Katsaus: Torguard Torrent VPN ja välityspalvelin

Torguard on tosi Yhdysvalloissa toimiva VPN-palveluntarjoaja, jota ei kirjata. Ne tarjoavat sekä nimettömän välityspalvelimen että VPN-palvelun (myydään erikseen). Toisin kuin useimmissa muissa VPN-verkoissa, Torguard räätälöi palvelunsa ja mainonnan usein toistensa käyttäjien tiukkoihin yksityisyyden tarpeisiin.

Torguard: 1. katsaus

Torguard Review: Profiilikuva

Tekniset tiedot

 • Ei lokitietoja. Aikana. ()
 • 256-bittinen AES-salaus (erinomainen)
 • VPN-palvelu tai Torrent-välityspalvelin (myydään erikseen)
 • Windows / Mac / Android / iPhone -yhteensopiva
 • 1 Gbps + -palvelimet yli 40 maassa
 • Torrent-optimoidut palvelimet
 • Stealth VPN -vaihtoehto / palvelimet (päästä palomuurien läpi)

Vieraile Torguardissa (paras tarjous) >>

Torguardin parhaat ominaisuudet
Tässä ovat meidän suosikki Torguard-ominaisuudet…

Ei lokitietoja
Torguard ei pidä mitään yhteys- tai toimintalokkeja. Torrenttitoimintasi on käytännössä jäljittämätöntä kolmansille osapuolille (mukaan lukien palveluntarjoajasi)

Automaattinen välityspalvelimen asennusohjelma
Torguardin tuntematon torrent-välityspalvelin on hyvä vaihtoehto (tai lisäys) VPN: lle. Välityspalvelin on yleensä nopeampi ja halvempi kuin VPN, samalla kun muutat torrentin IP-osoitettasi. Haittapuoli on, että välityspalvelin on määritettävä manuaalisesti torrent-asiakasohjelmassa, mutta Torguard rakensi mukautetun välityspalvelimen asennusohjelman, joka tekee kaikki kokoonpanot puolestasi, automaattisesti.

Nopea
Torguard on todella parantanut palvelinverkkoaan viimeisen parin vuoden aikana, ja heillä on nyt alan nopeimpia nopeuksia. Nopeat VPN-nopeudet tarkoittavat nopeampia torrentteja!

Miksi TorGuard on loistava valinta p2p / Bittorrentille

Kuten olet jo arvata nimestä, Torguard on räätälöinyt nimettömän vpn-palvelunsa bittorrent-käyttäjien tarpeisiin tarjoamalla kriittisiä nimettömyysominaisuuksia, joita monet muut vpn-palveluntarjoajat eivät tee. Torguard sallii bittorrent-käytön kaikissa kansainvälisissä palvelimissaan (mutta ei Yhdysvaltain palvelimissa) eikä pidä yhteyslokeja.

Muista lukea artikkeli siitä, miksi tarvitset nimettömän vpn-tiedoston bittorrentille

Ominaisuudet, jotka tekevät Torguard VPN: stä erinomaisen valinnan p2p / Bittorrentille

 • Torrent / p2p Ystävällinen kansainvälisillä palvelimilla
 • Ei yhteyslokeja (vpn-käyttösi pysyy nimettömänä)
 • DNS-vuodonsuojaus (varmistaa, että Windowsin heikkoudet eivät paljasta todellista IP-osoitettasi)
 • Suojattu OpenVPN-protokolla salauksella
 • Järkevästi hinnoiteltu
 • Useita torrent-ystävällisiä vaihtoehtoja (välityspalvelin tai vpn)
 • Responsiivinen asiakastuki

Suurin nimettömyys:
Jos olet erittäin varovainen, hyvä vaihtoehto on käyttää Torguard-välityspalvelinta ja toista nimettömää VPN-palvelua samanaikaisesti. Tämä vaihtoehto tarjoaa maksimaalisen yksityisyyden ja kääri torrentiliikenteesi salattuun välityspalvelintunneliin, joka sitten kääritään toiseen salattuun VPN-tunneliin, joka on peräisin etuyhteydettömiltä palveluntarjoajilta.. Tämän asennuksen avulla bittorrent-käyttö on käytännössä jäljittämätöntä. Lisätietoja artikkelistamme Täysin tuntematon bittorrent 3 helpossa vaiheessa

Torguard-vaihtoehdot ja hinnoittelu

Torguard tarjoaa 2 erilaista vaihtoehtoa torrent-liikenteen nimettömiseksi. Jos sinun on tehtävä vain bittorrent-käyttö nimettömäksi, ne tarjoavat Torrent Proxy -palvelu. Asennus on helppoa, määrität vain bittorrent-asiakkaasi muodostamaan yhteyden Torguard-välityspalvelimen kautta (heillä on 4 maa- ja 20 IP-osoitevaihtoehtoa).

