Cum se face uTorrent complet ☠ ANONIMĂ ☠

Cum se utilizează uTorrent în mod anonim

uTorrent este unul dintre cei mai populari clienți BiTorrent din lume și mulți utilizatori vor să știe cum să folosești uTorrent în mod anonim. Din acest motiv, am decis să creăm acest ghid ușor pentru anonimizarea activității uTorrent cu un serviciu VPN sau Proxy.


Îți place Vuze? Avem un ghid despre utilizarea Vuze în mod anonim, de asemenea! Și acum și pentru Deluge.

Introducere în Torrents Anonimi

Nu contează ce client BitTorrent utilizați sau ce torrenturi descărcați, Există două metode principale pentru descărcarea torrenturilor în mod anonim: Opțiunea 1 = VPN (rețea virtuală virtuală), opțiunea 2 = Serviciul proxy anonim.

Există mai multe opțiuni pentru diferiți furnizori de servicii VPN sau Proxy, dar în final sunt concepute pentru a face un lucru și a face bine: ascunde-ți adevărata identitate atunci când descarci torrente

Cel mai rapid VPN pentru Torrents&# 65279;

Utilitar anonim cu IPVanish

* Fără jurnale *
* Cele mai rapide viteze *
Numai VPN cu rețea Tier-1

Obțineți IPVanish

Toate planurile sunt garantate cu o rambursare de 100% a 7 zile

De ce ar trebui să folosesc uTorrent în mod anonim?

Am scris un articol întreg despre motive pentru a anonimiza torentele, dar răspunsul scurt este:

Dacă nu utilizați uTorrent în mod anonim, nu știți cine vă monitorizează descărcările și ce fac cu informațiile respective. Cu excepția cazului în care faceți măsuri pentru a vă proteja, adresa dvs. IP adevărată este disponibilă pentru oricine să o vadă pe uTorrent.

Poate că nu vă dați seama, dar puteți ridica o listă cu toți colegii la care sunteți conectat într-un roi bittorrent dat și puteți vedea adresele IP complete pentru fiecare dintre acești colegi. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul, an Adresa IP este un număr de serii unic care vă este atribuit de furnizorul de servicii de internet. O adresă IP poate fi utilizată pentru a identifica un computer, dispozitiv sau conexiune unică.

Pentru a vedea adresa dvs. IP curentă, accesați Verificați adresa IP la IPVanish.com (este total gratuit și durează 5 secunde. Adresa dvs. IP va fi în colțul din stânga sus). Hopa! Adevărul este că ești online mult mai puțin anonim decât probabil îți dai seama.

Cum arătați pe uTorrent

Pentru orice roată de fișiere din care faceți parte atunci când utilizați uTorrent, puteți vedea lista tuturor colegilor (computere) conectate în prezent la roi, precum și informații suplimentare despre acestea, inclusiv: adresa IP, software client, viteza de descărcare / încărcare.

adresa dvs. IP pe lista de pariuri utorrent

Adrese IP uTorrent Peer (ultimele cifre estompate)

Mai sus este o captură de ecran a roi pentru filmul documentar pirat Bay "TBP AFK." Ultimele câteva cifre ale adreselor IP din roi au fost estompate în mod deliberat de mine (chiar dacă este un torrent de domeniu public) pentru a-și păstra anonimatul. După cum vedeți, fiecare peer este obligat să-și arate adresa IP în uTorrent (așa vă puteți conecta la alți colegi din roi). Acum gândiți-vă la acest lucru: mai degrabă, adresa IP care apare în uTorrent este „Adresa IP adevărată” sau „IP ​​anonimă” furnizată de un serviciu VPN sau Proxy?

Pot să vă garantez că răspunsul dvs. este a doua opțiune (știu că a mea este). Continuați să citiți pentru a afla cum să obțineți adresa dvs. IP anonimă.

2 opțiuni pentru uTorrent anonim: VPN sau PRoxy

Înainte de a intra în ghidurile noastre de configurare anonime uTorrent, iată o prezentare rapidă a diferenței dintre serviciile VPN și cele proxy pentru torrenturi. De asemenea, asigurați-vă că citiți comparația noastră mai aprofundată a avantajelor / dezavantajelor unui serviciu VPN vs. proxy.

