Cyberghost VPN este bun pentru torrenting?

Cyberghost este o VPN bună pentru descărcarea torrenturilor în mod anonim? Punem Cyberghost prin pasul său și examinăm cele mai bune (și cele mai grave) lucruri despre serviciu, pentru a decide dacă este o opțiune bună pentru torrents / p2p / fileharing care caută să păstreze istoricul descărcărilor private.

O privire rapidă la Cyberghost

Cyberghost este o companie VPN cu sediul în România. Popularitatea lor continuă să crească (datorită în mare măsură oferirii unei opțiuni VPN GRATUITE). Serviciul lor este comercializat în principal prin rezistența la confidențialitate, securitate și software. Planurile lor premium au un preț rezonabil (deși nu sunt la fel de ieftine ca unele VPN).

Cea mai mare parte a abonaților lor optează probabil pentru planul gratuit, dar aceasta nu este o opțiune pentru utilizatorii de p2p / torrent, deoarece activitatea p2p a fost complet blocată pe toate serverele gratuite din 2014. Din păcate, VPN-urile gratuite nu sunt cu adevărat o opțiune viabilă pentru schimb de fișiere, așa cum este discutat în Ghidul nostru VPN gratuit.

Notă: Cyberghost și-a întrerupt nivelul „gratuit” din decembrie 2017. Acum oferă în schimb o perioadă de rambursare de 100 de zile de 100%..

Planurile încep de la 2,75 USD / lună.

VPN-ul Cyberghost

Caracteristici VPN Cyberghost

Toate abonamentele Cyberghost (inclusiv gratuit) vin cu acces la software-ul lor personalizat VPN. Software-ul lor are multe funcții suplimentare încorporate. Multe dintre aceste funcții sunt extrem de utile și fac ca experiența dvs. VPN să fie mult mai sigură.

Alte funcții (cum ar fi blocarea anunțurilor) pot îmbunătăți experiența dvs. de navigare web, dar este posibil ca unii utilizatori să nu le placă furnizorului lor VPN să joace un rol atât de activ în „îmbunătățirea” activității lor online.

Vom analiza caracteristicile deosebite ale Cyberghost în profunzime în secțiunile de mai jos. Iată o listă rapidă:

 • Protecție împotriva scurgerilor IP / DNS
 • Malware / Ad-Blocking
 • Firewall NAT
 • Tunel VPN AES de 256 biți criptat
 • Securitate web îmbunătățită forțând Https acolo unde este disponibil
 • Adrese IP partajate
 • Fără jurnalele de activitate

Cyberghost VPN Security

Cyberghost bifează toate casetele atunci când vine vorba de caracteristici de securitate obligatorii pentru utilizatorii bittorrent.

Deși majoritatea furnizorilor de VPN includ unele dintre aceste funcții, Cyberghost are toate 6, inclusiv un NAT-Firewall pentru care unele VPN-uri percep de fapt un plus.

Caracteristici de securitate cibernetică

Caracteristici de securitate de top (de la Cyberghostvpn.com)

Criptare AES OpenVPN de 256 biți:
Acesta este standardul industriei pentru criptarea de înaltă securitate. Acesta va înfășura toate datele de intrare / ieșire într-un strat de criptare care este considerat suficient de sigur chiar și pentru utilizare militară și guvernamentală.

Dacă nu aveți nevoie de acest nivel de securitate, puteți alege, de asemenea, dintre protocoalele VPN PPTP sau L2TP / IPSec, care ar putea genera viteze de descărcare ușor mai rapide.

Protecție împotriva scurgerilor IP:
Sistemul dvs. de operare sau browserul web poate determina o VPN să vă scurgă adresa IP adevărată în anumite circumstanțe sau configurații. Software-ul Cyberghost are o protecție încorporată care se adresează celor mai comune tipuri de scurgeri, inclusiv:

 • Un VPN Kill-Switch (protejează împotriva deconectărilor accidentale)
 • Protecția împotriva scurgerilor DNS (rotați interogările site-ului dvs. web printr-un server privat în locul serverelor ISP)
 • Protecție IPv6 (asigurați-vă că VPN nu scurge adresa IPv6 a dispozitivului dvs. (spre deosebire de IPv4).

