Cel mai bun 8 VPN pentru Noua Zeelandă 2020 (testat la viteză!)

Ca să fiu sincer, când gândul la nevoia de utilizare VPN în Noua Zeelandă a dat peste biroul meu, am fost puțin înfocat. La urma urmei, este una dintre țările din lume în care libertatea este extrem de apreciată, Freedom House considerând-o ochi de 98/100 la scară de libertate.


Cu toate acestea, gândurile despre ceea ce se poate afla sub suprafață au determinat unele cercetări și destul de sigur, odată ce am început să săpar, au venit scheletele din dulap. Ei bine, unii dintre ei oricum. De la supravegherea ilegală a guvernului până la furnizarea de informații agențiilor de informații din SUA, Noua Zeelandă este un hot de activități ascunse – împotriva propriilor rezidenți.

Deși este adevărat că Internetul nu se știe că este cenzurat, este totuși deranjant faptul că nu există doar una, ci mai multe surse de supraveghere a Internetului. Și mai rău este faptul că guvernul face mișcări care indică faptul că aceste activități sunt necesare și, prin urmare, le legalizează.

Este timpul ca rezidenții din Noua Zeelandă să caute serviciul VPN potrivit?

Contents

GCSB a acționat în afara legii

Biroul de securitate al comunicațiilor guvernamentale (GCSB) este ceea ce trece ca braț de securitate internă a Noii Zeelande. Numai acest fapt îl face să sune puțin sinistru și își amintește imagini ale NKVD-ului sovietic sau ale unor agenții similare întunecate.

Cu toate acestea, sfera activității sale sună suficient de nevinovată pe hârtie și asta este pentru a apăra securitatea națională a țării prin colectarea și analiza informațiilor. Din păcate, la fel ca în cazul multor agenții de informații, GCSB a fost cunoscut că funcționează în afara legii.

De exemplu, se știa că a spionat ilegal pe Kim Dotcom (fondatorul Megaupload), care locuia în Noua Zeelandă. Și mai rău a fost faptul că, din cauza acestui caz, s-a descoperit că GCSB nu înțelegea propria lege și, ca urmare, a spionat în mod ilegal 88 de persoane.

Conform legii, GCSB nu are voie să spioneze rezidenții din Noua Zeelandă. Pentru a rezolva toate aceste probleme, după ce GCSB a pretins că a încetat activitățile de supraveghere asupra lui Kim, s-a descoperit ulterior că echipamentul lor a continuat să funcționeze – operat de Agenția Națională de Securitate a SUA (NSA) care a fost implicată în caz..

Acest scenariu ridică câteva probleme. Prima este că o agenție guvernamentală din Noua Zeelandă fie ignora legile propriei țări, fie a decis să le încalce. În al doilea rând, părea să existe o mică compunere cu privire la împărtășirea informațiilor pe rezidentul țării cu o agenție străină.

Noua Zeelandă poate spiona legal rezidenții

Noua Zeelandă poate spiona în mod legal rezidenții

Ceea ce este descris mai sus nu poate fi luat decât ca bază pentru următorul segment, care este că, în mai 2013, guvernul a modificat legile referitoare la puterile GCSB, permițând agenției să colecteze în mod legal informații de la toți neozeelandezii..

GCSB ar putea, de asemenea, să permită transmiterea oricărei sau a tuturor acestor informații către alte departamente guvernamentale, ceea ce înseamnă că întregul guvern ar putea obține în mod legal orice informație dorită în orice moment. În ciuda protestelor din partea mai multor facțiuni, inclusiv a Societății de Drept NZ și a Tribunalului pentru Drepturile Omului, legea a fost adoptată în cele din urmă, transformând efectiv Noua Zeelandă într-un potențial stat de poliție.

În ciuda asigurărilor guvernului că supravegherea cu ridicata a rezidenților nu a fost efectuată, faptul a fost contestat ca parte a dezvăluirii Snowden.

