Acces la internet privat vs. NordVPN: Comparație 2018

Acces la internet privat și NordVPN sunt 2 furnizori VPN excelente pentru torrenturi. Și amândouă sunt incredibil de accesibile, ofertele actuale având un preț PIA la 3,33 USD / lună, iar NordVPN un uimitor 2,75 USD / lună (plan pe 3 ani).

Nu numai că se situează aproape de topul VPN-urilor noastre preferate, ci sunt și concurenții de top pentru cel mai bun loc în general. Setul lor de caracteristici este foarte asemănător și include funcții esențiale pentru torent, cum ar fi: un Kill-Switch, Socks5 Proxy și protecția împotriva scurgerilor IP.

Dar NordVPN are câteva trucuri suplimentare care ar putea să-i ofere avantajul. Citiți comparația noastră completă de mai jos pentru a vedea cum se acumulează în fiecare dintre următoarele categorii:

Subiecte de comparare

Vom compara PIA și NordVPN cap la cap pe fiecare dintre subiectele de mai jos. Faceți clic pe link pentru a trece peste orice secțiune a acestei comparații.

 1. Securitate
 2. Politica de confidențialitate / Logging
 3. Software / Caracteristici
 4. Viteză
 5. Funcționalitatea Torrent-ului și caracteristicile Torrent
 6. Prețuri

Acces la internet privat vs. NordVPN: rezumat

Acces la internet privat

Imagine

Site-ul: Privateinternetaccess.com
Revizuire: Acces la internet privat Revizuire completă

 • Cu sediul în SUA
 • Fără jurnale. Perioadă. (aflați despre jurnalele VPN)
 • Proxy Socks5 inclus (Server Olanda)
 • Criptare 256 biți (personalizabilă)
 • Kill-switch inclus (prevenirea scurgerilor IP)
 • Torrents permise pe toate serverele
 • Preț lunar: $ 6,95 / lună
 • Cea mai buna oferta: 3,33 USD / lună (1 an plan)

NordVPN

Imagine

Site-ul:Nordvpn.com
Revizuire: Recenzie NordVPN (2018)

 • Cu sediul în Panama
 • Fără jurnale. Perioadă.
 • Socks5 și proxy HTTP incluse (12+ locații)
 • Criptare pe 256 biți (nu se poate regla)
 • Kill-Switch, DNS, IPv6 Protecție împotriva scurgerilor
 • Torrenturi pe toate serverele (unele sunt optimizate p2p)
 • Preț lunar: $ Ora 10.00 / luna
 • Cea mai buna oferta: $ 2,75 / lună (Ofertă limitată)
Funcții favorite de acces la internet privat:

Accesul la internet privat este un serviciu VPN care nu funcționează. PIA este legendară în comunitatea de partajare a fișierelor și a fost de mai mulți ani la VPN.

Este singurul VPN (din câte știm noi) politica de confidențialitate care a fost testată de FBI în instanță (și câștigat).

2 caracteristici care ies într-adevăr în evidență sunt opțiunea PIA „forward forward” (excelentă pentru trecerea prin firewall) și criptarea cu rezistență reglabilă. Acest lucru vă permite să vă optimizați viteza la conexiuni mai lente.

Caracteristicile noastre preferate NordVPN:
NordVPN este cu adevărat un serviciu VPN all-in-one. Este ca o listă de dorințe VPN atunci când te uiți la setul lor de funcții.

Nu numai că este un VPN complet cu log zero, bazat într-un refugiu de confidențialitate (Panama), dar sunt și torrent-uri și au servere speciale optimizate p2p. Multe locații p2p includ, de asemenea, serviciul de proxy Socks5, pentru a dubla salturile torentelor din clientul dvs. torrent preferat (avem ghiduri de configurare).

Și, pe lângă toate acestea, NordVPN are SmartDNS încorporat și funcționează cu Netflix, Hulu, HBOGo și zeci de alte servicii de streaming geo-restricționate.

Și am menționat că pentru o perioadă limitată de timp este disponibil doar 2,75 USD / lună? (Politică de rambursare de 100 de zile pentru 100 de zile)

Securitate

Criptarea

Criptarea există o caracteristică de bază care face un VPN atât de puternic. Îți scutură traficul web și torrent, astfel încât niciun mijlocitor (precum Furnizorul de Internet) să nu poată vedea ce faci online.

