Kuinka käyttää yksityistä Internet-yhteyttä torrentsille

Yksityinen Internet-yhteys on yksi (ellei eniten) suosituista VPN-palveluista maailmassa ja yksi parhaista vaihtoehdoista bittorrent-käyttäjille, jotka haluavat tehdä latauksistaan ​​nimettömiä.

PIA on yksi edullisimmista, torrent-ystävällisimmistä ja tietoturvallisimmista VPN-palveluista maailmassa. Siksi nimeimme heidät vuoden 2015 parhaaksi torrentin VPN: ksi, ja miksi he ovat myös maailman suosituimpien torrent-ystävällisten VPN-luetteloiden kärjessä (täydellisellä pistemäärällä 10).

Mikä parasta, yksityisen Internet-liittymän tilaaminen sisältää sekä VPN- että ei-kirjautuvia SOCKS-välityspalvelimia. Ne ovat vain harva yrityksiä, jotka sisältävät molemmat. Kuten näet, mahdollisuus käyttää VPN: tä ja / tai välityspalvelinta torrentiesi kanssa antaa sinulle joustavuuden torrentien lataamisessa nimettömästi.

Tämä opas näyttää sinulle askel askeleelta kuinka piilottaa torrent-IP-osoitteesi, salata torrentit ja hämärtää lataushistoriasi käyttämällä yksityistä Internet-yhteyttä. Aloitetaan…

Contents

Artikkelikohdat (ohita eteenpäin)

Tässä on aiheita, joita käsittelemme tässä oppaassa. Napsauta alla olevia linkkejä hypätäksesi eteenpäin, jos olet kiinnostunut vain parista aiheesta eikä sinun tarvitse lukea koko juttua.

Yleiset osiot:

 1. Johdanto yksityiseen Internet-yhteyteen
 2. 2 nimettömien torrentien menetelmää (välityspalvelin vs. VPN)
 3. Kuinka käyttää PIA: ta VPN-torrentina
 4. Kuinka saada käyttäjätunnuksesi / salasanasi PIA-välityspalvelimelle (tarvitaan välityspalvelimen asennukseen)

Välityspalvelimen asetukset:

 • uTorrent-asetukset PIA: lle
 • PIA: n Vuze-asetukset
 • Suuri asetukset PIA: lle
 • QBittorrent-asetukset PIA: lle
 • Kuinka käyttää VPN + välityspalvelinta samanaikaisesti

Yksityinen Internet-yhteys: Pikakatselu / Ominaisuudet / Hinnoittelu

Kuva

Ominaisuudet:
Ei toimintalokeja. Ei metatietoja. aika.
256-bittinen AES-salaus (alan standardi)
Salausvoiman / algoritmin hallinta
Torrent ystävällinen
SOCKS5-välityspalvelin mukana (bonus!)
Portin uudelleenohjaus
NAT-palomuuri
7 päivän 100%: n palautustakuu
Lue koko PIA-arvostelu

hinnoittelu
$ 6,96 / kk
Paras tarjous: 3,33 dollaria / kuukausi (1 vuosi)

Hanki yksityinen Internet-yhteys »

Yksityinen Internet-yhteys on tämän sivuston kävijöiden suosituin VPN-palvelu. Katsomme, että niiden hinta / turvallisuus / ominaisuudet -yhdistelmä on käytännössä lyömätön.

Kun ihmiset etsivät ensimmäistä VPN: tä, suosittelen yleensä kaikkia kokeilemaan ensin PIA: ta (koska se säästää dollaria vs. kilpailu) ja päivittämään tarvittaessa myöhemmin.

Tästä syystä PIA on jatkuvasti ylittänyt suositeltujen VPN-luetteloidemme:

Kirjauskäytäntö: PIA sijaitsee Yhdysvalloissa, jossa ei ole VPN-palveluiden tietojen säilyttämisvaatimuksia. PIA ei valvo tai kirjaa VPN-toimintaa, verkko- tai lataushistoriaa.

Lisäksi ne ovat yksi harvoista VPN-verkoista, jotka eivät säilytä metatietoja / yhteyslokeja. Tämä antaa käyttäjille suurimman nimettömyyden (jota rakastamme).

