Ce VPN-uri permit Torrents, într-adevăr? (Iată cele mai bune …)

Contents

Ce VPN-uri permit într-adevăr torentele

În ceea ce privește torentele, există 3 tipuri de companii VPN:


 1. Cele care nu permit torentele
 2. Cei care spun că permit torentele
 3. Și cele care cu adevărat permit și îmbrățișează descărcătorii torrent / p2p

Majoritatea copleșitoare a VPN-urilor se încadrează în categoria # 2: Își doresc afacerea dvs. (utilizatorii torrenți ca cel mai mare procent de abonament VPN din lumea occidentală), dar nu vor cu adevărat să iasă pe un membru pentru a vă proteja dreptul la un internet gratuit și deschis.

Acest articol vă va învăța ce să căutați atunci când alegeți un serviciu VPN sau proxy și vă va ajuta despărțiți pur și simplu „Tolerant-torrent” de adevărat „Torrent-friendly”

Prezentare generală a articolului

Acesta este un articol aprofundat. Nu ezitați să utilizați linkurile de mai jos pentru a trece peste secțiunile care vă interesează cel mai mult.

 • Trei niveluri de toleranță / prietenie cu torentul VPN
 • Grupul nr. 1 – VPN-uri care nu permit torentarea
 • Group # 2 – VPN-uri care permit torrenturi, dar păstrează jurnalele de „conexiune” de metadate
 • Grupul nr. 3 – VPN-uri care nu păstrează nicio metadată sau jurnal de activitate și permit pe deplin torrenting
 • Clasament TorrentScore – 21 VPN-uri s-au clasat de la cel mai bun la cel mai rău atunci când vine vorba de torrente
 • Rezumat și articole suplimentare

Cele 3 niveluri de toleranță la torrent VPN

VPN-urile se încadrează în 3 categorii de prietenie cu torentul. În cazul în care debarcă în spectru depinde de mai mulți factori, printre care: modelul lor de afaceri, țara de reședință (și politica de păstrare a datelor aplicabile) și toleranța la risc.

În timp ce multe VPN-uri din a doua categorie (torrenturi tolerate) pot funcționa pentru utilizatori individuali, ideea acestui articol este că acestea nu sunt alegerea ideală pentru utilizatorii bittorrent și este posibil să fiți mai bine servit alegând un VPN din categoria # 3..

Cele 3 categorii de VPN-uri după politica de torrent sunt:

 1. Nu sunt permise torrente
 2. Torrenturi tolerate (parțial anonime)
 3. Turrent-friendly (Complet anonim)

Grupul nr. 1 – „Nu sunt permise torentele”

Acesta este al doilea grup cel mai mare de VPN-uri. Acești furnizori fie blochează direct porturile de torrent din rețeaua lor, fie anulează activ conturile de utilizator dacă se detectează activitatea torrentului. Aproape toți furnizorii de vpn gratuite se încadrează în această categorie. Există, de asemenea, mai multe servicii VPN remunerate remarcabile care nu permit torrenturi / p2p.

Printre ei:

 • StrongVPN
 • Astrill
 • LibertyVPN
 • Kepard
 • TunnelBear
 • UnoTelly

De ce ar bloca un torrent VPN?
VPN-urile vor bloca / elimina activitatea torrentului din mai multe motive. În primul rând, VPN-urile gratuite vor bloca practic torentele pentru a preveni abuzurile / durerile de cap legale de la descărcătorii iresponsabili. VPN-urile plătite pot interzice torentele din mai multe motive, inclusiv:

Motivul nr. 1 – Costurile pentru lățimea de bandă: Utilizatorii Bittorrent preiau și scandează cantitatea de lățime de bandă (în special în aval) în comparație cu browserele web casual. Numai cineva aflat pe un hard-core netflix streaming streaming va folosi mai multă capacitate de date pe oră decât o sesiune de torrent activ.