Și NordVPN și PIA oferă atât criptarea AES de 256 biți incredibil de puternică (standardul NIST oficial) pe tunelurile lor VPN.

Fiecare furnizor VPN are, de asemenea, câteva manuale suplimentare în mânecă:

NordVPN: NordVPN are servere cu criptare dublă (dublu hop) care îți orientează traficul prin două hub-uri VPN și îl înfășoară în două straturi de criptare. Puteți alege, de asemenea, să utilizați VPN-ul lor peste serverele Tor (rutele tunelului VPN prin rețeaua Tor pentru un plus de confidențialitate). Probabil veți dori să utilizați aceste funcții doar pentru activități online foarte sensibile, deoarece aceste servere tind să fie mult mai lente.

Acces la internet privat: PIA vă oferă un control complet personalizabil asupra puterii de criptare și a algoritmului utilizat pentru a vă proteja datele. Puteți controla aceste setări chiar din aplicație (Windows, Mac sau Android). De exemplu, utilizați o criptare mai ușoară pe 128 de biți (sau deloc) când doriți mai multă viteză și mai puțină securitate (cum ar fi streamingul sau jocurile).

Setări de criptare private Internet Access

Accesul la internet privat are setări reglabile de criptare

Alte caracteristici de securitate

Nordvpn și Acces la internet privat ambele au caracteristici suplimentare de securitate dincolo de criptarea lor puternică. Cele mai importante sunt:

Kill-Switch: Aceasta este o caracteristică software care închide instantaneu accesul la internet dacă conexiunea VPN eșuează din orice motiv. Acest lucru împiedică transferul datelor pe un canal necriptat și vă asigură că colegii torrenți nu văd adresa dvs. IP adevărată. Atât PIA, cât și NordVPN au un comutator de omor încorporat.
O politică de înregistrare a VPN-urilor este unul dintre cei mai ignorați factori atunci când alegeți un furnizor. Este probabil, de asemenea, cel mai important lucru de luat în considerare dacă veți folosi VPN pentru torrenting. Vă recomandăm întotdeauna să alegeți un VPN care să nu vă înregistreze niciodată adresa IP și să distrugă jurnalele de metadate în 24 de ore.

DNS & Protecție împotriva scurgerilor IPv6: În timp ce criptarea folosită de un VPN este extrem de sigură, uneori software-ul (chiar și sistemele de operare) implementează tunelul VPN în mod nesigur din cauza problemelor de compatibilitate înapoi cu mașini vechi. Acest lucru poate crea 2 tipuri de scurgeri:

 1. Scurgeri DNS: În cazul în care căutările dvs. DNS (atunci când vizitați un site web) sunt direcționate către serverele DNS ale ISP-ului dvs. în loc de furnizorul furnizorului VPN.
 2. Scurgeri IPv6: În cazul în care traficul este dirijat nesigur prin noul protocol IPv6 în loc de protocolul IPv4 vechi.

Din fericire, mulți VPN-uri (aceste două includ) au integrat tehnologia de prevenire a scurgerilor în software-ul lor. Atât Nordul, cât și PIA vă permit să blocați ambele tipuri de scurgeri cu o opțiune simplă de selectare în setările software. În testarea noastră, am constatat că a funcționat perfect (nu au fost detectate scurgeri la ipleak.net).

  Citire recomandată: VPN-uri care permit torrenturi / p2p și nu păstrează niciun fel de jurnal.

  Confidențialitate / Logging

  Acces la internet privat: confidențialitate

  Acces la internet privat a fost în fruntea vieții private a consumatorilor atâta timp cât compania a existat. PIA a fost unul dintre primele servicii VPN „Fără log” din lume și a dat startul mișcării VPN fără log. Și ele sunt în continuare singurul VPN din lume care a verificat garanția de logare zero.

