VyprVPN-arvostelu: 6 etuja ja 3 haitat VyprVPN: n käytöstä

VyprVPN


VyprVPN

https://www.vyprvpn.com/

TL, dr

VyprVPN omistaa kehittäjät Golden Frog, jotka ovat vahvoja yksityisyyden puolustajia & kuluttajien turvallisuus. Tämä VPN-palvelu on ollut markkinoilla jo yli kaksi vuosikymmentä ja on selvästi tunnustettu tuotemerkki. Sen suorituskyky herättää kuitenkin kysymyksiä siitä, onko se keskittynyt tarvittavaan infrastruktuuriin.

VyprVPN arvostelu: 6 plus & 3 Miinukset VyprVPN: n käytölle

VyprVPN on ollut markkinoilla huomattavasti pitkään. Se kuuluu sveitsiläiselle kehittäjälle nimeltä Golden Frog, jonka nimi näyttää keskittyvän kokonaan yksityisyyteen & turvallisuusmarkkinat – VPN mukana.

Toistaiseksi se kuulostaa normaalilta. Kultaisen sammakon taustalla on kuitenkin mielenkiintoinen käänne. Ilmeisesti sen perustajat saivat tietää, että NSA suoritti salaa tarkkailua AT: llä&T-verkot. Kun se kiinnitti tämän viranomaisten tietoisuuteen, sitä ei otettu huomioon. Tapaus oli kuitenkin mielenkiintoinen (lue lisää huoneesta 641a).

Siksi Golden Frog -yhtiön perustajat päättivät aloittaa tehtävänsä Internet-käyttäjien suojelemiseksi. Yritys perustettiin Sveitsiin vuonna 1994, ja siitä lähtien se on siirtynyt täyteen höyryyn.

VyprVPN on tällä hetkellä yksi Golden Frogin rakentamista ja ylläpitämistä ydinsovelluksista, joka on julkisesti saatavilla.

Merkintä

VyprVPN: stä on kaksi päämuotoa, ja tarkastelemme tarkemmin kuluttajaversiota (toinen on enemmän linjassa yrityskäyttäjien kanssa).

6 asiaa, joista pidämme VyprVPN: ssä

1. Vahva turvallisuus & yksityisyys!

1.1 Vakaa logiikkakäytäntö

Ei kirjautumista -käytäntö on ehkä tärkein asiakirja, jolla VPN-palveluntarjoajalla pitäisi olla varastossa. Tämä on pohjimmiltaan vakuutus, jonka VPN antaa käyttäjilleen käyttäjän tietojen ja yksityisyyden käsittelystä.

Toisin kuin eräät palveluntarjoajat, VyprVPN: n ei-kirjautumiskäytäntö on selkeästi esitetty mustalla ja valkoisella verkkosivustollaan. Se ei myöskään ole liian pitkä tekninen kuvaus, mutta jotain mitä kuka tahansa todennäköisesti lukee ja ymmärtää.

Sen ydin on; ”Emme kirjaa tietoja, joita voitaisiin käyttää tunnistamaan sinua, emmekä säilytä tietoja, jotka syntyvät yhteydestäsi kirjautumisen jälkeen”.

1.2 Ei DNS: tä & WebRTC vuodot

DNS-vuototesti on erittäin suoraviivainen ja silti välttämätön. Pohjimmiltaan se on vain varmistaa, että todellinen DNS ei vaarannu. Vierailemalla esimerkiksi DNS Leak Test -sivustolla voit suojata nämä tiedot nopeasti ja ilmaiseksi.

vyprvpn kytketty Singapore-palvelimen kautta

Yhteyden muodostaminen Singaporen VyprVPN-palvelimeen osoitti nollavuotoa.

Samoin WebRTC-testi vahvisti myös, että VyprVPN oli turvallista käyttää. WebRTC-testeissä on yleensä paljon enemmän tietoa, joten pidä vain silmällä alkuperämaasi lippujen merkkejä varmistaaksesi, etteivät ne tule näkyviin missään luettelossa.

