IPVanish vs Acces Internet privat 2018

Acces la internet privat și IPVanish sunt doi dintre cei mai buni furnizori VPN disponibili pentru consumatori. Sunt pe primul loc în ceea ce privește securitatea, anonimatul, confidențialitatea, fiabilitatea și viteza. Ambele au sediul central în Statele Unite, ceea ce înseamnă că datele dvs. sunt în mâinile unei companii de renume și nu ale unui furnizor VPN umbră, fără a fi o adresă poștală.

PIA a fost un pionier în anonimat și nu a păstrat jurnalele de la înființare, iar IPVanish s-a alăturat rândurilor furnizorilor de VPN non-logging de nivel superior de la începutul anului 2014. După cum ați observat, din alte articole de pe acest site, anonimatul și securitatea (în părerea noastră) ar trebui să fie prioritatea în alegerea unui furnizor VPN, în special pentru utilizatorii BitTorrent. Accesul la internet privat și IPVanish sunt două dintre preferatele noastre, deci cine câștigă atunci când se ciocnesc greutățile grele? Citiți mai departe!

Comparație VPN: caracteristici și specificații

Imagine

Revizuire IPVanish completă

PIA vs IPVanish

Revizuirea PIA completă

IPVanish

 • Cu sediul în S.U.A..
 • Servere pe 6 continente, 59+ țări
 • Mai mult de 14.000 de adrese IP
 • Protocoale OpenVPN, L2TP și PPTP
 • Are propriul software VPN profesional
 • Criptare de grad militar de 256 biți
 • Fără jurnale (fără jurnal de conexiune sau de utilizare)
 • 10,00 USD / lună (preț de o lună)
 • 6,49 USD / lună (preț de 12 luni)
 • Garanție de 7 zile înapoi

Ofertă specială: pentru o perioadă limitată de timp, beneficiați de o reducere suplimentară de 20% din prețul listat, timp de până la 3 ani! Aceasta este sub 5,25 USD / lună. (Pentru a obține oferta specială, faceți clic pe linkul de mai sus și așteptați aproximativ 30 de secunde pentru o fereastră cu o ofertă specială care să vă solicite reducerea)

Acces la internet privat

 • Cu sediul în S.U.A..
 • Servere pe 3 continente, 10 țări
 • Mai mult de 1.000 de adrese IP
 • OpenVPN, L2TP și PPTP + Serviciu proxy gratuit
 • Are propriul software VPN profesional
 • Criptare între 128 și 1024 biți (depinde de protocol)
 • Fără jurnale (fără jurnal de conexiune sau de utilizare)
 • 6,95 USD / lună (preț de o lună)
 • 3,33 USD / lună (preț de 12 luni)
 • Fără politică de rambursare

Obțineți un an de acces la internet privat pentru doar 40 USD!

Comparație software IPvanish vs Acces la internet privat

Prezentare generală:

IPVanish
Programul IPVanish este cel mai mult funcțional în loc de bibelouri. Se mândresc cu viteza maximă a rețelei VPN Tier-1 și lista impresionantă de servere din peste 59 de țări de pe toate continentele, cu excepția Antarcticii. Obțineți conectivitate OpenVPN, L2TP și PPTP, conexiune cu 1 clic și posibilitatea de a sorta servere după țară sau timp ping, dar nu mult.

Acces la internet privat (PIA)
PIA adoptă o abordare ușor diferită. În loc să încerce să concureze cu varietatea de servere, acestea oferă servere în 10 țări (cele mai multe dintre cele pe care le-ați dori, inclusiv SUA, Olanda și Marea Britanie). PIA compensează lipsa de varietate de servere, cu software incredibil de funcțional și funcții de securitate găsite în aproape niciun software de la alți furnizori VPN. Lista impresionantă de caracteristici include: Protecția împotriva scurgerilor DNS, comutatorul Kill VPN și puterea de criptare ajustabilă.
&# 65279; Software VPN IPVanish&# 65279;
IPVanish tocmai a lansat noul lor software 2.0 cu mai multe funcții decât înainte vizualizare hartă server, și rotirea IP automată. Să analizăm mai detaliat toate funcțiile IPVanish.