  Politica de logare:
  Accesul la internet privat nu păstrează și nu înregistrează nicio activitate vpn sau date de sesiune. Nu se loghează site-urile web pe care le vizitați, fișierele pe care le descărcați, sau chiar stochează un istoric al timpilor de conectare și adresele IP alocate. Majoritatea VPN-urilor păstrează „jurnalele de conexiune” care pot fi utilizate cu ușurință pentru a urmări istoricul descărcărilor de torrent la un anumit utilizator. PIA nu păstrează jurnalele de conexiune.

  Altă confidențialitate:
  PIA nu utilizează injectarea cookie-urilor de urmărire terță parte în fluxul de date (cum sunt cunoscute unele VPN-uri „gratuite”). De asemenea, aceștia iau măsuri de precauție suplimentare pentru a vă păstra istoricul de vizualizare web utilizând serverele DNS private (controlate de PIA). Acest lucru vă asigură că conexiunea dvs. VPN nu direcționează cererile dns (adrese web) către serverele nesigure, cum ar fi ISP-ul dvs..

  NordVPN: Confidențialitate

  NordVPN se potrivește punct cu punct PIA pentru confidențialitate. Aceasta include o garanție de log zero, fără jurnalele de conexiune și servere DNS private. Acestea adaugă, de asemenea, servere de utilizare specială pentru anonimat îmbunătățit, cum ar fi VPN-Over-Tor și Servere Double-Hop (Double Criptare).

  Încă nu au avut ocazia să-și testeze politica de confidențialitate în instanță (și nici nu doresc să o facă), dar nu există niciun motiv să creadă că NordVPN nu este la fel de bun ca cuvântul lor.

  Și tipurile Snowden care citesc acest lucru vor fi încântați să știe că NordVPN are sediul în Panama, ceea ce teoretic poate face compania mai puțin vulnerabilă la cerințele spionajului NSA (PIA este o companie din SUA). Dar aceasta este mult peste nevoile de confidențialitate ale majorității fanaticilor torrenți.

  Confidențialitate / Rezumat

  PIA s-au dovedit de încredere (și foarte anonimi) în instanță. Asta merită mult. Totuși, NordVPN îi combină cu mai multe caracteristici de confidențialitate, așa că vom numi acest lucru o remiză.
  CÂȘTIGĂTOR: LIGĂ

  Software / Caracteristici

  Accesul la internet privat și NordVPN au software foarte diferit. Unul este despre controlul funcțional al tuturor criptelor (PIA), în timp ce celălalt (Nord) este acela de a oferi acces simplu și ușor de utilizat la funcții puternice.

  Deoarece aceste două VPN-uri sunt atât de asemănătoare în multe alte domenii (viteză, confidențialitate, prietenie cu Torrent), opțiunea poate veni în funcție de stilul software și setul de funcții pe care îl preferați.

  Prezentare generală

  Software privat de acces la internet

  Programul PIA nu este de lux. Este funcțional și puternic. Și sincer îmi doresc ca mai mulți dezvoltatori VPN să le copieze modelul. Programul PIA pune criptarea cu granulație fină și controlul confidențialității într-o singură interfață. Nu există meniuri complicate de navigat sau 6 ecrane de setări diferite.

  Puteți obține tot ce aveți nevoie din vizualizarea „setări avansate”. Iată ce veți găsi:

  Imagine

  Veți obține controlul complet asupra instrumentelor esențiale de confidențialitate și protocol, inclusiv:

  Tipul conexiunii – TCP sau UDP
  Port forwarding
  PIA „MACE” – PIA este proprietar de reclame blocant și filtru malware
  Kill-Switch – Blochează accesul la internet dacă tunelul VPN eșuează. Recomandat pentru un torent mai sigur.
  Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6: Preveniți cele mai comune moduri în care un VPN poate scăpa accidental informații de identificare.

  Dacă derulați un pic în jos, veți găsi, de asemenea, setările de criptare, care vă permit să alegeți exact Cipher, protocolul de strângere de mână și puterea de criptare utilizate de VPN. Setările implicite ale AES pe 128 de biți cu o strângere de mână RSA de 2048 biți sunt optime pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă doriți mai multă securitate, faceți upgrade la AES pe 256 biți, dar fiți conștienți că viteza dvs. va scădea probabil oarecum.