Afirmații privind apăsarea prin cablu a Crucii Sudice

Toate datele de pe Internet curg printr-o serie de cabluri masive de date care sunt dirijate prin diferite puncte de pe glob. Punctul principal de contact pentru Noua Zeelandă este Southern Cross Cable. Începând cu 2013, au existat diverse acuzații ale agențiilor de spionaj care s-au legat de cablul Cross Cross.

New Zealand Herald a raportat o dată că Southern Cross Cable a solicitat ANS să le plătească pentru supravegherea în masă a activității internetului din Noua Zeelandă. În 2014, s-au făcut afirmații că s-au făcut puncte de interceptare pe cablu. Guvernul din Noua Zeelandă a negat astfel de evenimente.

VPN-urile sunt încă legale în Noua Zeelandă

Deși acest lucru poate fi o preocupare legitimă, există doar o mână de țări din întreaga lume care au interzis în totalitate utilizarea VPN-urilor. Acestea sunt de obicei țările cu legi mai draconice, cum ar fi Irakul și Coreea de Nord. Chiar China și Rusia au efectuat numai interdicții parțiale.

Din fericire pentru neoelandezii sau vizitatorii din țară, utilizarea unei VPN există încă perfect legal. Cu toate acestea, rețineți că, deși serviciul în sine poate fi legal, ceea ce faceți pe el trebuie să fie și legal.

De exemplu, dacă desfășoriți activități P2P și descărcați materiale protejate de drepturi de autor, din punct de vedere tehnic sunteți încă responsabil pentru asta. Ceea ce face VPN este să protejezi aceste activități. Prin urmare, este esențial să folosească VPN pentru activități strict legale sau să găsească una care nu poate fi obligată de guvernul neozeelandez să predea jurnalele de activitate ale utilizatorilor.

Ce căutăm într-un VPN pentru Noua Zeelandă

1. Confidențialitate și anonimat

Cu poveștile de groază mai evidente pe care le-am împărtășit mai sus în mintea ta, este probabil un moment bun pentru mine să sugerez că este o idee foarte bună să mă concentrez pe aspectele de confidențialitate și anonimat ale unui VPN pentru utilizatorii din Noua Zeelandă. Atât cu guvernul, cât și cu industria privată care vine după utilizatori, un VPN trebuie să se poată asigura că datele și activitățile dvs. pot fi păstrate exact așa cum trebuie – private.

Unul dintre cele mai bune moduri de a asigura acest lucru este să fiți atenți la VPN-urile care nu numai că au politici stricte de neînregistrare, dar care se bazează și în afara țărilor care sunt mai lesne în legile privind păstrarea datelor. Acest lucru exclude cu siguranță țările din jurisdicția de cinci ochi și paisprezece ochi.

2. Viteză și stabilitate

Cu o viteză medie de bandă largă a liniei fixe de 87,47 Mbps în Noua Zeelandă, nu ar trebui să existe o problemă majoră cu VPN-urile, deoarece aproape toți furnizorii de servicii VPN de nivel superior ar trebui să poată gestiona acest punct de referință.

3. Securitate

Spiel-ul de securitate pentru VPN-urile este același pentru utilizatorii din Noua Zeelandă ca oriunde altundeva. Soldul ideal vă este cunoscut doar ca utilizator. Optați pentru criptarea de 256 biți cu riscul de viteze mai mici de VPN sau sunteți dispus să scădeați această bară pentru o viteză crescută?

Problema în cauză este: furnizorul de servicii VPN X vă oferă alegerea ratelor de criptare reglabile? Probabil asta este ceea ce trebuie să întrebi dacă aceasta este o problemă pentru tine.

4. Distrugerea geolocalizării

Fiind din cealaltă parte a lumii din SUA, utilizatorii din Noua Zeelandă nu au acces la conținutul Netflix restricționat în SUA. Acesta este unul dintre motivele pentru care utilizatorii din întreaga lume folosesc VPN-uri pentru geofocalizare.

5. Suport P2P

Aceasta nu este o prioritate pentru utilizatorii VPN din Noua Zeelandă, deoarece P2P a fost în mare parte ignorată aici. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să avem mai ales cu cunoștința că guvernul începe să se prăbușească asupra anumitor lucruri, cum ar fi casetele de televiziune Android.

