Yksityinen Internet-yhteys vs. HideMyAss (Lokit / Nopeus / Suojaus)

Yksityinen Internet-yhteys vs. Hidemyass

Yksityinen Internet-yhteys ja HideMyAss Pro VPN ovat kaksi suosituinta VPN-palvelua maailmassa, mutta hyvin erilaisista syistä. Vaikka molemmat ovat erinomaisia ​​palveluja, toinen niistä todella erottuu Bittorrent-käyttäjien tarpeista.


Lue koko VPN-vertailu alla, jotta näet, mikä näistä raskaista painoista tulee ylhäältä (vihje: Se ei ole edes niin lähellä).

Yritysprofiilit & Ominaisuuksien yhteenveto

Katsotaanpa ensin nopeasti kunkin VPN: n tekniset tiedot ja ominaisuudet, jotta saamme paremman kuvan siitä, mitä työskentelemme.

Yksityinen Internet-yhteys

Kuva

ominaisuudet
Perustuu Yhdysvaltoihin
Ei toimintalokeja
Ei metatietoja (yhteyslokit)
Palvelimet 24 maassa

hinnoittelu
1 kuukausi – 6,95 dollaria
Paras tarjous: 1 vuosi hintaan 3,33 dollaria / m

Kaikki ominaisuudet & hinnoittelu

HideMyAss

Kuva

ominaisuudet
Perustuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan
Ei toimintalokeja
Lokit metatiedot (yhteyslokit) 6 kuukauden ajan
Palvelimet 221 maassa (suurin osa VPN: stä)

hinnoittelu
1 kuukausi – 11,52 dollaria
Paras tarjous: Yksi vuosi 6,55 dollaria / m

Kaikki ominaisuudet & hinnoittelu

VPN: n valitseminen (tärkeimmät tekijät)

Kaikki VPN-palvelut tarjoavat salauksen ja voivat piilottaa IP-osoitteesi. Siellä yhtäläisyydet loppuu. On olemassa useita tekijöitä, jotka määrittävät, kuinka hyvin VPN toimii anonyymeihin torrentteihin. Tässä on luettelo tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon valittaessa VPN:

Tärkeimmät VPN-ominaisuudet (torrentia varten)

 1. Kirjauskäytäntö – Pitääkö VPN lokit? Kuinka kauan? Mitä tietoja he seuraavat?
 2. Nopeus – enemmän nopeutta on tietenkin parempi
 3. Torrent ystävällisyys – Tervetuloa VPN todella bittorrent-käyttäjille vai peruuttaako tilit torrent-toiminnasta?
 4. turvallisuus – Salauksen vahvuus on tärkeä. Sisältääkö VPN myös tappauskytkimen & yksityiset DNS-palvelimet
 5. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia – SOCKS5 – välityspalvelimet, mukautetut torrent – asiakkaat, P2P – optimoidut palvelimet jne…

Vertaamme Hidemyassia ja yksityistä Internet-yhteyttä kaikkiin näihin kriteereihin kerrallaan. Tehdään se.

Tietosuoja- / lokitiedot

Täällä tarkastellaan mitä tietoja (jos sellaisia ​​on) kukin VPN-loki kirjaa aktiivisuudestasi, yhteyshistoriasta ja latauksista.

Yksityinen Internet-yhteys

PIA sijaitsee Yhdysvalloissa, missä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei sovelleta VPN-palveluntarjoajiin.

Kirjauskäytäntö: Yksityinen Internet-yhteys ilmoittaa, että he eivät säilytä mitään aktiviteettilokkeja eivätkä valvo tai tallenna istuntohistoriaa tai metatietoja. Tämä tarkoittaa, että he eivät tallenna IP-osoitteesi historiaa, yhteyshistoriaa tai siirretyn tiedon määrää. Ne ovat todellinen kirjautumaton VPN.

Hidemyass

Hidemyass sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja siihen sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan tietojen säilyttämistä koskevia lakeja (joita sovelletaan VPN-verkkoihin).

Kirjauskäytäntö: Hidemyass on vahvistanut, että vaikka he eivät tarkkaile suoraan VPN-toimintaa, he pitävät yhteyslokeja 2–3 kuukautta. Nämä lokit sisältävät IP-osoitteesi historian ja siirretyn tiedon määrän. Seurauksena on, että he pystyvät lähettämään DMCA-ilmoituksia, ja heidän on tiedetty niin tekevän.

analyysi:
PIA on todellinen kirjautumaton VPN-palveluntarjoaja. Tämä on optimaalinen tietosuojataso bittorrent-käyttäjille, ja sitä Hidemyass ei yksinkertaisesti voi sovittaa, koska Yhdistyneen kuningaskunnan tietojen säilyttämislakit edellyttävät heidän tallentavan metatiedot asiakkaidensa istuntohistoriasta. PIA voittaa täällä iso.

VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

Käy sivustolla

turvallisuus

Tarkastellaan salauksen vahvuutta, IP-vuotoja ja ylimääräisiä suojausominaisuuksia…

Yksityinen Internet-yhteys

Tunnelin salaus: jopa 256-bittinen AES (alan standardi)
Kädenpuristussalaus: 4096-bittiset näppäimet (erinomainen)
Muokatut salausasetukset: Joo

Lisäsuojausominaisuudet:

 • IPv6-vuodonsuojaus
 • DNS-vuodonsuojaus
 • VPN Kill-Switch (estää IP-vuodot, jos VPN epäonnistuu)

Hidemyass

Tunnelin salaus: jopa 256-bittinen AES (alan standardi)
Kädenpuristussalaus: 2048-bittiset näppäimet (hyvä)
Muokatut salausasetukset: Ei

Lisäsuojausominaisuudet:

 • Suojattu IP-sidonta (tappa-kytkin)

analyysi:
Myös yksityinen Internet-yhteys voittaa tämän kierroksen. He ovat ohjelmistoja, jotka on rakennettu suojaamaan kolmea yleisintä IP-vuotoa. Voit valita, mitkä otetaan käyttöön ohjelmiston lisäasetukset-valikossa. DNS-vuodonsuojaus on erityisen hyödyllinen, koska se varmistaa, että Internet-palveluntarjoajan DNS-palvelimia ei koskaan käytetä (jos et estä DNS-vuotoja, palveluntarjoajasi voi silti seurata verkkohistoriaasi).

Lisäksi PIA: lla on joitain alan parhaista salauksista (ja se on täysin muokattavissa PIA: n työpöytäohjelmiston edistyneissä salausasetuksissa). Tämän avulla voit hienosäätää täydellisen sekoituksen tietoturvaa vs. nopeutta (tarpeistasi riippuen) tai jatkaa vain suositeltujen asetusten kanssa.
Yksityinen Internet-yhteys reunustaa HMA: n melkein jokaisessa suojausominaisuudessa.

VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

Käy sivustolla

Torrent / p2p Ystävällisyys

Monet VPN: t sanovat sallivansa torrentit, vain myöhemmin peruuttaaksesi tai jäädyttääksesi torrentitoiminnan tilit. Jotkut VPN-verkot on rakennettu alusta asti enemmän torrent-ystävällisiä kuin toiset.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on yksi torrent-ystävällisimmistä VPN-palveluntarjoajista, joita olemme testanneet. Ne eivät rajoita torrentitoimintaa tietyille palvelimille (vaikka todennäköisesti suosittelisitkin pitämään kiinni muista kuin Yhdysvaltain / Ison-Britannian palvelimista).

Kuten kaikki hyvämaineiset VPN: t, PIA ei tue tai rohkaise laittomia latauksia (emmekä me). Lapsista riippumatta he eivät kuitenkaan pysty yhdistämään mitään online-toimintaa tiettyihin tileihin tai käyttäjiin.

Koska he eivät tarkkaile tai kirjaa yhteyshistoriaasi tai VPN-toimintaa, torrent-latauksia on mahdotonta jäljittää tiettyyn vpn-tiliin. (ja samaa VPN-palvelinta voi olla kymmeniä tai satoja käyttäjiä).

Hidemyass

Hidemyass ei erityisesti estä torrenttien / p2p-pääsyä heidän verkossaan. Heidän palvelunsa ehtojen mukaan peruutetaan tilit laitonta toimintaa varten.

Tämä säie antaa sinulle paremman kuvan heidän torrent-politiikastaan ​​käytännössä.

Tärkeä muistiinpano: HMA: lla on kyky jäljittää torrent-latauksia tietyille tileille, koska ne pitävät yhteyslokeja jokaiselle tilille. Tämä tarkoittaa, että he voivat (ja tekevät) keskeyttää / peruuttaa tilit, jos valitset ladata vähemmän laillisia tiedostoja.

Nopeus (PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting on suuri kaistanleveystoiminta, ja enemmän nopeutta on aina parempi, eikö niin? Katsotaanpa mikä VPN antaa sinun käyttää korkeinta nopeaa yhteysasi.

