Cum să plătiți VPN-ul în mod anonim (cu Bitcoin sau Carduri cadou)

Cum să cumpărați serviciul VPN în mod anonim (pas cu pas)

În timp ce majoritatea oamenilor sunt mulțumiți să plătească pentru un VPN cu paypal sau cu un card de credit, un procent mic de abonați VPN doresc un anonimat maxim. Aceasta include plata unei VPN în mod anonim. Dacă sunteți unul dintre acești oameni (sau credeți că poate doriți să fiți), acest ghid este pentru dvs..


Vă vom arăta:

 1. De ce să plătească anonim?
 2. Prezentare generală a metodelor de plată anonime
 3. Cum să plătiți anonim cu BitCoin
 4. Cum să plătiți anonim cu carduri cadou magazin
 5. Cum să vă ascundeți adresa IP atunci când achiziționați un VPN

De ce să plătești anonim?

În general, plățile sunt cea mai puțin interacțiune anonimă pe care o ai cu un furnizor VPN. Plățile cu cardul de credit trebuie să aibă măsuri antifraudă pentru a verifica dacă sunt utilizate de proprietarul real. Aceasta înseamnă că trebuie să furnizați numele complet și adresa de facturare.

Deși aceste informații sunt de obicei stocate la compania de procesare a plăților (nu la VPN), acestea sunt totuși legate de contul dvs. pentru plăți viitoare ușoare.

Același lucru este valabil și în cazul plăților cu plata. Furnizorul VPN nu va avea datele dvs. personale, dar va avea adresa dvs. de e-mail paypal pentru plățile viitoare. Singur este un link care ar putea permite ca contul dvs. VPN să fie urmărit personal.

Trebuie să plătesc anonim?

Răspuns simplu: Probabil ca nu.

Răspuns mai lung: În realitate, dacă nu urmărește o agenție guvernamentală, nimeni nu va ceda istoricul plăților dvs. VPN. În plus, dacă utilizați un serviciu VPN autentic care nu se loghează, nu există nicio legătură între activitatea VPN și contul dvs. VPN personal..

Aceasta înseamnă că, chiar și cineva te-a legat de un cont VPN specific, nu ar ști totuși ce făceai când ai fost conectat la VPN.

Acestea fiind spuse, presupuneți că furnizorul VPN este complet sincer cu privire la politica lor de logare. Dacă păstrau în secret jurnalele sau le împărtășeau cu o altă companie / agenție, istoricul VPN-ului tău ar putea fi identificat. Acest lucru nu este probabil, dar este o posibilitate.

Deci cine ar trebui să plătească anonim?

Dacă siguranța personală / securitatea / fericirea depinde de anonimatul absolut, ar trebui să folosești 100% o metodă de plată anonimă. De exemplu, dacă sunteți un:

 • Jurnalist vorbind împotriva unui guvern violent sau periculos
 • Fluier suflant
 • Un avocat al discursului liber sau cineva care scrie / comentează probleme controversate (politică, avort etc.)

De asemenea, dacă se înțelege că dacă încercați să vă ascundeți activitatea online de o țară sau un guvern, ar trebui să vă faceți serviciul VPN în mod anonim.

Descărcare Torrent: Probabil nu este necesar să plătiți în mod anonim, mai ales dacă utilizați un serviciu VPN cu jurnal zero, precum PIA. Pentru 99,999% dintre oameni, va considera că este inutil. Desigur, confidențialitatea suplimentară nu este niciodată un lucru rău…

Dezavantaje ale plății în mod anonim

Nu puteți configura plăți recurente atunci când utilizați o metodă de plată anonimă. Trebuie să plătiți manual de fiecare dată când se plătește o plată (nu există nicio modalitate de a factura pe cineva cu bitcoin).

Deci, dacă doriți să plătiți în mod anonim, vă recomandăm să alegeți cea mai lungă durată a abonamentului posibil (de obicei 1-2 ani).

