Patriot-ohjelmisto

Patriot-ohjelmisto

https://www.patriotsoftware.com/

TL, dr

Patriot Software on fantastinen palkkahallintajärjestelmä, jolla on muutama virhe. Jos pystyt elää noiden virheiden kanssa, olet enemmän kuin tyytyväinen heidän järjestelmäänsä! Lue lisää.

Patriot-ohjelmistokatsaus – 9 plus & 4 miinusta Patriot Software Palkkasummasta

Tutkiessani online-palkanlaskenta -sarjaamme, kuulin muutamia ystäviä, perheenjäseniä ja tietysti Internet-foorumeita, mihin palkkalistojen brändeihin minun tulisi kiinnittää huomiota.

Kuten odotettiin, esiintyi paljon nimiä, mutta harvat mainitsivat Patriot-ohjelmiston. Joten tämän tiedon ollessa kädessä, käärimme hihat ja pääsimme töihin tekemällä niin paljon tutkimusta kuin mahdollista palkanlaskennan behemotista.

Osoittautuu, Patriotin tarina on melko kohoava!

Patriot-ohjelmisto – rakenna kellarista ylöspäin

Patriot-ohjelmisto ei ollut ollenkaan käynnistynyt Patriot-ohjelmistoksi.

Itse asiassa Mike Kappel, yhtiön toimitusjohtaja, perustaja ja visionääri, aloitti räätälöityjen ohjelmistojen kirjoittamisen kumppaninsa kanssa.

Raha, jonka he toivat, ei tehnyt paljon oikeutta ohjelmistojen kirjoittamiselle kuluneelle ajalle, joten Mike alkoi tutkia kapeita, ja juuri silloin, kun hän sai hehkulampun – markkinat tarvitsivat digitaalista online-rekrytointiverkkoa.

He nimittivät yrityksen Top Echelon, ja vähän sinnikkyydellä ja onnella he kasvattivat brändiä tullakseen maan merkittävin rekrytoijien verkosto..

Kappel ei kuitenkaan ollut tyytyväinen menestykseen Top Echelonissa ja jatkoi ideoiden ideointia. Hän halusi auttaa pieniä kavereita, varmistaa, että heidän pienyrityksillään oli oikeat keinot menestyä.

Mike aloitti kokemuksensa Top Echelonin rakentamisesta vuonna 2002 tehtaan kellarissa työskentelevän online-palkkajärjestelmän parissa, joka osoittautui loistavaksi Patriot Software 1.0: ksi..

Ilmeisesti, niin loistavaa kuin se onkin, ohjelmistoa ei otettu markkinoilla hyvin vastaan, mutta kuten kaikki hyvät yrittäjät, Mike ei ollutkaan yksi, joka luopuisi pienen kompastuksen jälkeen..

Hän palasi piirustuslautaan ja keksi online-kirjanpidon JA palkanlaskentaohjelman, jonka tunnemme tänään nimellä Patriot Software. Ohjelmisto löysi nopeasti huikeaa menestyskorkeutta, ja yrityksen arvo vuonna 2017 oli 128 miljoonaa dollaria.

Nykyään Patriot Software palvelee 21 500 pienyritystä Yhdysvaltojen kaikissa 50 osavaltiossa, ja sen arvo on 205,4 miljoonaa dollaria vuodesta 2018.

Onko Patriot-ohjelmisto oikea palkanlaskuri sinulle?

Tietoja tarkasteltuna on helppo ajatella, että Patriot Software on paras palkanlaskija siellä kaikilla niillä hienoilla arvostuslukuilla ja heidän asiakaskunnallaan.

isänmaallisen ohjelmiston palkkahallinnolla on hyvä Capterra-arvostelu

(Lähde: Capterra)

isänmaallisen ohjelmiston palkkahallinnolla on hyvä ohjelmistopalveluiden palautus

(Lähde: Ohjelmisto-ohje)

Jos ihmiset luottavat heihin niin paljon, heidän on oltava hyviä?

No, se on vaikea sanoa. Joskus ohjelmisto on onnistunut ja suosittu johtuen sen takana olevasta markkinoinnista, ei ohjelman todellisesta käytettävyydestä.

Joskus ohjelmisto voi olla suoraan pettymys ja edelleen suosittu vain siksi, että ihmiset eivät tiedä mitään parempaa.