Yksityinen Internet-yhteys

PIA USA: n nopeustesti

Kalifornia, Yhdysvallat

Yksityinen Internet-yhteys Kanadan nopeustesti

Toronto, Kanada

Yksityisen Internet-yhteyden hollantilaisen palvelimen nopeustesti

Amsterdam, Alankomaat (suosittu p2p: lle)

Hidemyass

Hidemyass NYC nopeustesti

New York, Yhdysvallat

Hidemyass chicagon nopeustesti

Chicago, USA

Kuva

Toronto, Kanada

Nopein analyysi:
Yksityinen Internet-yhteys voittaa täällä suurella marginaalilla. Erityisen vaikuttava on ylävirran kaistanleveysero. PIA pystyi saamaan yli 80% 50mbps-yhteydestämme kaikilla 3 testatulla palvelimella. (Tarvitset vain 5-7 megabitin nopeuden elokuvan streamista teräväpiirtona).

Kun olet sitä mieltä, että PIA on noin puoli HMA: n hintaa, se on helppo valinta, jos nopeus on sinun ensisijainen huomio. Kannattaa tarkastella myös IPVanishia (joka on nopein kokeilematon kirjautumaton vpn). Teimme täydellisen vertailun IPVanishin ja PIA: n välillä.

VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

Käy sivustolla

Hyödyllisiä lisäpalveluita Torrentingille

Useimmat VPN tarjoavat vain VPN-palvelun, mutta jotkut torrent-keskittyneistä vp-tiedostoista sisältävät lisäominaisuuksia, joita bittorrent-käyttäjät rakastavat. Esimerkiksi: Torguard sisältää automaattisen välityspalvelimen asentajan, joka määrittää torrent-suosikkiohjelmistosi heti käyttämään torrent-välityspalvelintaan. BTguard sillä on mukautetut uTorrent-versiot ja deluge niiden välityspalvelinasetusten kanssa jo asennettu.

Joten mitä nämä kaksi VPN-voimalaa tarjoavat sinulle?

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteysOn yksi harvoista VPN-verkoista, jotka sisältävät ilmaiset sukkien välityspalvelun jokaisessa VPN-paketissa.

Nimettömät välityspalvelut ovat suosittuja bittorrent-käyttäjien keskuudessa, koska he työskentelevät kaikkien tärkeimpien torrent-asiakkaiden kanssa, ne ovat yleensä nopeampia kuin VPN, ja yleensä ne maksavat vähemmän. Haittapuoli-sukkien välityspalvelimia ei ole salattu (VPN tarjoaa erittäin vahvan salauksen).

PIA: n avulla voit kuitenkin saat molempien maailmojen parhaat puolet ja käytä samanaikaisesti VPN + Proxy -palvelinta, koska ne sallivat 5 samanaikaisen yhteyden yhdestä tilistä. Tämä tarkoittaa, että torrent-IP-osoitteestasi tulee välityspalvelimen IP-osoite, selaimesi osoitteesta tulee VPN-IP-osoitteesi eikä kumpikaan näistä vastaa todellista IP-osoitettasi. Toisin sanoen, olet erittäin anonyymi.

Meillä on jopa vaiheittaiset asennusoppaat, jotka osoittavat sinulle, kuinka tämä tehdään kaikissa suosikki torrent-ohjelmistoissasi.

valtakirja & VPN-asennusoppaat:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Hukuttaa
 • QBittorrent
 • Flud (android)

hinnoittelu

Vaikka hinnan mielestä pitäisi olla vähäinen prioriteetti turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen, ei ole mikään salaisuus, että ihmiset pitävät paljon edullisemmasta hinnasta. VPN: t vaihtelevat hinnasta noin 3 dollaria / kk – 20 dollariin / m ja enemmän. Hyvä uutinen on hinta, joka ei aina tarkoita laatua, ja jotkut parhaista testaamistamme VPN-verkoista ovat myös edullisimpia.

Yksityinen Internet-yhteys vertaa Hidemyassia hintahintaan seuraavasti:

Yksityinen Internet-yhteys

hinnoittelu

 • 1 kuukausi – 6,95 dollaria
 • 6 kuukautta – 35,95 dollaria
 • 1 vuosi – 39,95 dollaria (3,33 dollaria / kuukausi)

Hidemyass

hinnoittelu

 • 1 kuukausi – 11,52 dollaria / kuukausi
 • 6 kuukautta – 8,33 dollaria / kuukausi
 • 1 vuosi – 6,55 dollaria / kuukausi

Riippumatta siitä, minkä tilauksen pituuden valitset molemmille PIA: lle & HMA, ominaisuudet ovat samat, kestosta riippumatta. Ilmeisesti saat huomattavan alennuksen molemmista palveluista, jos valitset 12 kuukauden tilauksen. Jos olet huolissasi ostajan katumuksesta, hurraa. Molemmat VPN: t tarjoavat 100%: n palautustakuun.

