12 kuukautta – 5,00 dollaria / kuukausi
7 päivän riskitön kokeilu

Käy Torguardissa

Torguard on räätälöinyt palvelunsa Bittorrent-käyttäjien tarpeisiin. He integroivat kriittiset suojausominaisuudet VPN-ohjelmistoihinsa, mukaan lukien dns vuodonsuojaus ja a VPN-tappokytkin.

Torguard ei pidä mitään lokia.
Tämä tekee niistä ihanteellisen VPN-torrentin. Katso miksi.

Palvelimen sijainnit:
Torguardilla on VPN-palvelimia Australiassa ja yli 41 maassa, mikä antaa sinulle pääsyn valtavaan globaaliin jalanjälkeen.

Välityspalvelin
Tuntematon VPN-palvelun lisäksi Torguard tarjoaa myös välityspalvelun, joka on erityisesti suunnattu bittorrent-käyttäjien tarpeisiin. Heillä on yli 10 välityspalvelinpaikkaa (kaikissa ei ole lokit) ja ne tarjoavat ilmaisen ohjelmiston Asenna heti oikeat välityspalvelinasetukset suosikki-VPN-asiakasohjelmaan. Manuaalista kokoonpanoa ei tarvita.

alennukset:
Torguard tarjoaa huomattavan alennuksen 1 vuoden tilauksen ostamiseen tai VPN: n ja välityspalvelun pakkaamiseen yhdessä. Tarkista nykyiset alennustarjoukset.

Tämä osa on nyt muutettu täydelliseksi artikkeliksi torrentiasta Australiassa. Vaikka Torguard on edelleen erinomainen vaihtoehto, olemme löytäneet useita muita torrent-ystävällisiä VPN-tarjoajia, jotka saattavat olla kustannustehokkaampia.

ibVPN

IBVPN australia vpn torrentien lataamiseen

IBVPN Hinta (Torrent)
1 kuukausi – 4,95 dollaria / kuukausi
1 vuosi – 3,08 dollaria / kuukausi

IBVPN Hinta (Perimmäinen)
1 kuukausi – 10,95 dollaria / kuukausi
1 vuosi – 6,91 dollaria / kuukausi

Käy IBVPN: ssä

IBVPN sillä on palvelimia yli 30 maassa, mukaan lukien Australia ja Uusi-Seelanti.

Ne sallivat torrentit palvelimillaan ja niillä on omat p2p (torrent) palvelinpaikat useissa maissa. IBVPN ei pidä toimintalokeja ja tuhoaa rutiininomaisesti niiden väliaikaiset yhteyslokit.

Torrentin VPN-paketti vain 3.08 dollaria / kuukausi
Yksi syy siihen, että käyttäjät valitsevat IBVPN: n, johtuu heidän kohtuuhintaisuudestaan. Yhden vuoden VPN-palvelu IBVPN: n torrent-paketilla maksaa vain 36,95 dollaria (3,08 dollaria / kuukausi)

Ilmainen välityspalvelin & SmartDNS mukana *
IBVPN: n ylimmän tason perimmäinen VPN-paketti sisältää ilmaisen välityspalvelupalvelun (täydellinen torrentien nimettömiseen, kun reitität loput Internet-liikenteesi normaalisti.

Ne sisältävät myös ibDNS smartDNS -palvelun, jonka avulla on helppo avata maantieteellisesti suljettujen suoratoistopalvelujen avaaminen ilman yhteyttä VPN-verkkoon.

Muut lähteet

Tässä artikkelissa pyrimme yleensä suosimaan VPN-palveluita, joilla on palvelimia Australiassa ja lähialueissa, mutta paikalliset palvelimet eivät ehkä ole välttämättömiä sinulle, joten saattaa olla syytä tarkistaa muut VPN-palveluntarjoajat.

Kun valitset tarpeisiisi sopivan VPN: n, varmista, että olet keskity ensin turvallisuuteen ja yksityisyyteen, varsinkin jos ostat VPN: n torrentien lataamiseksi.

Tutustu VPN-arvosteluihimme, niin saat yksityiskohdat parhaista tuntemattomista VPN-palveluista sekä nopeustesteistä, luokituksista ja muusta.

Tässä on lisää artikkeleita, joista saatat olla hyödyllisiä:

Arvostelut
Yksityinen Internet-yhteys
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
VPN-vertailut
Torguard vs. BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA vs. IBVPN
PIA vs. välityspalvelin.sh
VPN & Bittorrent-artikkelit
Täysin tuntematon bittorrent-opas
Paras VPN, jolla ei ole lokit
VPN vs. välityspalvelin
Mitä VPN-lokit ovat??
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me