Acces privat la internet vs. ExpressVPN

Acces la internet privat și ExpressVPN sunt două alegeri VPN populare în rândul utilizatorilor bittorrent. Ambii furnizori sunt opțiuni bune pentru ascunderea adresei IP a torrentului și criptarea descărcărilor torrentului.

Cu toate acestea, fiecare are propriile sale avantaje distincte…

Acest articol evaluează avantajele și dezavantajele PIA vs. VPN Express, luând în considerare în mod special nevoile de confidențialitate ale utilizatorilor bittorrent.

Acces privat la internet vs. ExpressVPN: rezumat

Acces la internet privat

Imagine

Site-ul: Privateinternetaccess.com

 • Cu sediul în SUA
 • Fără jurnale. Perioadă. (aflați despre jurnalele VPN)
 • Proxy SOCKS inclus (funcționează cu majoritatea clienților torrent)
 • Criptare 256 biți (personalizabilă)
 • Switch-switch este inclus
 • Torrents permise pe toate serverele
 • Preț lunar: $ 6,95
 • Cel mai bun preț: 3,33 USD / lună (1 an plan)

ExpressVPN

Imagine

Site-ul:Expressvpn.com

 • Cu sediul în Insulele Virgine Britanice
 • Fără jurnalele de activitate. Unele jurnalele de conexiune (fără jurnalele IP)
 • Nici un proxy inclus
 • Criptare 256 biți
 • Switch-Switch inclus
 • Torrenturi pe anumite servere
 • Preț lunar: $ 12.95
 • Cel mai bun preț: 8,32 USD / lună (plan de un an)
Caracteristicile noastre PIA preferate:
PIA este cea mai bună valoare a oricărui serviciu VPN pe care l-am testat, în special în rândul VPN-urilor torrente.

Securitatea lor este excelentă, sunt un adevărat furnizor de VPN „No-Logs” și permit bittorrent pe toate serverele.

PIA include și un server proxy SOCKS din Olanda, cu toate abonamentele VPN. Îl poți folosi cu orice client torrent major. Avem ghiduri de configurare pentru uTorrent, Deluge, Flud și Vuze.

Caracteristicile noastre preferate ExpressVPN:
ExpressVPN este un serviciu VPN premium (cu o marcă de preț premium).

Ne place foarte mult software-ul lor VPN, care include funcții utile precum „lista de servere preferate” pentru a vă oferi acces rapid / ușor la cele mai utilizate servere. ExpressVPN are servere în peste 70 de țări.

Aplicațiile mobile ExpressVPN sunt unele dintre cele mai bune din afaceri. Au aplicații atât pentru iOS cât și pentru Android și au o clasificare de peste 4 stele pe fiecare.

Subiecte de comparare

Vom compara ExpressVPN și Accesul la internet privat, cu cap la cap, pe fiecare dintre subiectele de mai jos. Faceți clic pe link pentru a trece peste orice secțiune a acestei comparații.

 1. Securitate
 2. Politica de confidențialitate / Logging
 3. Software / Caracteristici
 4. Viteză
 5. Funcționalitatea Torrent-ului și caracteristicile Torrent

Securitate

Criptarea
PIA și ExpressVPN își iau în serios securitatea. Fiecare oferă criptare OpenVPN sau L2TP / IPSEC cu taste de sesiune de 256 biți. Aceasta este aceeași putere de criptare folosită de armata și guvernul american pentru comunicarea de înaltă securitate.

Accesul la internet privat capătă o ușoară avantajă în ceea ce privește criptarea, permițându-vă să personalizați puterea de criptare și algoritmul folosit din clientul lor VPN desktop.

