Cel mai bun 7 VPN pentru Marea Britanie 2020 (viteză testată!)

Deși este perceput pe scară largă ca un campion pentru libertate și, prin urmare, o țară democratică, poate fi o surpriză pentru unii că există anumite restricții largi pe care țara le pune în libertatea Internetului și că a desfășurat activitățile noastre de supraveghere în masă împotriva propriilor oameni.

În timp ce îmi făceam cercetările pentru acest articol, sincer am vrut să cred că Marea Britanie ar fi mai bună decât alte țări precum India sau Indonezia, în ceea ce privește libertatea Internetului. Din păcate, pare aceeași locație veche, doar diferită.

De la supravegherea guvernamentală până la luarea deciziilor arbitrare asupra behalves, se pare că rezidenții din Marea Britanie nu sunt mult mai liberi pe net decât alte locuri. Permiteți-mi să vă arăt de ce aveți nevoie de un VPN aici.

Contents

Marea Britanie reglementează accesul la conținut pe internet

La fel ca în atâtea țări din întreaga lume, am descoperit că Marea Britanie își face partea corectă de blocare a conținutului de la utilizatorii din țară. Li se interzice accesul la o serie de site-uri direct de către furnizorii lor de servicii de internet (ISP).

Acest lucru se realizează folosind un program de filtrare, care este în general utilizat de către toți ISP-urile din țară. Cu toate acestea, există o opțiune de a renunța la filtrare, ceea ce face ca blocarea site-urilor din Marea Britanie să fie diferită de alte țări.

Dacă doriți să accesați conținut care este blocat implicit din orice motiv, puteți alege să renunțați la filtrarea conținutului! În timp ce acest lucru poate părea perfect pentru dvs., s-a observat că eliminarea acelui filtru poate duce la o vulnerabilitate crescută a securității datelor.

În acest moment, conținutul blocat include; pornografie, droguri, jocuri de noroc, intimidare cibernetică și o mulțime de categorii mult mai multe. Acest fapt a dus de fapt la un fenomen cunoscut sub denumirea de „suprapunere” care a dus la blocarea site-urilor legitime – cum ar fi site-urile educaționale pentru copii!

Pentru a vă ajuta să realizați ce conținut se încadrează în categoria supra blocată, iată câteva exemple;

 • Educatie sexuala & sănătate
 • Servicii de asistență pentru viol & abuz domestic
 • Prevenirea sinuciderii
 • Sfaturi pentru droguri

Puține limite pentru puterile de supraveghere

O altă listă lungă de infracțiuni guvernamentale dezvăluite în dosarele Snowden a fost aceea că Regatul Unit efectuează supraveghere ilegală. De când fișierele au fost lansate în 2013, se știe că Marea Britanie a avut mai multe programe de supraveghere în masă, care au ajutat la colectarea, filtrarea și analizarea traficului pe Internet.

Aceasta a inclus monitorizarea activităților companiei, situație care a fost recent considerată ilegală de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). O problemă mai mare a hotărârii a fost aceea că guvernul Regatului Unit nu a pus garanții în jurul metodelor utilizate pentru colectarea acestor date.

În ciuda hotărârii CEDO, guvernul britanic a părut nerefăcut cu o purtător de cuvânt care a spus că guvernul va acorda „o atenție atentă” hotărârii. Declarația poate fi interpretată ca fiind legală „ne vom gândi la ea”, mai degrabă decât o cerere fermă de acțiune privind o hotărâre din partea unui organism juridic.

Fratele cel mare încă se uită.

În urma acestor incidente, Marea Britanie a adoptat legislație în 2016, care îi permite să desfășoare în mod legal activități de supraveghere. Cunoscută sub denumirea de Legea privind puterile de investigare (IP Act), înseamnă că guvernul are acum legea de partea sa atunci când dorește să strângă orice informație.

Telcos trebuie să păstreze istoricul utilizării

În conformitate cu Legea privind proprietatea intelectuală, trebuie menționat faptul că ISP-urile din țară trebuie să se conformeze și legilor de păstrare a datelor. Acest lucru înseamnă că trebuie să colecteze și să păstreze informații despre activitatea utilizatorului, inclusiv istoricul browserului până la 12 luni.