Motivul nr. 2 – Dureri de cap logistice / legale: Nu toată lumea folosește bittorrent în mod responsabil. Permiterea descărcărilor de torrent fără restricții într-o rețea VPN poate aduce presiune legală, atât pe VPN, cât și pe compania care găzduiește serverele VPN. De asemenea, poate provoca coborârea serverelor sau gazdele serverului să taie complet compania VPN. Multe VPN-uri ar prefera să aibă mai puțini clienți, dar să evite acest nivel de dificultăți.

Linia de jos
VPN-urile din această categorie sunt în afara limitelor dacă intenționați să descărcați torrenturi. Fie vor bloca (sau vor ceda viteza) tuturor torentelor. De asemenea, vor interzice adesea conturile VPN care oricum aleg să torrent (uneori fără avertisment). Evitați.

Grupul nr. 2 – „Torrenturi tolerate” (dar jurnalele de metadate sunt păstrate)

Cea mai mare parte a companiilor VPN se încadrează în această categorie. Ei doresc ca afacerea suplimentară să fie utilizată de utilizatorii torrent / p2p, dar nu poate (sau nu) să ofere toate caracteristicile critice de confidențialitate pe care utilizatorii torreni le doresc / au nevoie. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să alegeți niciodată un VPN din această categorie dacă au alte funcții care sunt importante pentru dvs. Trebuie doar să știți că istoricul conexiunii dvs. nu va fi niciodată cu adevărat anonim dacă VPN păstrează jurnalele de conexiune.

Notă importantă: Multe VPN-uri din această categorie adoră să-și facă publicitate serviciul ca „neînregistrare” sau „nu sunt păstrate jurnalele de activitate”, dar aceștia sunt termeni înșelători. În realitate, majoritatea VPN-urilor din această categorie păstrează încă jurnalele de metadate cunoscute sub numele de jurnalele de conexiune, care în multe cazuri pot fi utilizate în continuare pentru a identifica utilizatori individuali.

Aceasta este distincția critică între un VPN al grupului # 2 și un adevărat vpn care nu se loghează. Un adevărat vpn care nu se loghează nu păstrează nicio metadată de sesiune sau conexiune și nu poate identifica un utilizator pe baza adreselor IP istorice, chiar dacă a vrut.

Unele VPN sunt mai transparente decât altele atunci când dezvăluie adevărata natură a înregistrării lor. De exemplu, IBVPN este extrem de avansat în ceea ce privește ce tipuri de jurnale fac / nu păstrează (și cât timp le păstrează):

politica de logare ibvpn

Politica de înregistrare a IBVPN (Nu monitorizează activitatea, dar păstrează „jurnalele de conexiune” timp de 1 săptămână)

Nu orice furnizor VPN este deschis, mulți aleg să se ascundă în spatele distincției dintre „jurnalele de activitate” (pe care aproape nu le păstrează VPN-urile) și „jurnalele de conectare”, pe care toate VPN-urile din categoria 2 le păstrează.

Steagurile roșii pe care le confruntați cu un VPN din categoria # 2:

 1. Ei fac reclamă „Fără jurnalele de activitate VPN” sau „Fără jurnalele de trafic” sau o declarație similară fără mai multe detalii.
 2. Politica lor de confidențialitate nu specifică în mod specific că nu vă înregistrează niciodată istoricul conexiunii sau adresa IP.

VPN-urile populare care permit torrente, dar păstrează jurnalele de conectare

Anonimizator
Boxpn
Buffered
CactusVPN
EarthVPN
ExpressVPN
Hidemyass
VPN de navigare invizibilă (ibVPN)
iPredator
IronSocket
overplay
PureVPN
SwitchVPN
VPN.AC
VyprVPN *

* Începând cu anul 2019, VyprVPN este un serviciu VPN cu log-zero zero auditat independent. Acum sunt potrivite pentru utilizarea torrentului.

Deci, jurnalele VPN pot identifica contul dvs. pe baza unei adrese IP înregistrate?

