Yksityinen Internet-yhteys vs. NordVPN: 2018 -vertailu

Yksityinen Internet-yhteys ja NordVPN ovat 2 erinomaista torrent-ystävällistä VPN-palveluntarjoajaa. Ja ne ovat molemmat uskomattoman edullisia, ja nykyiset tarjoukset hinnoitellaan PIA: lle 3,33 dollaria / kuukausi ja NordVPN: llä hämmästyttävää 2,75 dollaria / kuukausi (3 vuoden suunnitelma)..

Paitsi, että ne sijoittuvat suosituimpien halpojen VPN-verkkojemme kärkeen, ne ovat myös parhaita kilpailijoita parhaan kokonaispaikan saavuttamiseksi. Niiden ominaisuusjoukko on hyvin samankaltainen ja sisältää olennaiset torrent-ominaisuudet, kuten Kill-Switch, Socks5 Proxy ja IP-vuodonsuojaus..

Mutta NordVPN: llä on muutama ylimääräinen temppu, joka saattaa antaa sille reunan. Lue alla oleva täydellinen vertailumme nähdäksesi kuinka ne pinottuvat jokaiseen seuraaviin luokkiin:

Vertailuaiheet

Vertaamme PIA: ta ja NordVPN: ää päätä vastaan ​​kaikista alla olevista aiheista. Napsauta linkkiä siirtyäksesi eteenpäin mihin tahansa vertailun osaan.

 1. turvallisuus
 2. Tietosuoja- / lokitiedot
 3. Ohjelmisto / Ominaisuudet
 4. Nopeus
 5. Torrent-ystävällisyys ja Torrent-ominaisuudet
 6. hinnoittelu

Yksityinen Internet-yhteys vs. NordVPN: Yhteenveto

Yksityinen Internet-yhteys

Kuva

Verkkosivusto: Privateinternetaccess.com
Arvostelu: Yksityinen Internet-yhteys Koko arvostelu

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Ei lokitietoja. Aikana. (opi VPN-lokit)
 • Socks5 välityspalvelin mukana (hollantilainen palvelin)
 • 256-bittinen salaus (muokattavissa)
 • Tappokytkin mukana (estä IP-vuotoja)
 • Torrentit sallittu kaikille palvelimille
 • Kuukauden hinta: $ 6,95 / kk
 • Paras tarjous: 3,33 dollaria / kuukausi (1 vuoden suunnitelma)

NordVPN

Kuva

Verkkosivusto:Nordvpn.com
Arvostelu: NordVPN-arvostelu (2018)

 • Perustuu Panamassa
 • Ei lokitietoja. aika.
 • Socks5 ja HTTP-välityspalvelin mukana (vähintään 12 sijaintia)
 • 256-bittinen salaus (ei säädettävissä)
 • Tapa-kytkin, DNS, IPv6-vuodonsuojaus
 • Torrentit kaikilla palvelimilla (jotkut ovat p2p-optimoituja)
 • Kuukauden hinta: $ 10,00 / kk
 • Paras tarjous: $ 2,75 / kk (Tarjous voimassa rajoitetun ajan)
Suosikki yksityiset Internet-käyttöominaisuudet:

Yksityinen Internet-yhteys on tavallinen VPN-palvelu, joka toimii tavallisesti. PIA on legendaarinen tiedostojenjakoyhteisössä, ja se on ollut VPN-verkossa vuosien ajan.

Se on ainoa VPN (tietojemme mukaan), jonka FBI on testannut tietosuojakäytäntöä tuomioistuimessa (ja voittanut).

2 ominaisuutta, jotka todella erottuvat, ovat PIA: n “portin edelleenlähetys” -vaihtoehto (loistava palomuurien läpi pääsemiseksi) ja niiden säädettävän lujuuden salaus. Tämän avulla voit optimoida nopeutesi hitaammissa yhteyksissä.

Suosituimmat NordVPN-ominaisuutemme:
NordVPN on todella all-in-one VPN-palvelu. Se on kuin VPN-toivomuslista, kun tarkastelet niiden ominaisuusjoukkoa.

