SiteGround

vs

Inmotion-hosting

SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 keskeistä aluetta verrattu (palvelimen nopeus mukana)

TL, dr

Hinta verrattuna suorituskykyyn – aika vanhat tasapainotusasteikot, kun kyse on arkallisesta päästöarvosta. Mutta mitä tapahtuu, kun kaivaat kahta teollisuuslakia toisiaan vastaan?

Verkkomahdollisuuksien kilpailijoiden katkerassa taistelussa kukistamme SiteGroundia Inmotion Hostingia vastaan ​​ja kilpailu kiehuu muttereihin ja pulteihin. Inmotion Hosting onnistuu nostamaan tasapelin, mutta lopulta pidän kuitenkin edelleen SiteGroundin mahtavista nopeuksista.

Perustettiin vuonna 2004 ja rakentaa tietä ylöspäin rivien läpi, ja tällä hetkellä SiteGround toimii yli miljoonan verkkosivuston isäntänä, josta on tullut kurkkutautoteollisuus. Se on kuuluisa erityisestä nopeustekniikastaan ​​ja tarjoaa laajoja palveluita ja lisäarvoominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin kovan ehdotuksen voittaa.

Inmotion Hosting puolestaan ​​on ollut liiketoiminnassa hiukan pidempään, vuodesta 2001. Silti, kuten testimme ovat aiemmin osoittaneet, pitkän hampaan pitäminen teollisuudessa ei yleensä tarkoita parempia tuotteita ja palveluita – yksinkertaisesti parempaa halukas selviytymään.

Näiden kahden yrityksen välinen testitapaus on nykyään merkittävä, kun otetaan huomioon, että molemmat ovat todellisia sukutauluja. Tämä tarkoittaa, että heidän historiansa on laimentamattomana ilman mitään yrityskauppoja tai suuria myyntiä heidän olemassaolonsa katkaisemiseksi.

Tätä silmällä pitäen tässä verrataan tänään.

Merkintä

Kaksi tässä katsauksessa käytettyä testisivustoa on Bitcatcha: n omistama ja hallinnoima. Sekä SGUSHosted.com että IMHHosted.com isännöidään vastaavassa datakeskuksessa Yhdysvalloissa.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Katsotaanpa nämä kaksi suunnitelmaa massoille ja hintapisteille, joihin he tulevat;

SiteGroundInmotion-hosting

PRICEPRICE
Käynnistys / Käynnistä 3,95 dollaria 3,99 dollaria *
GrowBig / Power 3,95 dollaria 5,99 dollaria *
GoGeek / Pro 11,95 dollaria 13,99 dollaria *

RENEWALRENEWAL
Käynnistys / Käynnistä 9,95 dollaria 7,99 dollaria
GrowBig / Power 14,95 dollaria 9,99 dollaria
GoGeek / Pro 29,95 dollaria 15,99 dollaria
Vierailla

* Ainutlaatuinen Inmotion-kauppa Bitcatcha-lukijalle. Normaali hinta alkaa 6,39 dollarista
** Käytämme SiteGroundin GrowBig-ohjelmaa ja Inmotion-voimaa testisivustojemme isäntänä

Avainominaisuudet

SiteGround GrowBigInmotion Power
WebsitesUnlimited6
Space20 GB50 Gt
BandwidthUnlimitedUnlimited
Sivuston rakentajaKyllä
DomainsUnlimited26
OhjauspaneelicPanelcPanel
Ilmaiset varmuuskopiotKyllä (päivittäin) Kyllä (joka 36. tunti)
Ilmainen siirtoKylläKyllä
Ilmaiset sähköpostitilitKylläKyllä
Täydelliset ominaisuudet

Kuten hintavertailuista näet, Inmotion saapuu sisäänpääsyä huomattavasti korkeammin kustannuksin kuin SiteGround. Tätä kuitenkin enemmän kuin korvataan SiteGroundin pitkäaikaisilla uusimiskustannuksilla.

Oletetaan, että vertailusuunnitelmien osalta 5 vuoden ajanjaksolla (ensimmäisen vuoden rekisteröintijaksolla) kokonaiskustannukset olisivat seuraavat:

SiteGround
5,95 dollaria + (4 x 14,95 dollaria) = 65,75 dollaria

Inmotion-hosting
8,49 dollaria + (4 x 9,99) = 48,45 dollaria

Tämä on merkittävä ero, joten ellet aio muuttaa Web-palvelimia alkuperäisen kirjautumissopimuksen voimassaolon päättymisen jälkeen, Inmotion Hosting tarjoaa huomattavasti suuremman arvon hinnan suhteen.

Molemmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat melko vankkoja suunnitelmia, joilla on hieno lisäarvo. Huomaa, että ne molemmat tarjoavat myös ilmaisia ​​verkkosiirtopalveluita (SiteGround-sivustoille ilmainen sivustojen siirto on saatavana vain GorwBigille ja uudemmille suunnitelmille.), Jota pidän erinomaisena siirtopisteenä.