1.3 Tarjoaa tehostettua suojausta

Kuten monet muut hyvät VPN: t, myös VyprVPN: llä on oma turvallinen DNS-järjestelmä, jota ennakoitavasti kutsutaan VyprDNS: ksi. Sitä kehitti ja perusti alusta alkaen kultainen sammakko. VyprDNS suunniteltiin ”nolla tietämys” -järjestelmäksi, mikä tarkoittaa, että se varmistaa yksityisyyden.

vyprvpn-yhteys on suojattu

VyprDNS on yksityinen, turvallinen DNS-järjestelmä VyprVPN-käyttäjille.

Käytetty DNS-järjestelmä auttaa myös kiertämään sensuuria, joka toteutetaan monissa maissa ISP-tasolla. VyprDNS on yksityinen eikä ole avoin suurelle yleisölle – sitä voivat käyttää vain VyprVPN-käyttäjät.

1.4 Itse omistama & Operaattoripalvelimet

Yksi asia, joka saa VyprVPN: n erottumaan muun muassa, on se, että se väittää ”omistaa, suunnitella ja hallita [sic] VPN-palvelimia”. Tämä tarkoittaa, että vaikka he voivat vuokrata tilaa ja kaistanleveyttä datakeskuksista ympäri maailmaa, heidän VPN-järjestelmänsä eheys on korkea.

Vaikka tämä saattaa tuntua järkevältä liikkeeltä ottaen huomioon teollisuudenala, jossa he ovat, kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät käy tällä pituudella. Itse asiassa joidenkin tiedetään työskentelevän aiemmin kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa ja yrittäneet siirtää syyllisyyttään, kun turvallisuus päätyi jotenkin vaarantumaan.

1.5 Omistettu kameleoniprotokolla

Ei ole monia VPN-palveluntarjoajia, jotka keksivät omat suojatut protokollansa hyvästä syystä. Se on uskomattoman vaikeaa, ja resurssit, jotka heidän olisi käytettävä siihen, olisivat valtavat. Se on paljon aikaa ja rahaa, ei vain R: lle&D, mutta jopa ylläpitää sitä.

vyprvpn kameleonttiprotokolla tekee VPN-yhteyden tunnistamattomaksi

Mitä VyprVPN on tehnyt heidän Chameleon-protokollaansa, on vain lisätä vähän spinä. Se perustuu OpenVPN: n 256-bittiseen salaukseen perustana, mutta sekoittaa paketit ennen lähettämistä niin, että VPN-hahmottajien on vaikeampi tunnistaa ne..

Kultaisen sammakon mukaan tämä tekee kameleontista paljon paremman käytettäväksi maissa, joiden tiedetään olevan erittäin VPN-epäystävällisiä, kuten Kiina, Venäjä tai Iran.

1.6 mukana tulee Advanced Kill Switch

Lähes ilman epäonnistumista VPN: t sisältävät tap-kytkimen sovelluksillaan. Tappokytkin voi estää datan tulon tai menemisen laitteestasi, jos VPN-tunneli on jotenkin alhaalla, kuten palvelun katkeamisen tai katkenneen yhteyden tapauksessa..

Vaikka kill-kytkimet löytyvät pääosin sovellus- ja järjestelmätasolta, VyprVPN on mennyt askeleen pidemmälle ja sisällyttänyt tappamisen myös LAN-tasolla. Tämän avulla se voi estää kaiken, mukaan lukien LAN-liikenteen, jos VPN-yhteydessä on ongelmia.

1.7 Perustuu Sveitsiin

VyprVPN on sisällytetty Sveitsiin, mikä on hieno uutinen käyttäjille kaikkialla. Sveitsin hallitus tunnetaan maailman parhaimmista tietosuojalakeista (muistatko suurenmoisen sveitsiläisen pankkijärjestelmän?).

Tämä tarkoittaa, että VyprVPN ei ole vain vapaa suojaamaan yksityisyyttäsi, vaan monissa tapauksissa sen edellytetään tosiasiassa Sveitsin lainsäädännössä! VPN-palveluntarjoajalle ei ole makeampaa ympäristöä.

