Yksityinen Internet-yhteys vs. ExpressVPN

Yksityinen Internet-yhteys ja ExpressVPN ovat kaksi suosittua VPN-valintaa bittorrent-käyttäjien keskuudessa. Nämä molemmat tarjoajat ovat hyviä vaihtoehtoja piilottaaksesi torrent-IP-osoitteesi ja salaamaan torrent-lataukset.

Jokaisella on kuitenkin omat erilliset edut…

Tässä artikkelissa arvioidaan PIA: n ja Express VPN: n hyviä ja huonoja puolia kiinnittäen erityistä huomiota bittorrent-käyttäjien yksityisyyden tarpeisiin.

Yksityinen Internet-yhteys vs. ExpressVPN: Yhteenveto

Yksityinen Internet-yhteys

Kuva

Verkkosivusto: Privateinternetaccess.com

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Ei lokitietoja. Aikana. (opi VPN-lokit)
 • SOCKS-välityspalvelin mukana (toimii useimpien torrent-asiakkaiden kanssa)
 • 256-bittinen salaus (muokattavissa)
 • Tappokytkin mukana
 • Torrentit sallittu kaikille palvelimille
 • Kuukauden hinta: $ 6,95
 • Paras hinta: 3,33 dollaria / kuukausi (1 vuoden suunnitelma)

ExpressVPN

Kuva

Verkkosivusto:Expressvpn.com

 • Perustuu Britannian Neitsytsaaret
 • Ei toimintalokeja. Jotkut yhteyslokit (ei IP-lokit)
 • Ei välityspalvelinta mukana
 • 256-bittinen salaus
 • Tapa-kytkin mukana
 • Torrentit tietyillä palvelimilla
 • Kuukauden hinta: $ 12,95 dollaria
 • Paras hinta: 8,32 dollaria / kuukausi (1 vuoden suunnitelma)
Suosikki PIA-ominaisuuksemme:
PIA on kaikkien testaamamme VPN-palveluiden paras arvo, etenkin torrent-ystävällisten VPN-palveluiden joukossa.

Heidän tietoturvansa on erinomainen, he ovat todellinen No-Logs VPN-palveluntarjoaja ja sallivat bittorrentin kaikilla palvelimilla.

PIA sisältää myös hollantilaisen SOCKS-välityspalvelimen kaikilla VPN-tilauksilla. Voit käyttää sitä minkä tahansa suuren torrent-asiakkaan kanssa. Meillä on asennusoppaat uTorrent-, Deluge-, Flud- ja Vuze-ohjelmille.

Suosikki ExpressVPN -ominaisuuksemme:
ExpressVPN on premium-VPN-palvelu (premium-hintalappu).

Me todella pidämme heidän VPN-ohjelmistostaan, joka sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten suosikkipalvelinluettelon, jotta saat nopean / helpon pääsyn eniten käytettyihin palvelimiin. ExpressVPN: llä on palvelimia yli 70 maassa.

ExpressVPN: n mobiilisovellukset ovat alan parhaita. Heillä on sovelluksia sekä iOS: lle että Androidille, ja heillä on vähintään 4 tähteä jokaisessa.

Vertailuaiheet

Vertaamme ExpressVPN: ää ja yksityistä Internet-yhteyttä kaikista alla olevista aiheista. Napsauta linkkiä siirtyäksesi eteenpäin mihin tahansa vertailun osaan.

 1. turvallisuus
 2. Tietosuoja- / lokitiedot
 3. Ohjelmisto / Ominaisuudet
 4. Nopeus
 5. Torrent-ystävällisyys ja Torrent-ominaisuudet

turvallisuus

salaus
PIA ja ExpressVPN ottavat molemmat turvallisuuden vakavasti. Jokainen tarjoaa OpenVPN- tai L2TP / IPSEC-salauksen 256-bittisillä istuntoavaimilla. Tämä on sama salausvoima, jota Yhdysvaltain armeija ja hallitus käyttävät korkean turvallisuuden viestintään.

Yksityinen Internet-yhteys saa pienen reunan salaukseen sallimalla sinun mukauttaa salauksen voimakkuutta ja algoritmia heidän työpöydän VPN-työasemastaan.

