UK 2020: n 7 parasta VPN: ää (nopeus testattu!)

Vaikka sitä pidetään laajalti vapauden puolustajana ja siten demokraattisena maana, saattaa joillekin tulla yllätyksenä siitä, että valtio asettaa joitain laajoja rajoituksia Internetin vapaudelle ja että se on harjoittanut joukkovalvontatoimintaamme omia kansalaisia ​​vastaan.


Tutkiessani tätä artikkelia halusin rehellisesti uskoa, että Yhdistynyt kuningaskunta olisi parempi kuin muut maat, kuten Intia tai Indonesia, kun kyse on Internetin vapaudesta. Valitettavasti se näyttää samalta vanhalta, vain eri sijainnilta.

Hallituksen valvonnasta mielivaltaiseen päätöksentekoon behalvesta vaikuttaa siltä, ​​että Isossa-Britanniassa asuvat eivät ole paljon vapaampia verkossa kuin muut paikat. Annan näyttää sinulle miksi tarvitset VPN: tä täällä.

Contents

Yhdistynyt kuningaskunta säätelee pääsyä sisältöön Internetissä

Kuten niin monissa maissa ympäri maailmaa, huomasin, että Yhdistynyt kuningaskunta tekee kohtuullisen osan estääkseen maan käyttäjien sisältöä. Heillä on Internet-palveluntarjoajiensa kielletty pääsy useille verkkosivustoille.

Tämä tehdään suodatusohjelmalla, jota yleisesti käyttävät kaikki maan Internet-palveluntarjoajat. On kuitenkin olemassa vaihtoehto suodatusta kieltäytyminen, mikä tekee Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevien sivustojen estämisestä selvästi erilaisen kuin muissa maissa..

Jos haluat käyttää sisältöä, joka jostain syystä on oletuksena estetty, voit poistaa sisällön suodattamisen käytöstä! Vaikka se saattaa kuulostaa täydelliseltä sinulle, on huomattu, että suodattimen poistaminen voi lisätä tietoturvan haavoittuvuuksia.

Tällä hetkellä estetty sisältö sisältää; pornografia, huumeet, uhkapelit, verkkokiusaaminen ja paljon muuta luokkaa. Tämä on itse asiassa johtanut ilmiöksi, joka tunnetaan nimellä ”overblocking” ja joka on johtanut laillisten sivustojen estämiseen – kuten hyväntekeväisyysjärjestöt lapsille suunnatut koulutussivustot!

Tässä on joitain esimerkkejä auttaaksesi sinua ymmärtämään, mikä sisältö kuuluu overlocked-luokkaan.

 • Sukupuolivalistus & terveys
 • Raiskauksen tukipalvelut & perheväkivalta
 • Itsemurhien ehkäisy
 • Huumeneuvonta

Muutamia rajoja valvontavaltuuksille

Toinen Snowden-tiedostoissa paljastettu pitkä hallitusten rikkomusten luettelo oli, että Yhdistynyt kuningaskunta harjoittaa laitonta valvontaa. Tiedostojen julkaisemisen jälkeen vuonna 2013 on ollut tiedossa, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli useita joukkovalvontaohjelmia, jotka auttoivat keräämään, suodattamaan ja analysoimaan Internet-liikennettä.

Tähän sisältyy yritystoiminnan seuranta, tilannetta, jonka Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on äskettäin myös arvioinut laittomaksi. Suurempi kysymys päätöksessä oli se, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei asettanut suojatoimenpiteitä tällaisen tiedon keräämiseen käytettyjen menetelmien ympärille.

Euroopan ihmisoikeussopimuksen tuomiosta huolimatta Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei ole tuntenut kattuvansa ja tiedottaja sanoi, että hallitus harkitsee tuomiota huolellisesti. Lausuntoa voidaan tulkita oikeudelliseksi “ajattelemme sitä” pikemminkin kuin juridisen elimen päätöksen voimakkaaseksi vaatimukseksi toimia.

Iso veli tarkkailee edelleen.

Näiden tapahtumien jälkeen Yhdistynyt kuningaskunta antoi vuonna 2016 lainsäädännön, jonka nojalla se sai harjoittaa laillista valvontatoimintaa. Tutkimusvaltuuksista annettu laki (IP Act) tarkoittaa, että hallituksella on nyt laki puolellaan, kun se haluaa kerätä tietoja.