2. Hyvä palveluiden estäminen & Sivustot!

2.1 Toimii tärkeimpien Netflix-alueiden kanssa

Koska olen massiivinen Netflix-tyly (sekä työhön että henkilökohtaisesti), yksi minulle tärkeimmistä VPN-asioista on heidän kykynsä kiertää Netflixin haluttomuutta VPN: iin. Kuten monet teistä ehkä tietävät, Netflix ja jotkut muut streaming-palvelut avaavat sisällön maantieteellisen sijainnin perusteella.

Se ei ole tarkoitettu massiivinen huijaus, vaan yksinkertaisesti tapa, jolla lisensointi toimii. Valitettavasti he veloittavat kaikilta saman summan (suunnilleen). Siksi minusta tuntuu, että meidän pitäisi saada yhtä suuri määrä herkkuja, joten keskityn Netflixin VPN: ään.

vyprvpn antaa sinun käyttää netflixiä alueista riippumatta

Hyvä uutinen on, että Netflix USA toimii VyprVPN: n kanssa ja voisin suoratoistaa Netflix USA: n sisältöä. Tähän on kuitenkin joitain huomautuksia – joista keskustelen myöhemmin nopeutta käsittelevässä osiossa.

Valitettavasti, vaikka Netflix USA: lla on paljon sisältöä (enemmän kuin missään muualla maailmassa), siinä ei ole KAIKKI Netflix-sisältöä. Halusin esimerkiksi katsoa “Ronny Chieng – International Student”, ja se oli saatavana vain Australiassa.

En voinut päästä Australian alueen lohkon ohi Netflixillä riippumatta siitä, mitä VyprVPN-palvelimia käytin. Se oli turhauttavaa ja ärsyttävää. Jälleen kerran, tilanne ei ole toistuva, koska suurin osa ajasta käytetään Netflixiin Yhdysvaltain sisällön tuottamiseksi.

Asiakaspalveluun puhuttaessa minulle ilmoitettiin, että VyprVPN toimii tällä hetkellä vain rajoitetun määrän Netflix-alueita, kuten Kanada, Saksa, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

2.2 BBC iPlayer toimii myös VyprVPN: n kanssa

Vaikka BBC: tä ei tunneta kovinkaan hyvin Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, se tarjoaa ilmaisen suoratoistopalvelun. Sinun on kuitenkin kirjauduttava siihen (huijata vain Yhdistyneen kuningaskunnan osoite) ja voit katsella ilmaiseksi.

suoratoista BBC iPlayer ilmaiseksi VyprVPN: n kanssa

Stream iBBC välähtää ilmaiseksi VyprVPN: n avulla.

Saalis on se, että tarvitset VPN-verkkoa, jolla todella on palvelin Isossa-Britanniassa, tai se ei toimi. VyprVPN tekee työn, ja minulla ei ole toistaiseksi ollut ongelmia iPlayerin kanssa.

3. VyprVPN-sovellusta on helppo käyttää!

VyprVPN Windows -sovellus on erittäin helppo asentaa ja helppokäyttöinen. Se toimii kuten kaikki muutkin Windows-sovellukset ja toimii saumattomasti ympäristössä.

3.1 Virtaviivainen suunnittelu

Käynnistyksen yhteydessä sovelluksen päänäyttö näyttää todellisen sijaintisi sekä yhteyden tilan palveluun. Siellä on myös palkki, joka näyttää viimeisimmän sijaintisi, johon yhdistit. Jos käynnistät sen ensimmäistä kertaa, se korvataan Nopein palvelin -painikkeella.

vyprvpn Windows-sovellus on hieno

Erilaiset VyprVPN Windows App -näytöt.

Sovellus on yhden näytön, mikä tarkoittaa sitä, että pieni ruudutila, jota se vie suurennettaessa, on kaikki mitä näet. Välilehtiä tai vaihtoehtoisia valikoita napsauttamalla siirryt vain alueille, jotka käyttävät samaa sovellusliittymää.

3.2 Saatavana monialusta

Jokaisella VyprVPN-tilauksella voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti. Niillä on myös erilaisia ​​tapoja kytkeä laitteesi käyttämästäsi riippuen. Suurimmassa osassa nykyään kotitalouksia on käytössä useita erilaisia ​​laitteita kerrallaan.

Esimerkiksi on olemassa sovelluksia yleisiin Windows- ja Linux-laitteisiin, samoin kuin mobiiliympäristöt, kuten iOS ja Android. VyprVPN on saatavana myös Android-pohjaisille televisioille ja joillekin reitittimille.

