Acces la internet privat vs Torguard (comparație VPN)

Acces la internet privat vs Torguard

Acces la internet privat și Torguard sunt două dintre cele mai populare opțiuni pentru utilizatorii BitTorrent care caută să anonimizeze torentele și să descarce torentele în siguranță.


Dacă doriți să vă păstrați activitatea torrentului în privință sau căutați doar un serviciu VPN extrem de anonim, ambele sunt alegeri excelente (ambele au făcut lista noastră cu „cele mai bune servicii VPN fără logare”), dar le-am pus pe cap -pentru a vedea care dintre ele iese cu adevărat deasupra.

Criterii de comparare

Pentru această comparație, am luat în considerare caracteristicile generale de securitate, precum și caracteristicile specifice torrentului, viteza, asistența pentru clienți și multe altele.

Ne vom uita la:

 • Securitate / criptare
 • Viteză
 • Prietenie Torrent
 • Software / Caracteristici
 • A sustine
 • Preț

Rezumatul comparației HEAD to Head

Imagine

 • Cu sediul în SUA
 • Fără jurnalele de activitate, fără jurnalele de conexiune.
 • Criptare AES pe 256 biți (opțiuni de criptare personalizate)
 • Chei de criptare pe 4096 biți (extrem de sigure)
 • Lățime de bandă nelimitată / Transfer de date
 • Securitate Kill-switch
 • Serviciul proxy VPN + Torrent inclus
 • Nu există caracteristici suplimentare specifice torrentului

Tarife / oferte
Preț lunar: 6,95 USD / m
Cel mai bun preț de ofertă: 3,33 USD / lună (Abonament de 1 an)

Caracteristicile noastre preferate
Accesul la internet privat oferă mai multe caracteristici la un preț mai mic decât oricare alt VPN. Ne place angajamentul lor de confidențialitate (o adevărată politică „zero jurnale”), viteză, prietenie cu torentul și software excelent (cu control personalizat asupra puterii de criptare și algoritmul folosit).

Fiecare abonament PIA include, de asemenea, utilizarea nelimitată a serverului lor proxy de ciorapi din Olanda (excelent pentru torrenturi).

Imagine

 • Cu sediul în SUA
 • Fără jurnalele de activitate, fără jurnalele de conexiune.
 • Criptare Blowfish de 256 biți
 • Taste de 2048 biți (standard industrial)
 • Lățime de bandă nelimitată / Transfer de date
 • Securitate Kill-switch
 • VPN & Serviciul proxy Torrent vândut separat
 • servere optimizate p2p, instalator proxy torrent personalizat

Tarife / oferte
Preț lunar: 10 USD / m
Cel mai bun preț de ofertă: 4,99 USD / lună (Abonament de 1 an)

Caracteristicile noastre preferate
Torguard este mai orientat către torrent decât majoritatea VPN-urilor. Acestea oferă un serviciu autonom „Torrent Proxy” pentru descărcări rapide, anonime de torrent. De asemenea, au un software de instalare proxy personalizat care va configura automat clientul torrent preferat cu setările corecte. De asemenea, au servere VPN optimizate p2p (torrent) și servere VPN sigure care vă ajută să treceți prin firewall-uri care blochează torentul.

Accesați accesul la internet privat >

Vizitați Torguard >

Securitate / privacy

Acces la internet privat
 • Fără jurnale. Perioadă.
 • Criptare AES de 256 biți cu taste de 4096 biți
 • Switch-switch (nivel de sistem)
 • Plăți anonime cu Bitcoin, carduri cadou
Torguard
 • Fără jurnale. Perioadă.
 • Criptare Blowfish de 256 biți cu taste de 2048 biți
 • Kill-switch (nivel de aplicație)
 • Plăți anonime cu bitcoin

Atât PIA, cât și Torguard sunt furnizori VPN care nu se loghează (până acum atât de buni). Ambii acceptă, de asemenea, plata anonimă prin intermediul criptocurrency Bitcoin. Acolo se termină în mare măsură asemănările.