Telcosin on säilytettävä käyttöhistoria

IP-lain lisäksi on huomattava, että maan Internet-palveluntarjoajien on myös noudatettava tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Tämä tarkoittaa, että heidän on kerättävä ja säilytettävä tietoja käyttäjän toiminnasta, mukaan lukien selaimen historia jopa 12 kuukautta.

IPA-laki mallittiin DRIPA: lle, jota pidettiin jo laitonta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muualla EU: ssa. Nämä tapaukset osoittavat, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei halua kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä ja että kaikki yritykset estää sitä keräämästä tietoja täytetään uudella lainsäädännöllä – laillisesti tai laittomasti.

Sivuseinä voidaan ajatella, että salaus olisi hyvä tapa kiertää näitä asioita loppukäyttäjän kannalta. Valitettavasti hallitus on ajatellut myös tätä ja IP-laki kattaa tämän säännöksen. Lain mukaan hallitus voi pakottaa yritykset purkamaan sisällön salauksen!

Onneksi tämä on yksi tärkeimmistä alueista, jolla VPN: t on suunniteltu huippuosaamiseen, mutta lisää siitä myöhemmin.

Internet-palveluntarjoajat lähettävät aktiivisesti varoituksia P2P-toiminnasta

Teollisuudessa, jonka arvo on lähes 300 miljardia dollaria ja nousee, on selvää, että elokuvateollisuus suhtautuu vakavasti suojelemaan heidän tekijänoikeuksiaan ja IP-osoitteitaan. Vaikka on osoitettu, etteivät torrentit todella vaikuta lippujen myyntiin – ne vain poistavat hallinnan kirjoittajien käsistä.

Riippumatta syistä, elokuva- ja musiikkiyhtiöt ovat menneet globaaliin riehuaan ja lykänneet ihmisiä oikeusjuttuilla ympäri maailmaa. Isossa-Britanniassa heitä auttavat nyt Internet-palveluntarjoajat, jotka ovat viime vuosina käynnistäneet piratismia koskevia hälytyskampanjoita.

Ison-Britannian Internet-palveluntarjoajat lähettävät nyt sähköposti-ilmoituksia käyttäjilleen, jotka väittävät käyttävän yhteyksiään merirosvojen sisältöön. Tämä tarkoittaa tietysti, että he seuraavat kaikkia käyttäjiensä tekemiä verkossa, elleivät he voi saada kiinni näitä lataajia.

Vaikka teoriassa tämä hälytysjärjestelmä on tarkoitettu vain tietyille käyttäjille, Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei ole suppeaa kirjaa suodattimien oikein saamisesta, ja kaikki tästä aiheutuvat ongelmat asettavat todisteen siitä, että he eivät tehneet sitä käyttäjille.

Järjestelmä laajenee myös sovelluksiin, kuten Popcorn Time. Nyt tämä hälytysjärjestelmä on vain se – käyttäjien hälyttämiseksi. Ei ole olemassa nykyisiä täytäntöönpanotoimia tai muuten, mutta ei olisi vaikea siirtyä nykyisestä tilasta oikeudenkäyntiin.

VPN-verkot ovat edelleen laillisia Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Kuten monissa muissa maissa, VPN: n käyttö on laillista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Nykyisessä oikeudenkäynnissä ei nimenomaisesti todeta, että et voi käyttää VPN-maata. Kuten yleensä, tiedä jälleen, että VPN: n käyttö ja VPN: n käyttö laittomiin tarkoituksiin ovat erillisiä aiheita.

Jos käytät VPN: tä laillisiin keinoihin, kuten henkilöllisyyden peittämiseen tai tietoturvaan, tietoturvan vuoksi, se on hienoa. VPN: n käyttämisestä laittoman tai laittoman toiminnan peittämiseen rangaistaan ​​edelleen voimassa olevista laeista. Jos jää kiinni.

Mitä etsimme Ison-Britannian VPN: stä?