Aceasta este o întrebare importantă, iar răspunsul cinstit este depinde. Depinde mai ales de ce tip de metadate stochează VPN-ul, pentru cât timp și dacă utilizează adrese IP partajate sau private.

Să spunem că s-a raportat că o adresă IP aparținând VPN-ului dvs. a făcut ceva ce nu ar trebui. Dacă acea activitate poate fi urmărită într-un cont specific va depinde de cantitatea și durata jurnalelor păstrate de VPN. Iată câteva scenarii…

Scenariul nr. 1: Adrese IP private
Dacă VPN-ul atribuie adrese IP unice tuturor conectate la serverele lor, este banal ușor de potrivit IP-ul raportat la contul care l-a folosit. Tot ce aveți nevoie este un jurnal de conexiune format din: conturile de adrese IP sunt alocate și un marcaj de timp de la începerea și încheierea fiecărei sesiuni.
Rezultat: Contul care ofensează este ușor de identificat.

Scenariul # 2: IP comun (jurnalele VPN includ – IP, marcă de timp, transfer de date)
Un VPN care utilizează adrese IP partajate este în general mai anonim decât unul care nu. IP-ul partajat înseamnă multiplu (uneori 10 sau 100) de utilizatori vor împărtăși aceeași adresă IP simultan. Dezavantajul este o confidențialitate mai mare, dezavantajul este IP-ul împărtășit suferă de efectul vecinului rău (site-urile web pot bloca sau „Captcha” pe baza acțiunilor altor utilizatori care distribuie IP).

În acest scenariu, este mai greu să identifici un utilizator specific, dar combinând mai multe bucăți de metadate, poate fi posibil (mai ales dacă sesiunea utilizatorilor durează mult timp). De exemplu, dacă s-a raportat că adresa IP în cauză a descărcat un fișier de 4 GB și doar un cont care se potrivește cu acea adresă IP a transferat mai mult de 1 GB de date, ar fi evident care este contul de vină. Aceasta presupune desigur că infractorul a descărcat întregul fișier de 4 GB și nu doar o parte din acesta (ceea ce nu este întotdeauna o presupunere valabilă).

Scenariul nr. 3: IP comun (jurnalele VPN nu includ adresa IP)
Acesta este un scenariu rar, însă unele VPN-uri (cum ar fi ExpressVPN) păstrează jurnalele de metadate limitate, dar singurul lucru pe care nu îl înregistrează este adresa dvs. IP la care vi se atribuie VPN.

În acest scenariu, teoretic ar fi imposibil să se potrivească adresa IP raportată cu un cont specific, ceea ce face ca ExpressVPN (și furnizori similari) să fie rezonabil anonimi.

Ar trebui să alegeți vreodată o VPN de categoria 2 pentru Torrenting?

Eventual. Uite, toate celelalte fiind egale, aș recomanda un VPN care nu se înregistrează dacă bittorrent va fi utilizarea dvs. VPN principală, dar nu toți furnizorii VPN sunt identici. Unele sunt mai rapide decât altele, au un software mai bun, mai bună asistență pentru clienți, etc…

Dacă vă plac foarte mult caracteristicile / prețul VPN-ului din categoria 2 și permit torrent-uri, este ok să încercați serviciul pentru o lună sau două și să vedeți dacă vă place. Aș recomanda doar alegerea VPN-urilor cu un rating de prietenie cu torentul de 6 sau mai mare (graficul de clasare mai târziu în acest articol)

Grupa nr. 3: Torrent-friendly (zero jurnalele păstrate)

VPN-urile din acest grup sunt optime pentru utilizatorii torrenți, dar sunt și rare. Pentru a fi VPN de categoria # 3, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

 1. Permiteți torentele
 2. Fiți localizat într-o țară care nu necesită jurnalele de păstrare a datelor pentru furnizorii VPN
 3. Alegeți să nu păstrați nicio conexiune / metadate sau jurnalele de activitate
 4. Trebuie să nu poată identifica un cont VPN din adresele IP istorice

