Er pCloud-levetidsabonnement værd? Skal læse før du køber!

Hvis du læser dette, betyder det sandsynligvis, at du har fundet min ven Sams pCloud-anmeldelse, og du overvejer seriøst at behandle dig selv på en konto.


Vi er ikke overrasket. PCloud tager et afprøvet produkt og blæser det helt ud af vandet med forbedringer, hvilket efterlader konkurrencen at spise alvorligt støv i deres køl.

Hvis du fortalte mig for 10 år siden, at jeg ville være i stand til sikkert at få adgang til mine filer overalt i verden med nogen af ​​mine enheder med 2 TB lagringsplads, kunne jeg rulle tilbage en rotet fil på grund af 30 dages filsporing og samarbejde med andre med et tryk på en knap, jeg ville spytte på gulvet, ryste min næve voldsomt på dig og beskylde dig for at være en snub-næse løgner.

Heldig, vi mødte ikke for 10 år siden, ellers måtte jeg spise mine ord.

pCloud leverer alt, hvad de siger, at produktet gør, og mere – de har givet os en mulighed for at betale for et LIFETIME-abonnement, hvilket betyder, at vi får glæde af alle fordele ved en pCloud-konto til kun en fast pris.

Ting er, er pCloud’s levetidsabonnement virkelig det værd? Lad os finde ud af det.

Hvorfor kom pCloud med en levetidsplan?

pCloud-levetidsabonnement

En årlig abonnementsplan vil faktisk give pCloud mere langsigtede overskud, så hvad får virksomheden ved at give brugerne mulighed for kun at betale en gang for en levetidsplan?

Helt ærligt, vi ved det ikke.

Vi tænker på, at pCloud består af en flok unge, fremadstormende individer, der rent faktisk ønsker at gøre en forskel i verden i stedet for at have en profit-first tankegang.

Realistisk set er pCloud stadig en virksomhed, og en virksomhed skal maksimere overskuddet. Vores bedste gæt er, at da pCloud er relativt ukendt på markedet (sammenlignet med Dropbox & Google Drive), de har fundet ud af disse planer om at tiltrække nye brugere og få markedsandel. Hvis dette er sandt, fungerer det – jeg har købt en plan til mig selv.

Vi har også mistanke om, at muligheden for at købe abonnementsplaner for deres levetid muligvis ikke er permanent, så vores bedste råd ville være at få det, mens du stadig kan!

Hvad definerer et ‘livstidsabonnement’?

Jeg tror, ​​vi alle ved, at alt, hvad du får “for livet” ikke rigtig er for livet. Vi graverede rundt i deres TOS og opdagede, at deres definition af “for livet” faktisk er 99 år, eller hvad der er kortere.

Kun 99 år

Dette kaster en skruenøgle i mine planer om at videregive denne konto til mine børnebørn som familie arv, men jeg gætter på, at 99 år (eller død, alt efter hvad der kommer først) er en ganske anstændig aftale.

pCloud-abonnement for levetid – Planer & Prisfastsættelse

500GB2TBFamily
Storage500GB2,000GB2,000GB
Antal brugere11Up til 5
Årlig pris $ 47,88 $ 95,88N / A
Levetid Pris $ 175 $ 350 $ 500
Opsparingsbaserede $ 64,40 * – $ 129,40 * N / A

* Besparelser beregnes ud fra antagelsen om, at du tilmeldte dig en årlig plan og opbevarede den i 5 år.

pCloud’s abonnement på levetid kan se dyrt ud, fordi du bliver nødt til at betale en stor sum foran, så vi kan forstå, hvorfor nogle mennesker vælger at gå efter deres årlige plan i stedet.

Vi føler dog, at dette er lidt som leasing kontra køb af ejendomme; den årlige plan er som leasing (du betaler mindre, men ejendommen er aldrig din at eje), mens livstidsabonnementet er som at købe (hvis prisen er rigtig, og du kan lide den, hvorfor ikke?)