Legea IPA a fost modelată pe DRIPA, care era deja declarată ilegală în Marea Britanie, precum și în restul UE. Aceste incidențe arată că guvernul Regatului Unit nu este dispus să respecte confidențialitatea utilizatorilor și că orice încercare de a bloca colectarea datelor va fi respectată cu o nouă legislație – legal sau ilegal.

Pe o notă laterală, s-ar putea crede că criptarea ar fi un bun mod de a soluționa aceste probleme din punct de vedere al utilizatorului final. Din păcate, guvernul s-a gândit și la acest aspect, iar Legea privind protecția intelectuală acoperă această prevedere. Prin lege, guvernul poate obliga companiile să decripteze conținutul!

Din fericire, acesta este unul dintre domeniile majore în care VPN-urile au fost concepute pentru a excela, dar mai multe despre asta mai târziu.

ISP-urile trimit în mod activ avertismente cu privire la activitățile P2P

Într-o industrie cu o valoare de aproape 300 de miliarde de dolari și în creștere, este evident că industria cinematografică este serioasă cu privire la protejarea drepturilor de autor și a propriilor IP. Chiar dacă s-a demonstrat că torentele nu afectează într-adevăr vânzările de bilete, ci doar elimină controlul din mâinile autorilor.

Oricare ar fi motivele lor, companiile de filme și muzică au trecut într-o problemă globală, pălmuind persoane cu procese din întreaga lume. În Marea Britanie, aceștia sunt acum ajutați de ISP-uri care au început în ultimii ani campanii de alertă împotriva pirateriei.

ISP-urile din Marea Britanie trimit acum notificări prin e-mail celor ale utilizatorilor lor care se presupune că își folosesc conexiunile pentru a conține pirați. Desigur, acest lucru înseamnă că monitorizează tot ceea ce fac utilizatorii online, dacă nu pot să nu prindă aceste descărcări.

Cu toate că, teoretic, acest sistem de alertă este destinat doar anumitor utilizatori, Marea Britanie nu are o înregistrare sterlă privind corectitudinea filtrelor și orice problemă care rezultă din aceasta va pune dovada că nu au făcut-o pentru utilizatori..

Sistemul se va extinde și la aplicații precum Popcorn Time. Acum acest sistem de alertă este doar acela – pentru a avertiza utilizatorii. Nu există nicio acțiune de executare curentă sau în alt mod, dar nu ar fi dificil să treci de la starea actuală la litigii.

VPN-urile sunt încă legale în Marea Britanie

La fel ca în multe alte țări, utilizarea VPN este legală în Marea Britanie. Nu există niciun litigiu curent care să spună în mod explicit că nu puteți utiliza o VPN în țară. Din nou, ca de obicei, fiți conștienți că utilizarea unui VPN și utilizarea unei VPN în scopuri ilegale sunt probleme separate.

Dacă utilizați un VPN pentru mijloace legitime, cum ar fi mascarea identității sau securitatea, din cauza necesității siguranței adăugate, este în regulă. Utilizarea unui VPN în scopul mascării activităților ilicite sau ilegale este în continuare pedepsibilă prin orice lege se aplică. Dacă ești prins.

Ce căutăm în VPN pentru Marea Britanie?

Mai jos sunt cele 5 criterii pe care le folosim în clasamentul celor mai bune VPN pentru cititorii din Marea Britanie;

 1. intimitate & Anonimat
 2. Securitate
 3. Spoofing de geolocalizare
 4. Suport P2P
 5. Viteză & Stabilitate

1. Confidențialitate & Anonimat

După cum vă puteți da seama până acum, Marea Britanie nu este într-adevăr genul în care doriți să navigați pe net fără a utiliza VPN, indiferent dacă sunteți național sau vizitator în țară. Datorită factorilor pe care i-am împărtășit mai sus și a gravității consecințelor încălcării acestor reglementări, este bine să ne concentrăm asupra aspectelor de confidențialitate și anonimat pe care un VPN le oferă utilizatorilor din Marea Britanie..