Joten miten tiedät, onko Patriot Software -palkkausjärjestelmä hyvä pienyrityksellesi?

No, siitä me olemme täällä. Testaamme heidän ohjelmistonsa ja annamme sinulle syvällisen kuvan siitä, miltä on heidän järjestelmänsä käyttö. Jaamme kaiken kanssasi – hyvät, pahat ja rumat.

Pohjimmiltaan otamme kaikki riskit ja teemme kaikki virheet vain, jotta voit oppia meiltä ja välttää samanlaisia ​​ongelmia, joita kohtasimme.

Joten tutkittakaamme arvostelu ilman enempää.

9 asiaa, jotka pidämme Patriot-ohjelmistosta

1. Suora palkkahallinnon järjestelmä!

Palkanlaskun suorittaminen Patriot-ohjelmistolla on niin yksinkertaista kuin se voi olla. Oikeastaan ​​näyttää siltä, ​​että kaikki Patriot-ohjelmiston mukana toimitettu on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi.

Itse ihmettelen, miksi muut yritykset eivät ota tätä lähestymistapaa useammin, koska todella, se saa asiat aikaan ilman koulutusta, mikä on mielestäni valtava ajan säästö.

Palkanlaskenta suoritetaan kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Anna palkkasumma
 2. Hyväksy palkanlaskenta
 3. Tulosta palkkalaskelma

Vaihe 1 – Anna palkkalaskelma

isänmaallisen ohjelmiston tulee palkanlaskenta-osioon

Niin kauan kuin olet määrittänyt työntekijän tiedot oikein, kaikki näkyy täällä Enter palkanlaskenäytössä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain näppäillä vastaavat numerot tai tehdä korjauksia tarvittaessa.

Jos sinun ei tarvitse tehdä korjauksia, voit vain mennä eteenpäin ja napsauttaa Seuraava.

Vaihe 2 – Hyväksy palkanlaskenta

isänmaallinen ohjelmisto hyväksyy palkanlaskentaosion

Tämä vaihe tehdään periaatteessa sen varmistamiseksi, että palkanlaskennassa ei tehdä virheitä. Sinun ei oikeastaan ​​tarvitse tehdä muuta kuin vilkaista numeroita ja varmistaa, että kaikki on oikein ennen hyväksymistä.

Vaihe 3 – Tulosta palkkalaskelma

patriot-ohjelmiston avulla voit tulostaa palkkalaskelman

Kun vaihe 2 on suoritettu, Patriot-ohjelmisto tallettaa palkat automaattisesti työntekijän tileille, mikä säästää vaivat tekemällä itse (vain täyden palvelun suunnitelman kanssa).

Olet tehnyt palkanlaskennan!

2. Tulosta palkkataso helposti!

Kun palkanlaskenta on suoritettu, voit tulostaa palkkalaskelmat työntekijöillesi helposti.

patriot-ohjelmiston avulla voit tulostaa palkkatyön

Sinun on napsautettava vasemmalla puolella olevaa palkkia ”Tulosta palkanlaskut” ja napsauta sitten ”Tulosta” haluamallasi ajolla. Sitten sinut johdetaan “Tulosta työntekijöiden palkkalaskenta” -näyttöön, jossa näet “Lataa palkkalaskut nyt” -painikkeen..

Patriot-ohjelmiston avulla voit ladata palkkatyökalun

Tulosta siihen ja saat PDF-tiedoston kaikista työntekijöidesi palkkamaksuista, jotka on jaettu siististi yksittäisille sivuille, jotta voit vain tulostaa tullessa tarvitsematta huolehtia käsityön harjoittamisesta leikkaamalla paperit.

isänmaallisen ohjelmiston palkkalaskelma pdf-muodossa

Vaihtoehtoisesti voit saada työntekijöiden kirjautumaan työntekijäportaaliin, jotta he voivat tallentaa palkkatyökalunsa digitaalisen kopion (miksi tulostaa paperille, kun sinulla voi olla digitaalinen kopio, amirite?) Tai tulostavat sen itse.

3. Työntekijöiden lisääminen järjestelmään on helppoa!

Se ei ole koskaan hauskaa, kun joudut taistelemaan ohjelmiston kanssa saadaksesi jotain aikaan. Jotkut yrittämämme palkkaohjelmat vaativat meitä hyppäämään kehien läpi ennen kuin annat sinun tehdä jotain niin yksinkertaista kuin lisätä työntekijöitä järjestelmään, jonka havaitsimme olevan hirveän ärsyttävä ja tarpeeton .

