FastestVPN

FastestVPN

https://fastestvpn.com/

tl; dr

FastestVPN a apărut pentru prima dată pe radarul meu la mijlocul anului 2019, iar la momentul respectiv am considerat că performanțele sale sunt mediocre în cel mai bun caz. Când mi s-a cerut să o reevaluăm de această dată, trebuie să spun că am fost sceptic. Cu toate acestea, cu o rețea extinsă și cu viteze mult mai mari, acest underdog este cu siguranță în ascensiune în lume.

Raportul FastestVPN: 6 profesioniști & 3 contra de utilizare a FastestVPN

FastestVPN are sediul în Insulele Cayman și este un teritoriu independent de peste mări britanic. Întreprinderile cu sediul în aceste locații sunt supuse jurisdicției legale locale și nu sunt supuse regulilor de coroană.

Acest lucru, plus faptul că țara a îmbunătățit semnificativ legile privind protecția datelor cu caracter personal înseamnă că mediul este ideal pentru ca furnizorii de servicii VPN să prospere. FastestVPN a profitat de acest aspect și încearcă să le promită clienților eforturile lor cele mai mari pentru a-i ajuta să-și asigure confidențialitatea și siguranța pe internet.

6 lucruri uimitoare care îmi plac despre FastestVPN

1. Securitate solidă & intimitate

FastestVPN și-a asumat un angajament serios față de clienții săi, afirmând deschis că va acorda prioritate drepturilor clienților atât asupra vieții private, cât și a securității. Cel mai important, s-a angajat să nu partajeze date (dacă există) cu terți, ceea ce sincer este ceea ce ne-am aștepta de la un serviciu VPN.

quickvpn are o bună securitate și confidențialitate

Spre deosebire de unele nume mai mari, până în prezent, nu au apărut nicio reclamație cu privire la scurgerea de date FastestVPN sau furnizarea de informații autorităților. Acest lucru este cu siguranță ceva de care utilizatorii conștienți de confidențialitate ar trebui să ia în considerare.

1.1 Rata de criptare mare de 256 biți

Conexiunile realizate prin intermediul clientului FastestVPN sunt protejate de cele mai mari rate de criptare disponibile pentru consumatori astăzi. Criptarea pe 256 de biți este standardul de facto bazat pe care au încredere și de încredere de către profesioniștii de securitate.

Este, de asemenea, utilizat de multe sisteme militare și, în toată cinstea, este aproape imposibil de crăpat. Șansele ca dvs. să vă încărcați datele de 256 biți ar fi mult mai puține probabilități decât să scăpați singuri datele, oricât de inadvertent.

1.2 Buna alegere a protocoalelor

Mulți furnizori de servicii VPN astăzi s-au orientat foarte mult către protocolul OpenVPN, datorită reputației sale de a fi extrem de sigure și stabile. Din păcate, acest lucru a determinat mulți dintre ei să ignore alte protocoale VPN și să nu le ofere utilizatorilor posibilitatea de a alege.

Deși nu sunt în favoarea unor protocoale precum L2TP și PPTP, îmi place să folosesc IKEv2, deoarece este destul de sigur și de multe ori depășește OpenVPN. FastestVPN oferă utilizatorilor săi o gamă largă de alegeri, permițând IKEv2, L2TP, PPTP, precum și OpenVPN (atât TCP cât și UDP).

Acest lucru oferă utilizatorilor o mare flexibilitate, ceea ce este important din mai multe motive care nu fac decât să accelereze. Uneori, unii utilizatori ar putea avea probleme de compatibilitate cu aplicațiile care încearcă să acceseze rețeaua prin VPN. Permițând utilizatorilor să comute protocoale VPN, ușurează încordarea, compatibilitatea.

1.3 Firewall încorporat NAT

FastestVPN include un firewall NAT încorporat, care este bun pentru dvs., deoarece ajută la creșterea securității pe dispozitivele dvs. Gândiți-vă la firewall-ul NAT ca la un mailman care sortează pachetele de date primite pe dispozitivul dvs..

Vă va furniza doar pachetele de date solicitate în mod special și vor respinge orice altceva. Deși știți că, deși contribuie la creșterea securității, firewall-ul NAT nu ar trebui luat ca înlocuitor pentru o aplicație dedicată de securitate Internet.