Sanoisin kuitenkin, että Inmotion Hosting -yrityksellä on tässä pieni etuna, koska hieno painatus, jossa ne laajentavat siirtopalveluitaan kattamaan paitsi sivustotiedostot ja tietokannat, ne auttavat jopa siirtämään cPanel-asetuksiasi, verkkotunnustietueita ja jopa sähköpostitilejä.!

Inmotion Hosting-verkkosivustojen siirto

SiteGround0

Inmotion Hosting1

Suorituskyky – palvelimen sijainti ja nopeus

Palvelimen sijainti

SiteGround tukee viittä erillistä tietokeskusta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa, yhden Yhdysvalloissa, 3 Euroopassa ja Aasian sijaintia Singaporen kautta. Tämä on erittäin strateginen leviäminen ja tarjoaa hyvän viiveajan heidän asiakassivustoilleen.

Inmotion Hosting puolestaan ​​on hiukan vaikeampi heidän tietokeskuksissaan, mainitsemalla yksinkertaisesti, että heillä on ”datakeskukset molemmilla rannikoilla” – oletamme, että ne ovat Yhdysvaltojen itä ja länsi. He ovat kuitenkin ylpeästi ylpeitä Los Angeles -keskuksestaan.

Inmotion Hostingin LA-datakeskus on vihreä

Se hyödyntää luonnollista jäähdytystä tai ulkoilmanjäähdytystekniikkaa. Tämän avulla he voivat vähentää jäähdytyskustannuksia lähes 70%, mutta mikä tärkeintä, vähentää hiilijalanjälkeään yli 2000 tonnilla vuodessa. Verrattuna Inmotion Hosting -palveluun, SiteGroundin väite vihreästä maineesta näyttää olevan vain muutaman sadan puun istuttaminen vuonna 2010..

Lisäksi yhtiöllä on kumppanuus voittoa tavoittelemattomien tulevaisuudenpuiden kanssa. Tämän aloitteen kautta Inmotion Hosting auttaa järjestämään 5000 puuta ympäri maailmaa.

SiteGround-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Arvioitu A +; Keskim. Nopeus: 138,1 ms
Katso koko tulos

Inmotion-palvelimen nopeus

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Arvioitu A +; Keskim. Nopeus: 171,9 ms
Katso koko tulos

Huolimatta kahden isännöintipalveluntarjoajan tietokeskuksen sijainnissa olevista eroista, nämä ovat erinomaiset nopeuden suoritusajat kaikkialla. Itse asiassa näitä ajoituksia on melko vaikea voittaa ja ne ovat erittäin merkittäviä jaetuissa web-hosting-tiloissa.

Pulahtaaksesi syvemmälle nopeussuorituskykyyn, muista, että jokaisella niistä on vähän jotain ylimääräistä, jota useimmat isännät eivät tarjoa – erikoistuneita nopeudensäätöjä (tai erilaisia).

SiteGround käyttää voimakasta seosta SSD: tä, NGINX: ää, SuperCacheria, CDN: tä, HTTP / 2: ta ja PHP7: tä. Yhdessä nämä kaikki auttavat tuumaa eteenpäin nopeuden suorituskyvystä vain vähän, jotta sille olisi etulyöntiasema kilpailussa.

Inmotion Hosting myy kuitenkin kovasti niin kutsuttua “Max Speed ​​Zone” -nimistä. Täällä on kuitenkin vain pieni viivästys siitä, miten yritys sijoittaa tätä tekniikkaa. Inmotion Hosting antaa lähtökohdan, että monet kilpailijat luottavat liikaa yksittäisiin tietokeskuksiin, mikä johtaa mahdollisiin negatiivisiin nopeusvaikutuksiin.

Tietokeskuskeskusvertailussa Siteground tarjoaa kuitenkin paljon paremman globaalin peittokuvan kuin Inmotion Hosting. Lisää siihen, että monet hyvämaineiset web-palveluntarjoajat eivät koskaan luottaisi yksittäisiin tietokeskuksiin, ja meillä on kiisto – se ei yksinkertaisesti kuulosta oikealta.

Tuloksista ei voida kuitenkaan kiistellä, ja annamme heille molemmille erinomaisen nopeuden suorituskyvyn.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Palvelimen käyttöaika

Inmotion Hosting osoitti vakaata 100% käyttöaikaa viimeisimmällä 30 päivän seurantajaksolla, mutta olin hieman yllättynyt siitä, että SiteGroundin 30 päivän ajanjaksossa näytti olevan pieni häiriö. Se on pieni pisara suuressa valtameressä, koska olen tarkkaillut tätä isäntää jo jonkin aikaa ja se on yleensä ollut vakaa. Jopa kolahtaa, käyttöaika pysyi yli 99,95%.

SiteGround käyttöaika

SiteGround Uptime

Inmotion-hosting-käyttöaika

Inmotion Hosting Uptime

Kutsumme tässä jälleen huomion kaavioissa esitettyihin vastausaikoihin. SiteGround osoittaa jälleen kerran joustavuutensa jatkuvilla, alle 1 000 ms: n vastauksilla. Rangaista SiteGround pienestä räjähdyksestä virheettömästä levystä olisi mielestäni hiukan epäreilua, ja yhdistää sen vastausaikaan, olen valmis antamaan heille osoituksen..