Patriot-ohjelmistossa tämä ei ole ollenkaan ongelma.

Sinun tarvitsee vain siirtyä kojelautaan ja napsauttaa ”Lisää työntekijä”

työntekijän lisääminen on helppoa Patriot Software -palkkasummalla

Sitten sinut johdataan sivulle, jolla sinun on täytettävä työntekijän tiedot. Muista, kun sanoin, että Patriot-ohjelmisto on mahdollisimman suoraviivainen?

Se pätee myös tähän!

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää aihiot. Tämän ei tarvitse olla rakettitieteilijä!

isänmaalliset ohjelmistot työntekijöiden tietojen lisääminen on helppoa

Kun täytät yksityiskohtia, muista tehdä vain yksi ylimääräinen vaihe – rasti -painike, jos haluat lähettää työntekijäportaalin rekisteröintisähköpostin uudelle työntekijällesi. Tämä tekee elämästä sinulle paljon myöhemmin myöhemmin helpompaa, päästämme kohtaan numero 4.

Patriot-ohjelmiston avulla voit lähettää työntekijöille rekisteröintiä koskevan sähköpostin

Kun olet valmis täyttämään kaiken, paina alareunassa olevaa isoa oranssia Lisää työntekijä -painiketta – ja olet valmis!

Miksi kaikki elämässä ei voi olla yhtä helppoa kuin tämä?

4. Patriot-ohjelmistolla on työntekijäportaali!

Jos olet noudattanut kohdan 3 ohjeita, olet lähettänyt työntekijöillesi sähköpostin rekisteröityäksesi Patriotin työntekijäportaaliin.

Tämän tekeminen voisi olla yksi parhaista asioista, jota elämässäsi voi tapahtua koskaan.

Kun kutsut heidät kirjautumaan portaaliin, he saavat ystävällisen pienen sähköpostin Patriot-ohjelmistolta rekisteröitymistä varten. Älä huoli, se on kaikki hyvin vaaraton ja näyttää turvalliselta, joten työntekijät eivät pelkää.

isänmaallinen ohjelmisto palkkahallinnon työntekijäportaali

Rekisteröitymisen jälkeen työntekijäsi voivat mukauttaa oman nimensä ja salasanansa. He voivat myös päivittää järjestelmän käyttämään haluamaansa sähköpostiosoitetta mukavuussyistä.

Työntekijäportaali antaa käytännössä käyttäjälle pääsyn kaikkiin tietoihinsä. He voivat tarkistaa omat palkatietonsa, veronpidätystiedot ja jopa oman aikakorttinsa.

He voivat myös tulostaa omat palkkakannat tai tallentaa ne digitaalisesti, mikä säästää vaikeuksia tulostaa se heille. Rehellisesti, haluaisin henkilökohtaisesti, että työntekijäni vain tallentavat palkkakannat digitaalisesti. Miksi leikata arvokkaita puita paperille, kun pääset maksamaan tynkäsi milloin haluat verkossa?

Pohjimmiltaan työntekijäportaali helpottaa sekä sinun että työntekijän elämää säästämällä aikaa ja tekemällä tiedonhausta helpompaa molemmille osapuolille. Työntekijä voi käyttää kaikkia omia tietojaan joutumatta tunkeutumaan yrityksen omistajan aikaan.

5. Teitkö virheen? Mitätöi se tarkistus!

Olemme kaikki ihmisiä, ja ihmiset tekevät virheitä.

Palkkahallinto-ohjelmistojen osalta nämä virheet voivat joskus olla vaikea korjata. Jotkin ohjelmat eivät edes salli näiden virheiden korjaamista – sinun on kirjauduttava sisään tukeaksesi nähdäksesi, voidaanko se tehdä..

Onneksi havaitsimme, että Patriot-ohjelmistolla on erittäin kätevä korjata palkkavirheet.

Sinun tarvitsee vain siirtyä kohtaan ”Void Checks” ”Palkanlaskenta” -välilehdessä. Siellä näet luettelon tarkistuksista, jotka voidaan mitätöidä.

isänmaallisen ohjelmiston avulla voit mitätöidä palkanlaskun

Sinun on valittava virheellinen tarkistus, napsauttamalla sitten isoa oranssia ”Void Selected Checks” -painiketta (rekvisiittaa käyttöliittymän joukkueelle, tärkeiden painikkeiden tekeminen oranssiksi normaalin sinisen vastaisesti on neroinen siirto).

