Gusto Review – 11 pro și 3 contra de salarizare Gusto

Salariu Gusto

Bucurie

https://gusto.com/

tl; dr

Gusto este unul dintre cele mai bune programe de salarizare în cloud pe care le-am avut plăcerea să le folosim. Păcat că în prezent servesc doar companii din SUA.
Aflați mai multe.

Recenzie Gusto – 11 profesori & 3 contra de salarizare Gusto

Dacă sunteți un proprietar de afaceri mici, veți înțelege problemele administrării unei afaceri fără a avea un fel de sistem de salarizare.

Bine că ați dat peste această pagină, pentru că facem o recenzie la unul dintre cele mai dinamice sisteme de salarizare disponibile pe piață – Gusto.

Înainte de a intra în carnea și cartofii acestei recenzii, vă vom prezenta o mică poveste despre Gusto și cum a schimbat viața proprietarilor de afaceri de pretutindeni.

Povestea Gusto

Era anul 2012, iar Gotye era cineva pe care toată lumea îl știa.

O companie tânără, numită ZenPayroll, a decis să intre în afacerea cu „salarizarea cloud” – nicio cookie pentru tine dacă ai ghicit. Funcționând în inima Californiei, firma a câștigat popularitate rapid, câștigându-le clienților suficienți pentru a-și lansa serviciile în Florida, New York și Texas în câteva luni de la deschiderea ușilor..

În puțin peste un an, serviciile ZenPayroll au devenit atât de populare încât au anunțat că primesc 100 de milioane de dolari în plată anual. Până în 2015, ZenPayroll a lansat sprijin pentru serviciile lor în toate cele 50 de state din SUA și a devenit cunoscut oficial sub numele de Gusto (cine a decis schimbarea numelui merită o promovare!).

Mai târziu în an, compania a obținut 60 de milioane de dolari în finanțarea din seria B (condusă de CapitalG, cunoscută anterior drept Google Capital). Dacă acest lucru nu este suficient de impresionant, oamenii buni au reușit să obțină finanțări de peste 50 de milioane de dolari în decembrie 2015, ridicându-i să facă parte din cele trei cluburi de virgule – o companie evaluată la un miliard de dolari.!

Se pare că nimic nu poate opri trenul de gravide Gusto, deoarece acestea continuă să crească și să crească. În iulie 2019, Gusto a strâns încă 200 de milioane de dolari în finanțare, oferindu-le efectiv o evaluare de 3,8 miliarde de dolari!

Gusto se potrivește afacerii tale mici?

Gusto pictează o imagine foarte frumoasă despre ei înșiși când vine vorba de povestea lor, dar noi și cu mine știm că acest lucru nu este foarte important pentru clienți.

Nu contează dacă au atras milioane de euro în finanțare. Nu contează dacă sistemul lor funcționează pe cea mai recentă și mai mare infrastructură de ultimă oră.

Lucrul care este cu adevărat important este dacă aplicația de salarizare a Gusto este de fapt potrivită pentru afacerea dvs.:

 • Își îndeplinesc promisiunile?
 • Există niște tipărire de tipar fin, de care trebuie să fim conștienți?
 • Cum se simte să folosești Gusto de fapt?

De fapt, singurul motiv pentru care ai citit probabil până acum, deoarece vrei să știi dacă Gusto este de fapt bun pentru tine.

Ei bine, v-am promis o revizuire amănunțită și vom livra.

Vă vom aduce câteva dintre lucrurile care ne plac despre Gusto și câteva lucruri pe care credem că le-ar putea îmbunătăți. Vom fi absolut temeinici, vom arunca totul și ne vom asigura că veți ști tot ce trebuie să știți despre software.

Echipa noastră se mândrește cu abilitarea micilor afaceri. Aceasta înseamnă că recenziile noastre sunt cât se poate de neutre, astfel încât să luați alegerile potrivite pentru mica afacere.

De dragul scurtității, să trecem la ceea ce ne place despre Gusto!

11 lucruri care ne plac despre Gusto

1. Gusto este FOARTE drăguț!

Am încercat un pic de aplicații de salarizare și până în prezent, nimic nu se apropie de interfața bine concepută a lui Gusto.

gust salariu are un UI frumos

Echipa UI a adus multă dragoste și efort în construirea interfeței minunate a lui Gusto și așa arată.