Torrent ystävällisyys: PIA on erittäin torrent-ystävällinen eikä rajoita torrentteja tiettyihin palvelimiin tai paikkoihin. Itse asiassa heillä on uskomattoman ainutlaatuinen ratkaisu torrent-toiminnan uudelleenreitittämiseen torrent-ystävällisempiin maihin.

Turvallisuus / Software: PIA: n ohjelmisto on helppokäyttöinen, tarjoaa 256-bittisen salauksen (saman vahvuuden kuin erittäin salainen Yhdysvaltain armeijan viestintä) ja antaa käyttäjille räätälöityn hallinnan käytettävän salauksen tyypistä ja avaimen voimakkuudesta (jos haluat nopeamman / vähemmän salausta)

Kaksi tapaa käyttää PIA-torrentteja (välityspalvelin / VPN)

Jokainen yksityisen Internet-liittymän tilaaminen sisältää sekä VPN-palvelun että nimettömän SOCKS-välityspalvelun. Tämä antaa sinulle joustavuuden, kun valitset torrent-latauksien nimettömänä.

Mikä parasta, koska PIA sallii viiden samanaikaisen yhteyden, voit käyttää sekä VPN + välityspalvelinta samanaikaisesti joillain vakavilla eduilla.

Yksityiskohtaista analyysiä varten lukekaa oppaamme, jolla valitaan torrentien VPN vs. välityspalvelin.

Tässä on kuitenkin lyhyt yhteenveto…

Vain välityspalvelimen käyttäminen
Yleensä nopeampi kuin VPN: n käyttö, mutta ainoa salausvaihtoehto on käyttää torrent-asiakkaasi sisäänrakennettua salausta. Tämä voi olla ongelma, jos Internet-palveluntarjoajasi torjuu tai estää torrentit.

Välityspalvelimella torrentisi IP-osoitteesi on erilainen kuin selaimesi IP (josta pidämme).

Vain VPN: n käyttö
VPN antaa sinulle erittäin vahvan salauksen (estää Internet-palveluntarjoajan kuristamista / valvontaa) ja antaa sinulle enemmän palvelin- / maa-paikkoja. Lataukset voivat olla hitaampia. Torrentisi IP-osoitteesi on sama kuin selaimesi IP.

VPN + välityspalvelimen käyttäminen yhdessä
Mielestäni tämä on paras molemmista maailmoista. Saat erittäin vahvan salauksen, kaksinkertaisen nimettömyyden (IP muuttuu kahdesti) ja torrent IP-osoitteesi on silti erilainen kuin selaimesi IP.

Käytät parhaiten yhtä yritystä VPN-palveluna ja erilaista nimettömänä SOCKS-välityspalveluna, mutta suurin osa käyttäjistä käyttää mielellään PIA: ta molemmille (ja säästää joukko dollaria $ prosessissa). Jos epäilet, että haluat erillisen torrent-välityspalveluntarjoajan, suosittelemme Torguardin tai BTGuardin käyttöä (ja käytä PIA: ta VPN: nä).

PRivate INternet Access VPN -sovelluksen käyttö torrentille

Tämä on helpoin vaihtoehto, koska sinun ei tarvitse muuttaa mitään asetuksia torrent-asiakasohjelman sisällä (uTorrent, Vuze jne.).

Vaaditaan vain 6 vaihetta:

 1. Tilaa yksityinen Internet-yhteys
 2. Lataa PIA: n työpöydän VPN-ohjelmisto (Windows / Mac saatavana)
 3. Kirjaudu VPN-verkkoon käyttäjätunnuksellasi / salasanallasi (sähköpostitse sinulle, kun kirjaudut sisään)
 4. Yhdistä VPN-palvelimeen (suosittelemme Alankomaita, Sveitsiä, Kanadaa)
 5. Ota käyttöön PIA: n ‘Kill-Switch’ (valinnainen, mutta suositellaan)
 6. Käynnistä suosikki torrent-asiakas

Se siitä! Torrentisi on nyt salattu, ja todellinen IP-osoitteesi piilotetaan torrent-ikäisiltäsi.

Kuinka rekisteröityä PIA: han

Rekisteröinti yksityiseen Internet-yhteyteen on nopeaa ja helppoa. Voit kirjautua kirjallisesti, maksaa, ladata ja muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon alle 5 minuutissa. Tilin luomiseen tarvitaan hyvin vähän tietoja.