PIA folosește criptarea AES de 256 biți (standardul industriei) cu taste de 4096 biți pentru criptarea strângerii de mână (semnificativ mai puternică decât tastele standard din industrie 2048 biți). Torguard, pe de altă parte, folosește criptarea de 256 biți cu algoritmul de criptare Blowfish mai vechi (dar încă foarte solid). Folosesc chei de 2048 de biți, care sunt standardul industriei, dar în opinia mea este întotdeauna mai puternic.

Accesul la internet privat vă oferă, de asemenea, un control personalizat complet asupra puterii de criptare, a algoritmului folosit și a metodei de autentificare a datelor (previne atacurile omului în mijloc). Aplicația desktop Torguard nu vă oferă niciun control personalizat, altul decât ce tip de server selectați (servere diferite folosesc criptare diferită)

Setări de securitate și criptare a accesului la internet privat

Setări avansate de criptare PIA

În imaginea de mai sus, configurarea este foarte sigură, dar folosește criptarea AES-128 biți în loc de 256 biți pentru viteze mai rapide (există întotdeauna un compromis atunci când vine vorba de viteză vs. puterea de criptare). Puteți încerca diferite setări până când veți găsi combinația perfectă pentru propriile dvs. nevoi. De obicei folosesc AES-256 biți, deoarece viteza nu este un factor major pentru mine.

Kill Switch

Atât Torguard, cât și PIA au construit un switch-switch în software-ul lor, deși fiecare a implementat funcția într-un mod diferit.

Torguard folosește un comutator de ucidere la nivel de aplicație
Aceasta înseamnă că puteți alege anumite aplicații care vor fi ucise (închise) dacă conexiunea VPN scade accidental. Selectarea aplicațiilor pe care doriți să le includeți este la fel de ușoară precum adăugarea lor într-o listă în setările software Torguard.

Evident, dacă cumpărați torguard pentru torrenturi, ați dori să adăugați clientul torrent în listă, astfel încât adevărata dvs. IP să nu se scurgă accidental.

Accesul la internet privat utilizează un comutator de ucidere la nivel de sistem
Acest lucru înseamnă că, atunci când este activat (bifând caseta de comutare în setările software), PIA va opri complet întreaga activitate de internet în cazul unei conexiuni neintenționate. Singura modalitate de a restabili accesul la internet este:

 1. Reconectați-vă la un server VPN
 2. Resetați DCHP, rulând depanatorul Windows (sau îl puteți face manual).

Nici metoda switch-switch nu este mai bună sau mai rea, neapărat. Se reduce la preferințele personale.

Plăți anonime

Atât PIA, cât și Torguard permit utilizatorilor să efectueze plăți anonime. Acestea necesită doar informații minime pentru a crea un cont. Aveți nevoie doar de o adresă de e-mail și o metodă de plată.

Torguard acceptă plăți bitcoin (cea mai populară criptomonedă din lume).

PIA acceptă atât bitcoin, cât și plăți anonime prin tranzacționarea electronică a soldurilor cardurilor cadou rămase din magazinele populare (cum ar fi starbucks, homar roșu, Target, Best-buy, etc …). Este o soluție ingenioasă de tehnologie scăzută, care vă permite să plătiți în mod anonim, fără să fiți nevoiți să învățați cum să cumpărați, amestecați, depozitați și transferați bitcoins.

Aflați cum puteți plăti cu carduri cadou în ghidul nostru despre cum să plătiți în mod anonim un VPN.

Câștigător: Acces la internet privat
PIA a egalat sau a câștigat fiecare secțiune a expunerii de securitate. Dacă aveți nevoie de cea mai bună securitate posibilă (sau vă plac opțiunile de personalizare ale PIA), cu siguranță, ar trebui să le încercați mai întâi. Economisiți peste 50% când cumpărați un abonament de 1 an.

Caracteristici specifice torrentului

Acces la internet privat:
 • Torrents permise pe toate serverele
 • Serverul Socks5 inclus gratuit (Olanda)
Torguard
 • Torrents permise pe anumite servere (non-americane, non-Marea Britanie)
 • Serviciul proxy Socks5 vândut separat (5 țări)
 • Proxy software auto-instalator

Acces la internet privat
Una dintre cele mai bune caracteristici ale PIA este faptul că toate abonamentele VPN includ accesul la un server proxy SOCKS care nu se înregistrează în logistică. Acestea nu fac publicitate foarte mare a acestei caracteristici, dar este ideală pentru torrenting și puteți configura cu ușurință software-ul torrent preferat pentru a ascunde adresa dvs. IP utilizând acest proxy.

