Ollakseni rehellinen, kun ajatukseni VPN: n käytön tarpeesta Uudessa-Seelannissa tuli työpöydälleni, olin hiukan räikeä. Loppujen lopuksi se on yksi niistä maailman maista, joissa vapaus arvostetaan erittäin hyvin, ja Freedom House -luokituksen mukaan se nostaa silmänsä 98/100 heidän vapausasteikossaan.

Kuitenkin ajatukset siitä, mikä saattaa sijaita pinnan alla, saivat tutkimuksen ja varmasti riittävästi, kun aloin kaivaa, tuli luurankoja kaapista. No, jotkut heistä muutenkin. Uusi-Seelanti on laittoman hallituksen valvonnasta Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun tarjoamiseen, sala-aluksen peittoalue – omia asukkaita vastaan.

Vaikka on totta, että siellä olevaa Internetiä ei tunneta sensuroituna, on edelleen huolestuttavaa, että Internet-seurannan lähteitä ei ole vain yksi, vaan useita. Vielä pahempaa on se, että hallitus ryhtyy toimiin, jotka osoittavat sen mielestä nämä toimet olevan välttämättömiä, ja siten laillistavat ne.

Onko Uusi-Seelannin asukkaiden aika etsiä oikeaa VPN-palvelua?

Contents

GCSB on toiminut lain ulkopuolella

Uuden-Seelannin sisäisen turvallisuuden osana kulkee hallituksen viestinnän tietoturvatoimisto (GCSB). Pelkästään tämä tosiseikka tekee siitä kuulostavan vähän synkkää ja muistuttaa kuvia Neuvostoliiton NKVD: stä tai vastaavasti pimeistä toimistoista.

Silti sen työn laajuus kuulostaa riittävän viattomalta paperilla ja se on puolustaa maan kansallista turvallisuutta tiedonkeruun ja -analyysin avulla. Valitettavasti kuten monien tiedustelupalvelujenkin, GCSB: n on tiedetty toimivan lain ulkopuolella.

Esimerkiksi tiedettiin, että se oli laittomasti vakoittanut Kim Dotcomia (Megauploadin perustaja), joka asui Uudessa-Seelannissa. Vielä pahempaa oli se, että tämän tapauksen vuoksi havaittiin, että GCSB ei ymmärtänyt omaa lakiaan ja oli seurauksena myös 88 henkilön laittomasta vakoilusta..

Lain mukaan GCSB ei saa vakoilla Uuden-Seelannin asukkaita. Kaikkien näiden asioiden yhdistämiseksi sen jälkeen kun GCSB oli väittänyt lopettaneen Kimin tarkkailutoiminnan, myöhemmin havaittiin, että heidän laitteistonsa jatkoivat toimintaansa – asiaan osallisena olevan Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston (NSA) ylläpitämänä..

Tämä skenaario herättää muutamia kysymyksiä. Ensimmäinen on, että Uuden-Seelannin hallituksen virasto joko oli tietämätön oman maansa laeista tai päätti rikkoa niitä. Toiseksi, tuntui, että maan omien asukkaiden tietojen jakamisessa ulkomaisen viraston kanssa oli vähän vaivaa.

Uusi-Seelanti voi laillisesti vakoilla asukkaita

Uusi-Seelanti voi laillisesti vakoilla asukkaita

Edellä kuvatun voidaan katsoa olevan vain seuraavan segmentin perusta, toisin sanoen toukokuussa 2013 hallitus teki muutoksia GCSB: n toimivaltaan liittyviin lakeihin, jonka avulla virasto voi laillisesti kerätä tietoja kaikista uusiseelantilaisista..

GCSB sai myös välittää kaikki tai kaikki nämä tiedot muille viranomaisille, mikä tarkoittaa, että koko hallitus voi laillisesti saada haluamansa tiedon milloin tahansa. Huolimatta monien ryhmien, mukaan lukien NZ Law Society ja Ihmisoikeustuomioistuin, mielenosoituksista, laki lopulta annettiin, muuttaen Uuden-Seelannin käytännössä potentiaaliseksi poliisivaltioksi..

Huolimatta hallituksen vakuutuksista, että asukkaiden tukkuvalvontaa ei suoritettu, tosiasia kiistettiin osana Snowdenin ilmoituksia..

