Cel mai bun serviciu VPN pentru Australia

Alegerea celui mai bun VPN pentru Australia

Dacă ești un Aussie în căutarea unui VPN, te-am acoperit! Cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți cel mai bun VPN pentru Australia sunt: ​​Viteza și Locațiile serverului. Ca națiune insulară aflată la sute sau mii de kilometri de cele mai comune locații de server VPN, am pus laolaltă această listă cu cele mai bune opțiuni VPN pentru australieni..


Alegerea unui VPN pentru Australia: factori importanți

Am rupt lista cu VPN-urile în funcție de obiectiv, așa că, fie căutați să transmiteți Netflix în Australia sau doar să descărcați torrenturi, avem sugestia perfectă.

De asemenea, ne-am asigurat să luăm în considerare câțiva factori care sunt deosebit de importanți clienți VPN potențiali cu sediul în Australia: viteza și locațiile serverului.

Viteză:
Oricând vă conectați la un server VPN din afara Australiei (care probabil va fi de cele mai multe ori) datele dvs. vor parcurge mii de kilometri și înapoi către serverul VPN. De regulă, datele suplimentare trebuie să parcurgă viteze mai scăzute (datorate în mare parte pachetelor de date pierdute care trebuie resentite)

Când adăugați la aceasta, criptarea VPN ocupă și lățimea de bandă, este absolut critic să alegeți un furnizor VPN rapid pentru a vă asigura că beneficiați de maximul de lățime de bandă disponibil (viteze). Din acest motiv, am exclus că VPN-urile mai lente nu sunt potrivite clienților din Australia.

Locații server:
Chiar dacă cel mai adesea vă veți conecta la serverele VPN din Statele Unite, Marea Britanie și Europa, considerăm că este important ca clienții VPN australieni să aibă și opțiuni bune de server local, fie în Australia, sau cel puțin în Noua Zeelandă. sau Asia.

Așa că am ales furnizorii VPN cu cele mai bune locații de server în apropiere de Australia.

Scop:
Unele VPN sunt mai potrivite scopurilor care necesită anonimitate puternică (cum ar fi torentele). Alții cu viteză rapidă fulger și zeci de locații de server sunt perfecte pentru streamingul și deblocarea site-urilor web precum YouTube, Hulu, Netflix, BBC și multe altele.

La listarea furnizorilor de VPN, menționăm, de asemenea, care sunt scopurile pentru care sunt cele mai potrivite. Multe dintre ele sunt bine adaptate pentru a utiliza mutiple și sunt perfecte pentru abonații care doresc să utilizeze o VPN în mai multe scopuri.

VPN multi-PUrpose pentru Australia

Acești furnizori VPN sunt din varietatea Jack-of-all. Acestea oferă caracteristici puternice de anonimat, ceea ce le face excelente pentru torenți și viteze mari care le fac perfecte pentru alte utilizări precum streaming video HD.

IPVanish

Imagine

7 zile de politică de rambursare 100%

IPVanish este unul dintre furnizorii VPN cu cea mai rapidă creștere din lume, cu peste 100 de locații de server. Și mai bine, compania mamă a investit peste 200 de milioane de dolari în extinderea infrastructurii lor de date, motiv pentru care IPVanish oferă în mod constant utilizatorilor lor viteze mai rapide decât aproape orice altă VPN.

IPVanish nu păstrează jurnalele VPN făcându-le perfecte pentru torrenturi (acestea permit torrenturile din rețeaua lor și nu am auzit niciun raport despre notificările DMCA care sunt transmise utilizatorilor).

Locații server australian:
IPVanish are 3 locații de server în Australia (sau în imediata apropiere). Au 2 servere localizate în Sydney și 1 în Auckland, Noua Zeelandă, astfel încât să aveți opțiuni excelente de server local.

Acces la internet privat

VPN torrent PIA pentru australia

Prețuri:
1 lună – 6,95 USD / lună
1 an – 3,33 USD / lună

Viziteaza site-ul

Acces la internet privat merită menționată ca VPN general pentru utilizatorii australieni (în ciuda faptului că nu au încă servere în Australia), deoarece serviciul lor VPN funcționează atât de bine în ceea ce privește securitate, anonimat și viteză asta în opinia noastră care au devenit standardul industriei prin care sunt judecate alte VPN.