Acest lucru vă va oferi câteva avantaje:

 • Va trebui să efectuați o plată doar o dată în fiecare an
 • Veți obține cea mai bună reducere (VPN-urile tind să reducă abonamente mai lungi. Uneori peste 50%)
 • Dacă plătiți prin metoda cardului cadou, veți plăti o rată de schimb mai mică (card cadou $ > VPN $)

Prezentare generală a plăților și metodelor anonime VPN

Pentru a plăti în mod anonim serviciul dvs. VPN, trebuie să utilizați o metodă de plată de neatins. Aceasta înseamnă că nu există nicio legătură între dvs. personal și forma de plată pe care o utilizați.

Cele mai populare două metode de plată care nu pot fi urmărite sunt:

 1. Criptomonedă (valute digitale anonime, cum ar fi Bitcoin, Litecoin, etc.)
 2. Magazin Carduri Cadou (Plătește cu carduri cadou din marile magazine precum: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy, etc.)

Bitcoin este cea mai frecvent acceptată metodă de plată anonimă. În zilele noastre este acceptat de peste 50% dintre furnizorii VPN (și aproape toate VPN-urile de top). Plățile Bitcoin sunt extrem de anonime, însă există o curbă de învățare pentru cumpărarea și schimbul de bitcoins.

Avantajele plății cu Bitcoin:

 • Cea mai frecvent acceptată metodă anonimă de plată
 • Rata de schimb (numerar > Bitcoin & Bitcoin > numerar) sunt aproape de valoarea exactă, deci costul de $ al anonimatului suplimentar este redus.

Carduri cadou sunt exceptate de un număr mic de furnizori VPN. Este extrem de simplu și eficient ca metodă de plată anonimă. Puteți merge la un magazin din apropiere, să cumpărați un card cadou cu numerar și apoi să transferați digital soldul cardului cadou către furnizorul VPN.

În schimb, vă vor oferi serviciul VPN la un curs de schimb fix (card cadou $ > Serviciu VPN $)

În general, valoarea de schimb a unui card cadou va fi cu aproximativ 20-25% mai mică decât valoarea efectivă a cardului cadou transferată. Acest lucru se datorează faptului că furnizorul dvs. VPN nu poate cheltui cardul cadou, ci trebuie să îl convertească în numerar, ceea ce înseamnă că îl vinde cu reducere.

Acest lucru adaugă, de asemenea, timp / dificultate la sfârșitul lor, așa că este corect ca aceștia să primească un pic de dolari în plus ca compensație pentru furnizarea serviciului.

Avantajele plății cu carduri cadou:
 • Ușor de obținut
 • Tehnologie scăzută (fără curbă de învățare)
 • Poate cumpăra cu numerar
 • Extrem de anonim
Dezavantaje:
 • Acceptat doar de unii furnizori VPN
 • De obicei, plătiți 20-30% prima de preț

HOw pentru a plăti o VPN cu Bitcoin

Metode de plată IPVanish (inclusiv Bitcoin)Metodele de plată IPVanish (Bitcoin Inclus)
Majoritatea serviciilor VPN majore acceptă plăți bitcoin. Trebuie doar să căutați sigla Bitcoin sub „metodele de plată” ale site-ului lor web.

Plățile Bitcoin necesită 4 pași:

 1. Creați un portofel Bitcoin
 2. Cumpărați Bitcoins
 3. Înscrieți-vă la serviciul VPN (cu plăți bitcoin)
 4. Transferați bitcoins către furnizorul VPN

Există câteva articole online care vă ghidează cu ușurință în toate cele 4 etape. Iată câteva bune:

 • Ghidul cumpărătorilor Bitcoin pentru prima dată
 • Cumpărarea Bitcoins (Versiunea Newbie)
 • Cum să cumpărați Bitcoins (Ghid LocalBitcoin)