Väitteet eteläisen ristin kaapeloinnista

Kaikki Internetissä oleva tieto kulkee joukon massiivisia datakaapeleita, jotka reititetään ympäri maailmaa. Uuden-Seelannin tärkein yhteyspiste on Southern Cross Cable. Vuodesta 2013 lähtien on esitetty useita epäilyjä vakoilutoimistoista, jotka ovat tarttuneet eteläisen ristin kaapeliin.

New Zealand Herald kertoi kerran, että Southern Cross Cable on aiemmin pyytänyt NSA: ta maksamaan heille Uuden-Seelannin Internet-toiminnan massaseurannasta. Vuonna 2014 väitettiin, että kaapeliin tehtiin sieppauspisteitä. Uuden-Seelannin hallitus on kiistänyt tällaisen tapahtuman.

VPN-verkot ovat edelleen laillisia Uudessa-Seelannissa

Vaikka tämä saattaa olla perusteltu huolenaihe, on vain kourallinen maita ympäri maailmaa, joka on suoraan kieltänyt VPN-verkkojen käytön. Nämä ovat yleensä maita, joissa on drakonisempia lakeja, kuten Irak ja Pohjois-Korea. Jopa Kiina ja Venäjä ovat kieltäytyneet vain osittain.

Onneksi uusiseelantilaisille tai maan vierailijoille VPN: n käyttö on edelleen täysin laillista. Huomaa kuitenkin, että vaikka palvelu itsessään voi olla laillista, sen, mitä teet sillä, on myös oltava laillista.

Jos esimerkiksi suoritat P2P-toimintoja ja lataat tekijänoikeuksin suojattuja asioita, teknisesti olet silti vastuussa siitä. Se, mitä VPN tekee, on suojata nämä toiminnot. Tämän vuoksi ydin on joko käyttää VPN: ää tiukasti laillisiin toimintoihin tai löytää sellainen, jota Uuden-Seelannin hallitus ei voi pakottaa luovuttamaan käyttäjän aktiviteettitietoja..

Mitä etsimme Uuden-Seelannin VPN: stä

1. Yksityisyys ja nimettömyys

Koska selkeämpiä kauhutarinoita olen jakanut yllä mielessäsi, mielestäni on hyvä aika ehdottaa, että on todella hyvä idea keskittyä Uuden-Seelannin käyttäjien VPN: n yksityisyys- ja nimettömyysnäkökohtiin. Kun sekä hallitus että yksityinen teollisuus seuraavat käyttäjiä, VPN: n on pystyttävä varmistamaan, että tietosi ja toimintasi voidaan pitää tarkalleen niiden pitäisi olla – yksityisiä.

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa tämä on pitää silmällä VPN-verkot, joilla ei ole vain tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, vaan jotka sijaitsevat myös maista, joissa tietojen säilytyslaki on heikompi. Tämä sulkee ehdottomasti pois maat, joilla on viiden ja neljäntoista silmän lainkäyttöalue.

2. Nopeus ja vakaus

Kiinteän kiinteän linjan keskimääräinen nopeus on 87,47 Mbit / s Uudessa-Seelannissa ei pitäisi olla suurta ongelmaa VPN: ien kanssa, koska melkein kaikkien ylimmän tason VPN-palveluntarjoajien pitäisi pystyä hallitsemaan tätä vertailuarvoa..

3. Turvallisuus

VPN-verkkojen suojapiiri on sama Uudessa-Seelannissa toimiville käyttäjille kuin muuallakin. Ihanteellinen tasapaino on vain käyttäjän, käyttäjän tiedossa. Valitsetko 256-bittisen salauksen pienemmällä VPN-nopeudella tai oletko halukas laskemaan tämän palkin nopeuden lisäämiseksi?

Kysymys tässä on – eikö X VPN -palvelun tarjoaja valita säädettävät salausnopeudet? Se on todennäköisesti mitä sinun täytyy kysyä, onko tämä asia sinulle.

4. Geolokation huijaus

Uudessa-Seelannissa olevat käyttäjät, jotka ovat toisella puolella maailmaa Yhdysvalloista, eivät pääse Yhdysvaltojen rajoittamaan Netflix-sisältöön. Tämä on yksi syy siihen, miksi käyttäjät ympäri maailmaa käyttävät VPN: ää – paikkatietojen väärentämiseen.