Paitsi, että se on täysin nollalokkinen VPN, joka perustuu yksityisyyden suojapaikkaan (Panama), mutta ne ovat myös torrent-ystävällisiä ja niissä on erityiset p2p-optimoidut palvelimet. Moniin p2p-paikkoihin sisältyy myös Socks5-välityspalvelin torrentien tuplaamiseksi suosikki torrent-asiakkaasi sisällä (meillä on asennusoppaat).

Ja kaiken lisäksi, NordVPN on sisäänrakennettu SmartDNS ja toimii Netflixin, Hulun, HBOGon ja kymmenien muiden maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalveluiden kanssa.

Ja mainitsinko, että se on rajoitetun ajan käytettävissä vain 2,75 dollaria / kuukausi? (30 päivän 100-prosenttinen hyvityskäytäntö)

turvallisuus

salaus

salaus Onko olemassa ydinominaisuutta, joka tekee VPN: stä niin tehokkaan. Se sekoittaa verkko- ja torrent-liikenteesi niin, että kukaan välittäjä (kuten Internet-palveluntarjoajasi) ei voi nähdä mitä teet verkossa.

Ja NordVPN ja PIA tarjoavat molemmat uskomattoman vahvan 256-bittisen AES-salauksen (virallinen NIST-standardi) VPN-tunneleissaan.

Jokaisella VPN-palveluntarjoajalla on myös pari ylimääräistä temppua hihassaan:

NordVPN: NordVPN: ssä on kaksinkertainen salaus (double-hop) palvelin, joka reitittää liikenteesi kahden VPN-keskittimen läpi ja kääri sen kahteen salauskerrokseen. Voit myös valita heidän VPN-yhteyden Tor-palvelimien yli (reitittää VPN-tunnelin Tor-verkon läpi yksityisyyden lisäämiseksi). Haluat todennäköisesti käyttää näitä ominaisuuksia vain erittäin arkaluontoisiin online-toimintoihin, koska nämä palvelimet ovat yleensä paljon hitaampia.

Yksityinen Internet-yhteys: PIA antaa sinulle täydellisen räätälöitävän hallinnan salauksen voimakkuudelle ja algoritmille, jota käytetään tietojen suojaamiseen. Voit hallita näitä asetuksia suoraan sovelluksesta (Windows, Mac tai Android). Käytät esimerkiksi kevyempää 128-bittistä salausta (tai ei ollenkaan), kun haluat enemmän nopeutta ja vähemmän turvallisuutta (kuten suoratoisto tai pelaaminen).

Yksityisen Internet-yhteyden salausasetukset

Yksityisellä Internet-yhteydellä on säädettävät salausasetukset

Muut turvaominaisuudet

Nordvpn ja Yksityinen Internet-yhteys molemmilla on lisävarusteita vahvan avoimen lähdekoodin salauksen lisäksi. Tärkeimmät ovat:

Kill-Switch: Tämä on ohjelmisto-ominaisuus, joka sammuttaa Internet-yhteyden heti, jos VPN-yhteys epäonnistuu jostain syystä. Tämä estää datan siirtämisen salaamattoman kanavan kautta ja varmistaa, että torrent-ikäisensä eivät näe todellista IP-osoitettasi. Sekä PIA: lla että NordVPN: llä on sisäänrakennettu tappauskytkin.
VPN: n kirjauskäytäntö on yksi huomioimattomimmista tekijöistä valittaessa palveluntarjoajaa. Se on myös luultavasti tärkein asia harkita, aiotko käyttää VPN: ää torrentia varten. Suosittelemme aina valitsemaan VPN: n, joka ei koskaan kirjaa IP-osoitteesi ja tuhoaa kaikki metatietolokit 24 tunnin sisällä.

DNS & IPv6-vuodonsuojaus: Vaikka VPN: n käyttämä salaus on erittäin turvallinen, toisinaan ohjelmistot (jopa käyttöjärjestelmät) toteuttavat VPN-tunnelin turvattomasti vanhojen koneiden takayhteensopivuusongelmien takia. Tämä voi luoda 2 tyyppisiä vuotoja:

 1. DNS-vuodot: Mihin DNS-haut (kun vierailet verkkosivustolla) reititetään ISP: n DNS-palvelimille VPN-palveluntarjoajan sijasta.
 2. IPv6-vuodot: Jos liikennettä ohjataan turvattomasti uuden IPv6-protokollan kautta vanhan IPv4-protokollan sijasta.