Jos haluat mieluummin pitää kaikki Internet-toiminnot yksityisinä ja nimettöminä, he tarjoavat Torguard Torrent VPN -palvelun, joka suojaa koko Internet-yhteyttäsi. Asennus on erittäin helppoa, lataa vain heidän työpöydän VPN-ohjelmistot ja olet valmis.

Torguard-paketit ja hinnoittelu

Torguard-välityspalvelin
Salaus ja nimettömyys vain bittorrent-käyttöön. Voidaan kerrostaa toisen VPN: n sisälle maksimaalisen suojan takaamiseksi.

hinnoittelu:
– 5,95 dollaria / kuukausi kuukaudesta toiseen
– 3,95 dollaria / kk, jos ostetaan vuosittain

Torguard VPN -palvelu
Koko Internet-yhteytesi ja kaiken Internet-toiminnan salaus ja nimettömyys.

hinnoittelu:
– 9,95 dollaria / kuukausi kuukaudesta toiseen
– 4,99 dollaria / kk, jos ostetaan vuosittain

Rajoitettu aika jopa 40% pois VPN-palvelusta, jos ostetaan välityspalvelun kanssa!

Torguard VPN -ohjelmisto

Torguard tarjoaa manuaalisen ja automaattisen kytkentävaihtoehdon. Jos sinun on käytettävä vpn-palveluasi mobiililaitteen kanssa, sinun on kuljettava manuaalinen reitti (mutta torguard tarjoaa helposti asennusoppaita). Jos käytät vain Torguard vpn-palvelua pöytätietokoneesi kanssa, sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa Torguard VPN-asiakasohjelmisto, kirjoittaa kirjautumistietosi ja napsauttaa Yhdistä!

Torguard-ohjelmiston yleiskatsaus

Vpn-asiakasohjelmistolla on mikä tahansa helppokäyttöinen käyttöliittymä. Sinä vain kirjoitat kirjautumistietosi, valitse palvelin avattavasta luettelosta ja napsauta Yhdistä. Asiakas käyttää openVPN-protokollaa maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

Asiakkaan pääikkunassa näkyy myös VPN-yhteysloki, joten teknofiilit voivat tarkistaa OpenVPN-yhteysprosessin jokaisen vaiheen. Uusi VPN-IP-osoitteesi näkyy loki-ikkunan yläosassa

Torguard-ohjelmisto käyttää myös kätevää värikoodattua järjestelmälokerokuvaketta, joka palaa punaisena, kun VPN on kytketty, ja punaisena, kun sitä ei ole, visuaalisen vahvistuksen lisäämiseksi

Ohjelmistolla on myös Integroitu DNS-vuodonsuojaus ominaisuus, josta monet muut VPN puuttuvat. Tämä on erityisominaisuus, joka estää Windowsin suojausheikkouksia paljastamasta todellista IP-osoitettasi. Vieraile dnsleaktest.com saadaksesi lisätietoja.

Kuva

Torguard Anonymous VPN: Ominaisuudet

Torguard on monia ominaisuuksia, jotka vetoavat turvallisuustietoisuuteen:

 • 256-bittinen AES-salaus OpenVPN: n tai L2TP / Ipsec: n kautta
 • 39+ Globaalit palvelinpaikat
 • Integroitu DNS-vuodonsuojaus
 • IPv6- ja WebRTC-suojaus vuotoilta
 • Ei tiedonkeruuta / ei yhteyslokeja (täysin anonyymi)
 • 7 päivän 100% rahat takaisin -takuu


Salaus: 256-bittinen AES
Torguard käyttää 256-bittistä AES-salausta. Tämä on erittäin turvallinen cypher ja on sama vahvuus, jota Yhdysvaltain hallitus ja armeija käyttivät huippusalaiseen viestintään. Bruttovoimahyökkäykset (avain arvaamat) pitävät sitä murtumattomana.