Yksi huomionarvoinen asia on kuitenkin se, että VyprVPN: llä ei näytä olevan omaa tukea erittäin erikoistuneille sovelluksille, kuten Kodi ja Roku, tai edes Firestickille. Tämä on asia, josta haluat ehkä olla tietoinen ennen kirjautumista heidän kanssaan.

4. Tarjoaa kattavan asiakastuen!

Ota yhteys VyprVPN-asiakastukeen on helppoa heidän omistamansa live-tukitiimin ansiosta. Lähetin heille kyselyn ja sain vastauksen melkein välittömästi (10 sekunnissa). Asiakastuen osalta se on huippuluokan.

vyprvpn-asiakastuki on helppoa ja nopeaa

VyprVPN-asiakaspalvelu oli nopeaa & tehokas.

Löysin heidän erittäin kohtelias asiakastukiasiamies myös tuntevan hänen käsityönsä ja tarjoavan hyödyllisiä linkkejä tarvittaessa. Hän pystyi nopeasti osoittamaan minut oikeaan suuntaan kysymyksiin, jotka vaativat kattavampia vastauksia.

Se vie minut seuraavaan kohtaan, joka on heidän tietopohjansa. VyprVPN: llä on melko kunnollinen apukirjasto niille, jotka eivät halua live-apua. Täällä olevat artikkelit ovat hyvin kuratoituja, ajankohtaisia ​​ja kattavia.

5. Torrentin käyttö on sallittua!

P2P toimii hyvin VyprVPN: n kanssa, vaikka sinun on pidettävä mielessä, että VPN-palvelin rajoittaa nopeuksia. Yleensä se on hienoa, mutta jos luet alla olevaa nopeutta koskevaa osaani, huomaat, että torrenting voi olla ongelma yleisesti, koska palveluntarjoaja ei ole nopeutunut.

P2P toimii hyvin VyprVPN: n kanssa

Virrat olivat kuitenkin johdonmukaisia ​​ja käyttäytyivät normaalisti. Itse asiassa huomasin, että yhteydet nousivat melko nopeammin kuin tavallisesti melkein kaikille torrentille. Toisin kuin jotkut palveluntarjoajat, VyprVPN ei rajoita sinua tiettyihin palvelimiin torrentia varten.

6. 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Pidän palveluista, jotka tarjoavat rahat takaisin -takuita. Se osoittaa, että he ovat riittävän varmoja palvelussaan, että myös lisäajan jälkeen ostajat jäävät. VyprVPN tarjoaa kaikille käyttäjille 30 päivän rahojen palautustakuun.

Uskokaa minua, se on enemmän kuin tarpeeksi varmistaaksemme, että käyttämäsi palvelu sopii sinulle – niin kauan kuin käytät sitä aktiivisesti. Kaikille, jotka haluavat VPN: n, suosittelen, että jätät sen ostamisen jälkeen, koska se on nopein tapa selvittää, onko se oikea sinulle.

Näin tekemällä voit kokea sen koko ajan ja pienet puutteet ilmenevät lopulta aikaisemmin kuin myöhemmin. Sitten voit päättää, pystytkö elämään näiden asioiden kanssa, sen sijaan, että kärsit siitä koko tilauksesi ajan.

Mitä emme pidä VyprVPN: stä

1. Rajoitetut palvelimet, laaja verkko

Ehkä palvelimiensa perustamisstandardiensa vuoksi VyprVPN: n verkko on vaatimattomampi kuin monilla muilla huippuluokan palveluntarjoajilla nykyään. Noin 700 palvelimella se on kaukana NordVPN: stä (5 800+) tai jopa aloittelijasta Surfsharkista (800+)..

Rajoitetun määrän palvelimia on palveltava myös suurella alueella, koska VyprVPN: llä on niitä 66 maassa ympäri maailmaa. Ei edes lasketa useita sivustoja Pohjois-Amerikassa, joissa sillä on myös palvelimia.

Kaiken kaikkiaan tämä asennus on minua huolestunut heidän palvelimiensa kyvystä kestää raskaita kuormia, mikä saattaa vaikuttaa palvelun laatuun, jota VyprVPN voi tarjota..