Onneksi monet VPN: t (nämä kaksi mukaan lukien) ovat rakentaneet vuotojenestoteknologian ohjelmistoihinsa. Sekä Nord että PIA sallivat sinun estää molemmat tyyppiset vuodot yksinkertaisella valintaruudulla ohjelmistoasetuksissa. Testissämme havaitsimme sen toimivan virheetömästi (ipleak.netissä ei havaittu vuotoja).

  Suositeltava lukeminen: VPN: t, jotka sallivat torrentit / p2p: n eikä pidä mitään lokia.

  Yksityisyys / Kirjaus

  Yksityinen Internet-yhteys: Yksityisyys

  Yksityinen Internet-yhteys on ollut kuluttajien yksityisyyden eturintamassa niin kauan kuin yritys on olemassa. PIA oli yksi ensimmäisistä ‘Ei kirjaudu’-VPN-palveluista maailmassa ja käynnisti melko paljon logittisen VPN-liikkeen. Ja he ovat edelleen ainoat VPN: t maailmassa, joilla nollalogi-takuu tarkistetaan oikeudessa.

  Kirjauskäytäntö:
  Yksityinen Internet-yhteys ei säilytä tai tallenna mitään vpn-toimintaa tai istunnon tietoja. He eivät kirjaa käymiäsi verkkosivustoja, lataamiasi tiedostoja eivätkä edes tallenna historiaa yhteysajoistasi ja määritetyistä IP-osoitteista. Useimmat VPN: t pitävät ‘yhteyslokeja’, joita voidaan helposti käyttää torrent-lataushistorian jäljittämiseen tietylle käyttäjälle. PIA ei pidä yhteyslokeja.

  Muu yksityisyys:
  PIA ei käytä minkään kolmannen osapuolen seurantaevästeiden lisäämistä tietovirtoihinsa (kuten joidenkin ‘ilmaisten’ VPN: ien tiedetään tekevän). He toteuttavat myös ylimääräisiä varotoimia suojataksesi Web-katseluhistoriaasi käyttämällä yksityisiä (PIA-ohjattuja) DNS-palvelimia. Tämä varmistaa, että VPN-yhteytesi ei reititä dns-pyyntöjä (web-osoitteita) ei-suojattuihin palvelimiin, kuten Internet-palveluntarjoajasi.

  NordVPN: Yksityisyys

  NordVPN vastaa PIA: n tietosuojakohdetta. Tämä sisältää nollalokin takuun, ei yhteyslokeja ja yksityiset DNS-palvelimet. Ne lisäävät myös erikoiskäyttöisiä palvelimia, jotka parantavat nimettömyyttä, kuten VPN-Over-Tor ja Double-Hop (Double Encryption) -palvelimet.

  Heillä ei ole vielä ollut mahdollisuutta testata tietosuojakäytäntöään tuomioistuimessa (eikä he myöskään halua joutua), mutta ei ole syytä ajatella, että NordVPN ei ole niin hyvä kuin heidän sanansa.

  Ja tätä lukeneet Snowden-tyypit saavat mielellään tietää, että NordVPN sijaitsee Panamassa, mikä saattaa teoriassa tehdä yrityksen, joka on vähemmän alttiina NSA: n vakoilun vaatimuksille (PIA on yhdysvaltalainen yritys). Mutta se on kaukana useimpien torrent-fanaatikkojen yksityisyyden tarpeista.

  Yksityisyyden suoja / lokitiedot

  PIA osoittautui luotettavaksi (ja erittäin nimettömäksi) tuomioistuimessa. Se on paljon arvoinen. NordVPN lyö heitä kuitenkin enemmän yksityisyysominaisuuksilla, joten kutsumme tätä arvontaan.
  VOITTAJA: TIE

  Ohjelmisto / Ominaisuudet

  Yksityisellä Internet-yhteydellä ja NordVPN: llä on hyvin erilaisia ​​ohjelmistoja. Yksi koskee kaiken salauksen (PIA) toiminnallista hallintaa, kun taas toinen (Nord) tarjoaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen pääsyn tehokkaisiin ominaisuuksiin.