Yksityiset Internet-salausasetukset

Mukauta tietojen salausta, todennusta ja kädenpuristusta PIA-ohjelmistolla

Muut suojausominaisuudet
PIA ja ExpressVPN sisältävät molemmat VPN kill-kytkimen. Rakastamme tätä ominaisuutta ja suosittelemme aina palveluntarjoajan valitsemista, joka rakentaa yhden heidän ohjelmistoihinsa. Kill-kytkin varmistaa, että Internet-yhteytesi ei koskaan vuota salaamattomia tietoja (tai todellista IP-osoitettasi), jos VPN katkeaa odottamatta.

Turvallisuusyhteenveto:
PIA saa ylimääräisiä pisteitä säädettävistä salausasetuksista (voit jopa poistaa salauksen kokonaan käytöstä heikosti turvattuissa VPN-käytöissä, kuten videon suoratoistopaikkojen maantieteellinen poistaminen). PIA käyttää myös 4096-bittistä kättelysalausta (paljon vahvempi kuin useimpien VPN: ien käyttämä 2048-bittinen salaus).
VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

Tietosuoja- / lokitiedot

Kirjauskäytäntö on yksi kriittisimmistä kriteereistä VPN: n valinnalle, etenkin bittorrent-käyttäjille. Valitsemalla yhden näistä tosi kirjautumattomista VPN-palveluntarjoajista varmistat, että se on lähes mahdotonta torrentitoimintaa VPN-tiliisi (tai henkilökohtaiseen IP-osoitteeseen).

Yksityinen Internet-yhteys: Yksityisyys

PIA takaa sen julkisesti he eivät pidä mitään aktiviteettien tai istuntolokien tietoja VPN-käytöstäsi. Tämä tarkoittaa, että he eivät kirjaa tai tallenna verkkohistoriaasi, latauksia tai saapuvaa / lähtevää IP-osoitetta. He pystyvät ylläpitämään “ei lokit -käytäntöä”, koska PIA sijaitsee Yhdysvalloissa (missä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei sovelleta VPN-palveluihin).

Yksityinen Internet-yhteys vaatii vähän tietoja tilin luomiseksi. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen (myös kertakäyttöiset sähköpostit toimivat) ja maksupalvelun. Anonyymit maksut hyväksytään Bitcoin- tai lahjakorttina. Mielestämme ei ole välttämätöntä maksaa nimettömästi, mutta voit tehdä sen vapaasti, jos haluat lisättyä yksityisyyttä.

ExpressVPN: Yksityisyys

ExpressVPN ei tarjoa aivan samalla tasolla yksityisyyttä kuin PIA, kun kyse on heidän kirjauskäytännöstään. He eivät kirjaa mitään VPN-toimintaa (vierailemasi verkkosivustot, ladatut tiedostot jne.), Mutta he kirjaavat istunnon metatiedot (siirretyn tiedon KB, siirretyn VPN-palvelimen käyttö, yhteyden kesto). Onneksi, ExpressVPN ei sisällä IP-osoitettasi yhteyslokeihin (1. tammikuuta 2016 alkaen).

Bitcoin-maksut hyväksytään, jos haluat maksaa nimettömästi.

Yksityisyyden suoja / lokitiedot

Vaikka ExpressVPN ei kirjaa IP-osoitteitasi, he eivät silti ole todellisia “ei lokit” VPN-palveluntarjoajia. PIA on yksi ensimmäisistä VPN-palveluista, joka ei kirjaudu sisään, ja silti yksi parhaista.
VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

Ohjelmisto / Ominaisuudet

Vaikka molemmat VPN: t ovat ominaisuuksiltaan rikkaita, tällä alueella ExpressVPN todella loistaa. Heidän ohjelmistonsa on vakaa, intuitiivinen ja tarjoaa lisäominaisuuksia, joita PIA ei tee. Lisäksi ExpressVPN: ssä on yli 3X yhtä monta palvelinpaikkaa kuin PIA: lla.

Yksityinen Internet-käyttöohjelmisto

Yksityisellä Internet Access -sovelluksella on erinomaiset suojausominaisuudet ja salausasetukset, vaikka niiden palvelinvalintatyökalu on vähän hankala nyt, kun niillä on yli 30 palvelinpaikkaa. Tässä on tärkein ohjelmistorajapinta:

Ohjelmistoasetukset-valikko

PIA: n ‘Lisäasetukset’ -välilehti (oikealla) antaa sinulle useita vaihtoehtoja: Voit valita automaattisen käynnistyksen / automaattiyhteyden, valita UDP vs. TCP-yhteyden, asettaa portin edelleenlähetyksen tai ottaa käyttöön vuodonsuojausominaisuudet..

