Este ExpressVPN bun pentru Torrents și p2p? (Pro / contra și alternative)

Ghidul Torrent ExpressVPN

ExpressVPN este un popular furnizor VPN premium (dar scump). Ele permit torrenturi / p2p, dar ExpressVPN este bun pentru torrenturi și descărcare de torrent? Asta vom acoperi în acest articol.

Vom discuta:

 • Principalele caracteristici ale ExpressVPN
 • Politica lor de logare (politica de confidențialitate)
 • ExpressVPN permite torrente?
 • Cum puteți utiliza ExpressVPN cu uTorrent, Vuze sau Deluge
 • Există alternative ExpressVPN mai bune (sau mai ieftine)?

Să începem.

Imagine

ExpressVPN permite torrents / p2p, dar sunt ele cea mai bună alegere?

Introducere în ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu VPN premium cu sediul în Insulele Virgine Britanice (BVI). Sunt cunoscuți pentru viteze rapide, software excelent, suport tehnic solid. Desigur, acest lucru vine și la un preț și chiar și planul lor cel mai ieftin este de peste 8 USD / lună.

Iată motivele pentru care oamenii aleg să se aboneze la ExpressVPN…

Rapid: ExpressVPN susține că este cel mai rapid VPN din lume. Nu sunt sigur dacă acest lucru este adevărat, dar ele sunt cu siguranță peste medie la viteze. Serverele sunt relativ neîncărcate.

Software excelent: Software-ul VPN personalizat al ExpressVPN (Mac, Windows, iOS, Android) este de cea mai bună calitate. Cu siguranță este printre cele 4 sau 5 cele mai bune oriunde, iar clientul lor mobil iese cu adevărat în evidență în comparație cu concurenții.

Caracteristici de top ExpressVPN

 • Criptare pe 256 biți: (puterea cea mai mare)
 • 4 protocoale VPN: (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP)
 • Kill-Switch: (o caracteristică de securitate de tip „switch-switch” utilă pentru torrente. Împiedică scurgerile ip dacă vpn-ul eșuează)
 • Nu există jurnalele de adresă IP: (Acest lucru este bun pentru confidențialitatea torrenturilor, dar acestea nu sunt încă o adevărată VPN „Zero-log”.
 • Software VPN personalizat: Client excelent VPN disponibil pentru toate platformele majore

Permite ExpressVPN Torrents?

Aceasta este cea mai importantă întrebare la care trebuie să răspundeți atunci când aveți în vedere cumpărarea unui VPN pentru torrenturi. Am cerut să le solicităm asistenței tehnice direct dacă ExpressVPN permite p2p / torrents.

Răspunsul?
Da. ExpressVPN permite torreting și p2p fileharing

restricţii:
ExpressVPN nu restricționează descărcările p2p / torrent la nicio locație de server specifică. Puteți utiliza orice server sau țară doriți.

Politica de înregistrare / Politica de confidențialitate ExpressVPN

Dacă ați citit oricare dintre celelalte ghiduri din Ghidul VPN Torrent, știți că criteriile noastre de ecranizare # 1 atunci când alegeți un VPN prietenos pentru torrent sunt:

"VPN păstrează jurnalele?"

În general, dorim doar să recomandăm adevărați furnizori VPN „Zero-Log” pentru descărcarea torentelor, deoarece oferă cel mai mare nivel de confidențialitate (fără costuri suplimentare).

Cu toate acestea, jurnalele de care ne interesează cel mai mult sunt jurnalele de adrese IP (înregistrează VPN de la ce adresă IP accesați serverele lor și de la ce IP vi se atribuie).

Se pare că ExpressVPN păstrează câteva jurnalele de conexiune minime, dar acestea pot conține doar informații precum:

 • Durata conexiunii
 • Cantitatea de date transferate (în KB)
 • Protocolul utilizat etc…

Deci despre adrese IP?

