Acces la internet privat vs. Hidemyass

Acces la internet privat și VPN HideMyAss Pro sunt două dintre cele mai populare servicii VPN din lume, dar din motive foarte diferite. Deși ambele sunt servicii excelente, unul dintre cei doi iese în evidență cu adevărat atunci când vine vorba de nevoile utilizatorilor Bittorrent.

Citiți comparația noastră VPN completă de mai jos pentru a vedea care dintre aceste greutăți iese deasupra (sugestie: nu este chiar atât de aproape).

Profilele companiei & Rezumatul caracteristicilor

Mai întâi, să analizăm rapid specificațiile și caracteristicile fiecărui VPN, astfel încât să ne putem face o idee mai bună despre ce lucrăm.

Acces la internet privat

Imagine

Caracteristici
Cu sediul în SUA
Fără jurnalele de activitate
Fără metadate (jurnalele de conexiune)
Servere în 24 de țări

Prețuri
1 lună – 6,95 USD
Cea mai buna oferta: 1 an pentru 3,33 USD / m

Toate caracteristicile & Prețuri

HideMyAss

Imagine

Caracteristici
Cu sediul în Marea Britanie
Fără jurnalele de activitate
Jurnalele de metadate (jurnalele de conexiune) timp de 6 luni
Servere în 221 de țări (majoritatea VPN)

Prețuri
1 lună – 11,52 USD
Cea mai buna oferta: 1 an pentru 6,55 $ / m

Toate caracteristicile & Prețuri

Alegerea unui VPN (cei mai importanți factori)

Toate serviciile VPN oferă criptare și vă pot ascunde adresa IP. Acolo se opresc asemănările. Există mai mulți factori care determină cât de bine va funcționa un VPN pentru torrentingul anonim. Iată lista noastră cu cele mai importante lucruri care trebuie luate în considerare atunci când alegi un VPN:

Cele mai importante funcții VPN (pentru torrenting)

 1. Politica de logare – VPN păstrează jurnalele? Pentru cat timp? Ce informații urmează?
 2. Viteză – mai mare viteză este mai bună, evident
 3. Prietenie Torrent – VPN acceptă cu adevărat utilizatorii bittorrent sau anulează conturile pentru activitatea torrentului?
 4. Securitate – Puterea de criptare este importantă. De asemenea, VPN include un comutator de ucidere & servere DNS private
 5. Alte caracteristici utile – Proxy-uri SOCKS5, clienți torrent configurați personalizat, servere optimizate p2p etc….

Vom compara Hidemyass și Accesul la internet privat pe toate aceste criterii, unul câte unul. S-o facem.

Confidențialitate / Politici de logare

Aici vom analiza ce informații (dacă există) fiecare VPN se înregistrează despre activitatea dvs., istoricul conexiunilor și descărcări.

Acces la internet privat

PIA are sediul în SUA, unde legile privind păstrarea datelor nu se aplică furnizorilor VPN.

Politica de logare: Accesul la internet privat afirmă că nu păstrează jurnalele de activitate sau monitorizează sau înregistrează istoricul sesiunilor sau meta-date. Aceasta înseamnă că nu înregistrează istoricul adreselor IP, istoricul conexiunilor sau cantitatea de date transferate. Acestea sunt un adevărat VPN fără logare.

Hidemyass

Hidemyass are sediul în Regatul Unit și este supusă legilor din Marea Britanie privind păstrarea datelor (care se aplică VPN-urilor).

Politica de logare: Hidemyass a confirmat că, deși nu vă monitorizează direct activitatea VPN, păstrează jurnalele de conexiune timp de 2-3 luni. Aceste jurnale includ istoricul adreselor dvs. IP și cantitatea de date transferate. Drept urmare, aceștia pot transmite notificări DMCA și au fost știute că fac acest lucru.

Analiză:
PIA este un adevărat furnizor VPN fără logare. Acesta este nivelul optim de confidențialitate pentru utilizatorii bittorrent și este ceva ce Hidemyass pur și simplu nu se potrivește, deoarece le sunt solicitate de legile din Marea Britanie privind păstrarea datelor să înregistreze metadatele istoriei sesiunilor clienților lor.. PIA câștigă mare aici.

CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

Viziteaza site-ul

Securitate

Să ne uităm la puterea de criptare, scurgerile de IP și caracteristici suplimentare de securitate…

Acces la internet privat

Criptarea tunelului: AES de până la 256 biți (standard industrial)
Criptarea strângerii de mână: Taste de 4096 biți (excelent)
Setări personalizate de criptare: da

Caracteristici suplimentare de securitate:

 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6
 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • VPN Kill-Switch (prevenirea scurgerilor IP în cazul în care VPN eșuează)

Hidemyass

Criptarea tunelului: AES de până la 256 biți (standard industrial)
Criptarea strângerii de mână: Taste de 2048 biți (bine)
Setări personalizate de criptare: Nu

Caracteristici suplimentare de securitate:

 • IP-Bind securizat (switch-switch)

Analiză:
Accesul la internet privat câștigă și în această rundă. Acestea sunt software protejat pentru cele mai frecvente 3 scurgeri IP. Puteți alege care să le activați în meniul de setări avansate al software-ului lor. Protecția împotriva scurgerilor DNS este deosebit de utilă deoarece asigură că serverele DNS ale Furnizorului de Internet nu sunt niciodată utilizate (dacă nu blocați scurgerile DNS, ISP-ul dvs. ar putea monitoriza în continuare istoricul web).

În plus, PIA are unele dintre cele mai bune criptare din industrie (și este complet personalizabil în setările avansate de criptare ale software-ului PIA). Acest lucru vă permite să reglați perfect amestecul perfect de securitate vs. viteză (în funcție de nevoile dvs.) sau pur și simplu mergeți cu setările recomandate.
Accesul la internet privat limitează HMA la aproape fiecare caracteristică de securitate.

CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

Viziteaza site-ul

Torrent / p2p Prietenie

Multe VPN spun că permit torrenturi, doar pentru a anula sau suspenda ulterior conturile pentru activitatea torrentului. Unele VPN-uri sunt construite de la sol pentru a fi mai prietenoase cu torentele decât altele.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat este unul dintre cei mai torenți furnizori de VPN prietenoși pe care i-am testat. Acestea nu restricționează activitatea torrentului la anumite servere (deși probabil ar prefera să vă lipiți de serverele din afara SUA / Marea Britanie).

Ca toate VPN-urile de renume, PIA nu acceptă sau încurajează descărcările ilegale (nici noi). Cu toate acestea, indiferent de ce descărcați, ei nu pot conecta nicio activitate online la anumite conturi sau utilizatori.

Deoarece nu monitorizează, sau nu înregistrează istoricul conexiunii sau activitatea VPN, este imposibil de urmărit descărcările de torrent într-un cont vpn specific. (și pot exista zeci sau sute de utilizatori care împărtășesc același server VPN).

Hidemyass

Hidemyass nu blochează în mod specific accesul torrenturilor / p2p în rețeaua lor. Termenii și condițiile lor spun că vor anula conturile pentru activități ilegale.

Acest thread vă va oferi o idee mai bună despre politica lor în domeniul torentului în practică.

Notă importantă: HMA are capacitatea de a urmări descărcările de torrent în anumite conturi, deoarece păstrează jurnalele de conexiune pentru fiecare cont. Aceasta înseamnă că pot (și face) să suspende / să anuleze conturile dacă alegeți să descărcați fișiere mai puțin decât legale.

Speed ​​(PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting-ul este o activitate cu o lățime mare de bandă și o viteză mai mare este întotdeauna mai bună, nu? Să vedem ce VPN vă va permite să utilizați cel mai mare procent din conexiunea dvs. de mare viteză.