Varmista vain, että suoritat palkanlaskun uudelleen kyseisestä shekistä, muuten köyhä työntekijäsi ei saa palkkaa!

Merkintä

Jos palkat on jo toimitettu työntekijätilille, et voi enää mitätöidä näitä tarkastuksia!

6. Hallitse loma-aikaa!

Työntekijöilläsi on oikeus moniin palkallisiin loma-aikoihin vuodessa (lomaoikeuspäivien määrä, joka heillä on oikeus vaihdella osavaltiosta toiseen), mutta jos heidän on pidettävä lomia sen jälkeen kun kaikki varattu palkattu aika on käytetty loppuun vapaapäivinä palkanlaskentajärjestelmän on tiedettävä, että palkanlaskentaan voidaan tehdä muutoksia.

Jotkut siellä olevista palkanlaskennan ohjelmistoista eivät ota tätä huomioon, mikä voi aiheuttaa virheitä palkanlaskennassa.

Siirry kohti ”Palkanlaskenta” -välilehteä, napsauta ”Hallitse aikakatkaisua” ja sinut tuodaan sivulle, jolla voit nähdä kaikki työntekijän käytettävissä olevat lomaajat yhdellä silmäyksellä.

patriot-ohjelmistopalkan avulla voit hallita vapaa-aikaa

Sinun tarvitsee vain valita rasti työntekijän nimen vieressä oleva valintaruutu ja napsauttaa ”Muokkaa valittujen työntekijöiden loma-aikoja”.

Jäljellä on vain kirjaimellisesti vain lomakkeiden täyttäminen. Se ei ole yksinkertaisempaa kuin tämä.

patriot-ohjelmistopalkan avulla voit hallita loma-aikoja

Kun olet valmis, paina “Tallenna” (jälleen tärkeät painikkeet on korostettu kirkkaan oranssina), ja Patriot-ohjelmisto tekee kaikki tarvittavat laskelmat sinulle, kun suoritat palkanlaskentaa.

Yksinkertainen, nopea ja kätevä!

7. Mahtava osallistumisjohtaminen!

Läsnäolon hallinta on yleensä HR-asia, mutta olemme iloisia, että Patriot Software päätti sisällyttää tämän ominaisuuden järjestelmäänsä lisäpalveluna.

Se on mahtavaa, koska voimme saada kaiken tarvitsemasi yhdestä sovelluksesta ilman, että sinun täytyy vaihtaa toiseen ajanhallintaohjelmistoon, joka ei oikeastaan ​​vie paljon vaivaa, mutta voi olla ärsyttävää.

Siirry normaalisti ”Palkanlaskenta” -välilehteen ja napsauta sitten ”Hallitse aikakortteja”.

Patriot-ohjelmistopalkan avulla voit hallita osallistumista

Kuten tavallisesti kaikessa Patriot-ohjelmistossa tekemässäsi, näet kaikkien tunteja yhdellä silmäyksellä yhdellä näytöllä. Jakaa tunnit työntekijöillesi haluamallasi tavalla ja napsauta sitten ”Tallenna kortti”..

Sinun ei tarvitse edes ilmoittaa työntekijöillesi itse, koska ohjelma päivittää automaattisesti kaikki työntekijät ja he voivat sitten tarkistaa omat aikakorttinsa työntekijäportaalin kautta.

8. Kattavat kirjanpitoominaisuudet!

Palkanlaskentaohjelmistojen tarjoajia on siellä paljon, mutta Patriot Software näyttää löytäneen tavan erottua joukosta kirjanpitoominaisuuksillaan.

Kaikista yrittämissämme palkanhallinnan tarjoajissa he ovat ainoita, jotka tarjoavat kirjanpitopalveluita, ja he tekevät sen aika pirun hyvin!

Kun siirryt kirjanpitoon, sinun on ensin kirjoitettava kaikki yritystiedot, asiakkaat, myyjät, tuotteet, palvelut jne. Tämä kertoo ohjelmalle, millaista yritystä teet, jotta he voivat luoda automaattisesti kentät täytyy täyttää. Se on kaikki todella suoraviivaista. Noudata näytön ohjeita. Et voi mennä pieleen.