Caracteristici software IPVanish

 • Autologin / Autoconnect
 • Alegeți Autoconnect server
 • Sortează serverele în funcție de ora ping, oraș sau țară
 • Alegeți serverul din vizualizarea hărții
 • Verificați adresa IP pentru a verifica conexiunea VPN
 • Indicatorul tăvii sistemului vizual (Roșu când este deconectat / Verde când este conectat)
 • Opțional Rotație IP cu interval de timp reglabil
 • Opțiunea de selectare a portului / protocolului manual (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Selecția Smart Server prin utilizarea dorită: (Speed, Streaming Video, Gaming etc.)

Caracteristici pe care am dori să le vedem în viitor:

 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • VPN Kill Switch / Deconectare automată la conexiunea VPN renunțată

Caracteristicile software IPVanish în profunzime:

Autologin / Autoconnect
Utilizatorii au posibilitatea să aleagă dacă să se conecteze la pornire sau să se conecteze manual. De asemenea, puteți alege serverul la care doriți să vă conectați automat și dacă doriți să vă salvați datele de autentificare sau să le tastați de fiecare dată.

Alegerea / comutarea serverelor
Utilizatorii au posibilitatea de a alege dintre cele 100+ servere VPN ale IPVanish folosind fie vizualizarea listei (sortabilă după țară, oraș sau ora ping), fie vizualizarea hărții, pentru selectarea vizuală a serverului. Cea mai nouă versiune 2.0 a software-ului VPN IPVanish permite acum comutare IP on-the-fly fără deconectare când utilizați OpenVPN și IP-urile pot fi rotite automat la un interval de timp specificat de utilizator, adăugând în continuare confidențialitatea și anonimatul online.

(funcție (jQuery) {
function init () {window.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"nici unul",navLocation:"fund",captionLocation:"fund",tranziție:"decolorare",Redare automata:"1",viteză:"5",aspectRatio:"auto",showControls:"Adevărat",randomStart:"fals",Imagini: [{"URL-ul":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","lăţime":"400","înălţime":"304","legendă":"Comutarea IPVanish IP"}, {"URL-ul":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","lăţime":"400","înălţime":"288","legendă":"Vizualizare listă server IPVanish"}, {"URL-ul":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","lăţime":"400","înălţime":"287","legendă":"Vizualizare hartă server IPVanish"}]})}}
jQuery (documentul) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Software privat de acces la internet
Accesul la internet privat oferă unul dintre pachetele noastre software preferate din jur. Au toate caracteristicile de securitate pe care le dorim într-un pachet simplu și frumos.

Caracteristici PIA:

 • Conectare automată / Auto-Connect
 • Alegerea protocolului (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Alegerea portului (TCP / UDP, număr de port)
 • Forța de criptare (când utilizați OpenVPN puteți regla manual tunelul VPN și puterea cheii)
 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Port forwarding
 • Indicator de conexiune vizuală pentru pictograma tăvii sistemului (verde = conectat, roșu = neconectat)

Caracteristicile software pentru acces la internet privat în profunzime

Tipul conexiunii: Alegeți TCP sau UDP
Port la distanță: Alegeți Auto sau selectați manual
Port local: Selectați portul pe care doriți să-l utilizați pentru VPN-ul din rețeaua dvs. locală în scop de redirecționare (dacă este activat)
Comutare Port forwarding: On / Off
Switch Kill Switch: On / Off (deconectează instantaneu conexiunea dvs. de internet dacă VPN scade. De ce sunt o caracteristică excelentă pentru utilizatorii bittorrent.

Protecția scurgerii DNS: O măsură suplimentară de stop-gap vă asigură că toate căutările DNS (atunci când computerul încearcă să găsească o pagină web) să treacă prin tunelul VPN în loc de afară (acesta este un defect Windows și multe VPN-uri nu îl corectează.) DNSLeakTest.com pentru a afla mai multe)

Protecție IPv6: Opțional dezactivați utilizarea protocolului IPv6 peste VPN pentru un plus de securitate.

Software privat de acces Internet vs IPVanish

Setări de conectare la acces privat la internet

Setări avansate de securitate PIA
Puteți modifica manual puterea de criptare a tunelului de date VPN, până la criptarea Blowfish de 256 biți. De asemenea, puteți ajusta nivelul de criptare a autentificării datelor și a strângerii de mână a cheii RSA, până la 4096 biți.