  Imagine

  Selectarea serverului

  Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor care au vizualizarea de selectare a serverului în vizualizarea principală a software-ului, PIA o face puțin diferit. În schimb, faceți clic dreapta pe pictograma PIA din tava de sistem și alegeți un server din meniul pop-up. Puteți alege, de asemenea, serverul „Conectare automată” din vizualizarea principală dacă vi se pare frecvent aceeași locație.

  În prezent, există în jur de 25 de locații de server în 12 țări.

  Alte funcții PIA (și ce lipsesc)

  Platforme software: PIA are software pentru toate platformele majore, inclusiv iOS, Mac, Android și Windows. Aplicația lor mobilă este una dintre preferatele mele și este incredibil de rapidă și stabilă. Acesta rulează chiar și pe un Firestick / FireTV dacă îl lăsați înapoi.

  Proxy SOCKS5: Lățimea de bandă nelimitată pe serverul proxy PIA din Olanda este inclusă gratuit cu toate planurile. Poate fi folosit pentru a dubla saltul traficului torrent pentru confidențialitate suplimentară. Consultați ghidul nostru uTorrent și Vuze despre cum puteți face acest lucru.

  Asistență Neflix: Din păcate, adresele IP ale PIA sunt blocate de Netflix și va trebui să vă deconectați de la VPN de fiecare dată când doriți să faceți stream. Netflix blochează mai mult de 90% din furnizorii de top VPN pentru a preveni abuzul (deși NordVPN funcționează fără cusur).

  Software NordVPN

  Software-ul NordVPN este cu siguranță un pic mai elegant decât PIA. Și este multă putere aici, dar cea mai mare parte a magiei se face în culise cu mai puține opțiuni și setări.

  O caracteristică cu adevărat importantă este tehnologia SmartPlayTM a NordVPN, care vă permite să deblocați automat Netflix, Hulu și alte 50 de servicii de streaming VOD din întreaga lume. Este nemaipomenit și Nord este unul dintre puținele VPN din stânga care poate pretinde că este compatibil cu Netflix.

  Picker pentru locație / servere preferate

  Serverele pot fi alese dintr-o listă de locații alfabetice, ordonate după cele mai puțin încărcate (cel mai rapid) sau selectate dintr-o vedere din harta lumii (în imaginea de mai jos).

  Imagine

  Setări NordVPN și Opțiuni de protocol

  NordVPN vă permite să alegeți protocolul TCP sau UDP (cel mai rapid) pentru traficul dvs. VPN. Pentru a accesa aceste setări, trebuie să accesați meniul avansat al ecranului de setări.

  Aici puteți alege, de asemenea, serverele DNS personalizate sau pur și simplu folosiți propriul DNS privat cu jurnal zero. O opțiune bună pentru DNS-uri terțe gratuite este Google care utilizează adresele IP 8.8.8.8 și 8.8.4.4 (foto).

  Există, de asemenea, o opțiune de protocol Kill-Switch și „Stealth”, pentru o mai mare securitate. Protecția IPv6 este încorporată, iar clientul Nord nu trimite niciun trafic prin IPv6 în timp ce sunteți conectat.

  Protocolul lor sigur vă va deghiza traficul OpenVPN de trafic non-VPN, ceea ce îngreunează blocarea unui administrator de rețea sau a unui firewall. Această tehnică este utilă în rețelele publice precum școli, hoteluri, aeroporturi etc..

  Tipuri de servere speciale:

  Dublu-VPN: Îți orientează traficul prin 2 salturi VPN diferite și criptează datele de două ori (cu o cheie separată).
  VPN-Over-Tor: Rută traficul dvs. VPN prin rețeaua de ceapă Tor. Foarte anonim
  Streaming: Transmitere video de mare viteză cu tehnologie Smartplay încorporată.
  Anti-DDOS: Perfect pentru jocuri. Tard mic cu protecție DDOS.