5. P2P-tuki

Tämä ei todellakaan ole Uuden-Seelannin VPN-käyttäjien prioriteetti, koska P2P: tä on tässä suuresti jätetty huomiotta. On kuitenkin aina hyvä saada erityisesti tietäen, että hallitus on alkamassa torjua tiettyjä asioita, kuten android-tv-laatikoita.

Tarkkaile VPN-verkkoja, joilla on P2P-liikennesäännöt palvelusehdoissaan selkeästi määriteltyjä, kuten TorGuard tai NordVPN.

Parhaat Uuden-Seelannin VPN: t

Kuten kaikissa VPN-testeissäni, ennen kuin arvioin niiden nopeutta, tuomitsen aina oman. Seuraava on todellinen laajakaistanopeuteni, joka perustuu 500 Mbit / s palvelulinjaan, ilman VPN-yhteyttä aktiivisena:

Perustaso (ei VPN) - Uusi-Seelanti

(Katso koko perustason nopeustestitulos täältä)

Huomaa, että koska asun Malesiassa, yhteyteni Uuteen-Seelantiin, jopa ilman aktiivista VPN-palvelua, on hiukan spottier kuin normaali yhteysnopeuteni, joka voi nousta noin 400 Mbit / s. Minun yhteyden Auckland-pohjaiseen nopeustestauspalvelimeen on osoittaa tämä.

Kuten näette, VPN-vapaa yhteys paikallisiin palvelimiin verkkoi minulle kohtuullisen nopeuden 126 Mbps. Epäilen, että tämä alhainen nopeus johtuu myös infrastruktuurireitistä, jota tarvitaan tietojen palauttamiseen täältä Aucklandiin. Nopeudet tietysti vaihtelevat ajoittain, joten ota tämä ripaus suolaa.

Merkintä

 1. Hinta perustuu valuuttakurssiin 1 USD = 1,51 NZD.
 2. Näytetty hinta perustuu 12 kuukauden tilauksiin. Hinta voi tulla halvemmaksi, kun tilaat pidemmän ajan.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

6,02 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Ei lokit
 • Tapa kytkin
 • Tukee 6 laitetta

"NordVPN on yhdistelmä monia hyviä asioita – vakaa suorituskyky, kohtuulliset hinnat ja pelkkä käyttäjäystävällisyys."

NordVPN on vahva ensimmäinen paikka Uuden-Seelannin parhaan VPN-luettelossamme monista syistä. Yksi ensimmäisistä on, että ne sijaitsevat Panamassa, joka on myös hyvä paikka olla VPN: lle. Tämän lisäksi NordVPN: llä on erinomainen maine ja se on toinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on valtava määrä palvelimia monissa maissa.

Heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntönsä yhdistyy 256-bittiseen sotilaallisen luokan salaukseen ja loistaviin hintasuunnitelmiin, jotka tarjoavat melkein kaikille kaupan, jota on vaikea vastustaa.

NordVPN Speed ​​Test - Uusi-Seelanti

NordVPN Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeudella 46Mbps, tällä testikierroksella NordVPN osoitti erittäin vakaata suorituskykyään Uuden-Seelannin palvelimella. Mikä tekee heistä vielä houkuttelevampia perusteellista on, että he eivät vain salli P2P-liikenne, mutta sillä on erityisesti optimoidut palvelimet P2P-liikenteelle!

Tutustu perusteelliseen arvosteluun NordVPN: stä saadaksesi selville, miksi se on Bitcatcha’s # 1 VPN!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

12,55 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Yksityisyyden suoja offshore-alueella
 • Täysi 256-bittinen salaus
 • 148 VPN-sijaintia

"ExpressVPN pettyttää meitä harvoin, ja heidän suorituksensa NZ-nopeustesteissä varmasti vahvistaa uskoamme niihin!"

Yksi parhaimmista VPN-palveluista, jonka olen koskaan testannut, ExpressVPN on toistaiseksi ollut suosituin valinta riippumatta siitä, mihin maahan sen parhaiten luokittelen. Sillä on valtavasti laaja valikoima palvelinpaikkoja ja monia palvelimia. Vielä parempi, se perustuu Ison-Britannian Neitsytsaarten alueelta, joka on tietojen säilyttämistä koskevissa laeissaan rento.

Olen testannut palvelun kattavasti, enkä epäröi suositella heitä uusien seelantilaisten parhaaksi VPN-palveluntarjoajaksi. ExpressVPN on vakaa ja sallii pääsyn myös monille muille laitteille.

