Te gândești să creezi un site web în Nigeria?

Dacă da, va trebui să aveți o gazdă web rapidă și de încredere – fundamentul care vă asigură site-ul. Există două opțiuni principale pentru găzduirea site-ului dvs. web nigerian:

 1. Alegeți o mică gazdă locală cu sediul în Nigeria
 2. Alegeți o gazdă internațională mai mare, recunoscută.

După cum veți vedea în această postare, vă recomandăm să alegeți opțiunea 2: o gazdă internațională consacrată. Deși există multe gazde locale din Nigeria, performanța lor este pur și simplu prea lentă. De fapt, am descoperit o singură gazdă locală care a produs performanțe acceptabile.

În schimb, vă recomandăm viteze superioare și ultra-fiabilitate a gazdelor internaționale, cum ar fi SiteGround. Chiar și în Africa, performanța lor este remarcabilă.

Contents

Ce trebuie să căutați într-o bună găzduire

Cel mai bun gazduire web pentru site-urile Nigeria

Înainte de a intra în detalii, trebuie să înțelegem ce face cea mai bună gazdă web.

O gazdă web determină viteza, fiabilitatea și stabilitatea site-ului dvs. web, de aceea este important să faceți alegerea corectă. Deci, ce anume căutăm?

1. Viteza

Știm cu toții importanța vitezei site-ului. Iar viteza totul începe cu o gazdă web rapidă. O gazdă web ar trebui să răspundă în termen de 200 de metri (conform Google), așa că căutați o gazdă care răspunde rapid în locația dvs. și în întreaga lume.

2. Timpul liber

„Uptime” este o măsură a fiabilității. Cu alte cuvinte, este procentul de timp în care site-ul dvs. este online. Chiar și un nivel de utilizare de 98% poate însemna că site-ul dvs. este scăzut timp de șase zile din an (!) Caută o durată de utilizare de 99,8% sau mai mare.

3. Securitate

Nu este nimic mai rău decât să te piratezi. Ce ai face dacă ai pierde tot conținutul și munca grea? Acesta este motivul pentru care securitatea gazdelor web este atât de importantă. O gazdă bună ar trebui să aibă actualizări automate și scanare malware. Unii chiar vin cu un certificat SSL (securitate) gratuit.

4. Copii de rezervă

Ca o caracteristică suplimentară de securitate și practică, multe gazde vin acum cu copii de rezervă automate obișnuite.

5. Serviciul pentru clienți

În mod ideal, gazda dvs. web ar trebui să aibă 24/7/365 servicii pentru clienți. Majoritatea gazdelor au acum opțiuni de servicii pentru clienți, inclusiv telefon, sisteme de bilete și chat online. Rețineți că unele gazde costă suplimentar pentru un serviciu de asistență premium.

6. Depozitare și lățime de bandă

„Stocare” se referă la cantitatea de conținut, imagini și date pe care le puteți stoca pe serverele gazdei. Și „lățimea de bandă” este cât de multe date pot circula de pe server. Acest lucru are un impact asupra vitezei și a numărului de vizitatori. Desigur, dorim cea mai mare stocare și lățime de bandă în rațiune.

7. Preț

Nu vă mulțumiți întotdeauna cu cel mai ieftin webhost. Poate sfârși provocând probleme cu viteză și fiabilitate. S-ar putea chiar să vă rețină dacă site-ul dvs. web începe să crească. În același timp, nu trebuie să cheltuiți o avere! Căutați o gazdă la prețuri accesibile, cu toate funcțiile de care aveți nevoie.

Gazdă locală nigeriană sau gazdă internațională?

După cum am menționat, aveți două opțiuni principale atunci când vine vorba de găzduirea unui site web în Nigeria.

 1. Alegeți o gazdă locală cu servere în Nigeria O gazdă locală se poate adresa unui public african, dar în general sunt mai lente în restul lumii.
 2. Alegeți o gazdă globală care acoperă Nigeria O gazdă globală vă va oferi viteze mari în întreaga lume. Gazdele internaționale mari pot avea, de asemenea, tehnologie, asistență pentru clienți și securitate mai bună.