Rețea virtuală virtuală (VPN):
 • Criptare mai mare
 • Criptează / anonimizează întreg conexiune internet
 • Puțin mai scump
 • Ușor mai lent (datorită criptării mai puternice)
 • VPN-ul nostru cel mai bine cotat pentru Bitorrent
Serviciu proxy anonim:
 • Criptare inferioară
 • Criptează / anonimizează programe / porturi specifice
 • Puțin mai puțin costisitoare
 • Ușor mai rapid (din cauza criptării mai puțin)
 • # 1 Torrent Service Proxy

Cum se utilizează un VPN cu uTorrent (Configurare simplă)

În zilele noastre, toți furnizorii VPN de top au un software VPN ușor de utilizat, care este la fel de simplu ca un clic pentru a vă conecta și proteja conexiunea la internet (inclusiv torrenturi). În consecință, utilizarea uTorrent în mod anonim cu un VPN este la fel de ușor ca înregistrarea la un serviciu VPN, descărcarea software-ului și apăsarea butonului „conectați” (evident, deschideți utorrent după conectarea VPN)

Câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un VPN pentru uTorrent:

 1. Un VPN care nu ține jurnalele vă va face și mai anonim
 2. Unele VPN nu permit torrente. Funcția VPN pe care o oferim pe acest site Do!
 3. Unele VPN au funcții suplimentare, ceea ce le face mai bune pentru torrente (cum ar fi un switch-switch).

VPN-ul nostru preferat pentru uTorrent

IPvanish uTorrent

VPN IPVanish # 1

IPVanish este VPN-ul nostru preferat pentru uTorrent din mai multe motive. Primul, nu păstrează niciun registru VPN, nici măcar jurnalele de conexiune, așa că utilizarea este total anonimă.

Al doilea, IPVanish este incredibil de rapid; una dintre cele mai rapide pe care le-am testat vreodată, așa că viteza uTorrent dvs. nu ar trebui să sufere doar pentru că sunteți conectat la un VPN.

În al treilea rând, IPVanish are asistență excelentă pentru clienți și este o companie din SUA, astfel încât puteți avea încredere că vor garanta garanțiile pe care le oferă clienților lor. Prețurile încep sub 6,50 USD / lună. Accesați IPvanish sau citiți mai întâi recenzia noastră IPvanish!

PIA pentru uTorrent# 2 PIA
Acces la internet privat este unul dintre cele mai populare VPN-uri pentru uTorrent. Nu păstrează NICIUN registru, și sunt incredibil de accesibile, cu un serviciu VPN nelimitat începând de la $ 3.33 / luna. Asta înseamnă doar 40 de dolari pe an!

Și mai bine, PIA include protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere VPN în software-ul lor, ceea ce înseamnă că sunteți IP-ul adevărat nu va fi niciodată expus accidental pe uTorrent fără știrea dvs..

Accesul la internet privat include chiar și servere proxy gratuite cu abonamentul dvs., deci dacă mai degrabă vă conectați la uTorrent printr-un proxy în loc de VPN, este o opțiune. Accesați PIA pentru a vă înscrie sau citiți recenzia noastră aprofundată PIA.

Proxy.sh cu uTorrentVPN # 3 Proxy.sh
Proxy.sh este cu adevărat unic în rândul companiilor VPN. Acestea fac din transparență (pentru clienții lor) o prioritate în timp ce fac tot posibilul pentru a-și menține clienții complet anonimi online. Ele publică un aspect unic „raport de transparență” care listează toate cererile legale pe care proxy.sh le primește (de exemplu, reclamații privind încălcarea dreptului de autor), precum și toate acțiunile întreprinse de Proxy.sh ca răspuns. Pentru mai multe detalii, consultați analiza noastră hands-on proxy.sh.

Ca și celelalte VPN, Proxy.sh nu păstrează jurnalele de orice fel. Acestea permit torentele pe toate serverele și prețurile încep de la 3,33 USD / lună (40 USD / an). Acestea includ, de asemenea, protecția împotriva scurgerii DNS și a vpn switch switch în software-ul lor pentru siguranță maximă.

Utilizați un proxy pentru anonim uTorrent (opțiune simplă de configurare)

Sigur, puteți configura manual uTorrent pentru a descărca în mod anonim torrent-urile folosind un server proxy, dar nu doriți să aveți un 1-clic opțiune de instalare că haideți să descărcați o versiune personalizată a uTorrent cu toate setările corecte deja existente?