Alla on 5 kriteeriä, joita käytämme parhaan VPN-luokituksen luomiseen brittiläisille lukijoille;

 1. yksityisyys & nimettömyys
 2. turvallisuus
 3. Geolokation huijaus
 4. P2P-tuki
 5. Nopeus & pysyvyys

1. Yksityisyys & nimettömyys

Kuten jo tiedät jo nyt, Yhdistynyt kuningaskunta ei todellakaan ole sellainen paikka, jossa haluat surffailla verkossa ilman VPN: tä, riippumatta siitä, oletko kansalainen vai vierailija maassa. Edellä jakamieni tekijöiden ja näiden asetusten rikkomisen vakavien seurausten vuoksi on hyvä idea keskittyä yksityisyyden ja nimettömyyden näkökohtiin, joita VPN tarjoaa käyttäjille Isossa-Britanniassa.

Kun sekä hallitus että yksityinen teollisuus työskentelevät yhdessä sekä seurata ja hallita liikennettä itsenäisesti, VPN: n on pystyttävä varmistamaan, että tietosi ja toimintasi voidaan pitää täsmälleen sellaisina kuin niiden pitäisi olla – yksityisiä.

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa tämä on pitää silmällä VPN-verkot, joilla ei ole vain tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, vaan jotka sijaitsevat myös maista, joissa tietojen säilytyslaki on heikompi. Tämä sulkee ehdottomasti pois maat, joilla on viiden ja neljäntoista silmän lainkäyttöalue.

2. Turvallisuus

VPN-tietosuojalaatta on sama Isossa-Britanniassa toimiville käyttäjille kuin muuallakin. Ihanteellinen tasapaino on vain käyttäjän, käyttäjän tiedossa. Valitsetko 256-bittisen salauksen pienemmällä VPN-nopeudella tai oletko halukas laskemaan tämän palkin nopeuden lisäämiseksi?

Henkilökohtaisesti mielestäni Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoiden kannalta olisi parasta yrittää pitää salaus korkeana kahdesta pääasiallisesta syystä. Ensimmäinen on, että yksi keskusteltavana olevan tapauksen päähenkilöistä on Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, jolla on todennäköisesti enemmän resursseja omistautuneiden salausten yrittämiseen rikkoa.

Toinen on se, että koska matalampi keskimääräinen Internet-nopeus maassa, voit turvallisesti pitää salausasteet mahdollisimman korkeina vaarantamatta saavutettavissa olevia enimmäisnopeuksia..

3. Geolokation huijaus

Normaalisti, kun puhumme sijainnin väärinkäyttämisestä, tarkoituksena olisi saada vaihtoehtoista sisältöä valtavirran tarjoajilta, kuten Netflix USA. Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjillä on kuitenkin paljon enemmän odotettavissa paikkatietojen väärentämisessä, koska on kirjaimellisesti paljon sivustoja, joihin he eivät pääse.

4. P2P-tuki

Yksi luokkista sivustoja, joille pääsy estetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa, näyttää olevan torrent-sivustot. Tämä on jälleen yksi alue, josta VPN todella auttaisi. Tarkkaile VPN-verkkoja, kuten P2P-liikenteen ohjeita, jotka on selvästi määritelty palvelusehdoissaan, kuten NordVPN tai TorGuard.

5. Nopeus & pysyvyys

Kun kiinteän verkon keskimääräinen kiinteän verkon laajakaistanopeus on vain 55,88 Mbps Yhdistyneessä kuningaskunnassa, useimmilla VPN-verkoilla pitäisi olla nolla ongelmaa, jotka vastaavat siellä olevien käyttäjien tarpeita. Matkapuhelimen nopeus on vielä alhaisempi keskimäärin 29,72 Mbit / s, joten Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-verkkojen suurin huolenaihe ei varmasti ole nopeus.

Sijoitus: 7 parasta VPN: tä Iso-Britannialle

Kuten kaikissa VPN-testeissäni, ennen kuin arvioin niiden nopeutta, tuomitsen aina oman. Seuraava on todellinen laajakaistanopeuteni, joka perustuu 500 Mbit / s palvelulinjaan, ilman VPN-yhteyttä aktiivisena:

perustaso malesiassa UK-palvelimen kanssa

(Katso koko lähtötason nopeustulos täältä)

Koska asun Malesiassa, nopeuksini ovat yleensä suuret yhteydet Aasian alueen VPN-palvelimiin ja hitaammat, kun yhdistän Yhdysvaltojen tai Euroopan palvelimiin. Tätä testiä varten yhdistin Isossa-Britanniassa sijaitsevaan nopeustestauspalvelimeen saadakseni kuvan suhteellisesta nopeudesta etäisyydellä.