  Protocoale ExpressVPN

  Alegeți OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP sau „Auto”

  PIA vs. NordVPN: viteze & Speedtest

  Iată mai jos rezultatele vitezei noastre de testare a capului:

  Test de viteză de acces la internet privat

  Acces privat la internet, cel mai rapid

  PIA Speed ​​Test (SUA)

  PIA Europe speedtest (Franța)

  PIA Speed ​​Test (Paris, Franța)

  NordVPN Speed ​​Test

  Testul de viteză NordVPN (SUA)

  NorthVPN Speedtest (Chicago, SUA)

  Testul de viteză NordVPN (Olanda)

  Testul de viteză NordVPN (Olanda)

  Analiza testului de viteză / Verdict:
  Accesul la internet privat este constant rapid și este capabil să reducă lățimea de bandă pe serverele din apropiere (testate pe o conexiune de 100 mb). Este deosebit de impresionant, având în vedere punctul de preț (3,33 USD / lună pentru abonamentul PIA de 1 an).

  NordVPN este ceva mai inconsistent. Cu un pic de muncă puteți găsi servere rapide în SUA și în anumite părți ale Europei, dar serverele lor olandeze optimizate p2p au scăzut în testare.

  CÂȘTIGĂTOR: Acces la internet privat

  Funcționalitatea / caracteristicile torrentului

  Dacă motivul principal pentru cumpărarea unui VPN este să descărcați torrenturi în mod anonim, atunci această secțiune este extrem de importantă. Dacă nu, nu ezitați să o săriți.

  În această secțiune, vom analiza atitudinea fiecărui furnizor față de utilizatorii bittorrent. De asemenea, vom examina ce (dacă există) caracteristici utile pe care le include fiecare serviciu care oferă o valoare suplimentară pentru descărcătorii torrent / p2p.

  Cele mai importante funcții pe care ar trebui să le aibă un furnizor VPN extrem de torrent este:

  • Zero Log Politica de confidențialitate: Nu puteți urmări activitatea torrentului prin adresa dvs. publică
  • Switch Kill: Preveniți scurgeri de IP dacă VPN se deconectează
  • Torrents permise în mai multe locații de server
  • Viteze rapide
  • Proxy pentru șosete incluse: Extra hop sau alternativă la tunelul VPN. Configurat în clientul torrent.

  Rezumat: Ambele VPN-uri oferă cel mai înalt nivel de confidențialitate a torrenturilor și fiecare a obținut un 10/10 perfect în clasamentele noastre de prietenie cu torentele.

  Acces la internet privat, prietenia dintre torrent: 10/10

  Accesul la internet privat este unul dintre cei mai renumiți furnizori de VPN-uri din lume și este o alegere de top (numărul 1 după estimările noastre) printre toți utilizatorii bittorrent. De asemenea, au fost în topul clasamentelor noastre „Cel mai bun VPN Torrent” în 2014, 2015 și 2016.

  PIA Torrent Policy

  Accesul la internet privat permite în mod specific torrenting și alte activități de partajare a fișierelor în rețeaua lor VPN. Nu există restricții specifice privind locațiile serverului. Cu toate acestea, se pare că PIA reorientează traficul de torrent în spatele scenei din anumite locații de server. Pentru cea mai rapidă viteză, ar trebui să folosiți un server VPN bazat pe Olanda, Elveția sau Canada.

  Funcții legate de IPVanish Torrent:

  Dacă descărcați frecvent torentele, este posibil să aveți nevoie de un set de caracteristici mai specific decât oferă mulți furnizori VPN. Din fericire, Accesul la Internet privat are aproape toate cele mai importante funcții de confidențialitate / securitate pe care le-ați dori.

  Iată cele mai bune caracteristici PIA pentru utilizatorii torrenți:

  • Politica „Zero Log”: Vă recomandăm întotdeauna să alegeți un VPN fără logare. PIA este etalonul pentru jurnalele VPN.
  • Kill-Switch: Nu doriți ca adresa dvs. IP să se scurgă dacă VPN se deconectează. Programul PIA are un switch-switch care vă va opri instantaneu conexiunea la internet dacă VPN eșuează. Disponibil pe toate platformele
  • Locații server-friendly pentru torrenturi: PIA are servere rapide în multe țări prietenoase cu torentul, inclusiv Elveția și Olanda.
  • Proxy SOCKS5: Rutați-vă traficul de torrent prin serverul proxy OIA cu jurnal zero OIA. Avem ghiduri de configurare pentru uTorrent, Vuze și QBittorrent
  • Criptare 128 sau 256 biți: Aceasta este cea mai puternică putere de criptare disponibilă (care asigură totuși viteze rezonabile). Este aceeași forță de criptare folosită de militarii americani pentru comunicațiile critice. Torrent Encryption împiedică ISP-ul dvs. (furnizorul de internet) să citească traficul dvs. sau să vadă ce fișiere descărcați. De asemenea, ajută la prevenirea accelerării torenților. Vă recomandăm să utilizați criptarea mai ușoară (128 biți) și protocolul UDP pentru a obține cele mai rapide viteze ale torrentului

