Yksityinen Internet-yhteys vs. Torguard (VPN-vertailu)

Yksityinen Internet-yhteys vs. Torguard

Yksityinen Internet-yhteys ja Torguard ovat kaksi suosituinta vaihtoehtoa BitTorrent-käyttäjille, jotka haluavat nimetä torrentit ja ladata torrentit turvallisesti.


Jos haluat pitää torrentitoimintasi yksityisenä tai etsit vain erittäin nimettömiä VPN-palveluita, nämä molemmat ovat erinomaisia ​​valintoja (molemmat tekivät luettelon parhaista ei-logging VPN-palveluista), mutta laitamme heidät -pään päälle nähdäksesi kuka todella tulee ylhäältä.

Vertailuperusteet

Vertailussa otimme huomioon yleiset suojausominaisuudet, samoin kuin torrentikohtaiset ominaisuudet, nopeuden, asiakastuen ja paljon muuta.

Tarkastelemme:

 • Turvallisuus / Salaus
 • Nopeus
 • Torrent ystävällisyys
 • Ohjelmisto / Ominaisuudet
 • Tuki
 • Hinta

Head to Head -vertailuyhteenveto

Kuva

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Ei toimintalokeja, ei yhteyslokeja.
 • 256-bittinen AES-salaus (mukautetut salausasetukset)
 • 4096-bittiset salausavaimet (erittäin turvallinen)
 • Rajoittamaton kaistanleveys / tiedonsiirto
 • Tappokytkimen suojaus
 • Mukana VPN + Torrent-välityspalvelin
 • Ei ylimääräisiä torrentikohtaisia ​​ominaisuuksia

Hinnoittelu / tarjoukset
Kuukauden hinta: 6,95 dollaria / m
Paras tarjous Hinta: 3,33 dollaria / kuukausi (Vuoden tilaus)

Suosikkiominaisuuksemme
Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa enemmän ominaisuuksia halvemmalla hinnalla kuin mikään muu VPN. Rakastamme heidän sitoutumistaan ​​yksityistämiseen (todellinen nollalokkipolitiikka), nopeutta, torrent-ystävällisyyttä ja erinomaista ohjelmistoa (jolla on mukautettu hallinta salausvoiman ja käytetyn algoritmin suhteen).

Jokainen PIA-tilaus sisältää myös heidän hollantilaisen socks5-välityspalvelimen rajoittamattoman käytön (suuri torrentille).

Kuva

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Ei toimintalokeja, ei yhteyslokeja.
 • 256-bittinen Blowfish-salaus
 • 2048-bittiset avaimet (alan standardi)
 • Rajoittamaton kaistanleveys / tiedonsiirto
 • Tappokytkimen suojaus
 • VPN & Torrent-välityspalvelin myydään erikseen
 • P2p-optimoidut palvelimet, mukautettu torrent-välityspalvelimen asennusohjelma

Hinnoittelu / tarjoukset
Kuukauden hinta: 10 dollaria / m
Paras tarjous Hinta: 4,99 dollaria / kuukausi (Vuoden tilaus)

Suosikkiominaisuuksemme
Torguard on keskittynyt enemmän torrenttiin kuin useimmat VPN: t. Ne tarjoavat erillisen ‘Torrent Proxy’ -palvelun nopeaan, nimettömään torrent-lataukseen. Heillä on myös mukautettu välityspalvelimen asennusohjelmisto, joka määrittää suosikki torrent-asiakkaasi automaattisesti oikeilla asetuksilla. Heillä on myös p2p (torrent) -optimoidut VPN-palvelimet ja varkaat VPN-palvelimet torrent-estopalomuurien läpi pääsemiseksi.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä >

Käy Torguardissa >

Turvallisuus / yksityisyys

Yksityinen Internet-yhteys
 • Ei lokit. aika.
 • 256-bittinen AES-salaus w / 4096-bittisillä avaimilla
 • Tapa-kytkin (järjestelmätaso)
 • Anonyymit maksut Bitcoinilla, lahjakortit
Torguard
 • Ei lokit. aika.
 • 256-bittinen Blowfish-salaus w / 2048-bittisillä avaimilla
 • Tapa-kytkin (sovellustaso)
 • Anonyymit maksut bitcoineilla

Sekä PIA että Torguard ovat kirjautumattomia VPN-palveluntarjoajia (toistaiseksi niin hyviä). He molemmat hyväksyvät myös nimettömän maksun Bitcoin-kryptovaluutan kautta. Siellä suurelta osin yhtäläisyydet loppuu.