Interfața pare atât de prietenoasă și ușor de utilizat, este aproape… „app”. Știi, ca o aplicație ușor de utilizat pentru iOS. O singură privire și veți ști unde să faceți clic și ce se întâmplă unde nu este nevoie să vă plimbați încercați să vedeți dacă lucrurile funcționează.

Este planificat atât de bine încât practic nu este necesară instruirea pentru a învăța cum să folosești software-ul. Conectați-vă și veți constata că funcționează doar!

Există un loc pentru toate și totul este la locul lui.

Aproape fiecare pagină pe care aterizați va avea un doodle cu aspect plăcut pe ea. Doodles-urile acestea sunt revigorante și sincer, îmi fac inima să cânte de fiecare dată când mă uit la unul.

gust de salarizare are doodles frumoase

Cu siguranță, aceasta rupe monotonia de plată a salariilor!

Unii oameni ar putea spune că o interfață drăguță este doar superficială, dar considerăm că este important. Un program de salarizare hibrid / resurse umane ca acesta este folosit pentru a fi folosit zilnic și nimănui nu îi place să privească o aplicație cu o interfață urâtă sau plictisitoare în fiecare zi.

Cel puțin cu Gusto, ajungem să ne bucurăm de priveliște!

2. Rularea salarizării este incredibil de ușoară cu Gusto!

Am întâlnit programe de salarizare care ne solicită să parcurgem instruire înainte de a putea utiliza aplicația eficient.

Am urât absolut acest sistem, deoarece faptul că trebuie să ne ocupăm de antrenament pentru a învăța cum să folosim un program este o durere și este extrem de ineficient pentru început. Nu ajută că videoclipurile de antrenament prin care trebuiau să participăm par să fi fost create de un YouTuber deosebit de netalentat.

În orice caz, atunci când utilizați Gusto Payroll, nu veți întâlni niciunul dintre aceste prostii.

După ce introduceți detaliile personale și ale companiei, puteți săriți direct și să începeți să executați salarizarea cu ușurință.

Salarizarea se face în 4 pași simpli:

 1. Calculați orele
 2. Calculați timpul liber
 3. Revizuire & depuneți salariul
 4. Confirmați salarizarea

Pasul 1 – Calculează ore

Calcularea acestui lucru este foarte ușoară, deoarece nu trebuie să efectuați calcule deloc. Totul este pre-calculat pentru dvs. atunci când introduceți detaliile angajaților în timpul instalării.

gusto salariu primul pas calcula ore

Nu trebuie decât să ajustați orele angajatului în consecință, iar numerele vor fi reflectate automat pe ecran.

Dacă bonusurile sau comisioanele sunt datorate angajaților dvs., este la fel de ușor ca să faceți clic pe caseta de câștiguri suplimentare și să introduceți numărul.

Pasul 2 – Calculează timpul de dezactivare

Gust salarizare a doua etapă calculează timpul liber

În continuare, trebuie doar să introduceți în această secțiune ora de lucru a angajatului și orele bolnave. Destul de explicativ.

Pasul 3 – Revizuire & Trimiteți salariul

Vei fi apoi dus în ecranul de revizuire a salarizării.

gust salarizare revizuire salarizare

Acest proces este foarte simplu. Vi se va afișa o listă completă a cheltuielilor companiei dvs. Treaba ta va fi doar să te asiguri că numerele de pe ecran sunt corecte.

gusto salarizare vă permite să vedeți ce este impozitat și debitat

Veți avea opțiunea de a vedea exact ce este impozitat și debitat. Există, de asemenea, o opțiune pentru a vizualiza doar ce au câștigat angajații tăi.

După ce sunteți mulțumit de numere, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe „Trimiteți”.

Pasul 4 – Confirmați plata de plată

În cele din urmă, confirmați trimiterea salarizării și ați terminat plata lunii!

gusto salarizare confirma trimiterea salariilor

Lămâie ușoară stoarsă.

3. Puteți rula 4 tipuri de salarii!

În timp ce majoritatea programelor de salarizare au opțiunea de a rula doar un tip de salarizare, Gusto este suficient de avansat pentru a vă permite opțiunea de a rula 4 tipuri de salarii.!

gusto salarizare vă permite să rulați 4 tipuri de salarii

În afară de salariile obișnuite, puteți rula și bonusuri, off-cycle și terminații. Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a rula salarii în afara sezonului dacă apare nevoia, ceea ce am considerat a fi destul de interesant.