  Koska nämä kaksi VPN: tä ovat niin samankaltaisia ​​monilla muilla alueilla (nopeus, tietosuoja, torrent-ystävällisyys), valinta saattaa hyvinkin tulla siihen, minkä ohjelmistotyylin ja ominaisuusjoukon valitset.

  Yleiskatsaus

  Yksityinen Internet-käyttöohjelmisto

  PIA: n ohjelmisto ei ole hieno. Se on toimiva ja tehokas. Ja suoraan sanottuna toivon, että lisää VPN-kehittäjiä kopioisivat mallinsa. PIA: n ohjelmisto tuo hienojakoisen salauksen ja yksityisyyden hallinnan yhteen käyttöliittymään. Ei ole monimutkaisia ​​valikoita navigoimiseksi tai 6 erilaista asetusnäyttöä.

  Voit saada kaiken tarvitsemasi Lisäasetukset-näkymästä. Tässä on mitä löydät:

  Kuva

  Saat täyden hallinnan tärkeistä yksityisyys- ja protokollatyökaluista, mukaan lukien:

  Yhteystyyppi – TCP tai UDP
  Portin uudelleenohjaus
  PIA ‘MACE’ – PIA: n omistama mainosten esto ja haittaohjelmasuodatin
  Kill-Switch – Estää Internet-yhteyden, jos VPN-tunneli epäonnistuu. Suositellaan turvallisempaan torrenttiin.
  DNS / IPv6 -suojaus: Estä yleisimmät tavat, joilla VPN voi vuotaa vahingossa tunnistetietoja.

  Jos vierität hiukan alas, löydät myös salausasetukset, joiden avulla voit valita tarkan salaus-, Handshake-protokollan ja VPN: n käyttämän salauksen voimakkuuden. 128-bittisen AES: n oletusasetukset 2048-bittisellä RSA-kättelyllä ovat optimaaliset useimmille käyttäjille. Jos haluat lisää tietoturvaa, päivitä 256-bittiseen AES: ään, mutta huomaa, että nopeutesi todennäköisesti laskevat jonkin verran.

  Kuva

  Palvelimen valinta

  Toisin kuin useimmat VPN: t, joissa palvelimen valintanäkymä on pääohjelmistonäkymässä, PIA tekee sen hiukan eri tavalla. Sen sijaan napsautat hiiren kakkospainikkeella PIA-kuvaketta järjestelmäpalkissa ja valitset palvelimen ponnahdusvalikosta. Voit myös valita automaattisen yhteyden palvelimen päänäkymästä, jos näytät usein samalta sijainnilta.

  Tällä hetkellä 12 maassa on noin 25 palvelinpaikkaa.

  Muut PIA-ominaisuudet (ja mitä heiltä puuttuvat)

  Ohjelmistoalustat: PIA: lla on ohjelmisto kaikille tärkeimmille alustoille, mukaan lukien iOS, Mac, Android ja Windows. Heidän mobiilisovelluksensa on yksi suosikeistani ja uskomattoman nopea ja vakaa. Se toimii jopa Firestickillä / FireTV: llä, jos lataat sen sivulle.

  SOCKS5 Proxy: Rajoittamaton kaistanleveys PIA: n Hollannin välityspalvelimella on ilmainen kaikissa suunnitelmissa. Sitä voidaan käyttää torrent-liikenteen kaksinkertaiseen siirtämiseen lisää yksityisyyttä. Tutustu uTorrent- ja Vuze-oppaamme, miten tämä tehdään.

  Neflix-tuki: Valitettavasti Netflix estää PIA: n IP-osoitteet, ja sinun on irrotettava VPN: stä joka kerta, kun haluat suoratoistaa. Netflix estää yli 90% parhaista VPN-palveluntarjoajista väärinkäytösten estämiseksi (vaikka NordVPN toimii virheetömästi).

  NordVPN-ohjelmisto

  NordVPN: n ohjelmisto on ehdottomasti hieman tyylikäs kuin PIA: n. Ja täällä on paljon valtaa, mutta suurin osa taikuudesta tehdään kulissien takana, vähemmän vaihtoehtoja ja asetuksia.

  Yksi todella tärkeä ominaisuus on NordVPN: n SmartPlayTM-tekniikka, jonka avulla voit estää Netflixin, Hulun ja 50 muun VOD-suoratoistopalvelun käytön automaattisesti maailmanlaajuisesti. Se on mahtavaa, ja Nord on yksi harvoista VPN: n vasemmista, joka voi väittää olevan Netflix-yhteensopiva.