Tarvitset:

 1. Sähköpostiosoite (kirjautumistietojesi saamiseksi)
 2. Maksutapa (Luottokortit, Paypal ja nimettömät Bitcoin-maksut hyväksytään)
 3. Jos maksat luottokortilla, myös laskutustiedot vaaditaan

PIA antaa sinun käyttää jopa suosittujen vähittäiskauppiaiden jäljellä olevia lahjakortteja maksaa nimettömästi, jos bitcoin on hiukan liian hämmentävä. Rehellisesti sanottuna useimpien käyttäjien on valittava hienosti paypal-maksujen mukavuus.

Kun olet rekisteröitynyt ja maksanut, PIA lähettää sinulle heti sähköpostin kirjautumistietosi ja ohjelmiston latauslinkin kanssa (varmista, että käytät kelvollista sähköpostiosoitetta).

Ohjelmiston suojausasetukset

Suositellut asetukset näyttävät tältä (napsauta Lisäasetukset-painiketta, kun avaat ohjelmiston päästäksesi tähän valikkoon).

Yksityisen Internet-yhteyden lisäasetukset

Lisäasetukset-valikko

Huomaa: Autologin / autokytkentäasetukset ovat täysin sinun tehtäväsi.

Asetukset:
Yhteystyyppi – UDP (tämän pitäisi antaa sinulle nopeimmat nopeudet)
VPN-tappokytkin – Tämä tappaa Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu (estä IP-osoitteesi vuoto)
DNS-vuodonsuojaus – Tekee vain tietokoneesi käyttäjiksi PIA: n DNS-palvelimet (piilota verkkohistoria Internet-palveluntarjoajalta)
IPv6-vuodonsuojaus – Valinnainen, mutta estää IP-vuotoja uuden IPv6-protokollan kautta

Tarkista asetukset ja vianetsintä

On tärkeää tarkistaa torrent-IP-osoitteesi varmistaaksesi, että kaikki toimii odotetusti. Kirjoitimme täydellisen oppaan torrent-IP-osoitteesi muutoksen tarkistamisesta.

Jos nopeudet ovat WAY odotettua hitaampia (kuten alle 500 kbps), sinun pitäisi ottaa automaattinen porttikartoitus käyttöön torrent-asiakkaasi yhteysasetusten / asetusten valikossa. Etsi vaihtoehto, joka sanoo ‘UPnP’ tai ‘NAT-PMPja valitse ruutu. Tämä varmistaa, että torrent-paketit toimitetaan oikein reitittimen kautta ja etteivät eksy / estä.

Täältä löydät sen uTorrent-sovelluksesta: vaihtoehdot > Asetukset > yhteys

uTorrent automaattinen porttikartoitus

uTorrent-portin kartoitusasetukset

Siinäpä, torrentisi pitäisi nyt salata ja nimetä. Voit halutessasi lisätä myös välityspalvelinyhteyden (samaan aikaan kuin VPN) parantaaksesi yksityisyyttä tai jos haluat, että torrent-IP-osoitteesi on erilainen kuin Web-selaimen IP.

Kuinka saada PIA: n välityspalvelimen kirjautuminen / salasana (älä ohita)

Jokaisella PIA-tilauksella on pääsy heidän SOCKS5-kirjautumattomaan välityspalvelimeensa Hollannissa. Se on melko nopea ja sopii täydellisesti käytettäväksi torrent-ohjelmistosi kanssa.

Huomaa: Älä ohita tätä ensimmäistä vaihetta, jonka tarkoituksena on luoda kirjautumis- / salasana-yhdistelmä välityspalvelimelle. Se on erilainen kuin VPN-kirjautumistiedot.

Hyvä on, siirrytään eteenpäin ja luodaan käyttäjänimi / salasana välityspalvelimelle

Kuinka saada välityspalvelimen kirjautuminen / salasana-yhdistelmä

Luo käyttäjänimesi / salasanasi pääsyä välityspalvelimeen sinun on kirjauduttava sisään heidän tili-paneeliin heidän verkkosivustollaan.

Vieritä sitten alaspäin, kunnes näet tämän osan:

Kuinka saada PIA-välityspalvelimen salasana

Luo välityspalvelimen kirjautuminen / salasana tili-paneeliin

Napsauta sitten ‘Regenerate kasutajatunnus ja salasana’ -painiketta. Jätä ikkuna auki, jotta voit helposti kopioida / liittää käyttäjänimesi / salasanasi, kun käytämme niitä vähän.