Alligevel knasker vi nogle numre for at finde ud af det. Tjek vores fund nedenfor.

pCloud Premium 500 GB

Årligt koster pCloud’s premiumplan 47,88 USD, mens levetidsplanen koster 175 $, en engangsbetaling. Forudsat at du beholder den årlige plan i 5 år, ville du allerede have betalt $ 239,40, hvilket allerede langt overstiger pCloud’s abonnementsplan for levetid.

Dine besparelser på 5 år, hvis du betaler for Premium 500GB livstidsplan: $ 64,40

pCloud Premium Plus 2TB

Få dette, Premium Plus 2TB-planen koster $ 95,88 pr. År mod et livstidsabonnement på $ 350. Lad os igen antage, at du holder planen i 5 år. Med den årlige plan ville du allerede have hostet hele 479,40 dollars, mens du kun skal betale $ 350 for livstidsabonnementet.

Dine besparelser på 5 år, hvis du betaler for Premium Plus 2TB levetidsplan: $ 129,40

pCloud-familie

pClouds familieplan er kun tilgængelig med et livstidsabonnement, men da det giver 5 brugere mulighed for at dele 1 konto, bruger vi familieplanen vs 5 fristående årlige premium 500 GB-planer.

Familieplanen koster dig $ 500, mens hver præmieplan koster $ 47,88 x 5, hvilket svarer til en samlet sum på $ 239,40 pr. År! Om 5 år koster det freaking $ 1.197, hvilket af en eller anden grund gør mig lidt vred.

Din besparelse på 5 år, hvis du betaler for familiens levetidsplan: $ 697

Med disse numre synes jeg det er temmelig sikkert at sige, at selvom livstidsabonnementerne måske føles som om de koster mere (på grund af den høje 1-betaling), betaler du faktisk en hel del mindre OG får mere værdi sammenlignet med den årlige planer. Hvis du planlægger at holde dig til pCloud på lang sigt, anbefaler vi stærkt, at du køber en af ​​livstidsplanerne.

Ekstra funktion – pCloud Crypto Lifetime

pCloud Crypto Lifetime

Vi kan alle være enige om, at filsikkerhed er vigtig, men er det værd at betale for? Når alt kommer til alt er vores filer allerede sikre på pCloud’s servere.

De bruger allerede AES TLS / SSL 256 bit-kryptering, så hvis vores filer bliver opfanget på vej op til serverne, vil den, der kapret det, ikke kunne få adgang til disse filer uden en nøgle alligevel.

Så hvorfor skulle vi endda have brug for pCloud Crypto?

Du kan se, filer, der er uploadet til pCloud’s servere, kan muligvis nyde AES-kryptering på vej op, og ingen kan røre ved disse filer, men når de først ankommer til serverne vender filerne tilbage til deres originale form. Selvom dine filer stadig er sikre, kan folk på pCloud se, hvad du har uploadet.

pCloud Crypto tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved at oprette en unik nøgle til dig, så kun personen med nøglen kan få adgang til disse filer og holde dem sikre fra alle, inklusive pCloud.

Hypotetisk set, hvis du har tophemmelige regeringsdata uploadet til pCloud og en terroristorganisation fysisk kaprer deres kontor, kan de tvinge pCloud til at udlevere de data, du har uploadet, og bruge disse oplysninger til verdensherredømme. Det er rigtigt, verden går til helvede, og det er din skyld, kompis.

Med pCloud-krypto, selvom de mest berygtede af terrorister piller ud pCloud, er der ingen måde, de kan få adgang til dine superfølsomme private regeringsdata, og du ville have reddet verden fra at gå til helvede, så nu er du hyldet som en helt.

Lad os tale om omkostningerne.

pCloud Crypto koster $ 47,88 årligt, mens livstidsabonnementet kun koster $ 125. I løbet af 5 år ville du have sparet $ 114,40. Hvis du får pCloud Crypto, gør dig selv en tjeneste og gå til livstidsversionen. Du sparer så meget mere.