Salaus on erittäin hyödyllinen torrentsien lataamisessa, ja se estää kaikkia kolmansia osapuolia, jotka ovat sinun ja VPN-palvelimen välillä, lukemasta liikennettäsi tai näkemäsi verkkosivustoja / lataamiasi tiedostoja. Tämä tarkoittaa, että edes Internet-palveluntarjoajallasi ei ole tietoa online-toiminnastasi, paitsi että käytät VPN-verkkoa.

IP-vuodonsuojaus
Ajan myötä Windows-käyttöjärjestelmässä on paljastunut useita heikkouksia, joita voidaan käyttää paljastamaan oikea IP-osoitteesi jopa VPN: ää käytettäessä. Ne ovat: DNS-vuodot, IPv6-vuodot ja WebRTC (Stun) -vuodot.

Torguard on räätälöinyt VPN-ohjelmistonsa estämään kaikki nämä kolme IP-vuotoheikkoutta, joista yleisimpiä ovat DNS-vuodot. Torguard käyttää omia yksityisiä (ja kirjautumattomia) DNS-palvelimia kaikkiin DNS- ja verkkosivustohakuihin. Tämä tarkoittaa, että verkkohistoriastasi ei ole kolmannen osapuolen tietueita, eikä DNS-pyyntöjäsi johdeta vahingossa palveluntarjoajan DNS-palvelimien kautta.

Tietosuoja- / VPN-lokit

Torguard on julkisesti todennut, että he eivät pidä lokitietoja tilaajatoiminnoista tai yhteyshistoriasta.

Tämän ansiosta Torguard on yksi anonyymeimmistä ja tietosuojatietoisimmista VPN-palveluntarjoajista maailmassa. (Useimmat VPN-palveluntarjoajat säilyttävät vähintään lokit aikaisemmasta yhteyshistoriastasi, mukaan lukien IP-osoitteen, jota käytät yhteyden muodostamiseen verkkoon). Näitä minimilokkeja voidaan silti teoriassa käyttää jäljittämään torrent-lataus takaisin alkuperäisen käyttäjän IP-osoitteeseen.

Rekisteröimättömässä VPN: ssä (kuten torguard) tämä ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Niiden verkkojen määrittämistä aikaisemmista IP-osoitteista ei ole merkintää, joten torrent-latauksesi ovat käytännössä jäljittämättömiä.

Torguard-nopeustesti

Yleensä VPN-palveluntarjoajat, jotka sallivat p2p- ja torrent-liikenteen verkkoissaan, eivät tule olemaan erityisen nopeita. Bittorrent voi olla valtava kaistaleveys, ja monet käyttäjät lataavat ja sieltävät ympäri vuorokauden, mikä voi rasittaa mitä tahansa VPN: ää. Tästä huolimatta TorGuardin nopeudet olivat paljon nopeita Bittorrent-käyttöön (vaikka jos haluat tehdä HD-videon suoratoistoa heidän verkossaan, sinun on käytettävä Yhdysvaltain palvelinta)

Nopeustestin tulokset:

Torguard-nopeustesti: Chicago, USA

Chicago, USA: n nopeustesti

Kuva

Rotterdam, Hollannin nopeustesti

Torguard Review: nopeustesti, Kanada

Toronto, Kanada Speed ​​Test

Torguard UK: n nopeustesti

Ison-Britannian nopeustesti

johtopäätös:

Jos syy VPN- tai välityspalvelinpalveluun on ensisijaisesti pitää Bittorrent- tai p2p-käyttösi nimettömänä, Torguard pitäisi olla VPN-valintaluettelossasi. Heillä ei ole yhteyslokeja, ne ovat p2p-ystävällisiä ja todella välittävät yksityisyydestäsi verkossa. Joitakin muita hienoja vaihtoehtoja ovat: Yksityinen Internet-yhteys ja BTGuard

Minne seuraavaksi?

 • Käy Torguardissa
 • Mene takaisin kotiin
 • Lue lisää arvosteluja

TorGuard
Arvostellut: Best Bittorrent VPN, 14. joulukuuta 2015
Arvosana: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me