Portin uudelleenohjaus:
Tämä on edistyksellinen ominaisuus, ja PIA on yksi harvoista VPN: istä, joka tarjoaa sitä. Sitä tulisi käyttää vain, jos et pääse palomuurin läpi millään muulla tavalla (koska se voi luoda tietoturva-aukkoja).

IP-vuodonsuojaus: Kill-Switch, DNS-vuodonsuojaus ja IPv6-vuodonsuojaus auttavat estämään 3 yleisintä VPN-identiteettivuotoa. Voit kytkeä ne pois päältä / päälle yhdellä napsautuksella.

Kuva

Yksityisen Internet-pääsyn ohjelmistoasetukset

PIA-palvelimen valintatyökalu

Sen sijaan, että valittaisiin palvelimen sijainti VPN-ohjelmiston pääikkunan sisäpuolelta, PIA käyttää erilaista lähestymistapaa.

Ainoa tapa valita uusi palvelin on napsauttaa hiiren kakkospainikkeella PIA-järjestelmän tarjotinkuvaketta. Tämä avaa palvelimen valintaikkunan. Napsauta sitten mitä tahansa sijaintia luettelossa ja VPN alkaa muodostaa yhteyden.

Tämä menetelmä tarjoaa nopean ja helpon pääsyn nopeisiin palvelinmuutoksiin, mutta on vähän hankala skannata luettelo halutulle palvelimelle. Lisäksi luettelo on näyttöä korkeampi, jos sinulla ei ole korkearesoluutioista näyttöä, pakottaen selaamaan luetteloa.

Se on pieni ärsytys, mutta sitä voidaan ehdottomasti parantaa.

Yksityinen Internet-yhteyspalvelimen näkymä

PIA-palvelimen valintanäkymä (napsauta hiiren kakkospainikkeella kuvaketta avataksesi)

ExpressVPN-ohjelmisto

ExpressVPN rakensi työpöytäohjelmistoonsa useita ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • DNS-vuodonsuojaus
 • Sijainninvalitsin / suosikkipalvelimet-näkymä
 • Protokollan valinta (valitse OpenVPN-, PPTP-, L2TP- tai SSTP-protokolla)
 • Nopeustesteri

DNS-vuodonsuojaus

Tämä ominaisuus (kun se on käytössä asetusvalikossa) varmistaa, että kaikki DNS-haut (kun kirjoitat selaimeen www.websitename.com) reititetään ExpressVPN: n omien suojattujen DNS-palvelimien kautta. Tämä estää Internet-palveluntarjoajaasi snoogaamasta Web-selaushistoriaasi.

Sijainnin valitsija / suosikkipalvelimet

Halutun palvelimen sijainnin valitseminen on nopeaa ja helppoa. Ohjelmistossa on useita lajiteltavia palvelinluetteloita.

Voit lajitella palvelimia nimen, sijainnin perusteella tai valita tietyt palvelimet, jotka lisätään Suosikkipalvelimet-luetteloon.

ExpressVPN näyttää myös viimeksi käytetyt palvelimet, jos haluat muodostaa yhteyden uudelleen nopeasti.

Suosikki palvelimet
Jos haluat lisätä minkä tahansa palvelimen Suosikit-luetteloon, napsauta vain palvelimen sijainnin vieressä olevaa tähteä.

Kun tähti on keltainen, palvelin näkyy suosikkipalvelinluettelossasi, johon pääsee napsauttamalla punaisella merkittyä Tähti-välilehteä vasemmassa yläkulmassa..

ExpressVPN-ohjelmistopalvelinten näkymä

ExpressVPN-palvelimet

VPN-protokollan asetukset

Toisin kuin PIA, ExpressVPN antaa sinun valita minkä tahansa viidestä saatavilla olevasta VPN-protokollasta ohjelmistovaihtoehtojen sisällä.

Tämä auttaa sinua vaihtamaan helposti protokollien välillä, ja sitä voidaan käyttää turvatarpeiden (tai nopeuden) hienosäätöön.

Saatavilla olevat ExpressVPN-protokollat ​​ovat:

 • OpenVPN UDP (Suojattu + nopea)
 • OpenVPN TCP (Turvallinen + luotettava)
 • L2TP (Suojattu + nopea)
 • PPTP (Nopea, mutta ei kovin turvallinen)
 • SSTP (Luotettava + varkain)

Jos et ole varma, mitä protokollaa käytetään, suosittelemme pitäytymistä OpenVPN: n kanssa. Se on turvallisin VPN-protokolla ja on edelleen melko nopea.