Yksityisellä Internet-yhteydellä on 7 päivän palautuskäytäntö ja Hidemyassilla on 30 päivän palautuskäytäntö (kunhan et riko heidän ehtojaan tai siirrä yli 10 Gt tietoa).

Tässä on ruutukaappaus kustakin VPN: n hinnoista:

Yksityinen Internet-pääsyn hinnasivu

Yksityisen Internet-yhteyden suunnitelmat ja hinnoittelu

Hidemyass tarjoaa VPN-palvelunsa täsmälleen samoilla tilauksilla kuin PIA (1 kuukausi, 6 kuukautta ja 12 kuukautta). Valitettavasti he veloittavat lähes kaksinkertaisen PIA-hinnan jokaisesta tilauksen kestosta.

Hidemyass VPN -hinnoittelu

Hinnoittelu / suunnitelmat Hidemyassille

Johtopäätös: Ja voittaja on…

Tämä showdown ei ollut edes lähellä. Laskuri mukaan, Yksityinen Internet-yhteys voitti jokaisen kierroksen.

Tämä ei tarkoita, että Hidemyass olisi huono VPN. Itse asiassa he tekevät monia asioita erittäin hyvin (heidän ohjelmistonsa ovat hyvät, ja he ovat yksi ainoista VPN-verkoista, joilla on suora puhelintekninen tuki). Tosiasia on, että Hidemyassia ei ole suunniteltu bittorrent-käyttäjien tarpeisiin, kun taas PIA on yksi torrent-ystävällisimmistä VPN-palveluista maailmassa.

Ei pitäisi olla yllättävää, että yksityinen Internet-yhteys nimettiin parhaaksi VPN-torrentiksi (2014/2015)

Tässä on yhteenveto ottelusta toisiinsa:

Yksityinen Internet-käyttö vs. Hidemyass (yhteenveto)

Ominaisuus
Voittaja
Yksityiskohdat
Yksityisyys / LogsPIAPIA pitää nolla lokia tai metatietoja. HMA pitää lokit.
turvallisuusPIAPIA: lla on säädettävä salauksen voimakkuus jopa 256-bittisiin AES w / 4096-bittisiin näppäimiin
Torrent ystävällinenPIAPIA on huomattavasti torrent-ystävällisempi kuin HMA, eikä voi tunnistaa yksittäisiä tilejä
NopeusPIATestissämme PIA ohitti nopeuden Hidemyassin
EkstratPIAAlankomaat VPN: n mukana toimitettu SOCKS-välityspalvelin toimii erinomaisesti torrentteihin
hinnoitteluPIAPIA maksaa vain 3,33 dollaria / kuukausi (rajoittamaton) vs. 6,55 dollaria HMA: lta. (Tarjoustiedot alla)

analyysi

Yksityinen Internet-yhteys hävisi ehdottomasti Hidemyassin, kun se tulee vastaamaan usein toistensa käyttäjien vaativia tietosuojavaatimuksia. Suosittelemme koko sydämestä, että PIA on erinomainen kaiken kaikkialla oleva VPN, joko yleiskäyttöön tai kovaääniseen torrent-lataukseen.
Muista hyödyntää PIA: n 7 päivän palautuskäytäntöä, jos haluat kokeilla heidän palveluaan riskittömästi. PIA on ylivoimaisesti suosituin VPN-palvelu tämän sivuston kävijöiden keskuudessa, ja myös yksi edullisimmista.Käytä alla olevaa linkkiä saadaksesi PIA 3,33 dollaria / kuukausi

Paras tarjous

Hanki PIA hintaan 3,33 dollaria / kuukausi »

Muu hyödyllinen tieto

Meillä on tonnia muita artikkeleita tällä sivustolla, joiden avulla voit valita täydellisen torrent vpn-tiedoston, ja kun olet tehnyt niin, meillä on ohjeet, jotka näyttävät sinulle tarkalleen kuinka määrittää suosikki torrent-asiakkaasi toimimaan täydellisesti VPN- tai välityspalvelin.

Tässä on joitain suosituimmista artikkeleistamme:

oppaat

uTorrent (VPN / Välityspalvelimen asennusopas)
Vuze (VPN / välityspalvelimen asennusopas)
Suuri (VPN / välityspalvelimen asennusopas)
QBittorrent (VPN / välityspalvelimen asennus)

SOKKIT vs. HTTP-välityspalvelimet
VPN-lokien ymmärtäminen
Mitkä VPN: t eivät pidä lokia?

Arvostelut

Yksityisen Internet-yhteyden arvostelu
IPVanish Review
Torguard arvostelu
BTGuard-arvostelu
Proxy.sh-arvostelu

vertailut

PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. välityspalvelin.sh
PIA vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (välityspalvelin)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map