Atenție la VPN-urile care au ghiduri de trafic P2P clar precizate în termenii lor de serviciu, cum ar fi TorGuard sau NordVPN.

Cele mai bune VPN-uri pentru Noua Zeelandă

Ca și în cazul tuturor testelor VPN, înainte de a-i judeca viteza, mă judec întotdeauna pe ale mele. Următoarea este viteza mea reală în bandă largă bazată pe o linie de serviciu de 500Mbps, fără o conexiune VPN activă:

Viteza de bază (fără VPN) - Noua Zeelandă

(Vedeți aici rezultatul complet al testului de viteză de bază)

Rețineți că, întrucât mă bazez în Malaezia, conexiunea mea cu Noua Zeelandă, chiar și fără un serviciu VPN activ este puțin mai mare decât viteza mea de conectare normală, care poate ajunge până la aproximativ 400 Mbps. Scopul conectării la un server de testare a vitezei bazat pe Auckland este să indic acest lucru.

După cum vedeți, o conexiune fără VPN la un server local îmi face o viteză decentă de 126 Mbps. Bănuiesc că o viteză atât de scăzută se datorează și traseului de infrastructură care este necesar pentru a-mi sări datele de aici până la Auckland. Desigur, viteza va varia uneori, așa că luați acest lucru cu un vârf de sare.

Notă

 1. Prețul se bazează pe cursul valutar de 1 USD = 1,51 NZD.
 2. Prețul afișat se bazează pe abonamente de 12 luni. Prețul poate fi mai ieftin atunci când vă abonați pentru o perioadă mai lungă.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Viteză

Bun

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (NZD)

6.02 / mo

Repere caracteristice

 • Fără jurnale
 • Ucide întrerupătorul
 • Suporta 6 dispozitive

"NordVPN este o combinație de multe lucruri bune – performanță stabilă, prețuri rezonabile și ușurință în utilizare."

NordVPN ocupă un loc puternic în lista noastră pentru cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă din mai multe motive. Unul dintre primele este că acestea au sediul în Panama, ceea ce este, de asemenea, un loc bun pentru a fi VPN-uri. În afară de asta, NordVPN are o reputație sterlină și este un alt furnizor VPN care are un număr foarte mare de servere în multe țări.

Politica lor strictă fără logistică se combină cu criptarea de 256 biți de calitate militară și cu planuri de prețuri bune pentru a oferi aproape oricui o afacere greu de rezistat.

Testul de viteză NordVPN - Noua Zeelandă

NordVPN Speed ​​Test Noua Zeelandă – Auckland Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Cu o viteză în aval de 46Mbps, în această rundă de teste, NordVPN a arătat performanțe foarte stabile pe serverul lor din Noua Zeelandă. Ceea ce le face și mai atractive în detaliu este că nu numai permite traficul P2P, dar au servere special optimizate pentru traficul P2P!

Citiți recenzia noastră aprofundată despre NordVPN pentru a afla de ce este VPN-ul # 1 al Bitcatcha!

2. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Viteză

Bun

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (NZD)

12.55 / mo

Repere caracteristice

 • Protecția confidențialității off-shore
 • Criptare completă pe 256 biți
 • 148 de locații VPN

"Rareori ExpressVPN ne dezamăgește și performanța lor în testele noastre de viteză NZ cu siguranță ne sprijine credința în ele!"

Unul dintre cele mai bune servicii VPN pe care le-am testat vreodată, ExpressVPN a fost până în prezent cea mai bună alegere, indiferent de țara în care mă clasează. Are o gamă largă de locații de server și multe servere. Și mai bine, se bazează pe Insulele Virgine Britanice, care este laxă în legile sale privind păstrarea datelor.

Am testat serviciul în mod cuprinzător și nu am ezitat să le recomand ca fiind cel mai bun furnizor de servicii VPN pentru neoelandezii. ExpressVPN este stabil și permite accesul și pe o gamă bună de dispozitive.