Instrucțiunile de instalare sunt incluse în ghidurile noastre pentru:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Potop

Accesul la internet privat permite torentele de pe toate serverele, deși ar prefera să-și limiteze activitatea torrentului la serverele din țări prietenoase cu torentele, precum Olanda, Canada sau Elveția.

Torguard
Torguard oferă, de asemenea, un serviciu proxy SOCKS 5, dar îl vând separat de serviciul lor VPN, astfel încât dacă doriți Proxy și VPN împreună, vă uitați la 80 $ + pe an, față de 39,95 USD cu PIA. Pentru a fi corect, serviciul lor Torrent Proxy este foarte solid și vă oferă mai multe opțiuni de localizare a serverului.

De asemenea, au un instrument de instalare proxy corect, care va configura automat software-ul torrent preferat (uTorrent, BitTorrent, Vuze, Deluge) cu setările optime de securitate pentru a utiliza serviciul proxy în siguranță și anonim..

Acest lucru vă ajută să evitați durerile de cap sau confuzia de configurare manuală, care ar trebui să folosească proxy-ul SOCKS PIA pentru torrenting. (Deși avem ghidurile legate mai sus)

Torguard limitează activitatea torrentului la anumite servere p2p (atât pentru a optimiza viteza rețelei, cât și pentru a evita potențialele dureri de cap legal).

Câștigător: TIE
Dacă sunteți dispus să plătiți pentru a obține serviciul proxy VPN +, atunci serviciul de proxy și instalatorul automat Torguard sunt cu siguranță superioare serverului SOC al PIA unic (cu configurarea manuală necesară).

Desigur, PIA este literalmente jumătate din preț, la 39,95 USD / an…

Test de viteză: PIA vs. Torguard

Atât Torguard, cât și PIA și-au extins dramatic rețelele de server în ultimii doi ani. Aceasta înseamnă că există mai multe locații de server, precum și mai multă lățime de bandă disponibilă pentru fiecare utilizator.

Obținerea vitezei de până la 50+ Mbps este cu siguranță posibilă cu ambii furnizori (presupunând că conexiunea dvs. normală este cel puțin atât de rapidă).

Acces la internet privat

Test de viteză PIA Olanda

Server Olanda (PIA)

Acces privat la internet Canada Speedtest

Server Canada (PIA)

Încercări de viteză antagonistă

Test de viteză Torguard Olanda

Server Olandez (Torguard)

Torguard Canada Speedtest

Server Canada (Torguard)

După cum puteți vedea, rezultatele testelor de viteză sunt destul de similare. PIA obține o ușoară margine în ceea ce privește vitezele de descărcare, iar Torguard are viteze mai rapide în amonte. Evident, rezultatele dvs. vor depinde de viteza de conectare, distanța serverului, încărcarea serverului, ora zilei etc…

Dar acestea sunt îndeajuns de aproape încât o vom numi la TIE

Prețuri & Politica de rambursare

Atât PIA cât și Torguard sunt destul de accesibile în comparație cu prețurile medii ale industriei. Fiecare oferă, de asemenea, un Politica de restituire a banilor pe 7 zile.

Accesul la internet privat este valoarea generală mai bună.
La doar 39,95 USD / an (adică 3,33 USD / lună) Vei primi serviciul VPN + Proxy pentru mai puțin decât prețul serviciului VPN singur pentru Torguard.

Prețurile PIA:

Opțiunile de stabilire a prețurilor și a planului VPN Access Internet

Pagina de preț a accesului la internet privat

Prețul lui Torguard
Torguard are prețuri separate pentru VPN-ul lor & Serviciu proxy (deși beneficiați de un pachet de reduceri dacă cumpărați ambele).