ExpressVPN Speed ​​Test - Uusi-Seelanti

ExpressVPN Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Ideana siitä, kuinka hyvä se saa, vertailin oletuslinjanopeutta ilman VPN: tä ExpressVPN-katettuun testiin samaan sijaintiin. Kun ExpressVPN oli päällä ja liitettynä palvelimeen Uudessa-Seelannissa, onnistuin osoittamaan tasaista 76Mbps: n alavirran nopeutta.

Tutustu ExpressVPN: n täydelliseen arvosteluumme, miksi se on yksi suosituimmista kohteista!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Nopeus

Hyvä

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

3,00 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Multi-Hop-yhteys
 • Tukee monia alustoja
 • Ei lokit

"Surfshark on hieno ja suorituskykyinen, ja sen nimi on vahva tuleva kilpailija."

Surfshark on erinomainen valinta uusiseelantilaisille parista syystä. Toisin kuin monet VPN-palveluntarjoajat, siinä korostetaan yhtä suuresti Australasian alueen palvelimia kuin pelkkää Yhdysvaltojen ja EU: n keskittymistä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän palvelimia lähempänä kotimaatasi odottaaksesi.

Koska se on uusi, on myös toivoa, että se ei turhauta palveluaan tarjoamalla ei-toivottuja lisäominaisuuksia. Tämän vuoksi se on keskittynyt tarjoamaan erinomaista ydinpalvelua, joka perustuu johdonmukaisuuteen ja turvallisuuteen ja pyöristää sen kokonaistehokkuudessa.

Sillä hintakohdassa, johon Surfshark tulee, tämä tekee siitä helposti yhden Uuden-Seelannin kolmen parhaan joukosta. Ei todellakaan ole mitään, mikä voi kiistellä hienoista hinnoista ja erinomaisesta suorituskyvystä. Jotta nousettaisiin riveissä hieman, Surfsharkin on tehtävä vain vähän enemmän aikaa luottamuksen luomiseen käyttäjien kanssa – niin näemme, mihin tämä johtaa!

surfsharkin nopeustesti Uusi-Seelanti

Surfshark Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Surfshark, joka kuuluu Uuden-Seelannin kolmen parhaan VPN: n joukkoon, täyttää nopeusvaatimukset erittäin hyvin. Paras asia tässä VPN-palvelussa ei ole uskomattoman nopea nopeus, mutta hyvät nopeudet kautta linjan – riippumatta siitä, minkä palvelimen valitset.

Ehkä ainoa pieni haittapuoli on se, että huolimatta P2P: n tukemisesta heidän palvelimillaan, tiedostojen jakamisen suorituskyky ei todellakaan näytä kovinkaan hyvältä huolimatta hyvästä nopeudesta.

Lue lisää sen erinomaisuudesta perusteellisessa Surfsharkin arvosteluissa!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

Hinta (NZD)

7,53 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Rakennettu P2P: lle
 • TorGuard-varkauden välityspalvelin
 • Tukee 5 liitäntää

"Yksi parhaimmista VPN-tiedostoista P2P-tiedostojen jakamiseen, TorGuard on yksinkertaisesti pakollinen kaikille P2P-käyttäjille Uudessa-Seelannissa."

Yksi tärkeimmistä ratkaisevista tekijöistä TorGuardin sijoittelussa on, että se on erittäin P2P-ystävällinen VPN-palveluntarjoaja. Käyttäjäpuolelta ei ole paljon blingiä, mutta suorituskyky on huomattavaa.

TorGuardin ja monien kilpailijoiden välillä on yksi tärkeä ero siinä, että sen avulla voit valita minkä tyyppisen salauksen haluat. Tämä tarkoittaa, että P2P-käyttäjät voivat sulkea salauksen loven ja nauttia nopeammista torrentinopeuksista milloin tahansa!

Sen lisäksi TorGuardilla on monia muita lunastamisominaisuuksia, kuten vakaa nopeus, monialustainen kyky ja kyky ohittaa VPN-estäjät.

TorGuard VPN Speed ​​Test - Uusi-Seelanti

TorGuard Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Uusi Plymouth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

TorGuard, joka on yksi Uuden-Seelannin kolmesta parhaasta VPN: stä, täytti tietyt nopeusvaatimukset. Tämä osoitti testituloksessani uudelta Plymouth-pohjaiselta VPN-palvelimelta ja jälleen kerran, Uuden-Seelannin pitäisi yleensä saada tämä nopeus muutamilla ongelmilla.