  Sijainnin valitsija / suosikkipalvelimet

  Palvelimet voidaan valita aakkosellisesta sijaintiluettelosta, lajitella vähiten ladatun (nopein) tai maailmankarttanäkymästä (kuva alla).

  Kuva

  NordVPN-asetukset ja protokolla-asetukset

  NordVPN antaa sinun valita joko TCP tai UDP (nopein) protokolla VPN-liikenteellesi. Päästäksesi näihin asetuksiin sinun on siirryttävä asetusnäytön lisävalikkoon.

  Täällä voit myös valita mukautetut DNS-palvelimet, jos haluat, tai käyttää vain Nordin omaa yksityistä nollapalkin DNS-palvelinta. Yksi hyvä vaihtoehto ilmaiseksi kolmannen osapuolen DNS-palvelulle on Google, joka käyttää IP-osoitteita 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 (kuvassa).

  Lisävarmuutta varten on myös Kill-Switch ja ‘Stealth’ -protokolla. IPv6-suojaus on sisäänrakennettu ja Nordin asiakas ei lähetä liikennettä IPv6: n kautta, kun olet yhteydessä.

  Heidän varkainprotokolla peittää OpenVPN-liikenteen ei-VPN-liikenteeksi, mikä vaikeuttaa verkon järjestelmänvalvojan tai palomuurin estämistä. Tämä tekniikka on hyödyllinen julkisissa verkoissa, kuten kouluissa, hotelleissa, lentokentillä jne.

  Erityiset palvelintyypit:

  Double-VPN: Reitittää liikenteen kahden eri VPN-hopin kautta ja salaa tiedot kahdesti (erillisellä avaimella).
  VPN-Over-Tor: Reitittää VPN-liikenteen Tor-sipuliverkon kautta. Erittäin anonyymi
  Suoratoisto: Nopea videon suoratoisto sisäänrakennetulla Smartplay-tekniikalla.
  Anti-DDOS: Täydellinen pelaamiseen. Matala viive DDOS-suojauksella.

  ExpressVPN-protokollat

  Valitse OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP tai ‘Auto’

  PIA vs. NordVPN: Nopeudet & Nopeustesti

  Alla on tulokset päästä pään nopeuteen -testistä:

  Yksityisen Internet-yhteyden nopeustesti

  Yksityinen Internet-yhteys USA: n nopein

  PIA Speed ​​Test (USA)

  PIA Europe speedtest (ranska)

  PIA Speed ​​Test (Pariisi, Ranska)

  NordVPN-nopeustesti

  NordVPN-nopeustesti (USA)

  NordVPN Speedtest (Chicago, Yhdysvallat)

  NordVPN-nopeustesti (Alankomaat)

  NordVPN-nopeustesti (Alankomaat)

  Nopeustestauksen analyysi / tuomio:
  Yksityinen Internet-yhteys on jatkuvasti nopea ja pystyy melkein maksimoimaan kaistanleveyden läheisillä palvelimilla (testattu 100mbps-yhteydellä). Se on erityisen vaikuttava ottaen huomioon hintapiste (3,33 dollaria / kk PIA: n 1 vuoden tilaukselle).

  NordVPN on vähän epäjohdonmukaisempi. Pienellä työllä voit löytää nopeita palvelimia Yhdysvalloissa ja muualla Euroopassa, mutta niiden p2p-optimoidut hollantilaiset palvelimet slugiavat testauksessa.

  VOITTAJA: Yksityinen Internet-yhteys

  Torrent ystävällisyys / Torrent ominaisuudet

  Jos olet ensisijainen syy VPN: n ostamiseen on torrentien lataaminen nimettömästi, tämä kohta on erittäin tärkeä. Jos ei, ohita se.

  Tässä osiossa tarkastellaan kunkin palveluntarjoajan asennetta bittorrent-käyttäjiin. Tutkimme myös mitä (jos sellaisia ​​on) hyödyllisiä ominaisuuksia, joihin kukin palvelu sisältää, jotka tarjoavat lisäarvoa torrent / p2p-lataajille.