Bemærk

Crypto er en ekstra funktion, der kan købes oven på dit skylager. Sig, hvis du vil have 2 TB levetid opbevaring med levetid krypto. Omkostningerne vil være $ 350 + $ 125 = $ 475.

Hvad der muligvis kunne gå galt

Som Sam nævnte i sin anmeldelse, er der virkelig ikke meget ulemperne for pCloud’s fremragende tjenester. Vi har dog et par bekymringer, som vi vil tale om nedenfor.

1. Hvad hvis et andet firma køber over pCloud?

Det sker sandsynligvis ikke, men stadig en gyldig bekymring.

Vi nåede ud til supportteamet på pCloud (som i øvrigt er enestående) for kommentarer, og de har garanteret os, at de ikke ønsker at sælge virksomheden, men de vil respektere alle levetidskonti, hvis nogen beslutter at køber over deres virksomhed i fremtiden.

Vi vil dog gerne være sikre, så vi gennemgik deres TOS, men desværre kunne vi overhovedet ikke finde noget i forbindelse med dette.

De erkendte, at der ikke var nogen litteratur om dette i deres TOS, men hvis tanken gjorde os virkelig ubehagelige, kan vi altid vælge at gå efter deres årlige planer. Vi er nødt til at blive enige.

2. Hvad hvis der ikke er nok lagerplads?

2 TB lagringsplads kan virke meget lige nu, men filstørrelser vokser hurtigt. Om 5 år er 2TB muligvis ikke nok. Vil de opgradere vores konti, når tiden kommer, eller skulle vi købe mere lagerplads?

Hvad hvis pCloud beslutter at oprette en 5TB-konto i fremtiden? Vi vil gerne være i stand til at opgradere til det ved blot at betale forskellen, men når vi ser på, hvordan tingene er (du skal betale abonnementsprisen for hele levetiden, selvom du har haft en årlig konto i et hvilket som helst antal år) ser det ud til som om vi bliver nødt til at gaffel mere.

3. Mulighed for omkostninger – Hvad hvis noget bedre følger med?

Åh FOMO (frygt for at gå glip af) er stærk i denne.

Alle pClouds abonnementsplaner for levetid har fremragende værdi, men lad os se det – 175 dollars er ikke billige. Jeg kan se, at folk vælger at betale årligt, bare fordi de ikke har $ 175 foran, men jeg tager af.

Pointen jeg prøver at gøre, er, at vi ville betale så meget for en konto, og 6 måneder ned ad vejen, hvis et andet firma beslutter at skabe et overlegen produkt, der koster mindre, ville vi føle, at vi fik serveret kort ende af pinden.

Vi ender med at skulle betale for det nye, overlegne produkt (oven på det, vi allerede har betalt pCloud), hvis vi vil bruge deres tjenester, og det er meget!

Afsluttende tanker – Tommelfinger op eller ned?

Okay, her er vores tanker – pCloud’s abonnement på livstid er freakin ‘awesome. Omkostningsbesparelserne er bare for store til at ignorere. Med en levetidsplan på 500 GB sparer du $ 64,40 sammenlignet med at betale for en årlig konto i 5 år (besparelserne bliver bare større med 2TB- og familieplanen).

Selvfølgelig har vi et par gyldige bekymringer (mangel på fremtidig lagerplads, mulighedsomkostninger, frygt for, at pCloud lukker ned, før vi bruger vores levetidsfordele), men lad os blive reelle; vores bekymringer er gyldige, men det er meget usandsynligt, at det sker.

Hvis det virkelig generer dig, er du altid fri til at gå med den årlige plan og opgradere, når du begynder at føle dig mere sikker.

Så på vegne af alle her på Bitcatcha.com giver jeg pCloud’s abonnementsplan for livstid, to tommelfingre op. Hent det, før de smartere op og beslutter at trække planen!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map