Firewall NAT:
Un firewall NAT este un filtru de pachete care se asigură că datele rău intenționate sau încercările de hack nu pot ajunge la computer prin tunelul VPN. Se asigură că fiecare octet de date trimis către dumneavoastră este unul pe care computerul dvs. l-a solicitat direct de pe un site web sau o aplicație.

Politica de logare a ciberneticilor & Setările de confidențialitate

Cyberghost este un serviciu VPN fără logare. Acesta este declarat clar pe site-ul lor, în politica lor de confidențialitate și mi-a fost confirmat în scris (e-mail) de către membrii echipei Cyberghost. Nu am văzut nicio rapoarte sau cazuri în instanța care implică garanția de confidențialitate a Cyberghost care ar fi îngrijorătoare (spre deosebire de alte VPN-uri recent).

Un lucru de reținut … Cyberghost există de aproape un deceniu și am analizat anterior o versiune mult mai veche (și oarecum neghioasă) a politicii lor de confidențialitate. Politica lor actuală este substanțial mai clară și mai simplă. Am păstrat vechea versiune a recenziei noastre, astfel încât să puteți vedea cât de multe progrese au fost înregistrate.

Politica de logare a Cyberghost (din Politica de confidențialitate)

Politica de confidențialitate a Cyberghost este divizată în 2 secțiuni principale. Primul tratează confidențialitatea legată de vizitatorii site-ului lor web. Este important să nu confundați tehnologiile de urmărire de pe cyberghost.com (pe care le folosesc aproape fiecare furnizor VPN serios) cu orice se referă la urmărirea activității dvs. VPN. Cyberghost este un „Serviciu VPN fără logare” și nu urmăresc nicio informație despre activitatea dvs. VPN, utilizarea sau istoricul conexiunilor.
Prin politica noastră strictă fără jurnaluri, ne asigurăm că NU urmărim traficul utilizatorilor efectuat în interiorul tunelului VPN CyberGhost, cum ar fi: istoricul navigării, destinația traficului, preferințe de căutare, conținut de date, adrese IP sau interogări DNS.
– Politica de confidențialitate Cyberghost
Cyberghost continuă să specifice ce înseamnă în practică această politică:

Imagine

 • Nu știu ce utilizatori au vizitat un anumit site sau serviciu
 • Nu au jurnalele la care utilizatorul s-a conectat / deconectat la un moment dat
 • Nu știu ce adresă IP ați fost atribuită (sau conectat de la)
 • Nu știu adresa dvs. IP reală

Un cuvânt de clarificare: Aceasta înseamnă că nu pot reconstrui aceste informații din jurnale (deoarece acestea nu există). Nu înseamnă că Cyberghost (sau orice alt VPN) nu a putut accesa aceste informații în timp real. Orice furnizor VPN va putea ști ce conturi sunt conectate în prezent și ce IP-uri sunt utilizate (dacă aleg acest lucru). Cyberghost promite să nu stocheze sau să înregistreze aceste informații după deconectare.

Există steaguri roșii / Motive de îndoială?
Nu există lacune majore în politica de confidențialitate, iar garanția acoperă toate caracteristicile cele mai importante pe care nu le vom vedea într-o politică de confidențialitate a unui furnizor „care nu se înregistrează”. Nu înregistrează nicio activitate online, istoricul căutărilor sau utilizarea VPN. Nu înregistrează adresa dvs. IP de intrare / ieșire.

Cu alte cuvinte, activitatea torrentului ar trebui să fie (în termeni practici) imposibil de urmărit pentru o terță parte pe baza adresei dvs. IP atunci când sunteți conectat la Cyberghost.

Mai mult, nu am văzut sau citit niciun raport care ar sugera că Cyberghost împărtășește sau înregistrează datele utilizatorului. Deși au existat mai multe (1) diferite (2) scandaluri de înregistrare VPN în ultima vreme, reputația Cyberghost este curată.