  Tärkeimmät ominaisuudet, jotka erittäin torrent-ystävällisellä VPN-palveluntarjoajalla pitäisi olla, ovat:

  • Zero Log -suojauskäytäntö: Torrentitoimintaa ei voi jäljittää julkisella IP-osoitteellasi
  • Tappokytkin: Estä IP-vuodot, jos VPN katkaisee yhteyden
  • Torrentit sallitaan useissa palvelinpaikoissa
  • Nopeat nopeudet
  • Socks5 välityspalvelin sisältyy: Lisähyppy tai vaihtoehto VPN-tunnelille. Määritetty torrent-asiakkaasi sisällä.

  Yhteenveto: Nämä molemmat VPN: t tarjoavat korkeimman torrentin yksityisyyden ja jokainen sai täydellisen 10/10 torrent-ystävällisyysluokituksissamme.

  Yksityinen Internet-yhteys Torrent-ystävällisyys: 10/10

  Yksityinen Internet-yhteys on yksi torrent-ystävällisimmistä VPN-palveluntarjoajista maailmassa ja suosituin valinta (arviomme mukaan # 1) kaikkien bittorrent-käyttäjien keskuudessa. He olivat myös parhaan Torrent VPN -sijoituksemme yläpuolella 2014, 2015 ja 2016.

  PIA Torrent -käytäntö

  Yksityinen Internet-yhteys mahdollistaa erityisesti torrentin ja muut tiedostojen jakamistoiminnot heidän VPN-verkossaan. Palvelimien sijainneille ei ole erityisiä rajoituksia. PIA: n tiedetään kuitenkin reitittävän torrent-liikennettä kulissien takana tietyiltä palvelinpaikoilta. Nopeimpia nopeuksia käytettäessä on käytettävä Alankomaissa, Sveitsissä tai Kanadassa sijaitsevaa VPN-palvelinta.

  IPVanish Torrent -ominaisuudet:

  Jos lataat torrenteja usein, saatat tarvita tarkempi ominaisuusjoukko kuin monet VPN-palveluntarjoajat tarjoavat. Onneksi yksityisellä Internet-käytöllä on melkein kaikki tärkeimmät tietosuoja- / suojausominaisuudet, joita haluat.

  Tässä on PIA: n parhaat ominaisuudet torrent-käyttäjille:

  • ‘Zero Log’ -käytäntö: Suosittelemme aina, että valitset ei-kirjautuvan VPN: n. PIA on vertailukohta VPN-lokille.
  • Kill-Switch: Et halua IP-osoitteesi vuotavan, jos VPN katkaisee yhteyden. PIA-ohjelmistossa on kill-switch, joka lopettaa Internet-yhteytesi heti, jos VPN epäonnistuu. Saatavana kaikilla alustoilla
  • Torrent-ystävälliset palvelinpaikat: PIA: lla on nopeat palvelimet monissa torrent-ystävällisissä maissa, kuten Sveitsissä ja Alankomaissa.
  • SOCKS5 Proxy: Reititä torrentiliikenne PIA: n nollalohkoisen hollantilaisen välityspalvelimen kautta. Meillä on asennusoppaat uTorrentille, Vuzelle ja QBittorrentille
  • 128- tai 256-bittinen salaus: Tämä on vahvin käytettävissä oleva salauksen vahvuus (joka tarjoaa silti kohtuullisen nopeuden). Se on sama salausvoima, jota Yhdysvaltain armeija käyttää kriittiseen viestintään. Torrent-salaus estää Internet-palveluntarjoajaasi (Internet-palveluntarjoajaa) lukemasta liikennettäsi tai näkemästäsi lataamiasi tiedostoja. Se auttaa myös estämään torrentiesi kuristumisen. Suosittelemme kevyemmän (128-bittisen) salauksen ja UDP-protokollan käyttöä nopeimpien torrentinopeuksien saamiseksi

  Torrent-ystävällisyys NordVPN: 10/10

  NordVPN vastaa PIA: ta point-for-point torrent-ominaisuuksissa. Tappokytkin, salaus, ei lokit ja torrentille optimoidut sijainnit. Ja he todella saavat pienen reunan, koska heidän mukana olevassa SOCKS5-välityspalvelimessa on yli 10 torrent-ystävällistä palvelinpaikkaa. PIA: lla on vain yksi (Alankomaat).