  NordVPN Torrent-Prietenie: 10/10

  NordVPN se potrivește punct cu punct PIA pentru caracteristicile torrentului. Kill Switch, Criptare, Fără jurnale și locații optimizate pentru torent. Și de fapt au un avantaj ușor, deoarece serviciul lor de proxy SOCKS5 inclus are mai mult de 10 locații server-friendly pentru torrent. PIA are doar unul (Olanda).

  Pentru instrucțiuni despre cum puteți configura proxy NordVPN în clientul dvs. torrent preferat (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …) consultați ghidul nostru de torrent NordVPN.

  Lista de caracteristici de torrent a NordVPN:

  • Zero-Log: NordVPN nu păstrează jurnalele și are sediul în Panama (cunoscut pentru legile lor stricte de confidențialitate).
  • Switch Kill (2 tipuri) + Protecție împotriva scurgerii DNS: Nu vă scurgeți niciodată IP-ul dvs. real la colegii torrenți.
  • Servere prietenoase cu torrenturile: NordVPN permite torentele pe toate serverele, dar preferă să folosești cele 12 locații ale serverului lor optimizate cu lățime de bandă mare p2p.
  • Proxy SOCKS5 inclus: Funcționează cu toți clienții principali ai torentului. 10+ locații optimizate p2p.

  Câștigător Torrent: Chiar dacă PIA este o legendă în spațiul torrentului, NordVPN devine aici aici datorită locațiilor lor proxy suplimentare. Suntem un mare fan al strategiei de anonimizare proxy torrent. Și NordVPN are o politică de rambursare incredibilă, astfel încât să puteți .

  Prețuri (care furnizor este oferta mai bună?)

  Nord și PIA au prețuri extrem de competitive, mai ales dacă optați pentru o durată mai lungă de abonament. PIA poate fi obținut pentru 3,33 USD / lună dacă vă angajați la un abonament de un an, iar NordVPN este disponibil în prezent pentru o nebunie de 2,75 USD / lună (ofertă de 3 ani pe termen limitat).

  Preț internet privat & Politica de rambursare

  Planificarea prețurilor pentru VPN Acces Internet privat

  Accesul la internet privat a menținut aceleași prețuri de mai bine de 5 ani. Toate acestea s-au schimbat atunci când NordVPN și-a lansat acordul de abonament pe termen lung de 3 USD. De atunci, PIA a adăugat o opțiune proprie de 2 ani, la 2,91 USD / lună. Toate planurile au aceleași caracteristici, singura diferență este lungimea abonamentului și costul lunar efectiv. Sunt:

  • 1 lună: $ 6,95
  • 1 an: 39,95 USD (3,33 USD / lună)
  • 2 ani: 69,95 USD (2,91 USD / lună)

  Toate planurile sunt livrate cu lățime de bandă nelimitată, jurnaluri zero și acces complet la serverul proxy Socks5 al PIA. Puteți încerca, de asemenea, orice plan fără riscuri timp de 7 zile, datorită garanției de restituire a 100% a PIA:

  Politica de rambursare: 7 zile
  PIA are o politică de rambursare necondiționată pe 7 zile. Nu există lățime de bandă sau limite de utilizare care să vă descalifice de a solicita o rambursare. Pur și simplu asistență prin e-mail în termen de 7 zile de la înregistrare și vor emite o rambursare completă.

  Politica de preț / rambursare NordVPN

  Prețuri:
  NordVPN a luat industria VPN prin furtună cu setul lor de caracteristici (capabil Netflix și prietenos cu torrenturile), dar au crescut cu adevărat cota de piață atunci când au devenit agresivi cu prețurile.