În plus, multe VPN-uri din categoria # 3 pentru torrent-uri vor oferi funcții suplimentare utile pentru torrenturi:

 • Clienți torrent preconfigurați cu setări proxy deja instalate (Torguard, BTGuard)
 • Serks-uri proxy SOCKS5 incluse cu VPN (ghiduri de configurare pentru Vuze, Deluge, QBittorrent și uTorrent)
 • Caracteristici suplimentare de securitate (cum ar fi un switch-switch)

Iată câteva dintre companiile noastre favorite VPN Torrent Friendly…

Clasament VPN pentru torrenting (de la cel mai bun la cel mai rău)

Aici, mergeți, am clasat 21 dintre cei mai populari furnizori de VPN din lume, de la primul la cel mai rău, pe baza capacității lor generale de torent. Am avut în vedere mai mulți factori în acest clasament, inclusiv:

 • Politica de logare
 • Jurnalele de durată sunt păstrate pentru
 • Viteză
 • Securitate / criptare
 • Extras (Kill-switch, tehnologie multi-hop, proxy-uri SOCKS gratuite, etc.)
 • Politica de rambursare

Cum se utilizează acest grafic:
Cel mai bun „TorrentScore” este un 10. Orice VPN cu 9 sau mai bun este optim, iar VPN-urile cu 6 sau mai mari vor fi probabil suficient de bune pentru utilizatorii obișnuiți.

Evitați orice VPN 4 sau o versiune mai mică dacă intenționați să descărcați torentele mai mult de o dată / lună.

TorrentScore 9-10:
Toate VPN-urile conțin toate jurnalele zero și folosesc adrese IP partajate. Toate AirVPN, de asemenea, au și un serviciu proxy SOCKS anonim (unele includ gratuit, altele îl vând separat). Multe dintre aceste VPN-uri (Torguard, BTGuard) oferă clienților torrent preconfigurați cu setările de proxy SOCKS adecvate deja instalate. .

TorrentScore 8+
Toate VPN-urile nu păstrează niciun metadat IP, sau păstrează jurnalele de metadate, dar numai pentru 24 de ore sau mai puțin. Ele sunt în continuare extrem de anonime, deși majoritatea din intervalul 8-8.5 nu au caracteristici suplimentare de torrent dincolo de un switch-switch.

TorrentScore 6-7:
Majoritatea acestor furnizori păstrează jurnalele de metadate, dar, deoarece utilizează adrese IP partajate, teoretic nu sunt în măsură să identifice anumite conturi bazate pe istoricul IP torrent. Ele permit torrenturi (unele le restricționează la anumite servere geografice). NordVPN s-a încadrat în acest interval deoarece, deși nu păstrează jurnalele, nu permit torrenturi și au inclus serviciul de proxy SOCKS, serverele lor tind să fie supraaglomerate și lente. Dacă oricum conexiunea dvs. este sub 10 mb, atunci NordVPN este o mare afacere. Deși nu sunt optime pentru torenți, VPN-urile din acest interval ar trebui să funcționeze în continuare pentru toți, cu excepția celor mai hardcore downloaders.

Graficul de prietenie pentru TorrentScore

Furnizor VPN
Jurnalele de metadate
Jurnalele păstrate
Politica de rambursare
TorrentScore
NordVPNNu030 de zile10
IPVanishNu07 zile10
Acces la internet privatNu07 zile10
TorguardNu07 zile9
Proxy.shNu0Nici unul9
AirVPNNu0Cere9
SlickVPNNu030 de zile8.5
CyberghostNu030 de zile8.5
ExpressVPNDa (nu IP)7+30 de zile8
VPN.ACda1 zi7 zile8
Ascunde-măNu014 zile7
BTGuardNu00 zile7
ibVPNda7-14 zile15 zile6
SwitchVPNda1 zi30 de zile6
Priza de fierda7+ zile7 zile5
VyprVPNda30 de zile+3 zile4
PureVPNda30+ zileNici unul3
Hidemyassda3 luni30 de zile1
StrongVPNda30 de zile+5 zile0
TunnelBearda30 de zile+Nici unul0
Scutul Hotspotda30 de zile+30 de zile0