Cu atât guvernul, cât și industria privată care lucrează împreună, precum și în mod independent pentru a monitoriza și controla traficul, un VPN trebuie să fie capabil să se asigure că datele și activitățile dvs. pot fi păstrate exact așa cum trebuie – private.

Unul dintre cele mai bune moduri de a asigura acest lucru este să fiți atenți la VPN-urile care nu numai că au politici stricte de neînregistrare, dar care se bazează și în afara țărilor care sunt mai lesne în legile privind păstrarea datelor. Acest lucru exclude cu siguranță țările din jurisdicția de cinci ochi și paisprezece ochi.

2. Securitate

Spielul de securitate pe VPN-uri este același pentru utilizatorii din Marea Britanie ca oriunde altundeva. Soldul ideal vă este cunoscut doar ca utilizator. Optați pentru criptarea de 256 biți cu riscul de viteze mai mici de VPN sau sunteți dispus să scădeați această bară pentru o viteză crescută?

Personal, consider că pentru piața din Marea Britanie ar fi bine să încercați și să mențineți nivelurile de criptare ridicate din două motive principale. Primul este că unul dintre protagoniștii din cazul în care discutăm este guvernul Regatului Unit, care va avea probabil mai multe resurse dedicate încercării de a sparge orice criptare întâlnită.

Al doilea este că, din cauza vitezei medii mai scăzute de internet din țară, sunteți în siguranță să mențineți nivelurile de criptare cât mai ridicate fără a vă compromite viteza maximă totală realizabilă..

3. Spoofing geolocalizare

În mod normal, atunci când vorbim despre spargerea geolocalizării, ar fi cu scopul de a accesa conținut alternativ de la furnizorii de curent, cum ar fi Netflix SUA. Cu toate acestea, utilizatorii din Marea Britanie au mult mai mult de așteptat cu nerăbdare în sporirea geolocalizării, deoarece există literalmente o mulțime de site-uri la care nu pot accesa.

4. Suport P2P

Una dintre categoriile de site-uri blocate de acces în Marea Britanie pare să fie site-uri torrent. Din nou, acesta este un alt domeniu în care un VPN ar ajuta cu adevărat. Atenție la VPN-urile care au ghiduri de trafic P2P clar precizate în termenii lor de serviciu, cum ar fi NordVPN sau TorGuard.

5. Viteza & Stabilitate

Cu o viteză medie de bandă largă a liniilor fixe de doar 55,88Mbps în Marea Britanie, majoritatea VPN-urilor ar trebui să aibă zero probleme care să corespundă nevoilor utilizatorilor de acolo. Vitezele mobile sunt chiar mai mici la o medie de 29,72Mbps, așa că principala preocupare cu VPN-urile din Marea Britanie cu siguranță nu va fi viteza.

Clasat: 7 Cel mai bun VPN pentru Marea Britanie

Ca și în cazul tuturor testelor VPN, înainte de a-i judeca viteza, mă judec întotdeauna pe ale mele. Următoarea este viteza mea reală în bandă largă bazată pe o linie de serviciu de 500Mbps, fără o conexiune VPN activă:

viteza de bază în Malaezia cu serverul din Marea Britanie

(Vezi aici rezultatul complet al vitezei de bază)

Pe măsură ce mă bazez în Malaezia, viteza mea va avea tendințe de conectare ridicată la servere VPN din regiunea Asiei și mai lentă pe măsură ce mă conectez la servere din SUA sau Europa. Pentru acest test m-am conectat la un server de testare a vitezei bazat în Marea Britanie pentru a vă face o idee despre viteza relativă pe distanță.

După cum vedeți, o conexiune fără VPN la un server local îmi determină o viteză decentă de 290 Mbps. Desigur, viteza va varia uneori, așa că luați acest lucru cu un vârf de sare.

Notă

Folosim un curs de schimb de 1 GBP la 1,25 USD pentru toate prețurile listate.