Tiedot, jotka tarvitset PIA: n välityspalvelimen asentamiseen

Nyt kun sinulla on käyttäjänimesi / salasanasi (yllä olevasta vaiheesta), tarvitset vain muutama lisätietoa, jotta sinun tulisi käyttää PIA: n SOCKS5-välityspalvelinta kaikkien tärkeimpien torrent-ohjelmistojen kanssa. Voit käyttää sitä jopa Fludin kanssa (jos olet Androidissa).

Käyttäjätunnus: (edellisestä vaiheesta)
Salasana: (edellisestä vaiheesta)
Palvelimen isäntänimi / osoite: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080

Joitakin tärkeitä huomautuksia:
Jos käytät vain välityspalvelinta (ilman VPN: tä), saatat haluta ottaa salauksen käyttöön torrent-asiakasohjelmassa. Tämä vähentää käytettävissä olevien vertaiskäyttäjien lukumäärää, mutta estää myös Internet-palveluntarjoajaasi kuristamasta torrenttejasi tai näkemästäsi lataamaasi.

Lisätietoja torrent-salauksen käytöstä saat torrent-salausoppaasta.

Seuraavissa osissa näytämme, kuinka asentaa nämä välityspalvelimen asetukset suosikki torrent-ohjelmistoosi. Jokaisella torrent-asiakkaalla on oma osio (yleensä lajiteltu suosiossa).

uTorrent-asetukset (PIA-välityspalvelin)

Voit käyttää välityspalvelimen asetuksia uTorrent-sovelluksessa siirtymällä kohtaan:
vaihtoehdot > Asetukset > yhteys (välilehdet vasemmalla)

Kirjoita alla olevat tiedot asianmukaisiin kenttiin kuvan osoittamalla tavalla:

Tyyppi: socks5
proxy: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080
Käyttäjätunnus: edellisessä vaiheessa luotu käyttäjänimi
Salasana: salasana luotiin edellisessä vaiheessa

ja muista tarkistaa kaikki 6 vihreällä pisteellä merkittyä ruutua estääksesi tunnistetietojen vuotamisen utorrentin kautta.

uTorrent välityspalvelimen asetukset yksityiselle Internet-yhteydelle

uTorrent-välityspalvelimen asetukset PIA: lle

Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus lisätä salaus. Jos et käytä VPN-verkkoa, tämä vaihe auttaa estämään Internet-palveluntarjoajien kuristusta / seurantaa, mutta saattaa vähentää käytettävissä olevien vertaisten lukumäärää. Lue kaikki tiedot torrentin salausoppaasta.

uTorrent-salausasetukset

Mene valikko > vaihtoehdot > Asetukset > BitTorrent, ja tee asetukset näyttämään seuraavilta:

uTorrent pakotettu salaus (PIA Proxy)

‘Pakotettu salaus’ -tila (auttaa estämään kuristusta)

uTorrentin sisäänrakennettu salaus on parempi kuin mikään ei voi auttaa, jos Internet-palveluntarjoajasi hidastaa / hidastaa torrentin lataamista. Torrentin salausoppaamme on täydellinen kuvaus siitä, kuinka salata torrentit tehokkaasti.

Vuze-välityspalvelimen asetukset (PRivate-Internet-käytölle)

Pääset Vuze-välityspalvelimen asetuksiin siirtymällä osoitteeseen…
valikko > Työkalut > vaihtoehdot > Yhteys (välilehti vasemmalla) > valtakirja
Huomaa – sinun on oltava edistyneessä käyttäjätilassa välityspalvelimen asetusten muokkaamiseksi. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätila vaihtaaksesi

Käytä alla lueteltuja asetuksia yhdessä jo luodun välityspalvelimen käyttäjänimen / salasanan kanssa, jotta asetukset vastaavat alla olevaa kuvaa. Muista valita kaikki samat ruudut.

Asetukset:
isäntä: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080
Käyttäjätunnus: (sinun käyttäjä nimesi)
Salasana: (salasanasi)
Sukat-versio: V5

Kun syötät käyttäjänimesi / salasanasi asianmukaiseen kenttään, asetusten pitäisi näyttää täsmälleen tältä. Napsauta sitten “TEST SOCKS” -painiketta varmistaaksesi, että asennus toimii.

