Ghidul torrenturilor anonime (pentru Mac)

Majoritatea tutoriale-torrent de acolo par să fie scrise pentru utilizatorii de PC-uri, dar nu se tem niciodată de iubitorii de Mac. Avem ghidul dvs. hands-on Mac Torrent chiar aici.

Veți învăța: Cum să descărcați anonimat torrenturi pe computerul Mac (cu un proxy VPN sau SOCKS5).

Avem chiar ghiduri de configurare dedicate Mac pentru clienții torrenți populari (cum ar fi uTorrent!)

Contents

Conținutul articolului

 1. Torrenturi anonime?
 2. Două opțiuni: VPN sau Proxy
 3. VPN-uri anonime recomandate pentru torrenturile Mac
 4. Cum se utilizează un VPN pentru torrenting (opțiune simplă cu 1 clic)
 5. Cum se utilizează un proxy SOCKS5 pentru torrente (ghid de configurare manual)
 6. Verificați dacă VPN / Proxy funcționează

Ar trebui să-ți anonimizezi torentele?

Probabil că deja știți răspunsul la această întrebare dacă ați găsit acest tutorial în google. În 2011, 15% dintre utilizatorii bittorrent foloseau un instrument de anonimizare pentru a-și păstra torentele private. 5 ani mai târziu, probabil că s-a triplat procentul.

Singura slăbiciune a protocolului bittorrent (și rețelele p2p în general) este că fiecare coleg torrent vă poate vedea adresa IP și locația.

Ce veți învăța:
Urmărind acest ghid, veți putea să împiedicați toți colegii să vadă adresa dvs. IP reală (și să le arătați în schimb o adresă IP de neatins). Veți putea, de asemenea, să vă criptați conexiunea la internet, astfel încât amatorii sau intermediari (cum ar fi furnizorul de internet) nu vor putea vedea istoricul web sau descărcați histoyr.

uTorrent peers list

Adresa IP a fiecărui coleg este vizibilă pentru oricine împărtășește fișierul torrent.

VPN vs. PRoxy (cele două instrumente pentru torrenții anonimi)

Există două instrumente pe care le puteți utiliza pentru a anonimiza torentele dvs. – VPN sau Proxy. Ceea ce alegeți este o preferință complet personală sau le puteți folosi pe amândouă pentru o mai mare securitate.

Iată o prezentare de bază a fiecărei opțiuni:

VPN / Rețea privată virtuală

Aceasta este cea mai ușoară opțiune de configurare. Descărcați software-ul VPN personalizat furnizat de serviciul VPN pe care îl alegeți. Vă va cripta întreaga conexiune la internet și va orienta toate datele prin serverele lor VPN (care ascunde adresa dvs. IP reală de la colegii torrent).

Software-ul VPN va include, de asemenea, caracteristici de securitate utile, cum ar fi un switch-switch (preveni scurgerile IP dacă VPN se deconectează) și comutarea ușoară a serverului (alegeți între 20-100 de servere diferite).

Un VPN nu necesită nicio configurație manuală în clientul / software-ul torrent. Te conectezi doar la un server și ești anonim. Este chiar atât de ușor.

Proxy Socks5

Un proxy este ca un VPN de o singură utilizare (minus criptarea). Rută traficul pentru 1 program prin serverul proxy (ascunzându-vă adresa IP). Avantajul unui proxy este că, de obicei, este mai rapid decât un VPN (fără criptare) și permite adresei IP a browserului web să fie diferită de adresa IP a torrentului..

De asemenea, puteți rula clientul torrent prin proxy, în interiorul unui tunel VPN pentru o schimbare de adresă IP dublă, adrese IP separate (browser și client torrent) și viteze bune. Vă vom arăta cum să faceți asta mai târziu în articol.

Pentru mai multe informații citiți: VPN vs. Proxy (care este mai bun pentru torrenting?)

Și nu vă faceți griji, puteți utiliza ambele împreună fără a fi necesar să vă abonați la 2 servicii separate. Există mai mulți furnizori VPN care oferă acces proxy SOCKS5 gratuit cu fiecare plan VPN! Dar vă vom arăta cum funcționează mai târziu în acest tutorial.

VPN Mac recomandat – (unele includ și proxy SOCKs5!)