Setări de criptare a accesului la internet privat

Personalizați criptarea, autentificarea și puterea strângerii de mână cu ajutorul softului PIA

Alte caracteristici de securitate
PIA și ExpressVPN includ ambele switch-VPN. Ne place această caracteristică și recomandăm întotdeauna să alegeți un furnizor care integrează unul în software-ul lor. Un Kill-switch vă asigură că conexiunea dvs. la internet nu va scurge niciodată datele necriptate (sau adresa dvs. IP reală) dacă VPN se deconectează în mod neașteptat.

Rezumatul securității:
PIA primește puncte suplimentare pentru setările de criptare ajustabile (puteți chiar dezactiva cu totul criptarea pentru utilizările VPN de securitate redusă, precum geo-deblocarea site-urilor de streaming video). PIA folosește, de asemenea, criptarea strângerii de mână pe 4096 biți (mult mai puternică decât criptarea de 2048 biți folosită de majoritatea VPN-urilor).
CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

Politica de confidențialitate / Logging

Politica de înregistrare este unul dintre cele mai critice criterii pentru alegerea unui VPN, în special pentru utilizatorii bittorrent. Alegând unul dintre acești adevărați furnizori VPN care nu se loghează, vă asigurați că este aproape imposibilă activitatea torrentului pentru contul dvs. VPN (sau adresa IP personală).

Acces la internet privat: confidențialitate

PIA garantează public că nu păstrează nicio jurnal de activitate sau sesiune din utilizarea VPN. Acest lucru înseamnă că nu se înregistrează sau nu înregistrează istoricul web, descărcări sau adresa IP de intrare / ieșire. Aceștia sunt capabili să mențină o „politică fără jurnal”, deoarece PIA are sediul în SUA (unde legile privind păstrarea datelor nu se aplică serviciilor VPN).

Accesul la internet privat necesită informații minime pentru a crea un cont. Tot ce ai nevoie este o adresă de e-mail (e-mailurile de unică folosință funcționează de asemenea) și o plată. Plățile anonime sunt acceptate sub formă de carduri Bitcoin sau cadouri. În opinia noastră, nu este necesar să plătiți în mod anonim, dar nu ezitați să faceți acest lucru dacă doriți confidențialitatea adăugată.

ExpressVPN: Confidențialitate

ExpressVPN nu oferă același nivel de confidențialitate ca PIA atunci când vine vorba de politica lor de logare. Nu înregistrează nicio activitate VPN (site-uri web pe care le vizitați, fișiere descărcate etc.), dar fac metadate ale sesiunii de jurnal (KB de date transferate, server VPN utilizat, durata conexiunii). din fericire, ExpressVPN nu include adresa dvs. IP în jurnalele de conectare (de la 1 ianuarie 2016).

Plățile Bitcoin sunt acceptate dacă doriți să plătiți în mod anonim.

Confidențialitate / Rezumat

Chiar dacă ExpressVPN nu vă înregistrează adresa IP, acestea nu sunt încă un furnizor VPN adevărat „fără jurnal”. PIA este unul dintre primele VPN-uri care nu se loghează și este încă unul dintre cele mai bune.
CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

SOftware / Caracteristici

În timp ce ambele VPN-uri sunt bogate în caracteristici, aceasta este zona în care ExpressVPN strălucește cu adevărat. Software-ul lor este stabil, intuitiv și oferă funcții suplimentare pe care PIA nu le are. De asemenea, ExpressVPN are mai mult de 3X la fel de multe locații de server ca PIA.

Software privat de acces la internet

Software-ul Private Internet Access are caracteristici excelente de securitate și setări de criptare, deși instrumentul lor de selectare a serverului este cam incomod acum, când au peste 30 de locații server. Iată principala interfață software:

Meniul de setări software

Fila de setări „Advanced” a PIA (afișată în dreapta) vă oferă o serie de opțiuni: Puteți alege să deconectați / deconectați automat, să alegeți conexiunea UDP vs. TCP, să redirecționați portul de configurare sau să activați funcțiile de protecție împotriva scurgerilor.