PIA käyttää 256-bittistä AES-salausta (alan standardi) 4096-bittisillä avaimilla kädenpuristuksen salaukseen (huomattavasti vahvempi kuin alan standardi 2048-bittiset avaimet). Toisaalta Torguard käyttää 256-bittistä salausta vanhemman (mutta silti erittäin vankan) Blowfish-salausalgoritmin kanssa. He käyttävät 2048-bittisiä avaimia, jotka ovat alan standardia, mutta vahvempi on mielestäni aina parempi.

Yksityinen Internet-yhteys antaa sinulle myös täydellisen mukautetun salauksen vahvuuden, käytetyn algoritmin ja tietojen todennusmenetelmän (estää keskellä tapahtuvia hyökkäyksiä). Torguard-työpöytäsovellus ei anna sinulle muuta mukautettua hallintaa kuin mitä valitset palvelintyyppi (eri palvelimet käyttävät erilaista salausta)

Yksityisen Internet-yhteyden suojaus- ja salausasetukset

PIA-lisäsalausasetukset

Yllä olevassa kuvassa asennus on erittäin turvallinen, mutta käyttää AES-128-bittistä salausta 256-bittisen sijasta nopeammille nopeuksille (nopeuden ja salausvoiman suhteen on aina kompromissi). Voit kokeilla erilaisia ​​asetuksia, kunnes löydät täydellisen yhdistelmän omiin tarpeisiisi. Käytän yleensä AES-256-bittiä, koska nopeus ei ole minulle tärkeä tekijä.

Tapa kytkin

Sekä Torguard että PIA rakensivat tappa-kytkimen ohjelmistoihinsa, vaikka kukin toteutti ominaisuuden eri tavalla.

Torguard käyttää sovellustasoista tappauskytkintä
Tämä tarkoittaa, että voit valita tiettyjä sovelluksia, jotka tapetaan (suljetaan), jos VPN-yhteys katkeaa vahingossa. Lisättävien sovellusten valitseminen on yhtä helppoa kuin niiden lisääminen Torguardin ohjelmistoasetusten luetteloon.

On selvää, että jos ostat torguard-torrentteja, haluat lisätä torrent-asiakkaasi luetteloon, joten todellinen IP ei vuota vahingossa..

Yksityinen Internet-yhteys käyttää järjestelmätason tappokytkintä
Tämä tarkoittaa, että aktivoituna (tarkistamalla kill-switch-ruutu ohjelmistoasetuksissa) PIA pysäyttää kaiken Internet-toiminnan kokonaan, jos yhteys tahattomasti katkeaa. Ainoa tapa palauttaa Internet-yhteys on:

 1. Yhdistä uudelleen VPN-palvelimeen
 2. Palauta DCHP-asema suorittamalla Windowsin vianetsintäominaisuus (tai voit tehdä sen manuaalisesti).

Kumpikaan kill-switch-menetelmä ei ole välttämättä parempi tai huonompi. Se tulee henkilökohtaiseen mieltymykseen.

Anonyymit maksut

Sekä PIA: n että Torguardin avulla käyttäjät voivat tehdä nimettömiä maksuja. Tilin luomiseen tarvitaan vain vähän tietoja. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja maksutavan.

Torguard hyväksyy bitcoin-maksut (maailman suosituin kryptovaluutta).

PIA hyväksyy sekä bitcoin- että nimettömät maksut käymällä sähköisesti kauppaa suosittujen kauppojen (kuten starbucks, punainen hummeri, kohde, Best-buy jne.) Jäljellä olevien lahjakorttijäämien kanssa. Se on nerokas matalan teknologian ratkaisu, jonka avulla voit maksaa nimettömästi ilman, että sinun täytyy oppia ostamaan, sekoittamaan, varastoimaan ja siirtämään Bitcoineja.

Opi opastamaan maksamaan lahjakorteilla VPN-nimettömän maksamisen oppaasta.

Voittaja: Yksityinen Internet-yhteys
PIA joko sitoi tai voitti jokaisen osion turvanäyttelystä. Jos tarvitset parasta mahdollista tietoturvaa (tai haluat PIA: n mukauttamisvaihtoehdoista), sinun tulisi ehdottomasti kokeilla niitä ensin. Säästä yli 50% ostaessasi yhden vuoden tilauksen.

Torrentin erityispiirteet

Yksityinen Internet-yhteys:
 • Torrentit sallittu kaikille palvelimille
 • Socks5-palvelin sisältyy ilmaiseksi (Alankomaat)
Torguard
 • Torrentit sallittu tietyille (Yhdysvaltain ulkopuolisille, ei UK-palvelimille)
 • Socks5 välityspalvelin myydään erikseen (5 maata)
 • Välityspalvelimen automaattinen asennusohjelma

Yksityinen Internet-yhteys
Yksi PIA: n parhaista ominaisuuksista on se, että kaikki VPN-tilaukset sisältävät pääsyn hollantilaiseen ei-kirjautuvaan SOCKS-välityspalvelimeen. He eivät mainosta voimakkaasti tätä ominaisuutta, mutta se on ihanteellinen torrentia varten ja voit helposti määrittää suosikki torrent-ohjelmistosi piilotaksesi IP-osoitteesi tällä välityspalvelimella.