Să aruncăm o privire mai atentă la VPNS-urile de top

Numerele nu spun întotdeauna întreaga poveste, așa că vă vom oferi o privire mai detaliată asupra modului în care am ales primele 5 VPN-uri cele mai torentiale de TorrentScore.

# 1 – NordVPN (include proxy SOCKS5 w / VPN)

Imagine

Pret normal – $ 11.95 / m
Cea mai buna oferta – $ 2,75 / lună

NordVPN este un serviciu VPN premium care nu se loghează cu un listă de caracteristici imbatabile.

Sunt singurele VPN pe care le-am găsit cu Torrent & Suport Netflix / Hulu la un preț sub 6 USD pe lună. De fapt, puteți obține în prezent NordVPN pentru $ 2,75 / lună dacă profitați de oferta lor specială de 3 ani.

Iată principalele caracteristici ale NordVPN:

 • Zero Logs. Nicio conexiune sau monitorizare a activității.
 • Torrents permise pe toate serverele (dar anumite servere sunt optimizate p2p)
 • Proxy SOCKS5 inclus gratuit în 10 locații. Folosiți cu uTorrent, Vuze, etc…
 • Deblocați automat Netflix, Hulu, HBOGo și alte 50 de servicii de streaming
 • Aplicație mobilă pentru iOS / Android
 • Revizuire completă NordVPN (și ghid de instalare a torrentului)

# 2 – IPVanish (include proxy SOCKS5 w / VPN)

Imagine

Pret normal – 10 $ / m
Cea mai buna oferta – $ 6.49 / luna
Revizuire: Revizuire IPvanish

IPVanish a fost VPN-ul nostru torrent de top în 2017 (deși a fost editat de NordVPN anul acesta). Serviciul lor prietenos cu torentele atinge toate notele potrivite și livrează cu adevărat într-o singură zonă cheie – viteza. Dacă ați dorit cel mai rapid VPN cu log zero, din lume, alegeți IPVanish. Am testat rezultatele cu cele mai mari viteze ale intervalului 100mbps + folosind serverele din apropiere.

IPVanish are o adevărată politică de confidențialitate cu jurnal zero și, datorită adăugării lor a unui proxy SOCKS5 și a suportului FireStick, au marcat un perfect 10 pe TorrentScore.

Caracteristici principale:

 • Nu au fost păstrate jurnalele
 • Viteze incredibil de rapide
 • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS, Android, FireStick / FireTV (Kodi cineva?)
 • Proxy pentru șosete incluse, locația serverului olandez.

# 3 – Acces la internet privat (10)

Imagine

Pret normal – $ 6,95 / m
Cea mai buna oferta – $ 3.33 / luna

Acces la internet privat este legendar printre torrenții veterani, datorită dedicației confidențialității utilizatorilor lor și a prețului incredibil de mic.

Au câștigat cel mai mare TorrentScore (10) deoarece:

 • Erau unul dintre VPN-urile originale cu log-zero
 • S-au dovedit ani de zile extrem de prietenoși cu torentul
 • Vitezele sunt solide (mult mai bune decât VPN-urile la prețuri similare)
 • Proxy SOCKS5 Inclus gratuit (ghiduri de configurare pentru QBittorrent, Deluge și uTorrent)
 • Prețul lor este mai mic decât orice VPN comparabil. Obțineți PIA pentru 3,33 USD / lună

Comparați: PIA vs.. Hidemyass – Torguard – BTGuard – IPVanish

# 4 – Torguard (10)

Imagine

Pret normal – 10 $ / m
Cea mai buna oferta – $ 4,99 / lună

Torguard este o companie orientată către torrent, care oferă servicii de proxy pentru VPN și VPKS fără logging și SOCKS5. Citiți recenzia noastră pentru Torguard.