Bonus salarizare

După cum sugerează și numele, puteți efectua plăți bonus către personalul dvs. dacă ating anumite repere, termene sau ținte. Rețineți că bonusul de salarizare este supus unei rate de reținere suplimentară de 22%.

La fel ca salariile obișnuite, sistemul este foarte ușor de rulat. Introduceți doar numerele din casetele corespunzătoare și ați terminat!

gusto payroll are opțiune de salarizare bonus

Salarizare în afara ciclului

Salariile din afara ciclului au rolul de a efectua plăți suplimentare personalului în afara salariilor obișnuite. Este într-adevăr similar cu Salariul bonus, cu excepția faptului că plata în afara ciclului de plată utilizează aceeași rată de reținere, deduceri și contribuții realizate în salariile obișnuite..

gusto payroll are opțiune de salarizare ciclu

Salariu de încetare

Dacă ați avut vreodată nemulțumirea de a concedia pe cineva, veți ști că trebuie să administrați o salarizare pentru personalul concediat. Cu Gusto, acest lucru este destul de simplu.

Când accesați pagina de salarii de terminare, vi se va afișa o listă a angajaților. Faceți clic pe cea pe care trebuie să o concediați și va apărea un pop-up pentru a confirma dacă doriți să concediați acest angajat. Dacă doriți să executați Termination Payroll, faceți clic pe butonul corect și mergeți mai departe și concediați-l pe angajat.

gusto salariul are opțiune de terminare a salarizării

Vei fi apoi dus înapoi la pagina angajatului. Aici, va trebui să faceți clic pe „Executați salariul de terminare”.

gusto salariul are opțiune de terminare a salarizării

După ce ați făcut acest lucru, va trebui să rulați salariile așa cum faceți în mod normal, cu excepția angajatului concediat. Lucruri destul de simple.

După ce ați terminat cu asta, vi se va solicita să imprimați cecul angajatului (creditul direct nu este disponibil pentru angajații concediați).

cec de imprimare din salariu gust

După ce ai finalizat asta, ai terminat! Felicitări, ați concediat cu succes un angajat și ați dat salariul pentru concediere! Bye-Bye Hannah!

gust concediu de concediere angajat

4. Gusto poate rula cu pilot automat!

În calitate de proprietari de întreprinderi mici, avem tendința de a avea o mulțime de lucruri în mintea noastră și nu există niciodată suficient timp în lume pentru a vă îndeplini toate sarcinile..

Uneori, suntem atât de ocupați încât uităm din greșeală când este timpul pentru salarizare și ne descurcăm să o executăm, ignorând toate celelalte sarcini zilnice (angajații noștri trebuie să fie plătiți indiferent de situație, nu?)

Acesta este motivul pentru care ne place atât de mult această caracteristică. Când setăm Gusto să ruleze pe Pilot automat, ne putem îndepărta de ecuație și ne putem concentra pe alte aspecte ale afacerii care necesită atenția noastră, în timp ce Gusto face toată munca pentru noi.

Atâta timp cât vor fi stabilite toate plățile de depozit direct ale angajaților, Gusto va efectua salarizarea automat cu o zi înainte de termen și vi se va trimite o notificare prin e-mail după ce vor face acest lucru. Vi se oferă 24 de ore pentru a face orice modificări doriți sau chiar pentru a anula salariul înainte de a fi închis.

O funcție extrem de convenabilă de care nu putem trăi!

gusto payroll are modul de pilotare automată

Pentru a activa automotilul, pur și simplu întoarceți-vă la fila Setări, apăsați Payroll și faceți clic pe Editare sub Payroll pe AutoPilot. Activează-l acolo și Gusto va sorta orice altceva pentru tine!

5. Rapoarte de salarizare toate într-un singur ecran!

Rapoartele sunt importante. Acestea conțin date prețioase despre compania dvs., dacă merge sau nu bine și dacă sunteți în negru.

Rapoartele de salarizare trebuie să fie detaliate și cuprinzătoare, astfel încât să știți cât de mult numerar trebuie să funcționeze în fiecare lună. Cu Gusto, aceasta nu este deloc o problemă, în special cu raportul lor detaliat privind cerințele de numerar, disponibile după ce executați salarizarea.

gusto salarizare are raport complet privind cerințele de numerar

Hanul impresionant? Dacă acest lucru nu este suficient de detaliat pentru tine, Gusto îți primește spatele.

gusto payroll are raport de jurnal de salarizare

Acestea pot genera un Raport al jurnalului de salarizare care descompune toate cheltuielile, spunându-ți exact unde se duc banii, cât câștigă angajații și sumele care se îndreaptă direct la cofertele guvernamentale..