Kuten näette, VPN-vapaa yhteys paikallisiin palvelimiin verkkoi minulle kunnollisen nopeuden, 290 Mbit / s. Nopeudet tietysti vaihtelevat ajoittain, joten ota tämä ripaus suolaa.

Merkintä

Käytämme vaihtokurssia 1 GBP – 1,25 USD kaikille luetelluille hinnoille.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

5,60 puntaa kuukaudessa

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei kirjautumista
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta
 • 5 600+ palvelinta
 • Tupla-DNS

"Keskimääräisessä brittiläisessä kodissa on 7 aktiivisesti kytkettyä laitetta – NordVPN: n avulla voit kytkeä jopa 6 laitetta yhteen tiliin."

NordVPN on vahva ensimmäinen paikka Ison-Britannian parhaan VPN: n luettelossa monista syistä. Yksi ensimmäisistä on, että ne sijaitsevat Panamassa, joka on myös hyvä paikka olla VPN: lle. Tämän lisäksi NordVPN: llä on erinomainen maine ja se on toinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on valtava määrä palvelimia monissa maissa.

Heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntönsä yhdistyy 256-bittiseen sotilaallisen luokan salaukseen ja loistaviin hintasuunnitelmiin, jotka tarjoavat melkein kaikille kaupan, jota on vaikea vastustaa.

nordvpn nopeustestin tulos uk

NordVPN Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Nopeudella 34 Mbps alavirralla NordVPN näytti tällä testikierroksella erittäin vakaata suorituskykyään UK-palvelimillaan. Mikä tekee heistä vielä houkuttelevampia perusteellista on se, että he eivät vain salli P2P-liikennettä, mutta niillä on erityisesti optimoidut palvelimet P2P-liikenteelle!

Tutustu täydelliseen NordVPN-arvosteluomme saadaksesi selville, miksi se on # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

6,70 puntaa kuukaudessa

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yksityisyydensuoja
 • 256-bittinen salaus
 • 148 VPN-sijainnit
 • 3 000+ palvelinta
 • Useita protokollia

"ExpressVPN: ssä on intuitiivisia, natiivi-VPN-sovelluksia, jotta jokainen Yhdistyneestä kuningaskunnasta on turvassa verkossa."

Siellä olevien lukuisten rajoitusten takia ei pitäisi olla yllättävää, että ExpressVPN näyttää asettaneen Yhdistyneelle kuningaskunnalle laajoja infrastruktuurikustannuksia. Yrityksellä on avainpalvelimia muutamilla alueilla Isossa-Britanniassa Berkshirestä Lontooseen.

Tämä VPN-palvelu tarjoaa keskimäärin erinomaisen monipuolisen palvelun huippunopeuksilta aina kattaviin sovelluksiin ja protokolliin – ihanteellinen turvallisuudelle, yksityisyydelle ja nimettömyys. Sen tietoturvaprotokollat ​​ovat myös nykyään luokkansa paras kuluttajakäytössä.

Olen testannut palvelun kattavasti, enkä epäröi suositella heitä parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjille. ExpressVPN on vakaa ja sallii pääsyn myös monille muille laitteille.

expressvpn nopeustesti tulos

ExpressVPN Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Ideana siitä, kuinka hyvä se saa, vertailin oletuslinjanopeutta ilman VPN: tä ExpressVPN-katettuun testiin samaan sijaintiin. Kun ExpressVPN oli päällä ja kytketty palvelimeen Isossa-Britanniassa, onnistuin osoittamaan kunnollisen 74 Mbit / s alavirran.

Lue täydellinen ExpressVPN-arvostelu!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

1,59 £ / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • CleanWeb
 • Ilmoitus & Seuraa estoa
 • Rajoittamaton laite
 • Whitelister
 • 1040+ palvelinta

"Jos se ei olisi heidän rajoitettua kokemustaan, Surfshark olisi paljon vakavampi kilpailija sijoitusluetteloissamme."

Huolimatta Englannin punnan vaihtokursseista se on edelleen suhteellisen vahva valuutta ympäri maailmaa. Tämä on erityisen merkittävää Surfsharkin tapauksessa, koska jo jo alhainen hinta lasketaan vielä houkuttelevampaan hintaan.