Kun olet näppäillyt kaikki, elämästä tulee todella helppoa.

Voit luoda tarjouksia, arvioita ja laskuja asiakkaillesi esiasetetulla mallilla, jossa on jo kaikki tietosi. Tuotteesi tai palvelusi ovat siellä pudotusvalikossa, ja kun valitset kohteen, hinta lisätään automaattisesti tarjoukseen tai laskuun.

Sinulla on jopa mahdollisuus luoda alennuksia!

patriot-ohjelmistopalkkasummalla voit luoda alennuksia

Nyt, jos siirryt myyjän tehtäviin, huomaat, että voit helposti luoda myyjille maksamisen, laskujen maksamisen ja sekkien tulostamisen. Voit myös avata tilille ja tilille tehtyjä nostoja ja talletuksia, poistamalla kokonaan tarpeen luottaa kolmannen osapuolen ohjelmaan kirjanpitoa varten.

isänmaallisen ohjelmiston palkkahallinnolla on kirjanpito-ominaisuuksia

Tässä suhteessa Patriot-ohjelmisto on todellakin mehiläisten polvet.

Merkintä

Patriot-ohjelmiston kirjanpito-ominaisuus on maksullinen palvelu, joka on erotettu palkkajärjestelmästään.

9. Patriot-ohjelmisto suihkuttaa sinut raporteissa!

Jos tyyppi elää raporteissa, tiedät mielelläni, että Patriot-ohjelmisto pystyy tuottamaan kaikenlaisia ​​raportteja tutustumiseesi!

Heillä on yksi pisin luettelo raporttivaihtoehdoista, joita olen nähnyt palkkahallinnon ohjelmistotoimittajassa. Siirry vain kojelautaan, napsauta raportteja ja BAM!

isänmaallisen ohjelmiston palkkahallinnolla on tonnia raportteja

Voit ladata niin monta raporttia sydämesi sisältöön!

4 asiaa, joista pidämme Patriot-ohjelmistosta

Patriot Software on saanut paljon hyviä asioita heidän hyväkseen, mutta se ei tarkoita, että heillä ei olisi virheitä. Tässä on muutama asia, jonka mielestä voimme tehdä paremmin.

1. Työntekijöitä ei voi lisätä joukkoon

Pienyrityksissä, joissa on alle 10 henkilöä, tämän ei pitäisi olla lainkaan ongelma. Mutta entä jos pienessä yrityksessäsi on 20, 30 ihmistä? Työntekijöiden lisääminen yksi kerrallaan voi kuluttaa paljon aikaa, ja se voi myös olla todella tylsiä.

Ehkä on tapa tehdä se irtotavarana, mutta en varmasti pystynyt selvittämään sitä.

Voisin kysyä siitä tukea … mutta koskemme sitä seuraavassa kohdassa.

2. Tuki on hidasta

Voit tavoittaa Patriot-ohjelmiston tuen live-chatin, puhelun tai sähköpostin välityksellä. Koska työskentelen heidän tukituntiensa ulkopuolella (suora tuki on käytettävissä vain klo 8–18, maanantaista perjantaihin, itäaikaan), minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähettää heille sähköpostia tukipalvelusta, mikä ei ole ollenkaan iso juttu.

isänmaallisen ohjelmiston tukitiimi

Ongelmana oli, että heiltä kesti 4 päivää palata minuun. Kyllä, ne olivat hyödyllisiä, mutta odotusaika oli vain kauhistuttavaa.

3. Se on vähän tylsää

Nyt olen vain nitpicky.

Patriot-ohjelmisto toimii täysin, ja se toimii kauniisti. Se on vain, että se näyttää ja tuntuu tylsältä, kuten jotain, joka tuli suoraan ulos ikäluokan suunnittelijan ajattelutavasta.

Kaikki tuntuu turvalliselta ja siniseltä… kuin 90-luvun pankki.

Olen varma, että se sopii joillekin ihmisille, uskon vain, että heillä olisi varaa ottaa hieman enemmän riskejä suunnittelussaan.

4. Patriot-ohjelmisto tuntuu hitaalta

Tämä on kiistatta suurin ongelmani Patriot-ohjelmistossa.

Online-ohjelmistopalvelujen osalta sinun on oltava nopea.