Setări avansate de securitate PIA vs IPVanish

Setări avansate de securitate

Concluzie software:
Atât PIA cât și IPVanish oferă funcții software impresionante, dar noi oferim Acces la internet privat marginea datorită caracteristicilor lor de securitate de ultimă oră, asigurându-se că utilizatorii pot rămâne anonimi chiar și în cazul deconectării accidentale a VPN. Apreciem, de asemenea, o mulțime de setări manuale din software pentru modificarea puterii de criptare pentru mai multă securitate / viteză în funcție de preferințele utilizatorului.
Cel mai bun software: Acces la internet privat (Faceți clic pentru a obține PIA pentru doar 3,33 USD / lună)
Cumpărați VPN

IPVanish vs Acces la internet privat: securitate și confidențialitate

Când vine vorba de securitate și confidențialitate pentru furnizorii de VPN, ne uităm la următoarele criterii: puterea de criptare, politica de logare, plățile Bitcoin, și caracteristici suplimentare de securitate. Haideți să aruncăm o privire rapidă asupra modului în care se îngrămădesc capul în cap.

IPVanish
Absolut fără jurnalele VPN. Total anonim
Puterea de criptare până la 256-bit
Bitcoin acceptat
Protecție împotriva scurgerii DNS încorporată
Fără comutator de ucidere VPN
Fără protecție IPv6
Torrente permise
Firewall-ul NAT este inclus gratuit
Acces la internet privat:
Absolut fără jurnalele VPN. Total anonim
Puterea de criptare până la 256-bit
Bitcoin acceptat
Protecție împotriva scurgerii DNS încorporată
Switch Kill Switch
Protecție IPv6
Torrente permise
Fără firewall

După cum puteți vedea, ambele PIA și IPVanish sunt furnizori VPN care nu se loghează. Nu păstrează niciun registru VPN. Acesta este criteriul nostru de top pentru a judeca securitatea / confidențialitatea furnizorilor de VPN și ambele trec cu culori zburătoare.

În ceea ce privește celelalte funcții, atât VPN-urile au opțiuni de criptare similare cât și opțiuni de plată anonime. În ceea ce privește scurgerile DNS, nu am detectat nicio scurgere folosind software-ul IPVanish, chiar dacă nu au fost protejate împotriva scurgerilor DNS, dar totuși oferim PIA marginea acolo.

Acces la internet privat oferă, de asemenea, un comutator de ucidere VPN (o caracteristică de securitate excelentă care îți omoară automat conexiunea la internet dacă conexiunea VPN eșuează, asigurându-se că adevărata ta adresă IP nu este expusă accidental pe bittorrent sau pe web), precum și protecție împotriva scurgerilor IPv6 ( un defect de ferestre cunoscut). din pacate IPVanish nu oferă aceste funcții.

O zonă în care IPVanish iese în evidență cu adevărat, cu toate acestea, este inclusă a Firewall gratuit NAT cu serviciul lor VPN. Aceasta este o caracteristică rară și impresionantă, găsită doar în câțiva furnizori VPN. Vă ajută să împiedicați hackerii, roboții sau malware-ul să ajungă pe computer prin intermediul tunelului VPN începând cu adresa dvs. IP anonimă. Filtrează datele care trec în amonte prin tunelul VPN pentru a vă asigura că sunt datele pe care le-ați solicitat și nu ceva rău.

Concluzie:
IPVanish face un caz impresionant prin serviciul lor gratuit de firewall NAT, dar PIA VPN Kill-Switch, și Protecție împotriva scurgerii DNS precum și rezistența reglabilă de criptare le conferă marginea. În sfârșit, însă, se rezumă la ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs., deoarece protejarea împotriva scurgerii DNS și funcționalitatea switch-switch pot fi adăugate la orice VPN cu software gratuit de la terți, în timp ce un firewall VPN nu poate.
Cea mai bună securitate: acces la internet privat (de un nas)

Locațiile serverului și alte funcții

IPVanish

 • 59+ țări cu servere
 • 6 continente cu servere
 • 100+ orașe diferite
 • Rotirea IP fără a pierde conexiunea VPN
 • Nu există servere proxy gratuite
Acces la internet privat

 • 10 țări cu servere
 • 3 continente cu servere
 • 17+ diferite orașe
 • Fără rotire IP
 • Servere proxy gratuite incluse cu VPN

Clar, IPVanish are un avantaj masiv în numărul de locații de server. Ele sunt, de fapt, cel mai rapid furnizor de VPN din lume și pe locul 2 doar HideMyAss VPN pentru numărul total de locații de server. În mod clar, PIA nu poate concura pe acest front și se mulțumește să se limiteze la locațiile serverului din 10 dintre cele mai dorite țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada, Olanda, etc … Faceți clic aici pentru a vedea lista completă a locațiilor serverului și IPVanish țări!