Test de viteză ExpressVPN - Noua Zeelandă

Test de viteză ExpressVPN Noua Zeelandă – Auckland Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Ca o idee despre cât de bun este, am comparat viteza mea de linie implicită fără VPN cu un test acoperit ExpressVPN cu aceeași locație. Cu ExpressVPN pornit și conectat la un server din Noua Zeelandă, am reușit să arăt o viteză solidă de 76 Mbps în aval.

Citiți recenzia noastră completă pe ExpressVPN pentru a vedea de ce este una dintre selecțiile noastre de top!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Viteză

Bun

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (NZD)

3.00 / mo

Repere caracteristice

 • Conexiune Multi-Hop
 • Suporta multe platforme
 • Fără jurnale

"Fără fricțiuni și consecvent în performanță, Surfshark își face numele de concurență puternică."

Surfshark este o alegere excelentă pentru neozeelandezii din câteva motive. Spre deosebire de mulți furnizori de servicii VPN, acesta pune un accent egal pe serverele din regiunea Australasiei, mai degrabă decât pe un accent pur SUA-UE. Asta înseamnă că veți avea mai multe servere mai aproape de țara de origine pentru a vă aștepta.

Deoarece este nou, există și speranța că nu își va înghesui serviciul oferind funcții suplimentare nedorite. Acest lucru îl face foarte concentrat pe furnizarea unui serviciu de bază excelent bazat pe consecvență și securitate, rotunjind bine în performanța generală.

Pentru punctul de preț în care vine Surfshark, acest lucru îl face ușor unul dintre primii 3 pentru Noua Zeelandă. În realitate, nu există multe lucruri care să poată argumenta cu prețuri mari și performanțe superioare. Pentru a crește puțin în rânduri, tot ce trebuie să facă Surfshark este să punem un pic mai mult timp pentru a-și construi încredere cu utilizatorii săi – atunci vom vedea unde îi conduce.!

test de viteză surfshark Noua Zeelandă

Test de viteză Surfshark Noua Zeelandă – Auckland Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Ca unul dintre primele trei cele mai bune VPN-uri pentru Noua Zeelandă, Surfshark îndeplinește foarte bine cerințele de viteză. Cel mai bun lucru în legătură cu acest serviciu VPN nu este o viteză rapidă, ci o viteză bună peste tot – indiferent de ce server alegeți.

Poate că singurul dezavantaj este că, în ciuda susținerii P2P pe serverele lor, performanța în schimbul de fișiere nu pare într-adevăr atât de egală în ciuda vitezei generale bune.

Aflați mai multe despre excelența sa la recenzia noastră amănunțită despre Surfshark!

4. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

Preț (NZD)

7.53 / mo

Repere caracteristice

 • Construit pentru P2P
 • Proxy TorGuard stealth
 • Suporta 5 conexiuni

"Unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru partajarea de fișiere P2P, TorGuard este pur și simplu o necesitate pentru orice utilizator P2P din Noua Zeelandă."

Unul dintre cei mai importanți factori decisivi în plasarea TorGuard este faptul că este un furnizor de servicii VPN foarte compatibil cu P2P. Nu este o mulțime de bling pe partea orientată către utilizator, dar este remarcabil în ceea ce privește performanțele.

Există o diferență cheie între TorGuard și mulți concurenți prin faptul că vă permite să alegeți ce nivel de criptare preferați. Acest lucru înseamnă că pentru utilizatorii P2P, puteți refuza criptarea o notch și bucurați-vă de viteze mai rapide de torentare oricând!

În afară de asta, TorGuard are multe alte calități de răscumpărare, cum ar fi viteze stabile, capacitate multi-platformă și capacitatea de a ocoli blocanții VPN.

TorGuard VPN Speed ​​Test - Noua Zeelandă

Test de viteză TorGuard Noua Zeelandă – New Plymouth Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Fiind una dintre cele mai bune trei VPN-uri pentru Noua Zeelandă, TorGuard a întrunit desigur anumite cerințe de viteză. Acest lucru a arătat în rezultatul testului meu pentru un server VPN bazat pe New Plymouth și, din nou, Noua Zeelandă ar trebui, în general, să obțină această viteză cu câteva probleme.