2. Keskinkertaiset nopeudet

Huolimatta kaikista ponnisteluistani ja asiakaspalvelun ystävällisestä avusta, olin melko pettynyt VyprVPN-nopeuksiin. Se ei tarkoita, että nopeudet olivat kauheita, mutta verrattuna moniin huipputason palveluihin, joita olen kokeillut – siitä puuttuu.

vyprvpn-perustaso ilman vpn: tä

Perustaso ilman VPN: tä.

Kaikille lähtökohtana on, että käytän Internet-palveluntarjoajalta 500Mbps riviä, jonka kautta saan normaalisti täyden nopeuden.

VyprVPN nopeustesti – Yhdysvallat

Yhdistäessään yhdysvaltalaiseen VyprVPN-palvelimeen olin aluksi hieman epävarma, koska testatut nopeudet olivat kauheita. Kun olen vaihtanut palvelimia useita kertoja, onnistuin lopulta poistamaan käyttökelpoinen nopeus 37Mbps.

vyprvpn nopeustesti Yhdysvaltain vpn pois

VyprVPN-nopeustesti US – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

vyprvpn nopeustesti Yhdysvaltain vpn päällä

VyprVPN-nopeustesti US – VPN käytössä
(Katso koko tulos)

Tämä on riittävän nopea melkein mitä tahansa varten, jopa vaatimaton lataaminen, jos sinulla on ylimääräistä aikaa. Valitettavasti tämä ei ole normi ja joudut työskentelemään vaihtamaan palvelimia työn saadaksesi kunnollisen nopeuden.

VyprVPN-nopeustesti – Eurooppa (Saksa-palvelin)

Valitsin euroalueen nopeustestiini Saksa, koska se on lähempänä fyysistä sijaintini ja sillä on hyvä infrastruktuuri.

vyprvpn nopeustesti euroopan vpn pois

VyprVPN-nopeustesti Eurooppa – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

vyprvpn nopeustesti euroopan vpn päällä

VyprVPN-nopeustesti Eurooppa – VPN päällä
(Katso koko tulos)

Tässä nopeudet olivat paljon parempia huolimatta yhteyden omituiselta lisääntyneestä viiveestä. Silti suuri osa siitä yläpuolella ei aiheutunut VyprVPN: stä.

VyprVPN-nopeustesti – Aasia (Singapore-palvelin)

Fyysinen sijaintini on Malesiassa, mutta en yleensä testi täällä, koska ilmeisesti täällä olevat VPN-palveluntarjoajat eivät jostain syystä käytä suuria palvelimia. Aasian alueen nopeuksien testaamiseksi käynti on singaporelainen VPN-palvelin, jolla on yleensä erinomaiset nopeudet.

vyprvpn nopeustesti Aasia vpn pois

VyprVPN-nopeustesti Aasia – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

vyprvpn nopeustesti Aasia vpn päällä

VyprVPN-nopeustesti Aasia – VPN päällä
(Katso koko tulos)

Tällä kertaa olin yllättynyt nähdessäni VyperVPN-kellon vain 50 pariton Mbps. Jopa aktiivisen VPN: n ollessa aktiivinen, havaitsen yleensä yli 100 Mbit / s nopeuksia Singaporessa toimivassa palvelimessa. Asiakastuki käski periaatteessa minun käynnistää modeemini ja käyttää IKEv2: tä, mikä ei oikeastaan ​​ratkaissut peruskysymystä – miksi se toimi niin heikosti (suhteellisen) täällä?

VyprVPN-nopeustesti – Lähi-itä (Saudi-Arabia-palvelin)

Koska minulla ei ollut Afrikkaan perustuvia palvelimia, päätin testata VyprVPN: n alueella Lähi-idän palvelimella Saudia Arabiassa..

vyprvpn nopeustesti Lähi-idän vpn pois

VyprVPN-nopeustesti Lähi-itä – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

vyprvpn nopeustesti Lähi-idän vpn päällä

VyprVPN-nopeustesti Lähi-itä – VPN päällä
(Katso koko tulos)

Nopeudet olivat jälleen käyttökelpoisia, mutta eivät suuria, vaikka olin yllättynyt esitetyistä hyvistä pinginopeuksista.