Ainoa haittapuoli on, että nuoremmille käyttäjille, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten sovellusten tyyliin, TorGuard-käyttöliittymä näyttää jotain menneeltä.

Lue tarkka analyysi TorGuardista saadaksesi lisätietoja!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Nopeus

Huono

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (NZD)

5,28 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Tarjoaa tietojen pakkaamista
 • Mainosten estäminen
 • Tukee 7 laitetta

"CyberGhost tarjoaa turvallisen ja yksityisen palvelun, mutta ei ehkä ole yhtä tasaisella pohjalla ExpressVPN: n kaltaisille."

CyberGhosties ovat tyytyväisiä heihin ja he ovat varmasti yrittäneet olla lantion ja toiveikas markkinoinnissaan. Tämä on toinen VPN-teollisuuden tunnetuimmista nimistä, mutta henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että ne saattavat olla hiukan ylenmääräisiä.

Erittely viisas CyberGhost puhuu hyvää puhetta, mutta käynyt läpi testit heidän kanssaan, suosittelen pientä ripausta suolaa. Muista kuitenkin, että tämä on rankinglista, joten odotukseni ovat melko korkeat.

CyberGhost VPN Speed ​​Test - Uusi-Seelanti

CyberGhost Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Uus-seelantilaisten on otettava huomioon, että suurin osa CyberGhost-palvelimista on EU-alueella, mutta onneksi heitä on joitakin myös Australasian alueella. Valitettavasti kattavuus täällä on hiukan rajoitetumpi, eikä niiden nopeus ole paras.

Silti onnistuimme saamaan erittäin käyttökelpoisen 20Mbps nopeuden, joka on edelleen riittävä median suoratoistoon.

Katso täydellinen arvostelu CyberGhostista saadaksesi lisätietoja!

6. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Nopeus

Erinomainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (NZD)

9,79 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Pakko 256-bittinen salaus
 • Rajoittamaton P2P
 • Tukee 10 laitetta

"Suuri paranoidille, mutta ei ehkä ole uusien seelantilaisten käyttäjien luettelon kärjessä. IPVanishia markkinoidaan erittäin hyvin, mutta sitä tuetaan heikosti.."

IPVanish on kärsinyt viime aikoina paljon, koska se on kiinnittynyt tiettyihin – sanotaanpa – valitettaviin tapahtumiin. Siitä huolimatta, ota huomioon, että he ovat uuden hallinnassa ja toivottavasti sellaisista asioista tulee vain nopeusakkoja heidän menneisyydessään.

Kun siirretään nämä tapaukset syrjään, ne pysyvät VPN-jättiläisenä kentällä ja ylpeilevät vaikuttavilla nopeuksilla. Onneksi sillä, että jos sinulla on valituksia niiden nopeudesta, et voi tehdä paljon, koska ne pakottavat 256-bittisen salauksen kaikille ilman poikkeusta.

IPVanish VPN Speed ​​Test - Uusi-Seelanti

IPVanish Speed ​​Test New Zealand – Uusi Plymouth-palvelin
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Nopeasti, IPVanish ei varmasti ole suurin. Niiden Uuden-Seelannin palvelimien suorituskyky näytti tosin olevan erinomainen, ja tänne nostin jopa 63 Mbit / s nopeuden. En usko, että tämä oli kertaluonteinen tapahtuma, koska onnistuin toistamaan tulokseni useissa yrityksissä.

Tämä on hyvä uusiseelantilaisille, jotka muodostavat yhteyden palvelimiin täällä, mutta vaikka tämä ei toimi hyvin, läheisyyden sijainneille, kuten Singapore ja Australia, pitäisi tarjota vakaita vaihtoehtoja.

Lue tarkempi kuvaus IPVanishista!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (NZD)

5,11 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Helppokäyttöiset sovellukset
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Tukee jaettua tunnelointia

"PureVPN on varmasti yksi johtavista toimista täydellisessä teollisuudessa vahvan palvelinverkon ansiosta."

PureVPN: llä on yli 2000 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 140 maassa ympäri maailmaa, ja sillä on ehdottomasti tarvittava infrastruktuuri toimiakseen alan johtajana. Se täydentää tätä erinomaisilla yritysluokan suojausominaisuuksilla, jotka suojaavat käyttäjiä tunkeutumiselta tai havaitsemiselta.