Cel mai bun tutorial pe care l-am găsit este acest serial video pas cu pas de la LocalBitcoins (sunt atât un portofel Bitcoin, cât și o piață de schimb Bitcoin, astfel încât să puteți stoca și cumpăra / vinde bitcoinurile dvs. pe același site. Puteți cumpăra și bitcoins local cu carcasă de la bancomate (dacă sunt disponibile) sau chiar vânzători individuali)

Configurați-vă portofelul Bitcoin

Cumpărați BitCoins

Plata pentru VPN

După ce ați setat un portofel bitcoin și bitcoins în cont (sau acces la un schimb care vă permite să le cumpărați), plata efectivă a abonamentului dvs. VPN este destul de ușoară.

Iată cum funcționează cu IPVanish VPN

Pasul 1: Mergeți pentru a selecta un plan VPN și alegeți „Bitcoin” ca opțiune de plată.

Imagine

Alegeți un plan VPN

Plătește pentru VPN cu informațiile despre pasul 1 Bitcoin

Introduceți informațiile contului (e-mail valid valabil pentru activare)

Alegeți bitcoin ca metodă de plată

Alegeți „Bitcoin” ca metodă de plată

Pasul 2: Trimiteți plata

După ce faceți clic pe butonul de trimitere, va fi generată automat o factură pentru tranzacția bitcoin. Furnizorul VPN va crea un portofel bitcoin unic pentru a primi plata bitcoin. În acest fel, ei știu ce cont / nume de utilizator VPN a plătit pentru serviciul lor.

Factura prezintă următoarele informații:

 • Portofel #
 • Prețul în bitcoins (sau fracție de bitcoins)
 • Cod QR pentru a scana pe telefon (dacă aveți aplicație portofel Bitcoin mobil)
 • Butonul „Plătește cu Bitcoin”. (Funcționează dacă browserul dvs. a asociat acel tip de legătură cu portofelul bitcoin)

Imagine

Factura Bitcoin: Fie apăsați pe „Plătește cu Bitcoin”, fie plătești portofelul # direct din portofel.

Puteți să accesați „Plătiți cu Bitcoin” sau să vă conectați direct la portofelul Bitcoin și să trimiteți o sumă exactă a acelui cod de portofel exact. Puteți copia și lipi adresa portofelului (nu este necesar să o introduceți).

Confirmarea platii

Ar trebui să primiți un e-mail de la furnizorul VPN care confirmă primirea plății Bitcoin. Acest lucru poate dura oriunde de la câteva secunde până la un minut sau două. După aceea, veți primi un e-mail de activare pentru contul VPN. Faceți clic pe linkul Activare.

Asta e. Contul dvs. este acum plătit și activat. Vă puteți autentifica, descărca software-ul și vă puteți conecta imediat la rețeaua VPN.
Accesați IPVanish

Cum să plătiți un VPN cu carduri GIft

Există câteva VPN-uri care vă vor permite să tranzacționați cu carduri de cadouri majore pentru serviciul VPN. Nu trebuie să expediați cardul, trebuie doar să introduceți ID-ul cardului, iar soldul va fi transferat electronic la serviciul VPN. VPN va percepe în mod obișnuit o marcare de preț pentru acest serviciu (20-30%), deoarece trebuie să vândă cardurile cadou cu mai puțin decât valoarea reală pentru a le converti în bani.

În primul rând, veți avea nevoie de un VPN care să ia carduri cadou:

Servicii VPN care acceptă plăți anonime cu carduri cadou

 • Acces la internet privat (Cel mai bun VPN Torrent din 2014 și 2015)
 • IronSocket (Include Proxy Socks Free5 și SmartDNS cu achiziție VPN)

Procesul de plată

Iată cum funcționează plata pentru acces la internet privat cu un card cadou:

Pasul 1: Accesați privateinternetaccess.com

Pasul 2: Derulați în jos sub butoanele normale „buy vpn”. Căutați acest lucru:

Plată PIA cu opțiune de card cadou

Găsiți opțiunea „Plătiți cu cardul cadou”

Faceți clic pe butonul „Obține acces VPN”.