Funcția de rotație IP a IPVanish permite schimbarea programată a adresei IP alocate VPN la un interval specificat pentru un plus de siguranță. Aceasta poate fi redusă fără a vă deconecta de la VPN sau de a schimba serverele. În schimb, IPVanish vă atribuie pur și simplu altul dintre cele 14.000 de IP-uri aflate în posesia lor în timp ce sunteți conectat.

Acces la internet privat oferă o caracteristică suplimentară pe care IPVanish nu o are. Ei includ servere proxy gratuite cu pachetul lor VPN. Acest lucru vă permite să anonimizați un anumit program sau protocol în locul întregii dvs. conexiuni folosind VPN. Puteți chiar să le utilizați simultan, de exemplu conectarea clientului dvs. torrent printr-un server proxy din Țările de Jos. Această conexiune va exista în interiorul conexiunii VPN la un server din SUA care vă protejează întregul computer. Curat?

Cele mai bune servere / caracteristici: 59 de țări sunt greu de învins. IPVanish câștigă cu siguranță!

Test de viteză VPN: Acces privat INternet vs. IPVanish

Prezentare generală:
Să intri în tine ar trebui să știi că este posibil să nu fie o luptă corectă. IPVanish este singurul furnizor VPN din lume care le controlează pe coloana vertebrală a datelor de nivel 1. Acest lucru înseamnă că IPVanish are acces direct la autostrăzile globale de date care au fost construite de compania lor mamă (Highwinds) în loc să închirieze acces la lățimea de bandă și servere precum alte VPN-uri. Acest lucru înseamnă că singurul lucru care limitează viteza IPVanish este cantitatea de lățime de bandă pe care sunt dispuși să o aloce serviciului lor VPN, dar sunt considerați ca fiind cel mai rapid furnizor VPN din lume. Majoritatea conexiunilor de internet ale clienților lor nu vor fi suficient de rapide pentru a profita din plin de toată viteza oferită de IPVanish.

Factorii care afectează rezultatele testelor de viteză:
Vitezele pe care utilizatorii le vor vedea atunci când utilizează un VPN sunt afectate de mai mulți factori, printre care:

 • Sarcina serverului
 • Locația și distanța serverului
 • Lățimea de bandă a serverului
 • Puterea de criptare a conexiunii VPN
 • Lățimea de bandă a conexiunii normale de internet a utilizatorilor (testul nostru a fost făcut pe o conexiune de 50 Mbps)

Test de viteză IPVanish

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, SUA

IPVanish Speed ​​Test California

IPVanish California Speed ​​Test SUA

Test de viteză IPVanish Canada

IPVanish Toronto Speedtest Canada

Test de viteză IPVanish Olanda

Testul de viteză IPVanish Netherlands

Test de viteză de acces la internet privat

Rapid test PIA NYC

Test de viteză de acces la internet privat New York, SUA

Test de viteză PIA california

PIA Speed ​​Test California, SUA

test de viteză canada vpn

PIA Speed ​​Test Toronto, Canada

Acces la internet privat Testul de viteză olandez

Test de viteză PIA în Olanda

Analiza testului de viteză:
Acces la internet privat efectuat destul de admirabil, având în vedere că sunt unul dintre cei mai accesibili furnizori de VPN din lume. Acestea fiind spuse, IPVanish i-a bătut în fiecare locație, în aceleași cazuri aproape dublarea vitezei PIA. Fiecare furnizor VPN ar trebui să fie suficient de rapid pentru streamingul video HD între continente sau pentru descărcarea torentelor (cu condiția ca propria dvs. conexiune la internet să fie destul de rapidă), dar dacă aveți cea mai rapidă viteză posibilă este important pentru dvs., ar fi bine obțineți IPVa&# 65279; nish, mai ales dacă sunteți conexiune ISP este de 25Mbps sau mai rapid.
Câștigător: IPVanish

Preț și valoare

Acces la internet privat are 2 pachete vpn demne de luat în considerare (planul de 6 luni este doar câțiva dolari mai ieftin decât planul de 12 luni și nu ar trebui niciodată achiziționat. Toate planurile includ toate funcțiile VPN și lățimea de bandă și transferul de date nelimitate. Prețul este:

 • 1 lună – 6,95 USD sau
 • 1 an – 39,95 USD (3.33 $ / lună).