Port forwarding:
Aceasta este o caracteristică avansată, iar PIA este unul dintre doar câteva VPN-uri care le oferă. Acesta trebuie utilizat numai dacă nu puteți trece printr-un firewall în orice alt mod (deoarece poate crea găuri de securitate).

Protecție împotriva scurgerilor IP: Protecția Kill-Switch, protecția împotriva scurgerilor DNS și protecția împotriva scurgerilor IPv6 ajută la prevenirea celor mai comune 3 tipuri de scurgeri de identitate VPN. Le puteți dezactiva / activa cu un singur clic.

Imagine

Setări software private Internet Access

Instrument de selectare a serverului PIA

În loc să alegeți o locație a serverului din fereastra principală a software-ului VPN, PIA adoptă o abordare diferită.

Singura modalitate de a alege un server nou este făcând clic dreapta pe pictograma tavă de sistem PIA. Aceasta va lansa dialogul de selectare a serverului. Apoi, trebuie doar să faceți clic pe orice locație din listă și VPN va începe conectarea.

Această metodă oferă acces rapid și ușor pentru schimbările rapide ale serverului, dar este puțin penibil să scanezi lista pentru serverul dorit. De asemenea, lista va fi mai înaltă decât ecranul dacă nu aveți un monitor cu rezoluție înaltă, forțându-vă să derulați prin listă.

Este o supărare minoră, dar cu siguranță ar putea fi îmbunătățită.

Vizualizare server privat de acces la internet

Vizualizare selectare server PIA (pictograma tăvii cu clic dreapta pentru lansare)

Software ExpressVPN

ExpressVPN a încorporat o serie de caracteristici în software-ul desktop, inclusiv:

 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • Locație Picker / Vedere servere preferate
 • Alegerea protocolului (alegeți din protocolul OpenVPN, PPTP, L2TP sau SSTP)
 • Tester de viteză

Protecție împotriva scurgerii DNS

Această caracteristică (când este activată în meniul de opțiuni) asigură că toate căutările DNS (atunci când tastați www.websitename.com în browserul dvs.) sunt parcurse prin serverele DNS sigure ale ExpressVPN. Acest lucru împiedică ISP-ul tău să folosească istoricul de navigare web.

Picker de locație / servere preferate

Alegerea locației preferate a serverului dvs. este rapidă și ușoară. Există mai multe liste de server sortabile în cadrul software-ului.

Puteți sorta servere după nume, locație sau puteți alege anumite servere pe care să le adăugați la o listă „Servere preferate”.

ExpressVPN vă arată, de asemenea, cele mai recente servere utilizate dacă doriți să vă reconectați rapid.

Servere preferate
Pentru a adăuga orice server la lista „Preferințe”, faceți pur și simplu clic pe steaua de lângă locația serverului.

Odată ce steaua este galbenă, serverul va apărea în lista de servere preferate, la care este accesat făcând clic pe fila „Steaua” marcată cu roșu în colțul din stânga sus..

Vizualizarea serverelor software ExpressVPN

Servere ExpressVPN

Opțiuni de protocol VPN

Spre deosebire de PIA, ExpressVPN vă permite să alegeți dintre oricare dintre cele 5 protocoale VPN disponibile, din opțiunile software.

Acest lucru vă ajută să comutați cu ușurință între protocoale și pot fi utilizate pentru a regla fin nevoile de securitate (sau viteză).

Protocoalele disponibile ExpressVPN sunt:

 • OpenVPN UDP (Sigur + Rapid)
 • OpenVPN TCP (Sigur + de încredere)
 • L2TP (Sigur + Rapid)
 • PPTP (Rapid, dar nu foarte sigur)
 • SSTP (Încredere + Stealth)

Dacă nu sunteți sigur ce protocol să utilizați, vă recomandăm să vă lipiți cu OpenVPN. Este cel mai sigur protocol VPN și este încă destul de rapid.