Acești furnizori VPN sunt selectați manual pe baza următoarelor criterii critice:

 • Zero jurnal & Torrent-friendly (Nu stochează informații despre istoricul conexiunii. Foarte important!)
 • Viteze rapide & Servere neîncărcate
 • Costuri ieftine (toate sub 10 USD lunar, unele la fel de ieftine ca 3,33 USD / lună)

Nu trebuie să alegeți niciunul dintre furnizorii enumerați mai jos (deși le considerăm cele mai bune opțiuni), dar asigurați-vă că indiferent de VPN-ul pe care îl alegeți nu păstrează jurnalele VPN. Anonimitatea este prioritatea # 1

Fără întârziere, aici sunt cele mai bune alegeri ale noastre. Avem, de asemenea, link-uri către recenzii în profunzime pentru fiecare (cu teste rapide).

IPVanish (6,49 USD + lună)

IPVanish este cel mai rapid VPN pentru torrent-urile mac

IPVanish este cu ușurință cea mai bună alegere pentru utilizatorii Mac dacă intenționați să descărcați frecvent torrent-uri. Sunt deja în mod constant printre cele mai rapide servicii VPN, dar au adăugat și o mulțime de funcții specifice torrentului în ultimii 2 ani.

Iată cele mai importante elemente:

 • Adevărat Politica de confidențialitate Zero-Log (confidențialitate maximă)
 • Serviciul Proks Socks5 inclus (funcție nouă!)
 • IPVanish are un excelent client software pentru mac

Proxy-ul Socks5 este o problemă majoră, deoarece a fost singurul avantaj pe care PIA (următorul) îl avea asupra IPVanish. Un proxy Socks5 poate fi configurat în interiorul clientului dvs. torrent preferat (cu sau fără VPN) pentru a schimba cu ușurință IP-ul torrentului dvs. fără a afecta restul conexiunii dvs. la internet.

Dacă doriți, Deluge, uTorrent și QBittorrent.

IPVanish Client Software Mac

Imagine

Software-ul Mac IPVanish vă oferă acces complet la peste 100 de locații server, folosind toate cele 3 protocoale VPN (OpenVPN, PPTP sau L2TP).
De asemenea, aveți mai multe caracteristici avansate de securitate (protecție IPv6 împotriva scurgerii, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere). Switch-ul împiedică orice date sensibile să se scurgă necriptate dacă VPN scade accidental.

Există, de asemenea, o caracteristică exclusivă pentru Mac: lista „Servere preferate”, care să-ți alegi manual serverele favorite pentru un acces ușor de un clic.

Prețuri & rambursări

Toate pachetele IPVanish au caracteristici identice, singura diferență este lungimea abonamentului. Abonamentele mai lungi sunt mai ieftine (pe lună).

Prețurile sunt:

 • 1 lună – $ 10 / luna
 • 3 luni – $ 8.99 / luna
 • 1 an – 6,49 USD / lună (cea mai bună ofertă)

Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de rambursare fără probleme de 7 zile, fără probleme, așa că merită să obțineți abonamentul mai lung (cu o economie de 35%) și puteți oricând să anulați dacă nu este ceea ce vă așteptați. Cu toate acestea, în experiența noastră, IPVanish livrează pe toate fronturile.

Acces la internet privat (3,33 USD / lună)

Acces la internet privat (sau „PIA” pentru milionul lor + de abonați) este unul dintre serviciile originale VPN prietenoase cu torentul. Ei au fost pionierii categoriei de jurnal zero, iar politica FBI a fost chiar testată în instanță de către FBI.

PIA este incontestabil unul dintre vpns-urile de top ale cuvântului, iar popularitatea masivă a acestora poate fi rezumată într-o singură frază…

$ 3.33 — (acesta este prețul lunar al abonamentului de 1 an la PIA).

Fiecare abonament include și acces proxy Socks5 (Server Olanda), transfer nelimitat de bandă și 5 dispozitive conectate simultan.