Analiza politicii vechi de confidențialitate a Cyberghost (pentru transparență)

Notă importantă: Analiza prezentată mai jos este OLD și se bazează pe o versiune anterioară a politicii de confidențialitate a Cyberghost. Noua lor politică de confidențialitate este mult îmbunătățită din punct de vedere al clarității, organizării și transparenței. Analiza noastră privind politica de confidențialitate actuală poate fi găsită în secțiunea de mai sus. Am păstrat vechiul nostru comentariu în scopul transparenței, precum și pentru a vă arăta cum a crescut Cyberghost ca companie.
Iată unde avantajele Cyberghost încep să devină puțin mai penibile. În timp ce Cyberghost utilizează adrese ip partajate (deci 1 IP nu este egală cu 1 persoană), politica lor de confidențialitate lasă de dorit.

Adrese IP partajate:
Cyberghost folosește adrese IP partajate, astfel încât mai mulți (eventual chiar sute) de utilizatori vor împărtăși aceeași adresă IP simultan. Avantajul acestei strategii este că niciun utilizator nu poate fi identificat cu ușurință pe baza adresei IP atribuite de VPN.

Cyberghost Logs and Logging Policy:
Cyberghost obișnuia să afișeze o cerere „Fără jurnal” pe pagina lor de pornire. Această afirmație nu mai există, înlocuită de o promisiune a tehnologiei „Anti-Amprentare”. Nu suntem siguri ce înseamnă acest lucru, am mers la politica lor de confidențialitate pentru a investiga:

Din politica de confidențialitate cyberghost…

Partea 1 a politicii de confidențialitate Cyberghost

Declarația de mai sus pare să indice că Cyberghost analizează utilizarea serverului, dar nu stochează date statistice despre cine a folosit ce server. Cu toate acestea, termenul „poate fi conectat la un cont de utilizator” este oarecum vag.

De asemenea, discută despre jurnalele VPN un pic mai târziu, afirmând…

Politica de înregistrare a cibergeostei

Această secțiune este, de asemenea, un pic confuză. Fraza "…nu există jurnaluri care să permită interferențe cu adresa dvs. IP…" este extrem de vagă și nu indică dacă vă autentificați sau nu adresa IP.

Se pare însă că Cyberghost afirmă direct asta nu păstrează jurnalele de activitate atunci când afirmă „… nu înregistrăm în jurnalele conținut sau date de comunicare privind site-urile accesate sau adresele IP …”. În prezent, probabil că utilizarea „adreselor IP” se referă la IP-ul site-ului sau serverului, și nu la propriul dvs. IP.

Ei urmăresc cu o altă promisiune vagă:
Nu reprezentăm în niciun moment un pericol pentru anonimatul tău…
Ceea ce, deși un gând frumos, este destul de vag și încă nu evidențiază exact ce metadate face și nu se loghează.

Este Cyberghost o alegere GOod pentru TORrents?

Pe baza analizei noastre, Cyberghost este un furnizor VPN peste medie pentru descărcarea torentelor. Acestea sunt un furnizor de jurnal zero și permit traficul de rețea bittorrent (și alte p2p). Ne dorim totuși să includă un proxy SOCKS5 cu abonament. Este un instrument util pentru a adăuga un al doilea IP-hop pentru traficul dvs. de torrent și poate fi configurat cu ușurință în uTorrent, Vuze sau QBittorrent.

Iată analiza noastră completă:

Cyberghost Pros

Cyberghost are o protecție excelentă împotriva scurgerilor IP, prin caracteristici încorporate precum protecția IPv6 împotriva scurgerilor și tehnologia lor de comutație de omor.

Clientul de birou al Cyberghost are un modul de torrenting anonim încorporat, care vă va conecta automat la o locație de server optimizată p2p. Opțional, voi lansa automat și clientul dvs. torrent preferat (sau altă aplicație) automat.

De asemenea, aceștia permit pe deplin torenting pe toate planurile premium (dar nu și pe planurile gratuite). Împerechează acest lucru cu criptarea lor de 256 biți și o mare varietate de locații de server (inclusiv țări prietenoase cu torrenturile) și Cyberghost este o alegere solidă.

Politica de logare și transparența lor s-au îmbunătățit mult în 2018 și are toate ingredientele pe care le doriți pentru torenturile cu adevărat private.