  Ohjeet siitä, kuinka asettaa NordVPN-välityspalvelin suosikki torrent-asiakasohjelmaan (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …), katso NordVPN-torrentiopas.

  NordVPN: n torrent-ominaisuusluettelo:

  • Zero-Log: NordVPN ei pidä kirjaa ja se sijaitsee Panamassa (tunnetaan tiukoista tietosuojalakeistaan).
  • Kill Switch (2 tyyppiä) + DNS-vuodonsuojaus: Älä koskaan vuota todellista IP-verkkoasi torrent-ikäisille.
  • Torrent-ystävälliset palvelimet: NordVPN sallii torrenttien käytön kaikilla palvelimilla, mutta mieluummin käytät heidän 12 suuren kaistanleveyden p2p-optimoitua palvelinpaikkaa.
  • SOCKS5-välityspalvelin mukana: Toimii kaikkien tärkeimpien torrent-asiakkaiden kanssa. 10+ sijaintia, jotka on optimoitu p2p: lle.

  Torrentin voittaja: Vaikka PIA on legenda torrentin tilassa, NordVPN saa reunan täällä heidän ylimääräisten välityspalvelimiensa ansiosta. Olemme suuri torrentin välityspalvelimen nimettömisstrategian fani. Ja NordVPN: llä on uskomaton palautuskäytäntö, jotta voit .

  Hinnoittelu (mikä tarjoaja on edullisempi tarjous?)

  Nord ja PIA ovat molemmat hinnoiteltuja erittäin kilpailukykyisesti, etenkin jos valitset pidemmän tilauksen. PIA voi olla 3,33 dollaria / kk, jos sitoudut yhden vuoden tilaukseen ja NordVPN on tällä hetkellä saatavana hulluksi 2,75 dollari / kuukausi (3 vuoden rajoitettu ajan tarjous).

  Yksityinen Internet-hinta & Palautusoikeus

  Suunnittele yksityisen Internet-pääsyn VPN-hinnoittelu

  Yksityinen Internet-yhteys oli pitänyt saman hinnoittelun yli viisi vuotta. Kaikki muuttui, kun NordVPN käynnisti hullu sub-$ 3: n pitkäaikaisen merkintäkaupan. Siitä lähtien PIA on lisännyt oman 2 vuoden optio-oikeuden 2,91 dollaria / kuukausi. Kaikilla suunnitelmilla on samat ominaisuudet, ainoa ero on tilauksen pituus ja todelliset kuukausittaiset kustannukset. He ovat:

  • 1 kuukausi: $ 6,95
  • 1 vuosi: 39,95 dollaria (3,33 dollaria / kuukausi)
  • 2 vuotta: 69,95 dollaria (2,91 dollaria / kuukausi)

  Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton kaistaleveys, nolla lokit ja täysi pääsy PIA: n Socks5-välityspalvelimeen. Voit myös kokeilla mitä tahansa suunnitelmaa riskittömästi 7 päivän ajan PIA: n 100%: n palautustakuun ansiosta:

  Hyvityskäytäntö: 7 päivää
  PIA: lla on ehdoton 7 päivän palautuskäytäntö. Ei ole kaistanleveyttä tai käyttörajoituksia, jotka estävät sinua vaatimasta hyvitystä. Lähetä sähköpostia sähköpostitse 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta, ja he maksavat täyden hyvityksen.

  NordVPN-hinnoittelu- / hyvityskäytäntö

  hinnoittelu:
  NordVPN otti VPN-teollisuuden myrskyltä ominaisuusjoukollaan (Netflix-yhteensopiva ja torrent-ystävällinen), mutta ne todella kasvattivat markkinaosuuttaan, kun he olivat aggressiivisia hinnoittelun kanssa.

  Yhden vuoden tilaus maksaa sinulle vain 5,75 dollaria / kk (halvempi kuin keskimääräinen nollalokeroinen VPN)

  Mutta se saa jopa makeampaa. Rajoitetun ajan, he tarjoavat hullu 3 vuoden tilausoptio, hinta vain 2,75 dollaria / kk. Se on 77% normaalihinnasta, ja hinta, joka meidän mielestämme on liian hyvä siirtyäksesi ylös.