Acces la internet privat

PIA USA Test de viteză

California, SUA

Acces la internet privat Canada Test de viteză

Toronto, Canada

Acces privat la internet Testul de viteză al serverului olandez

Amsterdam, Olanda (popular pentru p2p)

Hidemyass

Test de viteză Hidemyass NYC

New York, SUA

Test de viteză Hidemyass chicago

Chicago, SUA

Imagine

Toronto, Canada

Analiza vitezei:
Accesul la internet privat câștigă aici cu o marjă largă. Este deosebit de impresionantă diferența de lățime de bandă din amonte. PIA a reușit să obțină peste 80% din conexiunea noastră de 50 mb pe toate cele 3 servere testate. (Pentru referință, aveți nevoie doar de 5-7mbps pentru a transmite un film în HD).

Când considerați că PIA este în jur de jumătate din prețul HMA, este o alegere ușoară dacă viteza este considerația dvs. nr. Merită, de asemenea, să vă uitați la IPVanish (care este cel mai rapid vpn care nu a fost logat pe care l-am testat). Am făcut o comparație completă între IPVanish și PIA.

CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

Viziteaza site-ul

Servicii suplimentare utile pentru Torrenting

Majoritatea VPN-urilor oferă doar servicii VPN, dar unele dintre vpns-urile mai orientate către torrent includ funcții suplimentare pe care le adoră utilizatorii bittorrent. De exemplu: Torguard include un instalator auto-proxy care va configura instantaneu software-ul torrent preferat pentru a utiliza serviciul lor proxy torrent. BTguard are versiuni personalizate ale uTorrent și deluge cu setările lor proxy deja instalate.

Deci, ce trebuie să vă ofere aceste două centrale VPN?

Acces la internet privat

Acces la internet privatEste unul dintre doar o serie de VPN-uri care includ servicii de proxy pentru șosete gratuite cu fiecare pachet VPN.

Serviciile proxy anonime sunt populare pentru utilizatorii bittorrent, deoarece lucrează cu fiecare client major torrent, de obicei sunt mai rapide decât un VPN și costă în general mai puțin. Proxy-urile de cizme de dezavantaj nu sunt criptate (o VPN oferă criptare extrem de puternică).

Cu PIA, totuși, poți obțineți cele mai bune din ambele lumi și utilizați simultan un proxy VPN +, deoarece permit 5 conexiuni simultane dintr-un singur cont. Aceasta înseamnă că adresa dvs. IP de torrent va fi IP-ul dvs. proxy, adresa browser-ului dvs. web va fi IP-ul VPN și niciuna dintre acestea nu se va potrivi cu adresa dvs. IP reală. În alte cuvinte, vei fi extrem de anonim.

Avem chiar și ghiduri de configurare pas cu pas care vă arată cum să faceți acest lucru în toate software-urile dvs. preferate pentru torrent.

împuternicire & Ghiduri de configurare VPN:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Potop
 • QBittorrent
 • Flud (pentru Android)

Prețuri

Deși cred că prețul ar trebui să fie o prioritate scăzută atunci când vine vorba de securitate și confidențialitate, nu este un secret faptul că oamenii preferă o ofertă bună la un preț scăzut. VPN-urile variază ca preț între 3 $ / lună și 20 USD / m. Vestea bună este că prețul nu înseamnă întotdeauna calitate, iar unele dintre cele mai bune VPN-uri pe care le-am testat sunt și cele mai accesibile.

Iată cum se compară Accesul la Internet privat cu Hidemyass când vine vorba de preț:

Acces la internet privat

Prețuri

 • 1 lună – 6,95 USD
 • 6 luni – 35,95 USD
 • 1 an – 39,95 USD (3,33 USD / lună)

Hidemyass

Prețuri

 • 1 lună – 11,52 USD / lună
 • 6 luni – 8,33 USD / lună
 • 1 an – 6,55 USD / lună

Indiferent ce lungime de abonament alegeți pentru ambele PIA & HMA, caracteristicile sunt aceleași, indiferent de durată. Evident că primești o reducere substanțială pentru ambele servicii dacă alegi opțiunea de abonament de 12 luni. Dacă vă faceți griji despre remușcările cumpărătorului, invitați-vă. Ambele VPN-uri oferă o garanție de rambursare de 100%.