1. NordVPN

https://nordvpn.com/

NordVPN

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (GBP)

5,60 £ / lună

Repere caracteristice

 • Fără jurnal
 • Kill Switch
 • Suportă 6 dispozitive
 • 5.600+ Servers
 • DNS dublu

"Locuința britanică obișnuită are 7 dispozitive conectate active – cu NordVPN puteți conecta până la 6 dispozitive la un singur cont."

NordVPN ocupă un loc puternic în topul nostru Best VPN pentru lista din Marea Britanie din mai multe motive. Unul dintre primele este că acestea au sediul în Panama, ceea ce este, de asemenea, un loc bun pentru a fi VPN-uri. În afară de asta, NordVPN are o reputație sterlină și este un alt furnizor VPN care are un număr foarte mare de servere în multe țări.

Politica lor strictă fără logistică se combină cu criptarea de 256 biți de calitate militară și cu planuri de prețuri bune pentru a oferi aproape oricui o afacere greu de rezistat.

rezultatul testului de viteză nordvpn uk

NordVPN Speed ​​Test Marea Britanie – London Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Cu o viteză în aval de 34 Mbps, în această rundă de teste, NordVPN a arătat performanțe foarte stabile pe serverele lor din Marea Britanie. Ceea ce le face și mai atrăgătoare este că ei nu numai că permit traficul P2P, ci au servere special optimizate pentru traficul P2P!

Consultați recenzia noastră NordVPN completă pentru a afla de ce este VPN-ul nostru # 1!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (GBP)

6,70 £ / lună

Repere caracteristice

 • Protecție a vieții private
 • Criptare 256 biți
 • 148 locații VPN
 • 3.000 + Servers
 • Protocol multiplu

"ExpressVPN are aplicații VPN native și intuitive pentru a-i ține pe toți din Marea Britanie online în siguranță."

Din cauza numeroaselor restricții, nu ar trebui să ne surprindă faptul că ExpressVPN pare să fi acordat alocații extinse de infrastructură pentru Marea Britanie. Compania are servere cheie în câteva zone din Marea Britanie, de la Berkshire la Londra.

În medie, acest serviciu VPN oferă un serviciu complet excelent, de la viteze de vârf până la aplicații și protocoale complete – ideale pentru siguranță, confidențialitate și anonimat. Protocoalele sale de securitate sunt, de asemenea, cele mai bune din clasă pentru utilizarea consumatorilor existente astăzi.

Am testat serviciul în mod cuprinzător și nu am nicio ezitare în a le recomanda ca furnizor de servicii VPN de top pentru utilizatorii din Marea Britanie. ExpressVPN este stabil și permite accesul și pe o gamă bună de dispozitive.

viteza expresvpn rezultatul testului uk

ExpressVPN Speed ​​Test Marea Britanie – London Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Ca o idee despre cât de bun este, am comparat viteza mea de linie implicită fără VPN cu un test acoperit ExpressVPN cu aceeași locație. Cu ExpressVPN pornit și conectat la un server din Marea Britanie, am reușit să arăt o viteză decentă de 74 Mbps în aval.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN pentru mai multe informații!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (GBP)

1.59 lire sterline / lună

Repere caracteristice

 • CleanWeb
 • Anunț & Track Blocker
 • Dispozitiv nelimitat
 • Whitelister
 • 1040+ servere

"Dacă nu ar fi fost palmaresul lor limitat, Surfshark ar fi un concurent mult mai serios în listele noastre de clasament."

În ciuda ratelor de schimb ale sterlinului britanic, aceasta rămâne o monedă relativ puternică în întreaga lume. Acest lucru este semnificativ mai ales în cazul Surfshark, deoarece un preț deja mic este redus la un preț și mai atractiv.

Până în prezent, Surfshark a arătat repere de performanță în creșterea ochilor și este un mare favorit al nostru. Din păcate, sunt încă relativ noi pe piață, ceea ce ne face să ezităm să-i împingem mai departe.