1.4 Include Anti-Malware & Blocator de anunțuri

În mod normal, nu mă interesează prea mult serviciile care încearcă să ofere utilizatorilor tot ce se află într-o aplicație special concepută pentru altceva. Cu toate acestea, în cazul funcțiilor anti-malware și ale blocantelor de anunțuri ale FastestVPN, acestea sunt atât de discrete și ușoare încât cu greu nu-mi vin în minte.

fastvpn are anti malware și blocant de anunțuri

Acest lucru este bun deoarece, cu siguranță, nu contribuie la umflarea aplicației în timp ce oferă un serviciu cu valoare adăugată în același timp. O parte din motivul este că FastestVPN rulează unele funcții pe propriile servere, astfel încât reduce orice efort potențial pe dispozitivele dvs., oferindu-vă în același timp un bonus.

2. Viteze corecte

Prima dată când am evaluat FastestVPN, vitezele au fost, sincer, destul de proaste. Aceasta s-a agravat cu îndrăzneala afirmației pe care o face numele acestui VPN. Cu toate acestea, după aproximativ un an, am descoperit că aceștia au fost de fapt atenți la feedback și la îmbunătățirea performanței serviciului.

Ca referință, viteza mea netrecută de internet atunci când este conectată direct prin intermediul routerului meu la net este la fel de aproape de cea reclamată – în mare parte. Sunt în mod regulat capabil să obțin 400+ Mbps pe o linie de 500 Mbps.

speedvpn viteza de bază fără vpn activ

Test de viteză pe serverul local fără VPN activ
(Vezi rezultatul de bază complet)

Înainte de a continua rezultatele testelor, rețineți că am testat FastestVPN pe protocolul OpenVPN, deoarece acesta este standardul pe care îl oferă majoritatea furnizorilor VPN. IKEv2 este de asemenea disponibil pe FastestVPN și utilizând acel protocol, probabil că veți obține viteze mult mai bune decât pe OpenVPN, așa că luați rezultatele cu un vârf de sare.

Cel mai rapid test de viteză VPN – SUA

Vitezele către serverul american ale FastestVPN au fost cât de repede s-ar putea aștepta.

speedvpn speed US vpn off

Cel mai rapid test de viteză VPN SUA – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul complet)

speedvpn speed US vpn on

Cel mai rapid test de viteză VPN SUA – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

25Mbps nu este exact o viteză teribilă și nici nu este ceva despre care să scrii acasă. Latenția a fost puțin pe partea înaltă, dar SUA se află practic peste tot în lume din locația mea fizică.

Cel mai rapid test de viteză VPN – Zona Euro

În cele mai multe cazuri, consider că viteza VPN-ului meu pentru serverele din zona Euro nu diferă foarte mult de testele de viteză pe server din SUA.

speedvpn speed europe vpn off

FastestVPN speed test Europe – VPN off
(Vezi rezultatul complet)

speedvpn speed europe vpn on

Cel mai rapid test de viteză VPN Europa – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Chiar și în ceea ce privește latența, este o relație de amploare. Totuși, aceste viteze sunt destul de decente pentru streamingul media.

Cel mai rapid test de viteză VPN – Orientul Mijlociu

Cu absența niciunui server bazat pe continentul din Africa, am selectat implicit undeva din Orientul Mijlociu pentru aceste numere.

speedvpn speed Middle East vpn off

Cel mai rapid test de viteză VPN Orientul Mijlociu – VPN oprit
(Vezi rezultatul complet)

speedvpn speed vpn Middle East pe

Cel mai rapid test de viteză VPN Orientul Mijlociu – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Nu este surprinzător că vitezele în această zonă erau destul de îngrozitoare. Motivul pentru aceasta este mai probabil datorită unei concentrări mai mici asupra regiunii ME de FastestVPN, cuplată de numărul lor mai limitat de servere.

Cel mai rapid test de viteză VPN – Asia

După cum era de așteptat, viteza și latența pentru mine au fost cele mai bune pe serverele FastestVPN bazate pe Singapore.

cea mai rapidă viteză asia vpn off

Cel mai rapid test de viteză VPN Asia – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul complet)

cea mai rapidă viteză asia vpn pe

Cel mai rapid test de viteză VPN Asia – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Această locație este una foarte puternică datorită poziției geografice, precum și a infrastructurii excelente din țară.