Singurul dezavantaj este că pentru utilizatorii mai tineri obișnuiți cu aspectul elegant al aplicațiilor moderne, interfața TorGuard va arăta ca ceva din trecut.

Citiți analiza noastră detaliată pe TorGuard pentru mai multe informații!

5. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Viteză

slab

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (NZD)

5.28 / mo

Repere caracteristice

 • Oferă compresie de date
 • Blocarea anunțurilor
 • Suporta 7 dispozitive

"CyberGhost oferă un serviciu securizat și privat, dar poate nu sunt la fel de potrivite cu ExpressVPN."

CyberGhosties sunt mulțumiți de ei și, cu siguranță, au încercat să fie șold și optimism în marketingul lor. Acesta este un alt dintre cele mai cunoscute nume din industria VPN, dar personal simt că s-ar putea să fie prea puțin supraîncărcate..

Specificație înțelept CyberGhost vorbește despre vorbă bună, dar, trecând prin teste cu ei, vă sfătuiesc un pic de sare. Rețineți însă că aceasta este o listă de clasament, așa că așteptările mele sunt destul de mari.

CyberGhost VPN Speed ​​Test - Noua Zeelandă

CyberGhost Speed ​​Test Noua Zeelandă – Auckland Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Noua zelandă trebuie să ia act de faptul că majoritatea serverelor CyberGhost se află în zona UE, dar, din fericire, au unele și în regiunea Australasiei. Din păcate, acoperirea este puțin mai limitată, iar viteza lor nu este cea mai bună.

Cu toate acestea, am reușit să obținem viteze foarte utile de 20Mbps, care este încă suficientă pentru a transmite media.

Consultați recenzia noastră completă despre CyberGhost pentru a afla mai multe!

6. VPN IPVanish

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Viteză

Excelent

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (NZD)

9.79 / mo

Repere caracteristice

 • Criptare forțată de 256 biți
 • P2P nelimitat
 • Suporta 10 dispozitive

"Excelent pentru paranoici, dar poate că nu va fi în fruntea listei pentru utilizatorii din Noua Zeelandă, IPVanish este foarte comercializat, dar slab susținut."

IPVanish a suferit foarte mult în ultimele timp din cauza embroilării sale în anumite … să spunem, incidente nefericite. Și, în afară de asta, luați act de faptul că sunt sub un nou management și, sperăm, că astfel de lucruri vor deveni doar denivelări de viteză în trecutul lor.

Mutând aceste incidente deoparte, rămân un gigant VPN pe teren și se lăudesc cu viteze impresionante. Din fericire pentru asta, deoarece, dacă aveți reclamații cu privire la viteza lor, nu puteți face multe, deoarece acestea forțează criptarea de 256 biți pentru toată lumea, fără excepție.

Test de viteză IPVanish VPN - Noua Zeelandă

Test de viteză IPVanish Noua Zeelandă – New Plymouth Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

În mod sigur, IPVanish nu este cel mai mare. Performanțele pentru serverele lor din Noua Zeelandă păreau a fi excelente și am scos aici viteze impresionante de până la 63 Mbps. Nu cred că aceasta a fost o întâmplare unică, deoarece am reușit să reproduc rezultatele mele în mai multe încercări.

Acest lucru este bine pentru neoelandezii care se vor conecta la servere aici, dar chiar dacă acest lucru nu funcționează excelent, apropierea de locuri precum Singapore și Australia ar trebui să ofere alternative solide.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre IPVanish pentru a afla mai multe!

7. PureVPN

https://www.purevpn.com

PureVPN

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (NZD)

5.11 / mo

Repere caracteristice

 • Aplicații ușor de utilizat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Acceptă tunelarea divizată

"PureVPN este cu siguranță unul dintre liderii unei industrii complete, datorită unei rețele solide de servere."