Client software PIA Mac

Software privat pentru acces internet la Mac

Software VPN Mac PIA (vizualizare setări avansate)

Clientul VPN Mac al PIA este foarte intuitiv și ușor de utilizat. Vă puteți conecta rapid la orice locație a serverului, pur și simplu făcând clic pe pictograma PIA care va apărea în tava de sistem din partea de sus a ecranului. De asemenea, puteți ajusta setările software (prezentate mai sus) și setările de criptare pentru un control maxim.
Obțineți PIA pentru 3,33 USD / lună »

HOw utilizează VPN-ul dvs. Mac Pentru Torrenting

Utilizarea unei VPN este cea mai simplă opțiune și este incredibil de ușor de configurat. După ce instalați software-ul ales VPN, vă puteți conecta la o locație server-friendly pentru torrent, iar torentele dvs. vor fi complet anonimizate.

Sfat: nu este necesară configurarea suplimentară în interiorul clientului torrent. Trebuie doar să vă conectați la VPN…

Software-ul VPN face toate lucrările. Va schimba criptarea întregii dvs. conexiuni la internet și va schimba adresa IP a torrentului, astfel încât ceilalți vor vedea IP-ul serverului VPN (în loc de al tău).

Există încă un pas pe care poate doriți să-l faceți, însă, pentru un plus de securitate. Activați VP-switch-ul.

Cum să folosiți VPN-ul Kill-Switch

Toți furnizorii de VPN pe care i-am recomandat mai sus au integrat o caracteristică de schimbare în software. Aceasta este o opțiune care va ucide instantaneu toată conectivitatea la internet dacă eșuează VPN-ul. Se leagă conexiunea dvs. de internet la interfața VPN, iar clientul torrent nu va putea accesa internetul până când nu vă reconectați la VPN.

Tot ce trebuie să faceți pentru a activa switch-switch-ul este să bifați caseta din setările software pentru a activa opțiunea. Vedeți exemplele noastre din imaginile de mai jos.

Setări ale comutatorului IPVanish kill (client mac)

Activați opțiunea “Kill Network” în setările software IPVanish

Opțiunea Switch pentru acces la internet privat (software Mac)

Verificați „VPN Kill Switch” în meniul de setări avansate

Adăugarea unui proxy SOCKS5 în clientul torrent (opțional)

Rularea torentelor printr-un proxy Socks5 este complet opțională. Utilizarea unui VPN care nu se loghează va anonimiza complet complet torrenții de la sine.

Unii oameni le place să-și proxereze torrent-urile, deoarece le permite clientului torrent și browserului web să aibă adrese IP separate.

De asemenea, puteți rula proxy cu (sau fără) VPN activ. Dacă îl utilizați cu VPN, veți avea 2 straturi de schimbări de adresă IP (și criptare VPN puternică). Dacă rulați singur proxy-ul, vitezele vor fi mai rapide decât utilizarea unei VPN, iar adresa dvs. IP a torrentului va fi schimbată, dar conexiunea dvs. nu va fi criptată.

Majoritatea clienților torrenți importanți au suport proxy Socks5 încorporat. 1 excepție notabilă (din păcate) este Transmitere, popularul client torrent Mac.

Vă vom arăta cum puteți configura proxy în interiorul uTorrent de mai jos.

Dacă utilizați un client torrent diferit de uTorrent, avem alte ghiduri de configurare pentru:

 • Vuze
 • Potop
 • qBittorrent

Nu vă faceți griji că ghidurile de mai sus sunt realizate folosind versiunea pentru PC a software-ului. Pașii sunt identici pe mac.

Pasul 1 – Obțineți acreditările dvs. de autentificare proxy Socks5

IPVanish și Acces la internet privat includeți un serviciu proxy Socks5 cu log zero, cu fiecare abonament, dar este construit pe un sistem diferit de serverele VPN, deci trebuie să generați un combo de utilizator / parolă separat pentru proxy.

Puteți găsi instrucțiunile pas cu pas pentru PIA aici.

Dacă ați ales IPVanish (alegerea noastră recomandată # 1), pașii sunt mai jos:

1. Conectați-vă (sau înregistrați-vă) în contul dvs. IPVanish aici.

Conectați-vă la contul IPVanish

2. Accesați fila „Proxy Socks5” a panoului de cont și veți găsi numele de utilizator / parola

Imagine

3. Mențineți această filă deschisă, astfel încât să puteți copia / insera cu ușurință datele de acreditare în pasul următor.