Cel mai rapid test de viteză VPN – Australia

Ca să fiu sincer, atât viteza, cât și latența pe serverele FastestVPN cu sediul în Australia au fost un pic de renunțare.

speedvpn speed australia vpn off

Cel mai rapid test de viteză VPN Australia – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul complet)

speedvpn speed australia vpn on

Cel mai rapid test de viteză VPN Australia – VPN activat
(Vezi rezultatul complet)

Această regiune, deși nu a fost întotdeauna cea mai bună pentru mine, a arătat niște viteze mari pentru anumiți furnizori. Nu există niciun motiv real pentru performanțele slabe ale FastestVPN aici.

Concluzie – Gânduri cu privire la viteza FastestVPN

Înainte de a începe să vă plângeți despre cât de slabe pot părea aceste viteze în general, aș dori să vă atrag atenția asupra vitezei corespunzătoare, am arătat că au fost aduse pe serverele locale din țările care nu au VPN activ.

Notă importantă

Încetinirea actuală a internetului global a făcut ca vitezele să fie instabile pentru aproape toți utilizatorii. Reușind să obțineți aceste viteze la un moment dat cu încărcări mari de date la nivel mondial este încă impresionant în acest caz, așa că oferiți FastestVPN o pauză deocamdată, da?

3. Excelent punct de preț

Așa cum învelim rezultatele testelor de viteză este probabil cel mai bun loc pentru mine să pun aceste informații. FastestVPN vine la un preț de preț uimitor la fel de mic 1,11 USD pe lună pe planul lor de 3 ani!

MonthlyYearlyTriennially
Preț / lună10.00$2.49$1.11
Total 10,00 USD 29,95 USD 39,95 USD
Ciclul de facturare1 lună12 luni36-lună

Aceasta este o scară fantastică a prețurilor și face din acest serviciu o propunere solidă pentru vânătorii de negocieri care caută o formă de confidențialitate și protecție online. Desigur, dacă aveți bani, un serviciu premium poate fi găsit la alți furnizori – dar cu siguranță nu la aceste prețuri.

Pentru 1,11 USD pe lună, practic primiți serviciul gratuit. Furnizorii de servicii VPN gratuite nu sunt în general recomandate și chiar și cei buni, precum Windscribe, vor încerca să te implice către planurile lor plătite, acolo unde este posibil – pentru un preț mult mai mare decât acesta.

Ca o notă laterală, fiți întotdeauna precaut furnizorii VPN care oferă servicii gratuite și oferă servicii nelimitate. Cel mai adesea, aceste VPN-uri vă preiau datele și le vând terților pentru profit. Acesta este singurul mod în care sunt capabili să susțină operațiunile. Unii o vor face subtil, în timp ce alții folosesc anunțuri în aplicație.

4. Suport oriunde-Streaming & P2P

Ca și în cazul celor mai buni furnizori de servicii VPN, FastestVPN vă va ajuta să depășiți servicii geo-blocate și vă vor permite să transmiteți fluxuri dintr-o varietate de surse media. În acest caz, le-am testat cu Netflix și am constatat că conținutul lor din SUA poate curge bine. Din păcate, aceasta este singura regiune pe care o susțin deocamdată.

fastvpn are diverse caracteristici utile pentru divertisment

Cu o notă mai mare, FastestVPN acceptă P2P pe toate serverele lor și puteți rula torrenții dvs. în timp ce sunteți conectat la orice locații de server. Desigur, există un dezavantaj, deoarece viteza P2P este legată de performanța generală a VPN.

Dacă vă conectați la un server Netflix, de exemplu, și se întâmplă să fie mai lent pentru dvs. din anumite motive – vitezele dvs. P2P vor suferi și dacă nu treceți la un server diferit. M-am trezit că mă confrunt cu această dilemă când mă uit la Netflix și încerc să descarc și pe BitTorrent.

În cele din urmă, cea mai importantă notă pentru streaming și P2P este stabilitatea. Ca întotdeauna, am pus FastestVPN la testul Netflix „burn-in”, care este scuza mea pentru a viziona Netflix pentru „munca”. Am reușit să privesc 2 sezoane de la „The Office” la o singură ședință, cu niciun singur glitch în conexiune, așa că aș spune că este stabil.