Käytä UDP: tä suuren kaistanleveyden toimintoihin, kuten torrenttiin ja HD-videoiden suoratoistoon. Käytä TCP: tä, jos datan luotettavuus on tärkeämpää kuin nopeus (sähköposti, selaaminen, http-tiedostojen siirrot).

ExpressVPN-protokollat

Valitse OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP tai ‘Auto’

Ohjelmiston päätelmät ja tuomio

Pidämme ehdottomasti PIA: n ohjelmistoon sisäänrakennettavia säädettäviä salausvaihtoehtoja (käsitelty turvallisuusosassa). Pidämme myös kolminkertaisesta IP-suojauksesta.

ExpressVPN: llä on niin paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelmistostaan ​​nautinnon käyttää. Lisäksi saat pääsyn kaikkiin viiteen heidän VPN-protokollaan (PIA: n ohjelmistot sallivat vain OpenVPN TCP: n tai UDP: n). Myös PIA: n palvelinvalinta on vähän hankala. Jos he lisäävät palvelinpaikkoja, he tarvitsevat pian uuden palvelinvalintarajapinnan.
VOITTAJA: ExpressVPN

PIA vs. ExpressVPN: Speedtest

Nopeus on ehdottomasti yksi kolmesta tärkeimmästä tekijästä, jonka ihmiset ottavat huomioon valitessaan VPN: ää. Et halua, että yhteytesi nopeus laskee dramaattisesti vain siksi, että otat turvallisuutesi vakavasti.

Onneksi PIA ja ExpressVPN esiintyivät melko hyvin nopeimmissa nopeuksissa. Molemmat ovat selvästi keskimääräistä suuremmat verrattuna muuhun VPN-teollisuuteen. Molemmat pystyvät käsittelemään yli 50 Mbit / s nopeuksia (olettaen, että Internet-palveluntarjoajasi on ainakin niin nopea).

Tässä ovat nopeimmat tulokset…

Yksityisen Internet-yhteyden nopeus

Kanadan nopeustesti PIA

PIA Speedtest (Toronto, Kanada)

Hollannin nopeustesti

PIA Speedtest (Alankomaat)

ExpressVPN-nopeus

ExpressVPN Speed ​​Test (Lontoo, UK)

ExpressVPN Speed ​​Test (Lontoo, UK)

ExpressVPN nopeustesti (Alankomaat)

ExpressVPN nopeustesti (Alankomaat)

Nopeustestauksen analyysi / tuomio:
Kuten voitte nähdä, molemmat VPN: t asettavat nopeuden kansainvälisille palvelinpaikoille (kaikki nopeustestit suoritettiin Yhdysvalloista).

On kuitenkin selvää, että ExpressVPN on hiukan yhdenmukaisempi nopeuden kanssa. Lisäksi ExpressVPN murskasi PIA: n ylävirran nopeuksilla. Jos lähetysnopeus on tärkeä sinulle, ExpressVPN: n pitäisi palvella sinua hyvin.

VOITTAJA: ExpressVPN (pienellä marginaalilla)

Torrent ystävällisyys / Torrent ominaisuudet

Jos olet ensisijainen syy VPN: n ostamiseen on torrentien lataaminen nimettömästi, tämä kohta on erittäin tärkeä. Jos ei, ohita se.

Tässä osiossa tarkastellaan kunkin palveluntarjoajan asennetta bittorrent-käyttäjiin. Tutkimme myös mitä (jos sellaisia ​​on) hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin kukin palvelu sisältää, jotka tarjoavat lisäarvoa torrent / p2p-lataajille.

Yksityinen Internet-yhteys Torrent-ystävällisyys: 10/10

Yksityinen Internet-yhteys sai täydellisen 10/10 torrent-ystävällisyyskaavioon, joka sijoitti 21 VPN-palveluntarjoajaa. Tässä ovat syyt, miksi PIA kärjistyi listallamme parhaana torrent-VPN: nä vuonna 2015…

Kirjauskäytäntö
PIA suhtautuu ‘Zero-Logs’ -politiikkaansa erittäin vakavasti. He ovat jopa puolustaneet sitä oikeudessa FBI: tä vastaan. Se ei ole temppu tai markkinointi temppu, se on PIA: n identiteetin ydin. Yksityisyys on ensisijainen tavoite.