Accesul la internet privat are o politică de rambursare de 7 zile și Hidemyass are o politică de rambursare de 30 de zile (atâta timp cât nu încălcați termenii acestora sau nu transferați mai mult de 10 GB date).

Iată câteva capturi de ecran ale fiecărui VPN detalii exacte privind prețurile:

Pagina privată de acces la internet privat

Planurile și prețurile de acces la internet privat

Hidemyass oferă serviciul lor de VPN în aceeași lungime de abonament ca PIA (1 lună, 6 luni și 12 luni). Din păcate, acestea percep aproape dublul prețului PIA pentru fiecare abonament.

Preț VPN Hidemyass

Prețuri / planuri pentru Hidemyass

Concluzie: și câștigătorul este…

Această derulare nu a fost nici măcar aproape. După numărătoarea mea, Acces la internet privat a câștigat fiecare rundă.

Asta nu înseamnă că Hidemyass este un VPN prost. De fapt, fac multe lucruri foarte bine (software-ul lor este bun și sunt unul dintre singurele VPN-uri cu suport de telefonie în direct). Realitatea este că Hidemyass nu este conceput pentru nevoile utilizatorilor bittorrent, în timp ce PIA este printre cele mai VPN-uri prietenoase cu torentul din lume.

Nu ar trebui să fie o surpriză atunci că Accesul la Internet privat a fost numit VPN-ul nostru de top pentru torrenting (2014/2015)

Iată rezumatul meciului cap la cap:

Acces privat la internet vs. Hidemyass (rezumat)

Caracteristică
Câştigător
Detalii
Confidențialitate / JurnalePIAPIA păstrează zero jurnaluri sau metadate. HMA păstrează jurnalele.
SecuritatePIAPIA are o putere de criptare reglabilă până la taste AES cu 256 biți cu 4096 biți
Torrent FriendlyPIAPIA este în mare măsură mai prietenos cu torentul decât HMA și nu poate identifica conturile individuale
VitezăPIAÎn testarea noastră, PIA a depășit Hidemyass în viteză
In plusPIAProxy-ul SOCKS din Olanda inclus cu VPN, funcționează excelent pentru torrente
PrețuriPIAPIA costă cel puțin 3,33 USD / lună (nelimitat) față de 6,55 USD pentru HMA. (Detalii despre ofertă mai jos)

Analiză

Accesul la internet privat a zdrobit absolut Hidemyass atunci când vine vorba de îndeplinirea cerințelor de confidențialitate exigente ale utilizatorilor frecventi de bittorrent. Recomandăm din toată inima PIA este o VPN excelentă, atât pentru utilizare generală, fie pentru descărcare torrentă.
Asigurați-vă că profitați de politica de rambursare a PIA pentru 7 zile, dacă doriți să încercați serviciul fără riscuri. PIA este de departe cel mai popular serviciu VPN printre vizitatorii acestui site și unul dintre cele mai accesibile.Folosiți linkul de mai jos pentru a obține PIA pentru 3,33 USD / lună

Cea mai buna oferta

Obțineți PIA pentru 3,33 USD / lună »

Alte informații utile

Avem o mulțime de alte articole pe acest site pentru a vă ajuta să alegeți vpn-ul torrent perfect, iar după ce ați făcut acest lucru, avem „ghiduri practice” care vă arată exact cum puteți configura clientul dvs. torrent preferat pentru a funcționa perfect cu dvs. Serviciu VPN sau proxy.

Iată câteva dintre cele mai populare articole:

Ghiduri

uTorrent (ghid de configurare VPN / Proxy)
Vuze (ghid de configurare VPN / Proxy)
Deluge (ghid de configurare VPN / Proxy)
QBittorrent (configurare VPN / Proxy)

SOCKS vs. Proxy-uri HTTP
Înțelegerea jurnalelor VPN
Care VPN-uri nu păstrează jurnalele?

opinii

Revizuire acces la internet privat
IPVanish Review
Recenzie Torguard
BTGuard Review
Proxy.sh Review

comparaţii

PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Proxy.sh
PIA vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me