Asennusohjeet sisältyvät oppaamme:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Hukuttaa

Yksityinen Internet-yhteys mahdollistaa torrentit kaikilla palvelimilla, vaikka ne todennäköisesti rajoittaisivat torrent-aktiviteettisi palvelimiin torrent-ystävällisissä maissa, kuten Alankomaissa, Kanadassa tai Sveitsissä..

Torguard
Torguard tarjoaa myös SOCKS 5 -välityspalvelun, mutta ne myyvät sen erikseen VPN-palvelustaan, joten jos haluat välityspalvelimen ja VPN: n yhdessä, tarkastelet 80 dollaria + / vuosi verrattuna PIA: n 39,95 dollariin. Ollakseni rehellinen, heidän Torrent-välityspalvelin on erittäin vakaa ja antaa sinulle paljon enemmän palvelimen sijaintivaihtoehtoja.

Heillä on myös siisti välityspalvelimen asennustyökalu, joka määrittää automaattisesti suosikki torrent-ohjelmistosi (uTorrent, BitTorrent, Vuze, Deluge) optimaalisilla suojausasetuksilla välityspalvelimen käyttämiseksi turvallisesti ja nimettömästi.

Tämä auttaa välttämään päänsärkyä tai manuaalisen asennuksen sekaannusta, jota vaaditaan PIA: n SOCKS-välityspalvelimen käyttämiseen torrentissa. (Vaikka meillä on yllä olevat linkit)

Torguard rajoittaa torrent-toiminnan tietyille p2p-palvelimille (sekä optimoida verkon nopeus että välttää mahdolliset juridiset päänsärkyt).

Voittaja: TIE
Jos haluat maksaa saadaksesi VPN + välityspalvelun, Torguardin välityspalvelin ja automaattinen asennusohjelma ovat ehdottomasti parempia kuin PIA: n yksittäinen SOCKS5-palvelin (manuaaliset asennukset vaaditaan).

Tietenkin PIA on kirjaimellisesti puolet hinnasta, 39,95 dollaria / vuosi niin…

Nopeustesti: PIA vs. Torguard

Sekä Torguard että PIA ovat dramaattisesti laajentaneet palvelinverkkojaan parin viime vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että palvelinpaikkoja on enemmän, ja käyttäjää kohden on saatavana enemmän kaistanleveyttä.

Nopeus jopa 50 Mbps on ehdottomasti mahdollista molemmilla palveluntarjoajilla (olettaen, että normaali yhteys on ainakin niin nopea).

Yksityinen Internet-yhteys

PIA Hollannin nopeustesti

Hollantilainen palvelin (PIA)

Yksityinen Internet-yhteys Kanada Speedtest

Kanada-palvelin (PIA)

Torguard-nopeustesti

Torguard Hollannin nopeustesti

Hollantilainen palvelin (Torguard)

Torguard Canada Speedtest

Kanada-palvelin (Torguard)

Kuten huomaat, nopeustesti on melko samanlainen. PIA saa pienen reunan latausnopeuksilla, ja Torguardilla on nopeampi ylävirran nopeus. Tulokset riippuvat tietysti yhteyden nopeudesta, palvelimen etäisyydestä, palvelimen kuormituksesta, kellonajasta jne…

Mutta nämä ovat riittävän lähellä, että kutsumme sitä TIE: llä

hinnoittelu & Palautusoikeus

Sekä PIA että Torguard ovat melko edullisia verrattuna alan keskimääräiseen hinnoitteluun. Jokainen tarjoaa myös 7 päivän palautuskäytäntö.

Yksityinen Internet-yhteys on parempi kokonaisarvo.
Vain 39,95 dollaria vuodessa (eli 3,33 dollaria kuukaudessa). VPN + välityspalvelin sisältyy hintaan vain Torguardin VPN-palvelun hinnasta..

PIA: n hinnoittelu:

Yksityisen Internet-yhteyden VPN: n hinnoittelu- ja suunnitelmavaihtoehdot

Yksityisen Internet-yhteyden hinnoittelu -sivu

Torguardin hinnoittelu
Torguardilla on erillinen hinnoittelu VPN: lle & Välityspalvelin (vaikka saat paketin alennuksen, jos ostat molemmat).