Cele mai bune caracteristici

 • Fără jurnale. Perioadă.
 • Torrents permise. Foarte prietenos cu torentul.
 • Viteze rapide
 • Criptare 256 biți
 • Include Sevice proxy gratuit
 • VPN mobil pentru Android / iPhone
 • VPN Kill-Switch (caracteristică mare de securitate)

Accesul la internet privat este, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile VPN-uri din lume. Prețurile de la lună la lună sunt de doar 6,95 USD și puteți economisiți peste 50% la un abonament de un an, care se ridică la doar 3,33 USD / lună

VPN pentru streaming video HD în AUstralia

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să deblocheze site-uri web precum Hulu, Netflix, HBOGo etc pentru a transmite și transmite video video HD în Australia, aceste VPN-uri sunt un loc minunat pentru a începe.

Rețineți că multe dintre aceste VPN-uri păstrează jurnalele de conexiune VPN (într-adevăr este o problemă pentru descărcătorii frecvente de torrent). Câteva dintre aceste VPN-uri nu permit torrente în rețeaua lor. Dacă descărcați o mulțime de torrente, dar doriți totuși performanțe bune de streaming video, vă recomandăm să alegeți una dintre VPN-urile care sunt menționate mai sus.

VyprVPN

Australia VPN VyprVPN

Viziteaza site-ul

VyprVPN creat de o companie numită Golden Frog, este un serviciu VPN premier cu servere din peste 40 de țări. Acestea oferă criptare de 256 biți, tehnologie VPN opțională „Stealth” pentru a se sustrage cenzurii și eludarea firewall-urilor și viteze de top pe rețeaua lor de servere VPN private.

Caracteristici principale:

 • Criptare 256 biți
 • Servere VPN deținute, nu închiriate. Mai mare securitate.
 • Viteze rapide
 • 4 protocoale VPN disponibile, inclusiv VPN sigilat „Camaleonul”
 • Aplicație mobilă excelentă pentru iOS & Android
 • 3 servere în Australia, 1 în Noua Zeelandă
 • Vine cu un serviciu gratuit de stocare cloud criptat.
 • Economisiți 50% prima lună

Locații server:
VyprVPN
are servere în toată regiunea Asia-Pacific, inclusiv 3 în Australia.

VPN pur + DNS inteligent gratuit

VPN PureVPN Australia

Obțineți PureVPN

Servere din 60 de țări
7 servere în Australia
SmartDNS gratuit
Preț de la 4,16 USD / lună

PureVPN are una dintre cele mai mari amprente din Australia ale oricărui furnizor VPN. Au o bătaie de cap 7 servere VPN australiene împărțit între Sydney și Brisbane. De asemenea, au servere suplimentare în apropiere în Noua Zeelandă, Filipine și Indonezia.

PureVPN Permite utilizatorilor să aibă 5 conexiuni VPN simultane pe 1 cont, astfel încât să puteți partaja un singur cont VPN cu întreaga familie sau cu un grup de prieteni.

Bonus: DNS inteligente gratuite
Pentru o perioadă limitată de timp, PureVPN include serviciul SmartDNS gratuit la fiecare achiziție VPN. SmartDNS este o tehnologie care vă permite să transmiteți servicii video geo-blocate (cum ar fi Hulu, Netflix, HBOGo, etc) direct pe computer, fără a fi nevoie de un VPN sau de un server terț. Aceasta înseamnă că veți folosi lățimea de bandă completă pentru o calitate video HD maximă. Revendicați bonusul dvs. SmartDNS și economisiți 65% pe 1 an de PureVPN!

Această ofertă era încă disponibilă la momentul publicării, dar nu știm când / dacă PureVPN ar putea întrerupe oferta.

VPN HideMyAss

8 servere VPN Hidemyass din Australia

Prețuri:
1 lună – 11,52 USD / lună
12 luni – 6,55 USD / lună

Economisiți 43% la 1 an

Hidemyass este unul dintre cele mai cunoscute VPN-uri din lume. Acest lucru se datorează faptului că excelează în 3 domenii cheie:
 • Număr mare de locații server
 • Software VPN excelent. Multe funcționalități suplimentare
 • Viteze rapide

HidemyAss are servere într-un incredibil 105 țări în întreaga lume, inclusiv 12 locații de server din Oceania și 8 servere din Australia.

Acestea sunt software-ul VPN este la niciunul și oferă teste de viteză în software, sortare server, tehnologie de legare IP sigură și selecție server „inteligentă”.