Serviciu VPN:

 • 9,99 USD / lună (abonament de 1 lună)
 • 4,99 USD / lună (abonament de 1 an)

Serviciul Proxy Torrent

 • 5,95 USD / lună (abonament de 1 lună)
 • 3,91 USD / lună (abonament de 1 an)

Comparație prețuri Torguard VPN

Prețurile VPN ale lui Torguard

Concluzie

Clar Accesul la internet privat este o valoare mai bună dar asta nu înseamnă alegerea lor perfectă pentru toată lumea. Vom rezuma rapid avantajele și contra contra fiecăruia, astfel încât să aveți o idee mai bună despre care VPN este potrivit pentru dvs..

Imagine

PROS

 • Mai ieftin (de la 3,33 USD / lună)
 • Serviciu proxy Socks5 inclus
 • Software excelent
 • Control personalizat asupra opțiunilor de criptare
 • Reputație excelentă în cadrul comunității p2p
 • Torrents permise pe toate serverele
 • Protecție scurgeri DNS și protecție IPv6

Imagine

PROS

 • Viteze foarte rapide
 • Serviciul Proxy Torrent autonom (5 țări)
 • Software de instalare auto-proxy
 • Servere optimizate pentru torrent
 • Protocolul VPN „Stealth” disponibil
 • Protecție scurgeri DNS și protecție IPv6
CONS
 • Serviciu proxy limitat la 1 locație
 • Trebuie să configurați proxy torrent manual
 • Mai puține locații de server VPN decât Torguard
CONS
 • Trebuie să plătiți separat pentru VPN & împuternicire
 • Torrenturile sunt permise doar pe anumite servere
 • Fără control asupra puterii / algoritmului de criptare
 • Torguard VPN este mai scump decât serviciul PIA

Deci, ce VPN ar trebui să alegeți?

Adevărul este că marea majoritate a oamenilor va fi probabil mai bună cu accesul la internet privat (presupunând că prețul este unul dintre principalele dvs. criterii de selecție. PIA vă oferă mai mulți bani decât Torguard, iar software-ul lor este cu siguranță un pas înainte.. Marea majoritate a persoanelor va fi probabil mai bine cu acces la internet privat…

Ar trebui să alegeți Torguard dacă…

 • Doriți cel mai bun serviciu proxy pentru torrenturi (Torguard este cu siguranță cel mai bun proxy torrent)
 • Nu doriți să configurați manual software-ul torrent pentru a utiliza un proxy
 • Sunteți dispus să plătiți ceva mai mult pentru o ușoară îmbunătățire a vitezei VPN
 • Nu-ți pasă să ai control personalizat asupra criptării VPN

Ar trebui să alegeți Acces la internet privat dacă…

 • Vrei cel mai bun preț / valoare
 • Vrei cel mai bun serviciu VPN / securitate / software
 • Nu aveți nevoie de mai multe locații pe server proxy

Linia de jos: Accesul la internet privat va fi cea mai bună alegere pentru majoritatea utilizatorilor
Mă abonez la PIA personal, chiar dacă pot primi gratuit orice serviciu VPN în calitate de recenzor. Securitatea lor este solidă, aproape că niciodată nu am scăzut conexiunile, iar serviciul gratuit de proxy SOCKS5 este un bonus frumos. Acesta este doar câteva dintre motivele pentru care am numit PIA cel mai bun VPN pentru Torrenting în 2015.

Încă am găsit un alt serviciu VPN care oferă mai multe funcții, confidențialitate și performanță decât PIA pentru sub 40 USD / an. Mai ales când vine vorba de nevoile solicitante de confidențialitate ale utilizatorilor bittorrent.

Puteți încerca PIA practic fără riscuri (mulțumită garanției lor de returnare de 7 zile).
Sunt destul de sigur că îți va plăcea.
Obține acces la internet privat »

Linkuri / resurse suplimentare

Iată câteva articole care vă pot fi de folos:

Recenzii VPN
Torguard
Acces la internet privat
Proxy.sh
IPVanish
ibVPN
Instrucțiuni de instalare a proxy pentru
uTorrent
Vuze
diliviu
QBittorrent
Ghiduri / Clasamente
Torenți total anonimi în 3 pași
Proxy HTTP vs SOCKS (pentru torrente)
Cele mai bune servicii VPN pentru Torrenting
Cum să plătiți în mod anonim un VPN
Cum să vă criptați Torrents
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map