Acestea sunt doar exemple. Gusto are capacitatea de a genera tot felul de rapoarte, astfel încât să le poți analiza după dorința inimii tale:

 • Jurnalul de salarizare
 • Raportul de beneficii
 • Raportul anual
 • Rezumatul angajaților
 • Informații contractor
 • Plăți contractor
 • Tranzacții bancare
 • Solduri în timp
 • Cereri de închidere
 • Plăți agenție
 • Salarii înainte de Gusto

6. Anulați ușor plata de plată!

Suntem doar oameni și, oricât de atenți am fi, am greși.

Uneori, se întâmplă în timpul salarizării și atunci când devine o durere de cap uriașă, deoarece anularea salarizării poate fi o durere cu anumite programe de salarizare …

Am lăsat un suspin uriaș de ușurare când am descoperit că anularea unei salarii cu Gusto era de fapt destul de simplă, atâta timp cât nu a fost procesată plata de plată depusă.

gusto salarizare permite anularea plății

Tot ce trebuie să faceți este să accesați fila Rapoarte, să apăsați Istoricul salarizării și să găsiți drumul către butonul de anulare pentru a anula salariul. Destul de ușor, nu credeți?

Dacă nu vedeți butonul de anulare, înseamnă că procesul de plată a fost procesat. Acum, dacă ați observat o greșeală a salarizării după ce a fost procesată, nu vă blocați, deoarece aceasta poate fi încă inversată, deși un pic mai supărătoare.

Va trebui să contactați echipa de asistență a clienților Gusto pentru a vedea ce pot face în privința inversării plății sau a vorbi despre opțiunile pe care trebuie să le rezolvați.

Echipa de chat live este foarte receptivă și este mai mult decât fericită să vă ajute. Orele de asistență de la Gusto se desfășoară de luni – vineri, de la 6:00 la 17:00 la ora 17:00 PST, astfel încât, dacă le veți prinde atunci când acestea sunt în afara serviciului, vă veți asigura că vă vor trimite un e-mail cu răspuns la întrebarea dvs. când vor reveni la birou.

Alternativ, îi puteți contacta și prin e-mail sau telefon (415-930-4532).

7. Gusto are un cont demo cu acces complet!

Personal, accesibilitatea contului lor demo l-a făcut pe Gusto cu atât mai impresionant pentru mine.

Am putut să mă joc cu numerele, să testez totul și să încurc conținutul inimii mele, fără nici o teamă să mă încurc. De fapt, am descoperit cât de ușor este Gusto user-friendly.

Gratuit demo de acces complet

Practic, vi se oferă acces complet la întregul sistem de salarizare al Gusto cu contul demo, cu excepția faptului că detaliile utilizatorului sunt actualizate în fiecare zi, astfel încât nimic nu este salvat. Este o modalitate excelentă de a încărca utilizatorii noi, lăsându-i să se simtă în program!

Linkul către contul demonstrativ nu este cel mai ușor de găsit, așa că ne-am luat libertatea de a-l conecta aici pentru comoditatea dvs. Verificați-l și nu vă fie frică să vă încurcați!

8. Gusto are Team Insights!

Fericirea angajaților este unul dintre elementele cele mai cruciale pentru a asigura succesul oricărei companii.

Problema este că majoritatea angajaților nu le place să spună public atunci când nu sunt nemulțumiți de frica repercusiunilor. Deși comunicările clare este un lucru pe care încercăm să îl încurajăm pe măsură ce ne desfășurăm afacerile, există presiuni între colegi și, mai des, nu, răspunsurile pe care le veți primi de la angajații dintr-un mediu public vor fi obținute pentru a nu arăta rău în fața colegilor lor.

Echipa de cunoștințe de la Gusto vă permite să trimiteți sondaje astfel încât angajații dvs. să își poată evalua în mod privat nivelul de fericire așa cum consideră că este potrivit, permițându-vă să evaluați moralul general al angajaților și să luați măsuri pentru a remedia orice probleme de morală..

gusto salarizare are informații despre echipă

După ce Team Insights este activat, Gusto își va trimite angajații o dată pe lună cu întrebări dintr-o varietate de subiecte cu privire la munca pe care o puteți alege. De asemenea, puteți face modificări la întrebare dacă doriți.