Torguard a obținut cel de-al doilea top TorrentScore (9) deoarece:

 • Unul dintre VPN-urile originale cu log zero
 • Extrem de prietenos pentru torent
 • Foarte rapid. Numai IPVanish a fost mai rapid în testele noastre complete.
 • Cel mai bun furnizor de proxy SOCKS5 pentru torrente. 5 locații de țară, zero jurnal.
 • Servere optimizate pentru torrent / p2p în anumite țări prietenoase cu torentul.
 • Software de autoconfigurare Torxy Proxy (nu este necesară configurarea manuală a proxy)

Comparați Torguard vs.. BTGuard (proxy) – Acces la internet privat

# 5 – Hide.me (proxy VPN + SOCKS5. Opțiune gratuită!)

Imagine

Pret normal: $ De 20 / m
Cel mai bun preț: $ = 5,42 / luna
(1 an, 1 conexiune)

Ascunde-mă este un serviciu VPN premium fără logare. Prețurile lor sunt mai mari decât majoritatea (dacă doriți planul de top care permite 5 conexiuni simultane), dar cred că îmi place absolut (în afară de serverele neîncărcate) este faptul că fiecare locație de server are acces proxy SOCKS5. Oricare dintre acestea poate fi utilizat împreună cu clientul tău preferat de torrent, din oricare dintre locațiile de server 20+.

Hide.me desemnează servere specifice pentru p2p / torrents, deci asigurați-vă că rămâneți la locațiile serverului atunci când torrent (mai mult de 60% din țările lor sunt activate p2p).
Cel mai bun lucru este că Hide.me are o opțiune de încercare complet gratuită (deși nu sunt permise torentele pe planul gratuit.

Câteva VPN-uri pe care nu trebuie să le folosești niciodată pentru torrente

Multe servicii VPN mainstream se încruntă, sau torentele blocate în rețea. Cele mai multe dintre acestea păstrează jurnalele pe care le vor preda, de obicei, dacă sunt solicitate (proaste pentru confidențialitate). Iată cele mai populare VPN-uri pe care nu ar trebui să le folosești dacă descarci torrent-uri frecvent.

VP Hola

buna nu ar trebui să fie utilizat pentru torenting (sau în orice alt scop în acest sens). După ce s-a descoperit că Hola vindea lățimea de bandă a clienților lor pentru a fi folosită în atacurile de la Botnet, popularitatea lor a fost rezervată. Dar unii oameni sunt îndrăgostiți de ideea de „liber”. Nu folosiți Hola. Serios. Dacă prețul este o problemă, alegeți una dintre aceste opțiuni ieftine.

VPN TunnelBear

Ursul tunelului este un cunoscut furnizor de VPN (datorită planului lor gratuit), dar nu sunt prietenoase pentru torent. Nu am găsit deloc informații specifice pe site-ul lor, menționând torentele, care este de obicei un indicator care nu acceptă protocolul.

O versiune mai veche a site-ului TunnelBear a specificat în mod specific că torentele nu aveau voie. Puteți vizualiza în continuare pagina utilizând mașina wayback.
De asemenea, acest fir Frostwire notează că Tunnelbear blochează în mod special descărcările de torrent.

StrongVPN

StrongVPN este un serviciu VPN rapid și de încredere și o alegere excelentă pentru streaming video (sunt în continuare compatibile cu Netflix). Acestea fiind spuse, TOS-ul lor afirmă că p2p / torrent-urile sunt interzise, ​​astfel încât acestea sunt cel mai bine evitate dacă acesta este scopul tău.