  Un abonament de un an vă va costa doar 5,75 USD / lună (mai ieftin decât media VPN cu log zero)

  Dar devine chiar mai dulce. Pentru o perioadă limitată de timp, aceștia oferă o opțiune abonată de 3 ani, la prețul de doar 2,75 USD / lună. Acesta este cu 77% din prețul normal și un preț pe care îl considerăm prea bun pentru a trece.

  Politica de rambursare: 30 de zile
  NordVPN este, de asemenea, standardul industriei când vine vorba de politica lor de rambursare. Vor accepta cereri de rambursare de până la 30 de zile de la abonamentul dvs. inițial (da, și întreaga lună). Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita o rambursare de 100% a prețului de achiziție.

  Bănuiesc că sunt destul de încrezători că vă vor plăcea serviciul (știu că o fac).

  Imagine

  Economisiți 77% pe NordVPN »

  Recomandări și recomandări

  Aceasta a fost o bătaie de cap extrem de strânsă și am folosit ambele VPN-uri în mod regulat. PIA a fost alegerea de top a descărcătorilor de torrent de ani buni (pe bună dreptate) și este încă una dintre cele mai bune opțiuni disponibile. Dar unde NordVPN strălucește cu adevărat este în caracteristicile non-torrent.

  • Dacă doriți să accesați Netflix sau Hulu, vă va plăcea tehnologia Smartplay.
  • Dacă doriți un plus de securitate, VPN-over-Tor este confidențialitate la nivelul următor
  • Și serverele proxy Socks5 din mai mult de 10 locații diferite conferă un plus de flexibilitate ca parte a configurației proxy torrent.

  Acces la internet privat

  PIA este VPN no-frills pentru torrenterii hardcore. Dacă aveți nevoie de cel mai bun amestec de viteză, confidențialitate și control, PIA este VPN pentru dvs..

  Pro:

  • Adevărata politică „Fără jurnale” (testată în instanță)
  • Protecție triplu IP Leak
  • Capacitate de expediere a porturilor
  • Mai repede decât NordVPN

  Contra:

  • Blocat de Netflix / Hulu

  NordVPN

  NordVPN este un VPN Jack-Of-All-Trades. Face totul. Și dacă profitați de timpul limitat cu 77% reducere a tranzacției, este cea mai bună ofertă pe care am găsit-o.

  Pro:

  • Aplicații excelente pentru VPN pentru desktop și mobil
  • Zero Logs
  • Proxy SOCKS5 în mai mult de 10 locații
  • servere optimizate p2p
  • 30 de zile garanție de rambursare 100%

  Contra:

  • Serverele sunt oarecum aglomerate (viteze mai mici decât PIA)

  Linia de jos

  Dacă sunteți doar în a torrenting, fie VPN vă va oferi confidențialitate excepțională. Oricare dintre acești furnizori reprezintă o afacere mai bună decât concurența de departe. Chiar nu poți greși, dar cu siguranță ar trebui să iei în considerare prioritățile atunci când alegi una:

  Dacă aveți nevoie de mai multă viteză, mergeți cu PIA. Dacă doriți streamingul suplimentar (deblocarea Netflix) sau caracteristicile de confidențialitate (VPN-over-Tor), mergeți cu NordVPN.

  O altă notă este că aplicația PIA funcționează pe un televizor de foc atunci când este încărcată (pentru Kodi), iar NordVPN nu are momentan.

  Articole mai utile & Guides

  Ghiduri
  Folosiți uTorrent în mod anonim
  Utilizați QBittorrent în mod anonim
  Torrent anonim în 3 pași
  Proxy vs. VPN pentru torentele sigure
  Ghid de criptare Torrent
  opinii
  Ghidul Torrent ExpressVPN
  Revizuire acces la internet privat
  NordVPN Ghid de revizuire / p2p

  Comparații VPN
  PIA vs. IPVanish
  PIA vs. Torguard
  PIA vs. Hidemyass
  NordVPN vs. IPVanish

  Vă mulțumim pentru citirea acestei comparații VPN 🙂

  Acces la internet privat

  Viziteaza site-ul

  7 zile de politică de rambursare 100%

  NordVPN

  Viziteaza site-ul

  Politica de rambursare de 100 de zile pentru 100 de zile
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me