Funcție foarte avansată de Gusto!

9. Modele de HR Template!

Cred că acum, este destul de clar că Gusto este o aplicație de salarizare fantastică, cu funcții concepute special pentru a face viețile mult mai convenabile pentru utilizatorii lor.

Se pot opri chiar acolo și oamenii vor fi fericiți, dar acest lucru nu este suficient pentru echipa de la Gusto. Nu se vor odihni până nu vor face tot ce pot pentru ca viața noastră să fie cât mai ușoară posibil!

Unul dintre modurile în care au obținut acest lucru este prin șabloane de resurse umane.

Nu mai trebuie să pierzi timpul și să-ți epuizezi creierul scrierind cu meticulozitate documente legate de HR. Gusto vine cu o listă lungă de șabloane, astfel încât să puteți completa cu ușurință detaliile și să faceți lucrurile oficiale cât de repede doriți.

Au șabloane pentru tot felul de documente legate de resurse umane, De la ANM și Formulare fiscale până la angajarea documentelor. Dacă vă puteți gândi, probabil că au.

gusto salariu are o mulțime de șabloane de resurse umane

Aceste șabloane sunt atât de convenabile și sunt astfel de intervale de timp, nu ne putem imagina cum a fost viața înainte să le avem #truestory.

10. Gusto este rapid!

Una dintre principalele interdicții ale serviciilor SaaS este incapacitatea de a fi la fel de rapid pe cât ar dori utilizatorii. Când programul necesită timp pentru a se încărca, îl irită pe utilizator, uneori până la punctul de frustrare.

Nu avem resursele potrivite pentru a evalua cât de rapid este sistemul Gusto, dar vă spun un lucru – în timp ce folosim programul, nimeni dintre noi nu a observat viteza, până când nu am uitat de el.

Acesta este un lucru bun pentru că înseamnă că experiența Gusto a fost atât de perfectă, nu am observat niciodată dacă au existat încetiniri. Singura parte în care a existat o anumită întârziere a fost când Gusto calcula salarizarea, dar asta trebuie să așteptăm.

Am făcut câteva teste de viteză folosind verificatorul de viteză al serverului nostru, iar rezultatele serverului lor au fost destul de uimitoare!

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

23 ms76 ms140 ms172 ms180 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

226 ms139 ms106 ms68 ms163 ms

Viteza medie: 129.3 ms – Vezi rezultatul complet

Inutil să spun, am fost destul de mulțumiți de viteza lui Gusto.

11. Gusto te recompensează!

Nu de multe ori plătiți pentru un software bazat pe cloud, ci doar pentru a afla că au conceput modalități de a vă recompensa pentru achiziția dvs.!

Nu este o sumă uriașă, dar beneficiile sunt avantaje. Cu siguranță ne luminează ziua pentru a vedea că Gusto este o companie care găsește modalități de a le da înapoi clienților.

Practic, tot ce trebuie să faceți este să vă referiți prietenii la Gusto Payroll.

gusto payroll are un program de trimitere

În tabloul de bord, trebuie doar să faceți clic pe „Recomandări” și veți fi trimis la pagina de trimiteri. Introduceți e-mailul prietenului dvs., astfel încât Gusto să le poată trimite un e-mail la bord. Dacă prietenul tău se înscrie la Gusto și execută salarii, Gusto pretinde să te recompenseze pe tine și pe prietenul tău referit cu 100 USD!

Înainte de a vă excita excesiv, Gusto nu vă va oferi 100 USD în numerar – mai degrabă, dvs. și prietenul dvs. veți primi un Card cadou Amazon de 100 USD!

carte de cadou guston recompensa amazon carte pentru trimitere

Nu este la fel de bun ca numerarul greu rece, dar hei, trebuie să achiziționați gratuit în valoare de 100 USD din Amazon!

3 lucruri pe care Gusto trebuie să le îmbunătățească

Ca serviciu de salarizare, nu există nicio îndoială că Gusto este excelent. Cu toate acestea, există unele lucruri despre ele pe care le-am dori să fie puțin diferite.

1. Gusto este un serviciu exclusiv din SUA

Ne cerem scuze tuturor celor care citesc acest lucru în afara SUA. Gusto ar putea fi doar potrivită pentru micul dvs. business, dar faptul că sunt un serviciu exclusiv din SUA nu face decât să aibă rost pentru oricine din afara SUA.