Alte considerente pentru găzduirea web nigeriană

Achiziționarea de găzduire web pentru un site nigerian prezintă două considerente suplimentare.

 1. Metode de plată acceptate Deoarece multe persoane nu utilizează un card de credit în Nigeria (din cauza nivelurilor ridicate de activitate frauduloasă), este posibil să aveți nevoie de o gazdă web care acceptă transfer bancar direct. Gazdele locale sunt mai susceptibile să accepte acest lucru.
 2. .NG Nume de domeniu Puteți dori un nume de domeniu .ng. Din păcate, majoritatea gazdelor internaționale nu acceptă înregistrarea domeniului .ng. Cu toate acestea, puteți înregistra domeniul .ng la o companie de domenii terță parte (Consultați lista înregistrătorilor acreditați), apoi indicați pur și simplu numele de server către hostingul dvs. (În general, vă recomandăm să faceți acest lucru, deoarece oferă o protecție suplimentară dacă doriți vreodată să vă schimbați găzduirea).

Recomandarea noastră

Vă recomandăm să alegeți o gazdă internațională consacrată. (SiteGround este alegerea noastră numărul unu). Am testat toate cele cinci dintre cele mai mari gazde locale din Nigeria și am fost dezamăgiți de rezultate. De fapt, nu includem niciunul în gazdele noastre recomandate mai jos.

Am repetat testele la diferite ore ale zilei și am văzut continuu rezultate slabe.

RANKED: Cel mai bun gazduire web pentru site-uri nigeriene

Notă

Cursul de schimb valutar utilizat este de 1 USD = 361,73 NGN

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Viteza la nivel mondial

A+

Med. Timp de raspuns

175 ms

Preț (NGN)

17.145 * / an

Caracteristici cheie

 • 10 GB stocare SSD
 • 10.000 de vizite / lună
 • cPanel & SSH
 • Cloudflare gratuit
 • Copie de rezervă zilnică

"O excelentă alegere web hosting!"

Dacă sunteți în căutarea performanței și a accesibilității, SiteGround ar trebui să fie prima alegere. Prețul lor la nivel de intrare este super competitiv, în timp ce viteza serverului lor este excelentă, înregistrând un A + pe toată planeta.

SiteGround vine, de asemenea, cu un serviciu gratuit de CDN (rețea de livrare a conținutului), ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va fi livrat de la un server din apropierea Nigeria, pentru viteze regionale mai rapide.

SiteGround garantează timpul de funcționare 99,9% și oferă funcții generoase (inclusiv backup-uri zilnice). Cel mai bun lucru este oferit cu o garanție de 30 de zile, în caz că nu sunteți mulțumit.

Ce nu este bun cu SiteGround

 • Prețul de reînnoire pentru anul următor este ridicat și poate atrage unii utilizatori. Asigurați-vă că înțelegeți prețul de al doilea an.
 • SiteGround acceptă doar plăți cu cardul de credit.

Notă

Monitorizăm SiteGround îndeaproape pe măsură ce găzduim Bitcatcha.com cu ei. Consultați analiza noastră în profunzime pentru tot ce trebuie să știți despre gazdă (site-urile noastre de testare, testul de viteză al serverului, termen etc). Citiți recenzia SiteGround.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Viteza la nivel mondial

A+

Med. Timp de raspuns

163 ms

Preț (NGN)

16278 / an

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • 1 domeniu gratuit
 • hPanel
 • Suport excepțional
 • Preț introductiv scăzut

"Una dintre cele mai bune gazde web pentru începători."

Hostinger este o companie de gazduire web prietenoasă pentru începători, cu un excelent sistem de suport conceput pentru a oferi ghiduri pas cu pas pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu site-urile de construcție..

De asemenea, sunt foarte rapide, punctând A + în testele noastre de viteză la nivel mondial.

La un preț de intrare ucigaș de doar 16.278 NGN pe an, serviciile Hostinger sunt cu adevărat valoare pentru bani, în special pentru cei care abia încep.