Contra Cyberghost (nu sunt incluse proxy)

Principalul punct pe care îl putem găsi este unul minor. VPN-ul Cyberghost nu vine cu un serviciu de proxy SOCKS5 inclus. Acesta este un instrument care este folosit doar de un procent mic din comunitatea p2p (majoritatea folosesc doar un VPN). Cu toate acestea, este o caracteristică drăguță, iar mai mulți dintre principalii concurenți ai Cyberghost includ serviciul de procură Socks fără taxă.

Alte considerente

Cele mai bune alternative Cyberghost

Dacă motivul principal pentru care utilizați un VPN este să descărcați torrenturi în mod anonim, fiecare dintre furnizorii VPN recomandate mai jos sunt alegeri excelente. Fiecare are o politică „Fără jurnal” și clasat foarte bine pe tabela de scor Torrent-Friendliness.

Cel mai bine este că majoritatea acestor opțiuni costă mai puțin decât planul premium al Cyberghost.

Acces la internet privat

Acces privat la internet vs. Cyberghost

Prețuri

 • 1 lună – 6,95 USD
 • Cea mai bună ofertă – 3,33 USD

Viziteaza site-ul

Acces la internet privat a fost VPN-ul nostru torrent # 1 recomandat 3 ani la rând! În opinia noastră, acestea oferă o combinație imbatabilă de confidențialitate, securitate și preț.

Funcția noastră favorită (în afară de politica lor „Zero Logs”) este că fiecare pachet VPN include acces nelimitat la un server proxy Olanda SOCKS5 (care poate fi utilizat pentru a anonimiza în continuare torrenții).

Avem ghiduri de configurare proxy SOCKS5 pentru uTorrent, Vuze, Deluge, Qbittorrent și Flud.

Avem, de asemenea, un ghid dedicat, care vă arată pas cu pas cum să configurați PIA pentru confidențialitate maximă pentru torrent.

Citiți recenzia noastră privată de acces la internet pentru teste rapide, detalii de securitate și politica lor de logare.

NordVPN

Torguard vs Cyberghost

Prețuri:
1 lună – 10 USD / m
1 an – 6,99 USD / m

Viziteaza site-ul

NordVPN este cel mai rapid VPN în rândul vizitatorilor acestor site-uri și am văzut că creșterea dobânzii este 2018. Acest lucru se datorează faptului că oferă o cantitate nebună de funcții (inclusiv compatibilitatea Netflix) la un preț foarte competitiv.

Caracteristicile noastre preferate sunt:

 • servere optimizate p2p (pentru viteză și securitate)
 • Servere proxy SOCKS5 incluse în 10 locații prietenoase cu torrentul.
 • Aplicații VPN pentru Windows, Mac, iOS, Android
 • Poate fi instalat pe routere compatibile cu VPN (protejați întreaga rețea)
 • Deblochează US-Netflix și alte 50 de servicii de streaming (cum ar fi HBO GO)

Citit: Recenzia noastră NordVPN (și ghidul de instalare a torrenturilor)

De asemenea, asigurați-vă că consultați în profunzime comparațiile noastre, inclusiv: NordVPN vs. PIA și NordVPN vs. IPVanish

Resurse aditionale

Avem tone de ghiduri, recenzii și resurse pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți VPN-ul perfect. Avem, de asemenea, tutoriale cu instrucțiuni pas cu pas pentru utilizarea tuturor clienților torrenți preferați cât mai anonim. Vă mulțumim pentru citit și pentru torentul sigur!

Ghiduri

 • Cum se utilizează uTorrent cu un VPN sau Proxy
 • QBittorrent VPN + Setare proxy
 • Vuze VPN + Setare proxy
 • Deluge VPN + Setare proxy
 • Cum să descărcați torrenturi anonim cu Android
 • Cum să plătiți serviciul VPN cu Bitcoin

Comparații și recenzii VPN

 • VPN vs. Proxy: Care este mai bun (și cum să le folosești pe ambele)
 • Acces la internet privat vs. Torguard
 • Acces la internet privat vs. IPVanish
 • Acces privat la internet vs. ExpressVPN
 • Torguard vs. BTGuard (comparare de proxy SOCKS5)
 • Revizuire privată de acces la internet

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me