Nici măcar nu vă puteți răsfăța locația prin intermediul unui VPN pentru a vă înscrie la serviciu, deoarece Gusto necesită un cont bancar din SUA pentru a configura sistemul.

Dacă se întâmplă să ai un cont american, atunci ai noroc. Veți putea utiliza care este cel mai bun sistem de salarizare pe care l-am văzut până acum.

Altfel … amice de noroc, va trebui să te uiți în altă parte.

La naiba, americani norocoși!

2. Gusto este scump

Gusto se poziționează ca un software care este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici, dar destul de sincer, prețurile lor nu reflectă poziția lor.

Cu planul complet (cel mai popular), va trebui să plătiți un preț de bază de 39 USD pe lună. În plus, trebuie să scoateți 12 dolari suplimentari pe lună pe cap. Presupunând că aveți 10 angajați (inclusiv dvs. înșivă), acesta este deja 390 USD pe lună!

Acum, analizând acest lucru din punct de vedere al costurilor, 390 de dolari pe lună pot fi destul de scumpi. Dar, dacă schimbați puțin perspectiva, 390 de dolari pe lună pot fi considerați rezonabili, deoarece este atât de ușor de utilizat, nu va trebui să angajați un funcționar sau o agenție externă pentru a conduce salariul în fiecare lună..

3. Gusto nu are o aplicație mobilă

Gusto are multe funcții, iar unele dintre ele necesită aprobarea șefului sau a managerului. Luăm, de exemplu, concediul pentru angajați.

Când un angajat solicită o perioadă de timp prin intermediul portalului Gusto, veți primi o notificare prin e-mail care vă va spune să aprobați această solicitare. Acest lucru se face cu ușurință dacă sunteți la birou, dar presupunând că nu sunteți plecat în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, ne va face viața mult mai ușoară dacă am avea o aplicație pe telefoanele noastre, putem trage instantaneu pentru a aproba aceste solicitări..

Ne putem autentifica la Gusto prin intermediul browserelor noastre de telefon, dar considerăm că este mai mult o soluție de rezolvare decât o soluție reală.

Planul lui Gusto & Prețuri: Prezentare generală

Planurile lui Gusto vin în 3 niveluri – Core, Complete și Concierge.

CoreCompleteConcierge
Preț / luna * 39 $ 39 $ 149 $
Tracking TimeNoYesYes
Oferi & OnboardNoYesYes
Suport Pro HRNoNoYes

* Prețul indicat este pentru prețul de bază, fără a include costurile pentru adăugarea angajaților.

Planul de bază este cel mai accesibil, oferindu-vă doar caracteristicile de bază ale sistemului de salarizare Gusto.

Planul complet este cel mai bine rotunjit, cu caracteristici precum urmărirea timpului, îmbarcarea angajaților și alte beneficii de resurse umane.

Planul de concierge este cel mai decadent dintre toate, cu funcții complete de salarizare și resurse umane. Ei au, de asemenea, profesioniști de HR certificate la apel și apel și un centru de resurse dedicat.

Verdict: Ar trebui să mergi pentru Gusto?

Gusto este cu adevărat unul dintre cele mai bune programe de salarizare din cloud pe care le-am avut plăcerea să le folosim. Aveți o mulțime de avantaje pentru beneficiile de salarizare și resurse umane care vă vor rezolva majoritatea durerilor de cap în domeniul resurselor umane la un clic al unui buton.

Interfața de utilizare este fantastică și este foarte plăcută, ceea ce este important pentru o aplicație pe care companiile vor trebui să o utilizeze zilnic (în special pentru funcțiile de HR).

Salarizarea este automatizată ceea ce elimină complet necesitatea atenției noastre în timpul săptămânii de salarizare (economisiți pentru confirmarea numerelor).

Pentru cei dintre voi care prospera în rapoarte, Gusto oferă multe dintre acestea. Au inclus și o listă foarte completă de șabloane de resurse umane pentru o bună măsură.

Pe scurt, Gusto a făcut tot ce a putut pentru a face salarizarea cât mai lină și pentru a face viața proprietarilor de întreprinderi mici cât mai convenabile..

Este prea rău că încă nu s-au extins la nivel global, pentru că suntem destul de siguri că funcțiile lor vor beneficia de mulți proprietari de întreprinderi mici de pe glob.

Cu plăcere, declarăm cu mândrie că Gusto merită doi degetele mari de la noi toți la Bitcatcha!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map