Ce nu este bine cu Hostinger

 • Deoarece prețurile lor sunt atât de mici, nu oferă SSL sau backup zilnic gratuit. Un lucru bun este că aceste servicii pot fi achiziționate dacă simțiți nevoia.

Notă

Avem în total 3 conturi cu Hostinger. Citiți recenzia noastră aprofundată Hostinger pentru acoperirea completă.

3. Gazduire A2

https://www.a2hosting.com

A2 Gazduire

Viteza la nivel mondial

A+

Med. Timp de raspuns

169,5 ms

Preț (NGN)

17.015 * / an

Caracteristici cheie

 • 20X Servere Turbo mai rapide
 • Site-uri nelimitate
 • Centre de date din SUA, UE & Asia
 • Depozitare SSD gratuită
 • Suport 24 × 7 din SUA

"Gazduire web accesibila cu resurse nelimitate. O alegere excelentă pentru toate tipurile de site-uri web!"

Deși găzduirea web A2 este pe locul 3 în această listă, a fost cu adevărat o decizie grea pentru noi. Ca gazdă internațională cu viteze superbe A + și centre de date din întreaga lume, au fost atât de aproape de locul 2, mai ales cu resursele nelimitate..

De asemenea, beneficiază de funcții excelente de economisire a timpului, precum software-ul optimizat A2 și configurarea cu 1 clic. Asociați-le cu o opțiune de a face upgrade la planul lor Turbo, care vine cu serverele lor Turbo (cu 20 de ori mai rapid decât serverele obișnuite), iar A2 este cu adevărat o forță de care trebuie să fie luate în considerare.

Ce nu este bine cu A2 Hosting

 • Live Chat-ul este ușor inconsistent. Uneori, vă vor răspunde în câteva secunde, în timp ce este posibil să fiți nevoit să așteptați puțin mai mult decât de obicei, dacă nu aveți ghinion.

4. Gazdă pentru mișcare

https://www.inmotionhosting.com/

Gazduire Inmotion

Viteza la nivel mondial

A+

Med. Timp de raspuns

156,9 ms

Preț (NGN)

17.320 * / an

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Zonele maxime de viteză ™
 • Transfer nelimitat
 • Acces SSH
 • Suport 24 × 7 din SUA

"Folosesc Inmotion pentru a găzdui site-ul meu. În asta am încredere în ei."

Inmotion este o gazdă internațională cu viteze A + în întreaga lume. De asemenea, Inmotion vine cu stocare și lățime de bandă nelimitate, copii de rezervă zilnice și 99,9% uptime.

În calitate de client existent, pot efectua serviciul de clienți excepțional al Inmotion și ușurința de utilizare.

Ceea ce nu e bine cu Inmotion

 • Inmotionul nu permite plata prin PayPal. Veți avea nevoie de un card de credit sau o comandă de cumpărare din SUA.

✘ Gazdele web din Nigeria nu sunt recomandate

Ați putea fi tentat să alegeți o gazdă locală nigeriană pentru locația lor, ușurința de plată și disponibilitatea numelor de domeniu. Cu toate acestea, vă rugăm să nu jucați viteza și performanța, mai ales dacă aveți o audiență globală.

Am testat următoarele patru gazde web nigeriene și am constatat că viteza și performanța lor au scăzut cu mult sub standardele noastre.

Dacă doriți o gazdă locală nigeriană, alegeți QServers și evitați următoarele gazde:

&# 128078; Whogohost

https://www.whogohost.com/

Whogohost

Viteza la nivel mondial

C

Med. Timp de raspuns

315,9 ms

Preț (NGN)

21500 / an

Caracteristici cheie

 • 25 GB stocare
 • Lățime de bandă de 75 GB
 • Domeniu .ng gratuit
 • SQL nelimitat
 • Conturi FTP

Aceasta este gazda clasată pe locul 1 în Nigeria, în funcție de popularitate. Dar nu greșește asta pentru performanță. De fapt, am constatat că performanțele WhoGoHost au fost destul de slabe.