Utilizați UDP pentru activități cu lățime mare de bandă, precum torrenting și streaming video HD. Utilizați TCP dacă fiabilitatea datelor este mai importantă decât viteza (e-mail, navigare web, transferuri de fișiere http).

Protocoale ExpressVPN

Alegeți OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP sau „Auto”

Concluzie software și verdict

Cu siguranță ne plac opțiunile de criptare reglabile încorporate în software-ul PIA (discutat în secțiunea de securitate). De asemenea, ne place protecția împotriva scurgerilor IP IP.

Acestea fiind spuse, ExpressVPN are atât de multe caracteristici unice care fac din software-ul lor o plăcere de utilizare. Mai mult, beneficiați de acces la toate cele 5 protocoale VPN ale acestora (în timp ce software-ul PIA permite doar OpenVPN TCP sau UDP). Selectarea serverului PIA este un pic penibilă. Dacă continuă să adauge locații serverului, va avea nevoie în curând de o nouă interfață de selectare a serverului.
CÂŞTIGĂTOR: ExpressVPN

PIA vs. ExpressVPN: Speedtest

Viteza este cu siguranță unul dintre primii 3 factori pe care oamenii îi iau în considerare atunci când aleg un VPN. Nu doriți ca viteza conexiunii dvs. să scadă dramatic, pur și simplu pentru că vă luați în serios securitatea.

Din fericire, PIA și ExpressVPN s-au comportat destul de bine la viteza noastră. Ambele sunt mult peste medie în comparație cu restul industriei VPN. Ambele pot gestiona viteze de 50+ Mbps (presupunând că conexiunea dvs. ISP este cel puțin atât de rapidă).

Iată cele mai rapide rezultate…

Viteza de acces la internet privat

Test de viteză Canada PIA

PIA Speedtest (Toronto, Canada)

Olanda Test de viteză

PIA Speedtest (Olanda)

Viteza ExpressVPN

Test de viteză ExpressVPN (Londra, Marea Britanie)

Test de viteză ExpressVPN (Londra, Marea Britanie)

Test de viteză ExpressVPN (Olanda)

Test de viteză ExpressVPN (Olanda)

Analiza testului de viteză / Verdict:
După cum vedeți, ambele VPN-uri au o viteză solidă pe locațiile internaționale ale serverului (toate testele rapide au fost efectuate din SUA).

Totuși, este clar că ExpressVPN este un pic mai consecvent cu viteze de-a lungul întregului bord. Mai mult, ExpressVPN a zdrobit PIA cu viteze în amonte. Dacă viteza de încărcare este importantă pentru dvs., ExpressVPN ar trebui să vă servească bine.

CÂȘTIGĂTOR: ExpressVPN (cu o marjă mică)

Funcționalitatea / caracteristicile torrentului

Dacă motivul principal pentru cumpărarea unui VPN este să descărcați torrenturi în mod anonim, atunci această secțiune este extrem de importantă. Dacă nu, nu ezitați să o săriți.

În această secțiune, vom analiza atitudinea fiecărui furnizor față de utilizatorii bittorrent. De asemenea, vom examina ce (dacă există) caracteristici utile pe care le include fiecare serviciu care oferă o valoare suplimentară pentru descărcătorii torrent / p2p.

Acces la internet privat Prietenie Torrent: 10/10

Accesul la internet privat a obținut un 10/10 perfect pe graficul nostru de prietenie cu torentele, care a fost clasat la 21 de furnizori VPN. Iată motivele pentru care PIA a trecut pe lista noastră ca fiind cel mai bun VPN torrent din 2015…

Politica de logare
PIA ia extrem de în serios politica lor „Zero-Logs”. L-au apărat chiar și în instanță împotriva FBI. Nu este un truc sau un truc de marketing, ci este nucleul identității PIA. Confidențialitatea este o prioritate.