După aceea, vi se va oferi opțiunea de a selecta o marcă de card cadou pentru a verifica rata de schimb sau chiar de a cumpăra online o carte cadou instantaneu dacă nu aveți încă un card cadou.

Cea mai bună opțiune este să cumpărați un card cadou de 50 de dolari de la o companie importantă precum Walmart sau Starbucks, care poate fi apoi schimbată cu 1 an de acces la internet privat (marcaj cu 25% față de plata cu cardul de credit)
În continuare, puteți verifica instant soldul cardului dumneavoastră cadou și puteți vedea cât timp vă va cumpăra soldul dvs. la un abonament VPN. (Verificarea soldului dvs. nu va cumpăra pachetul, deci dacă nu vă place cursul de schimb, nu trebuie să faceți tranzacția).

Verificați soldul cardului cadou

Verificați soldul cardului dvs. cadou (și consultați cursul de schimb)

După ce sunteți mulțumit de prețul de schimb și sunteți gata să plătiți abonamentul VPN, trebuie doar să apăsați pe butonul „Plăți” pentru a face schimbul. Transferul ar trebui să fie complet mai mult sau mai puțin instantaneu și veți primi un e-mail de la Private Internet Access care confirmă primirea plății și activarea contului.

Apoi, trebuie doar să descărcați software-ul și vă puteți conecta imediat la serverul ales.
Înregistrare pentru acces la internet privat

Cum să vă conectați adresa IP la cumpărarea unui VPN

Aproape toate VPN-urile vor înregistra informații importante despre tranzacții (cumpărături) pe site-ul lor web. Acest lucru este necesar pentru a preveni frauda cu cardul de credit (trebuie să vă asigurați că nu plătiți cu un card furat). Una dintre informațiile cele mai frecvent conectate este adresa dvs. IP.

Drept urmare, multe servicii VPN vor împiedica utilizatorii să se aboneze în timp ce sunt conectați la un alt serviciu VPN. De asemenea, blochează tranzacțiile de proxy-uri web populare. Așadar, cel mai simplu mod de a-ți ascunde adresa IP este de fapt să folosești o conexiune publică la internet ca un hotspot wifi la o bibliotecă sau starbucks.

Puteți utiliza laptopul, tableta sau smartphone-ul pentru a vă înscrie la serviciul VPN, iar IP-ul afișat în jurnalul de tranzacții nu vă poate fi urmărit (este o conexiune publică la internet, nu rețeaua de domiciliu).

Este o soluție low-tech, dar extrem de eficientă pentru acces VPN cu adevărat privat.

Rezumat și lectură ulterioară

Doar pentru a rezuma:

 • Puteți plăti în mod anonim VPN cu Bitcoins sau Carduri Cadou
 • Obțineți ușor un portofel bitcoin gratuit și cumpărați bitcoins de la localbitcoins.com
 • Ascundeți adresa dvs. IP adevărată atunci când achiziționați utilizând wifi public
 • Asigurați-vă că utilizați o adresă de e-mail validă, deoarece conturile VPN vor necesita confirmarea activării

După ce serviciul dvs. VPN este plătit și activat, ar trebui să fiți bine. Odată ce abonamentul expiră, puteți trimite doar o altă plată anonimă din același cont (sau puteți crea un cont VPN nou dacă doriți)

Iată câteva articole mai utile și ghiduri practice…

Ghiduri
Cum se utilizează Vuze în mod anonim
Cum se utilizează uTorrent în mod anonim
Cum se utilizează Deluge în mod anonim
Cum să verificați adresa dvs. IP Torrent
Deblocați site-urile de torrent din Marea Britanie
Recenzii și comparații VPN
Revizuire privată de acces la internet
IPVanish Review
Recenzie Torguard
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs Acces la internet privat
Proxy vs VPN pentru torrenting
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map