VyprVPN-nopeustesti – Australia

vyprvpn nopeustesti Australia vpn pois

VyprVPN-nopeustesti Australia – VPN pois päältä
(Katso koko tulos)

vyprvpn nopeustesti Australia vpn päällä

VyprVPN-nopeustesti Australia – VPN päällä
(Katso koko tulos)

Samoin kuin Singaporessa, Australialaiset VyprVPN-palvelimet osoittivat jälleen, että olen havainnut heikkoa suorituskykyä niin monista paikoista.

Nopeustesti – Ei mahtava

Tämän edessäni istuvien nopeustestijoukkojen (ja muutamien muiden) yhdistämisen kanssa keskusteluihin asiakastuen kanssa ja ainoan mahdollisen johtopäätökseni on, että nopeuden suhteen VyprVPN ei yksinkertaisesti ole kovin suuri.

Palveluntarjoajalle, joka on ollut markkinoilla niin kauan, tämä on vähän yllättävää. Voin tehdä vain kaksi päätelmää: Ensimmäinen on, että heidän VPN: nsä on kovassa kuormituksessa nykyisen maailmanlaajuisen pandemian vuoksi. Toinen on se, että he eivät ole pysyneet ajan tasalla ja päivittäneet palvelimiaan tarvittaessa.

Kaiken kaikkiaan surullinen esitys palveluntarjoajalta, jolla on pitkäaikainen huippuosaamisen maine.

3. Hidas yhteysaika

Vaikka en ollut tyytyväinen VyprVPN-nopeuksiin, tämä ei ole täsmälleen sama. Sovelluksessa ollessa yhteyden muodostaminen mihin tahansa palvelimeen vie jonkin aikaa. En sano minuutteja, vaan vain tarpeeksi kauan ärsyttäväksi.

Ajasin sen yhdistämisen muutamaan palvelimeen ja keskiarvo oli noin 3–5 sekuntia. Usko minua, vaikka se saattaa kuulostaa lyhyeltä ajalta, kun odotat yhteyttä, se tuntuu vain niin hitaalta.

Bottomline: Maksanko VyprVPN: stä?

Alkaen 2,50 dollarista kuukaudessa, jos kirjaudut kahden vuoden suunnitelmaan, VyprVPN ei ole varmasti kallein. Valitettavasti se ei myöskään tee niistä halvinta. Surullinen totuus on, että kuten kaikessa muussakin VyprVPN: ssä, tämä hinnoittelu on yksinkertaisesti keskinkertaista.

Vaikka on totta, että heidän asiakaspalvelunsa on melko vaikuttavaa, minusta kokonaisuudessaan tuntuu, että VpyrVPN on vain tuskin hyväksyttävä palvelu. Ehkä aikaisemmin he ovat nähneet parempia päiviä, mutta tänään tuntuu siltä, ​​että he vain rannikkoa pitkin.

Uusia palveluntarjoajia on tulossa esiin, ja jotkut heistä osoittavat erinomaista suorituskykyään. Vaikka onkin nähtävissä ajan mittaan, voidaanko se ylläpitää, se on silti parempi kuin katsoa kohti sellaista, joka näyttää luopuneen.

Jos minulla olisi rajoitettuja vaihtoehtoja – niin kyllä, menisin VyprVPN-palveluun. Mutta näillä hinnoilla voin tehdä tänään paremmin ja samoin. Silti se on edelleen häiriötön palvelu, joka on luotettava (ja on osoittanut olevansa niin monen vuoden palvelunsa aikana).

Tutustu parhaiden VPN-luetteloomme tutkiaksesi muita hienoja vaihtoehtoja!

Avainominaisuudet

 • ✓ Ei kirjautumista
 • ✓ VyprDNS
 • ✓ Käytä korkeintaan viittä laitetta
 • ✓ Vahva yksityisyys & turvallisuus
 • ✓ Omapalvelimet

Suositellaan

 • • Tietoturvallinen käyttäjä
 • • Yksinkertainen & Tehokas käyttöliittymä
 • • Elokuvien suoratoisto
 • • Ohita geoblokki

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map