Din păcate, răspunsul nu este complet clar. În trecut, ExpressVPN a declarat că nu înregistrează adrese IP, oricum ar fi Termenii serviciului în prezent nu menționează deloc adresele IP. Singura mențiune a politicii lor de logare se află pe una dintre paginile de destinație:

Imagine

După cum puteți vedea, lista de lucruri pe care nu le loghează clar nu listează adresele IP. Putem să presupunem că acest lucru înseamnă că ExpressVPN nu este cu adevărat o VPN „Logless”, cu excepția cazului în care se angajează public la o astfel de politică din politica lor de confidențialitate.

Alternative ExpressVPN

ExpressVPN permite torrenturi, dar există anumite motive pentru care poate doriți să luați în considerare alternative:

 1. ExpressVPN păstrează jurnalele de metadate, deci nu sunt o VPN cu adevărat fără log
 2. ExpressVPN este scump. Abonamentele de 1 an costă aproape 3x la fel de mult decât PIA (care costă doar 3,33 USD / lună)

Iată câteva alternative excelente la ExpressVPN care ne plac cu adevărat…

NordVPN (Economisiți 75%)

Imagine

Zero Logs
Criptare de 256 biți
Proxy pentru șosete incluse
SmartDNS încorporat
Funcționează cu Netflix

Obțineți NordVPN »

NordVPN a devenit rapid VPN-ul nostru preferat all-around. Face totul și la un preț mai ieftin decât reducerea chiar a VPN-urilor precum Accesul la internet privat.

NordVPN este complet compatibil cu Netflix (și peste 50 de alte servicii de streaming). Sunt unul dintre puținele VPN-uri rămase care nu sunt blocate de serviciile de streaming populare. NordVPN include, de asemenea, serviciul de proxy Socks5 (perfect pentru torrente) în mai mult de 10 locații. Consultați ghidurile noastre de configurare pentru un tutorial complet despre cum să configurați totul.

Oh, și am menționat 30 de zile garanție de rambursare 100% asta vă permite practic să nu aveți riscuri?

Iată cum se compară NordVPN cu expresVPN

 • Peste 70% mai ieftin (comparativ cu cea mai bună ofertă publicitară pentru fiecare)
 • Ambele funcționează cu Netflix și alte servicii de streaming (Express necesită o configurație suplimentară)
 • NordVPN este Zero-Log (Express is not), dar serverele ExpressVPN sunt mai rapide
 • Citiți recenzia noastră NordVPN pentru o privire completă la software, viteză și configurare

IPVanish

Imagine

Zero Logs
Criptare de 256 biți
Proxy pentru șosete incluse

IPVanish este cea mai logică alternativă la ExpressVPN, deoarece atunci când vine vorba de funcții, acestea sunt foarte similare.

IPVanish are servere în peste 70 de țări, software excelent și suport tehnic bun. IPVanish este de asemenea extrem de rapid (probabil și mai rapid) –> Citiți recenzia noastră IPVanish

Dar iată unde diferă:

 • IPVanish include un serviciu de proxy torrent SOCKS5 (ExpressVPN nu)
 • IPVanish are o adevărată politică „Zero-Log” (ExpressVPN nu)
 • IPVanish începe de la 6,49 USD / lună (cea mai bună ofertă ExpressVPN este 8,32 USD / lună)

Acces la internet privat

Imagine

Zero Logs
Criptare de 256 biți
Proxy pentru șosete incluse
3,33 USD / lună (1 an)

Obțineți PIA pentru 3,33 USD / m

Acces la internet privat oferă aproape toate aceleași avantaje ale IPVanish. Sigur, nu sunt la fel de rapide și software-ul lor nu este la fel de șlefuit, dar PIA mai are peste 1 milion de abonați.

De ce? eueste o afacere uimitoare!

Cu planuri de lățime de bandă nelimitate, începând de la 3,33 USD / lună, este dificil să găsești un preț mai bun pe un VPN cu multe funcții.