Două dintre cele mai bune servicii proxy anonime vă oferă această opțiune. Să aflăm despre avantajele fiecărui serviciu și cum să configurați clientul uTorrent.
Configurare simplă uTorrent pentru TorguardProguard anonim Torguard
Așa cum sugerează și numele, lui Torguard serviciile VPN anonimă și proxy sunt orientate către nevoile utilizatorilor Bittorrent. Se asigură că includ funcții care oferă securitate suplimentară, cum ar fi: Fără jurnale, comutator de ucid VPN și protecție împotriva scurgerii DNS.

Torguard oferă atât proxy anonim, cât și servicii VPN. Serviciul de proxy începe sub 4 dolari / lună (mai puțin de 50 USD / an). Serverele lor sunt rapide și prioritatea lor este confidențialitatea clienților lor. S-ar putea să doriți să citiți recenzia noastră de Torguard sau această comparație de proxy-uri Torguard și BTguard.

Torguard simplifică ușor configurarea uTorrent. Au un software care vă permite să alegeți dintre opțiunile personalizate și apoi aplicați automat toate setările pentru clientul dvs. torrent preferat (inclusiv uTorrent, Vuze și Deluge) cu un singur clic.

Caracteristica din dreapta este utilitarul de configurare a proxy-ului Torguard. Alegeți opțiunea preferată din următorii pași, apoi faceți clic pe „aplicați setările” și setările dorite vor fi aplicate automat clientului dvs. torrent preferat (cum ar fi uTorrent)

Introduceți doar:

 1. Detalii de autentificare
 2. Serverul Torguard preferat (sau automat)
 3. Client Torrent preferat

Apoi faceți clic pe „Aplicați setările” și bucurați-vă!

Vizitați acum Torguard!

Configurare ușoară Torguard uTorrent

Imagine din Torguard

Imagine
BTGuard este celălalt serviciu proxy pentru torrent extrem de popular. Ca Torguard, păstrează fara jurnalele, avea viteze rapide, și au un configurare super ușoară pentru uTorrent.

După ce vă înscrieți pentru contul dvs. BTguard, vi se va da opțiunea de a descărca o versiune preconfigurată a uTorrent care are toate setările corecte deja în loc.

Cu opțiunea de instalare ușoară, puteți fi literalmente activat și descărcat în mod anonim torrenturi în mai puțin de 5 minute. Este atât de ușor. Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să alegeți Btguard sau Torguard, consultați nostru comparație proxy torrent.

Ghid de instalare proxy manual pentru uTorrent

Dacă doriți mai mult control asupra opțiunilor de conectare sau doriți să utilizați uTorrent cu un serviciu proxy care nu are o opțiune de configurare ușoară (cum ar fi Acces la internet privat, Proxy.sh sau IBVPN), atunci citiți mai departe pentru manualul nostru complet ghid de configurare.

Pasul 1: Înscrieți-vă pentru un serviciu proxy anonim
Dacă nu ați făcut deja acest lucru, înscrieți-vă la unul dintre numeroasele servicii proxy anonime pe care le-am recomandat în acest articol. Unele servicii VPN includ, de asemenea, servicii de proxy gratuite cu achiziția dvs., inclusiv: Acces la internet privat, Proxy.sh și iBVPN (pachet VPN total sau final). Oricare dintre acestea va funcționa cu ghidul nostru de configurare manual.

Pasul 2: Deschideți Utorrent și mergeți la Meniu > Opțiuni > Preferințe (sau doar apăsați pe „Ctrl + P”)

Pasul 3: Accesați secțiunea „Conexiune” din Preferințe

În partea stângă a ferestrei de preferințe care apare, ar trebui să vedeți diferitele secțiuni ale meniului. (Acestea sunt prezentate în imaginea din dreapta). Alegeți „conexiunea” a patra opțiune în jos.

Pasul 4: Configurați opțiunile de conectare.

Există o serie de opțiuni privind configurarea proxy-ului. Vă vom ghida prin ele, vă vom spune care sunt opționale și care ar trebui să fie verificate în mod neîncetat.