SiteGround1

Inmotion Hosting0

Asiakaspalvelu

Kuten tavallista, tämä on jälleen erittäin vahva avainalue, johon kaikkien isäntähakujen on kiinnitettävä huomiota.

SiteGround-asiakaspalvelu

Olen käynyt läpi sen aiemmin ja aion tehdä sen taas, SiteGround tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua, ja tämän olen testannut ja onneksi todennut jo useita kertoja. Aina on vaara, että asiat liukuvat hiukan vuosien varrella, mutta tämä ei ole yksi niistä paikoista, joissa se tapahtuu.

Inmotion Hosting-asiakaspalvelu

Inmotion Hosting ilmoittaa ylpeänä tarjoavansa Yhdysvalloissa sijaitsevaa tekniikkaa, joka auttaa asiakkaita useilla kanavilla, kuten puhelin, chat, sähköposti tai lippujärjestelmä. Järjestelmä on kattava ja itse asiassa sen lisäksi, mitä monet verkkoisäntäjät tarjoavat.

Mitä käyttäjät sanovat SiteGroundista

SiteGround-asiakasarvostelut

Mitä käyttäjät sanovat Inmotion Hosting-palvelusta

Inmotion-hosting-asiakasarvostelut

Kuten huomaat, molemmilla verkkoisäntäkoneilla on vahvat käyttäjäarvostelut heidän edukseen. Tämä on harvinaista web-hosting-maailmassa, jossa käyttäjät ovat usein erittäin arvostettuja isänteistään. On hyvä pitää standardit riittävän korkealla tasolla saadakseen positiivista palautetta.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Käyttöliittymä

Vaikka molemmat isäntämme käyttävät cPanelia, tunsin silti, että tämä segmentti tulisi jättää vain, jotta voin muistuttaa kaikkia hyvän ohjauspaneelin tärkeydestä. Tämä on periaatteessa ovesi isäntällesi ja on todennäköistä, että vietät jonkin aikaa täällä.

cPanel on erinomainen ja suosittu valinta ja tuo molemmille isäntäillemme vahvan voiton käyttöliittymässä. Se on tehokas, kätevä, laajalti jaettu ja yksinkertaisesti sanottuna erittäin käyttäjäystävällinen.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Mitä rakastan Sitegroundista

SiteGround on aina pysynyt suosituimpien isäntien luettelossa ja käynti sen läpi on aina virkistävää. Se on jatkuvasti korkeatasoinen esiintyjä, jolla on erinomainen historia, ja tähän päivään mennessä olen vielä löytänyt sille monia todellisia kilpailijoita.

Pähkinänkuoressa;

  • Erinomainen nopeus ja vakaus
  • Suuri asiakastuki
  • Laaja valikoima tuotteita

Mitä rakastan Inmotion Hosting -palvelusta

Suorittaessani Inmotion Hosting -kyselyä holkin läpi, se antoi minulle toisinaan melko miellyttäviä yllätyksiä. Tämä on vahva haastaja SiteGroundille ja tarjoaa sekä ominaisuuksia että suorituskyvyn, joka on kilpailukykyinen. Pidän erityisesti siitä, että se ei tarjoa hulluja alennuksia ensimmäistä kertaa ilmoittautumisen yhteydessä, koska minusta se näyttää vain vähän väärin.

Pähkinänkuoressa;

  • Hyvä hintakohta
  • Vaikuttava nopeus ja vakaus
  • Erinomainen asiakastuki

Lopulliset ajatukset

Tämä oli minulle henkilökohtaisesti erittäin vaikea päätös. Luettuani arvosteluani, jotkut teistä saattavat ihmetellä, miksi annoin pisteitä yhdelle isäntälle ylistäen samalla toisen ominaisuuksia.

Olen rehellinen – kyllä, rakastin heitä molempia. On niin vaikea löytää paitsi yhtä upeaa isännöintipalvelua, myös sitä vastaavaa uutta.

Huolimatta viimeisestä verrannollisestani 4: 4, tunnen kuitenkin olevani velkaa kaikille siellä katkaistaksesi tie – ja menisin silti SiteGroundin kanssa. Ennen kaikkea päivän päätteeksi verkkosivustosi yksi kriittisimmistä ominaisuuksista on sen nopeus, ja SiteGround ei ole koskaan pettänyt minua vielä.
Kun lisäät muut tekijät, ne vain jäätävät kakkuun.

SiteGround

https://www.siteground.com
LUE TÄYSKATSAUS
4

Inmotion-hosting

https://www.inmotionhosting.com
LUE TÄYSKATSAUS
4

Tarjoukset Bitcatcha-lukijoille

SiteGround: 60% alennus web-hosting-palvelusta (alk. 3,95 dollaria kuukaudessa).

Inmotion-hosting: Yksinoikeudella 50%: n alennus (alk. 3,99 dollaria / kk).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me