Găzduind peste 2.000 de servere situate în mai mult de 140 de țări din întreaga lume, PureVPN are cu siguranță infrastructura necesară pentru a se arăta ca lider al industriei. Se completează cu caracteristici excelente de securitate pentru întreprinderi pentru a-și proteja utilizatorii împotriva intrusilor sau detectării.

PureVPN Speed ​​Test - Noua Zeelandă

PureVPN Speed ​​Test Noua Zeelandă – Auckland Server
(Vezi rezultatul testului cu viteză maximă)

Un mare beneficiu de a le încerca este faptul că sunt unul dintre puținele de pe piață care permit acum accesul la protocolul WireGuard – un protocol de ultimă generație care se presupune că este ușor înaintea OpenVPN. Cu toate acestea, este puțin limitată în ceea ce privește acoperirea, cu o prezență doar în aproximativ cinci țări.

Conectarea la un server PureVPN, bazat pe Auckland, am putut să mă apropii de mai mult de 43 Mbps – rezultate excelente, având în vedere viteza brută scăzută pe care o vedeam din conexiunea mea. Aș spune că aceste cifre sunt greu de învins și pot fi arătate doar de o companie care într-adevăr are un accent aici.

8. Cel mai rapid VPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Viteză

echitabil

Securitate & intimitate

Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5Evaluat 3 din 5

Preț (NZD)

1.25 / mo

Repere caracteristice

 • Servere optimizate pentru P2P
 • Permite sărirea serverului
 • Suporta 10 dispozitive

"FastestVPN nu este cel mai rapid, dar oferă cu siguranță o propunere de valoare greu de contestat."

Cel mai rapid VPN nu este cel mai rapid pe care l-am testat, dar nici cel mai lent. Oferă țări mai limitate pentru a vă conecta conexiunea în comparație cu multe VPN-uri de ultim nivel, dar la prețuri de la 83 de centi pe lună, este un furt. De asemenea, au servere optimizate P2P, ceea ce le face bune și pentru asta.

Prețurile mici vin cu un dezavantaj serios și aceasta este performanța limitată în depășirea geo-blocării. În cele din urmă, am descoperit, FastestVPN nu vă poate permite să accesați nici conținut Netflix SUA, nici BBC iPlayer din Marea Britanie – bummer!

Accesați recenzia noastră FastestVPN pentru a afla mai multe!

Chiar am nevoie de un VPN în Noua Zeelandă?

Aceasta este într-adevăr o întrebare complicată la care să răspundeți acum. O mare parte din ceea ce a fost atât de controversat în ceea ce privește libertatea internetului în Noua Zeelandă este contestabil. Cu toate acestea, sunt un credincios ferm în zicalul că nu există fum fără foc.

Chiar și mai rău decât ignoranța este plină de complianță și au existat cel puțin unele cazuri foarte suspecte. Luăm, de exemplu, guvernul Noua Zeelandă care acordă astfel de puteri largi GCSB.

Tehnic, nu există prea multe motive pentru ca Joe să dorească să utilizeze un serviciu VPN în Noua Zeelandă, dar sentimentul meu este că doar mă freacă modul greșit de a ști că cineva poate citi tot ceea ce trimit, știind fiecare buton pe care fac clic pe Internet și mai rău. De ce cineva ar fi ok cu asta este dincolo de mine, chiar dacă ai pretinde că nu există nicio problemă dacă nu există nimic de ascuns.

Așa că, deși nu cred că este absolut necesar pentru un VPN în Noua Zeelandă, totuși m-ar face să mă simt mai bine dacă aș folosi unul în timp ce eram acolo. Ca atare, v-aș recomanda să utilizați și unul dacă rămâneți acolo!

Pentru a recapătă, iată primele 3 VPN pentru Noua Zeelandă:

VITEZĂ

SECURITATE & CONFIDENȚIALITATE

PREȚ / MO

NordVPN

Bun

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

NZ $ = 6,02

VIZITARE VPN

ExpressVPN

Bun

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

NZ $ 12.55

VIZITARE VPN

Surfshark

Bun

Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5Evaluat la 5 din 5

NZ $ 3.00

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map