Vuze-välityspalvelimen asetukset yksityiseen Internet-yhteyteen

Vuze-välityspalvelimen asetukset yksityiselle Internet-käytölle

Vuze-salausasetukset

Jos käytät vain välityspalvelinta eikä VPN: tä samanaikaisesti, on suositeltavaa käyttää Vuzen protokollasalausa estääksesi Internet-palveluntarjoajaasi kuristamasta tai lukemasta torrent-latauksia. Katso täydellinen selitys torrentin salauksesta ja sen eduista lukemalla Torrentin salausoppaamme.

Siirry kohtaan avataksesi Vuzen salausasetukset valikko > Työkalut > vaihtoehdot > yhteys > Kuljetussalaus

Muuta asetukset vastaamaan alla olevia pakotettua salausta (mikä tarkoittaa, että suojaamattomia yhteyksiä ei sallita) ja poista kaikkien ruutujen valinnat:

Vuze-salaus

Vuze ‘Pakko’ -salausasetukset

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tässä on muutama opas, josta löydät erittäin hyödyllisen, jos Vuze on valitsemasi torrent-asiakas:

 • Kuinka tarkistaa torrent IP – tämän oppaan avulla voit tarkistaa, että välityspalvelimen asetukset piilottavat IP-osoitteesi odotetulla tavalla
 • Kuinka käyttää Vuzea nimettömästi – Välityspalvelimen + VPN: n asennusohjeet vuze: lle.

Suuri välityspalvelimen asetukset

Jos haluat käyttää PIA-välityspalvelinta Deluge-palvelun kanssa, mene ensin Muokata > Asetukset > valtakirja (vasemmalla olevista luokista)

Deluge edellyttää välityspalvelimen asetusten määrittämistä manuaalisesti jokaiselle palvelulle erikseen. Käytämme samoja välityspalvelinasetuksia jokaisessa, mutta sinun on annettava ne yksi kerrallaan.

4 palvelua ovat: Vertaiset, Web-siemen, Seuranta, DHT.

Tässä on asetukset, jotka haluat syöttää jokaiselle:

 • Tyyppi: Sukat V5 W / Auth
 • Käyttäjätunnus: Sinun käyttäjä nimesi
 • Salasana: Salasanasi
 • isäntä: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080

kun olet valmis, sen pitäisi näyttää tältä:

Kuva

Suuri salausasetukset

Jos et käytä VPN: tä, saatat käyttää Delugen sisäänrakennettua salausta (lue koko salausoppaamme)

Voit käyttää salausasetuksia siirtymällä kohtaan verkko (luokka) Asetukset (Valikko)

Vaihda asetukset vastaamaan näitä (sallivat vain täysin salatut siirrot)

 • Saapuva: Pakko
 • Lähtevä: Pakko
 • Salausaste: Täysi stream
 • Salaa koko stream: tarkistettu

Suorita pakotetut salausasetukset

Suorita “pakko” -suora salaus

Muut hyödylliset oppaat

Muista tutustua muihin oppaihimme saadaksesi kaiken irti Delugista. Haluat ehdottomasti tarkistaa torrentin IP-osoitteesi varmistaaksesi, että välityspalvelimen asennus toimii.

 • Kuinka tarkistaa Deluggen IP-osoite – Varmista, että välityspalvelimen asennus toimii odotetulla tavalla piilottaaksesi IP-osoitteesi
 • Delug nimettömyysopas – Kuinka käyttää Delugea välityspalvelimen ja / tai VPN: n kanssa optimaalisen yksityisyyden takaamiseksi

QBittorrent-välityspalvelimen asetukset (yksityiselle Internet-yhteydelle)

Jos haluat käyttää PIA: n välityspalvelinta QBittorrent-palvelun kanssa, vastaa alla olevat asianmukaiset asetukset QBittorrentin valikkokenttien alla olevaan kenttään. Voit käyttää välityspalvelimen asetuksia siirtymällä osoitteeseen: Työkalut > vaihtoehdot > yhteys

asetukset

 • Tyyppi: socks5
 • isäntä: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080
 • Käyttäjätunnus: luotu PIA-tilin ohjauspaneelissa edellisessä vaiheessa
 • Salasana: luotu tilin ohjauspaneelissa

Kuva

Valinnainen salaus QBittorrentille

Jos et käytä VPN + välityspalvelinta yhdessä, on suositeltavaa käyttää QBittorrentin sisäänrakennettua salausta, jos nopeutesi ovat odotettua hitaampia. Tämä johtuu siitä, että hitaat nopeudet ovat usein seurausta siitä, että Internet-palveluntarjoajasi estää tai hidastaa (hidastaa) yleisiä bittorrent-portteja.