Proxy SOCKS
Toți abonații PIA beneficiază de acces gratuit la un server proxy SOCKS5 bazat pe Olanda. În cazul în care nu sunteți familiarizat cu proxy-urile SOCKS, acestea sunt o alegere ideală pentru a-ți proxy conexiunile torrent în software-ul torrent preferat. Serverul proxy este extrem de rapid (este de fapt un cluster de server) și poate fi utilizat cu sau fără VPN-ul activ.

Avem ghiduri de configurare care vă arată cum puteți configura numeroși clienți torrent diferiți, inclusiv uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent și Flud (Android).

Când considerați că alte companii (cum ar fi Torguard și BTGuard) percep aproximativ 5 USD / lună pentru a adăuga serviciul de proxy SOCKS, devine clar cât de mare este această caracteristică bonus.

Torrents permise pe toate serverele
Majoritatea VPN-urilor permit doar p2p / torrent-uri pe anumite servere / țări, considerând anumite locații prea riscante. PIA adoptă o abordare diferită – Ele permit traficul p2p pe orice server, dar folosesc o tehnologie proprie pentru a orienta traficul P2P printr-un al doilea tunel VPN dacă sunteți pe un server cu „risc ridicat”.

Acest proces este executat perfect în spatele scenei, iar majoritatea utilizatorilor nu au habar că se întâmplă. Această tehnică poate încetini ușor viteza torentului, dar puteți evita viteza lovită prin lipirea de locații prietenoase p2p. Sugestie: Evitați serverele SUA, Marea Britanie și Australia.

ExpressVPN Torrent-Prietenie: 7/10

Un scor de 7 este încă decent și face din ExpressVPN un candidat adecvat pentru torrenții anonimi (deoarece nu includ adresa dvs. IP în jurnalele serverului lor). Deși linia de bază este ExpressVPN nu este capabilă să ofere aceeași garanție de confidențialitate extremă ca PIA.

ExpressVPN nu include un proxy SOCKS (așa cum face PIA), dar software-ul lor are un switch-switch (o funcție p2p drăguță) și viteza lor este destul de rapidă. Toate lucrurile fiind egale, cu toate acestea, PIA va fi de obicei o alegere mai bună dacă utilizarea VPN # 1 va fi torentele.

CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

Prețuri & Politica de rambursare

PIA și ExpressVPN au un preț la capetele opuse ale spectrului VPN. ExpressVPN vizează piața VPN premium, un abonament de un an costând 100 USD. Adică de 2,5 ori prețul abonamentului PIA de 1 an. Accesul la internet privat percepe 39,95 USD pentru planuri de un an (ceea ce înseamnă o reducere de bani de 3,33 USD / lună).

Mai scump nu înseamnă întotdeauna mai bine când vine vorba de VPN-uri. Cu toate acestea, serviciile VPN mai avantajoase tind să fie mai bune în două domenii:

 1. Viteză (Își pot permite mai multă lățime de bandă / utilizator)
 2. Serviciu clienți (Permiteți mai mulți angajați de asistență / tehnologie)
 3. Software-ul (Buget mai mare pentru dezvoltarea de aplicații software și mobile).

Acest lucru este valabil în mod clar și pentru ExpressVPN și s-au remarcat cel mai mult în secțiunile „Speedtests” și „Software” din comparația noastră VPN.

O alegere personală este dacă o viteză moderată și un upgrade software valorează mai mult decât dublu față de preț. Nu există un răspuns corect sau greșit, însă, din experiența mea, majoritatea oamenilor sunt perfect mulțumiți de PIA, care a primit premiul „Cel mai bun VPN ieftin” de editorul nostru.

Politica de rambursare

Ambii furnizori oferă o garanție de rambursare de 100%, fără condiții sau restricții atașate (atâta timp cât solicitați rambursarea în termenul permis).

Vă recomandăm să profitați de aceste politici de rambursare, deoarece acestea vă permit să încercați mai multe servicii VPN fără riscuri până când veți găsi unul perfect.