Totuși, drumul este lung și concurența acerbă. Acest lucru este unul sfidător pentru a urmări, mai ales dacă acestea continuă să crească în ritmuri actuale.

rezultatul testului de viteză surfshark uk

Surfshark Speed ​​Test Marea Britanie – London Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Baza noastră de acasă este destul de departe de Marea Britanie, ceea ce duce la o latență mai mare. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat Surfshark să crească unele cifre serioase de performanță. Vitezele din amonte lasă un pic de dorit, dar viteza importantă este ceea ce intră!

Vedeți recenzia noastră aprofundată Surfshark pentru a afla de ce este una dintre selecțiile noastre de top!

4. TorGuard

https://torguard.net/

TorGuard

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (GBP)

4,00 GBP / lună

Repere caracteristice

 • Construit pentru P2P
 • Proxy Stealth
 • Suporta 5 dispozitive
 • Anunț & Bloc malware
 • Lățime de bandă nelimitată

"Folosirea TorGuard este o experiență încântătoare și oferă o asigurare că conexiunea la Internet este cu adevărat sigură."

Interfața TorGuard poate părea puțin datată la prima întâlnire, dar nu există niciun dubiu că există unul dintre cei mai siguri furnizori de servicii VPN. Chiar dacă nu este foarte mult bling pe partea orientată către utilizator, performanțele sunt destul de remarcabile.

Există o diferență cheie între TorGuard și mulți concurenți prin faptul că vă permite să alegeți ce nivel de criptare preferați. Acest lucru înseamnă că pentru utilizatorii P2P, puteți refuza criptarea o notch și bucurați-vă de viteze mai rapide de torentare oricând!

În afară de asta, TorGuard are multe alte calități de răscumpărare, cum ar fi viteze stabile, capacitate multi-platformă și capacitatea de a ocoli blocanții VPN.

viteza torguard rezultatul testului uk

TorGuard Speed ​​Test UK – London Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Fiind unul dintre primele trei cele mai bune VPN-uri pentru Marea Britanie, TorGuard a respectat anumite cerințe de viteză. Acest lucru a arătat în rezultatul testului meu pentru un server VPN bazat pe Londra și, din nou, utilizatorii din țară ar trebui să obțină în general această viteză cu puține probleme.

Singurul dezavantaj este că pentru utilizatorii mai tineri obișnuiți cu aspectul elegant al aplicațiilor moderne, interfața TorGuard va arăta ca ceva din trecut.

Nu ezitați să vedeți recenzia noastră TorGuard aprofundată pentru a afla mai multe!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

CyberGhost

Viteză

slab

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (GBP)

£ 2,80 / lună

Repere caracteristice

 • Compresia datelor
 • Blocarea anunțurilor
 • Suportă 7 dispozitive

"CyberGhost are sediul în România, dar a asistat la nevoile din Marea Britanie prin creșterea numărului de servere în țară."

CyberGhosties sunt mulțumiți de ei și, cu siguranță, au încercat să fie șold și optimism în marketingul lor. Acesta este un alt dintre cele mai cunoscute nume din industria VPN, dar personal simt că s-ar putea să fie prea puțin supraîncărcate..

Specificație înțelept CyberGhost vorbește vorbele bune, dar, trecând prin test cu ei, vă sfătuiesc un mic vârf de sare. Rețineți însă că aceasta este o listă de clasament, așa că așteptările mele sunt destul de mari.

rezultatul testului vitezei cyberghost uk

CyberGhost Speed ​​Test Marea Britanie – London Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Utilizatorii din Marea Britanie trebuie să ia act de faptul că majoritatea serverelor CyberGhost se află în zona UE, dar, din fericire, au unele și în regiunea Asiei. Marea Britanie pare a fi inclusă în zona UE așa cum era de așteptat, așa că se pare că au depășit kilometrul suplimentar pentru a stabili un număr mai mare de server acolo.

În general, am reușit să obținem viteze foarte utile de 25 Mbps, care este încă suficientă pentru a aburiza media.

Aflați mai multe la analiza noastră amănunțită despre CyberGhost!