Lue Torrentin salausoppaamme, jos haluat lisätietoja siitä, kuinka / milloin / miksi salata torrentit. Tai vastaa vain QBittorrent-asetuksesi vastaamaan alla olevia:

Alla Työkalut > vaihtoehdot > bittorrent
Muuta avattava Salaustila kohtaan Vaadi salaus.

QBittorrent-salausasetukset

Kuinka ottaa salaus käyttöön QBittorrent-ohjelmassa

Muut hyödylliset oppaat

Haluat tarkistaa deluge IP-osoitteesi varmistaaksesi, että välityspalvelimen asennus toimii oikein (eikä vuota todellista IP-osoitettasi. Meillä on myös täysi deluge-nimettömyysopas.

 • Kuinka tarkistaa torrent-IP-osoitteesi
 • Kuinka käyttää Delugea nimettömästi – Suurenna VPN / välityspalvelin / salausasetukset.

Kuinka käyttää PIA VPN -sovellusta & Välityspalvelin yhdessä

PIA-tilaajat voivat halutessaan käyttää yksityisen Internet-yhteyden VPN- ja välityspalvelinta samanaikaisesti torrentien lataamiseksi nimettömästi. Tämä voi olla paras vaihtoehto monille käyttäjille ja sillä on useita etuja:

 • Torrenssisi salataan erittäin vahvalla 256-bittisellä salauksella
 • Torrentisi IP-osoitteesi on erilainen kuin Web-selaimen IP-osoite
 • Selaimesi ja torrent-IP: n tulee olla erilainen kuin oikea IP-osoitteesi (joka pysyy piilossa)
 • VPN + välityspalvelimen käyttäminen yhdessä voi olla nopeampaa kuin yksin VPN (anekdotinen näyttö)
 • SOCKS-välityspalvelin voi estää IP-vuotoja paremmin kuin pelkkä VPN-tappokytkin

Kuinka perustaa se

Vaihe 1 – Asenna oikeat välityspalvelimen asetukset suosikki torrenttiohjelmaan noudattamalla tämän artikkelin PIA-välityspalvelimen asennusopasta.
Vaihe 2 – Yksi välityspalvelimen asetukset on määritetty ja testattu, VPN: lle ei vaadita erityisiä asetuksia

Kuinka käyttää PIA VPN / Proxy -sovellusta yhdessä

Täällä on vain yksi tärkeä sääntö:
Varmista, että olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen ennen torrent-asiakasohjelman avaamista!

Jos avaat torrentiohjelmiston ensin, se voi aiheuttaa välityspalvelinvirheen, kun IP-osoitteesi vaihtuu, kun lopulta muodostat yhteyden VPN: ään. Tämä johtaa usein siihen, että välityspalvelin katkaisee yhteyden ja estää sinua tulevista yhteyksistä lyhyen ajan.

Jos teet tämän vahingossa, sulje vain torrent-ohjelmisto, odota muutama minuutti, muodosta yhteys VPN-verkkoon ja avaa torrent-ohjelmisto normaalisti.

Muut hyödylliset oppaat / artikkelit

Kiitos, että luit oppaamme PIA: n käytöstä torrentsille. Toivomme löytäneesi erittäin hyödylliseksi (jaa se ystävällesi, jos teit!)

Tässä on joitain muita hyödyllisiä oppaita, joiden avulla voit tehdä torrentistasi mahdollisimman turvallisen ja nimettömän.

Suositut oppaat

VPN-Kill Switch (miksi se on tärkeää turvallisille torrentille)
Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi
Kuinka käyttää Vuzea nimettömästi
Kuinka käyttää QBittorrentia nimettömästi
miten & miksi salata torrent-lataukset

Muut artikkelit ja arvostelut

Välityspalvelin vs. VPN (torrent-käyttäjille)
SOCKS vs. HTTP-välityspalvelimet (yksi on paljon parempi)
Ilmaiset VPN: t ja miksi ne eivät ole hyötyä torrentille
Yksityisen Internet-yhteyden arvostelu
PIA vs. Torguard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me