  Hyvityskäytäntö: 30 päivää
  NordVPN on myös alan standardi heidän palautuspolitiikkansa suhteen. He hyväksyvät palautuspyynnöt 30 päivän ajan alkuperäisestä tilauksestasi (kyllä, ja koko kuukauden). Jos et ole tyytyväinen, voit vaatia 100%: n hyvitystä ostohinnasta.

  Luulen, että he ovat melko varmoja siitä, että pidät palvelusta (tiedän että).

  Kuva

  Säästä 77% NordVPN: ssä »

  Päätelmät ja suositukset

  Tämä oli uskomattoman lähellä päätä vastaan, ja käytän näitä molempia VPN: itä säännöllisesti. PIA on ollut torrent-latauslaitteiden suosituin valinta vuosien ajan (oikeutetusti) ja on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista. Mutta missä NordVPN todella loistaa, on ei-torrent-ominaisuudet.

  • Rakastat heidän Smartplay-tekniikkaansa, jos haluat käyttää Netflixiä tai Hulua.
  • Jos kaipaat ylimääräistä tietoturvaa, VPN-over-Tor on seuraavan tason yksityisyys
  • Ja Socks5-välityspalvelimet yli 10 eri sijainnissa lisäävät joustavuutta osana torrentin välityspalvelimen asennusta.

  Yksityinen Internet-yhteys

  PIA on huippuluokan VPN koville torrentereille. Jos tarvitset parasta sekoitusta nopeutta, yksityisyyttä ja hallintaa, PIA on VPN sinulle.

  Plussat:

  • Todellinen ‘Ei kirjautumista’ -käytäntö (testattu tuomioistuimessa)
  • Kolminkertainen IP-vuodonsuojaus
  • Satamansiirtokyky
  • Nopeampi kuin NordVPN

  Haittoja:

  • Estänyt Netflix / Hulu

  NordVPN

  NordVPN on kaikkien kauppojen Jack-VPN. Se tekee kaiken. Ja jos hyväksyt rajoitetun ajan, 77%: n alennuksen, se on paras tarjous, jonka olemme löytäneet.

  Plussat:

  • Upeita työpöytä- ja mobiili VPN-sovelluksia
  • Nolla lokit
  • SOCKS5-välityspalvelinta yli 10 paikassa
  • p2p-optimoidut palvelimet
  • 30 päivän 100%: n palautustakuu

  Haittoja:

  • Palvelimet ovat jonkin verran tungosta (hitaampi kuin PIA)

  Pohjaviiva

  Jos olet vain torrenting, joko VPN antaa sinulle erinomaisen yksityisyyden. Kumpikaan näistä tarjoajista on parempi tarjous kuin kilpailu ylivoimaisesti. Et todellakaan voi mennä pieleen, mutta sinun on ehdottomasti otettava huomioon prioriteettejasi valittaessa yksi:

  Jos tarvitset enemmän nopeutta, mene PIA: n mukana. Jos haluat ylimääräisen suoratoiston (Netflix-esto) tai tietosuojaominaisuudet (VPN-over-Tor), mene NordVPN: n mukana.

  Yksi huomautus on, että PIA: n sovellus toimii paloteknologiassa, kun se on ladattu (Kodille), eikä NordVPN: ää tällä hetkellä.

  Lisää hyödyllisiä artikkeleita & oppaat

  oppaat
  Käytä uTorrentia nimettömästi
  Käytä QBittorrentia nimettömästi
  Anonyymi torrenting 3 vaiheessa
  Välityspalvelin vs. VPN turvallisia torrenteja
  Torrentin salausopas
  Arvostelut
  ExpressVPN Torrentin opas
  Yksityisen Internet-yhteyden arvostelu
  NordVPN Review / p2p -opas

  VPN-vertailut
  PIA vs. IPVanish
  PIA vs. Torguard
  PIA vs. Hidemyass
  NordVPN vs. IPVanish

  Kiitos, että luit tämän VPN-vertailun 🙂

  Yksityinen Internet-yhteys

  Käy sivustolla

  7 päivän 100%: n hyvityskäytäntö

  NordVPN

  Käy sivustolla

  30 päivän 100-prosenttinen hyvityskäytäntö
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me