Surfshark on toistaiseksi osoittanut huomiota herättäviä suorituskyvyn vertailuarvoja ja on suuri suosikkimme. Valitettavasti ne ovat edelleen suhteellisen uusia markkinoilla, mikä saa meitä epäröimään ajamaan niitä edelleen.

Tie on silti pitkä ja kilpailu kovaa. Tätä on tarkoituksellista pitää silmällä, varsinkin jos ne kasvavat edelleen nykyisellä tahdilla.

surfsharkin nopeustestin tulos uk

Surfshark Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Kotimme on melko kaukana Yhdistyneestä kuningaskunnasta, mikä johtaa suurempaan viiveeseen. Se ei kuitenkaan ole estänyt Surfsharkia huijaamasta joitain vakavia esityshahmoja. Alkupään nopeudet jättävät vähän toivomisen varaa, mutta tärkeä nopeus on mitä tulee!

Tutustu perusteelliseen Surfshark-arvosteluomme saadaksesi selville, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (GBP)

4,00 £ / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Rakennettu P2P: lle
 • Stealth Proxy
 • Tukee 5 laitetta
 • Ilmoitus & Haittaohjelmien esto
 • Rajoittamaton kaistanleveys

"TorGuardin käyttö on ihana kokemus ja antaa henkilölle vakuuden, että heidän Internet-yhteys on todella turvallinen."

TorGuard-käyttöliittymä voi tuntua hiukan vanhentuneelta, kun se ensin kohdataan, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että ympärillä on yksi turvallisimmista VPN-palveluntarjoajista. Vaikka käyttäjän näkökulmasta ei ole paljon blingiä, suorituskyky on melko merkittävä.

TorGuardin ja monien kilpailijoiden välillä on yksi tärkeä ero siinä, että sen avulla voit valita minkä tyyppisen salauksen haluat. Tämä tarkoittaa, että P2P-käyttäjät voivat sulkea salauksen loven ja nauttia nopeammista torrentinopeuksista milloin tahansa!

Sen lisäksi TorGuardilla on monia muita lunastamisominaisuuksia, kuten vakaa nopeus, monialustainen kyky ja kyky ohittaa VPN-estäjät.

torguard speed test tulos uk

TorGuard Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

TorGuard, joka on yksi kolmesta parhaasta VPN: stä Isossa-Britanniassa, täytti tietyt nopeusvaatimukset. Tämä osoitti sen testituloksessani Lontoossa sijaitsevalta VPN-palvelimelta ja jälleen kerran, maan käyttäjien tulisi yleensä saada tämä nopeus muutamilla ongelmilla.

Ainoa haittapuoli on, että nuoremmille käyttäjille, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten sovellusten tyyliin, TorGuard-käyttöliittymä näyttää jotain menneeltä.

Tutustu tarkemmin TorGuard-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Nopeus

Huono

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (GBP)

£ 2.80 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tietojen pakkaus
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost sijaitsee Romaniassa, mutta se on hoitanut Yhdistyneen kuningaskunnan tarpeita lisäämällä palvelimien määrää maassa."

CyberGhosties ovat tyytyväisiä heihin ja he ovat varmasti yrittäneet olla lantion ja toiveikas markkinoinnissaan. Tämä on toinen VPN-teollisuuden tunnetuimmista nimistä, mutta henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että ne saattavat olla hiukan ylenmääräisiä.

Erittely viisas CyberGhost puhuu hyvää puhetta, mutta käynyt läpi testin heidän kanssaan, suosittelen pientä ripausta suolaa. Muista kuitenkin, että tämä on rankinglista, joten odotukseni ovat melko korkeat.

cyberhost-nopeustestin tulos uk

CyberGhost Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Ison-Britannian käyttäjien on otettava huomioon, että suurin osa CyberGhost-palvelimista on EU-alueella, mutta onneksi heillä on joitakin myös Aasian alueella. Yhdistynyt kuningaskunta näyttää kuuluvan EU: n alueeseen odotetusti, joten näyttää siltä, ​​että Yhdistynyt kuningaskunta on mennyt ylimääräisen mailin perustaakseen sinne korkeamman palvelimien määrän.

Kaiken kaikkiaan onnistuimme saavuttamaan erittäin käyttökelpoiset 25 Mbit / s nopeudet, jotka riittävät edelleen median höyryttämiseen.