De asemenea, am dedicat ghiduri de configurare a torrenturilor pentru acces la internet privat (datorită popularității masive). Verificați-le pentru: uTorrent, Vuze, Deluge, PIA torrent guide

Cum să descărcați Torrents în siguranță cu ExpressVPN

ExpressVPN oferă doar serviciu VPN (nu au un proxy torrent Socks5 precum IPVanish și PIA). Ați putea fi interesat să aflați cum să utilizați un proxy pentru torrenturi sau avantajele unui VPN vs. Proxy.

Utilizarea unui VPN pentru a anonimiza torentele dvs. este foarte simplă, dar iată câteva sfaturi pentru a vă maximiza confidențialitatea cu ExpressVPN.

Sfat # 1 – Utilizați o locație server-friendly pentru torrenturi

ExpressVPN nu limitează activitatea p2p la anumite servere, dar ei preferă probabil să nu te torci de la anumite locații de server (cum ar fi Statele Unite sau Marea Britanie).

Locații bune pentru server pentru torrenting includ: Canada, Olanda, Luxemburg și Elveția.

Sfat # 2 – Activați Comutatorul Kill

Dacă utilizați o VPN ca metodă principală pentru torrentingul anonim, ar trebui să activați întotdeauna comutatorul de ucidere VPN.

Un Kill-switch este o opțiune software care va ucide întreaga activitate de internet a dispozitivului dvs. în cazul puțin probabil al unei conexiuni VPN abandonate (deconectare). Singura modalitate de a restabili accesul la internet este să fie 1 – reconectați-vă la VPN, sau 2 resetați adaptorul de rețea.

Comutatorul de ucidere ExpressVPN se află în setările software din fila „General”. Pur și simplu bifați caseta cu eticheta:

Activați blocarea rețelei (internet Kill Switch)

Și ar trebui să fii bun să mergi. De asemenea, puteți decide dacă doriți să faceți computerul accesibil la alte dispozitive din rețeaua dvs. în timp ce sunteți conectat la ExpressVPN. În orice caz, nu vă va afecta securitatea în timp ce torentiați.

Switch-ul ExpressVPN

Activați „switch-switch-ul” ExpressVPN pentru a preveni scurgerile IP accidentale în timp ce torentează.

Sfat # 3 – Conectați-vă întotdeauna la ExpressVPN înainte de a deschide clientul torrent

Acest lucru poate părea evident, dar este uimitor câți oameni fac această simplă greșeală. Trebuie să vă conectați întotdeauna la VPN înainte de a deschide clientul și nu vă deconectați până când ieșiți din software-ul torrent. Acest lucru este valabil încă, chiar dacă nu aveți descărcări active.

Dacă doriți un nivel suplimentar de securitate, puteți utiliza Vuze ca client torrent. Vuze are o caracteristică interesantă „Bind Interface” care nu vă va permite nici măcar să descărcați torrenturi decât dacă tunelul VPN este activ. Citiți tutorialul nostru de configurare Vuze.

Ghiduri pentru clienți Torrent pentru ExpressVPN

ExpressVPN va funcționa cu orice client torrent major și nu este necesară nicio configurație specială în software-ul torrent. Pur și simplu conectați-vă la serverul VPN la alegere, porniți Kill-Switch și începeți să descărcați torentele.

Dar fiecare client torrent are propriile caracteristici și funcționalități specifice, așa că am creat un ghid de configurare pentru toate cele mai populare. Acest lucru vă va ajuta să asigurați confidențialitate maximă, viteza cea mai rapidă posibilă și să vă testați scurgerea configurației torrentului.

Ghiduri de instalare a torrentului:

 • Android (tTorrent / Flud)
 • Potop
 • QBittorrent
 • Tixati
 • uTorrent
 • Vuze

Actualizat pe 14 martie 2018 de BBVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map