Haluat olla niin nopea, että asiakas tuntuu käyttävänsä offline-palvelua, koska jos huomaa nopeuden, se tarkoittaa, että menet liian hitaasti, jotta se tuntuu luonnolliselta.

Patriot-ohjelmistoa käyttämällä tunsin ehdottomasti nopeuden. Itse asiassa tunsin sen useita kertoja. Katson kuitenkin, että on vain reilua sanoa, että hidastuminen voi johtua yhteydestäni, joten tuloksesi voivat vaihdella.

Patriot-ohjelmiston suunnitelma & Hinnoittelu: Yleiskatsaus

Patriot Software jakoi hinnoittelunsa kahteen tasoon – Peruspalkka ja Täysipalvelu.

BasicFull-palvelu
Hinta / kuukausi * 10 dollaria 30 dollaria
Suora talletusKyllä
TyöntekijäportaaliKyllä
VeroilmoitusManualAuto

* Lisä 4 dollaria kuukaudessa työntekijää kohti.

Lisäksi joudut maksamaan ylimääräisen, jos valitset heidän lisäpalvelunsa:

Aika & läsnäolo

 • Helppo & Suojattu käyttö
 • Aikakorttiominaisuus
 • Tarkka raportointi
 • Aikakatkaisun seuranta
 • Hinta – alkaen 5 dollaria kuukaudessa

HR-ohjelmisto

 • Työntekijöiden tietojen seuranta
 • Henkilöstöjohtaminen & raportointi
 • Hinta – alkaen 4 dollaria kuukaudessa

Tuomio: Pitäisikö sinun etsiä Patriot-ohjelmistoa?

Patriot-ohjelmisto on epäilemättä yksi parhaimmista online-palkkahallinnon tarjoajista. Se tekee sen, mitä se lupaa tehdä, ja tekee sen hyvin.

On vain joitain asioita, joita toivon henkilökohtaisesti parantavan.

Otetaan esimerkiksi heidän kyvyttömyys lisätä työntekijöitä irtotavarana. Tämä on jotain melko yksinkertaista, mikä tulisi tehdä helposti yrityksen omistajan järkevyydelle. Ehkä se voidaan tehdä, mutta en osaa selvittää sitä, eikä minua oikeastaan ​​voi vaivata tarkistaa tuella, koska live-chat on tällä hetkellä offline-tilassa ja sähköpostituki kestää liian kauan palauttaakseen sen takaisin..

Patriot-ohjelmisto voi tuntea olleensa hieman reagoimaton toisinaan, mutta se voi johtua yhteydestäni. Se näyttää myös hiukan tylsältä ja vaalealta – mutta tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä erittäin hyvin.

Hinnoittelu voi olla melko kallista. Peruspalkka on edullinen, mutta se ei vain leikkaa sitä. Ohjelmasta ei vain tunnu olevan sen arvoista, jos joudut itse tekemään talletuksia ja kantamaan veroja itse, joten täysi palvelu on tapa, joka maksaa vähintään 30 dollaria kuukaudessa.

Heitä heidän aikansa & Läsnäolo- ja HR-ohjelmistolisäosat, ja kustannukset nousevat yhtäkkiä 39 dollariin kuukaudessa, edes ottamatta huomioon työntekijän hintaa vielä!

Mutta kun kaikki on sanottu, Patriot Software on todellakin yksi luotettavimmista online-palkkahallinnon tarjoajista.

Heillä on laivalla oleva video, josta on todella apua liikkuessasi. Jos joutut kiinni, ohjepainikkeita on jokaisessa vaiheessa. Sinun ei tarvitse olla rakettitieteilijä käyttääksesi tätä, sinun täytyy vain osata seurata näytön ohjeita.

Itse asiassa mielestäni löysimme Patriot-ohjelmiston niin helppokäyttöiseksi, että kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjaimellisesti noudattaa näytön ohjeita. Se ei ole yhtään yksinkertaisempaa. Se on niin helppoa, että olen varma, että isoäitini oppi käyttämään sitä …

Patriot-ohjelmisto on yksi parhaimmista saatavissa olevista online-palkkalistoista, mutta heillä on puutteita. Jos heidän virheensä ja hinnoittelu eivät häiritse sinua, olet enemmän kuin tyytyväinen heidän fantastiseen palkkajärjestelmään.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me