Actualizare 2017: StrongVPN și-a schimbat dramatic politicile de serviciu, confidențialitate și torrent. Se pare că StrongVPN este acum un furnizor VPN care nu se loghează și permit p2p / torrenting fără restricții.

ZenMate

ZenMate este unul dintre cele mai populare servicii de deblocare din lume, datorită extensiei lor VPN gratuite a browserului și a planului „demo” care vă oferă un serviciu VPN gratuit (deși lent). Zenmate oferă, de asemenea, un serviciu VPN premium (plătit) cu viteze excelente, dar interzic în mod expres p2p / torrents în Termenii și condițiile lor.

HotSpot Shield

Hotspot Sheild a început inițial ca o extensie gratuită a browserului proxy criptat. S-au mutat acum pentru a oferi un serviciu VPN cu caracteristici complete, dar nu permit torrenturi. Dacă încercați să descărcați torentele cu scut hotspot, acestea vor fi fie blocate, fie contul dvs. poate fi interzis permanent (fără restituire).

Opera VPN

Opera a adăugat un VPN gratuit în browser-ul lor de web popular în 2017. Dar nu este într-adevăr un VPN, deoarece de fapt nu criptează traficul în afara browserului web. Deci, deși ar putea împiedica ISP-ul dvs. să vadă că vizitați PirateBay, NU ÎI va opri să vadă ce fișiere de torrent descărcați de fapt. Și, OperaVPN nu vă va ascunde adresa IP a torrentului, astfel încât toți colegii vor vedea adresa dvs. IP reală (deloc sigură).

Orice servicii VPN „gratuite”

Am acoperit deja mitul „VPN gratuit pentru torrente”. Din câte știm, acestea nu sunt un singur furnizor de VPN gratuit, care permite activarea torrenturilor în rețeaua lor. Cei mai mulți vor bloca sau redirecționa traficul de torrent și este probabil ca contul dvs. să fie interzis. Aceasta include servicii precum: Cyberghost (versiune gratuită), Hide.me (versiune gratuită) și Tunnelbear.

Unii oameni au reușit să descarce torente pe câteva servere SoftEther, dar vă rugăm să nu o faceți. Termenii și condițiile lor interzic în mod expres traficul P2P, iar viteza acestora este oricum destul de lentă.

Cealaltă problemă principală a serviciilor VPN „gratuite” este aceea că acestea păstrează aproape în general jurnalele (din istoricul conexiunilor și posibilele activități online). Aceste jurnale vor fi adesea redate cu o rezistență minimă dacă cineva le solicită pe baza adresei IP a torrentului.

Fii inteligent, folosește un VPN real Torrent precum Acces la internet privat (doar 3,33 USD / lună!)

Resurse / ghiduri suplimentare

Avem tone de informații pe acest site pentru a vă ajuta să alegeți VPN-ul ideal pentru torrenting, cum să obțineți cele mai bune viteze și cum să configurați software-ul torrent pentru o securitate optimă. se bucura!

Iar P.S. dacă aveți un blog, un site web sau un cont de twitter, ne-ar plăcea dacă ați împărtășit un link către ghidul / articolul dvs. preferat de pe acest site sau dacă l-ați împărtăși cu prietenii dvs. utilizând bara socială din stânga. Mulțumiri!

Ghiduri

Proxy / VPN / Criptare Setare pentru Vuze
Proxy / VPN / Criptare Configurare pentru uTorrent
Proxy / VPN / Criptare Configurare pentru Deluge
Proxy / VPN / Setare criptare pentru QBittorrent

Procese SOCKS vs HTTPS
Cum să verificați adresa IP a torrentului
Cum se poate preveni aglomerarea torentului

Alege

VPN vs. Proxy (sau ambele) pentru torrente
Procese SOCKS vs HTTPS
Acces la internet privat vs. Torguard
Acces la internet privat vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)
Acces la internet privat vs. IPVanish

opinii

Acces la internet privat
Recenzie Torguard
Proxy.sh Review
IPVanish Review

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map