Deoarece păstrează jurnalele de conexiune (conform legii britanice), nu sunt cea mai bună alegere pentru torrenturi, dar sunt o alegere excelentă pentru majoritatea scopurilor VPN, în special transmiterea video video blocată în Australia.

Cel mai bun VPN din Australia pentru Torrents

Proguard VPN + Proxy Torrent

Torguard anonim VPN cu servere australiene

Prețuri antivirus:
1 lună – 9,99 USD / lună
12 luni – 5,00 USD / lună
7 zile de încercare fără riscuri

Vizitați Torguard

Torguard și-a adaptat serviciile la nevoile utilizatorilor Bittorrent. Acestea au integrat funcțiile critice de securitate în software-ul VPN, inclusiv protecție împotriva scurgerilor și a Switch Kill Switch.

Torguard nu păstrează niciun fel de jurnal.
Acest lucru le face un VPN ideal pentru torrente. Vezi de ce.

Locații server:
Torguard are servere VPN în Australia și în alte 41 de țări care vă oferă acces la o amprentă globală uriașă.

Serviciul Proxy
În plus față de serviciul VPN anonim, Torguard oferă și un serviciu proxy orientat în mod specific nevoilor utilizatorilor bittorrent. Au peste 10 locații pe server proxy (toate fără jurnal) și furnizează software gratuit instalați instantaneu setările corecte de proxy în clientul dvs. VPN preferat. Nu este necesară configurarea manuală.

reduceri:
Torguard oferă o reducere substanțială pentru achiziționarea unui abonament de un an sau pentru ambalarea serviciului VPN și proxy împreună. Verificați ofertele actualizate de reduceri.

Această secțiune a fost acum transformată într-un articol complet despre torenting în Australia. Deși Torguard este încă o opțiune excelentă, am identificat mai mulți furnizori de VPN prietenoși cu torentul care pot fi mai eficienți.

ibVPN

IBVPN australia vpn pentru descărcarea torentelor

Preț IBVPN (Torent)
1 lună – 4,95 USD / lună
1 an – 3,08 USD / lună

Preț IBVPN (Final)
1 lună – 10,95 USD / lună
1 an – 6,91 USD / lună

Accesați IBVPN

IBVPN are servere în peste 30 de țări, inclusiv Australia și Noua Zeelandă.

Acestea permit torrenturi pe serverele lor și au locații dedicate serverului p2p (torrent) în mai multe țări. IBVPN nu păstrează jurnalele de activitate și distruge de rutină jurnalele lor de conexiune temporare.

Pachetul VPN Torrent doar 3,08 USD / lună
Unul dintre motivele pentru care utilizatorii aleg IBVPN este din cauza accesibilității lor. Un an de serviciu VPN cu pachetul torrent IBVPN costă doar 36,95 USD (3,08 USD / lună)

Serviciu proxy gratuit & SmartDNS incluse *
Pachetul VPN suprem de rang înalt al IBVPN include acces gratuit la servicii proxy (perfect pentru anonimizarea torentelor dvs. în timp ce rutează în mod normal restul traficului pe internet..

Acestea includ, de asemenea, serviciul lor smartDNS ibDNS, ceea ce facilitează deblocarea serviciilor de streaming geo-blocate fără a fi necesară conectarea la VPN.

Alte resurse

În acest articol, am avut tendința de a favoriza serviciile VPN care au servere în Australia și în țările din apropiere, dar probabil că serverele locale nu sunt esențiale pentru dvs., așa că poate merită să consultați alți furnizori VPN.

Atunci când alegeți VPN-ul perfect pentru nevoile dvs., asigurați-vă că concentrați-vă mai întâi pe securitate și confidențialitate, mai ales dacă cumpărați VPN pentru a descărca torrenturi.

Nu ezitați să consultați recenziile VPN, pentru detalii complete despre cele mai bune servicii VPN anonime, precum și teste rapide, evaluări și multe altele.

Iată câteva articole pe care le-ai putea găsi utile:

opinii
Acces la internet privat
Torguard
Proxy.sh
Hidemyass
IPVanish
IBVPN
Comparații VPN
Torguard vs. BTGuard
IPVanish vs. Hidemyass
IPVanish vs. PIA
PIA vs. IBVPN
PIA vs. Proxy.sh
VPN & Articole Bittorrent
Ghid bittorrent total anonim
Cele mai bune VPN-uri fără jurnal
Serviciu VPN vs. Proxy
Ce sunt jurnalele VPN?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map