PureVPN Speed ​​Test - Uusi-Seelanti

PureVPN Speed ​​Test Uusi-Seelanti – Auckland Server
(Katso täyden nopeuden testitulos)

Yksi suuri hyöty heidän kokeilustaan ​​on, että he ovat yksi harvoista markkinoilla, jotka sallivat pääsyn WireGuard-protokollaan – seuraavan sukupolven protokollaan, jonka oletetaan olevan valovuosia edellä OpenVPN: ää. Sen kattavuus on kuitenkin vähän rajoitettu, ja sitä on läsnä vain noin viidessä maassa.

Yhdistäminen Auckland-pohjaiseen PureVPN-palvelimeen pääsin lähelle yli 43 Mbit / s – erinomaisia ​​tuloksia ottaen huomioon alhaiset raa’at nopeudet, joita havaitsin yhteydestäni. Sanoisin, että näitä lukuja on vaikea lyödä, ja niitä voi näyttää vain yritys, jolla todellakin on keskittyä tähän.

8. NopeinVPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Nopeus

oikeudenmukainen

turvallisuus & yksityisyys

Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5Arvostelu 3/5

Hinta (NZD)

1,25 / kk

Ominaisuuden kohokohdat

 • Optimoidut palvelimet P2P: lle
 • Mahdollistaa palvelimen hyppäämisen
 • Tukee 10 laitetta

"FastestVPN ei ole nopein, mutta se tarjoaa varmasti arvoehdotuksen, jota on vaikea haastaa."

NopeinVPN ei ole nopein, mitä olen testannut, mutta se ei ole myöskään hitain. Se tarjoaa rajoitetummille maille yhteyden loppumisen verrattuna moniin huipputason VPN-verkkoihin, mutta hinta on niinkin alhainen kuin 83 senttiä kuukaudessa. Heillä on myös P2P-optimoituja palvelimia, mikä tekee niistä hyviä myös tähän.

Alhaisilla hinnoilla on yksi vakava haittapuoli, ja se on rajoitettu suorituskyky ylitettäessä maantieteellisiä esteitä. Viimeinkin havaitsimme, että FastestVPN ei voi antaa sinun käyttää Netflix USA: n sisältöä tai Ison-Britannian BBC iPlayer – bummer!

Siirry FastestVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja!

Tarvitsenko todella VPN: tä Uudessa-Seelannissa?

Tämä on todella hankala kysymys, johon nyt vastata. Suuri osa siitä, mitä Uuden-Seelannin Internet-vapaudesta on ollut niin kiistanalaista, on kiistanalainen. Uskon kuitenkin vakaasti sananvälityksen, että ilman savua ei ole savua.

Vielä huonompi kuin tietämättömyys on tyytyväisyys, ja ainakin on ollut joitain erittäin epäilyttäviä tapauksia. Otetaan esimerkiksi Uuden-Seelannin hallitus, joka antaa niin laajat valtuudet GCSB: lle.

Teknisesti ei ole paljon syytä siihen, että keskimääräinen Joe haluaa käyttää VPN-palvelua Uudessa-Seelannissa, mutta minusta tuntuu, että se vain hieroi minua väärin tapaan tietää, että joku saattaa lukea kaikkea mitä lähetän tietäen Jokainen napsautin Internetiä ja pahempaa. Miksi kukaan olisi ok sen kanssa, on minusta kauempana, vaikka väittäisit, että asiaa ei ole, jos ei ole mitään piilottaa.

Joten, vaikka en usko, että VPN-verkko on ehdottoman välttämätöntä Uudessa-Seelannissa, se tekisi minusta silti paremman tunteen, jos käyttäisin sitä, kun olin siellä. Sinänsä suosittelen käyttämään sitä myös, jos oleskelet siellä!

Yhteenvetona, tässä on Uuden-Seelannin 3 parasta VPN:

NOPEUS

TURVALLISUUS & YKSITYISYYS

HINTA / MO

NordVPN

Hyvä

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

NZ $ 6,02

VISIT VPN

ExpressVPN

Hyvä

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

NZ $ 12,55

VISIT VPN

Surfshark

Hyvä

Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5Arvostelu 5/5

NZ $ 3.00

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me