A obținut un C în testele noastre de viteză la nivel mondial, situându-se sub cele recomandate de Google la 200ms în Europa.

WhoGoHost percepe și o taxă de procesare pentru anumite plăți. De exemplu, dacă plătiți prin PayPal, puteți plăti suplimentar ₦ 423 de taxe.

&# 128078; Web4Africa

https://web4africa.ng/

Web4Africa

Viteza la nivel mondial

D+

Med. Timp de raspuns

408,1 ms

Preț (NGN)

24000 / an

Caracteristici cheie

 • 20 GB stocare pe disc
 • Lățime de bandă de 200 GB
 • Creator web de bază
 • Certificat SSL
 • Copii de rezervă gratuite

Google Trend se clasează pe Web4Africa ca a doua cea mai populară gazdă web din Nigeria. Din păcate, această gazdă se încadrează de asemenea cu așteptările de performanță.

Web4Africa a marcat un D + în testele noastre de viteză la nivel mondial, care nu se încadrează în 200 SUA recomandat de Google în SUA. Cu alte cuvinte, această gazdă este prea lentă pentru publicul american și mondial.

Pe de altă parte, performanța este puternică în regiunea locală, Web4Africa vă permite să alegeți între serverele din Ghana sau Nigeria.

&# 128078; DomainKing

http://www.domainking.ng/

DomainKing

Viteza la nivel mondial

C+

Med. Timp de raspuns

260,4 ms

Preț (NGN)

20.000 / an

Caracteristici cheie

 • 10 GB stocare pe disc
 • Lățime de bandă de 100 GB
 • 10 domenii permise
 • cPanel
 • 99,9% timp de funcționare

DomainKing este o gazdă web indiană cu prezență în Africa. Este pe locul al treilea în popularitate în Nigeria, așa că puteți întâlni această gazdă.

Ca și alte gazde locale din Nigeria, permite transferuri bancare și acceptă domenii .ng. Cu toate acestea, viteza și performanțele sale sunt lente în comparație cu gazdele recomandate. Se înscrie un C + în testul nostru de viteză mondial.

DomainKing oferă suport 24/7 și 99,9% uptime, ceea ce este bun. Cu toate acestea, spațiul de stocare și lățimea de bandă sunt limitate și va trebui să plătiți suplimentar pentru a vă bucura de limite mai mari.

&# 128078; Utiware

http://www.utiware.net/

Utiware

Viteza la nivel mondial

D

Med. Timp de raspuns

716,3 ms

Preț (NGN)

20.000 / an

Caracteristici cheie

 • 15 GB stocare pe disc
 • Lățime de bandă de 25 GB
 • Subdomenii nelimitate
 • eTextMail inclus
 • 120 de e-mailuri

Utiware este o gazdă nigeriană cu servere în SUA. Drept urmare, răspunde rapid pentru publicul american. Cu toate acestea, eșuează în cea mai mare parte a restului lumii.

În general, Utiware a furnizat cele mai lente rezultate în testele noastre de viteză la nivel mondial, marcând un D.

Verdict

Deși există o mulțime de opțiuni pentru găzduirea de site-uri web nigeriene, nu putem recomanda majoritatea gazdelor locale nigeriene. Ele sunt pur și simplu prea lente pentru cerințele unei audiențe locale sau globale.

VITEZĂ DE VITEZĂ

AVG. VITEZĂ

PRET (NGN / AN)

SiteGround

A+

175 ms

17145

Hostinger

A+

163 ms

16278

A2 Gazduire

A+

169,5 ms

17015

Gazduire Inmotion

A+

156,9 ms

17320

Prin urmare, Bitcatcha recomandă fiabilitatea și performanța de neegalat a opțiunilor internaționale de găzduire. SiteGround este de departe cel mai de încredere și este alegerea noastră de top, în timp ce Hostinger oferă o alternativă puternică și accesibilă.

Dacă aveți întrebări cu privire la găzduirea web nigeriană, vă rugăm să-mi trimiteți un mesaj și voi fi plăcut să vă răspund.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me