Aceasta este o valoare incredibilă în ceea ce mă privește și aproape de neegalat de orice alt furnizor VPN de cea mai bună calitate. Singurul care se apropie ar fi Proxy.sh.

IPVanish promoții 3 pachete VPN toate incluzând aceleași caracteristici și servere, singura diferență fiind durata abonamentului:
1 lună – 10 dolari
3 luni – 26,99 dolari
12 luni – 77,99 USD
(6.50 $ / lună)

Prețul lor este foarte similar cu cel al lui HideMyAss, cel mai apropiat concurent în ceea ce privește locațiile serverului, dar IPvanish le-a bătut clar cu viteză, prietenie cu torrentul și cu noua lor politică fără jurnal..
Oferta speciala!!!! – În urma acestei scrieri, puteți economisi un plus de 20% pentru primele trei perioade de facturare (până la 1 an)
Pentru a revendica oferta, faceți clic pe linkul ofertei speciale, apoi așteptați 30-60 de secunde înainte de a introduce informațiile dvs. în pagina de înscriere. Veți primi un pop-up cu o ofertă de 20%, faceți clic pentru a revendica (nu sunt necesari pași suplimentari), apoi înregistrați-vă. Noul preț va fi $ 8 / luna sau $ 62.39 / an.

Cel mai bun câștigător de prețuri: acces la internet privat este o valoare imbatabilă pentru cei cu buget, dar dacă servere suplimentare sau viteză sau importante pentru dvs., IPVanish este foarte mare, mai ales cu promovarea cu 20% reducere!

Sumar si CONCLUZII

IPVanish și Acces la internet privat sunt doi dintre cei mai buni furnizori de VPN din întreaga lume, așa că ne-am așteptat la lucruri grozave de la acest meci cap la cap și ei au fost la curent. Ambele vă vor servi destul de bine pentru activități intensive de lățime de bandă, precum Transmitere video HD cu Hulu sau Netflix. Rețeaua de date de nivel 1 a IPVanish ar trebui să vă ofere un pic de impuls suplimentar dacă simțiți că aveți nevoie.

În testele noastre, ambii concurenți s-au asortat foarte strâns, fiecare dintre aceștia fiind în evidență în câteva domenii:

IPVanish a impresionat cu viteza și numărul de locații ale serverului (120+ și numărare)

Accesul la internet privat se remarcă pentru caracteristicile lor suplimentare de securitate (comutator de ucidere VPN și protecție împotriva scurgerii DNS), precum și pentru prețurile imbatabile și serviciul de proxy inclus gratuit.

Deci, ce VPN ar trebui să alegeți? Acest lucru se reduce într-adevăr la nevoile dvs. individuale, dar iată gândurile noastre:

Ar trebui să alegeți IPVanish dacă:

 • Viteza este prioritatea ta
 • Conexiunea dvs. de internet este de 40Mbps+
 • Aveți nevoie de acces la serverele VPN în multe țări diferite
 • Doriți să vizionați Hulu sau Netflix din Asia, Africa, America de Sud sau Europa de Est

Obțineți IPVanish pentru 5,25 USD / lună

Ar trebui să alegeți acces la internet privat Dacă:

 • Ai nevoie de securitate maximă / anonimat
 • Prețul este foarte important pentru tine
 • Câteva locații de server sunt suficiente atât timp cât sunt în locurile potrivite (SUA, Olanda, Marea Britanie, Germania, Hong Kong)

Obțineți acces la internet privat pentru doar 3,33 USD / lună!

Articole înrudite pe care le puteți găsi utile:

 • IPVanish VPN Review
 • Revizuire privată de acces la internet
 • Ghiduri de instalare a torrentului
  • Cum se utilizează Deluge în mod anonim
  • Cum se utilizează uTorrent în mod anonim
  • Cum se utilizează Vuze în mod anonim
  • Bittorrent anonim în 3 pași simpli

Comparații VPN:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Acces la internet privat vs. Torguard
 • Acces la internet privat vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (cel mai bun proxy torrent)

Vă mulțumim pentru citirea acestei comparații VPN 🙂

IPVanish

Viziteaza site-ul

7 zile de politică de rambursare 100%

Acces la internet privat

Viziteaza site-ul

7 zile de politică de rambursare 100%
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me