VPN-palvelu:

 • 9,99 dollaria / kuukausi (kuukauden tilaus)
 • 4,99 dollaria / kuukausi (vuoden tilaus)

Torrent-välityspalvelin

 • 5,95 dollaria / kuukausi (1 kuukauden tilaus)
 • 3,91 dollaria / kuukausi (vuoden tilaus)

Torguard VPN hinnoitteluvertailu

Torguardin VPN-hinnoittelu

johtopäätös

Selvästi Yksityinen Internet-yhteys on parempi arvo mutta se ei tarkoita heidän täydellistä valintaa kaikille. Tiivistämme nopeasti jokaisesta hyödyt ja haitat, joten sinulla on parempi käsitys siitä, mikä VPN sopii sinulle parhaiten.

Kuva

PLUSSAT

 • Halvempaa (alkaen 3,33 dollaria / kuukausi)
 • Socks5 välityspalvelin sisältyy hintaan
 • Erinomainen ohjelmisto
 • Mukautettu salausvaihtoehtojen hallinta
 • Erinomainen maine p2p-yhteisössä
 • Torrentit sallittu kaikille palvelimille
 • DNS vuoto- ja IPv6-vuodonsuojaus

Kuva

PLUSSAT

 • Erittäin nopeat nopeudet
 • Erillinen Torrent-välityspalvelin (5 maata)
 • Automaattinen välityspalvelimen asennusohjelma
 • Torrent-optimoidut palvelimet
 • ‘Stealth’ VPN-protokolla saatavana
 • DNS vuoto- ja IPv6-vuodonsuojaus
CONS
 • Välityspalvelin rajoitettu yhteen sijaintiin
 • Torrent-välityspalvelimen on oltava asennettava manuaalisesti
 • Vähemmän VPN-palvelinpaikkoja kuin Torguard
HAITTOJA
 • Joudut maksamaan VPN: stä erikseen & valtakirja
 • Torrentit sallitaan vain tietyillä palvelimilla
 • Ei salauksen voimakkuutta / algoritmia
 • Torguard VPN on kalliimpi kuin PIA: n palvelu

Joten minkä VPN: n valitset?

Totuus on, että valtaosalla ihmisistä on todennäköisesti parempi käyttää yksityistä Internet-yhteyttä (olettaen, että hinta on yksi tärkeimmistä valintakriteereistäsi. PIA antaa sinulle enemmän vastinetta kuin Torguard ja heidän ohjelmistonsa on ehdottomasti askel eteenpäin). Suurimmalla osalla ihmisiä todennäköisesti on parempi käyttää yksityistä Internet-yhteyttä…

Sinun tulisi valita Torguard jos…

 • Haluat parhaan välityspalvelun torrentille (Torguard on ehdottomasti paras torrentin välityspalvelin)
 • Et halua joutua määrittämään torrent-ohjelmistoa manuaalisesti välityspalvelimen käyttämistä varten
 • Olet valmis maksamaan vähän enemmän pienestä VPN-nopeuden lisäyksestä
 • Et välitä siitä, että sinulla on VPN-salauksen mukautettu hallinta

Sinun tulisi valita yksityinen Internet-yhteys, jos…

 • Haluat parhaan hinnan / arvon
 • Haluat parhaan VPN-palvelun / tietoturvan / ohjelmiston
 • Tarvitset vain yhden välityspalvelimen sijainnin

Bottom Line: Yksityinen Internet-yhteys on paras valinta useimmille käyttäjille
Tilaan PIA: n henkilökohtaisesti, vaikka voin saada käytännöllisesti katsoen minkä tahansa VPN-palvelun ilmaiseksi arvostelijana. Heidän turvallisuutensa on kiinni, en ole milloinkaan katkennut yhteyksiä, ja ilmainen SOCKS5-välityspalvelin on mukava bonus. Se on vain muutama syy, jonka vuoksi PIA: ta nimitettiin Torrentingin parhaaksi VPN: ksi vuonna 2015.

Minulla ei ole vielä löytänyt toista VPN-palvelua, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia, yksityisyyttä ja suorituskykyä kuin PIA alle 40 dollaria vuodessa. Varsinkin kun kyse on bittorrent-käyttäjien vaativista yksityisyyden tarpeista.

Voit kokeilla PIA: ta käytännössä riskittömästi (kiitos heidän 7 päivän palautustakuun).
Olen melko varma, että rakastat sitä.
Hanki yksityinen Internet-yhteys »

Lisälinkit / Resurssit

Tässä on joitain muita artikkeleita, joista voi olla hyötyä:

VPN arvostelut
Torguard
Yksityinen Internet-yhteys
Proxy.sh
IPVanish
ibVPN
Välityspalvelimen asennusohjeet
uTorrent
Vuze
vedenpaisumus
QBittorrent
Oppaat / Rankings
Täysin nimettömät torrentit 3 vaiheessa
HTTP vs SOCKS Proxy (torrenteille)
Parhaat VPN-palvelut Torrentingille
Kuinka maksaa VPN: stä nimettömästi
Kuinka salata torrentit
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map