SOCKS Proxy
Kaikki PIA-tilaajat saavat ilmaisen pääsyn hollantilaiseen SOCKS5-välityspalvelimeen. Jos et tunne SOCKS-välityspalvelimia, ne ovat ihanteellinen valinta välityspalvelimeesi torrent-yhteyksille suosikki torrent-ohjelmistosi sisällä. Välityspalvelin on erittäin nopea (se on itse asiassa palvelinklusteri) ja sitä voidaan käyttää aktiivisen VPN: n kanssa tai ilman.

Meillä on asennusoppaat, jotka osoittavat kuinka konfiguroida useita erilaisia ​​torrent-asiakkaita, kuten uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent ja Flud (Android).

Kun otat huomioon, että muut yritykset (kuten Torguard ja BTGuard) veloittavat noin 5 dollaria / kk SOCKS-välityspalvelun lisäämiseksi, käy selväksi, kuinka suuri bonusominaisuus tämä on.

Torrentit sallittu kaikille palvelimille
Useimmat VPN: t sallivat vain p2p / torrentit tietyissä palvelimissa / maissa, pitäen joitain paikkoja liian vaarallisina. PIA: lla on erilainen lähestymistapa – Ne sallivat p2p-liikenteen millä tahansa palvelimella, mutta käyttävät patentoitua tekniikkaa P2P-liikenteen reitittämiseen toisen VPN-tunnelin läpi, jos olet ”korkean riskin” palvelimella..

Tämä prosessi suoritetaan saumattomasti kulissien takana, ja useimmilla käyttäjillä ei ole aavistustakaan, että se tapahtuu. Tämä tekniikka voi hidastaa torrentinopeuksia hiukan, mutta voit välttää nopeuden, joka tuntuu kiinnittymällä p2p-ystävällisiin paikkoihin. Vihje: Vältä Yhdysvaltain, Ison-Britannian ja Australian palvelimia.

ExpressVPN Torrent-ystävällisyys: 7/10

Pistemäärä 7 on edelleen kunnollinen, ja tekee ExpressVPN: stä sopivan ehdokkaan nimettömiin torrenteihin (koska ne eivät sisällä IP-osoitettasi palvelinlokeihin). Tärkeintä on kuitenkin ExpressVPN, joka ei pysty tarjoamaan yhtä suurta yksityisyyden suojaa kuin PIA.

ExpressVPN ei sisällä SOCKS-välityspalvelinta (kuten PIA), mutta heidän ohjelmistossaan on kill-switch (mukava p2p-ominaisuus) ja niiden nopeudet ovat paljon nopeita. Kaikki asiat ovat kuitenkin tasa-arvoisia, mutta PIA on yleensä parempi vaihtoehto, jos # 1 VPN-käyttösi on torrentteja.

VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

hinnoittelu & Palautusoikeus

PIA ja ExpressVPN hinnoitellaan VPN-spektrin vastakkaisissa päissä. ExpressVPN on kohdistettu premium-VPN-markkinoille, vuoden tilaus maksaa 100 dollaria. Se on 2,5 kertaa yhden vuoden PIA-tilauksen hinta. Yksityinen Internet-yhteys veloittaa 39,95 dollaria yhden vuoden suunnitelmilta (mikä osoittautuu likaiseen hintaan 3,33 dollaria / kuukausi).

Kalliimpi ei aina tarkoita VPN: ien parempaa. Hintaisemmat VPN-palvelut ovat kuitenkin yleensä parempia kahdella alueella:

 1. Nopeus (Heillä on varaa enemmän kaistanleveyttä / käyttäjä)
 2. Asiakaspalvelu (Jatka lisää tuki- / teknisen henkilöstön mahdollisuuksia)
 3. Ohjelmisto (Suurempi budjetti ohjelmistojen ja mobiilisovellusten kehittämiselle).

Tämä pätee selvästi myös ExpressVPN: ään, ja ne erottuivat eniten VPN-vertailumme Speedtests- ja Software-osioista.

Onko henkilökohtainen valinta, onko kohtuullinen nopeus ja ohjelmistopäivitys enemmän kuin kaksinkertainen hinta sinulle? Ei ole oikeaa tai väärää vastausta, mutta kokemukseni mukaan suurin osa ihmisistä on täysin tyytyväisiä PIA: han, jonka toimittajamme myönsi parhaimmaksi halpaksi VPN: ksi..

Palautusoikeus

Molemmat tarjoajat tarjoavat 100-prosenttisen palautustakuun ilman ehtoja tai rajoituksia (kunhan pyydät palautusta sallitussa ajassa).