Însă personal, consider că viteza pe care o oferă FastestVPN nu este tocmai potrivită pentru P2P, în ciuda utilizării sale clare. Desigur, acest lucru depinde foarte mult de modul în care utilizați serviciul. De exemplu, dacă stai în apropierea SUA, s-ar putea să obții beneficiile unor viteze bune de P2P, precum și accesul ușor la conținut netflix.

5. Curățați & Aplicație ușoară

Unul dintre lucrurile mai bune despre FastestVPN este aplicația lor Windows. Designul său curat și ușor nu are resurse grele și ocupă doar 5 MB de memorie în timpul rulării. Designul aplicației pare modern și este ușor să te obișnuiești odată ce îl rulezi de câteva ori.

5.1 Compatibilitate înaltă a dispozitivului

Serviciul este de asemenea disponibil pe o varietate de platforme.

fastvpn este disponibil pe scară largă pe multe platforme

Pentru mainstream, îl puteți instala pe bazele Windows, Mac și Linux. Mobile-intelligent, acceptă Android și iOS. Pentru o instalare mai unică, FastestVPN poate fi implementat pe routere, PS4 și destul de multe altele.

5.2 Tunel inteligent & Conectare rapidă

În aplicația FastestVPN, veți găsi două opțiuni pe care le-ați putea utiliza folosind un bit corect – Smart Tunneling și Quick Connect. Primul vă permite să permiteți selectiv aplicațiilor în care aveți încredere să se conecteze la Internet ocolind tunelul VPN.

Acest lucru vă permite să reduceți tensiunea pe VPN și vă pot ajuta să creșteți în continuare compatibilitatea. Dacă găsiți anumite aplicații care nu se pot conecta prin VPN, puteți să le adăugați pur și simplu în lista dvs. de tunel inteligent. Nu este ideal, dar crește opțiunile.

Quick Connect este o caracteristică de economisire a timpului care permite aplicației să aleagă cu ce server să se conecteze. Aceasta va lua această decizie pe baza celor mai bune perioade de latență ale serverelor sale în raport cu locația dvs. Aceasta înseamnă totuși că șansele sunt foarte probabile că veți ajunge să vă conectați la un server din țara dvs..

În mod normal, nu va fi utilă în aceste cazuri, dar dacă vă aflați într-o locație unde nu au un server, Quick Connect se poate dovedi utilă căutând cel mai bun server din apropiere pentru dvs..

6. Asistență decentă pentru clienți

După cum s-ar putea să vă dați seama din imaginea de mai jos, suportul FastestVPN poate declanșa lent. Cu toate acestea, odată ce agentul de servicii știe despre ce vorbești cu adevărat, cred că le vei găsi atât utile, cât și cunoștințe despre serviciile și sistemele lor.

Suportul pentru clienți rapidvpn este decent

Am găsit că, în cele din urmă, majoritatea serviciilor VPN au încurajat lucrurile în ceea ce privește asistența pentru clienți și, în mod evident, FastestVPN nu a făcut excepție. În ciuda așteptării în spatele celorlalte două din coada mea, am fost atras în cinci minute de la trimiterea unei solicitări.

FastestVPN oferă și asistență clienților în câteva feluri. Ca primă linie de contact, vă puteți orienta întotdeauna la baza lor de cunoștințe, care are o combinație bună de întrebări frecvente, ghiduri și tutoriale..

Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., de asemenea, aveți asistență la chat live disponibilă 24/7. După cum vedeți, răspunsul lor pe canalul respectiv este destul de bun. În cele din urmă, aveți opțiunea de a-i trimite e-mail echipei de asistență în cazul în care chat-ul live are prea multe persoane și timpul de așteptare devine o problemă.

3 lucruri care nu îmi plac despre FastestVPN

1. Bug-uri ocazionale în serviciu

Unele dintre lucrurile pe care le voi discuta în acest segment ar putea fi puțin subiective și, din cauza modului în care funcționează VPN-urile, este posibil ca unele bug-uri să nu fie ușor replicabile. Cu toate acestea, am observat câteva sclipici care făceau greu de trecut cu vederea în cazul FastestVPN.

Când am plătit pentru prima dată FastestVPN, după fapt, am fost condusă la o descărcare a fișierului de instalare a acestora. Instalându-l, am fost surprins când am constatat că nu mă pot conecta la niciunul dintre serverele lor, în ciuda schimbării protocoalelor și a încercării altor lucruri pe care le-am notat în baza lor de cunoștințe..