Ecranul Conexiuni va arăta cam așa … (mai jos)

Imagine

Secțiuni de preferințe uTorrent

Preferințe de conectare proxy uTorrent

Preferințe de conectare uTorrent (culoare codificată de noi)

Secțiunea portului de ascultare:
Port utilizat pentru conexiunea de intrare:

Indiferent dacă utilizați un port specific sau un port aleatoriu depinde dacă veți utiliza fie opțiunile de mapare a porturilor UPnP sau NAT-PMP..

Dacă utilizați UPnP sau NAT Portmapping, puteți utiliza un port aleatoriu și alegeți să randomizați portul la pornire (sau nu, dar am spune că ar trebui să alegeți randomizarea, dacă nu aveți probleme cu viteza de conectare)

Dacă nu utilizați maparea portului plug n play, va trebui să configurați redirecționarea portului pentru routerul dvs. pentru a permite direcționarea către computer a portului pe care îl alegeți pentru uTorrent..

UPnP și NAT-PMP
Verificarea uneia sau ambelor opțiuni permite funcționalitatea plug-n play pentru rutarea portului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să configurați redirecționarea manuală a porturilor. Vă recomandăm să încercați mai întâi NAT-PMP și dacă nu merge bine, atunci încercați UPnP. Motivul este că s-a găsit o vulnerabilitate în UPnP care a fost corecată, dar este posibil ca routerele mai vechi să aibă problema. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău.

Excepție firewall Windows: Asigurați-vă că verificați acest lucru. Acesta va permite traficului uTorrent să treacă prin firewall-ul Windows. Dacă nu îl verificați, este posibil să aveți viteze foarte mici sau dificultăți de conectare cu semenii.

Setări server proxy:

Tip: selectați tipul serverului dvs. proxy din lista verticală. De obicei, sunt șosete5, cu excepția cazului în care furnizorul vă spune altfel.

Proxy: introduceți adresa serverului dvs. proxy. Aceasta poate fi o adresă în stil web, cum ar fi „proxy.btguard.com” sau „proxy.torguard.tg” (furnizorul dvs. de proxy vă va spune care este adresa) sau poate fi doar adresa IP a serverului proxy precum „ 192.168.1.1 ‘(Din nou, furnizorul dvs. de servicii proxy vă va spune ce adresă să folosiți în ghidul de configurare.

Port: Ghidul dvs. de configurare proxy vă va spune, de asemenea, ce port să utilizați. Dacă aveți o listă de adrese de server proxy disponibile, fiecare ar putea avea propriul port. Alegeți-l pe cel potrivit.

Nume utilizator, parola: Acestea sunt datele de autentificare pe care le-ați obținut atunci când v-ați înscris pentru serviciul dvs. proxy.

Alte optiuni: Asigura-te ca verificați toate opțiunile marcate cu un punct verde! Verificând acestea, vă veți asigura că traficul dvs. de torrent este dirijat prin serverul proxy și că nu se scurg informații de identificare personală în timpul utilizării uTorrent..

Configurarea este completă!

Asigurați-vă că reporniți uTorrent după aplicarea setărilor. Dacă doriți să verificați dacă serverul dvs. proxy funcționează corect, utilizați acest instrument pentru a verifica adresa IP a torrentului. Trebuie doar să faceți clic pe butonul „legătură magnetică” și să deschideți legătura magnetului în uTorrent. Pagina web va arăta apoi adresa ip care este asociată cu uTorrent. Verificați dacă este diferită de adresa IP a browser-ului dvs. web cu un instrument precum iplocation.net. Dacă este, sunteți totul pregătit!

Dacă din anumite motive este în continuare același IP ca și în mod normal, verificați de două ori toate setările, iar dacă încă nu puteți găsi problema, contactați asistența pentru clienți.

Vă mulțumim pentru citirea acestui articol, sper că a fost de ajutor! Vă puteți bucura de următoarele link-uri:

Navigare:
 • Acasă
 • Ghid anonim Bittorrent
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Bittorrent
 • Proxy BTGuard vs Torguard
 • IPVanish vs VPN HideMyAss
 • Acces la internet privat vs. Torguard
 • Acces la internet privat vs BTGuard
 • Torguard vs BTGuard
Recenzii VPN:
 • IPVanish
 • Torguard
 • Acces la internet privat
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map