Suosittelemme hyödyntämään näitä hyvityskäytäntöjä, koska niiden avulla voit kokeilla useita VPN-palveluja käytännössä riskittömästi, kunnes löydät täydellisen..

Express VPN -hyvityskäytäntö – 30 päivää

ExpressVPN: n avulla käyttäjät voivat pyytää ja saada 100% hyvityksen tilauksen hinnasta 30 ensimmäisen palvelupäivän aikana. He harkitsevat jopa hyvityksiä 30 päivän ikkunan jälkeen, jos pystyt osoittamaan, että heidän palveluunsa ei ollut pääsyä tai että se ei toiminut kunnolla.
Voit peruuttaa tilisi täydellä hyvityksellä 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostoksesta. 30 päivän ostoikkunan ulkopuolella olevat hyvitykset otetaan huomioon ExpressVPN: n harkinnan mukaan vain, jos tilaaja voi osoittaa, että Palvelu ei ollut saatavilla tai käyttökelpoinen tilausjakson aikana ja että kohtuullisia yrityksiä yritettiin ottaa yhteyttä ExpressVPN: ään ongelman ratkaisemiseksi – ExpressVPN TOS

Yksityisen Internet-yhteyden palautuskäytäntö – 7 päivää

PIA: lla on 100%: n palautustakuu ensimmäisten 7 päivän ajan ilmoittautumisen jälkeen. Seitsemän päivän hyvityskäytäntö näyttää olevan alan standardi (tosin muutamat yritykset valitsevat 15 tai 30 päivän takuut).
Jos olet alle 100% tyytyväinen PrivateInternetAccess.com VPN -palveluun, hyvitämme maksun mielellämme, jos hyvitystä pyydetään seitsemän (7) päivän kuluessa ostopäivästä. Pyynnöt, jotka on tehty myöhemmin kuin 7 päivän ostopäivämääräikkuna, hylätään – PIA: n käyttöehdot

Päätelmät ja suositukset

Valitsetko ExpressVPN vs. Yksityinen Internet-yhteys todellakin muutaman tekijän:

 1. Onko torrenting ensisijainen VPN-käyttö?
 2. Kuinka paljon olet valmis käyttämään?

Yksityinen Internet-yhteys

Älä anna halvan hinnan huijata sinua, PIA on erinomainen monipuolinen VPN-palvelu ja suositellun VPN: n suositus bittorrent-käyttäjille.

Plussat:

 • Todellinen ‘Ei kirjautumista’ -käytäntö
 • SOCKS Proxy mukana
 • Kolminkertainen IP-vuodonsuojaus
 • nopea

Haittoja:

 • Vähemmän palvelinpaikkoja kuin ExpressVPN
 • Ohjelmisto sallii vain OpenVPN-protokollan

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on erinomainen ohjelmisto, ja heidän mobiili-VPN-sovelluksensa (iOS, Android) ovat eräitä parhaimmista, joten jos mobiiliturvallisuus on etusijalla, ne ovat pitkän tarkastelun arvoisia. ExpressVPN on melko kallis. IPVanish on toinen VPN, jota kannattaa harkita, koska niillä on erittäin nopea nopeus ja hyvä ohjelmisto, mutta silti halvempaa kuin ExpressVPN.

Plussat:

 • Upeita työpöytä- ja mobiili VPN-sovelluksia
 • Hieman nopeammin kuin PIA

Haittoja:

 • He pitävät yhteyslokeja (mutta eivät IP-osoitetta)
 • Kallis.

Pohjaviiva

_P $ 3,33 / kuukausi, PIA on todennäköisesti liian hyvä kauppa ylittääksesi. Minulla on yli 10 aktiivista VPN-tilausta, mutta käytän silti PIA: ta päivittäin. Se on nopea, luotettava ja rakastan heidän omistautumistaan ​​yksityisyydelle. Oletko vakuuttunut vielä? Tilaa PIA!

Lisää hyödyllisiä artikkeleita & oppaat

oppaat
Käytä uTorrentia nimettömästi
Käytä QBittorrentia nimettömästi
Anonyymi torrenting 3 vaiheessa
Välityspalvelin vs. VPN turvallisia torrenteja
Torrentin salausopas
Arvostelut
Yksityinen Internet-yhteys
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN-vertailut
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Kiitos, että luit tämän VPN-vertailun 🙂

Yksityinen Internet-yhteys

Käy sivustolla

7 päivän 100%: n hyvityskäytäntö

ExpressVPN

Käy sivustolla

30 päivän 100-prosenttinen hyvityskäytäntö
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me