Politica de rambursare VPN Express – 30 de zile

ExpressVPN permite utilizatorilor să solicite și să primească o rambursare de 100% din prețul abonamentului în primele 30 de zile de la service. Chiar vor lua în considerare rambursările după fereastra de 30 de zile dacă puteți dovedi că serviciul lor a fost inaccesibil sau nu funcționează corect.
Vă puteți anula contul cu o rambursare completă în termen de 30 de zile de la achiziția inițială … Rambursările dincolo de fereastra de achiziție de 30 de zile vor fi luate în considerare, la discreția exclusivă a ExpressVPN, numai dacă un abonat poate demonstra că Serviciul nu a fost disponibil sau utilizabil în perioada abonamentului și că au fost făcute încercări rezonabile de a contacta ExpressVPN pentru a rezolva problema – ExpressVPN TOS

Politica privată de restituire a accesului la internet – 7 zile

PIA are o garanție de rambursare de 100% pentru primele 7 zile de la înregistrare. O politică de rambursare de 7 zile pare a fi standardul industriei (deși câteva companii optează pentru garanții de 15 sau 30 de zile).
Dacă sunteți mai puțin satisfăcut de 100% cu serviciul VPN PrivateInternetAccess.com, vă vom rambursa plăcut dacă rambursarea este solicitată în termen de șapte (7) zile de la data achiziției. Solicitările făcute mai târziu după fereastra datei de cumpărare de 7 zile – Termenii și condițiile PIA

Recomandări și recomandări

Indiferent dacă alegeți ExpressVPN față de accesul la internet privat se reduce într-adevăr la câțiva factori:

 1. Torrenting va fi utilizarea dvs. principală VPN?
 2. Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți?

Acces la internet privat

Nu vă lăsați să vă păcăliți prețul ieftin, PIA este un serviciu VPN excelent, iar VPN-ul nostru 1 recomandat pentru utilizatorii bittorrent.

Pro:

 • Adevărată politică „Fără jurnale”
 • Proxy SOCKS inclus
 • Protecție triplu IP Leak
 • rapid

Contra:

 • Mai puține locații de server decât ExpressVPN
 • Software-ul permite numai protocolul OpenVPN

ExpressVPN

ExpressVPN are software remarcabil, iar aplicațiile lor VPN mobile (iOS, Android) sunt unele dintre cele mai bune, așa că, dacă securitatea mobilă este o prioritate, merită să arunci o privire lungă. Acestea fiind spuse, ExpressVPN este destul de scump. IPVanish este o altă VPN pe care ar trebui să o luați în considerare, deoarece au viteze foarte rapide și software bun, dar totuși mai ieftin decât ExpressVPN.

Pro:

 • Aplicații excelente pentru VPN pentru desktop și mobil
 • Puțin mai rapid decât PIA

Contra:

 • Ei păstrează jurnalele de conectare (dar nu și adresa IP)
 • Scump.

Linia de jos

– Cu 3,33 USD / lună, PIA este probabil o afacere prea bună pentru a trece. Am mai mult de 10 abonamente VPN active, dar folosesc încă PIA zilnic. Este rapid, de încredere și îmi place dedicația lor pentru confidențialitate. Convins încă? Înscrieți-vă la PIA!

Articole mai utile & Guides

Ghiduri
Folosiți uTorrent în mod anonim
Utilizați QBittorrent în mod anonim
Torrent anonim în 3 pași
Proxy vs. VPN pentru torentele sigure
Ghid de criptare Torrent
opinii
Acces la internet privat
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
Comparații VPN
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Proxy Torrent

Vă mulțumim pentru citirea acestei comparații VPN 🙂

Acces la internet privat

Viziteaza site-ul

7 zile de politică de rambursare 100%

ExpressVPN

Viziteaza site-ul

Politica de rambursare de 100 de zile pentru 100 de zile
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me