În cele din urmă, a trebuit să vorbesc cu serviciul pentru clienți, care mi-a cerut să fac ceva ciudat – descărcați și instalați clientul OpenVPN GUI și să îl folosesc pentru a mă conecta. După ce am făcut acest lucru, am descoperit că aplicația FastestVPN se poate conecta fără probleme, chiar și după instalarea GUI OpenVPN..

Următoarea problemă pe care am observat-o a fost că, uneori, conexiunile la unele servere erau cam neplăcute. Aceasta înseamnă că trebuie să încercați să vă conectați de câteva ori înainte ca conexiunea să se efectueze efectiv. Se pare că nu există niciun motiv real pentru asta, dar după un timp lucrurile s-au rezolvat și problema a dispărut.

2. Un singur punct de conectare pentru Netflix

Deși FastestVPN funcționează cu Netflix, acesta este limitat doar la conținutul regiunii Netflix SUA. Deși acesta este locul unde se află cea mai mare colecție de filme Netflix, unii utilizatori ar putea dori accesul în alte regiuni pentru conținut mai localizat.

Conexiunea Netflix din SUA este de asemenea disponibilă printr-un singur punct de acces, în ciuda că FastestVPN are zece locații de conectat în America de Nord. Acest punct de acces unic ridică o serie de probleme potențiale, inclusiv; o suprasarcină potențială, deoarece toți utilizatorii Netflix vor urmări prin acea locație și ce se întâmplă în cazuri de eșec.

3. Rețea limitată & Servere

FastestVPN are o acoperire destul de limitată cu un număr necunoscut de servere din 39 de locații. În ciuda acestui fapt, răspândirea acestor locații rămâne destul de decentă. Preocuparea este că, în cazul în care oricare dintre locațiile pe care doriți să le fie încărcate puternic, s-ar putea să nu existe o alternativă convenabilă pentru a vă alătura.

serverele fastvpn sunt limitate

Deși observ că FastestVPN și-a îmbunătățit performanțele de-a lungul timpului, consider că creșterea rețelei nu este tocmai ceea ce am sperat că va fi. Acest lucru ar putea fi un acord de îmbunătățire sau de rupere pentru mulți utilizatori, deoarece limitează în mod sever alegerile lor – și aceasta este o mare parte a serviciilor VPN..

Testele de viteză pe care le-am efectuat în secțiunile anterioare pe care le-ați observat, s-au concentrat pe zone dens populate. Acest lucru ar putea servi pentru a evidenția faptul că finanțarea limitată împiedică FastestVPN să îmbunătățească și mai mult.

Pe măsură ce rulajul lor crește, utilizatorii ar putea vedea că își crește treptat prețurile peste tot pentru a putea susține operațiunile și extinderea.

Linia de jos: Voi plăti pentru FastestVPN?

Sincer, chiar depinde. Întrucât VPN-urile sunt o mare parte din viața și munca mea, constat că sunt răsfățat pentru alegere. Evident, situația mea este destul de unică, așa că s-ar putea să nu rezoneze cu mulți dintre voi.

Întrebarea mai mare este: ar trebui să plătiți pentru FastestVPN? Aceasta este o întrebare la care se poate răspunde destul de ușor. FastestVPN este o alegere bună dacă locuiești într-o regiune foarte populată sau dacă te afli în căutarea unei soluții bugetare bune care să ducă lucrurile la bun sfârșit.

Acesta vine la un punct de preț ucigaș și, dacă vă urcați la bord acum, este posibil să nu fiți supus unor creșteri de preț mai târziu, deoarece își extind rețeaua de servicii. Cu toate acestea, dacă aveți nevoi mai specializate și vă puteți permite, vă sugerez cu tărie să luați în considerare unul dintre furnizorii de servicii premium din jur, precum NordVPN.

Caracteristici cheie

  • ✓ Tunel inteligent
  • ✓ Folosiți Până la 10 dispozitive
  • ✓ Funcționează cu Netflix
  • ✓ Rulați P2P pe toate serverele
  • ✓ Anunț & Blocant malware

Recomandat Pentru

  • • Căutătorii de chilipiruri
  • • Transmiterea entuziaștilor
  • • Evitarea cenzurii

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me