Lisätietoja perusteellisessa analyysissamme CyberGhostista!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (GBP)

5,20 puntaa kuukaudessa

Ominaisuuden kohokohdat

 • 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Suuri vainoharhaisille, mutta ei ehkä ole paras valinta brittiläisille käyttäjille. IPVanishia markkinoidaan erittäin hyvin, mutta sitä tuetaan heikosti.."

IPVanish on kärsinyt viime aikoina paljon, koska se on kiinnittynyt tiettyihin – sanotaanpa – valitettaviin tapahtumiin. Siitä huolimatta, ota huomioon, että he ovat uuden hallinnassa ja toivottavasti sellaisista asioista tulee vain nopeusakkoja heidän menneisyydessään.

Kun siirretään nämä tapaukset syrjään, ne pysyvät VPN-jättiläisenä kentällä ja ylpeilevät vaikuttavilla nopeuksilla. Onneksi sillä, että jos sinulla on valituksia niiden nopeudesta, et voi tehdä paljon, koska ne pakottavat 256-bittisen salauksen kaikille ilman poikkeusta.

ipvanish nopeuskokeen tulos uk

IPVanish Speed ​​Test UK – Lontoon palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos täältä)

Nopeasti, IPVanish onnistui pysymään tasalla jopa rajoitetumman Yhdistyneen kuningaskunnan läsnäolon kanssa. Pyysin perustamaan loppupään nopeuden noin 30Mbps, mikä on kunnollinen siellä olevalle infrastruktuurille. Kokeilijoille voit aina kokeilla alueen muita palvelimia, jotka saattavat antaa parempia tuloksia. Silti yhteys oli vakaa ja enemmän kuin tarpeeksi median suoratoistoon.

Katso täydellinen arvostelu IPVanishista saadaksesi lisätietoja!

7. NopeinVPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (GBP)

0,70 £ / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • P2P optimoitu
 • Palvelinhyppy
 • Tukee 10 laitetta

"FastestVPN ei ole nopein, mutta se tarjoaa varmasti arvoehdotuksen, jota on vaikea haastaa."

NopeinVPN ei ole nopein, mitä olen testannut, mutta se ei ole myöskään hitain. Se tarjoaa rajoitetummissa maissa, että yhteydenpito loppuu verrattuna moniin ylimmän tason VPN-verkkoihin, mutta hinta on niinkin alhainen kuin 83 senttiä kuukaudessa. Heillä on myös P2P-optimoituja palvelimia, mikä tekee niistä hyviä myös tähän.

Alhaisilla hinnoilla on yksi vakava haittapuoli, ja se on rajoitettu suorituskyky ylitettäessä maantieteellistä estämistä. Viimeinkin havaitsimme, että FastestVPN ei anna sinun käyttää Netflixin Yhdysvaltain sisältöä – bummer!

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Viimeiset ajatukset: Tarvitsenko todella VPN: tä Isossa-Britanniassa?

Yhteenvetona, tässä on Ison-Britannian 3 parasta VPN:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA (GBP / MO)

NordVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

£ 5.60

VISIT VPN

ExpressVPN

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

£ 6,70

VISIT VPN

Surfshark

Erinomainen

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

£ 1.59

VISIT VPN

Mielestäni on vain yksi pahempaa asia kuin asuminen maassa, jossa Internetin sääntely on sortavaa, ja se on asuminen maassa, joka ei vain tee niin, vaan manipuloi lakia tukeakseen toimintaansa. Yllättäen Yhdistynyt kuningaskunta kuuluu jälkimmäiseen luokkaan.

Vaikka en sanoisi, että VPN-palvelun käyttäminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa on erittäin kiireellistä tällä hetkellä, mielestäni on järkevää aloittaa joitain tutkintatoimenpiteitä. Ota aikaa valita sinulle sopiva VPN (toivon, että tämä ranking-luettelo auttaa), ennen kuin on liian myöhäistä.

Tarkoitan liian myöhään, että on selvää, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus pyrkii erittäin drakonisiin valvonta- ja valvontatoimenpiteisiin. Tällaisissa olosuhteissa eläminen voi olla stressaavaa, ja hyvä, luotettava VPN-palvelu voi tarjota mielenrauhan pitkälle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map