Pasul 2 – Configurați proxy în uTorrent / Bittorrent

Deschide uTorrent / Bittorrent și accesează: Meniul > Preferințe > Reţea

Apoi introduceți informațiile așa cum se arată mai jos. Valorile introduse vor depinde de furnizorul de Socks5 pe care îl utilizați. Asigurați-vă că înlocuiți combo-ul de conectare / parolă pe care l-ați generat la pasul 1.

Setări proxy pentru IPVanish:

 • Portul TCP de intrare: Alege-ți propriul sau „randomizează”
 • Server proxy: SOCKS5
 • Abordare: ams.socks.ipvanish.com
 • Port: 1080
 • Autentificare: Activat
 • Nume de utilizator: nume de utilizator
 • Parola: parola ta
Setări proxy pentru acces la internet privat:

 • Portul TCP de intrare: Alege-ți propriul sau randomizează
 • Server proxy: SOCKS5
 • Abordare: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080
 • Autentificare: Activat
 • Nume de utilizator: nume de utilizator
 • Parola: parola ta

De asemenea, veți dori să vă asigurați că casele de selectare din partea de jos 3 sunt activate: (autentificare, proxy pentru nume de gazdă, proxy pentru p2p). Acest lucru asigură că toate conexiunile uTorrent sunt necesare pentru a utiliza tunelul proxy.

Setări proxy IPVanish Socks5 (uTorrent Mac)

Setări proxy uTorrent (IPVanish)

Setări proxy PIA Socks5 (uTorrent Mac)

Setări proxy uTorrent (acces la internet privat)

Pasul 3 – Verificați schimbarea adresei IP

După ce ați configurat totul, poate doriți să verificați adresa IP a torrentului pentru a verifica dacă totul funcționează corect. Vom face asta folosind un instrument de verificare ip torrent.

Iată ghidul nostru pas cu pas despre cum să verificați adresa IP a torrentului.

Dacă sunteți capabil să localizați colegii și să descărcați torentele, atunci configurarea dvs. proxy este corectă. Dacă setările ar fi greșite (cum ai avea adresa, port-ul sau parola greșite) atunci uTorrent nu va putea accesa internetul.

Bacsis: O caracteristică plăcută a utilizării unui proxy Socks5 este că funcționează ca un switch-switch. Dacă conexiunea scade, uTorrent va pierde instantaneu accesul la internet, deoarece toate conexiunile trebuie să treacă prin tunelul proxy.

Torrenturi Mac anonime: Sfaturi finale

Sper că v-a plăcut ghidul nostru pentru Torrent Mac. Acesta ar trebui să vă ofere tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă ascunde adresa IP în timp ce faceți torentul și pentru a vă păstra descărcările de torrent complet anonime.

Dacă ai sărit înainte până la sfârșit, iată principalele puncte:

 1. Utilizați un VPN și / sau proxy „Zero-Log”: IPVanish, PIA și NordVPN sunt alegeri bune
 2. Activați comutatorul de ucidere VPN în timp ce torentează
 3. Configurarea proxy Socks5 este opțională: dar vă permite să aveți o locație / ip diferită pentru clientul torrent și browserul dvs. web. Este, de asemenea, un al doilea strat de securitate dacă îl executați în tunelul VPN.

Dacă întâmpinați probleme în timpul instalării sau doriți ajutor la configurarea VPN / proxy mac cu un client torrent diferit, asigurați-vă că consultați ghidurile noastre aprofundate de mai jos:

Fericit torent! Dacă ați găsit util acest ghid, nu uitați să îl împărtășiți cu un prieten sau rețeaua de socializare (puteți utiliza bara de distribuire din stânga!)

Recenzii / comparații VPN

Ghiduri / Tutoriale

 • IPVanish Review
 • Revizuire privată de acces la internet
 • Recenzie Torguard
 • Proxy.sh Review
 • IPvanish vs. Acces la internet privat
 • Torguard vs. Acces la internet privat
 • Ghid de torrent anonim Vuze
 • Ghidul torrentului anonim QBittorrent
 • Ghidul torrent anonim Deluge
 • VPN vs. Proxy (care este mai bun pentru torrente?)
 • Cum se plătește o VPN cu Bitcoin
 • Verificați adresa dvs. IP a torrentului

Ghid pentru Mac Torrenting Anonim

Evaluat 4.8 / 5 pe 4

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me