6. IPVanish

https://www.ipvanish.com/

IPVanish

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (GBP)

5,20 £ / lună

Repere caracteristice

 • Criptare 256 biți
 • P2P nelimitat
 • Suportă 10 dispozitive

"Excelent pentru cei paranoici, dar poate nu va fi alegerea de top pentru utilizatorii din Marea Britanie, IPVanish este foarte comercializat, dar slab susținut."

IPVanish a suferit foarte mult în ultimele timp din cauza embroilării sale în anumite … să spunem, incidente nefericite. Și, în afară de asta, luați act de faptul că sunt sub un nou management și, sperăm, că astfel de lucruri vor deveni doar denivelări de viteză în trecutul lor.

Mutând aceste incidente deoparte, rămân un gigant VPN pe teren și se lăudesc cu viteze impresionante. Din fericire pentru asta, deoarece, dacă aveți reclamații cu privire la viteza lor, nu puteți face multe, deoarece acestea forțează criptarea de 256 biți pentru toată lumea, fără excepție.

rezultatul testului vitezei ipvanish uk

IPVanish Speed ​​Test UK – London Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Înțelept în ceea ce privește viteza, IPVanish a reușit să rămână la egalitate chiar și cu prezența sa mai limitată în Marea Britanie. Am reușit să stabilesc o viteză în aval de aproximativ 30Mbps, care este decentă pentru infrastructura de acolo. Pentru cei care doresc să experimenteze, puteți încerca întotdeauna alte servere din regiune, care pot da rezultate mai bune. Totuși, conexiunea a fost stabilă și mai mult decât suficientă pentru a transmite media.

Consultați recenzia noastră completă pentru IPVanish pentru mai multe informații!

7. Cel mai rapid VPN

https://fastestvpn.com/

FastestVPN

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (GBP)

0,70 £ / lună

Repere caracteristice

 • P2P optimizat
 • Salt la server
 • Suportă 10 dispozitive

"FastestVPN nu este cel mai rapid, dar oferă cu siguranță o propunere de valoare greu de contestat."

Cel mai rapid VPN nu este cel mai rapid pe care l-am testat, dar nici cel mai lent. Oferă țări mai limitate, care vă conectează conexiunea în comparație cu multe VPN-uri de top, dar la prețuri de la 83 de centi pe lună, este fura. De asemenea, au servere optimizate P2P, ceea ce le face bune și pentru asta.

Prețurile mici vin cu un dezavantaj serios și aceasta este performanța limitată în depășirea geo-blocării. În cele din urmă, am descoperit, FastestVPN nu vă permite să accesați conținutul Netflix SUA – Bummer!

Accesați recenzia noastră FastestVPN pentru a afla mai multe!

Gânduri finale: am într-adevăr nevoie de un VPN în Marea Britanie?

Pentru a recapătă, iată primele 3 VPN pentru Marea Britanie:

VITEZĂ

SECURITATE & CONFIDENȚIALITATE

PRET (GBP / MO)

NordVPN

Excelent

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

£ 5.60

VIZITARE VPN

ExpressVPN

Excelent

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

£ 6.70

VIZITARE VPN

Surfshark

Excelent

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

£ 1.59

VIZITARE VPN

În mintea mea, nu există decât un lucru mai rău decât să trăiești într-o țară cu reglementare opresivă a internetului și care trăiește într-una care nu numai că face asta, dar și manipulează legea pentru a-și susține activitățile. În mod surprinzător, Marea Britanie se încadrează în această din urmă categorie.

Deși nu ți-aș spune că este de cea mai mare urgență să folosești un serviciu VPN în Marea Britanie în acest moment, cred că este prudent să începi unele măsuri de explorare. Faceți timp pentru a alege VPN-ul potrivit pentru dvs. (sper că această listă de clasare vă ajută) înainte de a fi prea târziu.

Până prea târziu, ceea ce vreau să spun este că se pare că guvernul britanic se apleacă către măsuri de supraveghere și control foarte draconice. Trăirea în astfel de condiții poate fi stresantă și un serviciu VPN bun și fiabil poate merge mult până la asigurarea liniștii sufletești.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map